Smallbatch Huisdieren Onbevooroordeeld Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Smallbatch Pets beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschikt voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Smallbatch Pets kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats-beoordeling van kleine huisdieren op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 4/10

Algemene score: 7.3/10

In totaal geven we Smallbatch Pets kattenvoer een 44 uit 60 rating of een B-cijfer.

Over Smallbatch Pets

Smallbatch Pets is een klein familiebedrijf gevestigd in San Francisco, Californië. De zaden die uiteindelijk uitgroeiden tot Smallbatch werden geplant in 2003 en ze begonnen in 2004 met het maken van vers huisdiervoer in de keukens van San Francisco met behulp van humaan gekweekt vlees en biologische groenten. In 2005 waren hun thuisbezorgingsactiviteiten begonnen en in 2007 openden ze hun eerste fysieke winkel.

Tegenwoordig heeft Smallbatch Pets zich uitgebreid in heel Californië en de wereld in. Hoewel ze de grootte van hun oorspronkelijke keuken in San Francisco zijn ontgroeid, is Smallbatch hun principes niet ontgroeid. Ze blijven toegewijd aan het verstrekken van huisdieren met hoogwaardige, voedzame dierenvoeding gemaakt met verse, lokale en duurzame ingrediënten.

Inkoop en productie

Als het gaat om Smallbatch Pets dierenvoeding, worden alle ingrediënten zorgvuldig geselecteerd en gehouden aan hoge bedrijfsnormen. Dit bedrijf maakt gebruik van hormoon- en antibioticavrij vlees, biologische kruiden en groenten en pure voedingssupplementen. Hun rundvlees is weide-grootgebracht en hun pluimvee vrije uitloop.

Hun ingrediënten worden zoveel mogelijk verzameld uit lokale, duurzame bronnen om onverslaanbare veiligheid en premium kwaliteit te garanderen. Smallbatch Pets gelooft “in rauwe voeding zoals de natuur het bedoeld heeft”, dus ze gebruiken nooit synthetische vitaminepakketten – aanvullende voeding komt uit hele voedselbronnen.

Hoewel oorspronkelijk geproduceerd in San Francisco, heeft Smallbatch een tweede productiefaciliteit geopend in Oregon. Deze faciliteit betrekt ingrediënten uit Oregon, Colorado en Washington.

Geschiedenis herinneren

Ondanks hun toewijding aan kwaliteit en veiligheid, heeft Smallbatch Pets twee terugroepacties in hun geschiedenis. Omdat hun producten rauw zijn, is er een inherent hoger risico op besmetting met door voedsel overgedragen ziekteverwekkers, maar er zijn geen meldingen van ziekte van huisdieren of consumenten.

Smallbatch heeft in 2016 een vrijwillige terugroepactie uitgevoerd nadat FDA-tests van een enkele partij Frozen Duckbatch Sliders potentiële salmonellabesmetting aangaven. Onafhankelijke laboratoriumtestresultaten voor het monster waren negatief. In 2017 riep Smallbatch een van hun bevroren kipproducten terug vanwege zorgen over mogelijke salmonellabesmetting.

Welke soorten kattenvoer biedt Smallbatch Pets aan?

Smallbatch biedt een assortiment van nutritionele complete rauwe diëten voor honden en katten. Ze bieden rauwe bevroren pasteitjes, licht gekookte recepten en gevriesdroogde formules voor honden.

Smallbatch biedt ook rauwe bevroren sliders voor katten en een lijn Smallbatch Blends chubs voor honden en katten. Deze zijn verkrijgbaar in vleesvariëteiten met eiwitten zoals kip, rundvlees, kalkoen, konijn, eend en lam. Er zijn ook een paar vlees-en-veggie blends beschikbaar.

Wat vinden klanten van Smallbatch Pets Cat Food?

In tegenstelling tot veel dierenvoedingsbedrijven, plaatst Smallbatch geen klantrecensies op hun website. In feite hadden we het moeilijk om überhaupt veel klantrecensies te vinden. De enige beoordelingen die we consequent konden vinden, waren voor de gevriesdroogde schuifregelaars van Smallbatch Pets voor honden die op Amazon werden verkocht.

Laten we eens kijken naar een paar beoordelingen van enkele van de meest populaire recepten van Smallbatch Pets. Houd er rekening mee dat dit beoordelingen zijn voor hun gevriesdroogde hondenpasteitjes.

