Interview met Jeff Parks, co-auteur van You Know Your Cat Loves You Because…

Je weet dat je kat van je houdt omdat...

We’re All About Cats zijn constant op zoek naar katteninspiratie op het web en deze keer hebben we iets heel cools voor jullie, Jeff Parks is de co-auteur van een nieuw boek getiteld “You Know Your Cat Loves You Because … ” . We spraken jeff om meer te horen over wat een project lijkt te zijn waar we in de nabije toekomst zeker aandacht aan moeten besteden.

Q1: Stel jezelf voor aan onze community

Mijn naam is Jeff Parks. Ik ben een schrijver die in Temecula, Californië woont met mijn prachtige Tuxedo-kat, Mac.

Q2: Vertel meer over de inspiratie voor u weet dat uw kat van u houdt omdat …

Ik werd geïnspireerd door de band die ik had met mijn twee katten. Die band zette me aan het denken over de manieren waarop mijn katten genegenheid en liefde voor me toonden, dus besloot ik te googelen: “Hoe weet je of je kat van je houdt?” Er waren ongeveer 700 miljoen resultaten en talloze artikelen over het onderwerp.

Ik schreef en speelde komedie, dus ik begon domme en belachelijke manieren uit te schrijven waarop katten liefde toonden voor hun eigenaren. Ik begon ook gekke manieren te schrijven waarop honden hun eigenaren liefde tonen. Het oorspronkelijke idee was om een boek te hebben met katten en honden op alternatieve pagina’s. Uiteindelijk werd echter besloten om elk dier een eigen boek te geven.

Een andere grote beslissing was om afstand te nemen van alle humor en een mix van panelen te hebben die de kern vormden van de band tussen eigenaren en katten. Het boek bevat een mooie mix van humor, wetenschappelijk en zoet. Als je een kat hebt, identificeer je je met elk type paneel.

Vraag 3: Vertel ons wat je hoopt dat het boek zal bereiken?

lasser

Ik hoop dat het boek kattenliefhebbers wat extra vreugde in hun leven zal brengen. Er zijn enkele interessante feiten in het boek waar veel kattenliefhebbers zich misschien niet bewust van zijn. Natuurlijk wil ik ook verkopen zien, maar wat me extatisch zou maken, is het horen van kattenliefhebbers die het boek kochten en het geweldig vonden. We waren van plan om een boek te maken waarmee elke kattenliefhebber zich kon identificeren en dat de band met hun katten respectvol behandelde. We zorgden er ook voor dat het vermakelijk en origineel was en geen herhaling was van het ongelukkige archetype van katten die de hele tijd afstandelijk waren. Ik heb het gevoel dat we dat hebben bereikt.

Q4: Komt er in de toekomst een vervolg?

Nou voor nu, we bereiden het begeleidende boek voor de honden voor en dan zal ik bezig zijn met het promoten van beide boeken. Als we de reactie krijgen die we hopen te krijgen, dan zouden we absoluut een vervolg overwegen.

Q5: Waar kunnen we het boek kopen?

Je weet dat je kat van je houdt omdat...

Momenteel hebben we een exclusieve deal met Amazon.com, dus ze kunnen het hier kopen. Het boek komt binnenkort bij andere online retailers zoals Goodreads. Ook is er een liefdadigheidsstichting opgericht en wordt een deel van de opbrengst van het boek gedoneerd aan goede doelen die zich bezighouden met het welzijn van katten.