Harringtons Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Harringtons, gemaakt in Groot-Brittannië met zoveel mogelijk Britse ingrediënten, zegt dat het al sinds 1923 dierenvoeding maakt. Harringtons maakt zowel honden- als kattenvoer met een focus op natuurlijke ingrediënten. Lees meer over Harringtons in onze onbevooroordeelde recensie.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling Harringtons op wat belangrijk is

We hebben Harrington kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Harringtons op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 6/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 7/10

Algemene score: 6.33/10

Over Harringtons

Volgens Harringtons begon overgrootvader Harrington (de grootvader van de huidige voorzitter) aan het einde van de 19e eeuw een maalderij in Yorkshire, Engeland. In 1923 werd het bedrijf fabrikant van veevoer.

En in het midden van de jaren 1980 verhuisde Harringtons naar de productie van dierenvoeding. Tegenwoordig is Harringtons een van de grootste merken voor dierenvoeding in het Verenigd Koninkrijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Thirsk, Yorkshire.

Tegenwoordig is Harringtons eigendom van het moederbedrijf dat bekend staat als IPN of Inspired Pet Nutrition. IPN is onlangs overgenomen door CapVest.

Het bedrijf stelt dat het waar mogelijk lokaal geteelde producten inkoopt. Het heeft als doel om gezond voedsel te produceren dat vrij is van kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

Harringtons lanceerde hun natuurlijke droge kattenvoer in 2012. Hun kattenvoer wordt beschreven als vol met natuurlijke ingrediënten en vrij van kunstmatige ‘nasties’. Het voedsel is qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd. Het is gemaakt met vers bereide kip of rijk aan zalm die zelfs de meest kieskeurige katten zou moeten aanspreken. Het is “van nature gezond, van nature lekker en van nature gezond.”

Harringtons heeft verschillende uitspraken op hun website staan dat ze trots zijn dat ze uit Yorkshire komen. Hun huis en erfgoed zijn redenen waarom ze de milieu-impact van het maken van het huisdiervoer willen minimaliseren. Daarom is duurzaamheid belangrijk voor het bedrijf.

Harringtons wekt zijn eigen elektriciteit op, zoekt naar manieren om het waterverbruik van het bedrijf te verminderen en probeert de hoeveelheid plastic die in verpakkingen wordt gebruikt te beperken.

Inkoop en productie

Harringtons is sinds 1923 in bedrijf.

Harringtons dierenvoeding is Brits gemaakt met ingrediënten die zoveel mogelijk lokaal zijn geproduceerd. Het gebruik van lokale grondstoffen helpt het energieverbruik van transport te verminderen. Het helpt ook de lokale gemeenschap en lokale bedrijven te ondersteunen.

Het bedrijf stelt ook dat het gelooft in het gebruik van natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van kunstmatige kleuren en smaken.

Harringtons stelt dat het geen invasieve dierproeven uitvoert, goedkeurt of financiert. Het bedrijf voert af en toe smakelijkheidstests uit om erachter te komen of een huisdier geniet van de smaak van een nieuw product. (Deze test is niet invasief.)

Harringtons heeft een speciaal gebouwde fabriek voor het maken van hun huisdiervoeding. Het is uitgerust met moderne, efficiënte productie- en verpakkingssystemen.

Harringtons is geaccrediteerd voor hun milieuprestaties door de Investors in the Environment (Bronze Accreditation).

Is Harringtons kattenvoer teruggeroepen?

We hebben online geen terugroepacties voor Harringtons dierenvoeding gevonden, maar we kunnen niet met zekerheid zeggen dat ze nooit een terugroepactie hebben gehad. Veel landen zijn pas onlangs begonnen met het bijhouden van zorgvuldige registraties van terugroepgegevens. Voor zover we kunnen nagaan, is Harringtons kattenvoer echter niet teruggeroepen.

Welke soorten kattenvoer biedt Harringtons aan?

Harrigtons maakt zowel droog als nat kattenvoer. Kip en zalm zijn hun meest voorkomende vleeseiwitten. Ze worden gebruikt in meerdere voedingsmiddelen en in combinaties.

