Feltcave Wool Cat Cave Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Het is handgemaakt door ambachtslieden in Nepal van 100% wol, waardoor het veilig is voor je kat. Deze kattengrotten worden 100% met de hand gemaakt door Nepalese ambachtslieden, waardoor ze een eerlijk loon verdienen voor hun inspanningen, waardoor ze hun families kunnen ondersteunen.

Klik hier om te winkelen op Chewy

Klik hier om te winkelen op Amazon

Feltcave Wool Cat Cave is gemaakt van 100% merinowol materiaal, en heeft een organische vorm, en een scala aan kleuren van neutrale tot kleurrijke bochten. Het lijdt geen twijfel dat u er een kunt vinden die goed bij uw interieur past.

Voor ongeveer $ 50 is de Feltcave Wool Cat Cave misschien wel de perfecte moderne schuilplaats voor uw kat. Maar is het de kosten waard bij het vergelijken met andere kattenbedden op de markt?

Na het testen van de Feltcave Wool Cat Cave voor enkele weken, hebben we de details over de kwaliteit en mijn persoonlijke ervaring met mijn twee katten.

We kochten het item onafhankelijk en onderwierpen het aan diepgaande tests, monitoring en hoe onze katten het gebruikten en of ze het verkozen boven andere kattenbedden.

h2>Wat is de Feltcave Wool Cat Cave?

Feltcave Wool Cat Cave een van de meest populaire wollen kattenbedden op de markt. De Feltcave Wool Cat Cave is gemaakt van Merino wol die uit Nieuw-Zeeland komt. Deze wollen stof voorkomt schimmel, bacteriën en meeldauw en is hypoallergeen. Feltcave Wool Cat Cave is eenvoudig op te zetten en is verkrijgbaar in vele kleuren.

De Feltcave Wool Cat Cave is er in twee maten; een voor middelgrote katten tot 18 pond en grote katten tussen 18 en 25 pond. De middelgrote maat meet 18 “x 10,5” met een 7 inch opening en de grote maten 19 “x 12” met een 8 inch opening.

Feltcave Wool Cat Cave wol textuur is ultrazacht en flexibel. Je kat heeft de mogelijkheid om in de grot of er bovenop te slapen. Dit kattenholbed kan op beide manieren worden gebruikt en behoudt zijn vorm in de loop van de tijd.

De Feltcave Wool Cat Cave heeft 0,45 tot 0,55 inch dikke wollen muren die je kat koel houden in de zomer en warm in de winter.

Vonden mijn katten de Feltcave leuk?

De Feltcave Wool Cat Cave was niet aantrekkelijk voor mijn katten, maar dat misschien vanwege de unieke geur. Een van mijn katten ging in eerste instantie naar binnen om het uit te proberen, maar mijn andere kat had er geen interesse in. Daarna heb ik geen van beide katten de Feltcave zien gebruiken.

Deze kattengrot heeft de neiging om een beetje een dierengeur te hebben. Ik probeerde het met de hand te wassen, maar de geur bleef.

Er zijn veel positieve recensies en veel katten en hun eigenaren zijn er echt dol op.

Hoe wordt de Feltcave Wool Cat Cave gemaakt?

De Feltcave Wool Cat Cave’s worden gemaakt in Nepal door middel van een proces dat ‘vilten’ wordt genoemd, waarbij zeep en water onder extreme druk worden gegoten om vele lagen en de perfecte textuur te creëren. Dan worden ze buiten aan de lucht gedroogd.

De wol is schimmel-, meeldauw- en bacteriebestendig, wat geweldig is voor katten met allergieën. Het ontwerp is volledig milieuvriendelijk en de kleurstof die in de wol wordt gebruikt, is een op groenten gebaseerde kleurstof die 100% natuurlijk en biologisch is.

Deze 100% wollen bedden zijn niet giftig en kunnen worden gereinigd met een stofzuiger of handen wassen, afhankelijk van uw voorkeur.

Hoeveel kost de Feltcave Wool Cat Cave?

De Feltcave Wool Cat Cave kost $ 49,99 op Amazon en wordt geleverd in twee maten en 8 verschillende kleuren. Het bevat ook een wollen muizenspeelgoed voor uw katten.

Met de juiste reiniging en onderhoud zouden deze kattengrotten enkele jaren mee moeten gaan.

Hoe maak je de Feltcave Wool Cat Cave schoon?

