PetKind Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

PetKind is een Canadees familiebedrijf dat voedsel op basis van groene pens maakt voor katten en honden. Lees meer over hun voedsel voor katten in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel PetKind Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben PetKind kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor PetKind op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 5/10
 • Klantervaring – 5/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 6.8/10

We geven PetKind kattenvoer een 41 uit 60 beoordeling (68,33) of een B + -cijfer.

Over PetKind Food

PetKind is gevestigd in British Columbia aan de westkust van Canada. Het bedrijf (Petkind Pet Products, Inc.) is een familiebedrijf en wordt beheerd door de familie Wasmuth.

Volgens het bedrijf is PetKind gestart door de familie toen hun moeder kampioenshonden liet zien. De broers (Matthew, Andrew en James) werden samen met hun ouders geïnspireerd om gezonder hondenvoer te maken, wat leidde tot het gebruik van groene pens.

Volgens PetKind stinkt “groene pens, maar het werkt.” Pens is de voedingsrijke maagwand van herkauwers zoals bizons, herten en lammeren. Pens uit de supermarkt is meestal wit. Dat komt omdat pens voor menselijke consumptie grondig is gespoeld en gebleekt. Dit betekent dat het zeer weinig voedingswaarde heeft voor huisdieren.

Groene pens daarentegen is geen bleekmiddel en het is volledig natuurlijk. (Herkauwers eten immers meestal gras dat groen is.) Dat betekent dat de groene pens de voedingsstoffen behoudt die goed zijn voor huisdieren.

Vergis je niet, groene pens ruikt echt verschrikkelijk, dus als je wat koopt, wees dan niet verrast door de geur. Maar het maakt deel uit van het voorouderlijke dieet van katten en honden die de magen van deze wilde dieren zouden hebben gegeten.

PetKind zegt dat groene pens huisdieren voorziet van zeven essentiële aminozuren, de perfecte balans van omega-3 en omega-6, een ideale verhouding van calcium tot fosfor en veel belangrijke vitamines en andere voedingsstoffen.

Hun groene pens en al hun huisdiervoer is gekookt.

Inkoop en productie

PetKind heeft een goede veelgestelde vragen (FAQ) pagina met informatie over sourcing en productie.

Hun Pens Droge en Canada Verse voedingsmiddelen worden gemaakt in Canada. Tripe Treats en Tripe Cat worden gemaakt in de VS.

Tripett en That’s It te koop in Canada zijn gemaakt in Canada. Tripett en That’s It te koop in de Verenigde Staten zijn gemaakt in de VS.

De meeste ingrediënten van het bedrijf zijn afkomstig uit Canada, de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland.

 • Runderpens, bizonpens, bizons, kalkoen, kip en wilde zalm komen uit Canada.
 • Hertenpens, lamspens, lamsvlees en hert komen uit Nieuw-Zeeland.
 • Runderpenen en rundvlees komen uit de Verenigde Staten.
 • Zalm voor Canada Fresh komt alleen uit de Europese Unie.
 • Sommige andere ingrediënten komen uit Canada en de Verenigde Staten.

Alle ingrediënten voor Canada Fresh zijn duurzaam geproduceerd. PetKind heeft zich ertoe verbonden om 25 cent van elke verkochte koffer te doneren aan de Nature Conservancy of Canada, om hun instandhoudingswerk te ondersteunen.

Canada Fresh formules zijn hypoallergene, enkelvoudige dierlijke eiwitten. Hun formules zijn ook graanvrij, sojavrij, glutenvrij en gevogeltevrij (behalve de kipformule). Elk blikje Canada Fresh bevat zalmolie.

Is PetKind kattenvoer teruggeroepen?

We hebben geen terugroepacties voor PetKind in de Verenigde Staten of Canada gevonden met behulp van de FDA-database en andere bronnen.

Welke soorten kattenvoer biedt PetKind aan?

PetKind is vooral bekend voor het produceren en op de markt brengen van groene pens voor honden. De meeste afbeeldingen op hun website gebruiken honden. Ze maken echter kattenvoer. Er staan foto’s van katten op de Facebookpagina van PetKind.

PetKind maakt momenteel verschillende voedingsmiddelen voor katten. Op de PetKind-website hebben ze omvatten Tripett als een voedsel voor katten, maar het is gemarkeerd als een hondenvoer. Dit is echter een aanvullend voedsel. Het kan een voedsel zijn dat u als topper of traktatie aan het dieet van uw kat kunt toevoegen. De Tripett-voedingsmiddelen zijn bijna volledig puur vlees en groene pens zonder toegevoegde vitamines of mineralen.