Nat kattenvoer is verkrijgbaar in kip en in zalm (en soms in kip en zalm samen). Andere smaken zijn rundvlees, kalkoen, tonijn, lamsvlees, makreel en kabeljauw verkocht in multi-packs. Hun natvoer komt in een jus en in een gelei. De blikjes zijn 85 gram maar worden verkocht in dozen met meerdere containers.

Al het natte kattenvoer wordt beschreven als compleet volwassen kattenvoer.

We vonden voedsel voor volwassen en oudere katten, maar geen voedsel speciaal voor kittens. Harringtons heeft wel één droogvoer gemaakt voor binnenkatten. Al deze voedingsmiddelen zijn droog kattenvoer.

Op dit moment lijkt het erop dat Harringtons een veel grotere selectie van voedsel voor honden heeft dan voor katten.

Harringtons Cat Food Reviews

#1 Harringtons Complete Volwassen Zalm in Jus Nat Kattenvoer 32x85g Review

Koop op Amazon

Veel van Harringtons kattenvoer is afhankelijk van zalm, dus we hebben de Complete Adult Salmon in Gravy Wet Cat Food ter beoordeling gekozen. Deze formule is verpakt in een doos van 32 zakjes, elk met 85 gram.

Volgens Harringtons is deze formule een compleet voedingsmiddel. Een volwassen kat die 3 tot 5 kg weegt, heeft 2 tot 4 zakjes per dag nodig, verdeeld over ten minste twee maaltijden. Pas de hoeveelheid aan als u dit natvoer mengt met een droog kattenvoer.

De belangrijkste ingrediënten in dit voedsel zijn: Kip, varkenslever, zalm (5%), runderlever en tarwegluten.

Kip en zalm zijn beide uitstekende eiwitbronnen voor katten. Varkenslever en runderlever zijn qua voedingswaarde dicht. Lever is een uitstekende bron van vitamine A en een goede bron van vitamine B en C. Het is ook een goede bron van ijzer, kalium, fosfor, folaat, koper, riboflavine en niacine.

Tarwegluten kunnen de wenkbrauwen doen fronsen. Tarwegluten worden over het algemeen gebruikt in huisdiervoeding als een bron van eiwitten. Het is voor 99 procent verteerbaar in de dunne darm, waardoor het zeer wenselijk is vanuit het perspectief van een fabrikant van dierenvoeding. Het vermindert dingen zoals fecale geur en winderigheid wanneer huisdieren hun voedsel eten. Natuurlijk, als je een huisdiereigenaar bent die een etiket leest, op zoek naar alle natuurlijke ingrediënten, is tarwegluten niet wat je wilt vinden.

Inuline en cichorei-extract zijn prebiotica die het spijsverteringsstelsel van uw kat helpen een gunstige flora te ontwikkelen voor een betere spijsvertering. Veenbessen en bosbessen zijn bronnen van antioxidanten.

Er wordt aangenomen dat ze helpen de urinewegen gezond te houden. Sommige van de plantaardige stoffen in dit voedsel lijken twijfelachtig, hoewel je waarschijnlijk kruidenredenen zou kunnen vinden om ze te gebruiken. Ze zullen waarschijnlijk geen schade toebrengen aan uw kat in deze kleine hoeveelheden. Ze lijken een beetje gimmicky.

Voedingswaarden voor dit recept zijn ruw eiwit 8,5 procent, ruw vet 4,5 procent, ruwe as 2 procent, ruwe vezels 0,4 procent en vocht 82 procent.

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 47,2 procent eiwit, 25 procent vet, 2,2 procent vezels, 11,1 procent as en 14,4 procent koolhydraten bevat.

We schatten dat Harringtons Complete Adult Salmon in Gravy Wet Cat Food ongeveer 85 calorieën per 100 gram bevat.

Ingrediënten

Compositie: Kip, varkenslever, zalm (5%), runderlever, tarwegluten, mineralen, inuline, karamelsiroop, cichorei-extract (0,05%), cranberry (0,01%), bosbes (0,01%), rozenbottel (0,01%), kurkuma (0,01%), spirulina (0,01%), oregano (0,01%), rozemarijn (0,01%), tijm (0,01%), goudsbloem (0,005%).

