Dierenartsen Voorkeur Kat Urinewegen Chews Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Vets Preferred biedt hoogwaardige supplementen voor huisdieren zonder dat een recept nodig is. In deze review bekijken we het urinewegsupplement van dit merk en evalueren we of het een effectieve, gezonde keuze is voor uw kat.

De We’re All About Cats Standard – Rating Dierenartsen Voorkeur Kat Urinewegen Kauwen

We hebben Vets Preferred Cat Urinary Tract Chews geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. U kunt meer lezen over onze beoordelingen hier.

Hier zijn onze beoordelingen voor Vets Preferred Cat Urinary Tract Chews op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 9/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.5/10

We geven Vets Preferred Cat Urinary Tract Chews een 45 van de 60 beoordelingen (75) of een B-klasse.

Over Dierenartsen Voorkeur Kat Urinewegen Kauwen

Dierenartsen Bij voorkeur producten zijn ontworpen om een gat in de markt te vullen en te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse eigenaren van gezelschapsdieren.

Dierenartsen Preferred geeft aan dat ze vastbesloten zijn om uw huisdier veilige, hoogwaardige producten aan te bieden die hen helpen een gelukkig en gezond leven te leiden. Dit zijn allemaal producten van dierenartskwaliteit, vrij verkrijgbaar waarvoor geen recept nodig is. Elk van hun producten is ontwikkeld om één specifieke use case zo succesvol mogelijk aan te pakken.

Vets Preferred maakt deel uit van de One Pet-merkenfamilie, waaronder Honest Paws, een van de toonaangevende CBD- en wellnessmerken voor huisdieren.

Inkoop en productie

Vets Preferred-producten worden geformuleerd door dierenartsen en gemaakt in de VS met wereldwijd geproduceerde ingrediënten. Producten worden vervaardigd in een cGMP (Good Manufacturing Practices) faciliteit om testen en veiligheid te garanderen.

Al hun producten vallen niet alleen onder zeer specifieke richtlijnen voor Good Manufacturing Practice (GMP) -certificering, maar worden ook erkend door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).

Deze systemen zorgen ervoor dat alle gecertificeerde producten consequent worden geproduceerd en gecontroleerd volgens zeer exacte kwaliteitsnormen. Het is ook ontworpen om de risico’s te verminderen die gepaard gaan met farmaceutische productie die niet kan worden geëlimineerd door het eindproduct te testen.

Hebben dierenartsen de voorkeur gegeven aan kattenurinoirkauwen teruggeroepen?

We hebben online geen terugroepacties gevonden voor Vets Preferred Cat Urinary Tract Chews.

Wat voor soort producten biedt Vets Preferred aan?

Volgens de Vets Preferred-website bieden ze oplossingen voor de gezondheid en het welzijn van huisdieren. Deze producten omvatten shampoos, tandpasta, oogdouche en supplementen. Hun UT Care urinewegkauwen zijn hun enige product dat exclusief voor katten wordt gemaakt en verkocht.

Dierenartsen Voorkeur Kat Urinewegen Chews Review

#1 Dierenartsen Voorkeur Kat Urinewegen Kauwen

Koop op Amazon

De actieve ingrediënten van Vets Preferred Cat Urinary Tract Chews omvatten zoethoutwortel, astragaluswortel, cranberryfruit en brandnetelblad om een gezonde urinewegen te ondersteunen en een normale nierfunctie te behouden.

Lees ook: Urineweginfectie bij katten

Brandnetelblad is een gunstig ingrediënt dat uw huisdier helpt afval uit het lichaam te verwijderen, terwijl cranberryfruit helpt bij het voorkomen van blaasstenen en urineweginfecties veroorzaakt door bepaalde stammen van E. coli. De opname van astragaluswortel verbetert naar verluidt de functie van het immuunsysteem en kan ook de gezondheid van de urinewegen ondersteunen.

Dit product is te gebruiken bij katten die 12 maanden of ouder zijn, elke grootte of ras, en mag de noodzaak om een dierenarts te raadplegen niet vervangen.

Ingrediënten:

Cranberry Fruit, Astragalus Wortel, Brandnetelblad, Zoethoutwortel, Johannesbroodpoeder, Kattenkruid, Kippenlever, Kippenvlees, Garbanzomeel, Glycerine, Palmfruitolie, Sorbinezuur, Zonnebloemlecithine, Gele Erwtenmeel

Ingrediënten die we leuk vonden:

 • Cranberry Fruit
 • Zoethoutwortel
 • Kattenkruid

Ingrediënten die we niet leuk vonden:

 • Johannesbrood is niet bijzonder gezond voor katten.
 • Garbanzo-meel wordt gemaakt van kikkererwten en is niet erg gezond voor katten.

Pros

 • Geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten die een gezonde urinewegfunctie ondersteunen
 • Ingrediënten omvatten natuurlijke plantaardige ingrediënten die een gezonde balans bieden aan de urinewegen
 • Mix van cranberry en astragalus om de nierfunctie te ondersteunen

Tegens

 • Sommige katten weigeren de kauwen te eten
 • Prijziger dan andere supplementen

Wat vinden klanten van dierenartsen favoriete kattenurinoirkauwen?

De meerderheid van de klanten op Amazon liet 5-sterrenrecensies achter voor het product. Er zijn echter niet veel beoordelingen om op dit moment te overwegen.

