Knipperen! Cat Food Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Blink, made in Britain, is een gepersonaliseerde abonnementsservice voor kattenvoer. Blink biedt een verscheidenheid aan recepten die kunnen worden aangepast aan de smaak van uw kat. Producten zijn ook verkrijgbaar bij sommige dierenwinkels. Lees onze onbevooroordeelde recensie van Blink! kattenvoer om meer te leren.

De We’re All About Cats Standard – Rating Blink! Over wat belangrijk is

Wij hebben Blink! en beoordeelde het volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Blink! Kattenvoer op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 8/10

Algemene score: 7.5/10

Wij geven Blink! kattenvoer een 45 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Blink!

Knipperen! heeft zijn hoofdkantoor in Crick, Northhamptonshire, VERENIGD KONINKRIJK. Het bedrijf werd in 2018 in winkels gelanceerd en je kunt hun voedsel vandaag de dag nog steeds kopen in sommige winkels, zoals Tesco, Pets at Home en Waitrose &Partners. Ze hebben ook een abonnementsservice die één keer per maand zakjes kattenvoer aan uw deur bezorgt.

Knipperen! maakt natuurlijk voedsel met premium filets. Ze gebruiken zoveel mogelijk Britse ingrediënten. Blink maakt op dit moment geen droog kattenvoer.

Potentiële klanten kunnen zich aanmelden voor een proefvak van £ 1 om Blink te testen. Dit kan erg handig zijn als je een kieskeurige kat hebt en je niet zeker weet of hij / zij het eten lekker zal vinden.

Abonnementsboxprijzen per maand beginnen bij £ 25.

 • Kleine doos – 28 zakjes (£ 25)
 • Medium doos – 56 zakjes (£ 48)
 • Grote doos – 84 zakjes (£ 70)

Bestellingen kunnen worden aangepast aan de voedselvoorkeuren van uw kat.

Het kattenvoer wordt geleverd in zakjes die momenteel niet recyclebaar zijn, maar de lege zakjes kunnen naar sommige bedrijven worden gebracht, zoals Tesco en Terracyle, die ze kunnen recyclen.

Blink maakt wel voer geschikt voor kittens maar op dit moment is het alleen verkrijgbaar bij Pets at Home winkels. Het zou binnenkort beschikbaar moeten zijn in de abonnementsservice.

Lees ook: KatKin Onbevooroordeelde Kattenvoer Review

Inkoop en productie

Blink is heel expliciet door te zeggen dat de meeste van hun ingrediënten uit Groot-Brittannië komen. De uitzondering is tonijn die niet inheems is in de Britse wateren. De vissen in hun buidels zijn echter afkomstig van duurzame bronnen van de Marine Stewardship Council (MCS).

Al hun Britse leveranciers steunen de ‘Vijf Vrijheden’ van de EU.

Volgens Blink kopen ze alleen de beste eiwitten in, zoals kipfilet, eendenfilets en zalmfilets. Ze gebruiken natuurlijk versnipperd vlees en visfilets. Ze gebruiken geen derivaten, granen of goedkope vulstoffen. Er zijn geen toegevoegde suikers of zouten in hun voedsel. De voedingsmiddelen zijn graanvrij.

De voedingsmiddelen bevatten voor 60 procent echte vlees- en visfilets.

Om ervoor te zorgen dat hun voedsel compleet is, voegt Blink een gezonde mix van 21 vitamines en mineralen toe. Alleen belangrijke vitaminen en mineralen worden op voedingsmiddelen vermeld onder de EU-wetgeving, maar ze zijn allemaal opgenomen in het recept.

Hun bedrijf is gevestigd in Northhamptonshire en daar worden hun maaltijden gemaakt.

Blink levert op dit moment aan het vasteland van het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland. Levering naar de Hooglanden en eilanden in Schotland kan een beetje extra tijd in beslag nemen.

Heeft Blink! Kattenvoer teruggeroepen?

