De beste kattenverzekering in Californië

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Hoewel ziektekostenverzekering voor mensen niet langer verplicht is op federaal niveau, is Californië een van de vijf staten (plus Washington, DC) die in 2020 een staatswet hebben aangenomen die vereist dat alle personen een ziektekostenverzekering hebben.

Een ziektekostenverzekering helpt de kosten van medische kosten te dekken in ruil voor de betaling van een maandelijkse premie. De dekking varieert van het ene plan tot het andere en de premies veranderen afhankelijk van het jaarlijkse eigen risico en de uitbetalingslimieten van het plan. Huisdierenverzekeringen zijn in veel opzichten vergelijkbaar.

Huisdierenverzekering is ontworpen om eigenaren van gezelschapsdieren te helpen onverwachte dierenartsrekeningen voor ongevallen en ziekten te dekken. Het hebben van een huisdierenverzekeringsplan kan u duizenden dollars besparen op een enkele dierenartsrekening, maar er is geen garantie dat u het ooit zult moeten gebruiken.

Hoewel er voor- en nadelen zijn aan huisdierenverzekeringen, is het de moeite waard om de opties te bekijken om te bepalen of dit de juiste keuze is voor u en uw kat.

We zijn diep in de wereld van huisdierenverzekeringen gedoken, specifiek voor inwoners van Californië. Hier vindt u prijs- en dekkingsinformatie voor enkele van de beste huisdierenverzekeringsmaatschappijen op de markt.

Top 9 Beste kattenverzekering in Californië beoordeeld en vergeleken

Over het algemeen beste

aac-table__image

10.0

Geplukt door 31 mensen vandaag!

Lemonade Huisdierenverzekering

 • Flexibel aftrekbaar tussen $ 100 en $ 500
 • Jaarlijkse uitbetalingslimiet tot $ 100k
 • Kies uit drie vergoedingspercentages (70%, 80%, 90%)

Tweede plaats

aac-table__image

9.8

Geplukt door 31 mensen vandaag!

MetLife Huisdierenverzekering

 • Flexibel vergoedingspercentage tot 100%
 • De dekking van ongevallen begint om middernacht
 • Preventief zorgpakket beschikbaar

Beste besparingen

aac-table__image

9.5

Geplukt door 25 mensen vandaag!

Omarm huisdierenverzekering

 • Lager dan gemiddelde premies
 • Jarenlang aftrekbaar zijn zonder claims
 • Hoge jaarlijkse limieten tot $ 30k

Beste directe betaling

aac-table__image

9.4

Geplukt door 21 mensen vandaag!

Trupanion door State Farm

 • Doet betalingen rechtstreeks aan uw dierenarts
 • Alle abonnementen hebben een onbeperkte jaarlijkse limiet
 • Standaard vergoedingspercentage van 90%

Beste voor aanpassing

aac-table__image

9.3

Geplukt door 18 mensen vandaag!

Figo

 • Aanpasbare vergoedingspercentages tussen 70% en 100%
 • Korte wachttijd van 24 uur voor ongevallen
 • Eigen risico daalt met $ 50 voor elk claimvrij jaar

Het beste voor reeds bestaande omstandigheden

aac-table__image

9.2

Geplukt door 18 mensen vandaag!

Huisdier Assure

 • Dekking is van toepassing op alle veterinaire diensten
 • Inclusief 24/7 herstelservice voor verloren huisdieren
 • Geen uitsluitingen voor reeds bestaande aandoeningen

Beste add-on voor preventieve zorg

aac-table__image

9.1

Geplukt door 18 mensen vandaag!

Plek

 • Twee preventieve zorgplannen beschikbaar
 • Lage wachttijden van 14 dagen
 • Dekking omvat chippen en examenkosten

Beste voor levenslange dekking

aac-table__image

9.0

Geplukt door 18 mensen vandaag!

Gezonde poten

 • Directe betaling is beschikbaar voor sommige providers
 • Claims worden al binnen 48 uur verwerkt
 • Onbeperkte jaarlijkse uitbetaling voor alle plannen

Beste ongeval-only plan

aac-table__image

8.9

Geplukt door 18 mensen vandaag!

HuisdierenBest

 • Uitgebreid abonnement voor alleen ongevallen beschikbaar
 • Flexibele eigen risico’s zo laag als $ 50
 • Drie niveaus van ongevallen- en ziektedekking

Waarom zou u ons vertrouwen?

Bij All About Cats hebben we honderden uren gestoken in onderzoek naar huisdierenverzekeringen. Om deze gids te maken, hebben we offertes verzameld van 15 van de meest populaire huisdierenverzekeringsmaatschappijen op de markt, waarbij we tarieven, polissen en klanten evalueren dienst.

Om de kosten te vergelijken, hebben we offertes opgevraagd bij elk bedrijf met hetzelfde fictieve kattenprofiel: een gesteriliseerde 4-jarige binnenlandse korthaar die in San Francisco, Californië woont. Haar naam is Sweet Pea en ze zal ons helpen de tarieven te vergelijken die worden aangeboden door de verzekeringsmaatschappijen op deze lijst.

