De 8 beste kattenvoer in Singapore

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De Verenigde Staten blijven een van de grootste fabrikanten en exporteurs van huisdiervoedingsproducten. Populaire merken zoals Fancy Feast en Royal Canin zijn over de hele wereld verkrijgbaar, waaronder Singapore.

Hoewel Singapore zich niet helemaal heeft aangesloten bij de gelederen van veel Europese en Amerikaanse bedrijven bij het produceren van hun eigen huisdiervoer, ontbreekt het huisdierouders niet aan opties. Australië is een belangrijke leverancier van dierenvoeding in Singapore en veel van de grootste Amerikaanse merken zijn gemakkelijk te vinden.

In deze gids bespreken we kort wat uw kat nodig heeft op het gebied van voeding. We zullen het ook hebben over het soort kattenvoer dat je in Singapore zult vinden en je kennis laten maken met onze topkeuzes.

In één oogopslag: beste kattenvoer om te kopen in Singapore

Wil je snel kijken naar de beste kattenvoer die in dit artikel wordt besproken? In de onderstaande vergelijkingstabel hebben we enkele van de belangrijkste kenmerken van elk product gemarkeerd. Meer gedetailleerde informatie over elk product vindt u verderop in het artikel.

#1

aac-table__image

10.0

Geplukt door 31 mensen vandaag!

PetCubes Wild Kangaroo Fresh Kattenvoer

 • Hoogwaardige bron van nieuwe dierlijke eiwitten
 • Vlees zit in brokken waar je kat op kan kauwen en scheuren
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

#2

aac-table__image

9.8

Geplukt door 31 mensen vandaag!

Grote hond voor katten Kalkoen rauw kattenvoer

 • Gemaakt met 92% vlees, bot en slachtafval
 • Rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten en vetten
 • Rauw en onbewerkt, gemaakt met ingrediënten van menselijke kwaliteit

#3

aac-table__image

9.5

Geplukt door 25 mensen vandaag!

Ziwi Peak Lamsvlees Recept Ingeblikt voedsel

 • Gemaakt met ethisch en duurzaam geproduceerde ingrediënten
 • Bestaat voor 92% uit vlees, organen en groene mosselen
 • Boordevol soorten geschikte dierlijke eiwitten en gezond vet

#5

aac-table__image

9.3

Geplukt door 18 mensen vandaag!

Miauw Wild Herten Gevriesdroogd Kattenvoer

 • Eerste 7 ingrediënten zijn hoogwaardige dierlijke ingrediënten
 • Gemaakt met vers vlees, gemalen bot en orgaanvlees
 • Gevriesdroogd om smaak en voeding te behouden

#7

aac-table__image

9.0

Geplukt door 18 mensen vandaag!

Young Again ZERO Katten- en Kittenformule

 • Drie bronnen van goed verteerbare dierlijke eiwitten
 • Extreem laag koolhydraatgehalte voor een droog kattenvoer
 • Rijk aan dierlijke vetzuren

Voordat we ingaan op de details van onze topkeuzes, laten we eens kijken naar het onderwerp dierenvoeding in Singapore. We zullen ook enkele tips geven voor het kiezen van een uitgebalanceerd recept en het vinden van kattenvoer in Singapore.

De voedingsbehoeften van uw kat

Katten hebben unieke voedingsbehoeften op basis van hun biologische status als obligate carnivoren. Terwijl honden dichter bij omnivoren staan in hun vermogen om plantaardig materiaal tot op zekere hoogte te verteren, zijn katten ontworpen om te leven van dierlijke producten zoals vlees, organen en rauw bot.

Uw kat heeft een eiwitrijk dieet nodig dat in balans is met gezonde vetten, idealiter afkomstig van dierlijke bronnen. Simpel gezegd, hoe minder plantaardige ingrediënten in het dieet van uw kat, hoe beter.

Eiwit is vooral essentieel voor groei en ontwikkeling bij kittens, maar speelt ook een belangrijke rol bij het behoud van droge spieren op volwassen leeftijd. Vet helpt het lichaam essentiële voedingsstoffen te absorberen en te metaboliseren, naast het leveren van een geconcentreerde bron van energie in de vorm van calorieën.

Uw kat heeft geen biologische behoefte aan koolhydraten, maar wel een assortiment aan vitaminen en mineralen. Deze kunnen volledig worden verkregen uit dierlijke bronnen zoals orgaanvlees en rauw bot, maar veel commercieel kattenvoer vertrouwt op synthetische supplementen om het voedingsevenwicht te waarborgen.

Zorg er bij het winkelen voor kattenvoer voor dat het product is geformuleerd met de nadruk op dierlijke eiwitten en vetten met een beperkt koolhydraatgehalte. Het is ook verstandig om vulstoffen zoals maïs, tarwe en soja te vermijden, omdat evenals kunstmatige additieven zoals smaakstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen.

Hoe is huisdiervoeding gereguleerd in Azië?