Voor zover we konden nagaan, heeft Blink kattenvoer geen terugroepactie gehad. De klantenservice van Blink heeft op hun Facebook-pagina verklaard dat ze niet betrokken zijn bij de britse terugroepactie van verschillende merken kattenvoer in de zomer van 2021 met betrekking tot pancytopenie.

We hebben geen Blink-terugroepacties online gevonden, maar het bedrijf is pas een paar jaar actief.

Wat voor kattenvoer knippert er met je ogen! Aanbieden?

Blink maakt versnipperd filet kattenvoer in zakjes. Ze maken geen droog kattenvoer. Op dit moment bieden ze zeven verschillende recepten die complete maaltijden voor katten zijn. Eiwitten omvatten kip, eend, rundvlees, zalm, tonijn en kalkoen.

De voedingsmiddelen zijn gemaakt met natauditieve ingrediënten. Ze zijn graanvrij zonder toegevoegde suikers en zonder extra zout. Ze zijn langzaam gaar.

Vis die blink gebruikt is MSC-goedgekeurd. MSC is de Marine Stewardship Council, een organisatie die duurzame visserij ondersteunt.

Huidige Blink recepten:

 • Kipfilets &malse eend
 • Kipfilets & Versnipperd Rundvlees
 • Kipfilets
 • Vlokken Zalm &KipFilets
 • Tonijn &zalmfilets
 • Tonijnfilets met vlokken
 • Kip & KalkoenFilets

Knipperen! Cat Food Reviews

Koop op Blink!

We kozen voor Blink Flaked Salmon &Chicken Fillets kattenvoer om te beoordelen omdat het zowel vis als gevogelte combineert, twee ingrediënten waar katten van moeten genieten.

Dit recept is gemaakt van gevlokte Noorse zalmfilets en premium kipfilets van Britse boerderijen. De geraspte filets worden langzaam gekookt in hun eigen sappen om meer smaak voor uw kat te creëren. Het voedsel behoudt de zalmhuid voor extra voeding en meer omega 3-vetzuren.

Dit voedsel is vrij van granen, toegevoegd zout en toegevoegde suiker. Filets die worden gebruikt in Blink-kattenvoer zijn Red Tractor-gecertificeerd. Vis die in hun voedsel wordt gebruikt, voldoet aan de normen van de Marine Stewardship Council (MSC).

Ingrediënten in dit recept zijn: Gevlokte zalmfilets 30%, Britse kipfilets 30%, bouillon 39%, vitaminen en mineralen 1%.

Belangrijkste toegevoegde voedingsstoffen (/kg): Taurine 500 mg, Vitamine A, 2000 I.U, Vitamine D3, 100 I.U, IJzersulfaat monohydraat 15, Zinksulfaat monohydraat 12, Manganous Sulfaat monohydraat 1.5, Kopersulfaat pentahydraat 0,75, CalciumJodaat watervrij 0,5.

Eén zakje weegt 85 gram.

Voedingswaarden voor dit recept zijn Eiwit 13%, Vet 2%, As 1,5%, Vezel 0,2% Vocht 83%. Dit zou de gegarandeerde analyse in de Verenigde Staten zijn.

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 76,5 procent eiwit, 11,8 procent vet, 1,2 procent vezels en 1,7 procent koolhydraten bevat.

Blink Flaked Salmon &Chicken Fillets biedt een uitzonderlijk hoge hoeveelheid eiwit voor uw kat.

Ingrediënten

Vlokken zalmfilets 30%, Britse kipfilets 30%, bouillon 39%, vitaminen en mineralen 1%.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 13%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 0.2%

Vocht: 83%

As: 1.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 76.47%

Vet: 11.76%

Vezel: 1.18%

Koolhydraten: 1.76%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 71.6%

Vet: 26.75%

Koolhydraten: 1.65%

Ingrediënten die we leuk vonden: Zalmfilets, Britse kipfilets (lokale ingrediënten), taurine

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Vlees, gevogelte en vis uit gecertificeerde bronnen
 • Langzaam gegaard
 • Britse ingrediënten, zoveel mogelijk, gemaakt in Groot-Brittannië

Tegens

 • Kost meer dan veel ander kattenvoer
 • Sommige klanten hebben gezegd dat de enkele zakjes moeilijk te vinden zijn in winkels sinds de abonnementsservice is begonnen
 • Sommige beoordelingen gaven problemen met de bezorgservice aan

Koop op Blink!

