Poten & Klauwen Kattenbakvulling Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Als u niet bekend bent met Paws &Claws kattenbakvulling dan heeft u waarschijnlijk nog nooit gewinkeld bij Tractor Supply Company. Tractor Supply Co. is een winkel die boerderij- en ranchproducten aanbiedt. Het richt zich op het voorzien in de levensstijlbehoeften van recreatieve boeren en veeboeren en werd opgericht in 1939.

Tractor Supply Co. heeft tussen de 15.500-20.000 producten in de winkel, waaronder gazon- en tuingereedschap, huishoudelijke artikelen, kippenhokken, dierenbenodigdheden en voer voor boerderijdieren om er maar een paar te noemen. Paws and Claws is een exclusief merk en een standaard kleistrooisel dat hardklontering biedt tegen een betaalbare prijs.

Waarderingen

 • Verscheidenheid aan producten – 4/5
 • Prijs per pond – 5/5
 • Multi-Cat Formules – 5/5
 • Klonterend vermogen – 5/5
 • Langdurige geurbestrijding – 3/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 3/5

Algemene score: 4.25/5

Hoe we hebben getest:

 • We kochten 3 van de beste kattenbakvullingen Paws &claws Kattenbakvulling te bieden heeft
 • We hebben een paar weken de kattenbakvullingen getest op verschillende katten
 • We hebben deze producten niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling, ze zijn gekocht met ons eigen geld

Merkoverzicht

Paws &Claws biedt 5 verschillende soorten kattenbakvulling. Het merk wordt geproduceerd voor Tractor Supply Co. door Normerica International Corporation Inc., ’s werelds grootste producenten van klonterende kattenbakvulling. Het bedrijf heeft 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige huisdierproducten voor zowel merk- als private label retailers.

Alle nesten van Paws &Claw zijn betaalbaar geprijsd en bieden een selectie van ongeparfumeerde en geurende kattenbakvullingen, waarvan de meeste hard klonteren. Paws &Claws biedt wel een niet-klonterende klei kattenbakvulling.

Welke soorten zwerfvuil biedt het merk aan?

Het merk Paws &Claws biedt momenteel vijf verschillende kattenbakvullingsformules aan. Naast één niet-klonterende kattenbakvulling biedt dit merk een assortiment van meer standaard kleibrokken, waaronder geparfumeerde, ongeparfumeerde en multi-kattenbakvulling.

Alle klonterende kattenbakvullingen van Paws &Claw vormen harde, strakke klonten waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen worden geschept en schoongemaakt. Je kunt kiezen voor de ongeparfumeerde variant of een bloemige geur. Paws &Claws biedt ook een multi-cat formule.

De drie formules die we hier bespreken zijn klonterende formules, twee ongeparfumeerde en één geparfumeerde.

Top 3 kattenbakvullingen beoordeeld

#1 Poten &klauwen 4-in-1 actie klonterende kattenbakvulling

Bekijk op Tractorsupply.com

Als u op zoek bent naar een traditioneel klonterend kleistrooisel, is Paws &Claws 4-in-1 Clumping Cat Litter een goede keuze. Gemaakt van volledig natuurlijke kleimaterialen, vormt dit strooisel harde, strakke klonten die gemakkelijk te scheppen en weg te gooien zijn.

Dit strooisel heeft een bloemengeur en vocht wordt snel opgenomen voordat het de bodem van de kattenbak kan bereiken. Dit nest is low-tracking en schopt niet veel stof op.

Deze klonterende kattenbakvulling is gemakkelijk te scheppen en vormt strakke klonten. Het biedt wel een lichte bloemengeur om te helpen ontgeuren. Dit nest is ideaal voor huizen met meerdere katten.

Bij het testen van deze 4-in-1-formule ontdekten we dat het een vrij lage stofformule was en vloeistoffen snel absorbeerde, waardoor strakke, harde klonten ontstonden die niet uit elkaar vielen tijdens het scheppen. De geur slijt echter na een paar dagen.

Categorie Rating
Prijs 5/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 3/5
Stof/Rommel 4/5
Geur 3/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4.50/5

Voordelen van deze poten &klauwen kattenbakvulling

 • Frisse bloemengeur
 • Vormt harde, strakke klonten bij contact met vloeistof
 • Ideaal voor meerdere katten
 • Gemakkelijk te scheppen, weinig afval op zwerfvuil

Nadelen van deze poten &klauwen kattenbakvulling

 • Bloemengeur slijt snel
 • Gemaakt van zware kleimaterialen

Dit nest wordt geleverd in een kruik van 20 pond, een doos van 40 pond of een container van 35 pond. Omdat het strooisel van klei is gemaakt, is het vrij zwaar, maar de kruik van 20 pond was redelijk beheersbaar.

#2 Poten &klauwen Klomp-N-Scoop Klonterende Kattenbakvulling

Bekijk op Tractorsupply.com

Paws &Claws Clump-N-Scoop Clumping Cat Litter is ongeparfumeerd, maar biedt vierweg geurbeheersing die het afval bedekt en afsluit.

Deze klonterende kattenbakvulling absorbeert het vocht en helpt ammoniak en geuren te verminderen en te neutraliseren met volledig natuurlijke grondklei. Het strooisel heeft een strakke klontering voor eenvoudige reiniging en lage tracking om het kattenbakgebied schoon te houden.