Additieven (Per Kg): Vitamine D 185 IE, Vitamine E 30 mg, Taurine 500 mg, DL- Methionine 150 mg, Zinksulfaatmonohydraat 111 mg, Ijzersulfaatmonohydraat 33 mg, Mangaansulfaatmonohydraat 15,6 mg, Calciumjodaat Watervrij 0,78 mg, Natriumseleniet 0,1 mg, Kleurstoffen uit een minerale bron die in de natuur voorkomt.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8.5%

Ruw vet: 4.5%

Ruwe celstof: 0.4%

Vocht: 82%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.22%

Vet: 25%

Vezel: 2.22%

Koolhydraten: 14.44%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.59%

Vet: 49.61%

Koolhydraten: 11.8%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Varkenslever, Zalm, Runderlever, Inuline, Cichorei Extract, Cranberry

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Tarwegluten, karamelsiroop, kleurstoffen uit een minerale bron die in de natuur wordt aangetroffen

Veel voorkomende allergenen: Kip en vis (zalm) kunnen beide allergenen zijn voor katten; het rundvlees in runderlever kan een allergeen zijn; tarwe in tarwegluten kan een allergeen zijn

Pros

 • Harringtons wordt in Groot-Brittannië zoveel mogelijk gemaakt van lokaal geproduceerde ingrediënten
 • Harringtons maakt gebruik van eigen productiefaciliteiten
 • Het bedrijf bestaat al heel lang en maakt al sinds de jaren 1980 dierenvoeding.

Tegens

 • Harringtons heeft meer hondenvoer dan kattenvoer; er zijn slechts een matig aantal kattenvoerkeuzes
 • Er zijn geen kittenvoeding
 • Harringtons praat over het gebruik van natuurlijke ingrediënten, maar gebruikt tarwegluten en karamelsiroop in hun voedsel

#2 Harringtons Complete Volwassen Kip Droog Kattenvoer

Koop op Amazon

Gemaakt voor volwassen katten van een jaar en ouder is Harringtons Complete Adult Chicken Dry Cat Food geformuleerd om gezonde voeding te bieden. Het bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen; en geen zuivel, soja of toegevoegde tarwe. Dit kattenvoer wordt gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.

De belangrijkste ingrediënten in dit voedsel zijn: 33% kip- en vleesmaaltijden (vers bereide kip 4%, * gedroogd kippenmeel 8,5%, vleesmeel 20%), volkoren rijst (20 procent), gemalen maïs, maïseiwit, volkoren haver (6 procent) en kippenvet.

Kip is een goede bron van eiwitten voor katten en dit voedsel is rijk aan dierlijke eiwitten. Wel blijkt dat 20 procent van de dierlijke eiwitten uit vleesmeel bestaat. Dit is een niet nader genoemde bron van dierlijke eiwitten die sommige kattenliefhebbers kunnen storen. Het zal je kat waarschijnlijk niet storen en het kan een fatsoenlijk vleeseiwit zijn, maar het is onbekend.

Het voedsel bevat ook verschillende granen en granen. Dit wordt vaak verwacht in droog kattenvoer, maar de volkoren rijst maakt 20 procent van het voedsel uit en de volkoren haver maakt 6 procent uit. Gemalen maïs en maïseiwit vormen ergens tussen de 6 en 20 procent van het voedsel. Dat zijn veel koolhydraten. Deze granen/granen zullen ook bijdragen aan het eiwitpercentage van het voedsel.

Het voedsel bevat ook gedroogde cichoreiwortel / inuline, wat een goed prebioticum is om de spijsvertering te bevorderen.
Voedingswaarden voor dit recept zijn ruw eiwit 30 procent, ruw vet 12 procent, ruwe as 8,5 procent * en ruwe vezels 2 procent. (*De website toont 9,5 procent ruwe as, maar de verpakking toont 8,5 procent ruwe as.) We schatten dat dit voedsel 8 procent vocht bevat.