Na uren te hebben besteed aan het onderzoeken van plannen en het samenstellen van offertes, is onze topaanbeveling Lemonade Pet Insurance. Naast uitgebreide dekking biedt Lemonade aanpasbare plannen, uitgebreide wellness-add-ons en snelle verwerking van claims.

Hoewel Lemonade de eerste plaats op deze lijst heeft verdiend, zijn er andere huisdierenverzekeringsplannen die misschien beter werken voor u en uw kat.

Voordat we in onze beoordelingen springen, blijf lezen om de basisprincipes over huisdierenverzekeringen te leren welke factoren u als katteneigenaar in Californië moet overwegen wanneer u begint met winkelen.

Wat is een kattenverzekering en heb je deze nodig?

De meeste ziektekostenverzekeringsplannen betalen uw provider rechtstreeks en factureren u vervolgens voor eventuele ongedekte kosten (bovenop uw copay of co-assurantie en maandelijkse premies). Met een huisdierenverzekering zijn de dingen een beetje anders.

Huisdierenverzekeringsplannen werken meestal via vergoeding. Met andere woorden, u betaalt de dierenartsrekening vooraf en dient vervolgens een claim in. Het plan vergoedt dan de gedekte kosten tegen een vooraf bepaald percentage, over het algemeen tussen 70% en 90%. Sommige plannen dekken de kosten van de behandeling, maar betalen de examenkosten niet en, tenzij u een wellnessplan koopt, worden de kosten voor preventieve zorg meestal niet gedekt.

Hoewel een huisdierenverzekering bescherming biedt tegen onverwachte veterinaire kosten, betalen sommige eigenaren van gezelschapsdieren duizenden premies gedurende de levensduur van hun huisdier zonder een significante claim in te dienen.

U moet uw maandelijkse premie betalen, ongeacht of u een claim indient of niet. Als u een claim indient, krijgt u mogelijk slechts 70% van de kosten terugbetaald, vaak exclusief het examengeld. Zolang uw kat gezond blijft, kunt u honderden dollars per jaar betalen voor een beleid dat u niet gebruikt.

Voordat u het idee van een huisdierenverzekering afschrijft, moet u echter rekening houden met de tegenovergestelde mogelijkheid.

Als u geen huisdierenverzekering heeft en uw kat ernstig ziek of gewond raakt, kunt u vastzitten aan een dierenartsrekening die in de duizenden loopt. Zelfs als u niet alles terugkrijgt, betekent het hebben van een huisdierenverzekeringsplan dat u niet de hele rekening zelf betaalt.

Mallory Crusta, ons hoofd content, sprak met Dr. Gary Richter, MS, DVM, CVC, CVA over het onderwerp.

Dr. Richter is de eigenaar en medisch directeur van Holistic Veterinary Care, een alternatieve dierenartsenpraktijk in Oakland, Californië. Hij vertelde Mallory dat “huisdierenverzekeringen 100% de kosten waard zijn”, maar herinnert eigenaren van gezelschapsdieren eraan dat verzekeringsmaatschappijen bedrijven met winstoogmerk zijn. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar van het huisdier om de opties te onderzoeken voordat hij beslist of een huisdierenverzekering de kosten waard is.

Speciale overwegingen voor eigenaren van katten in Californië

Terwijl u de voor- en nadelen van kattenverzekeringen afweegt, neemt u even de tijd om te overwegen of er iets is over waar u woont dat uw gedachten in de ene richting over de andere kan beïnvloeden.

Katteneigenaren in Californië hebben bijvoorbeeld meer reden om zich zorgen te maken over natuurrampen dan eigenaren van gezelschapsdieren in andere delen van de wereld. Bosbranden en aardbevingen zijn van bijzonder belang in Californië. Natuurrampen kunnen gevaarlijke situaties creëren, van vallende voorwerpen tot rookinhalatie. Californië is ook de thuisbasis van een verscheidenheid aan ratelslangen, giftige spinnen en grote roofdieren die een probleem kunnen zijn voor katten die tijd buitenshuis doorbrengen.

Hoewel het volledig uw beslissing is of u denkt dat een huisdierenverzekering de moeite waard is, hebben inwoners van Californië het geluk dat aanbieders van huisdierenverzekeringen verplicht zijn om belangrijke details bekend te maken die van invloed kunnen zijn op uw beslissing.

