Love, Nala Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Love, Nala Cat Food beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, soortgeschiktheid, terugroepacties en meer. Lees onze Love, Nala Cat Food review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard – beoordeling liefde, Nala kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 8/10

Algemene score: 7.6/10

In totaal geven we Love, Nala Cat food een 46 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Love, Nala Cat Food

Dierenvoedingslijnen geïnspireerd door beroemdheden zijn niets nieuws. Celebrity chef Rachael Ray werkte samen met Ainsworth Pet Nutrition om haar lijn in 2008 te lanceren en Bobby Flay’s merk geïnspireerd door zijn kat Nacho werd meer recent gelanceerd in 2021.

Geïnspireerd door het adoptieverhaal van Nala, werd het merk Love, Nala gecreëerd door Pookie als een nationaal platform dat zich inzet voor het vergroten van het bewustzijn voor adoptie van huisdieren, evenals de gezondheid en voeding van huisdieren.

Nala werd op 5 maanden oud geadopteerd uit een opvangcentrum in Caliafornia. In 2012 begon haar moeder een Instagram-account om haar adoptieverhaal te delen. Het gezin van Pookie en Nala groeide al snel uit tot het verwelkomen van moeder Shannon Ellis, vijf broers en zussen en twee geadopteerde mensenkinderen.

Love, Nala gelanceerd met de introductie van een lijn van premium nat en droog kattenvoer in 2019. Het bedrijf werkt samen met Creative Labs en Creative Artists Agency (CAA), een toonaangevend entertainment- en sportbureau. Nala heeft nu meer dan 10 miljoen volgers, waardoor hij nog populairder is dan Grumpy Cat.

Sinds de lancering van haar dierenvoedingslijn heeft Nala een aantal indrukwekkende titels verzameld. Ze is de enige kat die wordt vertegenwoordigd door CAA, een Guinness World Record Holder, en werd door Business Insider uitgeroepen tot de “populairste katteninvloeder”.

Inkoop en productie

Love, Nala’s kattenvoer is ontwikkeld in samenwerking met Perfection Pet Foods. Nala’s eigenaren beweren “betrokken te zijn geweest bij het hele proces van het maken van liefde, Nala en het was [their] missie om iets te maken dat voedzaam, veilig en betaalbaar was zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de ingrediënten.”

Nala’s kattenvoer is gemaakt met hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten en een vezelmengsel om de spijsvertering te ondersteunen. Het is volledig vrij van kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen zonder granen, vulstoffen of bijproducten.

Love, Nala wordt gedistribueerd door Love Nala, LLC, gevestigd in Visalia, CA. Volgens de website van het bedrijf, Love, doet Nala er alles aan om ingrediënten uit de Verenigde Staten te betrekken, maar geeft ze toe ook internationaal geproduceerde ingrediënten te gebruiken.

Dry Love, Nala kattenvoer wordt gemaakt in Visalia, CA, terwijl hun natte voedingsmiddelen worden gemaakt in een faciliteit van menselijke kwaliteit in Thailand.

Geschiedenis herinneren

Voor zover wij weten, heeft Love, Nala kattenvoer nog nooit een product recall gehad. Het feit dat het merk pas een paar jaar geleden werd gelanceerd, beïnvloedt onze beoordeling in deze categorie. Hoewel Love, Nala punten verdient omdat ze nooit is teruggeroepen, scoort het niet zo hoog als meer gevestigde merken met een lange geschiedenis van uitmuntendheid.

Wat voor soort kattenvoer houdt van Nala Cat?

Liefde, Nala biedt een beperkte selectie van nat kattenvoer en droog kattenvoer. Ze bieden momenteel twee formules voor nat kattenvoer voor volwassenen, twee formules voor droog kattenvoer voor volwassenen en één formule voor droogvoer voor kittens.

Alle recepten van Love, Nala beginnen met een hoogwaardige bron van dierlijke eiwitten als hoofdingrediënt.

Wat vinden klanten van Love, Nala Kattenvoer?

Met meer dan 10 miljoen volgers is Nala een populaire kat. Haar kattenvoermerk is echter pas een paar jaar oud, dus het heeft nog niet helemaal de aanhang gekregen van langer bestaande merken zoals Blue Buffalo en Wellness.

Ik was niet in staat om veel recensies voor Love, Nala te vinden buiten de website van het bedrijf. Klantrecensies worden geplaatst voor alle vijf de producten, hoewel de natte voedingsmiddelen aanzienlijk meer beoordelingen hebben dan de droge voedingsmiddelen. Dat is niet verwonderlijk, gezien het feit dat Love, Nala al een tijdje geen droogvoer meer heeft.

