Goedste kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Goedste kattenvoer is een relatief nieuw merk gemaakt in de Filippijnen. Het merk wordt geproduceerd door het toonaangevende tonijnconservenbedrijf van het land, Century Pacific Food Inc. Goodest voldoet aan de AAFCO-richtlijnen en het is lokaal gemaakt in de Filippijnen, waardoor het opvalt in een markt waar ander kattenvoer wordt geïmporteerd. Lees meer over het beste kattenvoer in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel het beste kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben het beste kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Goodest op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 6/10
 • Productvariëteit – 5/10
 • Prijs– 9/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 7.2/10

We geven Goedste kattenvoer een 43 uit 60 beoordeling (71,67%) of een B-cijfer.

Over Goodest

Goodest is een nieuw merk nat kattenvoer dat doorbreekt op de markt voor dierenvoeding in de Filippijnen. De meeste commerciële huisdiervoedingsproducten in de Filippijnen worden geïmporteerd, zelfs als sommige van hun ingrediënten, zoals tonijn, uit het gebied komen.

Zoals veel delen van de wereld, beleefden de Filippijnen een huisdierenboom tijdens de Covid-pandemie. Er was een toegenomen vraag naar kattenvoer, hoewel er een lockdown van kracht was. Century zag in deze periode een kans om verder te gaan met het ontwikkelen van hun eigen merk lokaal gemaakt kattenvoer.

Century produceert al meer dan 40 jaar andere kruideniers- en drankproducten. Het is een van de “2021 Best Under A Billion” -lijst van Forbes Asia magazine van 200 best presterende beursgenoteerde kleine en middelgrote bedrijven in de regio Azië-Pacific.

Inkoop en productie

De beste dierenvoeding wordt lokaal gemaakt in General Santos City, de tonijnhoofdstad van de Filippijnen en het productiehoofdkwartier van General Tuna Corp., de exporttak van Century Pacific Food Inc. (CNPF) die Goodest produceert voor General Odyssey Inc.

General Tuna Corp. is sinds 1999 actief in de voedselproductie. Ze ondersteunen programma’s op het gebied van duurzaamheid van vissen en milieuveiligheid en -behoud. Ze nemen ook deel aan de International Seafood and Sustainability Foundation. Het bedrijf heeft de volgende certificeringen en accreditaties.

1. Voedselveiligheid

 • EU (Europese Unie) goedgekeurde fabriek
 • Amerikaanse FDA (United States Food and Drug Administration) gecertificeerd
 • CFIA (Canadian Food Inspection Agency) gecertificeerd
 • HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) gecertificeerd
 • IFS (Internationale Voedselstandaard)
 • BRC (Brits Retail Consortium)

2. Speciale dieetvoorschriften

 • Halal gecertificeerd door IDCP (Islamic Da’wah Council of the Philippines)
 • Kosher gecertificeerd door OU (Orthodoxe Unie)

3. Sociale verantwoordelijkheid

 • BSCI (Business Social Compliance Initiative)
 • SMETA (SeDex Leden Ethical Trade Audit)

4. Duurzaamheid en behoud

 • MSC (Marine Stewardship Council) gecertificeerd
 • Dolphin Safe gecertificeerd door EII (Earth Island Institute)

De belangrijkste ingrediënten die worden gebruikt in Goodest kattenvoer zijn afkomstig uit de westelijke centrale Stille Oceaan, FAO Zone 71 (Voedsel- en Landbouworganisatie). Zoals je zou raden, bevatten deze ingrediënten tonijn en andere ingrediënten voor zeevruchten.

De beste recepten voldoen aan de AAFCO-richtlijnen. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met door de overheid gecertificeerde dierenartsen. De formules zijn beoordeeld en goedgekeurd door het Philippine Bureau of Animal Industry.

Is het beste kattenvoer teruggeroepen?

