HiLife Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

HiLife is een familiebedrijf in dierenvoeding gevestigd in Leicestershire, Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf hanteert strenge normen voor voedselveiligheid en kwaliteit. HiLife ondersteunt lokale partners waar mogelijk, maar maakt ook gebruik van faciliteiten en ingrediënten van de hoogste kwaliteit in andere delen van de wereld. Lees meer over HiLife in onze onbevooroordeelde recensie.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel HiLife Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben HiLife kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor HiLife op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 6/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.2/10

We geven HiLife kattenvoer een 43 uit 60 beoordeling (71,67) of een B-cijfer.

Over HiLife

Het HiLife-merk van huisdiervoeding voor honden en katten is eigendom van Town &Country Petfoods, een familiebedrijf gevestigd in Melton Mowbray, marktstad op het platteland van Leicestershire, VK. Het HiLife-assortiment werd meer dan 35 jaar geleden gelanceerd. Town and Country Petfoods is actief in Engeland en Wales.

In 2020 had het bedrijf een winkelwaarde van meer dan £ 40 miljoen. Dat zijn ongeveer 80 miljoen gerechten en traktaties die elk jaar worden geserveerd aan de katten en honden van Groot-Brittannië.

HiLife-producten worden verkocht in alle grote Britse supermarkten, waaronder ASDA, Morrisons, Sainsbury’s, Tesco en Waitrose. Producten zijn ook verkrijgbaar bij Pets at Home, in lokale onafhankelijke dierenwinkels en bij andere online bronnen.

Sourcing en productie

Het bedrijf stelt dat hun producten afkomstig zijn uit het Verenigd Koninkrijk, Europa en het Verre Oosten. Ze gebruiken alleen ingrediënten en fabrieken die voldoen aan strenge normen voor voedselveiligheid en kwaliteit. Producten en fabrieken moeten voldoen aan alle eisen van het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie. De fabrieken die ze gebruiken, worden jaarlijks geïnspecteerd door onafhankelijke externe auditors om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan internationaal erkende normen. Town &Country bezoekt ook regelmatig de fabrieken.

Town &Country Petfoods was de eerste Britse fabrikant van dierenvoeding die een overeenkomst tekende met het Earth Island Institute om geverifieerde Dolphin Safe-tonijn te kopen. Daarnaast bezoeken de eigen technische en commerciële teams van het bedrijf regelmatig leveranciers van ingrediënten.

Een toenemend aantal producten van Town &Country wordt gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, maar het bedrijf probeert de beste ingrediënten en faciliteiten voor een product te gebruiken. Hun visproducten komen bijvoorbeeld uit Thailand, omdat dat gebied bekend staat om het hebben van enkele van de beste tonijnen ter wereld. Thailand heeft ook voedselproductiefaciliteiten die voldoen aan de EU-normen.

Veel recepten worden met de hand bereid met behulp van hoogwaardige grondstoffen zoals hele tonijnvis, hele kipvogels die zachtjes in zakjes worden gestoomd om de goedheid van de ingrediënten te behouden. De vis en het vlees worden van de botten afgebladderd voordat ze worden gemengd met de groenten.

Is HiLife kattenvoer teruggeroepen?

We hebben geen terugroepacties gevonden voor HiLife-dierenvoeding of voor stads- en plattelandsproducten voor huisdierenvoeding. In feite vonden we online één bron waarin stond dat het bedrijf nooit een terugroepactie heeft gehad. Het is echter moeilijk om zeker te zijn van acties die mogelijk hebben plaatsgevonden voordat verhalen in de vroege jaren 2000 op internet werden geplaatst.

Wat voor soort voedsel biedt HiLife aan?

Samen met hun lijn hondenproducten maakt HiLife nat kattenvoer en kattentraktaties. Natvoer wordt verkocht in zowel blikjes als zakjes. Ze maken voedsel voor kittens, volwassen katten (1-6 jaar) en volwassen katten (7+ jaar). Bijna alle voedingsmiddelen lijken graanvrij te zijn. We vonden in totaal 34 kattenvoer en traktaties op de HiLife-website.

