Skip to Content

Dr. Clauder’s Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Het kattenvoer van Dr. Clauder wordt gemaakt in Duitsland. Het bedrijf werd opgericht in de jaren 1950 om honden- en kattenvoer van topkwaliteit te produceren, inclusief voorgeschreven diëten. Erg populair, Dr. Clauder’s wordt vandaag de dag verkocht in meer dan 60 landen. Lees meer over het kattenvoer van Dr. Clauder in onze onbevooroordeelde recensie.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling dr. Clauder’s op wat belangrijk is

We hebben het kattenvoer van Dr. Clauder geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Dr. Clauder’s op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 7/10

Algemene score: 7.3/10

Over Dr. Clauder’s

Dr. Clauder’s werd opgericht door Dr. Heinz Clauder in Hamburg, Duitsland in 1957. Dr. Clauder was een doctoraal voedingsdeskundige. Hij zou een pionier zijn op het gebied van wetenschappelijk ontwikkelde voedingssupplementen die het juiste product leverden voor de verschillende levende stadia van een dier.
Dr. Clauder’s fuseerde later met de IPH Group en breidde uit.

In 2007 vierde Dr. Clauder’s het 50-jarig bestaan van het bedrijf en verhuisde het hoofdkantoor naar Hamminkeln.

In 2011 behaalde Dr. Clauder’s certificering onder International Featured Standard (IFS). IFS is een door het Global Food Safety Initiative erkende norm voor het certificeren van de veiligheid en kwaliteit van voedingsmiddelen en productieprocessen.

Vanaf 2018 is de filosofie van het bedrijf ‘Verantwoorde voeding voor huisdieren’. Ze produceren tegenwoordig ongeveer 400 dierenvoeding en -producten die alleen via gespecialiseerde retailers worden verkocht.

Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 100 werknemers. De producten van Dr. Clauder worden verkocht in ongeveer 65 landen. Ze hebben ongeveer 10 kantoorhonden. (Geen woord over hoeveel kantoorkatten er in residentie zijn.)

Ook, misschien uniek voor Dr. Clauder’s, heeft het bedrijf zijn eigen trainingsacademie voor verkooptrainingen. Het is vooral gericht op dierenspeciaalzaken die helpen om hun producten te verkopen.
De website van het bedrijf heeft vertalingen beschikbaar voor meerdere talen.

Over het algemeen lijkt Dr. Clauder’s een wetenschappelijke, voedingsgerichte benadering van huisdiervoeding te hebben.

Inkoop en productie

Dr. Clauder’s heeft nu zijn hoofdkantoor in Haminkeln in het Nederrijndal in Duitsland. Volgens de website van het bedrijf gaat het om een middelgroot familiebedrijf. Het bedrijf maakt voeding en voedingssupplementen voor dieren met een speciale focus op klanttevredenheid.

Het bedrijf wordt beheerd door de eigenaar, is modern en wereldwijd. Ze zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit “Made in Germany” producten. Alle producten worden uitsluitend in Duitsland gemaakt volgens Dr. Clauder’s.

Naast een liefde voor dieren, worden creativiteit en innovatie ook zeer gewaardeerd bij Dr. Clauder’s. Duurzaamheid en verantwoord omgaan met grondstoffen zijn erg belangrijk voor het bedrijf.

IFS-certificering zorgt voor een hoog kwaliteitsniveau van ingrediënten en een hoge traceerbaarheid van grondstoffen. Het verhoogt de veiligheid en het vertrouwen bij de consument.

Dr. Clauder’s heeft een eigen Research &Development afdeling. Het bedrijf heeft ook zijn eigen voedingsdeskundigen.

Tegenwoordig is Dr. Clauder’s betrokken bij zeven verschillende gebieden van huisdierproducten: droge voeding, vochtige voeding, functie & verzorging, functionele snacks, schoonheid &care, hygiëne en anti-vlooienproducten.

Dr. Clauder’s maakt premium huisdiervoeding, inclusief voorgeschreven diëten voor katten en honden. Ze maken droog kattenvoer en nat ingeblikt voer. Bovendien maakt het bedrijf BARF-voedsel – “biologisch geschikt rauw voedsel” voor eigenaren die hun katten een dieet geven dat vergelijkbaar is met het oorspronkelijke dieet van de kat.