We hebben geen terugroepacties gevonden voor Goodest pet foods. Houd er rekening mee dat dit een heel nieuw merk is. De bedrijven die betrokken zijn bij het maken van Goodest maken echter al vele jaren tonijn en andere producten.

Wat voor soort voedsel biedt het beste?

Op dit moment maakt Goodest drie recepten voor nat kattenvoer. Het voedsel wordt geleverd in zakjes van 85 gram.

De drie smaken die momenteel beschikbaar zijn, zijn: Chicken Chomp (kippenvlees is het eerste ingrediënt); Malse tonijn (tonijn is het eerste ingrediënt); en vlezige makreel (sardine is het eerste ingrediënt, gevolgd door tonijn en vervolgens makreel).

De voedingsmiddelen omvatten sojaolie, tarwegluten en kleurstoffen. Het kiprecept bevat suiker.

Alle drie de voedingsmiddelen zijn geformuleerd voor alle levensfasen.

Goedste kattenvoer Review

#1 Goedste Chicken Chomp kattenvoer Review

Koop op Goodestpetfood.com

De Filippijnen hebben hun eigen onafhankelijke etiketteringssysteem voor voedsel en dierenvoeding, zodat de Verenigde Staten, de EU en andere regeringen geen controle hebben over hoe het land omgaat met etiketten en informatie over voedingsmiddelen die daar worden gemaakt. Goodest geeft veel informatie over hun kattenvoer op de website van het merk, maar we moesten op zoek gaan naar de gegarandeerde analyse op de achterkant van het zakje.

Goodest Chicken Chomp kattenvoer is een brokken in jus product. Het voer heeft een zeer hoog vochtgehalte, zelfs voor een nat kattenvoer. Het eerste ingrediënt is kippenvlees, maar het bevat tonijn en runderlever, voor het geval uw kat problemen heeft met die eiwitten.

Dit recept bevat tarwegluten, sojaolie, kleurstoffen en suiker. Het bevat ook “jus” die niet wordt geïdentificeerd.

De vlees- en visingrediënten in dit voedsel kunnen van zeer goede kwaliteit zijn, gezien de tonijn die uit dit gebied komt, evenals de certificeringen en accreditaties van de fabrikant. U moet die mogelijkheid echter in evenwicht brengen met het gebruik van enkele van de andere ingrediënten in het voedsel.

Een van de verkoopargumenten voor Goodest zijn de lage kosten, dus u moet daar rekening mee houden. Dit is een budgetvoedsel.

Goodest geeft geen calorie-informatie, maar we schatten dat het ongeveer 46 kcal per 100 gram heeft.

Over het algemeen denken we dat de vlees- en visingrediënten waarschijnlijk goed zijn in dit voedsel, maar sommige van de andere ingrediënten zijn teleurstellend.

Ingrediënten

Compositie

Kippenvlees, Tonijn, Runderlever, Kip bijproducten, Tarwegluten, Jus, Sojaolie, Mineralen, Aminozuren, Kleurstoffen, Suiker, Vitaminen, DHA

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 7%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 87%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 53.85%

Vet: 15.38%

Vezel: 7.69%

Koolhydraten: 23.08%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 47.12%

Vet: 32.69%

Koolhydraten: 20.19%

Ingrediënten die we leuk vonden: kippenvlees, tonijn, runderlever, DHA

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Tarwegluten, “jus”, sojaolie, kleurstoffen, suiker

Veel voorkomende allergenen: Kip, tonijn (vis), rundvlees, tarwe en soja kunnen allemaal allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Goede vlees- en viseiwitten
 • Bevat toegevoegde DHA die goed is voor het gezichtsvermogen en de hersenen
 • Laag in kosten

Tegens

 • Bevat tarwegluten en sojaolie die allergenen kunnen zijn voor sommige katten
 • Bevat kleurstoffen en suiker die niet nodig zijn voor katten

#2 Goedste malse tonijn kattenvoer Review

Koop op Goodestpetfood.com

Gemaakt in de tonijnhoofdstad van de Filippijnen, zouden we verwachten dat goodest kattenvoer toegang heeft tot enkele van de beste tonijn in de Stille Oceaan. De fabrikant van Goodest kattenvoer levert tonijn voor een van de top drie Amerikaanse merken tonijn en de top vijf Japanse retail tonijnmerken.

Met dat in gedachten bevat Goodest Tender Tuna kattenvoer (paté) tonijn als hoofdingrediënt en het enige dierlijke eiwit. Het voldoet aan de AAFCO-voedingsniveaus voor alle levensfasen. Het voedsel bevat ook toegevoegde vitamines en mineralen om ervoor te zorgen dat het voedsel compleet en uitgebalanceerd is. En het heeft DHA toegevoegd (een natuurlijk omega-3 vetzuur) dat gunstig is voor de hersenen en het zenuwstelsel van een kat. DHA is vooral belangrijk voor jonge kittens.

Het voedsel bevat ook sojaolie, tarwegluten en kleurstoffen die als minder wenselijk worden beschouwd.

Dit is een budgetvoer waar katten waarschijnlijk van zullen genieten vanwege de tonijn. U moet beslissen of de andere ingrediënten belangrijk genoeg zijn om het te kopen of niet.

Goodest geeft geen calorie-informatie, maar we schatten dat het ongeveer 46 kcal per 100 gram heeft.

Ingrediënten

Compositie:

Tonijn, Sojaolie, Geleermiddelen, Mineralen, Tarwegluten, Kleurstoffen, DHA, Vitaminen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 7%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 87%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 53.85%

Vet: 15.38%

Vezel: 7.69%

Koolhydraten: 23.08%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 47.12%

Vet: 32.69%

Koolhydraten: 20.19%

Ingrediënten die we leuk vonden: Tonijn, DHA

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Sojaolie, geleermiddelen, tarwegluten, kleurstoffen

Veel voorkomende allergenen: Tonijn (vis) kan voor sommige katten een allergeen zijn; tarwegluten en sojabonen kunnen allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Tonijn is een goede bron van eiwitten voor katten en dit bedrijf is een topproducent van tonijnproducten
 • Het bedrijf heeft top accreditaties en certificeringen
 • Budgetkosten zijn nuttig

Tegens

 • Bevat sojaolie en geleermiddelen
 • Bevat tarwegluten en kleurstoffen

#3 Goedste vlezige makreel paté met brokken kattenvoer Review

Koop op Goodestpetfood.com

Goodest Meaty Makreel is een lichte verkeerde benaming voor dit voedsel. Makreel is eigenlijk het derde ingrediënt. Oceaanvis zou waarschijnlijk een betere naam zijn. De vis in het voedsel omvat sardine en tonijn, evenals makreel. Witte vis verschijnt later in de lijst. Dit zijn allemaal vissen die katten meestal leuk vinden.

Als uw kat problemen heeft met kip, zijn kipbijproducten het vierde ingrediënt.

Na al dit eiwit bevat het voedsel wel enkele ingrediënten die minder wenselijk zijn, zoals sojaolie, tarwegluten en kleurstoffen.

Goodest Meaty Makreel voldoet aan de AAFCO voedingseisen voor alle levensfasen.

Net als bij de andere Goedste recepten is dit een budgetvoedsel. Het eiwit in het voedsel zal waarschijnlijk katten aanspreken. U moet beslissen of de andere ingrediënten de moeite waard zijn om over het hoofd te zien voor de prijs.

Goodest geeft geen calorie-informatie, maar we schatten dat het ongeveer 46 kcal per 100 gram heeft.

Ingrediënten

Compositie
Sardine, Tonijn, Makreel, Kip bijproducten, Witte vis, Sojaolie, Tarwegluten, Geleermiddelen, Mineralen, Vitaminen, DHA, Kleurstoffen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 7%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 87%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 53.85%

Vet: 15.38%

Vezel: 7.69%

Koolhydraten: 23.08%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 47.12%

Vet: 32.69%

Koolhydraten: 20.19%

Ingrediënten die we leuk vonden: Sardine, tonijn, makreel, witte vis, DHA

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Sojaolie, tarwegluten, kleurstoffen

Veel voorkomende allergenen: Vis kan voor sommige katten een allergeen zijn; kip kan voor sommige katten een allergeen zijn; sojabonen en tarwegluten kunnen allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Vis levert goede eiwitten voor katten
 • De fabrikant is een topproducent van tonijn en makreel voor bedrijven die deze producten voor menselijke consumptie verkopen.
 • De budgetkosten zijn nuttig

Tegens

 • Bevat sojaolie en tarwegluten die problematisch kunnen zijn
 • Bevat kleurstoffen die uw kat niet nodig heeft

Wat vinden klanten van het lekkerste kattenvoer?

Goodest cat food is een nieuw merk gemaakt in de Filipijnen. De beoordelingen die we vonden waren meestal lokaal, maar de meerderheid van hen was enthousiast.

Positieve beoordelingen

snelle verzending. product van goede kwaliteit. Kosteneffectieve. goedste kat malse tonijn pack is zo geliefd bij onze katten. zal bestellen zodra de voorraden op zijn. – door Angelita B. reviewing Goodest Cat Tender Tuna op 28 jun 2022

geplaatst bestelling op 8 juni, artikelen werden geleverd op 10 juni. katten houden hiervan als aanvulling op hun gebruikelijke aozi droge kattenvoer. goede deal ook. -Shelley V. reviewing Goodest Cat Tender Tuna op 10 jun 2022

Negatieve beoordelingen

We vonden een paar 3- en 4-sterrenrecensies, maar ze waren niet in het Engels. We hebben geen lagere beoordelingen gevonden.

De producten werden mooi en veilig verpakt. Mijn enige probleem is hindi bet ng mga amo ko 🙁 hahahaha yung isang pusa ko sabaw lang kinain tas yung isa tumikim lang 😆

Dit is de vertaling die we hebben gevonden: Mijn baasjes wedden 🙁 niet hahahaha een van mijn katten at alleen soep en de ander proefde het alleen maar -door angel Goodest Cat Tender Tuna 09 mrt 2022

Hoeveel kost het beste kattenvoer?

Het beste kattenvoer, in zakjes van 85 gram, wordt verkocht voor ongeveer P25 (ongeveer US $ 0,50). Volgens Goodest is dat minstens 17 procent minder dan vergelijkbare buitenlandse merken.

De zakjes worden verkocht in singles of in bundels. Je kunt dezelfde voedselbundels of variëteitspakketten kopen.

Over het algemeen, is het beste kattenvoer een goede keuze?

Het lekkerste kattenvoer is vergelijkbaar met voedingsmiddelen als Whiskas en Sheba. Ze lijken een aantal vlees- en viseiwitten van goede kwaliteit te bevatten, maar ze bevatten ook enkele ingrediënten die ervoor kunnen zorgen dat je twee keer nadenkt voordat je ze koopt.

Deze producten worden lokaal gemaakt in de Filipijnen. Ze zijn ook laag in kosten. Als u in de Filippijnen bent en u bent op zoek naar een budget kattenvoer, zou Goodest een voedsel zijn om te overwegen.

Hoe bestel je het lekkerste kattenvoer?

In de Filipijnen kun je het lekkerste kattenvoer online kopen via Lazada, Shopee en Pet Warehouse. Ze zijn ook verkrijgbaar via Waltermart Supermarkets, geselecteerde Robinsons Supermarkets en geselecteerde Pet House-filialen in Quezon City (Katipunan, Teacher’s Village, Timog, Don Antonio).