MeatMe Cat Food Review – Stopgezet

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

MeatMe dierenvoeding is rauw bevroren voedsel gemaakt in de Verenigde Staten. Het bedrijf is er trots op dat het USDA-gecertificeerd biologisch, gecertificeerd humaan en niet-GMO Project Verified is. Het bedrijf maakt zowel honden- als kattenvoer. Lees meer over MeatMe in onze onbevooroordeelde recensie.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling MeatMe op wat belangrijk is

We hebben MeatMe geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor MeatMe op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 7.3/10

We geven MeatMe kattenvoer een 44 uit 60 rating of een B-cijfer.

Over MeatMe

MeatMe-dierenvoeding komt van de Ayrshire Farm in Virginia. Als u in het midden van de Atlantische regio woont, bent u misschien bekend met het merk van de boerderij. Ze verkopen al vele jaren vlees voor mensen. Alle dieren die worden gebruikt voor eiwitten in hun huisdiervoeding worden grootgebracht op hun boerderij. Ze gebruiken duurzame, ethische landbouwpraktijken.

Sinds 2001 volgt de boerderij de normen van de Humane Farm Animal Care (HFAC) organisatie. Alle vleesproducten zijn volledig traceerbaar van boer tot bord.

MeatMe kattenvoer is biologisch, bevroren voedsel. Ze zijn verkrijgbaar in zakken van 1 pond (8 nuggets), zakken van 5 pond (40 nuggets) en zakken van 10 pond (80 nuggets). Elke nuggets weegt ongeveer twee ons en is gelijk aan ongeveer een blikje kattenvoer van drie ons. De nuggets moeten langzaam worden ontdooid (in de koelkast) voordat u ze aan uw kat voert. Ze kunnen enkele dagen aan uw kat worden geserveerd nadat ze zijn ontdooid.

Merk op dat het konijn niet humaan gecertificeerd is omdat er geen gecertificeerde humane normen voor konijn zijn. MeatMe en Ayrshire Farm hebben echter hun eigen normen ontwikkeld voor het fokken van konijnen die in overeenstemming zijn met gecertificeerde humane opfok.

Alle rauwe bevroren MeatMe-recepten voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO-voedingsprofielen voor ‘alle levensfasen’.

MeatMe maakt geen gebruik van HPP, bestraling of enige vorm van pasteurisatie. Hun eten is echt rauw.

Samen met hun katten- en hondenvoer maakt MeatMe ook Toppers om maaltijden, knabbels (snacks) en schokkerige lekkernijen voor honden te verbeteren (waarvan ze zeggen dat ze aan katten kunnen worden gevoerd). Dit zijn allemaal gedehydrateerde traktaties met één ingrediënt gemaakt van dezelfde gecertificeerde biologische, gecertificeerde humane, niet-GMO-eiwitbronnen als hun voedsel.

Inkoop en productie

De Ayrshire Farm ligt in het historische Upperville, Virginia. Het is een werkende boerderij die biologisch gecertificeerd is. Het is gespecialiseerd in vele zeldzame en bedreigde vormen van vee. Onder de zeldzame rassen zijn Shire-paarden, Schotse Hooglanders, Ancient White Park-runderen, Gloucestershire Old Spot-varkens en verschillende rassen van scharrelkippen, kalkoenen en eenden. Ze werken ook met erfstukplanten en gewassen.

MeatMe heeft een eigen slachthuis op de boerderij.

Certificeringen voor de boerderij en MeatMe omvatten:

 • Gecertificeerd biologisch in Virginia sinds 1999
 • USDA gecertificeerd biologisch via Oregon Tilth sinds 2005 (inclusief non-GMO projectverificatie)
 • Humaan® gecertificeerd sinds 2004
 • Non-GMO Project Geverifieerd rundvlees en gevogelte sinds 2013
 • Door derden geïnspecteerd slachthuis
 • Savory Instituut Hub
 • Roofdiervriendelijke gecertificeerde landbouw sinds 2002
 • Lid van de Pet Sustainability Coalition

MeatMe dierenvoeding biedt een vrij beperkt aantal vleeseiwitten omdat ze alleen vlees gebruiken dat op hun boerderij of door lokale partners wordt gekweekt. Ze hebben geen exotische eiwitten.