PetKind maakt twee droge kattenvoer genaamd Tripe Dry for Cats. Deze voedingsmiddelen bevatten ook groene pens. De voedingsmiddelen zijn Green Pens &High Seas Formula en Green Pens & High Skies Formula. Beide voedingsmiddelen zijn compleet en uitgebalanceerd voor alle levensfasen. Deze voedingsmiddelen bevatten geen kunstmatige conserveermiddelen, bijproducten, maïs, soja, tarwe of andere granen.

Canada Fresh is een lijn van enkel dierlijk vlees eiwit kattenvoer (met uitzondering van de rood vlees formule). Ze zijn compleet en uitgebalanceerd voor alle levensfasen. PetKind raadt ze vooral aan voor katten met voedselallergieën en gevoeligheden. Dit zijn formules met beperkte ingrediënten die voor 95 procent vers vlees bevatten.

PetKind maakt ook traktaties voor honden, maar ze stellen dat, met uitzondering van hun 100% natuurlijke groene rundvlees penstraktaties en hun pork tripe treats, al hun penstraktaties geschikt zijn voor katten. Dat laat hertenvlees, bizons, lamsvlees en gewone runderpenentraktaties over die aan katten kunnen worden gevoerd.

PetKind Cat Food Reviews

#1 PetKind Canada Fresh Cat – Beef Formula Kattenvoer Review

Koop op Chewy

Het is geen geheim dat katten obligate carnivoren zijn. Honden kunnen rondkomen met wat plantaardige eiwitten (hoewel dierlijke eiwitten beter zijn) en zetmeel verteren in hun dieet, maar uw kat heeft eerlijk gezegd vleeseiwit nodig. Daarom is kattenvoer dat goede vleeseiwitten gebruikt beter voor je kat.

PetKind’s Canada Fresh Cat bestaat voor 95 procent uit vers vlees. Dit is een compleet en uitgebalanceerd voer voor katten van alle levensfasen, zodat u niets anders hoeft toe te voegen.

Canada Fresh Cat is verkrijgbaar in zes recepten: rundvlees, lam, zalm, kip, eend en rood vlees. Al deze formules met uitzondering van het rode vlees zijn recepten met één vleeseiwit. Dat maakt ze vooral goed voor katten die voedselgevoeligheden of allergieën hebben voor bepaalde dierlijke eiwitten.

Samen met rundvlees als eerste ingrediënt, bevat de rundvleesformule runderbouillon, erwten, zalmolie en toegevoegde vitamines en mineralen. Het wordt beschouwd als een voedsel met een beperkt ingrediënt.

Dit voedsel is hoger in vet dan veel nat kattenvoer, dus dit is iets om te overwegen als uw kat voedsel met veel vet moet vermijden.

Naast het verstrekken van gezond kattenvoer, doneert PetKind elke keer dat u Canada Fresh koopt een klein deel van de opbrengst aan de Nature Conservancy of Canada (NCC) om hun werk te ondersteunen en het land voor de komende generaties te helpen behouden.

Berekend caloriegehalte: (ME): 13 oz: 411 kcal/blikje, 111,5 kcal/100g ME
5.5oz: 173 kcal / blik, 111.5 kcals / 100g ME

Ingrediënten

Rundvlees, Runderbouillon, Erwten, Tricalciumfosfaat, Agar-agar, Calciumcarbonaat, Kaliumchloride, Zalmolie, Cholinechloride, Zout, Taurine, L-ascorbyl-2-polyfosfaat (Bron van Vitamine C), Zinkproteïne, Vitamine E-supplement, Ijzersulfaat, IJzerproteïne, Zinksulfaat, Niacinesupplement, Thiaminemononitraat, Koperproteïne, Vitamine A-supplement, Seleniumgist, Mangaansulfaat, Mangaanproteïne, Mangaanproteïne, D-calciumpantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavinesupplement, Biotine, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12, Calcium Iodate, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9.5%

Ruw vet: 8.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 43.18%

Vet: 38.64%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 9.09%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.56%

Vet: 64.22%

Koolhydraten: 6.22%

Ingrediënten die we leuk vonden: Rundvlees, Zalmolie, Gechelateerde Mineralen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten

Veel voorkomende allergenen: Rundvlees kan een allergeen zijn, maar het komt niet vaak voor

Pros

 • Rijk aan eiwitten
 • Canada Fresh gebruikt een enkel vleeseiwit
 • Canada Fresh nat voedsel is graanvrij, sojavrij, glutenvrij en gevogeltevrij (behalve de kipformule)
 • Het bedrijf is transparant over hun sourcing en productie

Tegens

 • De Canada Fresh formules zijn hoger in vet dan sommige andere natte kattenvoer. Dit kan een probleem zijn voor katten die al overgewicht hebben; maar het kan gunstig zijn voor katten die moeten aankomen

#2 PetKind Pens Droog voor Katten – Groene Pens &High Skies Formula Cat Food Review

Koop op Chewy

Veel mensen die groene pens voeren, zijn ervan overtuigd dat het de miauw van de kat is. Ze beweren dat het de huid en vacht gezonder houdt, huisdieren aanmoedigt om beter te eten (zelfs kieskeurige eters) en het is goed voor de spijsvertering. Ze zeggen ook dat het goed is voor het handhaven van een gezond gewicht, het vergroten van het uithoudingsvermogen en voor spierherstel na ziekte of operatie.

PetKind heeft een nieuw droogvoer voor katten met groene pens als eerste ingrediënt: Pens droog voor katten – Groene pens &High Skies Formule. Het voegt zich bij hun andere droge kattenvoer, Green Pens &High Seas Formula. Volgens PetKind zijn hun Tripe Dry-voedingsmiddelen het eerste droge kattenvoer met de superfood groene pens als het nummer één ingrediënt in hun formules.

Deze droge kattenvoeding wordt in Canada gemaakt van ingrediënten afkomstig uit Canada, de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland.

Pens Droog kattenvoer bevat nooit kunstmatige conserveermiddelen, bijproducten, maïs, soja of tarwe.
Samen met groene runderpens biedt de Green Pens &High Skies Formula kalkoenmeel, kippenmeel, zoete aardappelen, haver en verschillende soorten groenten. Het bevat ook veenbessen en bosbessen die goede bronnen van antioxidanten zijn. Er wordt aangenomen dat ze helpen bij de gezondheid van de urinewegen.

Deze formule is compleet en uitgebalanceerd voor katten van alle levensfasen.

PetKind is trots op hun droog kattenvoer. Ze zeggen dat het het beste kattenvoer is dat in Canada is gemaakt, dus dit is misschien een voedsel dat je moet proberen.

Berekend caloriegehalte: (ME): 3512 kcal/kg (456 kcal/cup)

Ingrediënten

Runderpens, Kalkoenmeel, Kippenmeel, Kalkoen, Kip, Zoete aardappel, Aardappel, Lijnzaad, Haver, Gerst, Erwteneiwit, Groene Linzen, Kippenvet, Eend, Pompoen, Spinazie, Wortel, Broccoli, Cranberry, Appel, Bosbes, Banaan, Natuurlijk Aroma, Taurine, Zinkproteïne, Ijzerproteïne, Koperproteïne, Mangaanproteïne, Vitamine A-supplement, Vitamine D3-supplement, Vitamine B12-supplement, Vitamine E-supplement, A-tocoferolacetaat, Niacine, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pyridoxinehydrochloride, Foliumzuur, Mangaanoxide, Calciumjodaat, Natriumseleniet, Calciumcarbonaat, Natriumchloride, Kaliumchloride, Cholinechloride, Gedroogd Lactobacillus Acidophilus Fermentatieproduct, Gedroogd Lactobacillus Casei Fermentatieproduct, Gedroogde Bifido Bacterie Bifidium Thermophilum Fermentatieproduct, Gedroogd Streptococcus Faecium Fermentatieproduct, Yucca Schidigera, Rozemarijn, Cayenne, Pepermunt, Tijm, Groene Thee Extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 30%

Ruw vet: 14%

Ruwe celstof: 3.4%

Vocht: 10%

As: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 33.33%

Vet: 15.56%

Vezel: 3.78%

Koolhydraten: 38.44%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.43%

Vet: 34.48%

Koolhydraten: 35.09%

Ingrediënten die we leuk vonden: Runderpens, Kalkoenmeel, Kippenmeel, Kalkoen, Kip, Kippenvet, Eend, Cranberry, Gechelateerde Mineralen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwteneiwit, groene linzen, “Natuurlijke smaak”,

