De 7 beste online dierenwinkels om kattenvoer te kopen

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Als katteneigenaar ben je altijd op zoek naar een goede deal. Het is uw verantwoordelijkheid om uw kat een gezond en kwalitatief hoogstaand dieet te geven, maar er is geen regel die zegt dat u er een fortuin voor moet betalen.

Hoewel fysieke dierenwinkels nog steeds bestaan, bieden ze niet altijd de beste selectie en betaalt u vaak meer voor dierenbenodigdheden in de winkel dan online. Bovendien, als je in de winkel winkelt, zit je vast aan het zelf sjouwen van zware kannen kattenbakvulling of grote zakken kattenvoer naar de auto.

Online winkelen voor producten voor huisdieren biedt de ideale combinatie van gemak en kwaliteit. We hebben de opties onderzocht om u de beste plaatsen te bieden om online kattenvoer te kopen.

In één oogopslag: de beste plaatsen om kattenvoer online te kopen

In de onderstaande vergelijkingstabel hebben we enkele van de belangrijkste kenmerken van elke optie gemarkeerd. U vindt meer gedetailleerde informatie over elk platform verderop in het artikel.

#1

aac-table__image

9.9

Geplukt door 1 mensen vandaag!

Taai

 • Grote verscheidenheid aan dierenvoeding en -benodigdheden
 • Nieuwe klanten krijgen tot 20% korting
 • First Autoship ontvangt 30% korting
 • Klantenservice is 24/7 bereikbaar

#2

aac-table__image

9.9

Geplukt door 3 mensen vandaag!

Amazone

 • Grote verscheidenheid aan producten en merken om uit te kiezen
 • Abonneren en besparen van bestellingen ontvangen 5% tot 10% korting
 • Maak lijsten met producten die u leuk vindt voor toekomstig gebruik

#3

aac-table__image

9.9

Geplukt door 1 mensen vandaag!

PetSmart

 • Zowel in de winkel als online winkelen, gratis ophalen in de winkel
 • Winkel op huisdier, categorie of merk om te vinden wat je nodig hebt
 • Gratis verzending op dezelfde dag beschikbaar voor sommige bestellingen

#4

aac-table__image

9.8

Geplukt door 2 mensen vandaag!

Petco

 • Shop online en ontvang kortingen voor Curbside Pickup
 • Geniet van gratis levering op dezelfde dag voor lokale bestellingen van meer dan $ 35
 • Grote verscheidenheid aan merken die worden gedragen, waaronder high-end merken
 • Huismerk WholeHearted biedt betaalbaar kattenvoer

#5

aac-table__image

8.9

Geplukt door 1 mensen vandaag!

Walmart

 • Breed scala aan betaalbare productopties voor huisdieren
 • Geniet van gratis verzending met Walmart + -abonnement ($ 98 / jaar)
 • Bespaar 30% op uw eerste Walmart PetRx bestelling

#6

aac-table__image

9.0

Geplukt door 3 mensen vandaag!

Petflow

  • Draagt bijna 300 merken van producten voor huisdieren
  • Bespaar 30% op uw eerste autoship, gratis verzending van meer dan $ 49
  • Gemakkelijk te winkelen op huisdier, producttype of speciaal dieet
  • Klantenservice is beschikbaar via vier verschillende platforms

#7

aac-table__image

8.9

Geplukt door 1 mensen vandaag!

Doel

 • Frequente deals op populaire merken en producten voor huisdieren
 • Bespaar 10% met levering of afhaling op dezelfde dag met Target Circle
 • Winkel gemakkelijk op huisdier, product of categorie

Waarom zou u ons vertrouwen?

Na meer dan een decennium katten te bezitten en te verzorgen, heb ik veel ervaring opgedaan met het winkelen voor kattenvoer, zowel online als in de winkel. Ik heb niet alleen veel tijd besteed aan het onderzoeken van de beste opties voor mijn eigen katten, maar ik heb ook talloze uren besteed aan het leren van de details over kattenvoeding.

Blijf lezen om de details te leren over de beste plaatsen om online kattenvoer te kopen en welke opties we het leukst vinden.

De voordelen van online winkelen voor kattenvoer

Uw kat moet eten en het is een van uw primaire verantwoordelijkheden als katteneigenaar om uw kat een gezond dagelijks dieet te geven. Als je onderzoek hebt gedaan naar de huisdiervoedingsindustrie, weet je al dat niet alle dierenvoeding gelijk is gemaakt. Het is aan jou om het beenwerk te doen om een formule van hoge kwaliteit te vinden.