Positieve beoordelingen

“Mijn ouders kregen hondenvoer in kleine hoeveelheden aanbevolen voor hun honden, die gewone brokjes aten en wat gezondheidsproblemen hadden. Toen ik zag hoe hun gezondheid, vachttextuur en zelfs houding verbeterden na het regelmatig eten van kleine hoeveelheden, besloot ik mijn hond op dezelfde manier te voeren. Hij is er helemaal weg van, met name de rundvleessmaak. Hoewel het vrij duur is voor hondenvoer (vooral als je een grotere hond hebt), vind ik het de moeite waard om mijn hond zo gelukkig en gezond te zien.” – Amazon Klant beoordeelt Smallbatch Pets Freeze-Dried Beefbatch

“Ik ben dol op dit product – het is mijn nummer één keuze voor rauw. Mijn hond is er dol op en de pasteitjes zijn gemakkelijk af te brokkelen en te hydrateren. Ik hou van het ethos van het bedrijf en de inkoop van de ingrediënten.” – Eloisebig beoordeelt Smallbatch Pets Freeze-Dried Chickenbatch Sliders

Negatieve beoordelingen

“Onze zwarte labmixhond is normaal gesproken geen kieskeurige eter, maar hij zal dit voedsel niet aanraken. Ik heb zelfs geprobeerd het te mengen met ander voedsel. Het stinkt wel behoorlijk als ik het water aan het mengen ben. Ik denk dat gevriesdroogd voedsel niets voor hem is.” – Sarah Johnson beoordeelt Smallbatch Pets Freeze-Dried Turkeybatch Sliders

“Toen ik dit product bestelde leek het in eerste instantie prima. Mijn hond is dol op dit rauwe hondenvoer en deze smaak is haar favoriet, maar net na een paar weken zou ze het niet meer eten. Het begon te stinken, bijna als een slechte chemische geur of zoiets. Ze is pas 4 jaar oud en verkeert in een fantastische gezondheid, dus voor hier om haar favoriete eten af te wijzen, vertelde me dat het slecht was. Erg teleurstellend en ik ben bang om op dit moment nog een batch te proberen.”– Cheryl beoordeelt Smallbatch Pets Gevriesdroogde Lambbatch Sliders

Wat vonden onze testkatten ervan?

Biscuit was een grote fan van de rauwe konijnensmaak van Small Batch Pets. Ze is allergisch voor kip, dus konijn is een belangrijk onderdeel van haar dieet en ze houdt ervan rauw!

Om deze recensie te schrijven, kocht ik zoveel verschillende recepten van Smallbatch Pets rauw bevroren kattenvoer als ik kon vinden. Helaas, omdat dit merk alleen wordt verkocht in kleine, onafhankelijke en gespecialiseerde dierenvoedingswinkels, waren mijn opties zeer beperkt. Ik was in staat om een winkel in mijn omgeving te vinden die Smallbatch droeg en ze hadden twee kattenvoerformules: Turkeybatch Sliders en Rabbit Blend.

Over het algemeen hielden mijn testkatten echt van Smallbatch Pets. Ze eten normaal gesproken een op konijnen gebaseerd dieet omdat mijn ene kat allergieën heeft voor kip en rundvlees, dus ik vond het geweldig dat Smallbatch konijnenformules aanbiedt. Ik vond het niet erg dat de Rabbit Blend qua voedingswaarde niet compleet was, omdat ik een mengsel van qua voedingswaarde compleet droogvoer en nat, vers of rauw voedsel voer.

De Turkeybatch Sliders worden geleverd in een hersluitbare zak gevuld met ongeveer 48 schuifregelaars van een ons. Omdat de schuifregelaars zelf slechts één ons zijn, zijn ze gemakkelijk te ontdooien voor dagelijkse voeding. De Rabbit Blend daarentegen komt gewoon in de rol van 2 pond, dus ik moest het hele ding ontdooien.

Smallbatch Pets Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Smallbatch Huisdieren Turkeybatch Sliders Raw Frozen Food Beoordeling

Bekijk op Amazon

Zoals de meeste rauwe bevroren dierenvoeding van Smallbatch Pets, komt dit recept in de vorm van kleine schuifregelaars. Elke 1-ounce slider bevat ongeveer 34 calorieën en biedt complete en uitgebalanceerde voeding.

Dit specifieke recept bevat 97% humaan gekweekte en geoogste kalkoen met 2% natuurlijke supplementen en 1% biologische producten. Dit recept bevat niet alleen rauwe kalkoen, maar het bevat ook voedzame kalkoenorganen en rauw bot.

