De Eerlijke Keuken Kattenvoer Review

De eerlijke keukenfunctie

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Is het minimaal bewerkte voedsel van The Honest Kitchen van menselijke kwaliteit de moeite waard voor uw kat? Ontdek het in onze onbevooroordeelde Honest Kitchen kattenvoer review.

Wil je het zelf proberen? Voer couponcode ALLABOUTCATS30 in voor 30% korting op alle bestellingen $ 30 of meer.* Klik hier om de winkel van The Honest Kitchen te verkennen.

De We’re All About Cats-beoordeling van de eerlijke keuken op wat belangrijk is

We hebben The Honest Kitchen geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soort-geschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 10/10
 • Productvariëteit – 9/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 6/10

Algemene score: 7.8/10

Over het algemeen geven we The Honest Kitchen een 47 uit 60 rating of een B + cijfer.

Over De Eerlijke Keuken

The Honest Kitchen is opgericht in 2002. De oprichter van het bedrijf, Lucy Postins, werd geïnspireerd door het succes van haar eigen hond op een zelfgemaakt dieet en begon vergelijkbare voedingsmiddelen voor honden en katten te verkopen.

Tegenwoordig is The Honest Kitchen een van de weinige echt menselijke kattenvoermerken en een van de toonaangevende producenten van gedehydrateerd voedsel voor huisdieren. Er is geen argument dat The Honest Kitchen iets interessants naar het gangpad voor dierenvoeding brengt, maar is het een veilige, gezonde keuze voor katten?

Om die vraag te beantwoorden, laten we meer te weten komen over de productiepraktijken van The Honest Kitchen, geschiedenis, recepten, klantervaring en meer.

Inkoop en productie

De Honest Kitchen voedingsmiddelen zijn producten van menselijke kwaliteit. Voedsel van menselijke kwaliteit wordt bereid, behandeld en vervoerd volgens de normen voor de productie van menselijke voedingsmiddelen. Vanaf het moment van de oogst totdat het voedsel de winkelschappen bereikt, voldoet elke stap van het productie- en verwerkingsproces aan de vereisten voor de productie van menselijk voedsel.

Het bedrijf betrekt 67% (in gewicht) van hun ingrediënten uit Noord-Amerika, inclusief al hun eiwitbronnen en de meerderheid van de groenten, fruit en supplementen. Andere ingrediënten zijn afkomstig uit Zuid-Amerika, Europa, Afrika en Azië. Geen van hun ingrediënten is afkomstig uit China. Elke leverancier is verplicht om de “Human Food Grade Guarantee” van het bedrijf te ondertekenen.

Deze ingrediënten worden verwerkt in de eigen faciliteiten van The Honest Kitchen in de Verenigde Staten. Deze keukens zijn geregistreerd en geïnspecteerd door de FDA en voldoen aan alle Amerikaanse vereisten voor menselijke voedselproductie.

Is het eerlijke keuken kattenvoer teruggeroepen?

In 2013 riep The Honest Kitchen verschillende soorten dierenvoeding terug nadat ze hadden vernomen dat een van hun leveranciers hen mogelijk met salmonella besmette peterselie had verkocht.

Wat voor soort kattenvoer biedt de honest kitchen?

De eerlijke keukenselectie

The Honest Kitchen werd oorspronkelijk gelanceerd met een beperkte selectie gedehydrateerde kattenvoerproducten. Gedehydrateerd kattenvoer biedt vergelijkbare kwaliteit als gevriesdroogd of rauw voedsel, maar het is heel anders van textuur. Het is een verpulverd product, net als instant aardappelpuree. U moet water toevoegen en het product de tijd geven om te rehydrateren voordat u gaat voeren.

Meer recent introduceerde The Honest Kitchen meer dan een dozijn nieuwe producten, waaronder natvoer, droogvoer, toppers en traktaties.

Onder hun natvoer line-up biedt The Honest Kitchen 10 recepten van graanvrij, gehakt of paté-stijl nat kattenvoer verpakt in hersluitbare 5,5-ounce dozen. Hun voedseltoppers zijn qua consistentie vergelijkbaar met natvoer en hun traktaties zijn uitgedroogd.

Is de eerlijke keuken kattenvoer rauw?

In vergelijking met extrusie en andere verwerkingsmethoden gebruikt het uitdrogingsproces minder warmte en laat het meer van de voedingscomponenten van de grondstoffen intact, maar het kattenvoer van The Honest Kitchen is niet rauw. Zie het als een voorzichtig verwerkt alternatief voor traditioneel droog of ingeblikt voedsel – een middelpunt op de verwerkingsschaal.

The Honest Kitchen Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

ENTER ALLABOUTCATS30 VOOR 30% KORTING Bekijk op Chewy

Kip blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit kattenvoer.

Laten we het best verkopende recept van The Honest Kitchen eens nader bekijken. Dit voedsel is geformuleerd voor volwassen en oudere katten. Het heeft kip als hoofdingrediënt – 70% van het totale recept is gewijd aan scharrelkip. Naast het voeden van kippenvlees bevat het voedsel eieren als een extra bron van eiwitten, vetten en andere voedingsstoffen.

Na deze voedende dierlijke ingrediënten bevat het voedsel enkele zetmeelrijke ingrediënten, waaronder aardappelen en zoete aardappelen. Het voedsel bevat een verscheidenheid aan andere plantaardige ingrediënten, waaronder biologisch lijnzaad, pompoen en veenbessen. Hoewel deze ingrediënten niet geschikt zijn voor soorten of een natuurlijk onderdeel zijn van het kattendieet, zijn ze qua voedingswaarde rijk en leveren ze antioxidanten en andere voedingsstoffen.

The Honest Kitchen legt uit dat ze momenteel taurine, vitamine B2 en vitamine B5 toevoegen aan hun gedehydrateerde recepten. Op het moment van schrijven zijn ze in transitie, dus sommige dozen zullen deze ingrediënten bevatten en andere niet. De nieuwe supplementen voegen zich bij een verscheidenheid aan andere vitamines, mineralen en aminozuren die het voedsel qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd maken voor volwassen katten.

Over het algemeen heeft dit droge voedsel een matig eiwitgehalte met een matig vet- en matig koolhydraatgehalte.

Het is niet het meest vlezige, meest eiwitrijke of het minst koolhydraatrijke voedsel op de markt, maar dit gedehydrateerde product is een beetje verser en een beetje minder verwerkt dan de gemiddelde brokjes en veel nat voedsel.

Het is waarschijnlijk het proberen waard als je kat bereid is om het te eten. Minder dan de helft van alle recensenten geeft dit voedsel een 5-sterrenbeoordeling, waarbij de rest van hen verschillende graden uitdrukt van “mijn kat zal dit spul niet eten”.

Het voedsel bevat ongeveer 576 calorieën per droge kop.

Ingrediënten

Kip, eieren, aardappelen, zoete aardappelen, biologisch lijnzaad, pompoen, spinazie, veenbessen, tricalciumfosfaat, cholinechloride, zink aminozuurchelaat, vitamine D3-supplement, vitamine E-supplement, kaliumjodide, kaliumchloride, ijzer aminozuurchelaat, koper aminozuurchelaat, natriumseleniet, thiaminemononitraat.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 35%

Ruw vet: 28%

Ruwe celstof: 2.5%

Vocht: 5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 36.84%

Vet: 29.47%

Vezel: 2.63%

Koolhydraten: 31.05%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 26.42%

Vet: 51.32%

Koolhydraten: 22.26%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Eieren

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Aardappelen, Zoete aardappelen, Biologisch lijnzaad

Veel voorkomende allergenen: Kip, Eieren

Pros

 • Voedsel van menselijke kwaliteit
 • Bevat hoogwaardige kip en eieren als primaire ingrediënten
 • Laag koolhydraatgehalte in vergelijking met veel ander kattenvoer
 • Vrij van kunstmatige ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor uw kat

Tegens

 • Veel katten houden niet van dit voedsel

ENTER ALLABOUTCATS30 VOOR 30% KORTING Bekijk op Chewy

Kip blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit kattenvoer.

Geformuleerd om evenwichtige voeding te bieden voor zowel volwassen katten als kittens, is dit natte kattenvoer op basis van kip met een gladde patétextuur. Drie dierlijke ingrediënten staan bovenaan de lijst en deze formule is gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten.

Omdat het rijk is aan eiwitten en vocht, is dit recept een redelijk geschikte keuze voor katten. Het bevat echter verschillende onnodige plantaardige ingrediënten, maar het totale koolhydraatgehalte is veel lager dan het gemiddelde droge voedsel.

Zalmolie is een rijke bron van dierlijke omega-3 vetzuren die gunstig zijn voor de huid en vacht van uw kat. Het is echter vermeldenswaard dat dit het laatste ingrediënt op de lijst is, dus het is moeilijk te zeggen hoeveel het daadwerkelijk bijdraagt aan het totale vetgehalte.

Afgezien van deze paar dingen, is er niet veel te klagen met dit recept. Het wordt geleverd in hersluitbare en recyclebare kartonnen doos met 5,5 gram per doos. Het is een beetje prijzig met meer dan $ 0,50 per ounce, maar de kwaliteit is hoog.

Over het algemeen heeft dit natvoer een hoog eiwitgehalte, een matig hoog vetgehalte en een vrij laag koolhydraatgehalte.

Omdat dit product nieuw is, zijn er niet veel klantrecensies online. Dit maakt het moeilijk om de algehele klanttevredenheid te beoordelen, maar verschillende kopers ontdekten dat zelfs hun kieskeurige katten het leuk vonden. Aan de andere kant vonden verschillende het karton karton moeilijk te openen en te hersluiten, maar ze waardeerden dat de container recyclebaar is.

Het voedsel bevat 1.100 calorieën per kilogram.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Kippenlever, Pompoen, Wortelen, Bosbessen, Veenbessen, Natuurlijke Kipsmaak, Calciumcarbonaat, Agar Agar, Paardebloemgroenten, Kaliumchloride, Cholinechloride, Vitamine E-supplement, Vitamine A-supplement, Niacinesupplement, Calciumpanthenaat, Thiaminemononitraat, Riboflavine, Pyridoxinehydrochloride, Foliumzuur, Biotine, Vitamine B12 Supplement, Vitamine D3-supplement, Magnesiumproteïne, Taurine, Kopereiwit, IJzerproteïne, Mangaanproteïne, Kaliumjodide, zinkeiwitaat, natriumseleniet, kelp, yucca schidigera-extract, zalmolie.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 6.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 29.55%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 20.45%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 33.02%

Vet: 52.12%

Koolhydraten: 14.86%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenlever, Zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Pompoen, Wortelen, Bosbessen, Veenbessen

Veel voorkomende allergenen:Kip

Pros

 • Kip als enige bron van voor de soort geschikte dierlijke eiwitten
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen
 • Bevat minder dan 5% totale koolhydraten zoals gevoed
 • Volledig vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Bevat verschillende onnodige plantaardige ingrediënten

ENTER ALLABOUTCATS30 VOOR 30% KORTING Bekijk op Chewy

Kip blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit kattenvoer.

Vier van de zeven hoofdingrediënten in deze formule zijn dierlijk, waaronder drie verse eiwitten en één orgaanvlees. Deze formule is geen eiwitrecept met één bron – het bevat kip en vis, evenals eieren. Het is echter een behoorlijke bron van eiwitten in het algemeen.

Het nadeel van dit recept is het koolhydraatgehalte. Erwten en linzen komen voor in de top drie van ingrediënten. Ze zijn niet alleen zetmeelrijk en moeilijk te verteren voor veel katten, maar ze dragen waarschijnlijk ook bij aan het totale eiwitgehalte van het recept. Aardappel is een ander zetmeelrijk ingrediënt dat niet veel voedingswaarde biedt voor katten.

Dit recept bevat wel zalmolie als een dierlijke bron van omega-3-vetzuren, maar het komt niet voor in de top 10 ingrediënten. Het is ook vermeldenswaard dat dit recept, als droogvoer, niet het vocht bevat dat uw kat nodig heeft voor hydratatie.

Over het algemeen heeft dit droge voedsel een matig eiwit- en vetgehalte, maar een zeer hoog koolhydraatgehalte.

Nogmaals, het is moeilijk om een algemene indruk van klanttevredenheid te krijgen omdat dit product zo nieuw is. Van de klanten die het product hebben beoordeeld, lijken de meesten tevreden met de kwaliteit van het recept en hun katten lijken het leuk te vinden. Een gebruiker merkte op dat de brokjes te klein zijn, waardoor hun kat het kan doorslikken zonder te kauwen.

Het voedsel bevat 4.050 calorieën per kilogram.

Ingrediënten

Kip, Erwten, Linzen, Eieren, Witte Vis, Kippenlever, Aardappelen, Tricalciumfosfaat, Natuurlijke Kippensmaak, Natriumchloride, Lijnzaad, Zalmolie, Niacinesupplement, Vitamine E-supplement, Vitamine A-supplement, Foliumzuur, Thiaminemononitraat, Calciumpantothenaat, Biotine, Pyridoxinehydrochloride, Vitamine D3-supplement, Riboflavine, Vitamine B12-supplement, Fenegriekzaad, Taurine, Cholinechloride, Gedroogd organisch kelp, Zink aminozuurchelaat, Ijzer aminozuurchelaat, IJzerzuurchelaat, Koper aminozuurchelaat, mangaan aminozuurchelaat, natriumseleniet, pompoen, bosbessen, veenbessen, wortelen, biologisch gerstgras, yucca schidigera-extract, gemengde tocoferolen, rozemarijnextract, kurkuma, L-carnitine, gedroogd bacillus coagulans fermentatieproduct.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 35%

Ruw vet: 16%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 38.04%

Vet: 17.39%

Vezel: 4.35%

Koolhydraten: 40.22%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.57%

Vet: 35.05%

Koolhydraten: 33.38%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Ei, Witte Vis, Kippenlever, Zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, Linzen, Aardappelen

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis

Pros

 • Vier hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten
 • Zalm bevat huid- en vachtondersteunende omega-3 vetzuren
 • Aangevuld met probiotica voor een gezonde spijsvertering
 • Volledig vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Bevat verschillende onnodige plantaardige ingrediënten
 • Hoog koolhydraatgehalte, meer dan 30% als voeding
 • Geen droogvoer zorgt voor het vocht dat uw kat nodig heeft

Wat vinden klanten van het eerlijke keuken kattenvoer?

Wessie eet The Honest Kitchen kattenvoer

Mijn kat, Wessie, leek dol te zijn op The Honest Kitchen natvoer. Hun droogvoer ging niet zo goed over – hoewel hij het zou eten, toonde hij niet veel enthousiasme voor het droge voedsel van Chicken &Fish. Hoewel we geen van hun uitgedroogde recepten hebben geprobeerd, suggereren klantrecensies dat ze een beetje minder smakelijk zijn dan de traditionele natte en droge opties.

Voorbeeld: De eerlijke keuken Kalkoen Recept kattenvoer. Dit recept heeft 86 reviews op Chewy. Slechts ongeveer de helft van hen geeft het een volledige 5-sterrenbeoordeling, terwijl bijna een kwart van hen het slechts één ster geeft. De meeste van deze ongelukkige recensenten zeggen dat hun katten weigerden het te eten. Bijna alle tussenliggende recensenten gaven extra punten voor de waargenomen ingrediëntkwaliteit, maar waren het eens met de recensenten met één ster dat hun katten dit voedsel gewoon niet zouden eten.

Laten we het horen van een paar echte klanten op Chewy.

Positieve beoordelingen

“Graanvrij kattenvoer van menselijke kwaliteit. Gemaakt in de VS. Ik wou dat het biologisch en niet-ggo-geverifieerd was; heel belangrijk voor mij. Mijn katten houden hiervan als hoofdmaaltijd of als aanvulling op ingeblikte kip of nat kattenvoer van menselijke kwaliteit. Mengt direct in hun voedsel of eet het zoals het eenmaal is gemengd met warm water. Ik hou ervan!!”Cindy, recensie The Honest Kitchen Graanvrij kiprecept

“Mijn kat staat al maanden op de Eerlijke Keuken. Ze houdt van de kipsmaak, maar lijkt er de laatste tijd een beetje verveeld mee, dus ik ben overgestapt op de smaak. Ze rent er meteen naartoe en kan er geen genoeg van krijgen! Het enige “slechte” dat ik kon zeggen is dat het veel wateriger is dan de kip en dat het een eeuwigheid duurde om bij mij te komen. Ik geef haar 1/4 kopje met 1/4 kopje water het is als soep. Ze lijkt er echter nog steeds van te genieten en het verminderen van het water is geen probleem.”Erin, recensie The Honest Kitchen Grain-Free Turkey Recipe

Negatieve beoordelingen

“Mijn katten komen hier niet in de buurt. Totale verspilling van geld. Dit heeft een wat pudding-achtige consistentie. Ik had bij Vital Essentials moeten blijven, dat een knapperigheid behield – een mooie aanvulling op ingeblikt voedsel. Ik heb ook 2 gevallen van Hounds en Gatos ingeblikt kattenvoer dat ze ook niet zullen eten.” EducatingMama, recensie van het eerlijke keuken graanvrije kalkoenrecept

“2 dozen gekocht. Moe om mijn katten erin te interesseren, maar geen van mijn 4 bontbaby’s geeft het meer dan een paar likjes voordat ze weglopen. Meng het dun, meng het dik, maakt niet uit. Ook ruikt het voor mij naar pindakaas maar dat staat niet bij de ingrediënten. Im niet zeker dit product is wat het zegt dat het is. Im op sociale zekerheid inkomen en het uitgeven van 90 $ op twee dozen is een harde klap om te nemen. Ik wilde iets anders dan ingeblikt voedsel dat voedzaam en heerlijk zou zijn. Had in plaats daarvan oer moeten proberen. Verspil hier geen geld aan. Tenzij je ze opvoedt van kittens erop. Misschien gaan ze er wel aan beginnen als ze geen bettet kennen. Van ik krijg mijn geld terug?”nothankyoutothis1, recensie van The Honest Kitchen Grain-Free Chicken Recipe

Hoeveel kost het eerlijke keuken kattenvoer?

Als je gewend bent aan gevriesdroogd, rauw en vers kattenvoer, ziet The Honest Kitchen er verrassend zuinig uit. Het bedrijf zegt dat een doos van 4 pond een kat van 10 pond ongeveer 32 dagen zal voeden, waarbij het afbreekt tot ongeveer $1.73 per dag.

Hoewel het zeker duurder is dan het gemiddelde droogvoer en sommige economy ingeblikte producten, is alles onder de $ 2 per dag indrukwekkend voor voedsel van menselijke kwaliteit.

Hoewel de gedehydrateerde recepten van The Honest Kitchen erg duur zijn, zijn hun natte en droge voedselformules gematigder geprijsd. Beide kosten ongeveer $ 0,50 per ounce, wat The Honest Kitchen in een vergelijkbaar prijsspectrum plaatst als hoger gewaardeerde merken zoals Open Farm en Ziwi Peak.

De hierboven geëvalueerde natvoerformule kost $ 0,53 per ounce. Voeden een kat van 10 pond, het zou je kosten ongeveer $3.40 per dag. Het recept voor droogvoer is iets goedkoper voor $ 0,50 en het zou kosten ongeveer $0.86 om een kat van 10 pond per dag te voeren.

Kortom, is De Eerlijke Keuken een goede keuze?

Je zou het beter kunnen doen dan The Honest Kitchen in termen van smakelijkheid, koolhydraatgehalte en nadruk op carnivoor-geschikte ingrediënten, maar als het gaat om de kwaliteit van ingrediënten, is dit merk moeilijk te verslaan. Als je gepassioneerd bent over het voeren van je kattenvoer dat goed genoeg is om te eten, denk er dan aan om The Honest Kitchen te proberen. Dit merk levert ingrediëntkwaliteit en veiligheid die vrijwel ongehoord is voor deze prijs.

Hoewel het kopen van voedsel van menselijke kwaliteit niet garandeert dat het voedsel nooit besmet zal zijn met bacteriën of zal worden teruggeroepen – de terugroepactie van The Honest Kitchen in 2013 is daar een voorbeeld van – biedt het wel een niveau van comfort dat je niet kunt krijgen van producten van voederkwaliteit.

Degenen die een combinatie van ingrediëntkwaliteit en een laag plantgehalte willen, kunnen Open Farm, Caru of Smalls overwegen. Hoewel ze duurder zijn dan The Honest Kitchen, bevatten deze merken een meer vleeszware reeks ingrediënten van menselijke kwaliteit – plus katten lijken ze graag te eten.

Waar koop je het eerlijke keuken kattenvoer?

Je kunt The Honest Kitchen kattenvoer kopen in dierenspeciaalzaken en natuurlijke supermarkten. Klik hier om een winkellocatie bij u in de buurt te vinden. Als je liever the Honest Kitchen kattenvoer online koopt, kun je winkelen op de website van Amazon, Chewy en The Honest Kitchen.

Voer couponcode ALLABOUTCATS30 in voor 30% korting op alle bestellingen $ 30 of meer. Klik hier om de winkel van The Honest Kitchen te verkennen.

* Korting is alleen van toepassing op een enkele bestelling van in totaal $ 30 of meer. U moet een nieuwe klant zijn om in aanmerking te komen.