Webbox Naturals Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Webbox Naturals maakt kattenvoer en traktaties, evenals andere dierenvoeding en -producten, in Lancashire in het Verenigd Koninkrijk. Webbox wordt nationaal verkocht in heel Groot-Brittannië en zegt dat hun voedsel zowel ethisch als waar voor hun geld is. Lees meer over Webbox Naturals in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel Webbox Naturals Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben Webbox Naturals kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Webbox Naturals op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 6/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 6.83/10

We geven Webbox Naturals kattenvoer een 41 uit 60 rating (6) of een C-cijfer.

Over Webbox Naturals

Volgens informatie op de website van De Webbox begon het bedrijf in 1988 als Pets Choice. Het idee in die tijd was om een one-stop-shop te creëren voor alles wat met huisdieren te maken heeft. In 1992 nam het bedrijf een familiebedrijf over genaamd EK Animal Feeds, eigendom van Billy Webb. (Webb gaf de naam voor Webbox.)

Webbox Chub Rolls was een van de eerste nieuwe producten die in supermarkten in het Verenigd Koninkrijk werden gedistribueerd.

In 1993 lanceerde Webbox Cat Stars traktaties in het Verenigd Koninkrijk. In 1996 lanceerde het bedrijf Cat’s Delight, een patévormig kattenvoer met 100 procent vleeseiwit.

In 1998 introduceerde Webbox verschillende producten voor honden, waaronder een droog hondenvoer. In 2003 introduceerde Webbox Tasty Sticks kattentraktaties. Ze werden in 2007 door Your Cat Magazine uitgeroepen tot Beste Kattentraktatie.

In 2012 lanceerde het bedrijf micromaaltijden in natuurlijke trays in ASDA-supermarkten die erg populair bleken te zijn. In 2013 introduceerde Webbox nieuwe producten, waaronder Lick-e-Lix, Cats Delight Tasty Tid Bits en het Walkies-assortiment functionele traktaties. Webbox verhuisde ook naar een nieuwe opslaglocatie.

In 2014 had het bedrijf nieuwe eigenaren, nieuwe kantoren en meer nieuwe lekkernijen (Hickory Sticks, Chicken Treats en Meaty Sticks). In 2015 voegde het bedrijf hondenspeelgoed en kattenaccessoires toe aan hun producten.

In 2016 introduceerde Webbox Webbox Naturals. Webbox Naturals is een compleet assortiment voedingsmiddelen en traktaties voor honden en katten die 100 procent natuurlijke ingrediënten gebruiken om een optimale gezondheid en welzijn te bevorderen.

In 2019 kondigde Webbox een rebranding aan. Het lanceerde zijn nieuwe identiteit met een “Joy in Every Moment” ethos en een leuke, inventieve nieuwe look.

Webbox werd in 2021 geïdentificeerd als het snelst groeiende grote huisdiermerk in het VK. Ze zijn nu het op een na grootste kattentraktatiemerk in het Verenigd Koninkrijk.

Vandaag de dag wordt Webbox nog steeds gemaakt door Pets Choice, Ltd. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Blackburn, Lancashire, Verenigd Koninkrijk.

Inkoop en productie

Op basis van de informatie van Webbox heeft hun moederbedrijf – Pets Choice – hun eigen productiefaciliteiten in Lancashire, VK, dicht bij hun kantoren. Ze controleren alles over de productie en productie van hun merken.

Volgens andere informatie die we online hebben gevonden, heeft Webbox ook een productiepartner in Duitsland die een deel van hun huisdiervoeding lijkt te maken.

Pets Choice maakt voedsel voor zowel huisdieren als voor wilde dieren. Ze hebben momenteel 13 merken: Webbox, Tasty Bone, Meatiful Complete Dog Food, Feathers &Beaky, Spike’s Hedgehog Food, Wild Things, The Original Davies, Oceanic, Rufus, Vitakraft, Bob Martin, Felight en aniMate.

Samen met state-of-the-art productiefaciliteiten heeft het bedrijf een opslagfaciliteit van 140.000 vierkante voet, wat betekent dat de productkwaliteit wordt gecontroleerd van het begin tot het einde van de productreis. Samen met het maken van voedingsmiddelen voor Webbox, stelt de Pets Choice-website dat het bedrijf huismerkvoedsel maakt voor andere merken, waaronder supermarktmerken, onafhankelijk dierenvoer en speciaal huisdiervoer. Ze maken zowel nat als droog voedsel.