Vijf tot tien jaar geleden betekende het winkelen voor dierenvoeding het binnenlopen van een fysieke dierenwinkel en het op en neer lopen door de gangpaden. Jij’zou producten moeten vergelijken door het etiket te lezen. Tegenwoordig is winkelen voor dierenvoeding snel en gemakkelijk. Door online te winkelen, kunt u producten naast elkaar vergelijken en met een muisklik naar de beste deals zoeken.

Hier zijn enkele andere voordelen van online winkelen voor kattenvoer:

 • U kunt veel van uw kostbare tijd besparen – geen lange reizen meer naar de dierenwinkel.
 • U kunt één keer winkelen en het klaar noemen – met terugkerende bestellingen en abonnementen kunt u leveringen van het voedsel van uw kat aan uw deur ontvangen wanneer u het nodig hebt.
 • U hoeft niet langer gas te verspillen of extra kilometers op uw auto te zetten door rond te rijden op zoek naar een winkel die het merk van uw kat draagt.
 • U kunt uzelf het gedoe besparen van het sjouwen met grote zakken kattenvoer – ze worden door de postbode direct voor uw deur afgezet.
 • U hebt online toegang tot een grotere verscheidenheid aan merken en smaken dan in de winkel.
 • U kunt profiteren van speciale aanbiedingen zoals verzending op dezelfde dag of, afhankelijk van waar u winkelt, gratis of met korting ophalen aan de stoeprand.
 • Je krijgt minder tijd om te winkelen en meer tijd met je kat.

Als je niet de meest internetbewuste persoon bent, kan online winkelen voor dierenvoeding een beetje een leercurve met zich meebrengen. We raden aan om te beginnen met een huisdierspecifieke retailer zoals Chewy of PetFlow om het een beetje gemakkelijker te maken. Blijf lezen om onze andere topkeuzes te zien voor de beste plaatsen om online kattenvoer te kopen.

De beste plaatsen om kattenvoer online te kopen: onze topkeuzes

Online winkelen voor kattenvoer geeft u toegang tot de grootste verscheidenheid aan producten, om nog maar te zwijgen van de mogelijkheid om eenvoudig prijzen op verschillende platforms te vergelijken. We hebben de beste opties voor online dierenshoppen verzameld om u te helpen uw kat gezond en gelukkig te houden. Bekijk ze hieronder!

Taai

Shop op Chewy

Chewy is uw one-stop-shop voor alles wat met huisdieren te maken heeft. Chewy heeft niet alleen een brede selectie katten- en hondenvoer, maar je vindt er ook een eindeloze reeks lekkernijen, supplementen, verzorgingsbenodigdheden, speelgoed, beddengoed en meer. Chewy maakt het gemakkelijk om te winkelen per huisdier, per categorie of per merk en ze bieden handige functies zoals de Buy It Again-balk op de startpagina waar u kunt klikken om uw favorieten opnieuw te bestellen.

Naast het aanbieden van een breed scala aan producten voor huisdieren, biedt Chewy ook geweldige deals voor eigenaren van gezelschapsdieren. Nieuwe klanten kunnen maar liefst 20% besparen op hun eerste bestelling of 30% op hun eerste Autoship. Bovendien ontvangt u 5% korting op volgende autoship-uitvoeringen. U kunt uw Autoship-bestellingen op elk gewenst moment wijzigen, opnieuw plannen of annuleren door simpelweg in te loggen op uw klantaccount. Klanten ontvangen gratis en snelle verzending van 1 tot 2 dagen bij bestellingen van meer dan $ 49 – alle andere bestellingen worden verzonden voor een vast tarief van $ 4,95.

Als het specifiek gaat om kattenvoer, maakt Chewy het gemakkelijk om precies te vinden wat u zoekt. Beperk de opties door het type kattenvoer te selecteren waarnaar u op zoek bent of winkel op smaak of speciale diëten. Chewy maakt het ook gemakkelijk om kattenvoer te kopen dat is geformuleerd voor specifieke gezondheidsproblemen zoals immuunondersteuning, gezondheid van de urinewegen of een gevoelige huid.