Is MeatMe kattenvoer teruggeroepen?

We hebben online geen terugroepacties voor MeatMe-dierenvoeding gevonden. Er waren verschillende verklaringen online waarin stond dat MeatMe nooit een terugroepactie heeft gehad, althans sinds 2009 toen de Amerikaanse Food and Drug Administration serieus begon met het serieus volgen van terugroepacties van dierenvoeding.

Welke soorten kattenvoer biedt MeatMe aan?

MeatMe kattenvoer is rauwe bevroren nuggets. Þe nuggets zijn ongeveer twee ons en zijn er in verschillende verpakkingsgroottes. Volgens MeatMe zijn ze allemaal compleet en uitgebalanceerd en gemaakt voor alle levensfasen.

Op dit moment biedt MeatMe drie verschillende recepten voor rauw kattenvoer:

 • Biologisch kiprecept voor katten
 • Biologisch kalkoen recept voor katten
 • Konijn recept voor katten

De dieren voor deze vleeseiwitten zijn geboren en getogen in de VS op de Ayrshire-boerderij in Virginia en op zorgvuldig geselecteerde partnerboerderijen.

De kip- en kalkoenformules zijn gemaakt met gecertificeerd biologisch, gecertificeerd humaan en niet-GMO-project geverifieerd vlees. Het recept op basis van konijnen is gemaakt met konijnen die humaan worden grootgebracht en behandeld (er is momenteel geen gecertificeerde humane standaard voor het fokken van konijnen).

Alle recepten bevatten hele voedselingrediënten, verantwoord geproduceerde supplementen en geen vulstoffen of kunstmatige conserveermiddelen.

MeatMe Cat Food Reviews

#1 MeatMe Konijn Recept voor Katten Kattenvoer Review

Kip en zelfs kalkoen kunnen soms allergenen zijn voor huisdieren. Als dit het geval is met uw kat, kan MeatMe Rabbit Recipe for Cats het proberen waard zijn.

De belangrijkste ingrediënten in dit voedsel zijn konijn met gemalen bot, konijnenlever, biologisch zonnebloempitten, biologisch pompoenpitten, biologisch heel ei, inuline, levertraan, gedroogde selderij, gedroogde kelp, konijnenhart en taurine, samen met toegevoegde vitamines en mineralen. MeatMe maakt gebruik van geproteïneerde mineralen die over het algemeen gemakkelijker te absorberen zijn voor dieren.

Konijn is rijk aan eiwitten en laag in vet. Het heeft een hoger percentage eiwit per pond dan de meeste andere binnenlandse eiwitten zoals kip, kalkoen, rundvlees, lamsvlees en varkensvlees. Je kat kan er dol op zijn.

Konijnenlever moet ook een beroep doen op uw kat, samen met het konijnenhart. Lever zit vol met ijzer en vitamine A. Het hart is rijk aan foliumzuur, ijzer, zink en selenium. Het is ook een geweldige bron van de B-complex vitamines. Orgaanvlees is zeer voedselrijk en goed voor je kat.

Biologische zonnebloempitten en pompoenpitten worden waarschijnlijk om twee redenen toegevoegd. Ze leveren olie en vezels voor uw kat. Sommige merken kattenvoer voegen zonnebloemolie toe. Het toevoegen van de zaden voegt ook ruwvoer of vezels toe aan het dieet. Zonnebloemen voegen vitamine A, D, E en B-complex toe, samen met onverzadigde vetten, ijzer en zink. Ze voegen zelfs wat extra eiwitten toe.

Pompoenpitten zijn een goede bron van vezels. Ze voegen ook vitamine A, vitamine B6, koper, zink en bètacaroteen toe aan het dieet. Ze zijn goed voor het spijsverteringsstelsel in het algemeen. Een beetje pompoen is al lang een remedie voor zowel constipatie als voor diarree.

Hele ei voegt meer eiwitten toe.

Inuline is een prebioticum dat in veel dierenvoeding voorkomt. Het is een zetmeelrijke substantie die afkomstig is van veel groenten en fruit. Het wordt vaak verkregen door cichoreiwortels in heet water te weken. Het is ook goed voor de spijsvertering van je kat.

