Petmate Arm &Hammer Large Sifting Litter Pan Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De Petmate Arm &Hammer Large Sifting Litter Box biedt een 3-in-1 ontwerp met twee stevige kattenbak en een zeefbak die de manier waarop u het afval van uw kat schept zal veranderen.

Waarderingen

  • Reinigingsgemak – 9/10
  • Geurbestrijding – 8/10
  • Uiterlijk– 8.5/10
  • Constructie– 9/10
  • Prijs– 10/10

Algemene score: 8.9/10

Met zijn eenvoudige ontwerp en budgetvriendelijke prijskaartje kan de Arm &Hammer Sifting Litter Box een geweldige optie zijn voor katteneigenaren die een snelle en eenvoudige reinigingsmethode willen.

We hebben deze kattenbak in de loop van enkele weken getest op onze twee katten en kwamen met de voor- en nadelen in dit artikel. Laten we eens kijken naar de Arm &Hammer Large Sifting Litter box en kijken of deze eenvoudig te gebruiken is zoals hij beweert.

Het ontwerp

Deze kattenbak is gemaakt met ingebouwde Microban-bescherming om de groei van geurveroorzakende bacteriën te ontmoedigen en vermindert vlekken.

De Petmate Arm &Hammer Large Sifting Kattenbak is zeer duurzaam en goed geconstrueerd. Het maakt gebruik van een zeefsysteem met drie trays, met twee massieve trays aan de boven- en onderkant en een zeefbak voor tussendoor. De trays worden bij elkaar gehouden met twee zijclips, die niet nodig zijn voor gebruik.

De Arm &Hammer Large Sifting Litter Box heeft geen deksel of deksel en de meeste katten geven er de voorkeur aan. Het beweert een grote kattenbak te zijn met hoge zijkanten, wat geweldig is voor katten die graag graven en een puinhoop maken.

Katten kunnen de kattenbak van elke kant betreden, maar één kant is lager voor gemakkelijke toegang.  Het meet 19 x 15 x 8 inch, wat een gemiddelde grootte is voor dit soort kattenbakken.

Deze kattenbak is gemaakt met ingebouwde Microban-bescherming om de groei van geurveroorzakende bacteriën te ontmoedigen en vermindert vlekken. Petmate gebruikt ook met trots milieuvriendelijke, duurzame, recyclebare materialen om hun kattenbakken en andere producten te maken.

Schoonmaken van de arm &hammer grote zeven kattenbak

Als het gaat om het schoonmaken van de Arm &Hammer Sifting Litter Box, is het vrij eenvoudig te gebruiken.

Om een idee te krijgen van hoe de Arm &Hammer Large Sifting Litter Box werkt, testte Mallory het met verschillende soorten strooisel: dennenkorrels, klonterende klei en silicakristalstrooisel. Ze vond dat het goed werkte met dennenkorrelachtig strooisel en beveelt deze kattenbak aan als dat je voorkeur heeft. Verder deed het het goed met alle soorten zwerfvuil.

Als het gaat om het schoonmaken van de Arm &Hammer Sifting Litter Box, is het vrij eenvoudig te gebruiken. Deze kattenbak wordt geleverd met 1 zeefbak en 2 gewone bakjes. Bij het schoonmaken laat de zeefbak het strooisel gemakkelijk passeren, waardoor klonten en afval achterblijven en hoeft het niet te worden geschept.

Zodra uw kat zijn behoefte doet, wordt de bak met vuil strooisel in de zeefbak gedumpt, terwijl de schone bak eronder zit. De klonten worden gevangen in de zeefbak terwijl het schone strooisel doorgaat naar de schone bak eronder. Het is gemakkelijker om de zeefbak schuin en langzaam te schudden om minder rommel te maken.

Afhankelijk van het type strooisel dat u gebruikt, kan het schoonmaken stoffig worden bij het schudden van de zeefbak. We vonden wel dat de kattenbak moeilijk in de zeefbak te gieten was als deze te vol was. Als je één kat hebt, kun je misschien wegkomen met het gebruik van minder kattenbakvulling in de doos.

Zodra al het kattenafval in de zeefbak zit, kan het in een zak worden weggegooid. Dit kan lastig zijn vanwege de grootte van de zeefbak. De kattenbak met het schone strooisel wordt de bovenste kattenbak en de lege kattenbak wordt de onderste bak met de zeefbak ertussen.