Pets Choice heeft ook faciliteiten in Wales met betrekking tot de productie en verzending van kattenbakvulling.

Volgens Pets Choice worden al hun producten, voor alle merken, gemaakt in het Verenigd Koninkrijk met grondstoffen die zo lokaal mogelijk zijn ingekocht. Ze proberen onnodige transportemissies te verminderen.

Pets Choice zegt dat het minimaliseren van hun impact op het milieu belangrijk is voor het bedrijf. Ze monitoren de milieu-impact van hun productie en transport en proberen de uitstoot te verminderen in overeenstemming met de overheidsnormen.

Het bedrijf maakt gebruik van een interne voedingsdeskundige voor huisdieren om voedingsmiddelen te formuleren voor Webbox en hun andere merken.

Is Webbox Naturals kattenvoer teruggeroepen?

We hebben geen enkel teken gevonden dat Webbox Naturals (of webbox-voedingsmiddelen of traktaties) in het VK waren teruggeroepen. Terugroepacties voor dierenvoeding zijn echter niet altijd op grote schaal geadverteerd, vooral vóór het internet. We kunnen niet met zekerheid zeggen dat het merk nog nooit een terugroepactie van welke aard dan ook heeft gehad.

Welke soorten voedsel biedt Webbox Naturals?

Webbox maakt een aantal voedingsmiddelen voor katten, honden, vissen en dieren in het wild. Webbox Naturals is een specifieke lijn van voedsel gemaakt door Webbox die 100 procent natuurlijke ingrediënten gebruikt. Het bedrijf zegt dat het de beste volledig natuurlijke dierenvoeding is. Ingrediënten worden zoveel mogelijk lokaal geproduceerd met toegevoegde vitamines en mineralen.

Webbox Naturals voor katten omvatten droog en nat voedsel.

We vonden vier Webbox Naturals Dry Cat Foods:

 • Webbox Naturals Volwassen Kat met Kip en Zalm Droogvoer
 • Webbox Naturals Droge Volwassen Kat met Kip en Eend Droogvoer
 • Webbox Naturals Kip &zalm Droog Kattenvoer (Tarwe Glutenvrij)
 • Webbox Naturals Kip & Eend Droog Kattenvoer (Tarwe Glutenvrij)

We vonden 11 natte kattenvoer en/of verpakkingen:

 • Webbox Naturals Senior 11+ Pouch Multipack in Jelly Wet Kattenvoer
 • Webbox Naturals Rundvlees in Jus Nat Kattenvoer
 • Webbox Naturals Kitten Selectie Jelly Nat Kattenvoer
 • Webbox Naturals Senior Selection Jelly Wet Kattenvoer 7+
 • Webbox Naturals Zalmmousse Nat Kattenvoer
 • Webbox Naturals Tonijn mousse Nat Kattenvoer
 • Webbox Naturals Kip in Jus Nat Kattenvoer
 • Webbox Naturals Zalm in Jelly Wet Kattenvoer
 • Webbox Naturals Vis &vlees in Jelly Wet Kattenvoer
 • Webbox Naturals Vis in Jelly Wet Kattenvoer
 • Webbox Naturals Vlees in Jus Nat Kattenvoer

Webbox Naturals Kattenvoer Review

#1 Webbox Naturals Tonijn Mousse Wet Cat Food Beoordeling

Koop op Amazon

Zoals eerder vermeld, is Webbox Naturals een lijn van producten gemaakt door Webbox. Het maakt gebruik van 100 procent natuurlijke ingrediënten die lokaal zijn geproduceerd.

Webbox Naturals Tuna Mousse Wet Cat Food staat vermeld als het populairste voedsel van het merk. Het bevat geen kunstmatige kleuren, conserveermiddelen of smaakstoffen. Het is ook graan-, tarwe- en glutenvrij. Het wordt verkocht in verpakkingen van 12-85 gram blikken. Het is een compleet uitgebalanceerde mousse voor katten met tonijnsmaak en visbouillon.