Afgezien van veel soorten geschikte eiwitten en vocht, bevat dit recept een paar toegevoegde plantaardige ingrediënten, maar niets schadelijks. Deze ingrediënten verhogen het koolhydraatgehalte van de formule niet significant en ze bieden hele voedselbronnen van belangrijke voedingsstoffen om de behoefte aan te veel synthetische supplementen teniet te doen.

Over het algemeen is dit een soort-geschikte bron van dierlijke eiwitten met matig gezond vet en een laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kalkoen, Kalkoenhalzen, Kalkoenlevers, Kalkoenharten, Kalkoenmaag, Zalmolie, Biologische Paardebloemgroenten, Biologische Appelciderazijn, Biologische Kelp, Organisch Bijenpollen, Organisch Gerstgras, Biologische Veenbessen, Vitamine E-supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 17.9%

Ruw vet: 6.9%

Ruwe celstof: 0.2%

Vocht: 73%

As: 3.1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 66.3%

Vet: 25.56%

Vezel: 0.74%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 51.65%

Vet: 48.35%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Turkije
Kalkoen Nekken
Kalkoen Levers
Turkije Harten
Kalkoen Spiermaag
Zalmolie
Geen Geen

Pros

 • Gemaakt met 97% humaan opgevoede kalkoen
 • Boordevol dierlijke eiwitten, organen en botten
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen, bijproducten en vulstoffen
 • Rijk aan vocht en goed verteerbaar

Tegens

 • Vrij duur
 • Bevat een paar onnodige plantaardige ingrediënten

#2 Smallbatch Huisdieren Beefbatch Sliders Raw Frozen Food Beoordeling

Bekijk op Amazon

Net als het vorige recept bevat deze rauwe bevroren formule 97% humaan gekweekte dierlijke eiwitten (uit rundvlees), samen met orgaanvlees en rauw bot. Zalmolie biedt een voedzame bron van omega-3-vetzuren, terwijl biologische producten helpen zorgen voor evenwichtige voeding.

Een ding om in gedachten te houden met deze formule is dat het caloriegehalte per schuifregelaar bijna 75% hoger is dan het vorige recept, maar de voedingsrichtlijnen zijn hetzelfde. Houd het lichaamsgewicht en de conditie van uw kat in de gaten en pas indien nodig aan.

Een ding dat het vermelden waard is bij beide rauwe bevroren formules is dat het fosforgehalte wordt geschat op 0,3% voor dit recept en 0,4% voor het vorige. Sommige rauw voedsel bevat te veel bot dat het fosforgehalte verhoogt (een potentieel probleem voor katten met een nierziekte), maar Smallbatch Pets-schuifregelaars voldoen aan de aanbevelingen van de VCA om tussen 0,3% en 0,6% fosfor te zijn.

Houd gewoon een aantal van de rauwe mengsels in de gaten die alleen vlees, organen en rauwe botten bevatten, omdat deze hoger in fosfor kunnen zijn.

Over het algemeen is dit een soort-geschikte bron van dierlijke eiwitten met matig gezond vet en een laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Rundvlees, rundvleesharten, rundvleeslevers, rundernieren, rundvleesbot, zalmolie, biologische paardenbloemgroenten, biologische appelciderazijn, biologische kelp, biologisch bijenpollen, biologisch gerstgras, biologische veenbessen, vitamine E-supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 14.7%

Ruw vet: 13.2%

Ruwe celstof: 0.2%

Vocht: 67.9%

As: 3.4%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.79%

Vet: 41.12%

Vezel: 0.62%

Koolhydraten: 1.87%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.04%

Vet: 67.69%

Koolhydraten: 1.27%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Rundvlees
Runderharten
Runderlevers
Rundernieren
Rundvlees bot
Zalmolie
Geen Rundvlees

Pros

 • Gemaakt met 97% humaan gekweekt grasgevoerd rundvlees
 • Rijk aan vocht, goed verteerbaar
 • Zalmolie levert omega-3 vetzuren
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en synthetische supplementen

Tegens

 • Vrij duur
 • Bevat een paar onnodige plantaardige ingrediënten

#3 Smallbatch Pets Rabbit Blend Raw Frozen Food Beoordeling

Bekijk op SmallBatchPets.com

Hoewel de bevroren sliders van Smallbatch Pets als compleet en uitgebalanceerd worden beschouwd, zijn hun rauwe melanges dat niet. Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan verschillende eiwitopties, deze mengsels zijn verkrijgbaar in buizen van 2 pond gemaakt met alleen vlees of vlees en groenten.