Omdat de wol geur-, schimmel- en bacteriebestendig is, zijn deze grotten zeer onderhoudsarm. Laat je niet intimideren door het wolmateriaal, want dit materiaal kan gemakkelijk worden weggezogen.

Als u een diepere reiniging wilt, kunt u deze met de hand wassen in koud water met milde afwasmiddel. Misschien wilt u het maximaal een uur in een gootsteen van emmer laten weken. Wol houdt echter wel water vast en wordt zwaar en rommelig. Je zult genoeg ruimte willen hebben om dit te doen.

Eenmaal schoon wil je het binnenstebuiten keren en zoveel mogelijk van het water eruit laten lopen. Bel het niet uit en het is het beste om het plat op een handdoek te leggen tot het droog is. Je kunt het ook buiten zetten om aan de lucht te drogen. Eenmaal droog kun je het heel gemakkelijk weer in vorm brengen.

Wat vinden klanten van de Feltcave Wool Cat Cave?

Viltbare Wol Cat Cave heeft bijna alle positieve recensies op Amazon met slechts een paar 1-sterrenrecensies. Over het algemeen houden klanten van het uiterlijk en de duurzaamheid van de grot. De weinige negatieve beoordelingen zijn klachten over katten die niet in de grot slapen of de materiële textuur en vorm.

Dat gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is uniek. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantrecensie te zien voor de Feltcave Wool Cat Cave.

Positieve klantrecensies voor de Feltcave Wool Cat Cave

“Mijn kat heeft altijd graag in kartonnen dozen gezeten, maar de Felt Cave heeft hem een nog betere en gezelligere schuilplaats gegeven. Het past ook mooi in mijn woonkamer en houdt al het haar dat hij op het product zelf werpt, wat geweldig is. Zeker de moeite waard om te kopen en zal heel lang meegaan”.– Michael Flammia

“Deze Feltcave is geweldig! Mijn katten klommen erin en verkenden meteen. Het voelt super goed gemaakt en lijkt lang mee te gaan. De kleuren zijn absoluut prachtig. Een van mijn katten sliep erin de hele dag dat ik werkte de eerste dag dat we het kregen! Nu vechten ze erover!” – M

Negatieve klantrecensies voor de Feltcave Wool Cat Cave

“Ik heb dit product teruggestuurd omdat het extreem stijf was. Hoewel vilten doek stijf is, kon ik de “crush” veroorzaakt door de manier waarop het werd verpakt en verzonden niet rechtzetten. Het zou niet recht zitten zodat mijn kat de opening in kon. Ik bestelde een andere bij een andere maker (in feite twee van hen) en mijn katten namen ze meteen mee. SuzieTMA

“Ik vond de kleuren erg mooi! Ze pasten echt goed. De stof is meer een krassende wollen trui die je moeder je dwong te dragen en die je haatte. Er zit niet veel stabiliteit in. Beide katten haatten het. Het kwam opgerold.” – Katrien

Zouden we de Feltcave Wool Cat Cave aanbevelen?

De Feltcave Wool Cat Cave biedt een mooi alternatief voor andere kattenbedden omdat sommige katten zich aangetrokken voelen tot de geur van wol. Sommige kitty’s houden er echter van om zich uit te strekken en gebruiken de feltcave misschien niet.

We houden wel van het ontwerp en de beschikbare kleuropties. De vorm van de Feltcave Wool Cat Cave zorgt ervoor dat uw kat zich warm en gezellig voelt wanneer een dutje nodig is. Uw kat kan zich ook veilig voelen voor roofdieren in de natuur, zoals wilde katten dat doen.

Het is een veelzijdige structuur, waardoor je het op warme dagen kunt transformeren in een plat bed, wat lijkt op het hebben van twee kattenbedden in één.

Waarschijnlijk het meest aantrekkelijke aan de Feltcave is de wol, die van nature bestand is tegen geuren, vuil en vlekken. Het kan ook gemakkelijk met de hand worden gewassen en komt meteen weer in vorm.

Onze enige klachten zouden zijn dat de kosten een beetje aan de hoge kant zijn in vergelijking met andere kattenbedden. Ook weigeren sommige katten het volledig te gebruiken.

Wat we leuk vonden:

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Handgemaakt van 100% volledig natuurlijke wol
  • Wordt geleverd met muisspeelgoed
  • Voor katten tot 18 pond
  • Positieve recensies

Wat we niet leuk vonden:

  • Prijs aan de hoge kant
  • Sommige katten houden misschien niet van de geur

Klik hier om te winkelen op Chewy

Klik hier om te winkelen op Amazon