Het ongelukkige van Brits huisdiervoer is dat ze niet vereisen dat bedrijven heel specifiek zijn over de ingrediënten die in voedingsmiddelen worden gebruikt. De ingrediënten die in dit voedsel worden gebruikt zijn: vlees en dierlijke bijproducten, vis en visderivaten (tonijn 5%), plantaardige bijproducten en mineralen. Dat betekent dat we weten dat minstens 5 procent van dit voedsel tonijn is, maar we kunnen niet zeker zijn van veel anders.

Technisch gezien wordt “vlees en dierlijke bijproducten” gedefinieerd als “Alle vlezige delen van geslachte warmbloedige landdieren, vers of verduurzaamd door een passende behandeling, en alle producten en afgeleide producten en afgeleide producten van de verwerking van het karkas of delen van het karkas van warmbloedige landdieren.”.

De Pet Food Manufacturers’ Association (PFMA), een handelsorganisatie voor de Britse huisdiervoedingsindustrie, zegt dat vlees en dierlijke bijproducten afkomstig zijn van dieren die zijn geïnspecteerd en doorgegeven als geschikt voor menselijke consumptie en de delen van het dier zijn die overtollig zijn aan de behoeften van de menselijke voedingsindustrie in het VK, zoals hart, long, of spiervlees. Je kunt dezelfde conclusies trekken over vis en visderivaten.

Er is geen reden waarom katten niet kunnen eten en genieten van vlees en vleesderivaten (en vis en visderivaten). In feite kunnen dit zeer gezonde en voedzame ingrediënten in kattenvoer zijn. Het zou gewoon mooi zijn als ze gespecificeerd zouden worden. Hetzelfde geldt voor “derivaten van plantaardige oorsprong”, zodat we precies zouden weten wat ze waren.

Met het gebrek aan informatie over de ingrediënten in het voedsel, is het vrijwel onmogelijk om iets over hun kwaliteit te bepalen.

Webbox Naturals Tuna Mousse Wet Cat Food lijkt een goed voer voor katten op basis van de voedingsinformatie, maar we kunnen niet veel zeggen over zijn ingredients anders dan dat het 5 procent tonijn bevat, het is graanvrij en glutenvrij en het heeft geen kunstmatige kleuren, conserveermiddelen of smaken.

Caloriegehalte (ME berekend): 111 kcal/100 gram

Ingrediënten

Compositie: Vlees en dierlijke bijproducten, vis en visderivaten (tonijn 5%), plantaardige bijproducten, mineralen

Additieven: Nutritionele additieven (per kg): vitamine D3 250 ie, vitamine E 15 mg, kopersulfaat pentahydraat 1 mg, ijzersulfaatmonohydraat 15 mg, mangaansulfaatmonohydraat 1 mg, zinksulfaatmonohydraat 18 mg.

Technologische additieven: Conserveringsmiddelen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 11%

Ruw vet: 7%

Ruwe celstof: 0.2%

Vocht: 78%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 31.82%

Vezel: 0.91%

Koolhydraten: 8.18%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 36.91%

Vet: 57.05%

Koolhydraten: 6.04%

Ingrediënten die we leuk vonden: Tonijn

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Onbekend

Veel voorkomende allergenen: Vis kan voor sommige katten een allergeen zijn; andere ingrediënten onbekend

Pros

 • Bevat 5 procent tonijn
 • Brits gemaakt met lokale ingrediënten
 • Geen kunstmatige conserveermiddelen, kleuren of smaakstoffen
 • Graanvrij en glutenvrij

Tegens

 • De meeste ingrediënten zijn niet gespecificeerd
 • Het voedsel bevat conserveermiddelen, maar ze zijn niet geïdentificeerd

#2 Webbox Naturals Chicken &Salmon Dry Cat Food Beoordeling

Koop op webbox.co.uk

Webbox maakt vier verschillende Webbox Naturals droogvoer voor katten. Twee van de voedingsmiddelen zijn inclusief graan en twee zijn tarwe glutenvrij.

Webbox Naturals Chicken &Salmon Dry Cat Food is het populairste droogvoer voor het merk Webbox Naturals. Er wordt gezegd dat het is goedgekeurd door dierenartsen in het Verenigd Koninkrijk en is gemaakt met 100 procent natuurlijke ingrediënten. Het gebruikt verse kip als ingrediënt. En het is tarwe glutenvrij om zacht te zijn voor de spijsvertering van je kat. Het wordt verkocht in zakken van 400 gram, vier zakken in een aankoop. Dit is een compleet voer voor volwassen katten.