De consumentenbeschermingswet van Californië vereist dat huisdierenverzekeringsmaatschappijen het volgende bekendmaken:

 • Beleidsuitsluitingen (zoals reeds bestaande aandoeningen of erfelijke aandoeningen)
 • Wachttijden (een tijd na inschrijving voordat u een claim kunt indienen)
 • Eigen risico’s en medeverzekeringstarieven
 • Jaarlijkse en levenslange beleidslimieten
 • Of de claimgeschiedenis van invloed is op de premiumprijs

Het is ook de moeite waard om te kijken naar de lokale regelgeving die uw gemeente kan hebben met betrekking tot huisdieren. Los Angeles County vereist bijvoorbeeld dat katten- en hondenbezitters hun huisdieren steriliseren of castreren nadat ze 4 maanden oud zijn. Deze operatie wordt over het algemeen beschouwd als preventieve zorg en wordt niet gedekt door de meeste huisdierenverzekeringsplannen, hoewel sommige wellness-add-on-pakketten hebben die enige dekking bieden.

Nu je een beter begrip hebt van huisdierenverzekeringen en wat inwoners van Californië misschien moeten overwegen voordat ze kopen, laten wes neem een kijkje op onze topkeuzes voor de beste kattenverzekering in Californië.

9 Beste kattenverzekeringsplannen in Californië

#1 Algemeen Beste: Lemonade

Klik hier voor een offerte voor een limonadeverzekering voor katten

Lees Lemonade Pet Insurance Review

Lemonade biedt een verzekering voor eigenaren van gezelschapsdieren, huiseigenaren en huurders. Ze staan bekend om snelle en probleemloze claimbetalingen en betaalbare maandelijkse premies.

Maandelijkse premie Vergoeding Aftrekbaar Jaarlijkse limiet Wachttijden
$24,58* 70%, 80%, 90% 100 dollar, 250 dollar, 500 dollar $ 5k – $ 100k Ongevallen: 2 dagen

Ziekte: 14 dagen

Orthopedisch: 6 mnd.

Om een offerte voor lemonade kattenverzekering te krijgen, moet u een vragenlijst invullen. De meeste huisdierenverzekeringsplannen verzamelen informatie over het geslacht, het ras en de leeftijd van uw kat, maar de vragenlijst van Lemonade is behoorlijk uitgebreid. Ze vragen of je al eerder een kat hebt gehad en hoe lang je je kat al hebt. Het is onduidelijk of deze informatie van invloed is op uw offerte, maar het zorgt er wel voor dat het iets langer duurt om een offerte te krijgen.

Wat wordt gedekt?

Basisongevallen- en ziektedekking van Lemonade omvat diagnostiek zoals bloedonderzoek, urineonderzoek en beeldvormingstests, evenals poliklinische, specialistische en spoedeisende hulp. Uw kat is gedekt voor chirurgie en ziekenhuisopname, evenals injecties en voorgeschreven medicijnen voor gedekte aandoeningen.

Lemonade huisdierenverzekering dekt geen reeds bestaande aandoeningen, tandheelkundige zorg of sterilisatie / castratiechirurgie voor huisdieren ouder dan 2 jaar. Zij hebben evenmin betrekking op aanvragen die binnen de in de bovenstaande tabel vermelde wachttijden worden ingediend. Uw kat moet binnen 12 maanden na inschrijving een volledig medisch onderzoek ondergaan voordat u kunt beginnen met het indienen van claims.

Als aanvulling op de basisdekking biedt Lemonade uitgebreide dekking voor ongevallen en ziekten. Voor een extra $ 4.75 per maand kunt u examenkosten laten dekken en een extra $ 1.50 per maand geeft u dekking voor alternatieve therapieën zoals acupunctuur en chiropractische zorg. Lemonade biedt ook twee niveaus van preventieve zorgdekking voor $ 10 of $ 16 per maand.

Pros

 • Aanpasbare plannen met flexibele vergoedingstarieven, eigen risico’s en jaarlijkse limieten
 • Omvat diagnostiek, procedures en medicatie voor ongevallen en ziekten
 • Twee niveaus van preventieve zorg beschikbaar als een beleidsuitbreiding
 • Bespaar $ 12 wanneer u uw beleid jaarlijks betaalt in plaats van maandelijks

Tegens

 • Het aanmeldingsproces duurt iets langer dan sommige plannen
 • Klantenservice is alleen beschikbaar via app of e-mail
 • Zoals de meeste plannen, heeft het geen betrekking op reeds bestaande aandoeningen, electieve procedures of gedragstherapieën

#2 Tweede: MetLife

Klik hier voor een offerte voor metlifeverzekering voor katten

Hoewel de meeste huisdierenverzekeringsmaatschappijen wachttijden hebben voordat u een claim kunt indienen, heeft MetLife enkele van de kortste wachttijden voor ongevallen- en ziektedekking in de branche. Dit bedrijf biedt ook tal van kortingen om hun plannen betaalbaarder te maken. U kunt $ 1 per maand besparen door online te betalen met een extra 10% korting voor actieve militairen, veteranen, eerstehulpverleners, gezondheidswerkers, dierenartsen en asielpersoneel.

Maandelijkse premie Vergoeding Aftrekbaar Jaarlijkse limiet Wachttijden
26,13 dollar* 70%, 80%, 90%, 100% 50 dollar, 100 dollar, 250 dollar, 500 dollar $ 2k, $ 5k, $ 10k Ongevallen: middernacht op de dag van inschrijving

Ziekte: 14 dagen

Orthopedisch: 6 mnd.