HiLife kattenproducten omvatten:

 • HiLife it’s only natural – 25 producten
 • HiLife Treats – 4 producten
 • HiLife Perfection – 7 producten
 • HiLife Pets Pantry – 2 producten

HiLife Kattenvoer Review

#1 Hilife het is alleen maar natuurlijk The Tuna One

Koop op HiLife Koop op Amazon

HiLife is het enige natuurlijke The Tuna One is een van de meest populaire kattenvoer gemaakt door HiLife. Om te beginnen is dit een compleet kattenvoer. Sommige producten van HiLife zijn complementaire voedingsmiddelen. Ze bevatten veel vlees- of viseiwitten, maar ze bieden niet alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft. Dit voedsel is een complete maaltijd, hoewel je waarschijnlijk een kat van gemiddelde grootte (8-9 pond / 4 kg) meerdere zakjes per dag moet geven.

Deze tonijn is gemaakt met 100 procent natuurlijke ingrediënten, het is graanvrij en bevat 50 procent vis. Het heeft geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen. HiLife gebruikt alleen dolfijnveilige tonijn.

Het voedsel omvat tonijnvlokken gemaakt met dolfijnveilige tonijn, zonnebloemolie, gistextract en cassave-extract; en tonijn met makreel gemaakt met dolfijnveilige tonijn, makreel en een paar andere ingrediënten. Je kat heeft dus voer met een aantal verschillende texturen.

Tonijn en makreel zijn goede bronnen van eiwitten waar de meeste katten dol op zijn.

Gistextract is een goede bron van B-vitamines. Het voer bevat ook cichorei-extract wat goed is voor de spijsvertering van je kat. Cassave heeft vele toepassingen, zolang het maar goed wordt bereid. Het kan niet rauw worden gegeten vanwege de toxiciteit. Correct bereid, het is een van de voedselbestanddelen van de wereld, samen met maïs en rijst. Het is de bron van tapioca. We zien soms tapioca gebruikt in graanvrij huisdiervoer in plaats van granen. Cassave-extract wordt minder vaak gebruikt in dierenvoeding, maar het kan hier worden gebruikt voor textuur en om het voedsel te helpen stabiliseren.

Het voedsel bevat ook cassia-gom die wordt gebruikt als verdikkingsmiddel en texturizer in dierenvoeding. Het is goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid als toevoegingsmiddel voor katten en honden in bepaalde kleine hoeveelheden.

Vitaminen en mineralen worden toegevoegd, maar zoals HiLife aangeeft, kan dat nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw kat alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft in zijn dieet.

HiLife wijst erop dat dit recept, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, enkele kleine botten kan bevatten.

Over het algemeen ziet HiLife zijn enige natuurlijke The Tuna One eruit als een gezond voedsel dat katten leuk zouden moeten vinden. Nee, het is niet van menselijke kwaliteit en het bevat geen biologische ingrediënten, maar het klinkt alsof HiLife er alles aan doet om ingrediënten van goede kwaliteit te gebruiken en veilig kattenvoer te produceren van goed gerunde faciliteiten.

Caloriegehalte (ME berekend): 84 kcal/100 gram

Ingrediënten

Compositie:

Tonijnvlokken: Dolfijnveilige tonijn (50%), zonnebloemolie, gistextract, cassave-extract, mineralen, chicory-extract (50 mg / kg), yucca-extract (50 mg / kg).

Tonijn met makreel: Dolfijnveilige tonijn (35%), makreel (15%), zonnebloemolie, gistextract, cassave-extract, mineralen, cichorei-extract (50 mg / kg), yucca-extract (50 mg / kg).

Additieven: Tonijnvlokken: Nutritionele additieven: Vitamine A 1.925 IE/kg, Vitamine E 55 mg/kg, Ijzer (3b103) 1,1 mg/kg, Jodium (3b201) 0,8 mg/kg, Koper (3b405) 0,6 mg/kg, Mangaan (3b503) 1,8 mg/kg, Zink (3b604) 30,1 mg/kg, Taurine 555 mg/kg.

