Hey Diddle Diddle Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Hey Diddle Diddle is een kattenvoermerk dat via Tesco in het Verenigd Koninkrijk wordt verkocht. Er zijn tekorten geweest en het is onduidelijk of dit merk nog in productie is. Hey Diddle Diddle is erg populair bij katten- en kattenliefhebbers. Blijf lezen voor onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling Hey Diddle Diddle over wat belangrijk is

We hebben Hey Diddle Diddle kattenvoer geanalyseerd op basis van de informatie op de Tesco-site. (De Hey Diddle Diddle-site is gesloten.) We hebben het beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats.

Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Hey Diddle Diddle kattenvoer op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 6/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 7/10

Algemene score: 6.67/10

We geven Hey Diddle Diddlecat eten een 40 uit 60 rating of een B- cijfer.

Over Hey Diddle Diddle

We hebben geen actuele informatie over Hey Diddle Diddle. Hun Facebook-pagina is al meer dan een jaar niet bijgewerkt. De website van het bedrijf is gesloten. Klanten klagen dat het eten niet te vinden is. En Tesco, dat Hey Diddle Diddle verkocht, post online dat het eten niet beschikbaar is.

Als we zouden moeten raden, zouden we zeggen dat dit merk en bedrijf failliet is.

Er zijn veel positieve reacties van klanten online. Veel mensen proberen dit voedsel nog steeds te vinden, meestal zonder geluk.

Hey Diddle Diddle kattenvoer lijkt pas 3-4 jaar verkocht te zijn.

Inkoop en productie

Hey Diddle Diddle was (is?) een Brits merk dat beweerde topkwaliteit, gezond dierenvoer te bieden met een ‘leuk merkverhaal’. De voedingsmiddelen waren uitgebalanceerde voedingsdiëten tegen een goede prijs.
Het bedrijf was gevestigd in Manchester, Engeland.

Volgens het bedrijf dat werd ingehuurd om de verpakking voor Hey Diddle Diddle te maken, was dit een Tesco-project.

Hey Diddle Diddle is ontwikkeld door C &D Foods in Ierland na uitgebreid onderzoek naar de veranderende vraag van consumenten naar voeding voor huisdieren. Het probeerde een gat in de markt aan te pakken voor een hoogwaardig, natuurlijk hypoallergeen product dat duidelijk voedingsadvies gaf.

Is Hey Diddle Diddle Kattenvoer teruggeroepen?

We hebben online niets gevonden dat suggereert dat Hey Diddle Diddle was teruggeroepen. Het voedsel werd echter blijkbaar slechts 3-4 jaar verkocht. Het is moeilijk om 100 procent zeker te zijn van terugroepacties met online bronnen. Voor zover bekend was er geen terugroepactie.

Wat voor kattenvoer biedt Hey Diddle Diddle aan?

De informatie die we vonden voor Hey Diddle Diddle kattenvoer toonde aan dat het bedrijf nat kattenvoer en voedsel in zakjes aanbood. Het merk richtte zich op het maken van voedsel met voedzame ingrediënten voor een gezonde spijsvertering en het opbouwen van het immuunsysteem van uw kat, aldus het bedrijf.

Hey Diddle Diddle-voedingsmiddelen bevatten essentiële omega-vetzuren en zink om een gezonde huid en glanzende jassen te bevorderen. Voedingsmiddelen hadden taurine toegevoegd. Ze waren van nature hypoallergeen geformuleerd zonder toegevoegde tarwe, soja, zuivel of eieren.

Hun voedsel had geen kunstmatige kleur, smaakstoffen of conserveermiddelen. En Hey Diddle Diddle gebruikte hoogwaardige eiwitten – opnieuw, volgens het bedrijf. We hebben op dit moment geen manier om deze verklaringen te controleren.

Het is moeilijk om sommige van deze verklaringen van het bedrijf te verifiëren als ze niet meer actief zijn, maar we kunnen sommige van hun voedingsmiddelen beoordelen.

Hey Diddle Diddle Cat Food Reviews

#1 Hey Diddle Diddle Ovenschotel Met Lam &Potatoes Review

Koop op Tesco

We vonden een oudere advertentie voor Hey Diddle Diddle kattenvoer op de Tesco website. Het ziet er niet naar uit dat Hey Diddle Diddle momenteel beschikbaar is op de site.