Levertraan is rijk aan zowel vitamine A- als omega-vetzuren. En, in tegenstelling tot veel visolie, is levertraan ook rijk aan vitamine D.

Dit recept levert 50 kcal/ounce of 1750 kcal/kg.

Voedingswaarden voor dit recept zijn Eiwit 16,9%, Vet 10,73%, Vezels 1,17% Vocht 62,31%.
Volgens informatie over Chewy.com maakt gemalen bot ongeveer 15 procent van het recept uit.

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 44,8 procent eiwit, 28,5 procent vet, 3,1 procent vezels en 7,7 procent koolhydraten bevat.

Dit MeatMe recept heeft een hoog vetpercentage, ondanks het gebruik van konijn als het primaire eiwit.

Ingrediënten

Konijn met gemalen bot, konijnenlever, biologisch zonnebloempitten, biologisch pompoenpitten, biologisch heel ei, inuline, levertraan, gedroogde selderij, gedroogde kelp, konijnenhart en taurine, toegevoegde vitaminen en mineralen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 16.9%

Ruw vet: 10.73%

Ruwe celstof: 1.17%

Vocht: 62.31%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.84%

Vet: 28.47%

Vezel: 3.1%

Koolhydraten: 23.59%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 32.59%

Vet: 50.26%

Koolhydraten: 17.15%

Ingrediënten die we leuk vonden: Konijnenlever, konijnenhart, inuline, taurine

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Een beetje veel vet als uw kat gezondheidsproblemen heeft die dit een probleem zouden maken

Veel voorkomende allergenen: Hele ei

Pros

 • Non-GMO, duurzame praktijken
 • Geen kunstmatige ingrediënten
 • Duur, maar kost minder dan de meeste andere kattenvoer van vergelijkbare kwaliteit

Tegens

 • Kleine selectie van vleeseiwitten
 • Niets op de website over wie de voedingsmiddelen formuleert
 • Gemengde klantrecensies

#2 MeatMe Organic Chicken Recept voor Katten Kattenvoer Review

Het MeatMe Organic Chicken Recipe for Cats is een compleet en uitgebalanceerd bevroren rauw kattenvoer in nuggets van twee ons. Het eten is verkrijgbaar in 1-lb, 5-lb en 10-lb pakketten. Er zijn ongeveer 8 nuggets per zak van 1 pond, 40 nuggets per zak van 5 pond en 80 nuggets per zak van 10 pond.

Dit biologische kiprecept is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles voor “Alle levensfasen”.

De belangrijkste ingrediënten in dit recept zijn: biologische kip met gemalen bot, biologische kipmaag, biologische kippenlever en biologisch kippenhart. Kip is een goede bron van eiwitten voor katten. De interne organen spiermaag, lever en hart zijn allemaal uitstekende bronnen van vitaminen en mineralen.

Veel van de kleine ingrediënten in deze formule zijn vergelijkbaar met het konijnenrecept, zoals biologisch zonnebloempitten, biologisch pompoenpitten, biologisch heel ei, inuline, levertraan, gedroogde selderij en gedroogde kelp. Deze kipformule maakt ook gebruik van geproteïneerde mineralen die zorgen voor een betere vertering van de mineralen.

Dit recept levert 48 kcal/ounce of 1700 kcal/kg.

Voedingswaarden voor dit recept zijn Eiwit 14,96%, Vet 12,10%, Vezels 0,50% Vocht 67,05%.
Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 45,5 procent eiwit, 36,4 procent vet, 1,5 procent vezels en 7,9 procent koolhydraten bevat.

Dit MeatMe recept is hoger in vet dan het MeatMe konijn recept. Het heeft iets minder vezels.