Technologische additieven: Cassia Gum 2.030 mg/kg.

Tonijn met makreel: Nutritionele additieven: Vitamine A 2.050 IE/kg, Vitamine E 60 mg/kg, Ijzer (3b103) 1,2 mg/kg, Jodium (3b201) 0,9 mg/kg, Koper (3b405) 0,6 mg/kg, Mangaan (3b503) 1,9 mg/kg, Zink (3b604) 31,8 mg/kg, Taurine 585 mg/kg.

Technologische additieven: Cassia Gum 2.110 mg/kg.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 12,5%, Vetgehalte 3,5%, Ruwe celstof 0,1%, Ruwe as 1,2%, Vocht 82%

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12.5%

Ruw vet: 3.5%

Ruwe celstof: 0.1%

Vocht: 82%

As: 1.2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 69.44%

Vet: 19.44%

Vezel: 0.56%

Koolhydraten: 3.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 57.6%

Vet: 39.17%

Koolhydraten: 3.23%

Ingrediënten die we leuk vonden: Dolfijn veilige tonijn, makreel, gistextract, cichorei-extract

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Zonnebloemolie is niet zo wenselijk als dierlijk vet voor katten

Veel voorkomende allergenen: Vis kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Bevat 50 procent vis (dolfijnveilige tonijn en makreel)
 • 100 procent natuurlijke ingrediënten
 • Graanvrij
 • Geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen

Tegens

 • Sommige mensen houden niet van toegevoegd tandvlees zoals cassia-gom
 • Cassave extract is ongebruikelijk

#2 Huisdieren Pantry Van Hilife Vlezige Brokken

Koop op HiLife Koop op Amazon

Pets Pantry van HiLife Meaty Chunks is een ander populair kattenvoer van HiLife. De Pets Pantry-voedingsmiddelen zijn complete voedingsmiddelen voor volwassen katten. Ze zijn gemaakt zonder kunstmatige kleuren of smaken.

Dit specifieke product omvat twee zakjes met kip en twee zakjes met rundvlees. Pets Pantry maakt ook een kip &beef recept en een zalm &forel recept (samen verkocht). Elk zakje bevat 100 gram en de zakjes worden verkocht met vier per verpakking.

Deze vleesbrokken in geleiverpakking worden gemaakt met vlees en dierlijke bijproducten (waaronder 4 procent rundvlees), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen en verschillende suikers voor de brokken met rundvlees.

De brokken met kip bevatten vergelijkbare ingrediënten: vlees en dierlijke bijproducten (waaronder 4 procent kip), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen en verschillende suikers.

Zoals u misschien weet, hebben voedingsmiddelen van betere kwaliteit meestal ingrediënten benoemd. Het is moeilijk om conclusies te trekken over vage ingrediënten. De Pet Food Manufacturers’ Association (PFMA), een handelsorganisatie voor de Britse huisdiervoedingsindustrie, zegt dat vlees en dierlijke bijproducten afkomstig zijn van dieren die zijn geïnspecteerd en doorgegeven als geschikt voor menselijke consumptie en de delen van het dier zijn die overtollig zijn aan de behoeften van de menselijke voedingsindustrie in het VK, zoals hart, long, of spiervlees. Deze ingrediënten kunnen natuurlijk zijn. Ze kunnen rijk zijn aan eiwitten en zelfs voedzaam voor uw kat. Het zou echter beter zijn als ze duidelijk werden geïdentificeerd in de ingrediëntenlijst.

Het gebruik van plantaardige eiwitextracten suggereert dat het voedsel toegevoegde maïsgluten of een vergelijkbare bron van plantaardige eiwitten kan bevatten. Dit mag niet schadelijk zijn voor uw kat in een kleine hoeveelheid, maar het verhoogt wel het eiwitpercentage op het etiket.