Het is belangrijk om beoordelingen op de website van het merk te plaatsen met een korrel zout. Het merk heeft immers de uiteindelijke beslissing over welke beoordelingen openbaar worden gemaakt. Het is niet verwonderlijk dat bijna alle geplaatste beoordelingen 5 sterren zijn en het is moeilijk te zeggen of klanten negatieve beoordelingen hebben ingediend of niet.

Ik zag slechts een handvol beoordelingen die geen 5 sterren waren en ze waren allemaal voor 4 sterren. Deze recensies specificeerden niet waarom ze Love, Nala een ster hadden gedokt.

Hier zijn enkele opmerkingen van tevreden klanten:

“Ik waardeerde de ingrediëntenlijst, maar mijn katten kunnen erg kieskeurig zijn over textuur en smaak, dus ik aarzelde in het begin om te kopen. Wat als ik vast zou zitten met 10 blikjes en niemand om ze op te eten??? Maar zoals ik al zei, de ingrediëntenlijst is kwaliteit en tonijn is nummer 1 in mijn huis. Laat me je vertellen, mijn katten zijn voedselgemotiveerd, maar ik heb ze nog nooit zo enthousiast horen miauwen als wanneer ik dit blikje eruit haal. Wauw! En beiden likken hun bord schoon..” – Tanya L. beoordeelt Love, Nala Tuna & Salmon Dinner in Bouillon

“Mijn kat is dol op haar nieuwe voeding! Ze kan behoorlijk kieskeurig zijn over haar eten en heeft haar neus meer dan eens opgetrokken als ik iets nieuws probeer. Ze nam dit echter onmiddellijk over en eet het sindsdien met plezier. Bedankt voor het maken van een geweldig product en voor het helpen van non-profitorganisaties.” – Emily F. beoordeelt Love, Nala Grain-Free Salmon &Chickpea Dry Cat Food

“Van kattenvoer in de supermarkt naar LoveNala … mijn mooie vijfjarige Maine coon mix maakt me nu elke ochtend wakker terwijl hij geduldig wacht tot ik hem te eten geef! Vroeger snuffelde hij gewoon de hele dag door op zijn eten, maar nu eet hij het allemaal op zodra ik hem voer! Hij is een grote fan van zowel het natte als het droge voedsel!”Betty B. beoordeelt Love, Nala Chicken & Pumpkin Dinner in Jus

Wat vonden onze testkatten ervan?

Toen ik Love, Nala kattenvoer wilde bestellen om te testen, waren ze uitverkocht van alle drie de droogvoerrecepten. Ik bestelde in plaats daarvan beide natvoerformules die worden verkocht in een 12-pack van 2,8-ounce blikjes.

Mijn Lova, Nala bestelling arriveerde in ongeveer 10 dagen. Ik heb een e-mail ter bevestiging van de bestelling ontvangen, evenals verzendmeldingen en leveringsaankondigingen van het bedrijf.

Zodra ik het eerste blikje Love opende, Nala’s Chicken &Pumpkin Dinner in Jus, waren mijn katten geïntrigeerd. Bagel begon het op te kotsen zodra het haar kom raakte. Omdat Biscuit allergisch is voor kip, opende ik ook een blikje Tuna &Salmon Dinner in Bouillon en ze kon bijna niet wachten om zich in te graven.

Ik heb actief geprobeerd om meer vocht in het dieet van mijn katten op te nemen, dus ik waardeerde het dat beide voedingsmiddelen in jus of bouillon werden gemaakt. Mijn katten lijken echt te genieten van versnipperd natvoer en ze houden van het opkloppen van bouillon. Beide Love, Nala recepten verdienden hun goedkeuring.

Love, Nala Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Liefde, Nala Kip &Pompoen Recept Nat Kattenvoer

Koop op Lovenala.com

Dit natte kattenvoer bestaat uit malse snippers in een smaakvolle jus. Kip is het primaire ingrediënt en een enkele bron van dierlijke eiwitten.

Mijn katten leken echt te genieten van de smaak van dit natte voedsel en ze merkten het aantrekkelijke aroma op zodra ik het blikje opende. Omdat de blikjes erg klein zijn, moest ik twee keer per dag twee blikjes per maaltijd voeren. Gezien het prijskaartje van $ 0,42 / ounce, kan ik zien hoe Love, Nala misschien buiten het budget ligt voor sommige katteneigenaren.

Love, Nala is niet alleen prijzig, maar zelfs hun natte voedingsmiddelen bevatten verschillende onnodige plantaardige ingrediënten. Ik heb geen groot probleem met pompoen, maar tapiocazetmeel biedt weinig tot geen voedingswaarde voor katten en ik geef de voorkeur aan een dierlijk vet boven de zonnebloemolie.