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 32,6 procent eiwit, 13 procent vet, 2,2 procent vezels, 9,2 procent as en 43 procent koolhydraten bevat.

Volgens het bedrijf heeft Harringtons Complete Adult Chicken Dry Cat Food 389 kcal per 100 gram.

Ingrediënten

Compositie: 33% Kip- en vleesmaaltijden (vers bereide kip 4%, * gedroogd kippenmeel 8,5%, vleesmeel 20%), volkoren rijst (20%), gemalen maïs, maïseiwit, volkoren haver (6%), kippenvet (4,5%), bietenpulp, zalmolie (1%), kippenjus, mineralen, gedroogde cichoreiwortel (0,09%, inuline 0,05%), yucca-extract (0,02%), * 8,5% gedroogde kip, gelijk aan 34 g kip in elke 100 g brokjes.

Additieven (Per Kg): Vitamine A 20.000 IE, Vitamine D3 1800 IE, Vitamine E 150 mg, Taurine 750 mg, Zink (Zinksulfaatmonohydraat) 75 mg, Ijzer (Ijzersulfaatmonohydraat) 50 mg, Mangaan (Mangaanoxide) 30 mg, Koper (Koper (II) Sulfaat pentahydraat) 5 mg, Jodium (CalciumJodaat Watervrij) 1,5 mg, Selenium (Natriumseleniet) 0,1 mg, Antioxidanten (tocoferolrijke extracten uit plantaardige olie)

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 30%

Ruw vet: 12%

Ruwe celstof: 2%

As: 8.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 30%

Vet: 12%

Vezel: 2%

Koolhydraten: 47.5%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 28.13%

Vet: 27.33%

Koolhydraten: 44.54%

Ingrediënten die we leuk vonden: Vers bereide kip, gedroogd kippenmeel, bietenpulp, zalmolie, gedroogde cichoreiwortel

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Vleesmeel, volkoren rijst, gemalen maïs, maïseiwit, volkoren haver. Deze granen en granen zijn niet per se slecht, maar alles bij elkaar zijn er veel van.

Veel voorkomende allergenen: Kip kan voor sommige katten een allergeen zijn; vleesmaaltijden is een onbekende; maïs kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Harringtons wordt in Groot-Brittannië zoveel mogelijk gemaakt van lokaal geproduceerde ingrediënten
 • Dit voedsel bevat 8,5% gedroogde kip, gelijk aan 34 g kip in elke 100g brokjes
 • Het recept bevat verschillende items die goed zijn voor de spijsvertering van uw kat, zoals gedroogde cichoreiwortel en bietenpulp
 • Zalmolie is een goede bron van omega-3 vetzuren die goed zijn voor de huid en vacht van uw kat

Tegens

 • Harringtons biedt slechts een klein aantal droge kattenvoer en geen van hen is voor kittens
 • Dit recept is rijk aan eiwitten, maar een deel van het eiwit komt uit vleesmaaltijden en granen / granen

#3 Harringtons Complete Volwassen Kip in Jus Nat Kattenvoer 24x85g

Koop op Amazon

Harringtons Complete Adult Chicken in Gravy Wet Cat Food is een compleet huisdiervoer met uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten. Volgens Harringtons bevat dit voedsel natuurlijke gezonde ingrediënten met toegevoegde vitaminen en mineralen voor een gezond dieet.

De belangrijkste ingrediënten in deze formule zijn: Kip (17%), varkenslever, varkensvlees, runderlever en tarwegluten.

Kip en varkensvlees zijn goede eiwitbronnen voor uw kat, terwijl varkenslever en runderlever rijk zijn aan vitamines en mineralen.

De aanwezigheid van tarwegluten is verrassend gezien de claims die Harringtons maakt over hun voedsel en filosofie. Tarwegluten worden meestal gebruikt als verdikkingsmiddel of stabilisator in nat voedsel, maar het verhoogt ook het eiwitpercentage. Het is niet slecht voor dieren, maar dierenvoedingsbedrijven gebruiken het soms een beetje sluw. Je hebt minder kans om het te vinden in huisdiervoeding van topkwaliteit.