Geformuleerd voor kittens tot 12 maanden oud, Blink Kitten Chicken &Turkey Filets zijn gemaakt in het Verenigd Koninkrijk van ingrediënten die in Groot-Brittannië zijn grootgebracht. Het recept is ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van actieve, groeiende kittens.

Dit kip- en kalkoenrecept gebruikt alleen premium borst- en dijvlees van Britse boeren. De geraspte vleesfilets worden zachtjes langzaam gekookt in hun eigen natuurlijke sappen om een complete en smakelijke maaltijd voor uw kat te creëren. Het is vrij van granen, zout en suikers.

Filets die worden gebruikt in Blink-kattenvoer zijn Red Tractor-gecertificeerd.

De primaire ingrediënten in dit voedsel zijn: Britse kipfilets, Britse kalkoenfilets, kippenbouillon en zalmolie.

Kip en kalkoen zijn goede bronnen van vleeseiwitten voor katten en kittens, terwijl zalmolie een uitstekende koudwaterbron is van omega-3-vetzuren die goed zijn voor de huid en kat van uw kat.
Eén zakje weegt 85 gram.

Voedingswaarden voor dit recept zijn Eiwit 14,5%, Vet 4%, As 1%, Vezels 0,2% en Vocht 80%.

We kunnen deze cijfers omzetten in de dry materie basis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 72,5 procent eiwit, 20 procent vet, 1 procent vezels, 5 procent as en 1,5 procent koolhydraten bevat.
Volgens onze schatting bevat Blink Kitten Chicken &Turkey Fillets ongeveer 95 kcal per 100 gram (3,5 gram).

Ingrediënten

Compositie: Britse kipfilets 45%, Britse kalkoenfilets 15%, kippenbouillon 35%, zalmolie 4% vitaminen en mineralen 1%.

Nutritionele additieven (/kg): Taurine 1000 mg. Vitamine A 3000 I.U., Vitamine D3 100 I.U., Vitamine E 20 mg. Sporenelementen (mg/kg): Ijzer (3b103) 15, Zink (3b605) 12, Mangaan (3b503) 1.5, Koper (3b405) 1, Jodium (3b202) 0.75.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 14.5%

Ruw vet: 4%

Ruwe celstof: 0.2%

Vocht: 80%

As: 1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 72.5%

Vet: 20%

Vezel: 1%

Koolhydraten: 1.5%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 59.15%

Vet: 39.63%

Koolhydraten: 1.22%

Ingrediënten die we leuk vonden: Britse kipfilets, Britse kalkoenfilets, zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip; kalkoen kan een allergeen zijn

Pros

 • Kip- en kalkoenfilets uit Britse bronnen
 • Geen toegevoegde granen, zout of suikers
 • Blink foods bevatten voor 60 procent echt vlees en/of vis
 • Kittenformule – niet alle kattenvoer biedt een recept voor kittens

Tegens

 • Kost meer dan veel ander kattenvoer
 • Sommige klanten hebben gezegd dat de enkele zakjes moeilijk te vinden zijn in winkels sinds de abonnementsservice is begonnen
 • Sommige beoordelingen gaven problemen met de bezorgservice aan

Koop op Blink!

Een van blink’s meest populaire recepten, Blink Flaked Tuna Fillets maakt gebruik van premium Pacifische tonijnfilets. De filets worden zachtjes langzaam gekookt in hun eigen natuurlijke sappen om een maaltijd te creëren waar katten van genieten.
Blink gebruikt geen toegevoegde granen, zout of suikers in hun formules.

Al hun recepten worden gekookt in het Verenigd Koninkrijk. De tonijnfilets, hoewel afkomstig uit de Stille Oceaan, voldoen aan de hoge normen van de duurzaamheid van de Marine Stewardship Council – een organisatie die duurzame visserij ondersteunt.