Positieve beoordelingen

Mijn mannelijke dekhengst krijgt herhaalde urineweginfecties. Studly is op urinaire gezondheid en gevoelige maag voedsel. Studlly reageerde niet goed op het meest recente geneesmiddel dat voor de laatste urineweginfectie werd gegeven. Studly schuimde aan de mond en leegde zijn maag bij elke dosis en hij kreeg vreselijke diarree met de diergeneeskunde die voor zijn urineweginfectie werd gegeven. Studly krijgt nu Urgent Care natvoer met probiotica en zijn ontlasting is eindelijk bijna normaal. Studly zal binnenkort nog een urinemonster laten controleren, maar in de tussentijd kunnen deze urinewegkauwen het ticket zijn voor studly’s voortdurende urineweggezondheid. Studly wilde de kauw niet rechtop eten, maar hij at de kauw wel gemengd in wat natvoer en hij had geen negatieve reactie op de kauw. 60 kauwen bij twee per dag. Ik zal deze review over een maand updaten! So far, so good met de kauwen. – Daniel D.B. op 11 juni 2022

Zoals de meeste katteneigenaren beschouw ik mijn kat als een deel van het gezin en wil ik ervoor zorgen dat hij gezond en gelukkig blijft. Dus toen ik deze urineweggezondheidskaten zachte kauwen van Dierenartsen Voorkeur zag, wist ik dat mijn kat Max ze nodig had omdat hij in het verleden urinewegproblemen heeft gehad en dat hij er ook van zou genieten en dat doet hij zeker! Mijn kat houdt zoveel van deze lekkernijen de allereerste dag na het proberen van 2 (hij weegt 10 pond dus 2 per dag volgens de aanwijzingen aan de zijkant van de pot) hij ging proberen ze zelf te openen en duwde ze zelfs op de grond in de hoop dat de pot zou openen! Maar hij houdt zeker van hen en ik ben blij dat hij dat doet. Ik vind het leuk hoe ze een veiligheidszegel aan de binnenkant van de pot hebben. Ik vind het leuk hoe ze geen sterke volgorde hebben, gemakkelijk voor hem zijn om te kauwen en te verteren en in kipsmaak komen, wat een van zijn favorieten is. Een geweldige gezonde kauw die ik en mijn kat Max ten zeerste aanbevelen aan elke katteneigenaar. 5 van de 5 sterren van ons beiden. – James Quinlan op 24 juni 2022

De helft van de strijd voor mij is om de katten de lekkernijen te laten eten die ze nodig hebben om een goede UT-gezondheid te behouden. Ze houden van deze traktaties en voelen zich goed wetende dat ik ze een product geef vol met natuurlijke ingrediënten om een gezonde UT te behouden. – P. Marelli op 11 juli 2022

Negatieve beoordelingen

Alle 5 mijn katten hebben hun neus afgewend van deze lekkernijen. Ik heb geprobeerd ze te verpletteren, water toe te voegen, ze aan voedsel toe te voegen, ze te mengen met andere lekkernijen, kattenkruid toe te voegen en veel verschillende manieren om te proberen ze te verleiden om deze te proberen, maar ze plukken ze of spugen ze uit. Meestal lopen ze weg zonder ze überhaupt te proberen als ze ze ruiken. Ik was erg teleurgesteld, vooral gezien de kosten. – CF op 4 juli 2022

Wat vonden onze katten van dierenartsen die de voorkeur gaven aan kattenurinaire kauwen?

Dzjengis houdt van zijn “traktatie”.

Mijn katten zijn erg kieskeurig over traktaties en kauwen. Mijn verwilderde kat, Khan, weigert alles wat niet bijna 100% vlees is.

Ik maakte me een beetje zorgen over de grootte van de kleine blokjes en vroeg me af of mijn katten het moeilijk zouden hebben om ze op te eten. Maar ze zijn vrij zacht en hebben een zwakke “vlezige” geur, maar niet te sterk.

Mijn beide katten waren meteen geïnteresseerd toen ik de pot opende. Ik gaf elk de aanbevolen dosering op basis van hun grootte. Een van mijn katten, Dzjengis, at ze snel op terwijl de ander ze besnuffelde en wegliep.

Het eindoordeel voor mij was 50/50. De ene kat weigerde de kauwen en de andere at ze op en wilde meer.

Hoeveel kost veters favoriete kattenurinoirkauwen?

Een pot van 60 tellen vets preferred cat urinewegkauwen kost momenteel 19,97 dollar op Amazon, maar is gezien voor 15,98 dollar op dagelijkse deals en Prime specials. Dit bespaart u 20%.

Elke container bevat 60 kauwen van elk 1 gram.

Vets Preferred Cat Urinary Tract Chews zijn nog niet beschikbaar op de Vets Preferred-website.

Over het algemeen, is Vets Preferred Cat Urinary Tract Chews een goede keuze?

Het doel van Vets Preferred is om de kloof te overbruggen tussen dure receptbehandelingen en veilige, effectieve, vrij verkrijgbare opties die worden aanbevolen door dierenartsen.

Dierenartsen Preferred Cat Urinary Tract Chews kunnen worden gebruikt om de gezondheid van uw kat wat hulp in de juiste richting te geven. Met een combinatie van supplementen en niet-receptplichtige voedingsmiddelen kunnen uw kat en portemonnee worden gespaard van extra uitstapjes naar de dierenarts en prijzige recepten.

Vergeet niet om te allen tijde voldoende water te geven wanneer u uw kat dit supplement geeft.

Dierenarts Preferred beveelt het volgende aan bij het toedienen: Katten tot 5 pond krijgen 1 zachte kauw per dag, 5-10 pond – 2 zachte kauwen per dag, 11-19 pond – 3 zachte kauwen per dag en meer dan 20 pond krijgen 4 zachte kauwen per dag.

Hoe bestelt u dierenartsen favoriete kattenurinoirkauwen?

U kunt dierenartsen Preferred Cat Urinary Tract Chews momenteel op Amazon kopen. Ze hebben wel andere producten beschikbaar op hun website.