Dit recept bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Het bevat cichorei-extract, een prebioticum dat de spijsvertering helpt. Het bevat ook rozenbottels die een goede bron van vitamine C zijn. En het bevat botanische kruiden zoals oregano, peterselie en salie, samen met spirulina. Spirulina, een voedzame blauwgroene alg, is een goede bron van aminozuren, vitaminen en mineralen die goed is voor de gezondheid en vitaliteit.

Voedingswaarden voor dit recept zijn ruw eiwit 8,5 procent, ruw vet 4,5 procent, ruwe as 2 procent, ruwe vezels 0,4 procent en 82 procent vocht.

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 47,2 procent eiwit, 25 procent vet, 2,2 procent vezels, 11,1 procent as en 14,4 procent koolhydraten bevat.

Volgens het bedrijf heeft Harringtons Complete Adult Chicken in Gravy Wet Cat Foodd 82 kcal per 100 gram.

Ingrediënten

Compositie: Kip (17%), Varkenslever, Varkensvlees, Runderlever, Tarwegluten, Mineralen, Inuline, Karamelsiroop, Cichorei-extract (0,05%), Cranberry (0,01%), Bosbes (0,01%), Rozenbottel (0,01%), Kurkuma (0,01%), Spirulina (0,01%), Oregano (0,01%), Rozemarijn (0,01%), Tijm (0,01%), Goudsbloem (0,005%)

Additieven (Per Kg): Vitamine D 185 ie, Vitamine E 30 mg, Taurine 500 mg, DL-Methionine 150 mg, Zinksulfaat monohydraat 111 mg, ijzersulfaatmonohydraat 33 mg, mangaansulfaatmonohydraat 15,6 mg, calciumjodaat watervrij 0,78 mg, natriumseleniet 0,1 mg, kleurstoffen uit een minerale bron die in de natuur voorkomt

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8.5%

Ruw vet: 4.5%

Ruwe celstof: 0.4%

Vocht: 82%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.22%

Vet: 25%

Vezel: 2.22%

Koolhydraten: 14.44%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.59%

Vet: 49.61%

Koolhydraten: 11.8%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Varkenslever, Varkensvlees, Runderlever, Inuline, Cichorei Extract, Cranberry, Bosbes, Kurkuma

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Tarwegluten, karamelstroop; rozemarijn is in verband gebracht met aanvallen bij sommige dieren

Veel voorkomende allergenen: Kip, rundvlees (in de vorm van runderlever), tarwegluten

Pros

 • Kip, varkenslever, varkensvlees en runderlever zijn allemaal goede bronnen van dierlijke eiwitten voor uw kat
 • Inuline en cichorei-extract zijn goede prebiotica
 • Cranberry en bosbes zijn goed voor de urinewegen

Tegens

 • Tarwegluten lijkt een misleidende manier om het eiwitpercentage in het voedsel te verhogen
 • Je kat heeft geen karamelsiroop nodig

Wat vinden klanten van Harringtons Kattenvoer?

Naast hun abonnementsservice wordt Harringtons ook verkocht via Amazon in het VK, evenals via andere retailers. Wij found een scala aan meningen van klanten over het eten en over de service.

De meeste eerdere beoordelingen waren vrij positief. Recente beoordelingen, vooral die in de tijd van Covid – of sinds de verkoop van het bedrijf aan CapVest – zijn echter zeer negatief. Opmerkingen over het eten zelf zijn niet slecht, maar klanten zijn erg boos over de klantenservice van het bedrijf.