In termen van klantenondersteuning biedt Chewy 24/7 hulp via telefoon, chat of e-mail. Ze maken het ook gemakkelijk om uw bestelling te volgen en u kunt de FAQ-sectie bekijken om snel antwoord te krijgen op veelgestelde vragen.

Wat we leuk vonden:

 • Grote verscheidenheid aan dierenvoeding, traktaties, speelgoed en andere benodigdheden
 • Nieuwe klanten ontvangen tot 20% korting of 30% korting op uw eerste Autoship
 • Klantenservice is 24/7 bereikbaar via telefoon, chat of e-mail
 • Gratis verzending van 1 tot 2 dagen bij bestellingen van meer dan $ 49

Wat we niet leuk vonden:

 • Sommige merken werken niet samen met Chewy

Amazone

Winkelen op Amazon

Als het gaat om productvariëteit, zijn Chewy en Amazon gemakkelijk de beste twee spelers in het spel. Welke bovenaan de lijst eindigt, komt echt neer op waar je naar op zoek bent. Beide hebben een grote productselectie, maar beide slagen er niet in om bepaalde populaire merken te dragen. Sommige merken voor dierenvoeding werken gewoon liever samen met kleine, lokale en onafhankelijke retailers dan met reuzen als Chewy en Amazon.

Het belangrijkste verschil tussen Amazon en Chewy is dat Amazon niet uitsluitend producten voor huisdieren verkoopt. Ze hebben partnerschappen met veel van de beste huisdiermerken, maar niet allemaal, en Amazon staat onafhankelijke verkopers toe om ook op hun platform te verkopen – Chewy niet.

Op het gebied van klantervaring maakt Amazon het gemakkelijk om te vinden wat u zoekt en er zijn tal van opties om uw zoekresultaten te filteren. U hebt ook de mogelijkheid om lijsten te maken met producten die u leuk vindt, en u kunt net zo gemakkelijk terugkerende bestellingen maken. Via de Subscribe and Save program, bespaart u 5% tot 10% op terugkerende bestellingen op basis van het aantal producten in de bestelling.

Een ander belangrijk verschil tussen Amazon en Chewy is de grootte van het bedrijf. Amazon is een van de grootste bedrijven ter wereld geworden, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat hun klantenservice een beetje anders werkt. Amazon biedt een gedetailleerde Help-sectie op hun website en probeert problemen online op te lossen – ze maken het een beetje lastig om erachter te komen hoe ze rechtstreeks met een medewerker van de klantenservice kunnen spreken en er zijn een groot aantal negatieve beoordelingen voor de klantenservice van Amazon online.

Wat we leuk vonden:

 • Grote verscheidenheid aan producten en merken om uit te kiezen
 • Abonneren en besparen van bestellingen ontvangen 5% tot 10% korting
 • Maak lijsten met producten die u leuk vindt voor toekomstig gebruik
 • Gratis verzending met Amazon Prime (jaarabonnement)

Wat we niet leuk vonden:

 • Geen huisdierspecifiek platform
 • Beperkte opties voor gratis verzending
 • Slechte reputatie voor klantenservice

PetSmart

Winkelen op PetSmart

PetSmart is een particuliere keten van dierensupermarkten in de Verenigde Staten en het toonaangevende huisdierenbedrijf in Noord-Amerika. Vanaf 2020 had PetSmart meer dan 1.650 fysieke winkels in Noord-Amerika. Naast het verkopen van dierenbenodigdheden, bieden hun winkels verzorgingsdiensten, hondenopvang, veterinaire zorg, hondentraining en honden- en kattenpensions.

Als het gaat om winkelen bij PetSmart.com, kunt u winkelen per huisdier of per merk. Zodra u een huisdier selecteert, kunt u de resultaten filteren op categorieën zoals speelgoed, afvalverwijdering, bedden en meubels, verzorgingsbenodigdheden en meer. PetSmart.com voert tientallen kattenvoermerken, maar ze dragen niet enkele van de high-end merken zoals Acana, Orijen of Stella &Chewy’s. Ze voeren echter de meeste merken van de onderste en middelgrote kwaliteit.

Hoewel PetSmart mogelijk niet dezelfde selectie biedt als Chewy en Amazon, is er enig voordeel aan het kiezen van een dierenwinkel die zowel online als in de winkel locaties aanbiedt. U kunt online winkelen en ophalen in de winkel, vaak op dezelfde dag. Bepaalde bestellingen kunnen ook in aanmerking komen voor gratis levering op dezelfde dag via DoorDash. Anders worden bestellingen van meer dan $ 49 gratis verzonden en worden kleinere bestellingen in rekening gebracht.

