National Pet Insurance Month: update 2023 en interessante feiten

September is elk jaar de Nationale Maand van de Huisdierenverzekering. Zoals je zou verwachten, is deze maand gericht op het helpen van ouders van huisdieren om de informatie te krijgen die ze nodig hebben over huisdierenverzekeringen. Het is een beetje een reclamecampagne voor veel huisdierenverzekeringsmaatschappijen, maar sommige bieden deze maand kortingen (dus blijf op je hoede).

Lees hieronder verder om meer te weten te komen.

3 Gezichtsverdeler voor katten

Wat is een huisdierenverzekering?

Een huisdierenverzekering is een zeldzamer type verzekering dat is ontworpen om ouders van huisdieren te beschermen tegen dure dierenartsrekeningen, hoewel deze doorgaans alleen noodkosten dekt. Jaarlijkse bezoeken en vaccinaties zijn niet gedekt.

Helaas wenden veel ouders van huisdieren zich om financiële redenen tot euthanasie – ze kunnen zich eenvoudigweg geen duizenden in de zorg veroorloven. De huisdierenverzekering probeert daar echter verandering in te brengen door enkele van deze noodrekeningen te dekken.

Huisdierenverzekeringen komen nog steeds van de grond en veel eigenaren van gezelschapsdieren hebben deze niet. Het kan echter erg handig zijn als u niet de mogelijkheid heeft om $ 1,000 of meer te betalen voor dierenartsrekeningen als uw honden een noodgeval hebben.

Huisdierenverzekeringsformulier in het bezit van een persoon
Afbeelding tegoed: Rawpixel.com, Shutterstock

Observeren van de National Pet Insurance Month

Er zijn verschillende manieren om deze maand te vieren. Een van de meest voor de hand liggende manieren is om een huisdierenverzekering af te sluiten als je dat nog niet hebt gedaan. Zelfs als u niet verkocht bent aan een huisdierenverzekering, moet u meer te weten komen over uw opties om erachter te komen of het de moeite waard is voor u en uw huisdier. Katten en honden zijn de meest voorkomende huisdieren om een verzekering voor af te sluiten. U kunt echter ook een verzekering afsluiten voor exotische huisdieren, hoewel minder bedrijven deze dekken.

In veel gevallen kunt u tijdens deze maand ook profiteren van kortingen die worden aangeboden door huisdierenverzekeringsmaatschappijen. Hoewel niet alle Bedrijven bieden een korting, velen doen dat. Kijk rond om te zien of er plannen bij jou in de buurt zijn die in september een startkorting bieden.

Kattenpoot verdeler

Conclusie

Zoals je zou verwachten, is de National Pet Insurance Month grotendeels een manier voor huisdierenverzekeringsmaatschappijen om hun diensten op de markt te brengen. Het kan echter ook informatie verstrekken aan degenen die geen huisdierenverzekering hebben en er mogelijk in geïnteresseerd zijn. Veel bedrijven bieden deze maand kortingen aan, dus blijf op je hoede voor deze manieren om geld te besparen.

Zelfs als u nog geen huisdierenverzekering overweegt, kunt u dit gebruiken als een teken om er in ieder geval meer over te weten te komen. Het is belangrijk op te merken dat de prijzen van huisdierenverzekeringen meestal stijgen naarmate uw hond ouder wordt. Bovendien dekken de meeste geen bestaande medische aandoeningen, dus de sleutel is om u aan te melden voordat uw huisdier een chronische aandoening krijgt.

Thematische pauze

Uitgelichte afbeelding tegoed: MikhailNilov, Pexels