De eerste ingrediënten in dit voedsel zijn kip (20 procent), maïs, rijst, gevogeltemeel (17 procent), maïsgluten en kippenvet. Het voedsel bevat wel zalmmeel (4 procent) na het kippenvet.

Het voedsel bevat iets dat “Teasts” wordt genoemd en dat we niet konden identificeren. Het kan een spelfout van gisten zijn of het kan iets zijn dat niet op internet staat. We konden het niet vinden.

De kip is een goede bron van eiwitten voor katten. Dit is verse kip wat betekent dat het waarschijnlijk veel vocht bevat. Wanneer het is gekookt en het vocht is verwijderd, zou deze kip lager in de lijst verschijnen. Het pluimveemeel, dat 17 procent van het voedsel uitmaakt, levert echter wel veel eiwitten. Het vocht is al verwijderd. Sommige mensen houden niet zo van pluimveemeel omdat het uit verschillende soorten gevogelte kan bestaan, maar het is nog steeds een goede bron van eiwitten.

Het voedsel bevat ook maïs, rijst en maïsgluten. Deze voedingsmiddelen bevatten niet dezelfde soort kleverige gluten als tarwegluten. Het woord “gluten” wordt alleen gebruikt met deze voedingsmiddelen in een informele zin. Maïs/maïs en rijst zijn van nature glutenvrij. Dat betekent dat als uw kat problemen heeft met tarwegluten, maïs / maïs en rijst niet dezelfde problemen zouden moeten veroorzaken. Maïs en maïs zullen echter het eiwitpercentage in huisdiervoeding verhogen. Als deze ingrediënten te veel worden gebruikt in huisdiervoeding – om dierlijke eiwitten te vervangen – kunnen ze wijzen op voedsel van lagere kwaliteit. Echter, gebruikt in kleinere hoeveelheden, zijn ze goede bronnen van vitaminen, mineralen en aminozuren die dieren nodig hebben, waaronder katten.

Het voer bevat ook FOS- en MOS-prebiotica die gunstig zijn voor de spijsvertering van uw kat.

Over het algemeen denken we dat Webbox Naturals Chicken &Salmon Dry Cat Food eruit ziet als een zeer goed kattenvoer. We houden van de kip- en zalmmaaltijd en begrijpen het gebruik van het pluimveemeel. De prebiotica zijn ook goed te zien.

Caloriegehalte (ME berekend): Metaboliseerbare energie 378 kcal/100 gram

Ingrediënten

Compositie: Verse kip (20%), Maïs, Rijst, Gevogeltemeel (17%), Maïsgluten, Kippenvet, Zalmmeel (4%), Bietenpulp, Kip Digest, Teasts, Mineralen, Wortelen (0,5%), Prebiotische FOS, Prebiotische MOS, Yucca Extract, Rozemarijn Extract, Citrus Extract, Goudsbloem Extract.

Additieven: Natuurlijke antioxidanten; Voedingswaarde per kg: Vitamine A 15000 IE/kg, Vitamine D3 1500 IE/kg, Vitamine E 100 IE/kg;, IJzersulfaat Monohydraat 233mg, Kopersulfaat Pentahydraat 20mg, Mangaansulfaat Monohydraat 62mg, Zinksulfaat Monohydraat 208mg, CalciumJodaat Watervrij 1,6mg, NatriumSeleniet o.55mg.

Technologische additieven: Antioxidanten (Natuurlijke Gemengde Tocoferolen).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 29.5%

Ruw vet: 13%

Ruwe celstof: 2.5%

Vocht: 11%

As: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 33.15%

Vet: 14.61%

Vezel: 2.81%

Koolhydraten: 40.45%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.39%

Vet: 32.52%

Koolhydraten: 37.09%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, kippenvet, zalmmeel, bietenpulp, wortelen, FOS, MOS, natuurlijke conserveermiddelen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Teasts – wat is het?

