Forza10 Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Forza10 is een Italiaans merk kattenvoer dat tegenwoordig in meer dan 30 landen wordt verkocht. Ze bieden droog en nat kattenvoer en traktaties. Lees meer over Forza10 kattenvoer in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling forza10 kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben Forza10 kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Forza10 op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 8/10

Wij geven Forza10 kattenvoer een 48 uit 60 rating (80) of een A- klasse.

Over Forza10

Forza10 werd in 1995 in Italië opgericht door dierenarts Sergio Canello en holistisch expert Gianandrea Guidetti. Het is een onafhankelijk bedrijf. Het bedrijf is gebaseerd op het idee dat schone voeding huisdieren gezonder houdt. Het is van mening dat voedsel van slechte kwaliteit de belangrijkste reden is waarom honden en katten met veel gezondheidsproblemen worden geconfronteerd.

De afdeling Research &Development van Forza10 heeft meer dan 30 wetenschappelijke en klinische studies gepubliceerd ter ondersteuning van de recepten van het bedrijf.

Het bedrijf maakt nutraceutische dieet- en super premiumproducten voor katten en honden. Ze gebruiken grondstoffen uit IJsland, Nieuw-Zeeland, samen met plantenextracten.

De voedingsmiddelen van Forza10 zijn GMO-vrij, graanvrij, antibioticavrij en wreedheidsvrij.

Het bedrijf biedt een uitgebreide FAQ-sectie die veel vragen van klanten over hun voedingsmiddelen en productie beantwoordt.

Forza10 maakt verschillende productlijnen voor honden. Ter vergelijking: hun producten voor katten zijn beperkt tot iets meer dan een dozijn voedingsmiddelen. De meeste van die voedingsmiddelen zijn therapeutisch, hoewel ze geen diergeneeskundig voorschrift vereisen.

Extra krediet aan Forza10 voor het hebben van een website die zo informatief en gemakkelijk te navigeren is.

Inkoop en productie

Forza10 heeft 100 procent eigen productie voor hun voedingsmiddelen. Ze maken droogvoer, natvoer en snacks voor katten en honden.

Forza10 droge voedingsmiddelen worden vervaardigd in hun Bagnoli di Sopra fabriek, in de provincie Padua, Italië. Hun natte voedingsmiddelen en lekkernijen worden gemaakt in IJsland. Volgens Forza10 is IJsland een plek waar de natuur nog ongerept en gerespecteerd is. Forza10 merkt op dat IJsland volgens de Environmental Performance Index (2016) op de tweede plaats in de wereld staat voor respect voor de natuur en duurzaam gebruik van zijn eigen hulpbronnen. Het land heeft ook een nationaal verbod op het gebruik van hormonen, levensmiddelenadditieven en antibiotica. De productieketens zijn traceerbaar en gecontroleerd.

Het bedrijf merkt op dat zijn fabrieken gecertificeerd zijn voor de productie van dieet- en onderhoudsvoeding, evenals voor de productie van biologisch voedsel (onder controle van de C.C.C.B.-instantie). Het heeft ook de volledige DNV (ISO 9001: 2008) certificering voor de hele productieketen, wat kwaliteitscontrole en -beheer betekent.

Forza10 merkt ook op dat het bedrijf zijn USDA-vergunning heeft. Volgens het bedrijf was het het eerste Europese huisdiervoedingsbedrijf dat zijn producten naar de Verenigde Staten mocht exporteren.

Volgens het bedrijf voeren ze meer dan 5000 tests uit op grondstoffen per jaar. Ze voeren een analytische controle uit van de partijen grondstoffen die ze elke dag ontvangen. Deze evaluaties helpen een constante controle op leveranciers en een hoge kwaliteitsnorm te garanderen.

De meeste ingrediënten lijken uit IJsland te komen, met uitzondering van weidelammeren die uit Nieuw-Zeeland worden geïmporteerd. De in het wild gevangen ansjovis in hun voedsel komt uit IJsland en de Stille Oceaan.

Is Forza10 kattenvoer teruggeroepen?

We hebben online geen terugroepacties gevonden voor Forza10. We kunnen niet met zekerheid stellen dat het bedrijf nooit een terugroepactie heeft gehad, maar er lijken geen terugroepacties te zijn geweest in de Verenigde Staten.

Wat voor soort voedsel biedt Forza10?

Op dit moment vonden we zes verschillende droge voedingsmiddelen en zeven soorten nat kattenvoer op de Forza10 website. Het voedsel is over het algemeen gericht op gezondheidsproblemen bij katten. Twee natte voedingsmiddelen zijn gemaakt voor dagelijks onderhoud.