Ingrediënten

Biologische kip met gemalen bot, biologische kippenmaag, biologische kippenlever, biologisch kippenhart, biologisch heel ei, inuline, biologisch zonnebloempitten, biologisch pompoenzaad, levertraan, gedroogde selderij, gedroogde kelp, taurine, kaliumchloride, DL-methionine, cholinechloride, magnesiumproteïne, zinkproteïne, ijzereiwitaat, gemengde tocoferolen, pyridoxinehydrochloride, vitamine E-supplement, kopereiwit, mangaanproteïne, thiaminemononitraat, Foliumzuur, Riboflavine Supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 14.96%

Ruw vet: 12.1%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 67.05%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.4%

Vet: 36.72%

Vezel: 1.52%

Koolhydraten: 16.36%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.08%

Vet: 59.08%

Koolhydraten: 10.84%

Ingrediënten die we leuk vonden: Biologische kip en biologische kippenorganen, geproteïneerde mineralen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Heel ei, kipingrediënten

Pros

 • Non-GMO, duurzame praktijken
 • Geen kunstmatige ingrediënten
 • Duur, maar kost minder dan de meeste andere kattenvoer van vergelijkbare kwaliteit

Tegens

 • Kleine selectie van vleeseiwitten
 • Niets op de website over wie de voedingsmiddelen formuleert
 • Sommige klanten melden dat hun katten het voedsel niet zullen aanraken

#3 MeatMe Organic Turkey Recept Bevroren Kattenvoer

MeatMe Organic Turkey Recipe Frozen Cat Food is vergelijkbaar met het MeatMe Organic Chicken recept en het konijn recept. De meeste kleine ingrediënten zijn identiek. De belangrijkste ingrediënten zijn: biologische kalkoen met gemalen bot, biologisch kalkoenhart en biologische kalkoenlever.

Kalkoen is een goed vleeseiwit voor katten. Het is rijk aan B-vitamines, selenium, zink en fosfor. De kalkoenorganen zijn goede bronnen van vitaminen en mineralen voor uw kat.

Net als bij de biologische kip- en konijnenformules bevat deze biologische kalkoenformule biologische pompoenpitten, biologisch zonnebloempitten, biologisch heel ei, inuline, levertraan, gedroogde selderij, gedroogde kelp en taurine, samen met geaceteuterde mineralen. Dit zijn allemaal gezonde ingrediënten.

Dit recept levert 47 kcal/ounce of 1650 kcal/kg.

Voedingswaarden voor dit recept zijn Eiwit 16,86%, Vet 7.88%, Vezel 0,69% Vocht 66,67%.
Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 50,8 procent eiwit, 23,7 procent vet, 2,1 procent vezels en 14,7 procent koolhydraten bevat.

Dit MeatMe-recept is hoger in eiwitten, vezels en koolhydraten, maar lager in vet.

Ingrediënten

Biologische kalkoen met gemalen bot, biologisch kalkoenhart, biologische kalkoenlever, biologisch pompoenzaad, biologisch zonnebloemzaad, biologisch heel ei, inuline, levertraan, gedroogde selderij, gedroogde kelp, taurine, kaliumchloride, DL-methionine, cholinechloride, magnesiumproteïne, zinkproteïnaat, ijzerproteïnaat, gemengde tocoferolen, pyridoxinehydrochloride, vitamine E-supplement, koperproteïnaat, mangaaneiwitaat, thiaminemononitraat, foliumzuur, riboflavinesupplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 88.8%

Ruw vet: 3.08%

Ruwe celstof: 0.45%

Vocht: 11.02%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 99.8%

Vet: 3.46%

Vezel: 0.51%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 92.23%

Vet: 7.77%

Ingrediënten die we leuk vonden: Biologische kalkoen en biologische kalkoenorganen, geproteïneerde mineralen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Hele ei, kalkoen kan een allergeen zijn voor sommige katten die een algemene allergie voor pluimvee hebben

Pros

 • Non-GMO, duurzame praktijken
 • Geen kunstmatige ingrediënten
 • Duur, maar kost minder dan de meeste andere kattenvoer van vergelijkbare kwaliteit

Tegens

 • Kleine selectie van vleeseiwitten
 • Niets op de website over wie de voedingsmiddelen formuleert
 • Sommige klanten melden dat hun katten het voedsel niet zullen aanraken

Wat vinden klanten van MeatMe Kattenvoer?