Wat wordt gedekt?

Ongevallen- en ziektedekking van MetLife omvat diagnostische tests, ziekenhuisopname en chirurgie, beeldvormingstests en spoedeisende hulp. Dit bedrijf biedt ook dekking voor holistische zorg en alternatieve therapieën. MetLife verschilt van veel huisdierenverzekeringsmaatschappijen omdat ze ook examenkosten dekken.

MetLife huisdierenverzekering dekt geen reeds bestaande aandoeningen, electieve procedures, kosten en voorwaarden met betrekking tot fokken, verzorgingskosten of orgaantransplantaties. Ook betalen ze claims die binnen de wachttijd zijn ingediend niet. Gelukkig is de wachttijd van MetLife voor ongevallen erg kort – u kunt een claim indienen na middernacht op de dag van inschrijving – en de wachttijd voor ziekten is slechts 14 dagen.

Als aanvulling op de basisdekking biedt MetLife dekking voor preventieve zorg. Dit pakket omvat dekking voor wellness-examens, vaccinaties, chippen, gebitsreiniging, sterilisatie / castratiechirurgie en vlooien- / tekenmedicatie.

Pros

 • Flexibele vergoedingstarieven tussen 70% en 100%
 • Meerdere kortingen beschikbaar, evenals afnemend eigen risico
 • Bijna onmiddellijke dekking voor ongevallen (middernacht op de dag van inschrijving)
 • Meer dan 80% van de claims wordt binnen 10 dagen verwerkt
 • Preventieve zorgdekking beschikbaar als add-on pakket

Tegens

 • Claimproces kan gestroomlijnder
 • Zoals de meeste plannen, dekt het geen reeds bestaande voorwaarden en electieve procedures

#3 Beste besparingen: omarmen

Klik hier voor een offerte voor een omhelzingsverzekering voor katten

Hoewel de meeste huisdierenverzekeringsmaatschappijen katteneigenaren in staat stellen hun plan aan te passen, biedt Embrace vijf opties voor eigen risico’s en jaarlijkse limieten met drie vergoedingspercentages om uit te kiezen. Dit maakt het gemakkelijk om een plan te vinden dat voor u betaalbaar is.

Maandelijkse premie Vergoeding Aftrekbaar Jaarlijkse limiet Wachttijden
17,94 dollar* 70%, 80%, 90% 200 dollar, 300 dollar, 500 dollar, 750 dollar, 1.000 dollar $ 5k, $ 8k, $ 10k, $ 15k, $ 30k Ongevallen: 48 uur

Ziekte: 14 dagen

Orthopedisch: 6 mnd.

Wat wordt gedekt?

Een ongevallen- en ziekteplan van Embrace omvat examenkosten, diagnostiek en behandeling voor een breed scala aan ongevallen en ziekten. Hun beleid omvat de behandeling en behandeling van kanker voor zowel chronische als aangeboren gezondheidsproblemen. Ziekenhuisopname, chirurgie, spoedeisende hulp, fysiotherapie en aanvullende behandelingen komen ook aan bod.

Embrace huisdierenverzekering dekt geen reeds bestaande aandoeningen. Het is ook vermeldenswaard dat Embrace een paar leeftijdsgerelateerde uitzonderingen heeft. Katten tot 14 jaar komen in aanmerking voor een polis en behouden dekking naarmate ze ouder worden. Als uw kat echter ouder is dan 15 jaar, komt hij alleen in aanmerking voor ongevallendekking.

Bovenop hun basisdekking voor ongevallen en ziekten, biedt Embrace een Wellness Rewards-plan. Het werkt als een spaarrekening die tot 100% van de gedekte preventieve zorgkosten betaalt tot de jaarlijkse limiet die u selecteert: $ 250, $ 450 of $ 650.

Pros

 • Uitgebreide dekking voor traditionele en alternatieve behandelingen
 • Zeer aanpasbaar voor eigen risico’s, terugbetaling en limieten
 • Ontvang $ 50 korting op uw eigen risico voor elk jaar dat u geen claim indient
 • Optioneel Wellness Rewards-plan dekt preventieve zorg

Tegens

 • Katten ouder dan 15 jaar komen alleen in aanmerking voor ongevallendekking
 • Zoals de meeste plannen, dekt het geen reeds bestaande voorwaarden en electieve procedures

#4 Beste directe betaling: Trupanion door State Farm

Klik hier voor een offerte voor trupanionverzekering voor katten

De meeste huisdierenverzekeringsmaatschappijen vereisen dat klanten een claim voor terugbetaling indienen. Hoewel Trupanion een standaard vergoedingspercentage van 90% biedt voor alle plannen, zijn ze een van de weinige huisdierenverzekeringsmaatschappijen die directe betalingen aan bepaalde providers zullen doen.