Enkele van de voorwaarden die worden gedekt, zijn onder meer:

 • Nierondersteuning
 • Nier-/nierondersteuning
 • Ondersteuning via de urinewegen
 • Hypoallergeen
 • Intestinale ondersteuning
 • Ondersteuning van de spijsvertering
 • Ondersteuning voor Dermo
 • Gewichtsbeheersing
 • Diabetische ondersteuning

Er is geen recept nodig om Forza10 kattenvoer te kopen.

Forza10 kattenvoer voldoet aan de AAFCO-richtlijnen.

Forza10 Kattenvoer Review

#1 Forza10 Nutraceutische Actiwet Nierondersteuning Nat Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Veel katten kunnen nierproblemen krijgen als ze ouder worden. Toch kan het moeilijk zijn om goed nierondersteunend kattenvoer te vinden, vooral voedsel dat katten zullen eten. Het is nog moeilijker om voedsel van goede kwaliteit te vinden of voedingsmiddelen waarvoor geen recept nodig is. Forza10 biedt een nutraceutisch nierondersteunend nat kattenvoer dat aan deze behoeften kan voldoen.

Forza10 Nutraceutic Actiwet Renal Support Wet Cat Food heeft de lagere eiwitniveaus die worden aanbevolen voor katten met een nierziekte. Het heeft ook fosfor en natrium verminderd voor katten die hartproblemen kunnen hebben. Oudere katten hebben soms last van zowel nier- als hartproblemen, dus dit voedsel is geschikt voor beide problemen.

Het voedsel wordt gemaakt met weidelammevlees uit Nieuw-Zeeland. Het bevat ook veenbessen, gedroogde paardenbloemen en gedroogde klaver voor nier- en urinewegondersteuning.

Forza10 gebruikt nooit GGO’s, bijproducten, maïs, tarwe, soja, oxytetracycline, kunstmatige conserveermiddelen, kleuren of smaakstoffen.

Met een hoog vochtgehalte is nat ingeblikt voedsel een goede keuze voor katten met een verminderde nierfunctie, zodat ze het extra water kunnen krijgen dat ze nodig hebben.

Dit voedsel lijkt een korte lijst met ingrediënten te bevatten die het gemakkelijk te verteren en te verwerken maakt voor katten met een nierziekte. Bovendien worden de therapeutische plantaardige producten toegevoegd om de gezondheid van de urinewegen te ondersteunen.

Verkocht in 32-pack dozen van 3,5 ounce (100 gram) blikjes.

Calorie-inhoud (ME berekend): Kcal 83 calorieën per 3,5 ounce (100 gram) tray; 828 kcal/kg

Ingrediënten

Compositie

Ingrediënten: Water voldoende voor verwerking, lamslong, kip, lamslever, varkenslever, rijst, mineralen, (dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat, zinksulfaatmonohydraat, mangaansulfaat, kaliumjodide), guargom, natuurlijk aroma, inuline, taurine, vitamines (vitamine E-supplement, thiaminemononitraat, pyridoxinehydrochloride, biotinesupplement, foliumzuur), gedroogd paardenbloemwortelextract, gedroogd klaverextract, veenbessen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 5.7%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 82%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 31.67%

Vet: 27.78%

Vezel: 2.78%

Koolhydraten: 37.78%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 23.13%

Vet: 49.28%

Koolhydraten: 27.59%

Ingrediënten die we leuk vonden: Lamslong, kip, lamslever, varkenslever

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Guargom, natuurlijke smaak

Veel voorkomende allergenen: Kip kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Een iets lager eiwitpercentage kan goed zijn voor katten met een nierziekte
 • Forza10 biedt uitgebreid wetenschappelijk onderzoek om hun voedingsmiddelen te ondersteunen
 • Het bedrijf gebruikt ingrediënten van goede kwaliteit
 • Geen GGO’s, bijproducten, maïs, tarwe, soja, oxytetracycline, kunstmatige conserveermiddelen, kleuren of smaakstoffen

Tegens

 • Het voer bevat guargom die wordt gebruikt als verdikkingsmiddel en oplosbare vezels in veel kattenvoer. Het is moeilijk om kattenvoer te vinden dat het niet gebruikt. De meeste katten kunnen het verdragen, maar het kan bij sommige katten maagklachten veroorzaken.
 • “Natuurlijke smaak” is een vage term die elke vorm van smaakstof kan zijn. Het wordt vaak gemaakt van de overgebleven sappen die worden gebruikt om het voedsel te maken, maar er is geen manier om het te weten.