PetSmart biedt een uitgebreide Help-sectie op hun website die u door veelvoorkomende problemen en vragen leidt. Als u met de klantenservice wilt spreken, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenservice.

Wat we leuk vonden:

 • Zowel in de winkel als online winkelen, gratis ophalen in de winkel
 • Winkel op huisdier, categorie of merk om te vinden wat je nodig hebt
 • Gratis verzending op dezelfde dag beschikbaar voor sommige bestellingen

Wat we niet leuk vonden:

 • Veel high-end merken voor dierenvoeding worden niet gedragen
 • Beperkter scala aan merken dan Chewy of Amazon

Petco

Shop op Petco

Een andere Amerikaanse dierenspeciaalzaak, Petco, is de grootste concurrent van PetSmart. Dit bedrijf verkoopt producten en diensten voor huisdieren, waaronder verzorging en hondentraining. Ze hebben momenteel meer dan 1.500 winkellocaties in Noord-Amerika, waaronder bijna 100 Unleashed by Petco-locaties, een winkel met een kleiner formaat.

Winkelen bij Petco.com lijkt erg op winkelen bij PetSmart.com. U kunt zoeken naar artikelen of bladeren op huisdier, services of merken – u kunt ook actuele deals bekijken. Net als PetSmart.com biedt Petco.com de mogelijkheid om online te winkelen en in de winkel op te halen. U kunt tot 25% korting ontvangen op bestellingen van meer dan $ 50 wanneer u Curbside Pickup selecteert als uw bezorgmethode of gratis 1-2-daagse levering selecteert voor bestellingen van meer dan $ 35. Als u voor 14.00 uur bestelt, komt u mogelijk in aanmerking voor gratis levering op dezelfde dag voor lokale bestellingen van $ 35 en meer.

Naast levering op dezelfde dag en ophaaldeals aan de stoeprand, biedt Petco.com een flinke korting op autoship-bestellingen. U kunt 35% korting op uw eerste bestelling ontvangen plus 5% korting op toekomstige bestellingen. U kunt uw automatische verzending op elk gewenst moment wijzigen, opnieuw plannen of annuleren door in te loggen op uw klantaccount.

Als het gaat om hun selectie van kattenvoer, heeft Petco.com tal van opties. Ze hebben grote merken zoals Blue Buffalo, Wellness en Taste of the Wild, evenals enkele van de high-end merken die PetSmart niet heeft, zoals Orijen, Canidae en Acana. Petco lanceerde onlangs ook hun eigen in-house merk WholeHearted, dat een grote selectie betaalbare kattenvoeding biedt, waaronder natvoer, droogvoer, formules met beperkte ingrediënten en kittenvoedingsformules.

Als het gaat om klantenservice, biedt Petco verschillende zelfhulpfuncties online, maar u kunt ook zeven dagen per week telefonisch contact opnemen met de klantenservice tussen 5 uur ’s ochtends en 9 uur ’s avonds.

Wat we leuk vonden:

 • Online winkelen en receive kortingen voor Curbside Pickup
 • Geniet van gratis levering op dezelfde dag voor lokale bestellingen van meer dan $ 35
 • Grote verscheidenheid aan merken die worden gedragen, waaronder high-end merken
 • Huismerk WholeHearted biedt betaalbaar kattenvoer

Wat we niet leuk vonden:

 • Gratis verzending en kortingen op afhalen aan de stoeprand zijn niet van toepassing op alle producten
 • Beperktere selectie van merken dan Amazon of Chewy

Walmart

Winkel op Walmart+

Walmart is een multinationale retailonderneming met meer dan 11.400 winkellocaties in 26 landen die onder meer dan 50 verschillende namen opereren. Naast hun fysieke winkels verkoopt Walmart veel van hun producten online, inclusief producten voor huisdieren.

Ze hebben onlangs ook Walmart + gelanceerd, een lidmaatschapsclub die u toegang geeft tot exclusieve besparingen en voordelen zoals gratis verzending, gratis bezorging in de winkel, ledenprijzen op brandstof en mobiele scan &go. Een Walmart + -lidmaatschap kost slechts $ 12.95 per maand of $ 98 per jaar.