Het Hey Diddle Diddle-product dat we vonden, werd verkocht als Wholesome Homestyle Favourites. Het leverde 12 blikken natvoer (85 gram per stuk).

Er waren vier recepten met drie blikjes van elke formule. De vier recepten waren: Stoofpot met Sappig Rundvlees, Delicious Diner gemaakt met Scharrel Kip &groenten in een lichte saus, Smakelijk avondmaal met scharrel Kalkoen in jus, en ovenschotel met lamsvlees en aardappelen.

Voor deze review kozen we voor de Ovenschotel met Lamsvlees & Aardappelen. Hier zijn de ingrediënten: Kip, Varkensvlees, Lam (inclusief 4% Lam), 4% Aardappelen, Rundvlees, Maïszetmeel, Mineralen, Aardappelzetmeel, Dextrose, Glycine, Cichorei-extract, Lijnzaadolie, Suikerstroop, Rozemarijnpoeder.

Additieven (per kg): Volledige informatie niet verstrekt. Vitamine A 2250 IE, vitamine D3 100 IE, vitamine E 40 mg, calciumjodaat watervrij 0,8 mg, zinksulfaatmonohydraat 38,8 mg, taurine 450 mg , Kip, varkensvlees, lamsvlees en rundvlees zijn allemaal goede bronnen van eiwitten Je kunt je afvragen waarom dit voedsel werd geëtiketteerd met lamsvlees omdat het meer kip en varkensvlees lijkt te bevatten dan lamsvlees.
Kip en rundvlees kunnen allergenen zijn voor sommige katten. Dat geldt ook voor maïs.

Dit voedingsmiddel bevat dextrose (een soort suiker) en suikerstroop. Waarom zoveel suiker in een kattenvoer? Katten met hyperglykemie of diabetes moeten voorzichtig zijn om producten te vermijden die dextrose bevatten.
Voedingswaarden voor dit recept zijn ruw eiwit 9 procent, ruw vet 5 procent, ruwe as 2 procent, ruwe vezels 0,5 procent en vocht 81 procent.

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 47,4 procent eiwit, 26,3 procent vet, 2,6 procent vezels, 10,5 procent as en 13,2 procent koolhydraten bevat.

We schatten dat Hey Diddle Diddle Casserole met Lamb &Potatoes Cat Food ongeveer 92 calorieën per 100 gram bevat. Als je het kunt vinden.

Ingrediënten

Compositie: Kip, varkensvlees, lamsvlees (inclusief 4% lam), 4% aardappelen, rundvlees, maïszetmeel, mineralen, aardappelzetmeel, dextrose, glycine, cichorei-extract, lijnzaadolie, suikersiroop, rozemarijnpoeder.
Additieven (Per Kg): Volledige informatie niet verstrekt. Vitamine A 2250 IE, vitamine D3 100 IE, vitamine E 40 mg, calciumjodaat watervrij 0,8 mg, zinksulfaatmonohydraat 38,8 mg, taurine 450 mg

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 81%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.37%

Vet: 26.32%

Vezel: 2.63%

Koolhydraten: 13.16%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.07%

Vet: 51.36%

Koolhydraten: 10.57%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, varkensvlees, lamsvlees (inclusief 4% lamsvlees), rundvlees, cichorei-extract

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Maïszetmeel, Aardappelzetmeel, Dextrose, Suikerstroop

Veel voorkomende allergenen: Kip, rundvlees en maïs kunnen allemaal allergenen zijn

Pros

 • Kip, varkensvlees, lamsvlees en rundvlees zijn allemaal goede eiwitbronnen voor katten
 • Klanten zeggen dat katten dol zijn op Hey Diddle Diddle
 • Geen tarwe, geen soja, geen zuivel, geen eieren; geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen

Tegens

 • Aardappelen, maïszetmeel en aardappelzetmeel vormen veel koolhydraten die je kat echt niet nodig heeft
 • Dextrose en suikersiroop zijn niet goed voor katten, maar ze kunnen verklaren waarom katten van het voedsel houden
 • Het merk lijkt failliet te zijn, hoewel we geen aankondiging konden vinden

#2 Hey Diddle Diddle Heerlijk diner gemaakt met scharrel kip &groenten in een lichte saus

Koop op Tesco

Klinkt als een romantisch diner voor twee, nietwaar? Het is een van de maaltijden van Hey Diddle Diddle in een zakje dat is opgenomen in hun gevarieerde pakket met gezonde favorieten in huiselijke stijl. Het pakket bevat 12 zakjes met maaltijden van 100 gram voor katten van 1-7 jaar.