Maandelijkse premie Vergoeding Aftrekbaar Jaarlijkse limiet Wachttijden
58,73 dollar 90% $ 0 – $ 1.000 Onbegrensd Ongevallen: 5 dagen

Ziekte: 30 dagen

Orthopedisch: 30 dagen

Wat wordt gedekt?

Trupanion huisdierenverzekering dekt alles van diagnostische tests tot operaties en ziekenhuisverblijven voor een breed scala aan ongevallen en ziekten. Ze omvatten ook medicijnen, veterinaire supplementen, kruidentherapie en prothetische apparaten en karren. Trupanion omvat zelfs erfelijke en aangeboren aandoeningen, evenals niet-geïdentificeerde problemen die geen officiële diagnose hebben.

Trupanion huisdierenverzekering dekt geen reeds bestaande aandoeningen. Het is ook belangrijk om te weten dat Trupanion vergoedt op basis van veterinaire kosten in uw regio, niet op basis van nationale gemiddelden. Dit kan u geld besparen, net als hun eigen risico per incident. Het werkt over het algemeen goed voor jonge, gezonde katten, maar is misschien niet de beste keuze voor katten die gevoelig zijn voor gezondheidsproblemen.

Wat Trupanion anders maakt dan andere huisdierenverzekeringsmaatschappijen, is dat ze bepaalde aanbieders rechtstreeks betalen, waardoor u geen claim hoeft in te dienen en hoeft te wachten op terugbetaling. U moet de Trupanion-website gebruiken om te zien of uw dierenarts directe betalingen accepteert, maar alle dierenartsen en ziekenhuizen komen in aanmerking voor standaarddekking met Trupanion-verzekering.

Naast hun basisdekking biedt Trupanion een recovery and complementary care rider voor alternatieve therapieën en een Pet Owner Assistance Package om te helpen met het herstel van verloren huisdieren en instapkosten als u in het ziekenhuis bent opgenomen.

Pros

 • Rechtstreekse betalingen beschikbaar voor bepaalde aanbieders
 • Hoge standaard vergoederst tarief van 90%
 • Flexibel eigen risico tussen $ 0 en $ 1000
 • Aftrekbaar per incident kan goed zijn voor jonge, gezonde katten
 • Alle plannen worden geleverd met onbeperkte jaarlijkse uitbetalingen

Tegens

 • Voor online inschrijving worden eenmalige administratiekosten van $ 35 in rekening gebracht
 • Duurder dan de gemiddelde polis
 • Eigen risico’s werken per incident, niet jaarlijks
 • Zoals de meeste huisdierenverzekeringen, geen dekking voor reeds bestaande aandoeningen

#5 Beste voor aanpassing: Figo

Klik hier voor een offerte voor een Figo-verzekering voor katten

Figo huisdierenverzekering is vrij nieuw op de markt, maar biedt een breed scala aan opties voor maatwerk. Klanten kunnen hun vergoedingspercentage tot 100% kiezen met vier aftrekbare en drie jaarlijkse limietopties. Voor elk jaar dat u geen claim indient, daalt uw eigen risico met $ 50.

Maandelijkse premie Vergoeding Aftrekbaar Jaarlijkse limiet Wachttijden
17,94 dollar* 70%, 80%, 90%, 100% 100 dollar, 250 dollar, 500 dollar, 750 dollar $ 5k, $ 10k, Onbeperkt Ongevallen: 24 uur

Ziekte: 14 dagen

Orthopedisch: 6 mnd.

Wat wordt gedekt?

Het basisongevallen- en ziekteplan van Figo omvat alle nieuwe ziekten en ongevallen, inclusief gerelateerde diagnostische tests, voorgeschreven medicijnen en geavanceerde behandelingen. Ze omvatten operaties, ziekenhuisopnames en hulpdiensten, waaronder behandelingen voor chronische aandoeningen. Figo biedt ook een 24/7 live dierenartschat voor verzekeringnemers.

Figo-huisdierenverzekering dekt geen reeds bestaande aandoeningen, preventieve zorg of voorgeschreven voedsel. Figo dekt ook geen examenkosten voor ongevallen- en ziektebezoeken, hoewel u dekking kunt toevoegen voor $ 5.76 per maand.

Naast hun basisongevallen- en ziektedekking biedt Figo twee niveaus van routinematige zorgdekking. Het basisplan kost $ 5,50 per maand en dekt bepaalde kosten voor preventieve zorg tot een jaarlijkse limiet van $ 135. Het Plus-abonnement kost $ 9,50 en dekt tot $ 250 per jaar. Beide plannen bieden enige dekking voor sterilisatie / castratiechirurgie en gebitsreinigingen.