We moeten ons wel afvragen welke “verschillende suikers” in het voedsel worden gebruikt. Sommige prebiotica zijn natuurlijke suikers, maar er zijn geen aanwijzingen dat er prebiotica in dit voedsel zitten. Suikers kunnen ook worden gebruikt om voedsel voor huisdieren beter te laten smaken. Idealiter zouden huisdiervoedingsbedrijven de suikers moeten identificeren die in een voedingsmiddel worden gebruikt.

PETS PANTRY van HiLife Meaty Chunks in Jelly (kip en rundvlees) is een populair voedingsmiddel. De meeste ingrediënten kunnen voedzaam zijn, maar we zouden dit voedsel lager moeten beoordelen dan de HiLife, het enige natuurlijke kattenvoer. Dit voedsel kost minder dan de HiLife, het is alleen natuurlijk voedsel, maar als je het verschil kunt betalen, zouden we het andere voedsel aanbevelen.

Caloriegehalte (ME berekend): Metaboliseerbare energie 70 kcal/100 gram

Ingrediënten

Compositie:

Brokken met rundvlees: Vlees &dierlijke bijproducten (inclusief rundvlees 4%), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, verschillende suikers.

Brokken met Kip: Vlees &dierlijke bijproducten (inclusief kip 4%), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, verschillende suikers.

Additieven:

Nutritionele additieven: Vitamine E 26 mg/kg, Vitamine B1 2,0 mg/kg, Taurine 190,5 mg/kg, Koper (3b405) 0,5 mg/kg, Jodium (3b201) 0,1 mg/kg, Mangaan (3b503) 1,6 mg/kg, Zink (3b605) 13,2 mg/kg.

Analytische bestanddelen: Eiwit 8%, Vetgehalte 4%, Ruwe celstof 0,8%, Ruwe as 1,5%, Vocht 84%

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 4%

Ruwe celstof: 0.8%

Vocht: 84%

As: 1.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 25%

Vezel: 5%

Koolhydraten: 10.63%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 41.21%

Vet: 50.04%

Koolhydraten: 8.76%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Rundvlees

Ingrediënten die we niet leuk vonden: vage ingrediënten: Vlees & dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, diverse suikers

Veel voorkomende allergenen: Rundvlees en kip kunnen allergenen zijn voor sommige katten; vage, onbekende ingrediënten maken het moeilijk om te weten of andere ingrediënten in het voedsel allergenen kunnen zijn

Pros

 • Kip en rundvlees zijn goede eiwitbronnen voor katten
 • Geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen
 • Een compleet voer voor volwassen katten

Tegens

 • Bevat vage, onbekende ingrediënten
 • In tegenstelling tot sommige andere HiLife-producten, zegt niet dat het natuurlijke ingrediënten gebruikt

#3 HiLife Perfection Gevlokte Tonijn Lenden

Koop op HiLife Koop op Amazon

We noemden eerder dat HiLife zowel compleet kattenvoer als aanvullend voedsel maakt. Veel katten houden van aanvullend voedsel, maar ze bevatten niet alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft in zijn dieet. Als u uw kat een aanvullend voer geeft, moet u het voeren in combinatie met complete maaltijden, zodat uw kat een gezond dieet heeft.

HiLife PERFECTION Flaked Tuna Loin is zonder twijfel het meest populaire voedingsmiddel voor katten dat door HiLife wordt verkocht en het is een aanvullend voedsel. Het is gemaakt met 100 procent natuurlijke ingrediënten en bevat geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Het is gemaakt met gevlokte tonijnlende in een geleirecept. Alleen ingrediënten van menselijke kwaliteit worden in dit voedsel gebruikt. Het is verkrijgbaar in een zakje van 1 x 70 gram of in een verpakking van 18.