Bij het testen van deze kattenbakvulling ontdekten we dat het strakke klonten vormt, maar de neiging heeft om aan de bodem van de doos te kleven. Het had een beetje stof bij het toevoegen aan de kattenbak en leek laag te volgen. Het controleerde de geur goed voor de eerste week.

Categorie Rating
Prijs 5/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 3/5
Stof/Rommel 3/5
Geur 3/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4.0/5

Voordelen van deze poten &klauwen kattenbakvulling

 • Formule voor laag bijhouden
 • Vormt harde, strakke klonten die gemakkelijk op te ruimen zijn
 • Geurbestrijding in vier richtingen

Nadelen van deze poten &klauwen kattenbakvulling

 • Heeft geen geur
 • Kan stoffig zijn bij het toevoegen aan kattenbak

Dit nest wordt geleverd in een kruik van 20 pond, een zak van 25 pond of een container van 35 pond. Omdat dit strooisel op kleibasis is, kan het aan de zware kant zijn.

#3 Poten &Klauwen Vers-N-Vrij Klonterende Kattenbakvulling

Bekijk op Tractorsupply.com

Paws &Claws Clean &Simple Cat Litter is een stofarme formule die vocht absorbeert en helpt ammoniak en geuren te verminderen en te neutraliseren. Het is ook geur- en kleurstofvrij.

Het biedt dezelfde hardklonter, lage stofeigenschappen als de vorige twee formules, maar heeft actieve kool om geur te beheersen. Net als andere Paws &Claws-formules absorbeert dit kattenbakvulling onmiddellijk vloeistof en vormt het harde klonten om het scheppen van de doos gemakkelijker dan ooit te maken.

We vonden deze formule bijna identiek aan de eerste twee nesten, afgezien van de actieve kool voor geurbeheersing. Alle drie de formules waren geweldig voor ons huishouden met meerdere katten omdat ze strakke klonten vormden en vocht onder controle hielden. Deze formule was een beetje stoffig zoals de andere twee, maar leek geur langer op afstand te houden.

Over het algemeen waren we tevreden met dit merk.

Categorie Rating
Prijs 5/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 3/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4.5/5

Voordelen van deze poten &klauwen kattenbakvulling

 • Toegevoegde actieve kool voor het neutraliseren van geuren
 • Vormt harde, strakke klonten die gemakkelijk te scheppen zijn
 • Geur- en kleurstofvrij

Nadelen van deze poten &klauwen kattenbakvulling

 • Heeft stof bij het toevoegen aan kattenbak
 • Kan aan de onderkant van de doos blijven plakken als het nat is

Dit nest wordt geleverd in een kruik van 20 pond en een emmer van 35 pond. Omdat het strooisel van klei is gemaakt, is het aan de zware kant.

Wat vinden klanten van Paws &Claws Kattenbakvulling?

Het merk Paws &Claws staat bekend als betaalbaar en biedt een uitstekende waarde voor katteneigenaren met meerdere katten. Voor het grootste deel zijn klanten tevreden over het merk.

Dit gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is uniek en er zijn zowel goede als slechte beoordelingen voor het merk online. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantbeoordeling te zien voor elk van de drie kattenbakvullingsformules hierboven:

Positieve klantrecensies

Weinig tot geen stof. Klonten oké. Voor de prijs kun je dit niet verslaan voor meerdere katten. – door Chels O

Maakt het zo gemakkelijk om de kattenbak schoon te maken. Beperkt de kattenbakgeur tot een minimum – door Mary CF

Negatieve klantrecensies

Zeker niet LOW Dust zoals er op de voorkant van de doos staat. SOOOOOOO stoffig! – door Tar60497, reviewing Unscented Clumping Clay Scoopable Cat Litter

Ik geef niet om dit nest, mijn katten geven er niet om, ik ga terug naar mijn andere merk! – door JGFoster

Hoeveel kost Paws &Claws Kattenbakvulling?

Het merk Paws &Claws van kattenbakvulling is over het algemeen zeer betaalbaar. Alle drie de formules die hier worden besproken, zijn geprijsd onder $ 0,50 per pond, met de grootste besparingen afkomstig van het kopen van de grotere emmers. Omdat Paws &Claws kattenbakvulling zo goed klontert, verspilt u minder zwerfvuil wat na verloop van tijd geld bespaart.

Over het algemeen, is Paws &Claws Kattenbakvulling een goede keuze?

Paws &Claws is een zeer betaalbaar merk kattenbakvulling, maar hun producten zijn ook goed. Alle drie de formules die we hebben beoordeeld, vormden harde, strakke klonten en boden een behoorlijke geurbeheersing, zelfs in een huishouden met meerdere katten.

Paws &Claws merk heeft geparfumeerde formules die verdraaglijk zijn, maar sommige klanten vonden dat de geur onaangenaam en het duurde niet lang. Als u of uw kat gevoelig is voor geuren, wilt u misschien de ongeparfumeerde formule.

Waar wordt Paws &Claws Kattenbakvulling verkocht?

Paws &Claws Kattenbakvulling wordt verkocht in de winkel en online van Tractor Supply.