Omdat er twee trays zijn, kunt u zonder downtime een grondige reiniging uitvoeren. De gebruikte bodembak kan worden doorweekt terwijl uw kat nog toegang heeft tot de kattenbak.

We ontdekten dat de grootste uitdaging het schudden van de grote zeefbak was zonder een puinhoop te maken of veel stof te creëren in het proces.

Controleert het geur goed?

De Arm &Hammer Large Sifting Litter Box is ontworpen met een antimicrobiële bescherming om geur, vlekken en bacterieophoping te helpen voorkomen. Maar we ontdekten dat de geur ongeveer hetzelfde was als elke standaard kattenbak, met twee katten die het enigszins regelmatig gebruiken.

We denken dat geur niet vast komt te zitten met behulp van deze kattenbak vanwege het open ontwerp. Het zwerfvuil dat u gebruikt, heeft echter een grote invloed op de geurbestrijding.

Controleert het tracking en scatter?

De hoge zijkanten van deze kattenbak hielpen wel om de verstrooiing onder controle te houden, maar dat kan worden beïnvloed door hoeveel uw kat graag graaft bij het gebruik ervan.

Zoals de meeste traditionele kattenbakken in traystijl, was de Arm &Hammer Large Sifting Litter Box niet 100% track-proof. Onze katten volgden strooisel uit de doos, maar dat wordt verwacht bij bijna elke kattenbak. Het plaatsen van een mat buiten de kattenbak zal helpen bij het controleren van tracking.

De hoge zijkanten van deze kattenbak hielpen wel om de verstrooiing onder controle te houden, maar dat kan worden beïnvloed door hoeveel uw kat graag graaft bij het gebruik ervan.

Algemene indrukken

Deze kattenbak is gemaakt van duurzaam plastic met een versterkte bodem en behandeld met Microban voor ingebouwde antimicrobiële eigenschappen.

Over het algemeen is de Petmate Arm &Hammer Large Sifting Litter Box budgetvriendelijk, van gemiddelde grootte, goed geconstrueerd en doet hij wat hij beweert te doen.

Deze kattenbak is gemaakt van duurzaam plastic met een versterkte bodem en behandeld met Microban voor ingebouwde antimicrobiële eigenschappen. Dit product is vrij snel en gemakkelijk schoon te maken.

Het is echter niet perfect. Het grootste probleem met de Arm &Hammer Large Sifting Litter Box is de grootte van de trays. Ondanks de naam van het product is het 19-bij-15-inch kattenbakbed niet groot genoeg voor grotere katten.

Ook is de onderkant van de doos bijna 8 centimeter van de grond, wat moeilijk kan zijn voor kittens, oudere of gewonde katten.

Voor het grootste deel presteert de Arm &Hammer Large Sifting Litter Box goed als een standaard kattenbak met extra functies. Als u op zoek bent naar een alternatief voor het typische kattenbakscheppen, kan deze doos een goede optie zijn.

Hoeveel kost arm &hamer grote zeef kattenbak?

De Arm &Hammer Large Sifting Litter Box kost $ 15,49, wat budgetvriendelijk en mid-range is in vergelijking met andere kattenbakken in traystijl.

Zoals de meeste standaard kattenbakken, wordt deze niet geleverd met accessoires of strooisel, maar met zijn lage prijsklasse moeten we hem niet verwachten.

Is de Arm &Hammer Large Sifting Kattenbak de moeite waard?

U moet de Arm &Hammer Large Sifting Litter Box overwegen als u niet van scheppen houdt en een snel en eenvoudig reinigingssysteem wilt.

Voor een prijs van $ 15,49 krijg je een basis kattenbak gemaakt van gerecyclede duurzame materialen. Deze kattenbak is stevig, maar een open ontwerp dat rommelig kan worden, afhankelijk van de badkamerstijl van uw kat.

Dat gezegd hebbende, niet veel andere zeefbakken zijn geprijsd zo laag als $ 15,49, en veel van hen bieden niet dezelfde kwaliteit constructie. Er zijn echter anderen die groter zijn en haalbaarder zouden zijn voor grotere kitties.

Een ander voordeel dat katteneigenaren waarderen aan de Arm &Hammer Large Sifting Litter Box is dat het de ingebouwde Microban-bescherming heeft om de groei van geurveroorzakende bacteriën te remmen.

Als u op zoek bent naar een kattenbak die u zal redden van het scheppen, kan dit de juiste zijn. Houd er rekening mee dat elk stuk minstens één keer per maand of meer moet worden schoongemaakt, afhankelijk van het aantal katten dat u bezit.