Net als Amazon is Walmart een grote retailer die producten voor huisdieren aanbiedt, evenals vele anderen. Om door hun selectie te bladeren, moet u omlaag scrollen in het hoofdmenu naar het gedeelte Eten, huishouden en huisdieren of u kunt eenvoudig uw zoekopdracht typen in de zoekbalk bovenaan de pagina. Net als de andere retailers die we hebben beoordeeld, stelt Walmart u in staat om uw zoekopties te verfijnen op producttype of merk. U kunt belangrijke categorieën zoals Dry Cat Food kopen of hun aanbevolen merken bekijken.

Als het gaat om hun productaanbod, richt Walmart zich voornamelijk op de goedkopere merken kattenvoer zoals Iams, Sheba en Meow Mix. Walmart heeft ook een aantal exclusieve huisdiermerken, waaronder Special Kitty, Ol ‘Roy en Vibrant Life. Als u op zoek bent naar premium kattenvoer, moet u elders winkelen.

Hoewel Walmart misschien niet de topmerken kattenvoer aanbiedt, bieden ze wel grote besparingen. U bespaart 30% op uw eerste autoship-bestelling voor vlooien- en tekenproducten via Walmart PetRx en gratis verzending zonder minimumbestelling op al het andere met Walmart +.

Op het gebied van klantenservice biedt Walmart online een uitgebreide faq-sectie, waaronder het Walmart Help Center waar u kunt zoeken op algemene Help-onderwerpen. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u contact opnemen met de klantenservice door op de knop Contact opnemen onder aan de helppagina te klikken.

Dit opent de chatfunctie waar u kunt praten met de geautomatiseerde ondersteuningsassistent van Walmart. Als je echter met een mens wilt praten, moet je door een paar hoepels springen om er een te vinden.

Wat we leuk vonden:

 • Breed scala aan betaalbare productopties voor huisdieren
 • Geniet van gratis verzending met Walmart + -abonnement ($ 98 / jaar)
 • Bespaar 30% op uw eerste Walmart PetRx bestelling

Wat we niet leuk vonden:

 • Klantenservice is voornamelijk online, moeilijk om met een persoon te praten
 • Voert voornamelijk low-end merken en Walmart exclusieve merken

Petflow

Winkelen op Petflow

PetFlow is opgericht in 2010 en voert momenteel bijna 300 verschillende merken huisdierproducten. In tegenstelling tot Walmart, dat zich voornamelijk richt op betaalbare en lagere merken, is PetFlow toegewijd aan het ondersteunen van enkele van de hoogwaardige huisdiermerken op de markt. Premium merken zoals Acana die niet eens samenwerken met Chewy werken met PetFlow.com.

Wat PetFlow anders maakt dan andere grote dierenwinkels, is dat hun bedrijfsmodel volledig gericht is op terugkerende bestellingen. Wanneer u de website bezoekt, ziet u een menu met opties om te winkelen op huisdier of op merk – u ziet ook een knop Snel opnieuw bestellen waar u eerdere bestellingen kunt bekijken en dupliceren met een klik op de knop. PetFlow biedt gratis verzending op bestellingen van meer dan $ 49 met extra besparingen van 30% op uw eerste automatische aankoop.

Bij het winkelen voor kattenvoer op PetFlow, zult u het gemakkelijk vinden om te vinden wat u zoekt. U kunt altijd de merknaam in de zoekbalk typen of bladeren op huisdier- of voedseltype. PetFlow maakt het ook gemakkelijk om te winkelen op speciale voedselsoorten zoals graanvrij kattenvoer of allergie veilige diëten met een klik op de knop. Bovendien doneert PetFlow voor elke bestelling die ze ontvangen een kom met voedsel aan dierenasielen.

Als het gaat om klantenservice, staat PetFlow klaar om te helpen. U kunt elke dag tussen 9.00 en 22.00 uur EST contact opnemen met hun klantenservice via e-mail, chat, sms of telefoon.

Wat we leuk vonden:

 • Draagt bijna 300 merken van producten voor huisdieren
 • Bespaar 30% op uw eerste autoship, gratis verzending van meer dan $ 49
 • Gemakkelijk te winkelen op huisdier, producttype of speciaal dieet
 • Klantenservice is beschikbaar via vier verschillende platforms

Wat we niet leuk vonden:

 • Beperktere selection van merken dan Amazon en Chewy

Doel

Winkelen op Target

Net als Walmart is Target een grote retailer die een behoorlijke selectie van huisdierproducten biedt. Ze hebben misschien niet alle grote merken zoals Amazon en Chewy, maar ze hebben wel enkele van de meer betaalbare merken en populaire merken zoals Blue Buffalo en Purina One.