Pros

 • Flexibel vergoedingspercentage, aftrekbaar en jaarlijkse limieten
 • Uitgebreide dekking voor ongevallen en ziekten
 • Twee wellnessplannen beschikbaar als add-ons
 • 24/7 live dierenarts chat beschikbaar voor verzekeringnemers
 • Korte wachttijd van 24 uur voor ongevallendekking

Tegens

 • Vrij nieuw bedrijf, beperkte ervaring in de industrie
 • Zoals de meeste plannen, dekt het geen reeds bestaande omstandigheden

#6 Beste voor reeds bestaande omstandigheden: Pet Assure

Klik hier voor een offerte voor een dierenverzekering voor katten

Het is uiterst zeldzaam om een huisdierenverzekeringsmaatschappij te vinden die reeds bestaande aandoeningen dekt. Dit beleid is er om te voorkomen dat eigenaren van gezelschapsdieren een verzekering kopen nadat hun huisdier al een probleem heeft ontwikkeld. Als uw kat bestaande gezondheidsproblemen heeft, is een alternatief voor een huisdierenverzekering zoals Pet Assure misschien de juiste optie.

Maandelijkse premie Vergoeding Aftrekbaar Jaarlijkse limiet Wachttijden
9,95 dollar* 25% korting N.V.T N.V.T Geen

Wat wordt gedekt?

Pet Assure is geen conventionele huisdierenverzekeringsmaatschappij, maar een lidmaatschapsprogramma dat u kortingen geeft op veterinaire diensten. In ruil voor een maandelijks bedrag krijgt u een Pet Assure-lidmaatschapskaart die u recht geeft op 25% korting op dierenartsdiensten op deelnemende locaties.

Hoewel Pet Assure polishouders niet vergoedt tegen de hogere tarieven die worden aangeboden door conventionele huisdierenverzekeringen, zijn hun lidmaatschapsplannen veel lager dan traditionele maandelijkse premies. Voor een enkele kat betaal je slechts $ 9.95 per maand. Het gezinsplan dekt 2 tot 4 dieren van elke grootte voor $ 16,95 / maand en voor $ 21,95 per maand kunt u alle huisdieren in uw huishouden dekken.

Pros

 • Lage maandelijkse lidmaatschapskosten van $ 9.95
 • Ontvang 25% korting op alle dierenartsdiensten bij deelnemende klinieken
 • Multi-pet plannen beschikbaar voor huisdieren van alle maten
 • Geen wachttijden, direct te gebruiken
 • Dekt alle ongevallen en ziekten zonder uitsluitingen voor reeds bestaande aandoeningen

Tegens

 • Alleen bruikbaar op geselecteerde locaties in het Pet Assure-netwerk
 • Kortingsplan, geen vergoedingsplan

#7 Beste preventieve zorg add-on plan: Spot

Klik hier voor een offerte ter plaatse verzekering voor katten

Niet alleen sluiten de meeste huisdierenverzekeringsplannen reeds bestaande aandoeningen uit van hun dekking, maar weinigen omvatten preventive zorg. Preventieve zorg omvat zaken als het jaarlijkse welzijnsonderzoek van uw kat, vaccinaties en sterilisatie / castratiechirurgie. Veel plannen bieden dekking voor een extra maandelijkse premie en de add-on voor preventieve zorg van Spot is zeer uitgebreid.

Maandelijkse premie Vergoeding Aftrekbaar Jaarlijkse limiet Wachttijden
30,14 dollar*

$ 24.95 / mo. Preventieve zorg add-on

70%, 80%, 90% 100 dollar, 250 dollar, 500 dollar, 750 dollar, 1.000 dollar $ 2.5k – Onbeperkt Ongevallen: 14 dagen

Ziekte: 14 dagen

Orthopedisch: 14 dagen

Wat wordt gedekt?

Het ongevallen- en ziekteplan van Spot biedt uitgebreide overschrijding voor behandelingen en procedures met betrekking tot een breed scala aan aandoeningen. Dit plan omvat examenkosten en diagnostiek, zelfs geavanceerde behandelingen zoals chemotherapie, acupunctuur en stamceltherapie. Spot biedt ook een ongevalsplan met of zonder preventieve zorgdekking. Het ongevalsplan kost $ 14.29 per maand.

Een spot huisdierenverzekering dekt geen reeds bestaande aandoeningen, fokkosten, cosmetische ingrepen of preventieve zorg. U kunt echter een add-on Preventive Care Plan kopen.

Het Gold-plan kost een extra $ 9.95 per maand en omvat beperkte dekking voor wellness-examens, gebitsreinigingen, ontworming, vaccins en FELV-tests. Het Platinum-plan kost $ 24.95 per maand en dekt deze kosten tegen een hoger tarief met de toevoeging van dekking voor vlooienpreventie, bloedonderzoek en urineonderzoek.