Deze voedingsmiddelen bevatten voedzame ingrediënten die de spijsvertering van uw kat helpen. Ze bevatten essentiële omega-vetzuren en zink om een gezonde huid en een glanzende vacht te bevorderen. Ze hebben ook taurine voor de gezondheid van het oog van uw kat. Ze hebben een van nature hypoallergene formulering zonder toegevoegde tarwe, soja, zuivel of ei.

De hoogwaardige eiwitten helpen de spiergroei en -ontwikkeling.

En deze formules hebben geen toegevoegde kunstmatige kleur, smaakstoffen of conserveermiddelen.
De belangrijkste ingrediënten in deze formule zijn kip (inclusief 4 procent scharrelkip), varkensvlees, sperziebonen en rundvlees.

Voedingswaarden voor dit recept zijn ruw eiwit 9 procent, ruwe fat 5 procent, ruwe as 2 procent, ruwe celstof 0,5 procent en vocht 81 procent.

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 47,4 procent eiwit, 26,3 procent vet, 2,6 procent vezels, 10,5 procent as en 13,2 procent koolhydraten bevat.

We schatten dat Hey Diddle Diddle Delicious Dinner gemaakt met Scharrelkip &Vegetables in een Lichte Saus ongeveer 91 calorieën per 100 gram bevat.

Ingrediënten

Compositie: Kip (inclusief 4% scharrelkip), varkensvlees, 4% sperziebonen, rundvlees, maïszetmeel, mineralen, aardappelzetmeel, dextrose, glycine, cichorei-extract, lijnzaadolie, suikersiroop, rozemarijnpoeder

Additieven (per kg): Volledige informatie niet verstrekt. Vitamine A 2250 IE, vitamine D3 100 IE, vitamine E 40 mg, calciumjodaat watervrij 0,8 mg, zinksulfaatmonohydraat 38,8 mg, taurine 450 mg

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 81%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.37%

Vet: 26.32%

Vezel: 2.63%

Koolhydraten: 13.16%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.07%

Vet: 51.36%

Koolhydraten: 10.57%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Varkensvlees, Rundvlees, Lijnzaadolie, Cichorei-extract

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Maïszetmeel, Aardappelzetmeel, Glycine, Dextrose, Suikerstroop

Veel voorkomende allergenen: Kip en rundvlees kunnen allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Kip, varkensvlees en rundvlees zijn allemaal goede eiwitbronnen voor katten
 • Klanten zeggen dat katten dol zijn op Hey Diddle Diddle
 • Geen tarwe, geen soja, geen zuivel, geen eieren; geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen

Tegens

 • Maïszetmeel en aardappelzetmeel vormen veel koolhydraten die je kat echt niet nodig heeft
 • Dextrose en suikersiroop zijn echt niet goed voor katten, maar ze kunnen verklaren waarom katten van het voedsel houden

#3 Hey Diddle Diddle Smakelijk Avondmaal met scharrel kalkoen in jus

Koop op Tesco

Tasty Supper with Free Range Turkey in Jus is een andere Hey Diddle Diddle-maaltijd in een zakje dat deel uitmaakt van hun Wholesome Homestyle Favorites-pakket. Dit pakket is in het verleden verkocht bij Tesco in het VK, hoewel het momenteel niet beschikbaar is.

Met voedzame ingrediënten die goed zijn voor de spijsvertering van uw kat en omega-vetzuren plus zink om de huid en vacht van uw kat te verbeteren, zijn deze voedingsmiddelen erg populair bij klanten. Deze buidelmaaltijden bevatten ook taurine om een goede gezondheid van het oog voor uw kat te garanderen. De formules zijn van nature hypoallergeen. Ze bevatten geen toegevoegde tarwe, soja, zuivel of ei.

Hey Diddle Diddle gebruikt hoogwaardige eiwitten voor een goede spiergroei en -ontwikkeling. Bovendien hebben ze geen toegevoegde kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen.

De belangrijkste ingrediënten in deze formule zijn kip, varkensvlees, kalkoen (inclusief 4% scharrel turkije) en rundvlees.

Voedingswaarden voor dit recept zijn ruw eiwit 9 procent, ruw vet 5 procent, ruwe as 2 procent, ruwe vezels 0,5 procent en vocht 81 procent.

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 47,4 procent eiwit, 26,3 procent vet, 2,6 procent vezels, 10,5 procent as en 13,2 procent koolhydraten bevat.

We schatten dat Hey Diddle Diddle Tasty Supper with Free Range Turkey in Jus ongeveer 91 calorieën per 100 gram bevat.

Ingrediënten

Compositie: Kip, varkensvlees, Turkije (inclusief 4% scharrel turkije), rundvlees, maïszetmeel, mineralen, aardappelzetmeel, dextrose, glycine, cichorei-extract, lijnzaadolie, suikerstroop, rozemarijnpoeder

Additieven (per kg): Volledige informatie niet verstrekt. Vitamine A 2250 IE, vitamine D3 100 IE, vitamine E 40 mg, calciumjodaat watervrij 0,8 mg, zinksulfaatmonohydraat 38,8 mg, taurine 450 mg

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 81%

As: 2%

Droge stof basis

loader

Eiwit: 47.37%

Vet: 26.32%

Vezel: 2.63%

Koolhydraten: 13.16%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.07%

Vet: 51.36%

Koolhydraten: 10.57%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kalkoen, Varkensvlees, Rundvlees, Lijnzaadolie, Cichorei-extract

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Maïszetmeel, Aardappelzetmeel, Glycine, Dextrose, Suikerstroop

Veel voorkomende allergenen: Kip en rundvlees kunnen allergenen zijn voor sommige katten; zelfs kalkoen kan een allergeen zijn voor sommige katten die erg gevoelig zijn voor pluimvee

Pros

 • Kip, varkensvlees, kalkoen en rundvlees zijn allemaal goede eiwitbronnen voor katten
 • Klanten zeggen dat katten dol zijn op Hey Diddle Diddle
 • Geen tarwe, geen soja, geen zuivel, geen eieren; geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen

Tegens

 • Maïszetmeel en aardappelzetmeel vormen veel koolhydraten die je kat echt niet nodig heeft
 • Dextrose en suikersiroop zijn echt niet goed voor katten, maar ze kunnen verklaren waarom katten van het voedsel houden

Wat vinden klanten van Hey Diddle Diddle Kattenvoer?

Veel klanten houden van Hey Diddle Diddle omdat hun katten dol zijn op het eten. Er is echter veel frustratie omdat ze het voedsel om te kopen niet meer kunnen vinden.

Positieve beoordeling

Kattenvoer van goede kwaliteit!

Kattenvoer van goede kwaliteit – lees de ingrediënten, minder graan en meer vlees. Goed om te zien dat Tesco kattenvoer van betere kwaliteit levert. De kat vond het helemaal geweldig en zijn kom was helemaal schoongelikt! Duur maar zou opnieuw kopen. – door A Tesco Customer op 5 februari 2019, waarbij Hey Diddle Diddle Cat Pouch Favourites wordt beoordeeld

Negatieve beoordeling

Bevat suiker, vermijd

Katten hebben geen suiker toegevoegd suiker aan hun voedsel nodig. Wish Id las het fijne detail, maar werd in beslag genomen door de mooie verpakking en “gezonde” marketing blurb – door A Tesco Customer op 31 december 2018, reviewing Hey Diddle Diddle Cat Pouch Favourites

Hoeveel kost Hey Diddle Diddle Kattenvoer?

Helaas hebben we geen actuele prijzen voor Hey Diddle Diddle kattenvoer. Zelfs Tesco, dat oude informatie over het merk heeft, toont geen eerdere prijzen.

Kortom, is Hey Diddle Diddle Kattenvoer een goede keuze?

Op basis van wat we online hebben gevonden, ziet Hey Diddle Diddle kattenvoer eruit alsof het gemiddelde vleeseiwitten had, meer koolhydraten dan je zou verwachten op basis van de boodschap van het merk en wat onverklaarbare suiker toegevoegd.

Dit zou geen goed voedsel zijn om te kopen als uw kat hyperglycemisch is of als hij diabetes heeft. Anders ziet het eruit als een gemiddeld kattenvoer met veel kleurrijke verpakkingen en hype.

Hoe bestel je Hey Diddle Diddle Kattenvoer?

Je bestelt op dit moment geen Hey Diddle kattenvoer. Of dit merk terugkeert na de pandemie is voor iedereen gissen. Als dat zo is, kunnen Hey Diddle Diddle en Tesco misschien de recepten een beetje vernieuwen en de suiker verwijderen.