Maak kennis met Taylor Swift’s Benjamin Button Ragdoll Cat

Taylor Swift is een bekende countrymuziekartiest en singer-songwriter die al sinds haar zestiende in de industrie zit.  Ze won 10 Grammy Awards en 22 American Music Awards. Maar het is niet alleen haar muziek waar ze bekend om staat, het is ook haar liefde voor katten! Ze deelt foto’s van haar katten op haar Instagram-pagina en ze neemt ze letterlijk overal mee naartoe.

Benjamin Button Ragdoll Kat

Hoeveel katten heeft Taylor Swift en welke rassen zijn het?

Taylor heeft drie katten, allemaal vernoemd naar haar favoriete televisie- en filmpersonages. Haar oudste twee katten zijn beide Schotse plooien genaamd Meredith Gray, naar Greys Anatomy, en Olivia Benson, van Law &Order. Haar nieuwste toevoeging is een Ragdoll Cat, schattig genaamd Benjamin Button naar de film uit 2008, The Curious Case of Benjamin Button met Brad Pitt.

Taylor Swift Katten

Wat voor soort kat is Benjamin Button?

Benjamin Button is een schattige Seal Bicolor Ragdoll Cat.  Ragdoll katten staan bekend om hun unieke lieve en zachte aard, hun prachtige blauwe ogen en lange zijdeachtige vacht. Als extra bonus staan deze katten bekend als meer hondachtig dan een typische kat! Dit betekent dat ze hunkeren naar aandacht en je graag volgen.

Benjamin Button Ragdoll Kat

Benjamin Button Ragdoll Kat

Wanneer kreeg Taylor Benjamin Button?

Taylor ontmoette Benjamin Button, de “purr box”, voor het eerst op de set van haar videoclip voor ME! in 2019 en werd meteen verliefd op hem – wie niet! Toen Taylor informeerde naar zijn adoptiestatus, antwoordde de kattengeleider die verantwoordelijk was voor het kitten met “Hij is beschikbaar”, en daarmee werd Benjamin Button in een verwende levensstijl geduwd die beter was dan de meeste mensen op aarde konden dromen! Taylor bevestigde aan de wereld dat ze Benjamin Button had geadopteerd in de pre-release youtube chat voor “Me!”. Ze merkte op: “Oh, en er is een geheim in de video dat ik al maanden bewaar – laten we eens kijken wie het kan raden.”

De IK! video bevat Brendon Urie van Panic! In de Disco! En haar twee andere katten, Meredith Guy en Olivia Benson. Benjamin Button verschijnt op 2,10 minuten wanneer hij aan Taylor van Brendon wordt gepresenteerd als een geschenk. Taylor merkte op dat de ME! videoclip zou dienen als een herinnering aan de eerste keer dat Benjamin Button in haar leven kwam.

Let op de ME! video

Benjamin Button is ook te zien in de videoclip voor “You Need to Calm Down” op het gezicht van het polshorloge dat Taylor aan het begin van de video draagt.

Benjamin Button Ragdoll Kat

De schattige Ragdoll Benjamin Button maakt nu deel uit van de Taylor Swift-familie en we kunnen niet wachten om meer foto’s van hem te zien! We weten dat hij nog jaren een hartenjager zal zijn.

Benjamin Button Ragdoll Kat

Welke andere beroemde mensen bezitten Ragdoll Cats?

Andere beroemde mensen die eigendom zijn van Ragdoll Cats zijn Sylvester Stallone, Seth Green en Joe Rogan, om er maar een paar te noemen. Je kunt meer te weten komen door onze beroemde Ragdoll Cat eigenaren blog te lezen.

Ontdek meer over Ragdoll Cats

Vind een Ragdoll Kattenfokker bij jou in de buurt