Positieve beoordelingen

Ik heb dit kattenvoer nu op abonnement omdat mijn katten er dol op zijn! Het is een droogvoer van goede kwaliteit dat gunstig overeenkomt met veel duurdere merken en de brokstukjes zijn klein, zodat ze gemakkelijk voor de kat zijn om te knappen. Ik maakte de fout om het ongeopende pakket kort in de serre te leggen toen het aankwam, alleen om te ontdekken dat de katten het hadden opengereten in hun opwinding om er bij te komen . . . laat gewoon zien hoeveel ze ervan houden!! Ik hou van de gemoedsrust die gepaard gaat met het regelmatig laten bezorgen van voedsel van goede kwaliteit, plus met het abonnement is het nog beter waar voor je geld, mijn katten zijn ik ben erg blij! – door Rosie Posie op 27 april 2020, reviewing HARRINGTONS Complete Cat Food Chicken

Negatieve beoordelingen

Merk op dat er VEEL negatieve beoordelingen zoals deze eerste zijn geplaatst in september 2021. We weten niet of dit een tijdelijk probleem is.

Ze hebben mijn recensie verwijderd! Absoluut afschuwelijk. Loog over voedsel dat werd verzonden en toen ik bij de koerier controleerde, konden ze bewijzen dat ze niets hadden gekregen om op te halen. Meerdere e-mails, Facebook- en Twitter-berichten verzonden en gebeld, maar ze nemen nooit op en je wordt na 5 minuten afgesneden.

Koop NIET bij dit bedrijf. Kijk maar naar alle andere reviews. Ze moeten sluiten. Covid is GEEN excuus voor leugens en een afschuwelijke klantenservice – door Sarah Collis op 16 sep 2021, reviewing Harringtons

Mijn katten vonden dit geweldig. Dan hebben ze het recept (weer) veranderd dus nu 4 zakken voer die mijn katten niet willen eten. Je kunt zien dat de koekjes donkerder en groter zijn. Recept veranderde een paar maanden geleden ook en het duurde 4 weken om ze eraan te laten wennen. Geef alsjeblieft aan of het recept verandert als hongerige, gestreste katten is niet waar ik me voor heb aangemeld. Anders zou 5 * sterren beoordeling als geen andere klachten.

Normaal gesproken zijn ze er dol op, dus als je de koekjes en verpakking verandert (niet langer alle papieren zakken zoals ze zijn bekleed), moeten klanten op de hoogte worden gebracht. – door Emma op 1 augustus 2020, reviewing HARRINGTONS Complete Cat Food Chicken

Hoeveel kost Harringtons Kattenvoer?

Een bestelling van 2 kg Harringtons droog kattenvoer (kip) kost £ 24,00 als eenmalige bestelling. Als onderdeel van de abonnementsservice daalt de prijs met 15% tot prijsdalingen met 15% tot £ 20,40 per levering.

De complete graanvrije vleesrijke selectie voor volwassenen in Jus Natte Kattenvoerbundel kost £ 24,99 als eenmalige bestelling. Als onderdeel van de abonnementsservice kost het £ 21,24. De bundel bevat 72 zakjes nat kattenvoer van 85 gram in jus (18 zakjes van vier verschillende smaken).

Er is gratis standaardlevering voor de meeste Britse adressen als u £ 30 of meer uitgeeft. In sommige gebieden die moeilijker te bereiken zijn, zoals de Schotse Hooglanden en eilanden, worden kosten in rekening gebracht.

Over het algemeen, is Harringtons Kattenvoer een goede keuze?

Harringtons kattenvoer lijkt een matig goed kattenvoer. Het lijkt erop dat het een gemiddelde hoeveelheid eiwit bevat – een deel ervan uit tarwegluten. Het ingeblikte kattenvoer bevat meer koolhydraten dan veel andere ingeblikt voedsel.

Klanten lijken op dit moment boos te zijn over de klantenservice en leveringen, maar de meeste klanten lijken het eten nog steeds lekker te vinden.

Hoe bestel je Harringtons Kattenvoer?

U kunt zich aanmelden om Harringtons abonnementsservice te bestellen op hun website. U kunt de bestelling van uw kat op elk gewenst moment wijzigen. Pauzeer of annuleer uw bestelling op elk gewenst moment. Het gebruik van de abonnementsservice verlaagt uw kosten met 15 procent.

U kunt Harringtons kopen via Amazon en andere retailers in het VK als u wilt wachten en zien of het bedrijf hun klantenserviceproblemen oplost.

Klik hier om Harringtons Kattenvoer op Amazon te kopen