Als het gaat om het winkelen voor kattenvoer op Target.com, heb je tal van manieren om de opties te beperken. Winkel op merk of producttype of filter de resultaten op levensfase, smaak, gezondheidsoverwegingen en andere factoren. Target biedt ook vaak deals aan voor producten voor huisdieren, waardoor het gemakkelijk is om te besparen op de merken die u al koopt.

Naast het aanbieden van deals, maakt Target.com het gemakkelijk om op elke bestelling te besparen. Met behulp van de Target Circle-app kunt u tot 10% korting op huisdierproducten ontvangen bij ophalen of bezorgen op dezelfde dag. Vlooien- en tekenitems komen in aanmerking voor besparingen tot 15% bij ophalen en bezorgen op dezelfde dag.

Het nadeel van winkelen Target.com is dat hun klantenservice-opties enigszins ontbreken. Net als Walmart en Amazon bieden ze een verscheidenheid aan online hulpopties, maar maken ze het een beetje moeilijk om met een echte persoon te praten. Ze hebben echter wel een klantenservicenummer dat u kunt bellen.

Wat we leuk vonden:

 • Frequente deals op populaire merken en producten voor huisdieren
 • Bespaar 10% met levering of afhaling op dezelfde dag met Target Circle
 • Winkel gemakkelijk op huisdier, product of categorie

Wat we niet leuk vonden:

 • Klantenservice-opties zijn een beetje verwarrend
 • Beperkte selectie van merken, voornamelijk lage tot gemiddelde kwaliteit

Waar koop je vers kattenvoer online?

Als het gaat om het voeren van uw kat, is gemak een grote zorg. Online winkelen voor kattenvoer neemt het gedoe uit de vergelijking en bespaart u elke maand een extra reis te moeten maken. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het sjouwen met grote zakken kattenvoer of zware kannen strooisel.

Online dierenvoedingswinkels hebben partnerschappen met de meeste grote merken dierenvoeding, maar voordat u genoegen neemt met traditioneel droogvoer of ingeblikt kattenvoer, moet u een alternatief overwegen: vers kattenvoer.

Bekijk onze gids voor de beste bezorgservice voor vers kattenvoer.

Deskundigen op het gebied van huisdiervoeding zijn het erover eens dat vers kattenvoer een van de gezondste opties voor katten is. Het komt immers aardig in de buurt van het nabootsen van het natuurlijke evolutionaire dieet van uw kat, dat rijk is aan eiwitten en vocht, maar weinig koolhydraten bevat. Het enige dat beter is, is een raw food-dieet bestaande uit rauw vlees, botten en organen.

Vers kattenvoer is niet alleen een uitstekende voedingskeuze, maar het is ook uiterst handig.

Het belangrijkste voordeel van het bestellen van vers kattenvoer ten opzichte van het online kopen van traditioneel kattenvoer is dat u het niet maand na maand hoeft te doen. Bezorgdiensten voor vers kattenvoer verzamelen basisinformatie over uw kat om een aangepast maaltijdplan te maken en sturen vervolgens leveringen van vers kattenvoer rechtstreeks naar uw deur.

Bezorgdiensten voor vers kattenvoer nemen het giswerk weg bij het voeren van uw kat en ze bieden een handige optie voor katteneigenaren die moe zijn van het winkelen voor kattenvoer.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

Hier is een snelle blik op onze top 3 keuzes voor de beste bezorgservice voor vers kattenvoer:

Verhoogd rechts logo

Meld u aan voor hun e-maillijst om 20% korting te ontvangen op uw eerste volledige doos (16 zakken)

Lees onze volledige merkbeoordeling

Raised Rights is onze topkeuze voor de beste bezorgservice voor vers kattenvoer, ze zijn gemaakt met ingrediënten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Beide recepten zijn geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die door AAFCO zijn vastgesteld voor volledige en uitgebalanceerde voeding.