Er is een wijdverspreide mening in de huisdiervoedingsindustrie dat huisdiervoeding gemaakt in Azië (met name China) onveilig is. Een belangrijke factor in de ontwikkeling van dit advies was de grote FDA-terugroepactie van Chinees huisdiervoer vanwege verhoogde niveaus van melamine.

Nadat de Chinese overheid veel van het vergiftigde huisdiervoer terugvoerde naar Binzhou Futian Biology Technology Co. Ltd., riepen een aantal verschillende bedrijven vrijwillig hun eigen producten terug. Sinds 2007 hebben meer dan 150 dierenvoedingsmerken verschillende recepten voor katten- en hondenvoer teruggeroepen. Sommige van deze merken omvatten grote namen zoals Royal Canin, Hill’s Pet Nutrition, Blue Buffalo en Diamond Pet Foods.

China heeft dus geen geweldige geschiedenis als het gaat om de voedselveiligheid van huisdieren, maar is het stigma van toepassing op andere Aziatische landen? Misschien niet.

Thailand is uitgegroeid tot een belangrijke producent van ingeblikt kattenvoer en de op een na grootste importeur van dierenvoeding naar de Verenigde Staten. De productiekosten zijn in Thailand veel goedkoper dan in de VS, maar een andere bepalende factor is dat het grootste deel van de tonijn in de wereld daar wordt gevangen. Thailand is ook een belangrijke producent van ingeblikte kipproducten.

De productie van huisdiervoeding in Thailand staat onder toezicht van het Department of Livestock Development – vergelijkbaar met het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA). Thailand heeft ook zijn eigen Food and Drug Administration (FDA) die wordt erkend door de Amerikaanse FDA.

Hoewel sommige Aziatische landen een naam opbouwen als belangrijke spelers op de markt voor dierenvoeding, is het belangrijk om individuele producten zorgvuldig te evalueren. Veel merken volgen de AAFCO-normen voor voedingstoereikendheid en elk voedsel dat uit de VS wordt geëxporteerd, moet dat ook doen.

Maar hoe zit het met huisdiervoer geproduceerd in Singapore?

Bij het onderzoeken van kattenvoermerken in Singapore voor deze beoordeling, ontdekte ik dat het grootste deel van het merk dat in Singapore werd geproduceerd, geen melding maakte van AAFCO-normen. Dit wil niet zeggen dat er geen normen zijn voor voeding in dierenvoeding in Singapore, maar ik kon geen specifieke details vinden.

Hoewel de normen voor huisdiervoeding in Singapore een beetje een mysterie zijn, is het mogelijk dat strengere regelgeving aan de horizon ligt.

In de nasleep van de COVID-19-pandemie toont marktonderzoek een toename van online winkelen onder eigenaren van gezelschapsdieren. Uit een rapport dat in 2020 werd uitgebracht, bleek zelfs dat de regio Azië-Pacific een van de grootste wereldwijde markt voor huisdierverzorging is. Veel van de merken die populair zijn in de VS en Europa zijn direct beschikbaar voor inwoners van Singapore via online retailers zoals Amazon.

Naarmate de markt voor huisdiervoeding groeit, kunnen regelgevende instanties in heel Azië meer aandacht gaan besteden aan de huisdiervoedingsproducten die in hun eigen land worden vervaardigd.

Het beste kattenvoer in Singapore: onze topkeuzes

Mijn topkeuze is het enige in Singapore gemaakte kattenvoermerk dat ik kon vinden. Ik vond wel een raw food merk genaamd Raw Instinct, maar het werd in 2020 omgedoopt. De topkeuze op deze lijst kan in feite het nieuwe bedrijf zijn.

Sommige van mijn andere topkeuzes zijn australische huisdiervoedingsbedrijven die verzenden naar Singapore of andere Aziatische bedrijven die Australische ingrediënten gebruiken. Ik heb ook enkele van de meest populaire in de VS gevestigde huisdiervoedingsbedrijven opgenomen die je kunt vinden op Amazon en andere online retailers die naar Singapore verzenden.

#1 PetCubes

Zicht op PetCubes.com

PetCubes, dat wordt vermeld in een artikel in het tijdschrift Petfood Industry, is een in Singapore gemaakt huisdiervoedingsbedrijf dat zacht gekookt voedsel voor honden en vers rauw voedsel voor zowel honden als katten aanbiedt. Onder hun zacht gekookte hondenvoerlijn is een recept geïnspireerd op het nationale gerecht van Maleisië en een lokale favoriet in Singapore genaamd nasi lemak.

Het verse rauwe kattenvoer van PetCubes is verkrijgbaar in zes smaken, waaronder kip, rundvlees, eend, lam, kangoeroe en hert. U kunt deze recepten afzonderlijk kopen of een variëteitspakket van alle zes smaken kopen. PetCubes biedt ook zes smaken bottenbouillon voor huisdieren.

PetCubes lijkt een bedrijf te zijn dat alleen bezorging biedt voor gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 135. U kunt ervoor kiezen om een eenmalige aankoop te doen of een abonnement te nemen en 5% te besparen op leveringen van maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 22.00 uur.