Pros

 • Twee uitgebreide preventieve zorgplannen beschikbaar
 • Geavanceerde behandelingen zoals chemo en stamceltherapie komen aan bod
 • Flexibel vergoedingspercentage, aftrekbaar en jaarlijkse limieten
 • Lage wachttijd van 14 dagen voor ziekte en kruisbandletsel
 • Dekking omvat chippen en examenkosten

Tegens

 • De beschikbaarheid van de klantenservice is beperkt in het weekend
 • Zoals de meeste plannen, dekt het geen reeds bestaande omstandigheden

#8 Beste voor levenslange dekking: gezonde poten

Klik hier om een offerte te krijgen voor een gezonde potenverzekering voor katten

Healthy Paws Pet Insurance werd opgericht in 2009 samen met de Healthy Paws Foundation die dierenreddingsorganisaties helpt ondersteunen door subsidies te verstrekken voor voedsel, medicijnen en bedrijfskosten. Deze huisdierenverzekeringsmaatschappij heeft claimformulieren afgeschaft en omgezet naar een smartphone-app die het gemakkelijk maakt om uw polis online te beheren.

Maandelijkse premie Vergoeding Aftrekbaar Jaarlijkse limiet Wachttijden
$23,42* 50%, 70%, 80%, 90% 250 dollar, 500 dollar, 750 dollar, 1.000 dollar Onbegrensd Ongevallen: 15 dagen

Ziekte: 15 dagen

Orthopedisch: 12 mnd.

Wat wordt gedekt?

Ongevallen- en ziektedekking van Healthy Paws omvat diagnostiek en behandeling voor een breed scala aan problemen, waaronder kanker, chronische aandoeningen, erfelijke aandoeningen en aangeboren aandoeningen. Dekking omvat beeldvormingstests, chirurgie, ziekenhuisopname, spoedeisende hulp, gespecialiseerde zorg, voorgeschreven medicijnen en zelfs alternatieve behandeling.

De huisdierenverzekering van Healthy Paws dekt geen reeds bestaande aandoeningen, preventieve zorg of sterilisatie- / castratieprocedures. Hun plannen dekken ook geen examenkosten. Zowel ongevallen als ziekten hebben een wachttijd van 15 dagen, maar Healthy Paws vereist een wachttijd van 12 maanden voor heupdysplasiedekking bij huisdieren die jonger zijn dan 6 jaar.

Alle Healthy Paws-plannen hebben geen limieten per incident, jaar of levensduur. U kunt uw plan aanpassen door te kiezen uit vier aftrekbare opties en vier vergoedingstarieven. Healthy Paws biedt geen add-ons om examenkosten of preventieve zorg te dekken.

Pros

 • Pas uw plan aan met vier eigen risico’s en terugbetalingsopties
 • Biedt directe betaling voor bepaalde aanbieders
 • Geen jaarlijkse of levenslange dekkingslimieten voor een abonnement
 • Claims worden al binnen 48 uur verwerkt
 • Smartphone-app maakt het gemakkelijk om uw abonnement online te beheren

Tegens

 • Eenmalige administratiekosten van $ 25 bij inschrijving
 • Geen opties voor add-on wellnessdekking
 • Zoals de meeste plannen, dekt het geen reeds bestaande omstandigheden

#9 Beste accident-only plan: huisdieren beste

Klik hier voor een offerte voor huisdieren Beste verzekering voor katten

Als u uitgebreide bescherming wilt tegen onverwachte dierenartskosten, is een ongevallen- en ziekteplan de juiste keuze. Voor katten met reeds bestaande aandoeningen is het echter misschien niet de moeite waard om de extra premie te betalen voor een plan dat u mogelijk niet kunt gebruiken. In gevallen als deze – en in gevallen waarin de kat jong en gezond is – u kunt een plan voor alleen een ongeval overwegen. Pets Best heeft een betaalbare optie.

Maandelijkse premie Vergoeding Aftrekbaar Jaarlijkse limiet Wachttijden
$27,99* 70%, 80%, 90% $50, $100, $200, $250, $500, $1.000 $ 5k of onbeperkt Ongevallen: 3 dagen

Ziekte: 14 dagen

Orthopedisch: 6 mnd.

Wat wordt gedekt?

Het ongevalsplan van Pets Best biedt tot $ 10.000 aan jaarlijkse dekking met een vergoedingspercentage van 90% en een eigen risico van $ 250. Het kost slechts $ 6 per maand en dekt diagnostiek en behandeling voor ongevallen zoals vergiftiging, beten, auto-ongelukken, inname van vreemde lichamen en meer. Het plan dekt geen ziekten, routinematige zorg of alternatieve therapieën.

De ongevallen- en ziekteplannen van Pets Best zijn beschikbaar met drie verschillende dekkingsniveaus. Het Essential-plan dekt ongevallen, ziekten, kanker, erfelijke aandoeningen, spoedeisende hulp, operaties en voorgeschreven medicijnen met een maximale jaarlijkse uitbetaling van $ 5k. Het Plus-plan voegt dekking toe voor examenkosten en het Elite-plan voegt revalidatie-, acupunctuur- en chiropractische dekking toe.

Zoals de meeste plannen, dekt pets best huisdierenverzekering geen reeds bestaande aandoeningen of preventieve zorg. Dit bedrijf doet echter over routinematige zorg add-ons op twee niveaus voor $ 16 of $ 26 per maand extra. Het BestWellness-plan is het meest uitgebreid en biedt hogere dekkingslimieten en enige dekking voor gebitsreiniging en sterilisatie / castratiechirurgie.