Veel voorkomende allergenen: Rundvlees, kalkoen en kip kunnen allemaal mogelijke allergenen zijn – elk eiwit kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Goede verhoudingen van eiwitten, vetten en vezels
 • Goede bronnen van dierlijke eiwitten
 • Fermentatieproducten / probiotica kunnen de spijsvertering van sommige katten helpen

Tegens

 • Erwteneiwit en groene linzen verhogen het eiwitpercentage
 • Ondanks claims op de PetKind-site over het niet gebruiken van granen, bevat hun droge kattenvoer haver en gerst (graankorrels). Haver en gerst zijn geen slechte ingrediënten en bedrijven moeten iets gebruiken bij het maken van droogvoer. Maar PetKind moet niet misleidend zijn over het niet gebruiken van granen

#3 PetKind Green Lamb Pens Trakteert Kattenvoer Review

Koop op Chewy

PetKind maakt op dit moment niet veel kattenvoer, maar misschien komt daar in de toekomst verandering in. Het bedrijf stelt op hun site dat sommige van hun aanvullende voedingsmiddelen en traktaties ook voor katten zijn gemaakt. Ze maken bijvoorbeeld Penstraktaties met groene pens als eerste ingrediënt.

Volgens PetKind mogen katten NIET de 100% Natural Green Beef Pens Traktaties of de Gr eteneen Pork Pens Traktaties. Katten kunnen echter veilig alle andere soorten Penstraktaties eten.

Alle formules die veilig zijn voor katten vermelden katten (en honden) op de voorkant van de zakken.
Als uw kat wordt afgeschrikt door de slechte geur van ander pensvoedsel, vindt ze misschien Penstraktaties leuk. Ze hebben een “vriendelijkere” geur. Ze zijn ook gemakkelijk in kleine stukjes te breken.

Penstraktaties zijn ook goed voor kieskeurige eters en katten met een gevoelige maag.
Met het Green Lamb Pens Traktatie recept, na groene lamspens als eerste ingrediënt, bevatten de lekkernijen kip, aardappel en een paar andere ingrediënten om ze lekker te maken. Ze bevatten geen toegevoegde vitaminen of mineralen.

Dit zijn traktaties, dus ze zijn geen compleet voedsel. Ze zijn veilig voor katten om te eten, maar verwacht niet dat ze erg voedzaam zijn.

Uw kat kan genieten van deze groene lamspenstraktaties of een van de andere penstraktaties die veilig zijn voor katten om te eten.

Berekend caloriegehalte: 391 Cal/100g

Ingrediënten

Groene lamspens, kip, aardappel, bietensiroop, pure plantaardige glycerine, zeezout, natuurlijke rooksmaak, kaliumsorbaat, knoflook.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 28%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 15%

As: 5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 32.94%

Vet: 17.65%

Vezel: 1.18%

Koolhydraten: 42.35%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 27.88%

Vet: 36.27%

Koolhydraten: 35.85%

Ingrediënten die we leuk vonden: Groene Lamspens, Kip

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Bietensiroop

Veel voorkomende allergenen: Kip kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Traktaties zijn klein (13-15 cm) en gemakkelijk te breken
 • Goed voor kieskeurige eters en katten met gevoelige magen
 • Pens traktaties ruiken beter dan andere groene pens voedingsmiddelen

Tegens

Wat vinden klanten van PetKind Kattenvoer?

PetKind-voedingsmiddelen zijn overal verkrijgbaar in de Verenigde Staten en Canada. We vonden veel positieve recensies. Op Chewy.com zei ongeveer 80 procent van de klanten dat ze het eten zouden aanbevelen. In vergelijking met vergelijkbaar kattenvoer was PetKind aanzienlijk hoger in de Verenigde Staten.

Verschillende klanten verwezen naar de kosten van het voedsel die mogelijk een rol hebben gespeeld in hun mening.

Positieve beoordelingen

Hou van groene pens!

Mijn kat, Oliver, kan kieskeurig zijn als het gaat om eten. Ik heb al eerder verschillende merken geprobeerd en hij doet er meestal lang over om eraan te wennen. Toen ik dit eten uitprobeerde, begon hij het meteen te eten! Ik heb er zelfs een paar gegeven aan mijn zussen kat die een grote fan is! Ze proberen allebei de zak open te bijten en wrijven er altijd tegenaan. Mijn kat houdt van pens en het is ook goed voor hem! Ik zou het zeker aanraden!- (Pens droog voor katten) door CatNamedOliver op 19 jan 2020

Geweldig spul

Mijn zeer kieskeurige kat die alleen bepaalde , specifieke eiwitten kan eten, houdt van dit voedsel. Ze moet een beperkt ingrediënt ingeblikt voedsel hebben, en dit rundvlees hielp haar om terug te komen verloren gewicht van een strikt zalm-beperkt ingrediënt dieet, plus ze was op Pred. voor een lange tijd. Ze hield van dit spul. Zo blij dat ik het hier op Chewy heb gevonden!– (Canada Vers Rundvlees) door LucyC aan aug 6, 2018

Negatieve beoordelingen

Mijn katten eten het niet

Ik heb nieuwe voedingsmiddelen uitgeprobeerd voor mijn katten die geen gevogelte bevatten en besloot deze eens te proberen. Mijn kitties zijn kieskeurig en hebben zelfs hun neus voor Orijen gekeerd! Er was slechts één recensie voor dit eten, maar het was een gloeiende, dus ik besloot een gokje te wagen. Mijn kitties hebben dit een paar dagen opgepikt, maar nu zullen ze het niet aanraken en jammeren ze al om 14.00 uur voor hun ingeblikte avondmaaltijd. Ik weet zeker dat het goed is voor sommigen, maar niet voor mijn prinsessen.- (Pens droog voor katten) door Lils aan dec 31, 2019

Jury nog out

Ingrediënten zien er goed uit. Ik heb extreem kieskeurige katten. Ze aten allemaal met verve de eerste dag. Nu is het hit or miss. Ze zullen niet twee keer achter elkaar hetzelfde eten. Hun voorkeurssmaak is rundvlees, dus in de hoop dat ze dit meer gaan eten. Natuurlijk heb ik er een geval van, het kan nog wel even duren.- (Canada Vers Rundvlees) door Paula op 12 apr 2021

Hoeveel kost PetKind Kattenvoer?

De 4-lb zak Pens Droog voor Katten gaat over 31,00 dollar on Chewy.com. De zak van 11 pond is ongeveer 62,00 dollar. Prijzen zijn iets lager als u autoship gebruikt. De kosten kunnen iets lager zijn in Canada. Deze kosten zijn hoger dan veel ander droog kattenvoer op Chewy.com.

Canada Fresh ingeblikte kattenvoer kost ongeveer 49 dollar voor een geval van 24 (3-ounce blikjes). Een geval van 24 (5,5 ounce blikjes) kost ongeveer 58 dollar. En een geval van 12 (13-ounce blikjes) kost ongeveer 55 dollar. Deze kosten zijn hoger dan vergelijkbaar ingeblikt kattenvoer.

Green Lamb Pens Traktaties (en andere Pens Traktaties) kosten ongeveer 18 dollar voor een 6-ounce zak op Chewy.com. Dat is veel hoger dan de meeste andere huisdiertraktaties.

Kortom, is PetKind Kattenvoer een goede keuze?

Ja, op basis van de ingrediënten en hun reputatie denken we dat PetKind goed voedsel maakt. Ze staan beter bekend om het maken van hondenvoer dan kattenvoer, maar hun kattenvoer lijkt net zo goed te zijn als hun hondenvoer.

PetKind-voedingsmiddelen kunnen minder kosten in Canada. In de Verenigde Staten is PetKind erg duur, zelfs in vergelijking met enkele van de meest bekende merken. Sommige mensen zijn misschien ook een beetje terughoudend om groene pens voor hun katten te kopen als ze niet weten of hun katten het voedsel zullen eten.

Als je de kans hebt om een van deze voedingsmiddelen te proberen, vooral als het in de uitverkoop is, kijk dan of je kat het lekker vindt. Dit zijn voedzame voedingsmiddelen van een goed bedrijf.

Hoe bestel je PetKind Kattenvoer?

In Noord-Amerika kun je PetKind bestellen bij Chewy.com en direct bij PetKind.
PetKind heeft ook een winkelzoeker op hun website. Hun voedsel is op grote schaal verkrijgbaar bij veel fysieke dierenwinkels in de VS en Canada.