Wanneer je Raised Right kattenvoer bestelt, heb je twee opties. Een optie is om een monsterdoos van twee zakken van 2 pond te kopen voor 19,99 dollar elke plus 9,99 dollar scheepvaart. De tweede optie is om een volle doos van acht zakken te kopen voorr 19,99 dollar elk met gratis verzending.

Dit is wat we leuk vinden aan Raised Rights:

 • Aangepaste maaltijdplannen afgestemd op de specifieke behoeften van uw kat
 • Voor de soort geschikte recepten gemaakt van ingrediënten van menselijke kwaliteit
 • Voedsel is rijk aan vocht en dierlijke eiwitten

Smalls

VOER “ALLABOUTCATS” IN OM 30% KORTING TE KRIJGEN OP UW EERSTE BESTELLING

Lees ons volledige merkrecensie Bekijk labrapport

Als u op zoek bent naar een vers kattenvoerbedrijf dat een verscheidenheid aan opties biedt, is Smalls de juiste keuze. Deze verse kattenvoerservice biedt een uitgebreide verscheidenheid aan recepten voor vers en gevriesdroogd kattenvoer van menselijke kwaliteit en stuurt ze rechtstreeks naar uw deur.

Smalls biedt verschillende formules op basis van gevogelte gemaakt met kip of kalkoen, evenals een op vis gebaseerde formule. Hun verse kattenvoer is er in twee texturen – paté en gehakt – en de pakketten zijn gemarkeerd met intervallen van 50 calorieën om het voeren gemakkelijk te maken.

Dit is wat we leuk vinden aan Smalls:

 • Breed scala aan verse, gevriesdroogde en droge kattenvoeropties
 • Voor de soort geschikte recepten gemaakt met ingrediënten van menselijke kwaliteit
 • Rijk aan vocht en boordevol echte dierlijke eiwitten
 • Pas het maaltijdplan van uw kat aan volgens zijn behoeften en voorkeuren

Klik hier om 5% korting te krijgen op uw eerste bestelling

Lees onze volledige merkbeoordeling

JustCats is de op katten gebaseerde productlijn van Just Food for Dogs, een populaire bezorgservice voor vers hondenvoer. Dit verse kattenvoerbedrijf biedt op dit moment slechts één recept, maar het is gemaakt met 100% menselijk-eetbare ingrediënten en voorzichtig bereid in kleine batches om de natuurlijke smaak en voedingsintegriteit te behouden.

JustCats vers kattenvoer is samengesteld door een team van dierenartsen en gecertificeerde specialisten, plus het zit boordevol gezond vocht en dierlijke eiwitten uit kip en vis.

Dit is wat we leuk vinden aan JustCats:

 • Geformuleerd door dierenartsen en diervoedingsspecialisten
 • Vers kattenvoer direct aan uw deur, geen abonnement vereist
 • Rijk aan echte dierlijke eiwitten uit kip en vis
 • Boordevol vocht en natuurlijke smaak, geen kunstmatige toevoegingen

Relevante inhoud:

Veelgestelde vragen

Is het goedkoper om kattenvoer online te kopen?

Je kunt geweldige deals vinden bij het online winkelen voor dierenvoeding, maar het is niet altijd goedkoper. Het belangrijkste voordeel is dat u snel en gemakkelijk prijzen tussen verschillende retailers online kunt vergelijken – het is veel moeilijker om dat te doen met fysieke dierenwinkels. Hoewel het misschien niet exclusief goedkoper is om online dierenvoeding te kopen, is het over het algemeen gemakkelijker om op die manier de beste deal te vinden.

Wat is de beste online dierenwinkel?

Er zijn veel verschillende plaatsen om online dierenvoeding te kopen, dus het komt echt neer op wat u zoekt en hoeveel u bereid bent te betalen. Grote online dierenwinkels zoals Chewy en Amazon hebben meestal de grootste variëteit en bieden vaak kortingen voor nieuwe leden en gratis verzending. Sommige merken voor dierenvoeding werken liever samen met kleinere retailers zoals PetFlow of PetSmart.

Is het beter om online kattenvoer te kopen?

Het is grotendeels een kwestie van voorkeur waar u ervoor kiest om kattenvoer te kopen, maar online winkelen heeft bepaalde voordelen. U zult het gemakkelijker vinden om producten en prijzen te vergelijken, plus u hebt toegang tot een breed scala aan productkeuzes. Bovendien bieden veel online retailers gratis verzending en kortingen voor automatisch verzenden.