Het bedrijf geeft geen specifieke informatie over waar hun ingrediënten vandaan komen, maar zegt dat ze geen kunstmatige additieven gebruiken. Ze stellen ook dat er verifieerbare oorsprongen zijn voor hun grondstoffen zoals je zou verwachten met de IFS-certificering.

Het bedrijf maakt gebruik van moderne productie technieken om hoogwaardige dierenvoeding, supplementen en verzorgingsproducten voor huisdieren te maken, maar ze geven geen details op hun website. Dr. Clauder’s vermeldt wel dat ze de strikte productierichtlijnen van de Europese Unie volgen.

Is het kattenvoer van Dr. Clauder teruggeroepen?

We hebben online geen terugroepacties gevonden voor het kattenvoer van Dr. Clauder of ander voedsel. Dr. Clauder’s wordt echter in meer dan 60 landen verkocht. Het bestaat al meer dan 60 jaar.

Gedurende het grootste deel van die tijd was er geen internet en hielden maar weinig mensen gegevens bij over het terugroepen van dierenvoeding. We kunnen niet zeggen dat hun voedsel nooit een terugroepactie heeft gehad.

Het zou bijna verrassend zijn als een 60-jarig dierenvoedingsbedrijf op een bepaald moment geen terugroepactie heeft gehad.

We kunnen zeggen dat het kattenvoer van Dr. Clauder geen recente terugroepacties heeft gehad die we online konden vinden.

Welke soorten kattenvoer biedt Dr. Clauder’s aan?

Dr. Clauder’s maakt kattenvoer in drie kwaliteitsniveaus: Best Selection, Selected Pearls (High Premium droogvoer voor katten) en Premium (blikjes van 415 gram en zakjes van 100 gram).

Best Selection is natvoer voor katten. Het heeft een zeer hoog vleesgehalte, ingrediënten van de hoogste kwaliteit, een grote selectie smaken (10+ smaken voor volwassen katten, met speciale smaken voor kittens en gesteriliseerde / gecastreerde katten), gezondheidsvoordelen en het wordt goed geaccepteerd door katten.

Best Selection nat voedsel heeft geen verwerkt vlees, geen beendermeel, geen soja-eiwit, geen tarwe of suiker, geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen, geen conserveermiddelen en geen cassia-gom.

Het droge kattenvoer van Dr. Clauder is voor kittens, volwassenen en senioren (gesteriliseerd / gecastreerd). Ze maken ook droogvoer voor binnen- en buitenkatten. Sommige van hun droge voedingsmiddelen komen in zowel graanvrije als graan-inclusieve versies.

Het bedrijf maakt ook aanvullend voer voor katten. Aanvullend voer wordt in Engelstalige landen vaak aanvullend voer genoemd. Deze supplementen zijn geen complete en uitgebalanceerde maaltijden.

Ze zijn geformuleerd om uw kat te helpen met specifieke gezondheidsproblemen zoals darm- / haarbalproblemen, gastro-intestinale en spijsverteringsbehoeften, het verminderen van gas, het verstrekken van extra eiwitten aan moeders en kittens die borstvoeding geven, en serums voor een betere mobiliteit en voor een gezondere vacht en huid.

U kunt ook BARF (Biologically Appropriate Raw Food) voedsel voor uw kat kopen. Dr. Clauder’s biedt ze aan in verschillende formules: complete maaltijden in een breed scala aan vleeseiwitten; 100 procent vlees zonder toegevoegde vitaminen of mineralen; en in de vorm van plantaardige smoothies, zodat je je eigen plantaardige eiwitten en vitamines kunt toevoegen. U kunt ook verschillende BARF-oliën, minerale en plantaardige mengsels kopen om toe te voegen aan de eigen BARF-maaltijden van uw kat.

Dr. Clauder’s Functional Snacks kunnen worden gebruikt om uw kat te verwennen of voor training, als uw kat dat wil. Het zijn meer dan lekkere lekkernijen. Ze bevatten ook specifieke voedingsstoffen om de fysieke behoeften van uw kat te helpen. Verschillende snacks zijn goed voor de huid en vacht van je kat; spijsverteringsstelsel; en immuunsysteem. Er is zelfs een anti-haarbalcrème.

Dr. Clauder’s biedt ook producten voor mondhygiëne bij katten, oorverzorging, oogzorg en kattenbakvulling.

Dr. Clauder’s Cat Food Reviews

#1 Dr. Clauder’s beste selectie nr. 5: Kip &tonijn met spinazie kattenvoer Review

Koop op TargaPetShop

We zijn er meestal trots op dat we betrouwbare informatie kunnen vinden voor vrijwel elk kwaliteitsvoer voor huisdieren dat we beoordelen. Dr. Clauder’s is een uitdaging gebleken. De website van het bedrijf biedt voedingsinformatie voor hun droge kattenvoer en aanvullend voer, maar de pagina voor natvoer (in het Engels, tenminste) was consequent down toen we informatie probeerden te verzamelen. Om een nat / ingeblikt voedsel te beoordelen, moesten we een voedsel vinden dat online werd verkocht. We vonden Dr. Clauder’s Chicken &Tuna met Spinazie.

Best Selection is dr. Clauder’s hoogste kwaliteit kattenvoer. Het is een natte / ingeblikte lijn van voedingsmiddelen met een hoog vleesgehalte en hoogwaardige ingrediënten. Het komt ook voor in een breed scala aan vlees-, vis- en gevogelte-eiwitten. De Best Selection-lijn van voedingsmiddelen bevat geen verwerkt vlees, geen beendermeel, geen soja-eiwit, geen tarwe of suiker, geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen, geen conserveermiddelen en geen cassia-gom.

De ingrediënten in dit voedsel zijn als volgt: kip (kippenharten, kippenvlees, kippenlever, kippenmagen, kippenhalzen), tonijn, spinazie, mineralen, lijnzaadolie, teucriummarum.
Nutritionele additieven: zink (als zinksulfaat, monohydraat), mangaan (als mangaan-II-sulfaat, monohydraat), koper (als kopersulfaat, pentahydraat), jodium (als calciumjodium, watervrij), taurine.

U herkent waarschijnlijk de meeste van deze ingrediënten met de mogelijke uitzondering van teucrium marum. Teucrium marum is de struik germander. Germander is inheems in het Middellandse Zeegebied. Het is lang gebruikt voor medicinale doeleinden en werd verondersteld jicht te helpen. Er wordt gezegd dat katten er dol op zijn en dat het goed is voor het darmkanaal.

Spinazie is rijk aan vitaminen en mineralen. Het is veilig voor de meeste katten om te eten – tenzij uw kat nier- of urinewegproblemen heeft. In dat geval kan spinazie problematisch zijn. Spinazie is rijk aan oxalaten, dus als uw kat reeds bestaande nier- of urinewegproblemen heeft, kan spinazie leiden tot de vorming van kristallen / stenen. Gekookte spinazie kan minder snel problemen veroorzaken.

Dit recept wordt geleverd in containers van 200 en 400 gram en een zakje van 85 gram.
Voedingswaarden voor dit recept zijn ruw eiwit 10,2 procent, ruw vet 5,5 procent, ruwe as 2,5 procent, ruwe vezels 0,4 procent en vocht 80 procent.

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 51 procent eiwit, 27,5 procent vet, 2 procent vezels, 12,5 procent as en 7 procent koolhydraten bevat. We schatten dat het voedsel 96 calorieën per 100 gram (ongeveer 3,5 gram) bevat.

Ingrediënten

Samenstelling: 66,2% kip (kippenharten, kippenvlees, kippenlever, kippenmagen, kippenhalzen), 30,6% van tonijn, 2% spinazie, 1% mineralen, 0,2% lijnzaadolie, 0,1% teucriummarum. Additieven/kg: Nutritionele additieven: zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, mangaan (als mangaan-II-sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat) 1 mg, jodium (als calciumjodium, watervrij) 0,75 mg, taurine 1.500 mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10.2%

Ruw vet: 5.5%

Ruwe celstof: 0.4%

Vocht: 80%

As: 2.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 51%

Vet: 27.5%

Vezel: 2%

Koolhydraten: 7%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 40.87%

Vet: 53.52%

Koolhydraten: 5.61%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip (inclusief de organen en hartspier)

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Spinazie kan een probleem zijn als uw kat nier- of urinewegproblemen heeft; de meeste katten kunnen gekookte spinazie in kleine hoeveelheden eten zonder problemen

Veel voorkomende allergenen: Kip, tonijn

Pros

 • Dr. Clauder’s Best Selection natvoer is zeer rijk aan vleeseiwitten
 • Dr. Clauder’s Best Selection lijn van voedingsmiddelen bevat geen verwerkt vlees, geen beendermeel, geen soja
 • eiwitten, geen tarwe of suiker, geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen, geen conserveermiddelen en geen cassiagom
 • Het bedrijf heeft een eigen Research &Development afdeling; en hun eigen voedingsdeskundigen

Tegens

 • Informatie is karig over de inkoop en productie van ingrediënten
 • Gedetailleerde informatie over de voedingsmiddelen is moeilijk te vinden in het Engels als u zich buiten Europa bevindt
 • omdat ze niet worden verkocht op sites zoals Amazon

#2 Dr.Clauder’s High Premium Indoor

Koop op TargaPetShop

Dr. Clauder’s maakt vijf droge kattenvoerformules: High Premium Kitten, High Premium Adult Grainfree, High Premium Sterilised Senior Light, High Premium Indoor en High Premium Outdoor. Al deze voedingsmiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgrootten.

We kozen voor het High Premium Indoor-recept om te beoordelen met het idee dat het zou kunnen voldoen aan de behoeften van veel van onze lezers die binnenkatten hebben.

Volgens Dr. Clauder’s is dit voedsel gemakkelijk te verteren en biedt het ideale voeding voor katten die binnen blijven. Het biedt de juiste energie en eiwitten voor binnenkatten – vooral voor rustigere katten. En het heeft een voedingswaarde van 780 gram vers vlees per 1 kg droge voeding.

De belangrijkste ingrediënten in dit voedsel zijn als volgt: rijst, gevogelte-eiwit (gedehydrateerd), viseiwit, levermeel en gevogeltevet.

Het is enigszins teleurstellend om rijst als eerste ingrediënt te zien. Dit betekent dat er meer rijst in het voedsel zit dan enig ander ingrediënt. Pluimvee-eiwit (gedehydrateerd) specificeert niet of het van kip of een ander soort pluimvee is.

De meeste eigenaren willen precies weten wat ze hun kat voeren. Viseiwit is ook niet gespecificeerd. Hoewel gevogelte-eiwit en viseiwitten eiwitten voor uw kat leveren en uw kat van de smaak kan genieten, zou het beter zijn als de bronnen specifiek waren.

De bron van de lever maaltijd is eenlso niet gespecificeerd hoewel lever, in het algemeen, is een goede bron van vitaminen en mineralen – vooral vitamine A. Gevogelte vet is ook niet gespecificeerd.

Het voedsel bevat eieren (uitgedroogd) die voor sommige huisdieren een allergeen kunnen zijn. Er is meer rijst in de vorm van rijstzemelen later in de ingrediëntenlijst. Het voedsel bevat ook cellulose die soms wordt toegevoegd aan voedsel voor gewichtsbeheersing voor huisdieren.

Voedingswaarden voor dit recept zijn ruw eiwit 28 procent, ruw vet 11 procent, ruwe as 6 procent en ruwe vezels 4 procent.

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 30,4 procent eiwit, 12 procent vet, 4,3 procent vezels, 7 procent as en 46,7 procent koolhydraten bevat. We schatten dat het voedsel 383 calorieën per 100 gram (ongeveer 3,5 gram) bevat.

Ingrediënten

Compositie: rijst, gevogelte-eiwit (gedehydrateerd) 21%, viseiwit (5%), levermeel, gevogeltevet, gehydrolyseerd eiwit, eieren (gedehydrateerd) 2,8%, lijnzaad, bietenpulp (suiker gereduceerd), rijstzemelen, cellulose, visolie, gist (gedehydrateerd), cichoreipoeder (gedehydrateerd), kaliumchloride.

Additieven/kg: Nutritionele additieven: vitamine: A 15.000IU, D3 1.500IU, E 150mg, B1 20mg, B2 20mg, B6 20mg, B12 40mcg, biotine 275mcg, folaat 1mg, niacine 80mg, Calcium D-pantothenaat 20mg, choline 2.450mg, taurine 1.300mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat) 10mg, zink (als zinkoxide) 30mg, zink (als aminozuur zinkchelaat, hydraat) 40mg, jodium (E2, als calciumjodium, watervrij) 2mg, selenium (als natriumseleniet) 0,2mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 28%

Ruw vet: 11%

Ruwe celstof: 4%

As: 6%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 28%

Vet: 11%

Vezel: 4%

Koolhydraten: 51%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 26.49%

Vet: 25.27%

Koolhydraten: 48.24%

Gebaseerd op online gevonden informatie voor andere Dr. Clauder’s droge kattenvoer

Ingrediënten die we leuk vonden: Viseiwit, levermeel, gevogeltevet, eieren (gedehydrateerd), bietenpulp (suikerarm), visolie, cichoreipoeder

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Rijst als eerste ingrediënt, gevogelte-eiwit

Veel voorkomende allergenen: Pluimvee kan een allergeen zijn voor sommige katten, vooral wanneer het afkomstig is van een niet-gespecificeerde bron; vis kan een allergeen zijn; eieren kunnen een allergeen zijn

Pros

 • Dit voedsel heeft het equivalent van 78 procent vlees
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Tegens

 • Het voedsel beweert goed te zijn voor binnenkatten en gebruikt cellulose – een ingrediënt voor gewichtsbeheersing – maar het is rijk aan koolhydraten en heeft ongeveer 383 calorieën per 100 gram
 • 78 procent vlees is lager dan sommige van dr. Clauder’s andere droge voedingsmiddelen

#3 Dr. Clauder’s BARF Komplett Menue Lamsrack

Koop op DrClauder.com

Naast hun natte en droge kattenvoer, maakt Dr. Clauder’s ook BARF-diëten. We selecteerden een van hun complete maaltijden voor beoordeling – Dr. Clauder’s BARF Komplett Menue Lamb rack of lamb.

Volgens Dr. Clauder’s is dit voedsel geschikt voor gevoelige katten omdat het een enkele eiwitformule is.

Dit recept is een langzaam gegaarde vleesstoofpot met geselecteerde groenten en hoogwaardige oliën. De hoogwaardige oliën zorgen voor het natuurlijke behoud van de vitamines. Samen met enkele van de interne organen krijgt uw kat ook een soort-geschikte hoeveelheid vitamines, mineralen en sporenelementen, samen met mager vlees gemaakt van lamsvlees. Het voedsel bevat ook zoete aardappelen.

(We dachten dat een BARF-dieet ook rauw voedsel betekende, maar deze voedingsmiddelen worden zacht gekookt / langzaam gekookt.)

De belangrijkste ingrediënten in dit voedsel zijn als volgt: lamsvlees (hart, vlees, lever, long), zoete aardappelen, mineralen, levertraan, tarwekiemolie.

Lamsvlees biedt een uitstekende bron van eiwitten en de organen zijn een geweldige bron van vitamines en mineralen voor katten. Zoete aardappelen bevatten veel koolhydraten, maar ze worden ook wel een “superfood” genoemd vanwege alle gezondheidsvoordelen die ze bieden, zoals antioxidanten, oplosbare en onoplosbare vezels voor een goede darmgezondheid en meer.

Voedingswaarden voor dit recept zijn ruw eiwit 10,6%, ruw vet 7,5%, ruwe celstof 0,4%, ruwe as 2,1% en vocht 75%.

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het verwijderen van het water from de cijfers om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 42,2 procent eiwit, 30 procent vet, 1,6 procent vezels, 8,4 procent as en 17,6 procent koolhydraten bevat. We schatten dat het voedsel 128 calorieën per 100 gram (ongeveer 3,5 gram) bevat.

Ingrediënten

Compositie: 94% lamsvlees (hart, vlees, lever, long), zoete aardappelen 4%, mineralen 1%, levertraan 0,5%, tarwekiemolie 0,5%.

Additieven/kg: Nutritionele additieven: vitaminen: D3 200IU, E 20IU, B1 10mg, B2 6mg, B6 2mg, B12 75mcg, niacine 15mg, Calcium D-pantothenaat 9mg, folaat 0,35mg, biotine 300mcg, cholinechloride 1.200mg, taurine 1.500mg, sporenelementen: zink (als zinksulfaat, monohydraat) 25mg, mangaan (als mangaan-II-sulfaat, monohydraat) 1,4mg, jodium (E2, als calciumjodium, watervrij) 0,75mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10.6%

Ruw vet: 7.5%

Ruwe celstof: 0.4%

Vocht: 75%

As: 2.1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 42.4%

Vet: 30%

Vezel: 1.6%

Koolhydraten: 17.6%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.91%

Vet: 54.84%

Koolhydraten: 13.25%

Ingrediënten die we leuk vonden: Lamsvlees (hart, vlees, lever, long), zoete aardappelen,

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Niets

Veel voorkomende allergenen: Tarwekiemolie kan een allergeen zijn voor een huisdier of persoon als ze extreem gevoelig zijn, maar het is ongewoon; een kabeljauwleverallergie is ongebruikelijk, maar zowel levertraan als visolie kunnen soms soja bevatten, wat een veel voorkomend allergeen is

Pros

 • Dit voedsel lijkt geweldige ingrediënten te hebben met minimale verwerking
 • Dit recept bestaat voor 94 procent uit lams- en lamsorganen
 • Dit is een complete maaltijd, zodat u niets anders aan het dieet van uw kat hoeft toe te voegen

Tegens

 • We weten niet waarom deze voedingsmiddelen worden verkocht als BARF, omdat ze gekookt zijn. Dr. Clauder’s legt het niet uit op hun website.
 • Dit voedsel is een stoofpot, dus het is relatief laag in calorieën. Qua calorieën is het vergelijkbaar met een nat kattenvoer, ondanks de geweldige ingrediënten.

Wat vinden klanten van dr. Clauder’s kattenvoer?

We hebben niet veel klantrecensies voor Dr. Clauder’s online gevonden. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat het een Duits merk is en onze zoekmachine in het Engels is gevestigd.

Of het kan zijn omdat Dr. Clauder’s meestal wordt verkocht via gespecialiseerde retailers in plaats van verkooppunten zoals Amazon, waar mensen meestal beoordelingen achterlaten.
Dit is wat we hebben gevonden.

Positieve beoordelingen

Aanbevolen, tijdige levering, bedankt – door Syed Samra op 14 oktober 2020, beoordeling van Dr.Clauder’s 3 soorten gevogelte – Cat Jelly Food – 100g

Negatieve beoordelingen

Mijn katten zullen dit spul niet aanraken. – door moof op 19 september 2019, reviewing Dr.Clauder’s Anti-Hairball Malt Soft Paste 100 G.

Hoeveel kost Dr. Clauder’s kattenvoer?

Het is altijd lastig om kattenvoerkosten om te zetten, vooral wanneer Dr. Clauder’s in meer dan 60 landen wordt verkocht. We vonden een Russische recensie die zei dat het kattenvoer van Dr. Clauder op grote schaal verkrijgbaar was in supermarkten. Het verklaarde ook dat de meeste voedingsmiddelen kunnen worden omschreven als economy foods. Dat kan waar zijn in Rusland, maar het lijkt niet elders te passen.

Onze berekeningen voor sommige van de droogvoerprijzen vonden dat ze voor ongeveer $ 4 per pond in Amerikaanse dollars werden verkocht. We vonden een zak droog kittenvoer van 4 kg voor 30,83 euro ($ 36,39 Amerikaans).

Je kunt online zakjes van 100 gram dr. Clauder’s nat kattenvoer kopen voor ongeveer 0,50 euro. Best Selection nat kattenvoer (85 gram) wordt verkocht voor ongeveer 0,90 euro.
BARF-maaltijden zijn duurder met Dr. Clauder BARF Chicken Complete-voer voor honden en katten 800 g dat 5,1 euro kost.

Over het algemeen, is Dr. Clauder’s kattenvoer een goede keuze?

Ja, we denken dat het voedsel van Dr. Clauder er over het algemeen erg goed uitziet. Dit is een bedrijf dat gebaseerd lijkt te zijn op wetenschap en voeding. De IFS-certificering voegt geruststelling toe. Het heeft al meer dan 60 jaar een solide reputatie. Controleer de individuele recepten om er zeker van te zijn dat u recepten vindt met ingrediënten die geschikt zijn voor uw kat.

Hoe bestel je dr. Clauder’s kattenvoer?

Dr. Clauder’s wordt meestal verkocht via speciale bronnen. Als u zich in een van de landen bevindt waar Dr. Clouder’s wordt verkocht, kunt u Shopfinder gebruiken om een winkel te vinden.