Er zijn heel weinig ingrediënten in dit voedsel. Het bevat: dolfijnvriendelijke tonijnlende (45 procent), tapiocazetmeel en mineralen. Het heeft cassiagom als additief. Zoals vermeld in een eerdere HiLife-recensie, wordt cassia-gom vaak gebruikt om textuur en stabiliteit toe te voegen aan huisdiervoer. Het is goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid voor dit doel in voeder voor gezelschapsdieren.

Dit voedsel kan kleine botten bevatten.

Volgens HiLife kan dit voedsel elke dag als traktatie worden gevoerd. Zorg ervoor dat u een compleet dieet voedt bij het voeren van uw kat traktaties zoals HiLife PERFECTION Flaked Tuna Loin en controleer de totale calorie-inname van uw kat.

HiLife PERFECTION Flaked Tuna Loin blijkt een uitstekende traktatie voor katten te zijn.

Caloriegehalte (ME berekend): Metaboliseerbare energie 57 kcal/100 gram

Ingrediënten

Samenstelling: Dolfijnvriendelijke tonijn hele lendenen (45%), tapiocazetmeel, mineralen

Additieven: Technologisch Additief: Cassia Gum: 1.555 mg/kg.

Analytische bestanddelen: Eiwit 10%, Vet 1%, Ruwe celstof 0,1%, Ruwe as 1%, Vocht 86%

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 1%

Ruwe celstof: 0.1%

Vocht: 86%

As: 1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 71.43%

Vet: 7.14%

Vezel: 0.71%

Koolhydraten: 13.57%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 69.79%

Vet: 16.95%

Koolhydraten: 13.26%

Ingrediënten die we leuk vonden: Dolfijnvriendelijke tonijn hele lendenen (45%)

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Vis kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Gemaakt met dolfijn vriend hele lenden tonijn
 • Gemaakt zonder kunstmatige kleuren, conserveermiddelen of smaakstoffen
 • Gemaakt met 100 procent natuurlijke ingrediënten van menselijke kwaliteit

Tegens

 • Sommige mensen houden misschien niet van de cassia-gom in het voedsel
 • Sommige mensen kunnen aanvullend voedsel verwarren met compleet voedsel, wat kan leiden tot slechte voeding voor hun kat

Wat vinden klanten van HiLife Kattenvoer?

We vonden veel positieve opmerkingen voor alle dierenvoeding van HiLife. Er zijn veel meer opmerkingen over de hondenproducten van het bedrijf dan kattenproducten, maar de meeste kattenliefhebbers leken blij met hun selecties. Er waren opmerkingen, vooral onlangs, over de hogere kosten van het voedsel.

Positieve beoordelingen

Mijn kat zal alleen dit product eten Niets anders zal doen – door Trusted Customer die PETS PANTRY beoordeelt vanuit HiLife Meaty Chunks op 8/04/2022

Beste kattenvoer rond tegen de beste prijs. – door Trusted Customer die HiLife zijn enige natuurlijke The Tuna One beoordeelt op 08/04/2022

Negatieve beoordelingen

Geweldig product, maar de prijsstijging is schokkend – was een trouwe klant, maar niet meer.

Ik ben al jaren een trouwe klant en koop dit kattenvoer – toen ik het voor het eerst kocht, was de prijs £ 12,99 en het is het afgelopen jaar drastisch meer dan verdubbeld in prijs. Hoewel ik waardeer dat de kosten van ingrediënten / voedsel zijn gestegen – voor het stijgen tot £ 25 in de loop van een jaar of zo – denk ik dat dit absoluut belachelijk en op geen enkele manier betaalbaar is. Mijn katten zijn hier dol op en het product is van goede kwaliteit, maar ik denk niet dat het de prijs van £ 25 waard is – een prijsverhoging van £ 12 voor dezelfde hoeveelheid voedsel is schokkend. Er zijn kattenvoer op de markt van nog hogere kwaliteit dat minder kost en helaas, ook al Ik ben een trouwe klant geweest – ik ben bang dat ik dit voedsel niet langer zal kopen, tenzij het een stuk betaalbaarder wordt. Het bedrijf moet nadenken over de vraag of ze hun bestaande klanten willen behouden of dat ze graag verliezen. Het is echt jammer en een enorme teleurstelling. Blij om mijn beoordeling terug te kopen en te wijzigen als er prijswijzigingen worden aangebracht, maar tot die tijd ben ik bang dat ik geen klant meer zal zijn. – door Shaunna die HiLife beoordeelt, het is niet meer dan normaal op 10 februari 2022

(Merk op dat dit voedsel £ 12,05 is op de HiLife-website. We hopen dat de klant het eten voor deze prijs heeft kunnen vinden.)