Ik haat het ook om de opname van een plantaardig eiwitconcentraat (erwteneiwit) te zien over een aanvullend dierlijk eiwit. Over het algemeen is het koolhydraatgehalte van deze formule echter erg laag.

Ingrediënten

Kippenbouillon, Kip, Pompoen, Tapiocazetmeel, Zonnebloemolie, Erwteneiwit, Calciumchloride, Guargom, Natuurlijk Aroma, Cholinechloride, Taurine, Natriumtripolyfosfaat, Tricalciumfosfaat, Vitamine E-supplement, Zinkoxide, Niacinesupplement, Gereduceerd ijzer, Thiaminemononitraat, Vitamine A-supplement, Natriumseleniet, Vitamine B12-supplement, Mangaansulfaat, Pyridoxinehydrochloride, Koper aminozuurcomplex, Calciumpantothenaat, Riboflavinesupplement, Biotine, Vitamine D3-supplement, Foliumzuur, kaliumjodide, menadione natriumbisulfiet complex.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 1.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 85%

As: 2%

Droge stof basis

LoAder

Eiwit: 66.67%

Vet: 10%

Vezel: 6.67%

Koolhydraten: 3.33%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 70.71%

Vet: 25.76%

Koolhydraten: 3.54%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip Tapioca zetmeel

Zonnebloemolie

Erwteneiwit

Guar Gom

Kip

Pros

 • Hoogwaardige bron van dierlijke eiwitten als eerste ingrediënt
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen
 • Zachte textuur en rijke smaak aantrekkelijk voor katten

Tegens

 • Bevat onnodige plantaardige ingrediënten
 • Bevat een plantaardig eiwitconcentraat
 • Grote portiegroottes

#2 Liefde, Nala Kip &Kikkererwten Recept Droog Kattenvoer

Koop op Lovenala.com

Een van Love, Nala’s twee droge voedselformules, dit recept bevat kip als het primaire eiwit. Verse kip en kipmeel zijn de top twee ingrediënten met aanvullende eiwitten uit kalkoenmeel en gedroogd eiproduct later op de lijst.

Ik vind het geweldig dat dit recept kippenvet bevat als de primaire bron van toegevoegd vet met visolie als aanvullende opname. Dat gezegd hebbende, zonnebloemolie staat nog steeds op de lijst, maar veel lager.

Het grootste probleem met deze formule is het aanzienlijke aantal plantaardige ingrediënten. Naast zetmeelrijke insluitsels zoals aardappelen, kikkererwten en erwten, bevat dit recept ook een plantaardig eiwitconcentraat (erwteneiwit).

Deze ingrediënten dragen bij aan een geschat koolhydraatgehalte van ongeveer 30% zoals gevoed. Dit is iets boven het gemiddelde voor een “premium” droogvoer en veel hoger dan we zouden willen zien.

Over het algemeen lijkt dit een matige eiwit, matige vetformule te zijn met een hoger dan gemiddeld koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Aardappelen, Kikkererwten, Kalkoenmeel, Erwten, Erwteneiwit, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Natuurlijk aroma, Cellulosepoeder, Erwtenvezel, Lijnzaad, Visolie, Gedroogd eiproduct, Wortelen, Zoete aardappelen, Dicalciumfosfaat, Zonnebloemolie, Zout, Kaliumchloride, Gedroogde Cichoreiwortel, Cholinechloride, DL-Methionine, Taurine, Mineralen (ijzer aminozuurcomplex, zinkaminozuurcomplex, ijzersulfaat, Zinkoxide, koper aminozuurcomplex, kopersulfaat, natriumseleniet, mangaanaminozuurcomplex, mangaanoxide, calciumjodaat), bosbessen, veenbessen, citroenzuur (conserveermiddel), gemengde tocoferolen (conserveermiddel), vitaminen (vitamine E-supplement, niacinesupplement, vitamine A-supplement, thiaminemononitraat, menadionnatriumbisulfietcomplex (bron van vitamine K-activiteit), pyridoxinehydrochloride, d-calciumpantothenaat, riboflavinesupplement, vitamine B12-supplement, vitamine D3 Supplement, Foliumzuur, Biotine), Yucca Schidigera Extract, Rozemarijn Extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 14%

Ruwe celstof: 6.5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 15.56%

Vezel: 7.22%

Koolhydraten: 41.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.92%

Vet: 32.85%

Koolhydraten: 36.23%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Gemeenschappelijk Allergenen
Kip

Kip maaltijd

Kalkoen maaltijd

Kippenvet

Visolie

Gedroogd ei product

Aardappels

Kikkererwten

Erwten

Erwteneiwit

Kip

Pros

 • Talrijke hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten
 • Kippenvet als primaire bron van toegevoegd vet
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Vezelgehalte kan te hoog zijn voor sommige katten
 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft
 • Bevat onnodige plantaardige ingrediënten, waaronder plantaardig eiwitconcentraat

#3 Love, Nala Tonijn &Zalm Diner in Bouillon Natte Kattenvoer

Koop op Lovenala.com

In vergelijking met de vorige natvoerformule is dit recept iets hoger in eiwitten, maar iets lager in vocht. Het bevat nog steeds veel dierlijke eiwitten en, in dit geval, geen plantaardige eiwitconcentratiesTes.