#2 Forza10 Nutraceutische Actiwet Urinaire ondersteuning IJslandse vis Recept Nat Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Veel katten hebben urinewegproblemen zoals FLUTD, infecties, struvietkristallen en cystitis. Zelfs als u een aantal van de voorgeschreven formules koopt, is er geen garantie dat uw kat ze zal eten.

Forza10 Nutraceutic Actiwet Urinary Support IJslandse Vis Recept Natte Kattenvoer is geformuleerdd voor katten met gezondheidsproblemen in de urinewegen. Bovendien is het gemaakt met zalm en IJslandse vis die katten moeilijk kunnen weerstaan.

Forza10 vermijdt het gebruik van veel voorkomende allergenen en irriterende stoffen zoals maïs, soja, tarwe, bijproducten, oxytetracycline, GGO’s, kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen.

Samen met gezonde viseiwitten voegt deze formule veenbessen, gedroogde paardenbloem en gedroogde klaver toe voor urineondersteuning. Het kan worden gebruikt als een dagelijks onderhoudsvoer voor katten die gevoelig zijn voor urinewegproblemen. De natte formule geeft katten ook het extra vocht dat ze nodig hebben voor een optimale gezondheid van de urinewegen.

Verzurende verbindingen helpen bij het leveren van een optimale pH van de urinewegen en een lager magnesiumgehalte om de vorming van kristallen te voorkomen.

Forza10 Nutraceutic Actiwet Urinary Support Icelandic Fish Recipe Wet Cat Food heeft hoogwaardige ingrediënten, waaronder IJslandse zalm en therapeutische plantaardige stoffen om de gezondheid van de urinewegen te bevorderen. Het is gemaakt om te helpen stoppen idiopathische cystitis, lagere urinewegontsteking en struvietstenenvorming. Het lijkt een goed voer om te proberen als u zich zorgen maakt over de gezondheid van uw kat in de urinewegen.

Caloriegehalte (ME berekend): 80 kcal per 3,5 ounce (100 gram) tray; 799 kcal/kg

Ingrediënten

Compositie Water voldoende voor verwerking, zalm, IJslandse vis (kabeljauw, schelvis, koolvis, zeeduivel, knobbelvis, schol), kip, varkenslever, rijst, mineralen (dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat, zinksulfaatmonohydraat, mangaansulfaat, kaliumjodide), guargom, natuurlijk aroma, zout, inuline, DL-Methionine, taurine, vitamines (vitamine E-supplement, thiaminemononitraat, pyridoxinehydrochloride, biotinesupplement, foliumzuur), gedroogd klaverextract, veenbessen, gedroogd paardenbloemwortelextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 6.5%

Ruw vet: 4.8%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 82%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 36.11%

Vet: 26.67%

Vezel: 2.78%

Koolhydraten: 34.44%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 26.69%

Vet: 47.86%

Koolhydraten: 25.45%

Ingrediënten die we leuk vonden: Zalm, IJslandse vis, kip, varkenslever

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Guargom, natuurlijk aroma, zout

Veel voorkomende allergenen: Kip kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Bevat goede eiwitbronnen zoals zalm en IJslandse vis
 • Forza10 heeft uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan om hun recepten te ondersteunen
 • Forza10 maakt hun eigen voedsel in hun eigen productiefaciliteiten

Tegens

 • Guargom kan de spijsvertering van sommige katten irriteren, maar het is moeilijk om kattenvoer te vinden dat het niet bevat
 • Natuurlijke smaak is vaag. Het is niet noodzakelijkerwijs schadelijk, maar het zou beter zijn als het werd geïdentificeerd.

#3 Forza10 Nutraceutisch Actief Dermo Droog Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Niet elke kat heeft een zachte, luxe vacht. Sommige kittens hebben een beetje extra ondersteuning nodig in de vorm van een speciaal dieet. Als uw kat jeukt, een korstige huid, roos, vachtverlies, dermatitis of andere huidproblemen heeft, weet u wat we bedoelen.

Forza10 Nutraceutic Active Dermo Dry Cat Food is gemaakt voor deze problemen. Het vermijdt het gebruik van veel voorkomende allergenen om veel van deze huidirritaties te helpen voorkomen. Het heeft ook therapeutische plantenextracten om de algehele gezondheid van uw kat op de huid te ondersteunen.

Ontworpen voor katten met een gevoelige huid, stopt deze Forza10-formule jeuk, roodheid, hete plekken, krabben, roos, droge en doffe vacht en constant vachtverlies. Het is gemaakt met IJslandse wild gevangen ansjovis – rijk aan omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en vacht.

Het heeft ook granaatappel, papaja en kurkuma.

Omega-3 vetzuren uit wilde ansjovis en omega-6 vetzuren kunnen ook helpen bij het bevorderen van een gezondere vacht en huid.

Deze formule is vrij van maïs, tarwe, soja, bijproducten, oxytetracycline, GGO’s en kunstmatige additieven.

Gemalen rijst is het eerste ingrediënt en het voedsel bevat gehydrolyseerd aardappeleiwit. Dit mag je er niet van weerhouden om dit voedsel te proberen als je kat hulp nodig heeft met zijn huid. Het voedsel is nog steeds zeer rijk aan viseiwit.

Dit is een droog kattenvoer, dus zorg ervoor dat uw kat te allen tijde voldoende water beschikbaar heeft.

Als uw kat van droogvoer houdt en hij hulp nodig heeft met zijn huid en vacht, raden we u aan Forza10 Nutraceutic Active Dermo Dry Cat Food te proberen. Het zou kunnen helpen. De Dermo food is ook verkrijgbaar als natvoer. Forza10 raadt aan om hun natte en droge voedingsmiddelen met elkaar te mengen.

Caloriegehalte (ME berekend): Bevat 434 kcal / kop (ongeveer 27 calorieën per ounce); 3620 kcal/kg

Ingrediënten

Compositie

Ingrediënten: Gemalen rijst, ansjovismeel, gehydrolyseerd viseiwit, visolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), gehydrolyseerd aardappeleiwit, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), plantaardige olie, gedroogde bietenpulp, mineralen (calciumcarbonaat, dicalciumfosfaat, zinksulfaat, ijzersulfaat, koperglycinecomplex, mangaanoxide, natriumseleniet, kaliumjodide), biergist, gedroogde gist, fructooligosacchariden (fos), dl-methionine, vitaminen (vitamine A-acetaat, Vitamine D3 Supplement, Vitamine E Supplement, Niacine Supplement, Vitamine B12 Supplement, Thiamine Mononitraat, Calcium Pantothenaat, Riboflavine Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, Biotine, Foliumzuur), Cholinechloride, Taurine, Kurkuma, Yucca Schidigera Extract, Papaya, Granaatappel, Rode Algen, Tomaat, Rozemarijn Extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 28%

Ruw vet: 13%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 9%

As: 7.2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 30.77%

Vet: 14.29%

Vezel: 4.4%

Koolhydraten: 42.64%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 28.46%

Vet: 32.09%

Koolhydraten: 39.44%

Ingrediënten die we leuk vonden: Ansjovismeel, gehydrolyseerd viseiwit, visolie, kippenvet, Fructooligosacchariden (prebiotica)

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Vis (ja, zelfs vis) kan voor sommige katten een allergeen zijn

Pros

 • Goede bronnen van viseiwitten
 • Koolhydraten zijn nodig in brokjes. De koolhydraten die in dit droge kattenvoer worden gebruikt (gemalen rijst, gehydrolyseerd aardappeleiwit) veroorzaken minder snel allergische reacties bij uw kat
 • Dit lijkt een goed recept te zijn voor katten die voedselallergenen of gevoeligheden kunnen hebben

Tegens

 • Sommige katten kunnen allergisch zijn voor vis
 • Gemalen rijst als eerste ingrediënt zal sommige mensen doen twijfelen aan de kwaliteit van het voedsel

Wat vinden klanten van Forza10 Kattenvoer?

De meeste klantbeoordelingen die we vonden waren 5 sterren, zowel op de Forza10-website als op Chewy.com. Een paar mensen zeiden dat hun katten het voedsel niet zouden eten of dat ze andere klachten hadden (kosten, voedsel stinkde, enz.).

Positieve beoordelingen

Geweldig nier kattenvoer

Mijn 16-jarige katten werden onlangs gediagnosticeerd met een verlaagde nierfunctie en na het lezen van de fantastische klantrecensies, ben ik hierop overgestapt. Ze vindt het geweldig en het heeft zo’n verschil gemaakt! Ze heeft meer energie en is ook wat aangekomen (ze was te veel gaan afvallen). Het is een beetje prijzig, maar het is het zeker waard voor mij na het zien van wat het voor mijn kat heeft gedaan!