Veel voorkomende allergenen: Sommige gevogelte kan vis kan allergenen zijn voor sommige katten; maïs/maïs kan voor sommige katten een allergeen zijn

Pros

 • Kip, gevogelte en zalm zijn goede eiwitbronnen voor katten
 • Webbox Naturals gebruikt 100 procent natuurlijke ingrediënten
 • Dit voedsel is tarwe glutenvrij
 • Maakt gebruik van natuurlijke conserveermiddelen, antioxidanten en prebiotica

Tegens

 • Sommige mensen zullen de ingrediënten van maïs, rijst en maïsgluten niet leuk vinden
 • Sommige mensen zullen het pluimveemeel niet leuk vinden als ingrediënt

#3 Webbox Naturals Kitten Selectie Jelly Wet Kattenvoer Review

Koop op webbox.co.uk

Het is soms moeilijk om voedsel te vinden dat speciaal voor kittens is gemaakt. Opgroeiende kittens kunnen alle voedsel in de levensfase eten, maar soms is het goed om voedsel te hebben dat alleen voor uw kitten in balans is. We waren blij om te zien dat Webbox Naturals een variëteitspakket biedt voor kittens van 1-12 maanden.

Webbox Naturals Kitten Selection Jelly Wet Cat Food heeft graanvrij voedsel met vlees en vis. Er zijn vijf dozen, elk met zakjes van 12 x 100 gram. Het eten is gemaakt met 100 procent natuurlijke ingrediënten. Vitaminen en mineralen worden toegevoegd. Het heeft geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Volgens Webbox Naturals wordt het voedsel gemaakt in roze ballen in heldere gelei. Het heeft vlezige (of visachtige) smaak en geur. Dit zijn complete voedingsmiddelen voor kittens/katten tot een jaar oud. De zakjes bevatten Beef &Chicken in Jelly, Chicken &Duck in Jelly en Salmon in Jelly. Er zijn vier zakjes van elke smaak.

Rundvlees en kip heeft 50 procent rundvlees en 4 procent kip. Kip en eend heeft 50 procent kip en 4 procent eend. De zalm bevat 45 procent vlees en dierlijke bijproducten en 4 procent zalm. Alle voedingsmiddelen bevatten vlees en dierlijke bijproducten.

Net als bij sommige andere britse natte voedingsmiddelen, zijn de ingrediënten enigszins vaag, dus het is moeilijk om precies te zeggen wat ze bevatten.

Webbox Naturals Kitten Selection Jelly Wet Cat Food ziet eruit als een geschikt voer voor kittens, hoewel we zouden willen dat er meer informatie werd gegeven over de ingrediënten.

Caloriegehalte (ME berekend): Metaboliseerbare energie 84,3 kcal/100 gram

Ingrediënten

Met rundvlees en kip in gelei: Vlees en dierlijke bijproducten (50% waarvan rundvlees 4%, kip 4%), mineralen, plantaardige bijproducten (inuline 0,1%)

Met Kip en Eend in Jelly: Vlees en dierlijke bijproducten (50% waarvan kip 4%, eend 4%), mineralen, plantaardige bijproducten (inuline 0,1%)

Met Zalm in Jelly: Vlees en dierlijke bijproducten (45%), vis en visderivaten (zalm 4%), mineralen, plantaardige bijproducten (inuline 0,1%)

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8.5%

Ruw vet: 5.5%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 81%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.74%

Vet: 28.95%

Vezel: 2.63%

Koolhydraten: 13.16%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.9%

Vet: 54.84%

Koolhydraten: 10.26%

Ingrediënten die we leuk vonden: rundvlees, kip, eend, zalm, inuline

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Onbekende ingrediënten

Veel voorkomende allergenen: Rundvlees, gevogelte (kip en eend) en vis kunnen allemaal allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten
 • Gemaakt zonder kunstmatige kleuren, conserveermiddelen of smaakstoffen
 • Graanvrij

Tegens

 • “Vlees en dierlijke bijproducten”, “vis en visderivaten” en “plantaardige bijproducten” zijn allemaal vaag

Wat vinden klanten van Webbox Naturals Kattenvoer?

De meeste klanten geven Webbox Naturals goede recensies, maar we hebben de afgelopen jaren een aantal slechte recensies voor de klantenservice gevonden.

Positieve beoordelingen

Kitten houdt ervan

Overgestapt naar de Webbox kittenvoer en hij is er dol op. Altijd klaar met zijn eten nu en hij is aangekomen en zijn vacht ziet er veel gezonder uit sinds hij is overgestapt van whiskas. Hij krijgt ook geen maagklachten meer. Eentje had een slechte buidel en Webbox was zo snel om te reageren en te vervangen dat ik ze helemaal niet kan bekritiseren. – door Christine die Webbox Pet Food beoordeelt op 27 maart 2022

Zeven van de zeven katten kunnen dat;’ t Heb het mis.