De primaire ingrediënten in dit voedsel zijn heel eenvoudig: tonijnfilets, bouillon, vitaminen en mineralen.
Tonijn is een uitstekende bron van eiwitten voor katten. Vitaminen en mineralen worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat uw kat alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft in een complete maaltijd.

Eén zakje weegt 85 gram. Voedingswaarden voor dit recept zijn Eiwit 13%, Vet 2%, As 1,5%, Vezels 0,2%, Vocht 83%.
0.3

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 76,5 procent eiwit, 11,8 procent vet, 1,2 procent vezels, 8,8 procent as en 1,8 procent koolhydraten bevat.

Volgens onze schatting bevat Blink Flaked Tuna Fillets ongeveer 71 kcal per 100 gram (3,5 ounces).

Ingrediënten

Compositie: Tonijnfilets 60%, Bouillon 39%, Vitaminen & Mineralen 1%.

Nutritionele additieven (/kg): Taurine 500 mg, Vitamine A, 2000 I.U, Vitamine D3, 100 I.U, IJzersulfaatmonohydraat 15, Zinksulfaatmonohydraat 12, Mangaan 1,5, Koper 0,75, Jodium 0,5.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 13%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 0.2%

Vocht: 83%

As: 1.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 76.47%

Vet: 11.76%

Vezel: 1.18%

Koolhydraten: 1.76%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 71.6%

Vet: 26.75%

Koolhydraten: 1.65%

Ingrediënten die we leuk vonden: Tonijnfilets

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Vis (inclusief tonijn) kan voor sommige katten een allergeen zijn

Pros

 • Tonijn is een uitstekende protein voor katten
 • Geen toegevoegde granen, zout of suikers
 • Blink foods bevatten voor 60 procent echt vlees en/of vis

Tegens

 • Kost meer dan veel ander kattenvoer
 • Sommige klanten hebben gezegd dat de enkele zakjes moeilijk te vinden zijn in winkels sinds de abonnementsservice is begonnen
 • Sommige beoordelingen gaven problemen met de bezorgservice aan

Wat vinden klanten van Blink! Kattenvoer?

We vonden veel beoordelingen voor Blink kattenvoer online, vooral bij Trustpilot.com. De meeste beoordelingen zijn positief. Sommige recensenten werden uitgenodigd door Blink, wat er meestal voor zorgt dat ze positiever zullen zijn.

In termen van transparantie op de Trustpilot.com site, reageert Blink meestal binnen 24 uur of minder op negatieve beoordelingen, zodat ze zeer snel online reageren op klanten. Ze hebben gereageerd op 100 procent van hun negatieve (1 of 2 sterren beoordeling) beoordelingen.

Positieve beoordelingen

Heerlijk eten, geweldige klantenservice!

Onze drie oudere jongens likken hun kommen schoon sinds we zijn overgestapt naar Blink! Kocht het in eerste instantie via een supermarkt, maar ben nu overgestapt op het rechtstreeks kopen met behulp van hun abonnementsservice. Het is fantastisch om kattenvoer van goede kwaliteit te hebben gevonden en het hoge eiwitgehalte heeft onze nieuw gediagnosticeerde diabetische kat zeker geholpen om aan te komen.
Klantenservice was geweldig – onze levering verdween tijdens het transport en dit werd supersnel opgelost door hun mooie team. Gelukkige katten, gelukkige mensen! – door Sara op Jul 13, 2021

Geweldige ervaring met Blink

Mijn kat houdt van Blink – er is geen smaak waar hij niet van geniet. Ik vind het leuk hoe het voedsel er eigenlijk de juiste kleur en textuur uitziet voor het type dat het is (visvlokken zoals vis, kip ziet eruit als kip) in tegenstelling tot het soort kattenvoer dat kip zegt, maar donkerbruin is en een gehakttextuur heeft. We deden de proef, stopten om een Katkin-voedselproef te doen (waar mijn kat super niet van onder de indruk was – hoewel hij dol was op de “hagelslag”), en gaan terug naar Blink, omdat het duidelijk zijn favoriet is. – door Babs op Jul 12, 2021