Tonijn en zalm zijn de primaire ingrediënten in deze formule. Nogmaals, we zien sommige plantaardige ingrediënten, waaronder wortels en tapiocazetmeel samen met zonnebloemolie als de enige bron van toegevoegd vet.

Het caloriegehalte van dit recept is een beetje hoger, maar het is nog steeds erg laag voor een kattenvoer, wat betekent dat grotere porties nodig kunnen zijn.

Als uw kat echter overgewicht heeft, kan het een goede optie zijn om hem te helpen gewicht te verliezen. Liefde, Nala natvoer is ook een geweldige optie voor oudere katten of katten met gebitsproblemen en kieskeurige eters.

Over het algemeen lijkt dit een zeer eiwitrijke, vetarme formule te zijn met een zeer laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Tonijnbouillon, tonijn, zalm, wortelen, zonnebloemolie, tapiocazetmeel, calciumchloride, guargom, natuurlijk aroma, taurine, cholinechloride, spinazie, natriumtripolyfosfaat, vitamine E-supplement, zinkoxide, niacinesupplement, gereduceerd ijzer, thiaminemononitraat, vitamine A-supplement, natriumseleniet, vitamine B12-supplement, mangaansulfaat, pyridoxinehydrochloride, koper aminozuurcomplex, calciumpantothenaat, riboflavinesupplement, biotine, vitamine D3-supplement, Foliumzuur, kaliumjodide, menadione natriumbisulfiet complex.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 1.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 83%

As: 2.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 70.59%

Vet: 8.82%

Vezel: 5.88%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 76.71%

Vet: 23.29%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Tonijn

Zalm

Zonnebloemolie

Tapioca zetmeel

Guar Gom

Vis

Pros

 • Twee bronnen van hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Zeer laag koolhydraatgehalte
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

Tegens

 • Bevat onnodige plantaardige ingrediënten
 • Laag vetgehalte, grote portiegroottes

Hoeveel kost Liefde, Nala Kattenvoer?

Een van de doelen van Love, Nala is om huisdiervoer van hoge kwaliteit betaalbaarder te maken. Hoewel hun droogvoerformules gemiddeld $ 0,14 per ounce bedragen, komt dat nog steeds overeen met bijna $2,25 per pond. Hun natvoerformules zijn behoorlijk prijzig met $ 0,42 per ounce.

Met de aanbevolen 1 1/2 tot 2 1/2 blikjes per 4 pond lichaamsgewicht per dag, zou je dagelijks uitgeven tussen $3.54 en $5.90 per dag om een kat van 8 pond te voeren. Een zak van 11 pond Liefde, Nala droogvoer zou ongeveer een maand meegaan met een kat van 9 pond, waardoor je dagprijs veel lager is, ongeveer $0.84 per dag.

Kortom, is Love, Nala Kattenvoer een goede keuze?

Liefde, Nala komt hun beloften na bij het maken van huisdiervoeding rond dierlijke eiwitten. Hun recepten zijn vrij van bijproductmaaltijden en kunstmatige toevoegingen, maar ze bevatten nog steeds meer plantaardige ingrediënten dan we zouden willen. Zelfs hun natte voedingsmiddelen bevatten plantaardige ingrediënten (waaronder sommige plantaardige eiwitconcentraten).

Het merk beweert ook waarde te hechten aan betaalbaarheid. Hoewel dat misschien waar is voor hun droge voedsel, is Love, Nala natvoer vergelijkbaar met duurdere merken zoals Tiki Cat en Open Farm.

Als je Love, Nala kattenvoer gaat kopen, raden we je aan om te veren voor het duurdere natvoer. Deze producten bevatten veel minder koolhydraten en bevatten het vocht dat uw kat nodig heeft voor hydratatie.

Als uw budget alleen rekening houdt met droogvoer, raden we u aan om te overwegen het dieet van uw kat aan te vullen met een betaalbaarder natvoer zoals American Journey.

Waar wordt liefde, Nala kattenvoer verkocht?

Love, Nala kattenvoer is momenteel alleen te koop in de Verenigde Staten. Het is alleen beschikbaar voor aankoop op de website van het merk, hetzij als een eenmalige aankoop of een terugkerende bestelling.