We vonden een verscheidenheid aan beoordelingen voor MeatMe kattenvoer op Chewy.com. Ze varieerden van 1-ster tot 5-sterrenbeoordelingen. Sommige klanten waren lyrisch over het eten en hoe hun katten ervan hielden. Andere klanten zeiden dat hun katten het niet zouden eten.

Het is belangrijk om te onthouden dat MeatMe een bevroren voedsel is. Sommige klanten waren voor het eerst bezig met de overgang van hun katten van brokjes naar rauw, dus dat kan hebben bijgedragen aan de problemen.

Meer dan 90 procent van de klanten zei echter dat ze MeatMe zouden aanbevelen.

Positieve beoordelingen

Zeker de moeite waard!

Hij geniet van elke hap! Het is zeker elke cent waard! – door Cheryl op dec 23, 2020, reviewing MeatMe Organic Turkey Recipe Frozen Cat Food

Likt het bord schoon!

Mijn Sphynx zal alles eten, maar haar spijsverteringsstelsel is niet zo gemakkelijk te behagen. Ze houdt van MeatMe en haar gevoel ook! Met andere woorden, haar ontlasting is lekker stevig zonder geur. Dus ze likt het bord schoon en je hebt een gelukkige eigenaar. – door Bobb op Jul 9, 2021, reviewing MeatMe Organic Chicken Recipe Frozen Cat Food

Negatieve beoordelingen

Katten halen hun neus ervoor op

Mijn katten hebben droogvoer gegeten en ik heb onderzoek gedaan naar het juiste voedsel om katten te voeren, omdat ze carnivoren zijn, en het wordt aanbevolen rauw voedsel voor katten. Ik probeer mijn katten over te zetten naar beter voedsel en ze snuffelen alleen maar en lopen weg. Ik heb geprobeerd het op te warmen en kleine beetjes tegelijk, maar ze hebben er niets mee te maken; het enige ingeblikt voedsel dat ze zullen eten, is kleine stukjes paté of gewoon de bouillon likken. Dus ik zal het doneren aan het plaatselijke kattencafé en hopelijk zullen hun katten het opeten. – door Natural op Jul 25, 2021, reviewing MeatMe Organic Turkey Recipe Frozen Cat Food

Zal het niet aanraken

Ik heb dit geprobeerd omdat een van de favoriete voedingsmiddelen van mijn kat is stopgezet. Dit product was goed verpakt en kwam snel aan. Het zat vol met droogijs en was nog extreem bevroren. Ik geef twee sterren voor de goede verpakking en gezonde ingrediënten. Helaas zal geen van beide katten het aanraken. Ik heb alles geprobeerd, van het mengen met hun favoriete lekkernijen tot het verbergen onder hun favoriete eten.

Geen van beide katten zal in de buurt van hun voerbak komen wanneer dit voedsel wordt gepresenteerd. Het heeft ook een vreemde bruine buitenlaag, terwijl de binnenkant roze is. Ik vraag me af of de buitenkant van de voedselblokken in de vriezer is verbrand. Ik heb zelfs geprobeerd om de bruine laag af te snijden en de katten alleen het binnenste deel van het voedselblok te geven, maar dat eten ze ook niet. Ik ga weer nieuw eten kopen… – door TwoKitties op 2 mei1, 2021, recensie MeatMe Organic Turkey Recept Frozen Cat Food

Hoeveel kost MeatMe Kattenvoer?

Op Chewy.com kost een zak van 5 pond van het kip- of kalkoenrecept $ 45,99. De tas van 10 pond kost $ 87,99. (Ze kosten iets minder met autoship.) De konijnenformule is hoger. De 5-lb konijn formule is $ 67,99, terwijl de 10-lb zak kost $ 134,99.

Over het algemeen, is MeatMe Kattenvoer een goede keuze?

Ja, MeatMe bevroren, biologisch kattenvoer lijkt producten van goede kwaliteit te zijn.

Hoe bestel je MeatMe Kattenvoer?

MeatMe kattenvoer en sommige andere MeatMe-producten worden verkocht via Chewy.com. Sommige van hun producten worden ook verkocht op Amazon.com.

Je kunt MeatMe ook kopen op sommige lokale en regionale markten in Virginia en omliggende staten.