Negatieve beoordelingen

Verzoeken genegeerd, mijn geld verspillen

Mijn kat zal geen tonijn eten, ze zal het gewoon niet eten. Ik vroeg Blink om Tuna uit de bestelling te verwijderen, maar kreeg 8 pkts. Ik vroeg om de bestelling uit te stellen, maar het kwam opdagen. Ze luisteren niet – door Jackie op Jul 8, 2021

Antwoord van Blink Cat Food op 8 jul 2021

Hey Jackie, heel erg bedankt voor je beoordeling en je feedback. Het spijt ons te horen van het ongemak dat hier wordt veroorzaakt en we willen dit natuurlijk graag voor u onderzoeken. Ik heb een kijkje genomen in ons systeem en helaas heb ik moeite om uw account te vinden. Mag ik u vriendelijk vragen om een e-mail naar onze klantenservice te sturen met het e-mailadres van uw account en we zullen dit meteen voor u onderzoeken. Ons e-mailadres is: help@blinkcats.co.uk.
Heel erg bedankt Jackie, spreek snel.
Het Blink Team x

Niet voor mijn katten

Al het andere voor het product is perfect: de verpakking, de marketing, de eenvoud van het bestellen, enz. Al mijn katten hadden echter diarree tijdens het overschakelen op deze natte voedingsmiddelen. Ze hadden niet hetzelfde probleem met andere natte voedingsmiddelen van andere merken. Ik probeerde geleidelijk en voorzichtig over te schakelen van Applaws naar Blink, maar eindigde met alle vier het krijgen van trieste buiken. Moest de service annuleren. Ze zijn misschien geweldig voor jou, maar niet voor mijn katten. – door Jing op Jun 1, 2021

Antwoord van Blink Cat Food op 1 jun 2021

Hoi Jing,

Bedankt dat u contact met ons opneemt en voor uw feedback.
Het spijt ons te horen dat je kleintjes onwel zijn geworden. 😔We hopen dat ze in orde zijn en we willen dit graag verder onderzoeken. Onze klantenservice heeft contact gehad via e-mail, maar laat het ons natuurlijk weten als dit niet is ontvangen.
Het Blink Team x

Hoeveel doet Blink! Kosten kattenvoer?

Blink kattenvoer wordt in winkels gekocht en verkoopt voor ongeveer £ 7,50 voor een doos met 8 zakjes voedsel. Elk zakje is 85 gram (ongeveer drie gram).

Via de abonnementsdienst van Blink kost een maandelijkse doos met 28 zakjes £ 25. Een doos met 56 zakjes kost £48. En een doos met 84 zakjes kost £ 70. Er zijn geen extra verzendkosten met de abonnementsservice. Ze zijn inbegrepen in de dienst.

Kortom, is Blink! Kattenvoer een goede keuze?

Ja, Blink blijkt een kattenvoer van zeer goede kwaliteit te zijn. Het is zeer rijk aan dierlijke eiwitten uit vlees, gevogelte en vis. En het heeft geen granen of toegevoegd zout en suiker.

Sommige klanten hebben gezegd dat hun katten het voedsel niet lekker vinden en het bedrijf heeft gesuggereerd dat dit kan zijn omdat de katten gewend zijn aan de suiker en zout in ander kattenvoer. Het kan even duren voordat sommige katten aan dit voedsel wennen, omdat het natuurlijker is.

Hoe bestel je Blink! Kattenvoer?

U kunt de abonnementsservice van Blink bestellen, als u in het VK woont, op hun website. Een proefdoos is verkrijgbaar met zes zakjes voedsel voor £ 1. Nadat je de proefbox hebt besteld, heb je 12 dagen de tijd voordat je abonnement van start gaat. U kunt uw abonnement in die tijd aanpassen of opzeggen. Eén proefbox per huishouden en persoon.