Dit Smallbatch Pets Rabbit Blend recept zit boordevol voor de soort geschikte dierlijke eiwitten van hele konijnen, inclusief de botten en orgaanvlees. De ingrediënten worden gemalen tot 3/16Þ inch die ze een fijne, smakelijke textuur geeft die mijn katten gemakkelijk te eten vonden.

Over het algemeen is dit een eiwitrijk rauw bevroren kattenvoer dat alleen bedoeld is voor rotatie- of aanvullende voeding. Het is rijk aan eiwitten en vocht met matig vet en geen toegevoegd koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Hele konijnen inclusief botten, konijnenlevers, konijnenharten, konijnennieren, konijnenlongen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 19.8%

Ruw vet: 6.7%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 60%

As: 3.9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 49.5%

Vet: 16.75%

Vezel: 3.75%

Koolhydraten: 20.25%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 44.83%

Vet: 36.84%

Koolhydraten: 18.34%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Konijn
Konijnenlever
Konijn Hart
Konijn Nier
Konijn Longen
Geen Geen

Pros

 • Bevat alleen konijnenspiervlees, organen en botten
 • Rauwe diepvriesformule rijk aan vocht
 • Ideaal voor aanvullende of roterende voeding

Tegens

 • Vrij duur
 • Geen compleet en uitgebalanceerd recept

Hoeveel kost Smallbatch Pets Kattenvoer?

Als rauw kattenvoer is Smallbatch Pets aanzienlijk duurder dan de gemiddelde brokjes. Een kopvoorn van 2 pond of een zak schuifregelaars van 3 pond kost ongeveer $ 19,99, hoewel er enige variatie kan zijn, afhankelijk van het recept. Ik kon alleen de Turkeybatch Sliders en Rabbitblend roll in mijn omgeving vinden.

Het is moeilijk te zeggen hoeveel het zou kosten om uw kat Smallbatch te voeren, omdat we beperkte prijsinformatie hebben om door te gaan. Voor een kat van 10 pond raadt Smallbatch echter aan om 4 schuifregelaars per dag te voeren, wat neerkomt op ongeveer $ 1,67 per dag. De rauwe chubs zijn voornamelijk ontworpen voor aanvullende voeding.

Over het algemeen, is Smallbatch Pets Kattenvoer een goede keuze?

Smallbatch Pets is een geweldige optie voor iedereen die zijn kat een rauw voedseldieet van hoge kwaliteit wil geven. Hun sliders bieden complete en uitgebalanceerde voeding met een breed scala aan eiwitkeuzes, waarvan de meeste single-source eiwitten zijn. Als u gewoon het dieet van uw kat wilt veranderen, zijn raw-mengsels van Smallbatch Pets een geweldige optie, hoewel ze alleen worden aanbevolen voor rotatie- of aanvullende voeding.

Zoals geldt voor elk huisdiervoedingsproduct, is het belangrijk om te weten wat u koopt. Smallbatch gebruikt hoogwaardige ingrediënten en lijkt die ingrediënten op verantwoorde wijze in te kopen, maar het is nog steeds jouw taak om de juiste keuze voor je kat te maken. Katten met een nierziekte kunnen lagere fosforgehaltes nodig hebben, wat betekent dat u misschien de rauwe mengsels van Smallbatch Pets wilt vermijden. Veel van hun sliders vallen daarentegen binnen het aanbevolen bereik van 0,3% tot 0,6%.

Over het algemeen lijkt Smallbatch kwaliteitsproducten tegen een fatsoenlijke prijs aan te bieden, hoewel je zeker meer betaalt voor rauw in het algemeen. Als uw kat allergieën heeft voor veel voorkomende eiwitten, kunnen hun recepten met één eiwit een voordeel zijn en hun rauwe mengsels zijn een geweldige manier om uw kat kennis te laten maken met rauw voedsel zonder zijn hele dieet in één keer te veranderen.

Waar wordt Smallbatch Pets Kattenvoer verkocht?

Smallbatch Pets is een in San Francisco gevestigd bedrijf dat voornamelijk aan de westkust verkoopt. In de afgelopen jaren zijn ze echter door het hele land uitgebreid en zijn ze te vinden in enkele onafhankelijke retailers en speciaalzaken voor dierenvoeding. Online is je beste gok de gevriesdroogde formules die op Amazon worden verkocht.

Klik hier om Smallbatch Pets Cat Food op Amazon te kopen