Beetje beste prijs anders oké

Mijn kat had hier geen zin in. Oké ze eten wat, maar niet erg veel. Prijs is een beetje duur. – door Jess die HILIFE HiLife beoordeelt, het is niet meer dan normaal op 18 juli 2022

Hoeveel kost HiLife Kattenvoer?

HiLife kattenvoer en traktaties zijn meestal verkrijgbaar in verschillende grootteverpakkingen, zodat u acht of 32 zakjes van de HiLife kunt kopen, het is alleen natuurlijke The Tuna One, bijvoorbeeld. Acht zakjes (70 gram per zakje) van dit recept kosten £ 4,79 op de HiLife-website. Voor een doos met 32 zakjes zijn de kosten £ 17,00. Met een abonnementsservice van HiLife kunt u vijf procent besparen, waardoor de kosten £ 4,55 / £ 16,15 bedragen.

PETS PANTRY van HiLife Meaty Chunks is verkrijgbaar als vier zakjes (100 gram per zakje) die £ 1,15 kosten. Je kunt 48 zakjes kopen voor £ 13,50. Met de abonnementsservice zijn de kosten £ 1,09 / £ 12,83.

HiLife Perfection Flaked Tuna Loin wordt verkocht in verpakkingen van 18 zakjes (70 gram per zakje). De prijs op de HiLife-website voor een eenmalige aankoop is £ 12,05. De abonnementsprijs is £ 11,40.

Met de abonnementsservice worden producten automatisch volgens uw planning geleverd. U kunt uw abonnement op elk gewenst moment wijzigen of opzeggen. Levering voor bestellingen boven 30 pond is gratis voor het vasteland van het Verenigd Koninkrijk. Met de abonnementsservice bedragen de verzendkosten voor de Schotse Hooglanden en eilanden £ 6,50.

Ga voor meer informatie over de abonnementsservice naar de pagina met veelgestelde vragen van HiLife.

Over het algemeen, is HiLife kattenvoer een goede keuze?

Ja, wij denken dat HiLife kattenvoer een goede keuze is. Sommige voedingsmiddelen of productlijnen zijn beter dan andere. We zijn blij om HiLife aan te bevelen, het is alleen natuurlijk kattenvoer, HiLife Perfection (aanvullend voedsel) en HiLife Treats. We dachten niet dat PETS PANTRY van HiLife Meaty Chunks zo hoog in kwaliteit was als deze andere HiLife-voedingsmiddelen / traktaties.

Ander kattenvoer dat vergelijkbaar zou kunnen zijn met HiLife zou Weruva en Tiki Cat zijn, die ook dolfijnveilige / dolfijnvriendelijke tonijn gebruiken. Weruva stelt op hun website dat hun productiefaciliteit in Thailand is gecertificeerd door Earth Island Institute.

Hoe bestel je HiLife Kattenvoer?

U kunt HiLife kattenvoer kopen op de HiLife website met losse aankopen of met hun abonnementsservice.

HiLife is ook op grote schaal verkrijgbaar in supermarkten in het Verenigd Koninkrijk en in dierenspeciaalzaken. Het is ook beschikbaar op amazon.co.uk en via andere online retailers.

Op dit moment verzendt de HiLife-website het voedsel niet naar het buitenland, maar sommige online retailers verkopen wel aan klanten in andere landen. Dit is slechts één voedsel, dus ik weet niet waarom ze de tonijnvlokken en de tonijn met makreel hebben gescheiden.