In eerste instantie kocht ik de 12-pack omdat ik er zeker van wilde zijn dat ze het leuk vond, maar de 36-pack is veel kosteneffectiever, dus ik koop dat nu. Sommige klanten dachten dat het echt stinkde, maar misschien gaven ze ze nog niet eerder natvoer? De geur beledigt me helemaal niet en het lijkt niet erger dan enig ander natvoer. Gewoon mijn mening. Dit is een geweldig product dat ik ten zeerste aanbeveel. – SusanD beoordeelt Forza10 Nutraceutic Actiwet Renal Support Wet Cat Food

Kitty houdt hiervan – ik ook

Mijn kat is op recept dieet nadat hij ziek werd met urinestenen. Het voorgeschreven kattenvoer sprak hem en mij niet aan. De ingrediënten van het voorgeschreven voedsel waren verschrikkelijk. Mijn kat draaide zijn neus omhoog. Ik schakelde over op een OTC-voedsel dat zich richtte op beperkte diëten specifiek voor urineweg- / nierproblemen bij katten.

Na een paar weken weigerde mijn kat te eten. Ik vond Forza10. We zijn er allebei dol op! Kwaliteit is top. Klantenservice / communicatie top. Beschikbaarheid, verzending en verzendopties zijn top. Aanbevelen! – Lori P. reviewing Forza10 Nutraceutic Actiwet Urinary Support IJslandse vis Recept Nat Kattenvoer

Negatieve beoordelingen

Nope. Kat zal het niet eten

Mijn gebruikelijke go-to-eten was niet op voorraad, dus ik probeerde deze. Het is een harde NEE voor mijn kat. Hij snuift het op en loopt weg. En wat is er met de vierkante containers? Kan het gebruikelijke ronde deksel niet gebruiken om de versheid te behouden zoals bij andere voedingsmiddelen.

Ik wou zeker dat er een optie was om een proefgrootte te bestellen voordat ik spending $ 60. Ik zal de hele zaak doneren aan het kattenasiel in mijn buurt. Hopelijk eten ze het op. – BeachgalVal reviewing Forza10 Nutraceutic Actiwet Renal Support Wet Cat Food op 18-05-2022

Katten houden ervan, lijkt goed voor hen te zijn, beetje stinkend

Mijn katten eten dit voedsel gemakkelijk op en het lijkt te helpen hun glanzende vacht te behouden. De verpakking is handig. Eigenlijk is mijn enige klacht dat het een beetje stinkt en hun poep ook laat stinken. Toch vind ik het een goed onderdeel van een gezond, gevarieerd dieet. Zou opnieuw kopen. – Giancarlo beoordeelt Forza10 Nutraceutic Actiwet Renal Support Wet Cat Food op 05/04/2022

Hoeveel kost Forza10 Kattenvoer?

Forza10-voedingsmiddelen zijn duur. De kosten zijn hoger op de website van het bedrijf. We vonden betere prijzen op de Chewy.com site. Het kost nog minder als je kiest voor autoship op Chewy.

Bijvoorbeeld, de 32-pack doos van Forza10 Nutraceutic Actiwet Renal Support Wet Cat Food (3,5 ounce blikjes) is momenteel $ 60 op Chewy.com. Het is $ 57 als u zich aanmeldt voor autoship. De kosten zijn $ 65,99 op de Forza10-website.

Kortom, is Forza10 Kattenvoer een goede keuze?

Ja, Forza10 kattenvoer ziet eruit als zeer goed voedsel. Ze zijn gespecialiseerd in bepaalde gezondheidsproblemen, dus als uw kat een van deze problemen heeft, is het misschien de moeite waard om hun voedsel te bekijken.

Een paar van hun voedingsmiddelen zijn geschikt voor dagelijks onderhoud, zelfs als uw kat geen gezondheidsproblemen heeft.

Hun voedingsmiddelen lijken voedsel van goede kwaliteit te gebruiken op basis van wetenschappelijke voeding.

Hoe bestel je Forza10 Kattenvoer?

U kunt Forza10 kattenvoer bestellen bij Chewy.com, Amazon.com en andere dierenspeciaalzaken in de VS. Het wordt ook verkocht bij sommige dierenwinkels in de VS.

Forza10 is verkrijgbaar in ongeveer 30 landen over de hele wereld, waaronder Frankrijk, Japan, Zwitserland, Duitsland, Italië, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië en elders, dus neem contact op met populaire dierenwinkels waar u woont.