Onze katten zijn kieskeurige eters. Alle zeven. Ze halen hun neus op voor nogal wat van de verschillende merken kattenvoer die we op hen hebben geprobeerd. Bij dit merk gingen ze echter helemaal stil en hielden ze gewoon hun hoofd in hun kommen. Ik denk dat ik weet voor welk merk we zullen gaan, aangezien ze het met zoveel enthousiasme hebben verslonden. Ik kan hier geen persoonlijke mening over geven, omdat ik natuurlijk geen kattenvoer eet, maar onze katten vonden het echt geweldig. Er komt nog een bestelling binnen. – door Vine Voice reviewing Webbox Kattenvoer Katten Verrukking Complete Kip &Eend 400 g op 13 mei 2015

Negatieve beoordelingen

Ik kocht Senior Age 7 Plus Pouches …

Ik kocht senior leeftijd 7 plus zakjes die niet goed waren afgesloten en verschillende waren uit en moesten worden weggegooid. Ik schreef naar Webbox twee keer en nooit antwoord gekregen. Mijn kat is 18 en heeft allergieën sinds het eten Webbox ze zijn allemaal opgeruimd en hij heeft er nog nooit zo gezond uitgezien. Het is jammer dat het eten geweldig is, maar slechte verpakking en slechtere klantenservice. – door Kim Brown die Webbox Pet Food beoordeelt op 26 juni 2022

Verrukt de kat misschien

Hoezeer dit kattenvoer ook het ultieme gezondheidsvoer is, ik neem geen beslissing alleen op basis van de voedingswaarde. De kat at het wel, hoewel nooit met volledig plezier, dus in tegenstelling tot andere merken werd het niet verspild. Katten kunnen wispelturig zijn over eten en het Webbox-eten was duidelijk lekker genoeg. De belangrijkste overweging voor mij is de geur van het eten, hoe penetrant het is. Deze specifieke variëteit produceerde zeker een geur die merkbaar was, totdat het werd gegeten natuurlijk. Niet sterk genoeg om uit de keuken te ontsnappen en het huis te doordringen, maar genoeg om een rand toe te voegen. Of ik een super olfactorisch gevoel heb of dat het toetert? – je zult moeten beslissen. Dat is misschien de afweging voor gezonder kattenvoer. – door Vine Voice reviewing Webbox Kattenvoer Katten Verrukking Complete Kip & Eend 400 g op 31 mei 2015

Hoeveel kost Webbox Naturals Kattenvoer?

Zoals Webbox beweert, is Webbox Naturals een van de goedkopere natuurlijke kattenvoeding. Het droge kattenvoer van kip en zalm kost £ 5,96 voor vier zakken van 400 gram op de website van De Webbox.

De tonijnmousse nat kattenvoer kost £ 9,60 voor 12 blikken @ 85 gram per stuk.

Het variétépakket kittenvoer (5 dozen met 12 zakjes @ 100 gram per stuk) kost £22,50.

Deze prijzen zijn allemaal typisch voor Webbox Naturals producten.

Kortom, is Webbox Naturals Kattenvoer een goede keuze?

We dachten dat sommige Webbox Naturals-voedingsmiddelen beter waren dan andere. Het bleek dat de droge voedingsmiddelen ingrediënten van betere kwaliteit hebben, hoewel dit te wijten kan zijn aan het feit dat deze voedingsmiddelen hun ingrediënten noemen, terwijl de natte voedingsmiddelen vage termen gebruiken zoals “vlees en vleesderivaten”.

Webbox Naturals ziet eruit alsof het vergelijkbaar is met Iams en Friskies, hoewel het lokaal geproduceerde ingrediënten gebruikt. Zonder meer informatie over de ingrediënten, is het moeilijk om er iets over te bevestigen.

Hoe bestel je Webbox Naturals Kattenvoer?

U kunt Webbox Naturals online kopen via de Webbox website als u in Groot-Brittannië woont. Op dit moment verkoopt het bedrijf hun voedsel niet buiten het Verenigd Koninkrijk.

Webbox Naturals is ook overal verkrijgbaar in supermarkten in heel Groot-Brittannië. U kunt ook kopen het online van verschillende retailers zoals Amazon.co.uk. Sommige retailers zullen leveren aan andere landen.