Uitgelicht recept: PetCubes Wild Kangaroo Fresh Cat Food

Eerste 5 ingrediënten: Kangoeroevlees, Lamslever, Lamspluk, Extra Vierge Kokosolie, Atlantische Zalmolie

Een van de meer onconventionele recepten van PetCubes, dit verse rauwe voedsel bevat kangoeroe als het primaire eiwit. Het bevat ook aanvullende eiwitten van lamsleven en lampluk, maar geen geconcentreerde bronnen van plantaardige eiwitten.

In feite zijn er slechts een handvol plantaardige ingrediëntens in deze formule, de primaire is kokosolie. Zalmolie volgt dit ingrediënt en biedt een dierlijke bron van omega-3-vetzuren.

Dit recept is gemaakt met 100% wild kangoeroevlees ingevlogen uit Australië. Het is geformuleerd voor katten van alle rassen en levensfasen, inclusief katten met voedselallergieën. Er zijn geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Wat het rauwe voedsel van PetCubes uniek maakt, is dat de vleesingrediënten in de vorm van brokken zijn, zodat uw kat het voedsel kan scheuren en kauwen, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Ingrediënten

Kangoeroevlees, lamslever, lamspluk, extra vierge kokosolie, Atlantische zalmolie, gemalen eierschalen, biologische zeekelp, prebiotica &probiotica collageenmix, acaibessen, ashwagandhawortel, paardenbloemwortel, spirulina, vitamine E, mangaangluconaat, vitamine B-complex, vitamine D.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 3.8%

Ruwe celstof: 0.1%

Vocht: 65%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 91.43%

Vet: 10.86%

Vezel: 0.29%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 77.62%

Vet: 22.38%

Wat we leuk vonden

 • Hoogwaardige bron van nieuwe dierlijke eiwitten
 • Vlees zit in brokken waar je kat op kan kauwen en scheuren
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen
 • Bespaar 5% op een reguliere levering elke 1 tot 6 weken

Wat we niet leuk vonden

 • Bevat wat onnodige plantaardige ingrediënten
 • Alleen online beschikbaar

#2 Big Dog Pet Foods

Zicht op BigDogPetFoods.com

Big Dog Pet Foods, gevestigd in Australië, is 100% natuurlijk, gemaakt met ingrediënten van menselijke kwaliteit die allemaal rauw en onbewerkt zijn. Elk recept is koolhydraatarm en graanvrij en vrij van kunstmatige toevoegingen en vulstoffen. Ze bieden rauw voedsel voor honden en katten, evenals zacht gekookte recepten voor honden.

Hoewel Big Dog Pet Foods niet in Singapore is gevestigd en alleen verkrijgbaar is in winkels in Australië, kunt u het vinden bij Neko Neko Cat Store in Singapore. Je kunt het ook online bestellen bij NekoJam.com.

Uitgelicht recept: Grote hond voor katten Kalkoen rauw kattenvoer

Eerste 5 ingrediënten: Kalkoen, Fijngemalen Kalkoenbot, Kip, Fijngemalen Kippenbot, Rundvlees

Met kalkoen als het primaire eiwit, is deze rauwe kattenvoerformule gemaakt met een mix van vers vlees, gemalen bot en orgaanvlees. Het bevat 92% vlees, bot en slachtafval, waardoor het rijk is aan eiwitten en zeer geschikt voor soorten.

Hoewel dit voedsel rijk is aan eiwitten en vocht, bevat het wel een paar plantaardige ingrediënten. Wortelen, tarwegras en gerstgras volgen het vlees, bot en slachtafval met alfalfa en kelp aan het einde van de lijst. Dit recept wordt ook aangevuld met zowel prebiotica als probiotica om de spijsvertering van uw kat te ondersteunen.

Dit recept is handig verpakt in individuele pasteitjes van 115 g die u één of twee tegelijk kunt ontdooien om ervoor te zorgen dat het voedsel van uw kat altijd vers is.

Ingrediënten

Kalkoen, Fijngemalen Kalkoenbot, Kip, Fijngemalen Kippenbot, Rundvlees, Runderhart, Runderlever, Wortelen, Tarwegras, Gerstgras, Eieren, Levende Probiotica, Prebiotica, Alfalfa, Kelp.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 16%

Ruw vet: 9%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 72%

As: 2.2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 57.14%

Vet: 32.14%

Vezel: 3.57%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 42.26%

Vet: 57.74%

Wat we leuk vonden

 • Gemaakt met 92% vlees, bot en slachtafval
 • Rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten en vetten
 • Rauw en onbewerkt, gemaakt met ingrediënten van menselijke kwaliteit
 • Vrij van vulstoffen en kunstmatige toevoegingen

Wat we niet leuk vonden

 • Bevat enkele plantaardige ingrediënten

#3 Ziwi Piek

Bekijk op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Ziwi Peak is gevestigd in Nieuw-Zeeland, maar hun producten zijn over de hele wereld verkrijgbaar. Je kunt ze niet alleen vinden op Amazon.sg, maar Ziwi Peak is verkrijgbaar in bijna twee dozijn lokale dierenwinkels in Singapore.

Alle Ziwi Peak recepten worden gemaakt in Nieuw-Zeeland met ethisch en duurzaam ingrediënten van herkomst. Dit merk biedt ingeblikt voedsel en zacht aan de lucht gedroogd voedsel voor huisdieren, die allemaal zijn geformuleerd volgens PeakPrey-verhoudingen – tot 96% vlees, organen en Nieuw-Zeelandse groene mosselen.

Aanbevolen recept: Ziwi Peak Lamsvlees Recept Ingeblikt voedsel

Eerste 5 ingrediënten: Lam, Water, Lam Long, Lam Nier, Lam Lever

Ziwi Peak is een van onze hoogst gewaardeerde kattenvoeren en scoort een A- overall. We houden van hun natvoerformules omdat ze vol zitten met dierlijke eiwitten en vocht.

Dit recept is gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten die ook nieuw is voor veel katten. Dit maakt het een geweldige optie voor katten met gevoelige magen of voedselallergieën. Het bevat slechts één bron van toegevoegde koolhydraten (kikkererwten), wat neerkomt op een zeer laag koolhydraatgehalte van minder dan 2% als gevoed.

Ongeveer 92% van dit recept bestaat uit vers vlees, organen en Nieuw-Zeelandse groene mosselen. De toevoeging van lamsbot voegt een natuurlijke bron van essentiële mineralen toe, terwijl groene spieren bijdragen aan gewrichtsondersteunende glucosamine en chondroïtine.

Hoewel deze formule een uitstekende keuze is op het gebied van voeding, is het behoorlijk prijzig.

Ingrediënten

Lam, water voldoende voor verwerking, Lamslong, Lamsnier, Lamslever, Kikkererwten, Lamspens, Lamshart, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel, Lamsbot, DL-Methionine, Gedroogde Kelp, Mineralen (Magnesiumsulfaat, Zink Aminozuurcomplex, Mangaan Aminozuurcomplex, Koper Aminozuurcomplex), Taurine, Vitaminen (Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat, Pyridoxinehydrochloride, Vitamine D3-supplement, Foliumzuur).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9.5%

Ruw vet: 6%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 78%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 43.18%

Vet: 27.27%

Vezel: 9.09%

Koolhydraten: 6.82%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.15%

Vet: 56.98%

Koolhydraten: 5.87%

Wat we leuk vonden

 • Gemaakt met ethisch en duurzaam geproduceerde ingrediënten
 • Bestaat voor 92% uit vlees, organen en groene mosselen
 • Boordevol soorten geschikte dierlijke eiwitten en gezond vet
 • Zeer laag koolhydraatgehalte, minder dan 2% als gevoed

Wat we niet leuk vonden

 • Vrij duur
 • Bevat wat onnodige koolhydraten

#4 Katachtige Natural

Bekijk op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Feline Natural, opgericht in 2006 door Geoff Bowers, is het kattenvoermerk van K9 Natural. Bowers creëerde het bedrijf oorspronkelijk na drie maanden wilde wolven in Alaska te hebben geobserveerd. Hij besteedde enige tijd aan het ontwikkelen van rauwe diëten voor zijn eigen honden en richtte uiteindelijk een rauw hondenvoerbedrijf op: K9 Natural.

In 2011 werd K9 Natural uitgeroepen tot de snelst groeiende fabrikant van Nieuw-Zeeland. Het was rond deze tijd dat de kattenvoerlijn Feline Natural werd gelanceerd. Dit merk richt zich op hele prooiverhoudingen met ingrediënten die voornamelijk afkomstig zijn van duurzame boerderijen en visserijen in Nieuw-Zeeland.

Aanbevolen recept: Katachtige natuurlijke kip en lamsfeest graanvrij gevriesdroogd kattenvoer

Eerste 5 ingrediënten: Kip, Lam Hart, Lam Nier, Lam Lever, Lam Bloed

Deze voedzame formule van Feline Natural wordt zachtjes gevriesdroogd om de smaak en de voedingsintegriteit van de grondstoffen te behouden. Het bevat minder dan 15% koolhydraten zoals gevoed, waardoor het een mooie geschikte keuze is.

Verse kip is het primaire ingrediënt in dit recept, aangevuld met lamsorganen en Nieuw-Zeelandse groene spieren. Het orgaanvlees zorgt voor extra eiwitten en gezonde vetten, maar ook voor essentiële vitamines en mineralen. De Nieuw-Zeelandse groene mosselen zijn rijk aan glucosamine en chondroïtine wat helpt om de gewrichten van uw kat te ondersteunen.

Dit recept bevat wel wat plantaardige ingrediënten, maar slechts twee: lijnzaadvlokken en gedroogde kelp. Er zijn geen vulstoffen of kunstmatige toevoegingen. We hebben dit merk een algemene beoordeling gegeven van B +.

Ingrediënten

Kip, Lamshart, Lamsnier, Lamslever, Lamsbloed, Lijnzaadvlokken, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel, Gedroogde Kelp, Taurine, Vitamine E-supplement, Magnesiumoxide, Zinkproteïne, Koperproteïne, Mangaanproteïne, Thiaminemononitraat, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 48%

Ruw vet: 31%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 52.17%

Vet: 33.7%

Vezel: 1.09%

Koolhydraten: 13.04%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.48%

Vet: 55.65%

Koolhydraten: 8.87%

Wat we leuk vonden

 • Verpakt met voor de soort geschikte dierlijke eiwitten
 • Groene mosselen zorgen voor gewrichtsondersteunende glucosamine
 • Gevriesdroogd om de natuurlijke smaak en voeding te behouden
 • Laag in koolhydraten, minder dan 15% als gevoed

Wat we niet leuk vonden

 • Vrij duur
 • Moet worden gerehydrateerd om vocht te leveren

#5 De Nieuw-Zeelandse Natural Pet Food Co.

Bekijk op Amazon

Gemaakt in Nieuw-Zeeland met 100% lokaal geproduceerde ingrediënten, zit dit kattenvoer boordevol eiwitten uit vers vlees en organen en essentiële voedingsstoffen uit gemalen bot. Het merk is gemaakt vanuit de wens om huisdierouders een veilige en handige manier te bieden om hun huisdieren een gezond dieet te geven dat zo dicht mogelijk bij rauw mogelijk ligt.

De New Zealand Natural Pet Food Co. biedt voornamelijk gevriesdroogde rauwe formules gemaakt met ten minste 97% vlees, organen en botten. Veel van hun eiwitten zijn nieuw voor de gemiddelde kat, inclusief opties zoals wild hert, wilde borstelstaart, eend en hoki.

Aanbevolen recept: The New Zealand Natural Pet Food Co. Meow Wild Venison Gevriesdroogd kattenvoer

Eerste 5 ingrediënten: Wild Hert, Lam, Lam Groene Pens, Lam Hart, Lam Lever

Een andere gevriesdroogde kattenvoerformule, dit recept bevat wild hert als het primaire eiwit. Het bevat ook vers lamsvlees, lamsorganen en gemalen lamsbot.

Met beperkte koolhydraatconclusies is dit Meow Wild Hertenvlees kattenvoer een zeer geschikte keuze voor de soort. Hoewel er een paar plantaardige ingrediënten zijn (zoals kelp en rozemarijn), is het geschatte koolhydraatgehalte nog steeds minder dan 15%, wat veel lager is dan het gemiddelde droge kattenvoer.

Zoals alle recepten van The New Zealand Natural Pet Food Co., is dit product gemaakt in kleine batches en voorzichtig gevriesdroogd om de natuurlijke smaak en voedingsintegriteit van de grondstoffen te behouden.

Hoewel deze formule erg duur is, is het een geweldig product om te gebruiken als maaltijdmixer of topper. Er zijn ook tal van andere recepten om uit te kiezen, waardoor het een goede keuze is voor katten met voedselallergieën of gevoelige magen.

Ingrediënten

Wild hert, lam, lam groene pens, lamshart, lamslever, lamsnier, gemalen lamsbot, kelp, groenlipmosselen, manukahoning, rozemarijn, biologische virgin kokosolie, hoki-olie, taurine, cholinechloride, zinkaminozuurcomplex, ijzeraminozuurcomplex, koper aminozuurcomplex, vitamine B1 (thiaminemononitraat), mangaanaminozuurcomplex, zout.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 60%

Ruw vet: 20%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 63.16%

Vet: 21.05%

Vezel: 2.11%

Koolhydraten: 13.68%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 49.35%

Vet: 39.95%

Koolhydraten: 10.69%

Wat we leuk vonden

 • Eerste 7 ingrediënten zijn hoogwaardige dierlijke ingrediënten
 • Gemaakt met vers vlees, gemalen bot en orgaanvlees
 • Gevriesdroogd om smaak en voeding te behouden
 • Hoki-olie biedt een dierlijke bron van omega 3 vetzuren

Wat we niet leuk vonden

 • Bevat enkele plantaardige ingrediënten
 • Erg duur

#6 Tiki Kat

Bekijk op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Tiki Cat is eigendom van een bedrijf genaamd Petropics en is opgericht door Christine Hackett, die eerder werkte in onderzoek en ontwikkeling voor Petco. Het merk werd in 2005 opgericht met als doel koolhydraatarm kattenvoer te maken dat alleen gek is met vlees en supplementen. Hun producten worden gemaakt in Thailand met ingrediënten die zo dicht mogelijk bij de fabriek zijn ingekocht.

Tiki Cat biedt een breed scala aan kattenvoer, waarvan de meeste zijn ingeblikt of in zakjes. Ze hebben een beperkte selectie van droog voedsel, maar een totaal van meer dan 40 smaken en texturen in het algemeen. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen zoals kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen.

Fegeatureerd recept: Tiki Cat Hawaiian Grill Ahi Tonijn graanvrij ingeblikt voedsel

Eerste 5 ingrediënten: Tonijn, Tonijnbouillon, Zonnebloemolie, Calcium lactaat, Tricalciumfosfaat

Gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten, is dit Tiki Cat ingeblikt voedsel een geweldige keuze voor katten met gevoelige magen en voedselallergieën. Het bevat slechts drie hoofdingrediënten: tonijn, tonijnbouillon en zonnebloempitolie.

Zoals Tiki Cat beloofde, bevat dit recept geen toegevoegde koolhydraten. Het is een beetje jammer om een plantaardige olie te zien als de enige bron van toegevoegd vet, maar het is geenszins een rode vlag.

Deze ingeblikte voedselformule wordt gepresenteerd als brokken in een rijke bouillon. Het is niet verdikt met carrageen en bevat geen zetmeelrijke vulstoffen zoals granen of aardappelen.

Tiki Cat is een ander hoog gewaardeerd kattenvoermerk en verdient een algemeen cijfer van A-. Het belangrijkste nadeel van deze formules is de prijs.

Ingrediënten

Tonijn, tonijnbouillon, zonnebloemolie, calciumlactaat, tricalciumfosfaat, cholinechloride, taurine, vitamine E-supplement, zinksulfaat, ijzersulfaat, thiaminemononitraat (vitamine B1), niacine (vitamine B3), calciumpantothenaat, mangaansulfaat, vitamine A-supplement, kaliumjodide, kopersulfaat, riboflavinesupplement (vitamine B2), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), foliumzuur, vitamine D3-supplement, vitamine B12-supplement. Menadion natriumbisulfiet.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 16%

Ruw vet: 2%

Vocht: 78%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 72.73%

Vet: 9.09%

Koolhydraten: 9.09%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 70%

Vet: 21.25%

Koolhydraten: 8.75%

Wat we leuk vonden

 • Gemaakt met een enkele bron van hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Bevat geen toegevoegde koolhydraten
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Wat we niet leuk vonden

 • Enige bron van toegevoegd vet is plantaardig

#7 Weer jong

Zicht op YoungAgainPetFood.com

Lees onze volledige merkbeoordeling

Hoewel Young Again in de Verenigde Staten wordt geproduceerd, heeft het bedrijf wel een distributeur in Singapore. Het voedsel wordt gedistribueerd door Can &Clover Pte Ltd, gevestigd in de buurt van Geylang, Singapore.

Het merk werd opgericht in 1987 en lanceerde hun eerste lijn producten in 1990. Het kenmerk van Young Again kattenvoer is het koolhydraatarme gehalte. Young Again-producten zijn bekend bij veeleisende eigenaren van gezelschapsdieren, hoewel ze een vrij laag profiel houden en alleen rechtstreeks via hun website verkopen.

Het hoofdkantoor van Young Again is gevestigd in Stacy, Minnesota en ze betrekken hun ingrediënten uit verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk en Nieuw-Zeeland. Al hun vleesingrediënten worden gekocht bij FDA- of USDA-goedgekeurde menselijke voedselfaciliteiten.

Uitgelicht recept: Young Again ZERO Cat and Kitten Formula

Eerste 5 ingrediënten: Gehydrolyseerd varkensvlees, kippenmeel, kippenvet, kipleversmaak, guargom

Alle droogvoerformules van Young Again zijn ontworpen om extreem weinig koolhydraten te bevatten, waardoor ze goed zijn voor diabetische katten en ongewoon geschikt zijn voor een droogvoer. Houd er echter rekening mee dat geen enkel droogvoer het vocht levert dat uw kat nodig heeft.

Dit recept begint met gehydrolyseerd varkensvlees en kippenmeel als de primaire eiwitten, aangevuld met haringmeel. De enige twee bronnen van toegevoegd vet zijn ook dierlijk – kippenvet en visolie. Deze ingrediënten leveren essentiële vetzuren.

In tegenstelling tot andere geëxtrudeerde brokjes bevat dit recept geen zetmeelrijke ingrediënten om het bij elkaar te houden. Guargom werkt in dit geval als bindmiddel, maar het bevat geen koolhydraten – alleen oplosbare vezels. Oplosbare vezels helpen de ontlasting water vast te houden om ze te verzachten, wat een voordeel kan zijn voor verstopte katten, maar andere katten kunnen dunne ontlasting op dit voedsel ontwikkelen.

Over het algemeen is dit recept rijk aan dierlijke eiwitten en gezonde vetten, maar extreem laag in koolhydraten. Houd er rekening mee dat het caloriegehalte erg hoog is (650), dus de gemiddelde kat heeft misschien maar 1/4 kopje per dag nodig.

Ingrediënten

Gehydrolyseerd varkensvlees, kippenmeel, kippenvet, kippenleversmaak, guargom, haringmeel, DL-methionine, L-lysine, visolie, psylliumschil (bron van oplosbare voedingsvezels), kaliumcitraat, fructooligosacchariden (FOS), natrium Zuurpyrofosfaat, Biergist, Kaliumchloride, Calciumcarbonaat, Cholinechloride, Taurine, Kaliumcarbonaat, Vitamine E-supplement, L-tryptofaan, L-ascorbyl-2-polyfosfaat (bron van gestabiliseerde vitamine C), L-Carnitine, Watervrij betaïne, Magnesiumsulfaat, Zinksulfaat, Zout, Yucca Schidigera-extract, Rozemarijnextract, Vitamine B12 Supplement, Niacinamide (vitamine B3), Koperproteïne, Biotine (vitamine B7), Thiaminemononitraat (vitamine B1), Foliumzuur (vitamine B9), Vitamine A Acetaat, Riboflavine (vitamine B2), Calcium Pantothenaat (vitamine B5), Gedroogd Aspergillus oryzae Fermentatie Extract, Gedehydrateerde Pediococcus Acidilactici Fermentatie Product, Beta Caroteen, Pyridoxine Hydrochloride (vitamine B6), Vitamine D3 Supplement, Gemengde Tocoferolen, Kaliumsorbaat en Citroenzuur (Conserveermiddelen).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 54%

Ruw vet: 26%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 10%

As: 5.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 60%

Vet: 28.89%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 1.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 45.51%

Vet: 53.22%

Koolhydraten: 1.26%

Ingrediënten die we leuk vonden: Gehydrolyseerd varkensvlees, kippenmeel, kippenvet, haringmeel, visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Guargom, Biergist

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis

Wat we leuk vonden:

 • Drie bronnen van goed verteerbare dierlijke eiwitten
 • Extreem laag koolhydraatgehalte voor een droog kattenvoer
 • Bevat twee dierlijke vetten
 • Vrij van synthetische additieven zoals smaakstoffen, kleuren en conserveermiddelen

Wat we niet leuk vonden:

 • Geen droogvoer biedt het vocht dat katten nodig hebben
 • Zeer hoog caloriegehalte – let op portiegroottes

#8 Instinct

Bekijk op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Instinct werd in 2002 gelanceerd in Lincoln Nebraska als een kleine fabrikant van dierenvoeding en is nu eigendom van een in Barcelona gevestigd bedrijf genaamd Agrilomen. Toch blijft het opereren als een onafhankelijk bedrijf met hoofdkantoor in St. Louis, MO. Instinct biedt een verscheidenheid aan vleesgerichte recepten, waarvan er vele rauwe, verse en gevriesdroogde ingrediënten bevatten.

Omdat het een in de VS gemaakt merk is, bevatten Instinct-dierenvoeding voornamelijk ingrediënten uit de VS. De uitzonderingen zijn enkele van hun dierlijke eiwitten die afkomstig zijn uit Nieuw-Zeeland, Australië, Frankrijk en Italië. Hoewel het over het algemeen een vrij betrouwbaar merk is, heeft Instinct sinds de lancering in 2002 vier terugroepacties gehad, maar geen enkele in de afgelopen 10 jaar.

Aanbevolen recept: Instinct Original Grain-Free Recept met echte kip gevriesdroogd rauw droog kattenvoer

Eerste 5 ingrediënten: Kip, Kippenmeel, Kalkoenmeel, Menhaden Vismeel, Erwten

Geformuleerd voor katten in alle levensfasen, zit dit Instinct droogvoer boordevol dierlijke eiwitten en gezonde dierlijke vetten.

Het eerste ingrediënt is kooivrije kip, aangevuld met extra eiwitten uit kippenmeel, kalkoenmeel en menhadenvismeel. Kippenvet biedt een voedingsrijke bron van dierlijk vet en calorieën om aan de energiebehoeften van uw kat te voldoen.

Hoewel de top vier ingrediënten dierlijk zijn, staat er een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten op de lijst. Dit omvat zetmeelrijke ingrediënten zoals erwten en tapioca, evenals vezelrijk fruit. Het totale vezelgehalte is niet buitensporig, maar het kan nog steeds hoger zijn dan de gemiddelde kat nodig heeft.

Wat dit droogvoer uniek maakt is dat de brokjes worden bespoten met een coating van gevriesdroogd kippenhart. Dit verbetert niet alleen de smaak en het aroma van het voedsel, maar het voegt ook een vleugje extra eiwitten toe.

Instinct verdiende een B-beoordeling in onze diepgaande beoordeling met als belangrijkste probleem de terugroepgeschiedenis van het merk. Het is ook een vrij prijzig merk, hoewel zeker niet het duurste op deze lijst.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Kalkoenmeel, Menhaden Vismeel, Erwten, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), Tapioca, Natuurlijk Aroma, Gedroogde Tomaten pomace, Montmorilloniet Klei, Wortelen, Appels, Veenbessen, Cholinechloride, Zout, Vitaminen (Vitamine E Supplement, L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat, Niacine Supplement, Vitamine A Supplement, Thiamine Mononitraat, d-Calcium Pantothenaat, Riboflavine Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur, Vitamine D3 Supplement, Biotine), Mineralen (ZinkProteïne, IJzerproteïne, koperproteïnaat, mangaanproteïne, natriumseleniet, ethyleendiaminedihydriodide), taurine, gevriesdroogde kip, gevriesdroogde kippenlever, pompoenzaad, gevriesdroogd kippenhart, gedroogd bacillus coagulans fermentatieproduct, rozemarijnextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 41%

Ruw vet: 21%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.05%

Vet: 23.08%

Vezel: 3.3%

Koolhydraten: 28.57%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.75%

Vet: 43.22%

Koolhydraten: 22.03%

Wat we leuk vonden

 • Boordevol hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten
 • Bedekt met gevriesdroogde kip voor extra eiwitten en smaak
 • Aangevuld met probiotica voor een gezonde spijsvertering
 • Kippenvet is een voedingsrijke bron van gezond dierlijk vet

Wat we niet leuk vonden

 • Bevat onnodige plantaardige ingrediënten
 • Het koolhydraatgehalte is hoog, meer dan 25% zoals gevoed

Singapore-made kattentraktaties en aanvullend voedsel

Hoewel de opties beperkt zijn voor kattenvoer gemaakt in Singapore, zijn er een paar lokale bedrijven die traktaties en supplementen maken die mogelijk beschikbaar zijn voor verzending.

#1 Ola’s Favorieten

Zicht op OlasFavourites.com

Deze lokale winkel in Singapore biedt een breed scala aan natuurlijke lekkernijen voor huisdieren. Naast “Barkday” -cakes voor honden, verkoopt Ola’s Favourites traktaties met één ingrediënt gemaakt met 100% vleesingrediënten van menselijke kwaliteit. Bekijk hun selectie van orgaantraktaties, vlezige kauwen en voedseltopperpoeders.

#2 Voer mijn poten

Zicht op FeedMyPaws.com

Feed My Paws, geopend in 2013, is een dierenbakkerij die een breed scala aan kattentraktaties biedt, waaronder varkensschurken, gedehydrateerde groenlipmosselen, knapperige nuggets en zelfs kattenverjaardagstaarten. Alle producten zijn handgemaakt met behulp van menselijk vers vlees en vis. Ze zijn volledig vrij van conserveermiddelen.

#3 Kit Kat

Bekijk op KitCat

Dit in Singapore gevestigde bedrijf biedt een verscheidenheid aan nat en droog kattenvoer, evenals gevriesdroogde lekkernijen, filettraktaties en geitenmelk. Kit Cat biedt kattenvoer gemaakt met unieke ingrediënten zoals katsuobushi, een gerookte en gefermenteerde vorm van gestreepte tonijn (ook bekend als bonitovlokken). De natte voedingsmiddelen van het merk zijn geformuleerd voor alle levensfasen, maar ik kon niet bepalen of ze compleet en uitgebalanceerd zijn. Sommige recepten bevatten alleen verse vis, water en verdikkingsmiddelen, terwijl andere toegevoegde taurine bevatten.

Waar kattenvoer te kopen in Singapore

Zoals het geval is in de Verenigde Staten, heeft Singapore een breed scala aan dierenvoedingswinkels. Enkele van de meest populaire keuzes zijn CatSmart, Pet Master en SingPet. Deze winkels bieden ook online winkelen, sommige met gratis levering in Singapore boven een bepaalde bestelgrootte.

Als u liever online winkelt, zult u merken dat veel van de verschillende online dierenwinkels naar Singapore worden verzonden. Amazon is waarschijnlijk uw beste gok – Chewy verzendt niet internationaal. Sommige grote Amerikaanse dierenwinkels zoals Petco zullen naar Singapore verzenden via een onafhankelijke internationale rederij genaamd Borderlinx.

Laatste gedachten

Als u op zoek bent naar kattenvoer in Singapore, heeft u tal van opties om uit te kiezen. Niet alleen zijn er een paar gezonde keuzes voor in Singapore gemaakt huisdiervoer, maar omdat Australië zo dichtbij is, is de toegang tot premiumproducten eenvoudig.

Het belangrijkste dat u voor uw kat kunt doen, is een uitgebalanceerd kattenvoer selecteren dat geschikt is voor zijn levensfase. Het is onzeker of in Singapore gemaakt huisdiervoer is geformuleerd volgens dezelfde voedingsnormen als in de VS gemaakt voedsel, maar er is geen reden om aan te nemen dat deze voedingsmiddelen van lagere kwaliteit zijn.

Toch, als je je meer op je gemak voelt bij een beproefd merk, kun je ze online vinden bij Amazon en bij andere in Singapore gevestigde retailers.

Table of Contents