Pros

 • Uitgebreid abonnement voor alleen ongevallen beschikbaar
 • Korte wachttijd van 3 dagen voor ongevallen
 • Flexibel eigen risico tussen $ 50 en $ 1.000
 • Drie dekkingsniveaus voor ongevallen- en ziekteplannen
 • Optionele add-on voor preventieve zorg beschikbaar

Tegens

 • Slechts twee opties voor jaarlijkse limieten
 • Zoals de meeste plannen, geen dekking voor reeds bestaande aandoeningen

* Maandelijkse premies verkregen met behulp van het profiel van Sweet Pea, een 4-jarige, gesteriliseerde binnenlandse korthaar die in San Francisco, Californië woont.

Gemiddelde kattenverzekeringskosten in Californië

Volgens een onderzoek uit 2021, uitgevoerd door de American Pet Products Association (APPA), geven Amerikaanse eigenaren van gezelschapsdieren meer dan $ 34 miljard uit om hun katten gezond te houden. Dit cijfer vertegenwoordigt uitgaven aan zaken als veterinaire zorg, chirurgische procedures en voorgeschreven medicijnen. Dierenartszorg is de hoogste categorie van uitgaven onder eigenaren van gezelschapsdieren na voedsel en traktaties voor huisdieren.

Huisdierenverzekeringen kunnen helpen een deel van de kosten in verband met veterinaire zorg voor huisdieren te verminderen, maar de premies variëren sterk.

Volgens Market Watch liggen de maandelijkse premies voor kattenverzekeringen gemiddeld tussen de $ 15 en $ 30. Market Watch verzamelde citaten met behulp van een 4-jarige kater uit de top tien van populairste rassen. Forbes Advisor berekende een maandelijkse premie tussen $ 30 en $ 48 voor plannen met een vergoedingspercentage van 90%, $ 250 aftrekbaar en $ 5.000 jaarlijkse maximale uitbetaling.

Locatie is een belangrijke factor bij het bepalen van verzekeringstarieven. Op basis van ons onderzoek voor dit stuk liggen de gemiddelde kosten van kattenverzekeringen in Californië tussen $ 18 en $ 30 per maand. Nogmaals, we verzamelden citaten voor een 4-jarige vrouwelijke binnenlandse korthaar zonder reeds bestaande aandoeningen.

Waar het op neer komt

Waar u ook woont, kattenverzekering heeft het potentieel om u duizenden dollars te besparen op onverwachte dierenartskosten. In sommige gevallen maakt het hebben van een huisdierenverzekering een verschil bij het nemen van beslissingen over een levensverlengende behandeling voor ernstige ongevallen en ziekten. Sommige eigenaren van gezelschapsdieren kunnen het zich gewoon niet veroorloven om hun kat een potentieel levensreddende operatie of dure behandeling voor chronische ziekten te geven.

Er zijn geen garanties dat u waar voor uw geld krijgt van een huisdierenverzekering, maar voor veel katteneigenaren is het voldoende om de gemoedsrust te hebben, wetende dat er een back-upplan is.

Hier zijn de belangrijkste afhaalmaaltijden uit ons onderzoek naar kattenverzekeringen in Californië:

 • De meeste huisdierenverzekeringsmaatschappijen in Californië bieden vergoedingspercentages tussen 70% en 90%, hoewel een paar 50% of 100% als optie aanbieden.
 • Californische kattenverzekeringsplannen voor een 4-jarige vrouwelijke kat met 80% vergoeding, een jaarlijks eigen risico van $ 250 en $ 5k jaarlijkse limietkosten tussen $ 18 en $ 30 per maand.
 • Huisdierenverzekeringsmaatschappijen die verkopen aan inwoners van Californië moeten informatie vrijgeven over beleidsuitsluitingen, wachttijden, eigen risico’s en uitbetalingslimieten.

Als het gaat om het kopen van een kattenverzekering, is het volledig jouw keuze om te maken. Als katteneigenaar is het uw verantwoordelijkheid om uw kat veilig en gezond te houden, maar het kopen van een huisdierenverzekering is niet de enige om dat te doen.

Een huisdierenverzekering kan u gemoedsrust geven, wetende dat u hulp krijgt bij het dekken van onverwachte dierenartskosten in het geval van een ongeval of ernstige ziekte. Het dekt echter over het algemeen geen geplande kosten zoals sterilisatie / castratiechirurgie, wellness-onderzoeken en vaccinaties. Als uw kat jong en gezond is, is het misschien meer de moeite waard om wat u zou uitgeven aan verzekeringspremies in een noodfonds voor uw kat te stoppen.

Als u besluit dat een huisdierenverzekering de kosten waard is, raden we u aan een van de plannen te overwegen die we hierboven hebben besproken.

Lees ook: