Kit en Kaboodle Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Kit en Kaboodle kattenvoer is een productlijn gemaakt door Purina in de Verenigde Staten. Ze bieden droogvoer, natvoer en lekkernijen. Gericht op de budgetconsument is Kit and Kaboodle een van de goedkoopste kattenvoer op de markt. Het is ook rijk aan plantaardige eiwitten.

Lees meer over Kit en Kaboodle kattenvoer in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De Cats.com standaard – Beoordelingskit en Kaboodle kattenvoer over wat belangrijk is

We hebben Kit en Kaboodle kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij Cats.com. Onze cijfers zijn gebaseerd op de soortgeschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. U kunt meer lezen over onze beoordelingen op de website van Cats.com.

Waarderingen

 • Soort-geschiktheid – 4/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 4/10
 • Productvariëteit – 5/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 5/10
 • Geschiedenis terugroepen – 10/10

Algemene score: 5.83/10

We geven Kit en Kaboodle kattenvoer een 35 uit 60 beoordeling (58,33%) of een D-cijfer.

Over Kit And Kaboodle

We hebben niet veel achtergrondinformatie gevonden over Kit en Kaboodle, hoewel het merk al minstens een paar decennia bestaat. Het heeft altijd de tweede viool gespeeld na Purina’s Cat Chow en hun andere duurdere kattenvoerlijnen.

Purina, of meer formeel Nestle Purina Petcare, is een Amerikaanse dochteronderneming van de bedrijfsgigant Nestle die is gevestigd in Zwitserland. Purina is gevestigd in St. Louis, Missouri. Het is een van de grootste dierenvoedingsbedrijven ter wereld.

Sourcing en productie

Volgens Purina wordt 99 procent van de Purina-producten voor huisdiervoeding die in de VS worden verkocht, vervaardigd in hun eigen faciliteiten in de VS. Purina heeft meer dan 20 productiefaciliteiten voor huisdiervoeding in de Verenigde Staten.

Het bedrijf haalt de meeste van hun ingrediënten voor hun Amerikaanse voedingsmiddelen uit de VS, maar ze geven niet veel details over de ingrediënten. Het bedrijf levert wel een bronkaart om te laten zien waar bepaalde ingrediënten vandaan komen. Elk gebruikt ingrediënt is traceerbaar tot aan de bron.

Je kunt hier een foto zien van alle eiwitten die in hun voedsel worden gebruikt, inclusief dingen als sojameel en maïsglutenmeel.

Purina stelt dat het waarschijnlijk is dat de granen die in hun voedsel worden gebruikt, genetisch gemodificeerde granen bevatten, omdat ze een groot deel uitmaken van de granen die in de Verenigde Staten worden geteeld. GGO-granen worden routinematig gecombineerd met niet-GGO-granen.

Purina heeft ook enkele van de meest uitgebreide kwaliteitscontroles in de huisdiervoedingsindustrie. Ze voeren 100.000 kwaliteitscontroles per dag uit vanaf het moment dat ingrediënten aankomen, terwijl het voedsel wordt gemaakt, totdat het wordt verzonden.

Sommige dierenliefhebbers houden niet van Purina vanwege de grootte en de perceptie dat het ingrediënten van lagere kwaliteit gebruikt. Over het algemeen maakt het bedrijf geen gerechten in boetiekstijl. Ze hebben echter wel dochterondernemingen die biologisch voedsel voor huisdieren maken en natuurlijke, zeer duurzame ingrediënten gebruiken. Sommige van hun voedingsmiddelen zijn van zeer hoge kwaliteit. Purina investeert ook in voedingsonderzoek voor huisdieren en maakt gebruik van gecertificeerde veterinaire voedingsdeskundigen om hun voedsel te formuleren. Ze hebben een breed scala aan dierenvoeding, sommige beter dan andere.

Is Kit en Kaboodle kattenvoer teruggeroepen?

Nee, we hebben geen terugroepacties gevonden voor Kit en Kaboodle. Er zijn verschillende pagina’s online die categorisch stellen dat Kit en Kaboodle nooit een terugroepactie hebben gehad.

Susan Thixton meldt echter op de website The Truth About Petfood dat verschillende consumenten in 2014 klachten bij ConsumerAffairs.com hebben ingediend dat er zo’n 11 katten waren die stierven na het eten van Kit en Kaboodle. Kanttekeningen hier: dat was bijna 10 jaar geleden; En het voeren van een voedingsmiddel is geen bewijs dat het voedsel een dood heeft veroorzaakt. Dat is alles wat we weten over die klachten.

Welke soorten voedsel biedt Kit en Kaboodle aan?

Het grootste deel van het Kit- en Kaboodle-voedsel dat we online en in lokale winkels vonden, was droge brokken in zeer grote zakken. Purina heeft natvoer en traktaties op hun site getoond, maar ze lijken minder vaak voor te komen bij online retailers.

Droog

 • Kit en Kaboodle Original Dry Cat Food
 • Kit en Kaboodle Indoor Dry Cat Food
 • Kit en Kaboodle Outdoor Dry Cat Food

Nat

 • Kit en Kaboodle Bits en Hapjes met Kalkoen in Saus Nat Kattenvoer
 • Kit en Kaboodle Bits and Bites met Kip in Saus Nat Kattenvoer
 • Kit en Kaboodle Paté met Lever en Kip in Saus Nat Kattenvoer
 • Kit en Kaboodle Paté met Ocean Whitefish in Saus Nat Kattenvoer

Behandelt

 • Kit en Kaboodle Crunchy Chicken Cat Traktaties
 • Kit en Kaboodle Crunchy Chicken en Cheddar Cat Traktaties
 • Kit en Kaboodle Crunchy Zalm, Tonijn & Garnalen Kat Traktaties

Kit en Kaboodle Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

Bekijk op Amazon

We zullen beginnen met te zeggen dat Kit en Kaboodle Original Dry kattenvoer compleet en uitgebalanceerd is om te voldoen aan de onderhoudsvoedingsbehoeften van volwassen katten. Dit is een budget kattenvoer en het is lager in vleeseiwit dan veel andere voedingsmiddelen. Het zal waarschijnlijk voldoen aan de voedingsbehoeften van een kat om te overleven, maar katten gedijen er misschien niet op.

De eerste drie ingrediënten zijn plantaardige eiwitten – gemalen gele maïs, maïsglutenmeel en sojameel. Een kleine hoeveelheid van een van deze ingrediënten, lager in een ingrediëntenlijst, zou niet alarmerend zijn. Maar zoals de eerste drie ingrediënten, vertelt dit je dat dit voedsel plantaardig is en geen vleeseiwitten bevat. Aangezien katten obligate carnivoren zijn die grotere hoeveelheden vlees in hun dieet nodig hebben, is dit zorgwekkend.

Er zit wat vlees in het eten, maar het is in de vorm van vlees- en beendermeel (een ingrediënt van lage kwaliteit) en ingrediënten lager in de lijst. Bijproduct van kip, halverwege de lijst, kan een goede bron van eiwitten zijn, afhankelijk van waar het van is gemaakt. Kalkoenbijproductmeel en oceaanvismeel staan bijna onderaan de ingrediëntenlijst, dus ze kunnen slechts in kleine hoeveelheden aanwezig zijn.

Bovendien bevat dit voedsel kunstmatige kleuren Rood 40, Geel 5, Blauw 2. Er is geen goede reden om kleurstof toe te voegen aan dierenvoeding. Je kat geeft niet om de kleur van het voer. Kleuren worden alleen toegevoegd om de koper aan te spreken.

Over het algemeen is dit een zelfvoorzienend kattenvoer. Als u een kolonie verwilderde katten of schuurkatten voedt; of op zoek naar een zeer goedkope voeding, Kit en Kaboodle Original Dry kattenvoer kan een acceptabele keuze zijn. Anders zouden we aanraden om een beter voedsel te kiezen.

Purina Kit & Kaboodle Original is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles voor het onderhoud van volwassen katten.

Caloriegehalte: 3534 kcal ME/kg, 382 kcal ME/cup

Ingrediënten

Gemalen gele maïs, maïsglutenmeel, sojameel, vlees- en beendermeel, dierlijk vet
geconserveerd met gemengde tocoferolen, bijproductmeel van kip, dierlijke leversmaak, fosforzuur, zout, cholinechloride, kalkoenbijproductmeel, vismeel uit de oceaan, taurine, calciumcarbonaat, kaliumchloride

MINERALEN [zinc sulfate, ferrous sulfate, manganese sulfate, copper sulfate, calcium iodate, sodium selenite]

VITAMINEN [Vitamin E supplement, niacin (Vitamin B-3), Vitamin A supplement, calcium
pantothenate (Vitamin B-5), thiamine mononitrate (Vitamin B-1), Vitamin B-12 supplement, riboflavin supplement (Vitamin B-2), pyridoxine hydrochloride (Vitamin B-6), Vitamin D-3 supplement, folic acid (Vitamin B-9), menadione sodium bisulfite complex (Vitamin K), biotin (Vitamin B-7)], DL-Methionine, Rood 40, Geel 5, Blauw 2.

We ontvingen een eerste antwoord van de klantenservice van Purina toen we de typische analyse voor dit voedsel opvroegen, maar ze hebben de informatie niet opgevolgd. De informatie die hier wordt verstrekt, is de gegarandeerde analyse.

Ingrediënten die we leuk vonden: Bijproduct van kip, bijproduct van kalkoen, vismeel uit de oceaan

Ingrediënten die we niet lekker vonden: Gemalen gele maïs, maïsglutenmeel, sojameel, vlees- en beendermeel (vooral als de eerste vier ingrediënten)

Veel voorkomende allergenen: Kip en vis kunnen voor sommige katten allergenen zijn; soja kan een allergeen zijn; Maïs is geen veel voorkomend allergeen, maar het is mogelijk.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 28%

Ruw vet: 11%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 12%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 31.82%

Vet: 12.5%

Vezel: 3.41%

Koolhydraten: 52.27%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 27.8%

Vet: 26.52%

Koolhydraten: 45.67%

Pros

 • Qua voedingswaarde uitgebalanceerd voor het onderhoud van volwassen katten
 • Zeer betaalbaar

Tegens

 • Laag in vleeseiwit
 • Bevat kunstmatige kleuren
 • Bevat een hoog percentage maïs en plantaardige eiwitten
 • Maakt gebruik van synthetische vitamine K – menadione natriumbisulfiet complex

Bekijk op Purina.com

We hebben Kit en Kaboodle nat kattenvoer niet online te koop gevonden, maar Purina toont vier smaken op hun website. Ze hebben twee patés en twee stukjes en beetjes recepten. Kit en Kaboodle Paté met lever en kip in saus Nat kattenvoer wordt hoger beoordeeld dan sommige van de anderen.

Onder de positieve punten is deze formule gemaakt met echte lever en kip. De saus voegt vocht toe aan het dieet van uw kat, wat vaak een zorg is. Dit voer is ook 100 procent compleet en uitgebalanceerd voor het onderhoud van volwassen katten.

Kijkend naar de ingrediënten, bevat dit natvoer niet alle plantaardige eiwitten die te vinden zijn in Kit en Kaboodle Original Dry kattenvoer. Het bevat bijproducten van pluimvee, vleesbijproducten, lever en kip als eerste ingrediënten. Hoewel bijproducten van gevogelte en vleesbijproducten een beetje vaag zijn en ze misschien niet de beste ingrediënten zijn, zijn ze tenminste vleeseiwit.

Het voedsel bevat kunstmatige smaakstoffen (en natuurlijke smaken), carrageen, toegevoegde kleur en synthetische vitamine K. Kunstmatige smaakstoffen zijn vaag en het kan van alles zijn. Carrageen is een controversieel ingrediënt. Het wordt gebruikt in veel voedingsmiddelen (inclusief menselijk voedsel), maar er is enige suggestie dat het kan worden gekoppeld aan spijsverteringsproblemen. Toegevoegde kleur is niet nodig in dierenvoeding. Synthetische vitamine K (menadione natriumbisulfaatcomplex) is een ander controversieel ingrediënt. Uw kat zou waarschijnlijk overvloedige hoeveelheden synthetische vitamine K moeten eten om te worden beschadigd, maar er is nog steeds de suggestie van sommige bronnen dat het ingrediënt schadelijk zou kunnen zijn. Sommige mensen zullen voedingsmiddelen vermijden die dit ingrediënt gebruiken.

Alles bij elkaar genomen, Kit en Kaboodle Pate met lever en kip in saus Nat kattenvoer lijkt een beter voedsel te zijn dan het Kit en Kaboodle droogvoer, maar er zijn nog steeds enkele problemen mee die je misschien wilt vermijden als je kattenvoer van betere kwaliteit kunt kopen.

Kit &; Kaboodle Paté With Liver and Chicken In Sauce is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles voor het onderhoud van volwassen katten.

Caloriegehalte (ME berekend): 1020 kcal ME / kg, 155 kcal ME / blik (5,35 ounce blikjes – 152 gram)

Ingrediënten

Water, bijproducten van pluimvee, bijproducten van vlees, lever, kip, havermeel, vis, kunstmatige en
natuurlijke aroma’s, tricalciumfosfaat, zout, guargom

MINERALEN [potassium chloride, zinc sulfate, ferrous sulfate, manganese sulfate, copper sulfate, potassium iodide], toegevoegde kleur, carrageen, cholinechloride, taurine

VITAMINEN [thiamine mononitrate (Vitamin B-1), Vitamin E supplement, niacin (Vitamin B-3), calcium pantothenate (Vitamin B-5), Vitamin A supplement, menadione sodium bisulfite complex (Vitamin K), pyridoxine hydrochloride (Vitamin B-6), riboflavin supplement (Vitamin B-2), Vitamin B-12 supplement, biotin (Vitamin B-7), folic acid (Vitamin B-9), Vitamin D-3 supplement].

We ontvingen een eerste antwoord van de klantenservice van Purina toen we de typische analyse voor dit voedsel opvroegen, maar ze hebben de informatie niet opgevolgd. De informatie die hier wordt verstrekt, is de gegarandeerde analyse.

Ingrediënten die we leuk vonden: Lever, kip, vis

Ingrediënten die we niet lekker vonden: Carrageen, toegevoegde kleur, kunstmatige smaakstoffen, Menadione Sodium Bisulfite Complex (een bron van vitamine K-activiteit)

Veel voorkomende allergenen: Kip en vis, samen met vaag gevogelte en vlees, kunnen allergenen zijn

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 80%

As: 3.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40%

Vet: 25%

Vezel: 5%

Koolhydraten: 12.5%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.33%

Vet: 53.63%

Koolhydraten: 11.04%

Pros

 • De eerste vier ingrediënten zijn vleeseiwitten
 • Compleet en uitgebalanceerd voor het onderhoud van volwassen katten

Tegens

 • Bevat toegevoegde kleur
 • Gebruikt carrageen
 • Bevat kunstmatige smaakstoffen
 • Bevat het controversiële ingrediënt Menadione Sodium Bisulfite Complex (een bron van vitamine K-activiteit)

Bekijk op Purina.com

Kit and Kaboodle biedt drie recepten voor kattentraktaties: knapperige kip; knapperige zalm, tonijn & garnalen; en knapperige kip & cheddar. Knapperige kip heeft de hoogste beoordelingen op de Purina-pagina, dus we zullen ernaar kijken.

Bijproduct van kip is het eerste ingrediënt, gevolgd door brouwersrijst en maïsglutenmeel. De rest van de ingrediënten (en dat zijn er nogal wat, waaronder vitamines en sommige mineralen) zijn dingen die je kat waarschijnlijk lekker zou vinden en dingen die de lekkernijen knapperig zouden maken, zoals maïszetmeel.

Ondanks de aanwezigheid van wat vlees- en viseiwit, bevatten de lekkernijen ook sojabonendoppen, kunstmatige (en natuurlijke) smaken, kunstmatige kleuren, het gevaarlijke conserveermiddel BHT (gebutyleerd hydroxytolueen), en synthetische vitamine K (menadione natriumbisulfiet complex). Van BHT is bekend dat het lever- en nierschade veroorzaakt bij ratten. Hoewel het nog steeds wordt gebruikt in sommige menselijke voedingsmiddelen in de Verenigde Staten, wordt het niet langer gebruikt in veel countries.

De aanwezigheid van brouwers gedroogde gist is ook een zorg. Biergist is een goede bron van B-vitamines, maar sommige katten kunnen gevoelig of allergisch zijn voor gistproducten, waaronder biergist.

We vermoeden dat deze lekkernijen waarschijnlijk lekker zijn voor katten, maar ze bevatten veel potentieel schadelijke ingrediënten. Het lijkt ook een aantal ingrediënten van zeer lage kwaliteit te bevatten. We kunnen ze niet aanbevelen.

Dit product is een traktatie en is niet bedoeld om als maaltijd te worden gevoerd.

Caloriegehalte (ME berekend): 3821 kcal ME/kg, 1,5 kcal per stuk

Ingrediënten

Bijproduct van kip, brouwersrijst, maïsglutenmeel, dierlijk vet geconserveerd met gemengde tocoferolen, dierlijke leversmaak, maïszetmeel, cellulosepoeder, vis, sojabonendoppen, gersteextract, fosforzuur, kunstmatige en natuurlijke aroma’s, calciumcarbonaat, brouwers gedroogde gist, zout, cholinechloride, toegevoegde kleur, taurine, geel 5, zinksulfaat, L-ascorbyl-2-polyfosfaat (vitamine C), ijzersulfaat, vitamine E-supplement, rood 40, niacine, mangaansulfaat, citroenzuur, Blauw 2, Vitamine A-supplement, calciumpantothenaat, thiaminemononitraat, kopersulfaat, riboflavinesupplement, Vitamine B-12-supplement, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, Vitamine D-3-supplement, calciumjodaat, biotine, menadionnatriumbisulfietcomplex (vitamine K), BHT (een conserveermiddel), natriumseleniet.

We ontvingen een eerste antwoord van de klantenservice van Purina toen we de typische analyse voor dit voedsel opvroegen, maar ze hebben de informatie niet opgevolgd. De informatie die hier wordt verstrekt, is de gegarandeerde analyse.

Ingrediënten die we leuk vonden: Bijproduct van kip, vis, gemout gerstextract

Ingrediënten die we niet lekker vonden: Sojabonenschillen, kunstmatige smaakstoffen, toegevoegde kleur en kunstmatige kleurstoffen, BHT conserveermiddel

Veel voorkomende allergenen: Kip en vis kunnen voor sommige katten allergenen zijn; Sommige katten kunnen allergisch zijn voor biergist

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 30%

Ruw vet: 13%

Ruwe celstof: 6%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 33.33%

Vet: 14.44%

Vezel: 6.67%

Koolhydraten: 45.56%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.25%

Vet: 30.78%

Koolhydraten: 39.97%

Pros

 • Bevat wat vlees- en viseiwit
 • Cellulose en gemout gerstextract worden soms gebruikt om te helpen met haarballen

Tegens

 • Bevat het kunstmatige conserveermiddel BHT
 • Maakt gebruik van synthetische vitamine K (menadione natriumbisulfiet complex)
 • Bevat kunstmatige kleuren
 • Bevat sojabonen doppen

Wat vinden klanten van kit en Kaboodle kattenvoer?

We vonden een mix van reviews voor Kit en Kaboodle.

Positieve beoordelingen

Ik voer mijn binnenkat friskies meestal binnen en ik voer een verwilderde kolonie KK.. Dat was tot vorige week! Ik was het KK-voedsel aan het scheppen toen een paar stukjes op de grond vielen en mijn kat snuffelde en ging ze opeten. Kijk dan naar mij en miauw voor meer! Ze is helemaal weg van dit eten en wil het nu alleen nog maar en heeft haar friskies nauwelijks aangeraakt! Dus ik denk dat ik ga een switch lol. Ik heb de negatieve recensies gelezen en maakte me zorgen. De eerste tas die ik kreeg was de oude formule: grote lichte stukken. De tas die ik vandaag van dollar general kreeg, was de nieuwe formule: donker en kleiner. Het zien van de nieuwe tas maakte me ongerust, maar ik denk dat ik dat niet had moeten doen! Mijn kat sloeg het nog steeds op en vroeg om meer. Als ze over een paar dagen plotseling van gedachten verandert, zal ik updaten, maar tot nu toe lijkt ze het net zo leuk te vinden als de oude formule. De verwilderde kittens eten alles wat ik geef en het zijn ook 🙂 allebei formules – Beoordeeld op Purina.com door Littlez81 één jaar geleden

Beste droog kattenvoer.

Ik gebruik dit al sinds het jaren geleden op de markt kwam. Meng licht met mild water en wacht een paar minuten voordat je het serveert. U hoeft verder niets toe te voegen. Alle katten zijn er dol op en eindigen volledig. Zowel gedomesticeerde als wilde katten. De kosten waren altijd een factor omdat ik het eerst probeerde vanwege de goede prijs. Hoewel de prijs nu meerdere keren is gestegen – zelfs door het gewicht van de tas te verminderen – is het nog steeds relatief een goede waarde. – Beoordeeld op Walmart.com door dennis, 2 weken geleden

Negatieve beoordelingen

Schadelijk, GEEN echt vlees, RODE MEST

Ik kocht dit eten omdat het leek alsof er goede spullen in zaten voor mijn poes, maar de eerste twee dagen dat hij het at was hij thropknappen en rood poepen. Hij is in een kattenbak getraind en heeft nog nooit een ongeluk gehad, maar hij ging door ons hele huis alsof hij het niet onder controle had. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het felrood en zacht was. Dus ik dacht misschien moet hij zich gewoon aanpassen. En dat deed hij, hij overgeeft of poept niet door het hele huis. Maar zijn poep in de kattenbak is nog steeds rood. Ik begon te denken misschien heeft het eten rode stukjes misschien is het daarom rood. Ik heb wat onderzoek gedaan naar Kit kaboodle op hun ingrediënten / problemen mensen hadden dingen van die aard. Kom erachter dat er GEEN VLEES is, het is in feite maïs, maïs en sojabonen geverfd in verschillende kleuren, er is minder dan 1% van de kip, lever, kalkoen en oceaanvis! En de lever die erin zit is lever SMAAKSTOFFEN! Ik was geschokt dat dit bedrijf een bedrijf is van Nestle het “warme chocolademelkbedrijf”. Ik raad het helemaal niet aan en heb mijn $ 22 in de prullenbak gegooid! Als je een beperkt budget hebt, zou een kleine tas goed zijn, maar koop NIET in bulk en geef je kat dit elke dag! Zoveel gifstoffen erg onveilig voor je kat! Fijne dag! – Beoordeeld op Walmart.com door catlover102 4 maanden geleden

De verwilderde katten vinden het niet leuk, maar de wasberen wel

Ik heb dit voor de verwilderde katten in mijn buurt waar ik voor zorg. Ze lijken dit niet leuk te vinden. Het zit er gewoon, meestal niet opgegeten… Totdat er volgens mij wasberen langskomen en er een zooitje van maken en het allemaal opeten. (Mogelijk het opposum dat ik een paar maanden geleden zag. Maar de rotzooi is erger geweest, zoals bij wasberen.) De katten zijn meestal niet zo kieskeurig. Ze zullen vooral eten wat ik heb. In de 3 jaar dat ik ze heb gevoerd, zijn er maar een paar van de supergoedkope merken geweest die ze weigerden te eten. Het is moeilijk te zeggen waarom ze het niet leuk vinden. Het is hier echt vochtig geweest. Dus misschien smaakt het drassig voor hen. En ik heb dit net een week voor 4 juli omgedraaid. Met al het vuurwerk dat afgaat, gooit het altijd hun eetgewoonten weg. Maar ze eten het een week later nog steeds niet. – Beoordeeld op Target.com door Darcy Mama 9 maanden geleden

Hoeveel kost kit en kaboodle kattenvoer?

Kit en Kaboodle kattenvoer zijn goedkoop in vergelijking met andere merken in de Verenigde Staten.

Dry Kit en Kaboodle is online verkrijgbaar in verschillende maten tassen. De tas van 13 pond is $ 13,31 bij Walmart; 16 lbs is $ 14,28; 22 lbs is $ 18,68; en de tas van 30 lb is $ 25,28.

We konden de natte voedingsmiddelen op dit moment niet online vinden, hoewel Purina ze nog steeds op hun site heeft.

We vonden de traktaties voor $ 3,99 voor het 9 ounce-pakket.

Kortom, is kit en Kaboodle kattenvoer een goede keuze?

Online zijn de meningen verdeeld over Kit en Kaboodle. Sommige mensen vinden het leuk en zeggen dat hun katten er dol op zijn. Veel mensen kopen het om aan wilde dieren te voeren. Andere kattenliefhebbers zeggen dat hun katten braakten na het eten.

Afgaande op de ingrediënten kan het droogvoer goed zijn om een kattenkolonie te voeden als geld een probleem is. Het natvoer (dat we nu niet kunnen vinden) blijkt iets van betere kwaliteit te zijn dan het droogvoer.

Wat de traktaties betreft, raden we aan ze te vermijden. Er zijn veel veilige conserveermiddelen en antioxidanten die kunnen worden gebruikt in kattenvoer en lekkernijen. Purina hoeft geen BHT te gebruiken waar uw kat ziek van kan worden.

Over het algemeen is Kit en Kaboodle een merk van lagere kwaliteit, maar het is erg goedkoop. We raden aan om een beter voedsel met betere ingrediënten te kiezen als je het je kunt veroorloven. Dit is niet een van de betere merken van Purina.

Als u op zoek bent naar een relatief goedkoop kattenvoer, kunt u Friskies of Meow Mix overwegen. Beide voedingsmiddelen kosten iets meer dan Kit en Kaboodle, maar ze zijn ook van betere kwaliteit.

Hoe bestel je kit en Kaboodle kattenvoer?

Je kunt Kit en Kaboodle droog voedsel en traktaties kopen bij veel supermarkten en grote dozenwinkels zoals Walmart en Target. Je kunt het voedsel ook online bestellen bij Amazon, Petflow en andere dierenvoedingswinkels. Veel succes met het vinden van het natte voedsel. Misschien liggen ze binnenkort weer in de schappen.