De 7 beste natte kattenvoer in Canada

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Nat kattenvoer heeft de neiging om hoger te zijn in eiwitten en vocht met minder koolhydraatinsluitsels dan het gemiddelde droge kattenvoer. Dat maakt het een meer soort-geschikte keuze voor uw kat.

Bij het winkelen voor nat kattenvoer in Canada, is het belangrijk om een eiwitrijk, vochtrijk recept te kiezen dat weinig tot geen plantaardige ingrediënten bevat. Met online retailers zoals Chewy en Amazon zijn uw opties bijna onbeperkt.

Maar als u op zoek bent naar een in Canada gevestigd bedrijf, hebben wij u gedekt. Hieronder vindt u beoordelingen van onze top 7 keuzes voor de beste natte kattenvoermerken in Canada.

In één oogopslag: beste natte kattenvoer om te kopen in Canada

Wil je snel kijken naar de beste kattenvoer die in dit artikel wordt besproken? In de onderstaande vergelijkingstabel hebben we enkele van de belangrijkste kenmerken van elk product gemarkeerd. Meer gedetailleerde informatie over elk product vindt u verderop in het artikel.

#1

aac-table__image

10.0

Geplukt door 31 mensen vandaag!

Open Boerderij Nat Kattenvoer

 • Gemaakt van 100% traceerbare ingrediënten
 • Rijk aan goed verteerbare dierlijke eiwitten
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen

#2

aac-table__image

9.8

Geplukt door 31 mensen vandaag!

Boréal Nat Kattenvoer

 • Rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten
 • Veel vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

#3

aac-table__image

9.5

Geplukt door 25 mensen vandaag!

Gaan! Oplossingen Nat Kattenvoer

 • Boordevol hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Rijk aan vocht, licht verteerbaar voor katten
 • Aangevuld met zalmolie voor omega-3 vetzuren

#4

aac-table__image

9.4

Geplukt door 21 mensen vandaag!

Canada Vers Nat Kattenvoer

 • Licht verteerbaar, beperkt aantal ingrediënten
 • Rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten
 • Veel vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

#5

aac-table__image

9.3

Geplukt door 18 mensen vandaag!

FirstMate Nat Kattenvoer

 • Eén bron van dierlijke kwaliteitseiwitten
 • Beperkte lijst van ingrediënten
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen

#6

aac-table__image

9.2

Geplukt door 31 mensen vandaag!

Nutrience Nat Kattenvoer

 • Gemaakt met hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten
 • Bevat verse en gevriesdroogde kippenlever
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

#7

aac-table__image

9.0

Geplukt door 31 mensen vandaag!

Kasiks Nat Kattenvoer

 • Beperkte lijst van ingrediënten, goed verteerbaar
 • Rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten
 • Veel vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

Winkelen voor nat kattenvoer in Canada

Nat kattenvoer is er in verschillende vormen – ingeblikt voedsel is een van de meest voorkomende. Omdat nat kattenvoer in kleinere volumes wordt verpakt dan droogvoer en vaak in luchtdichte, onder druk staande containers, is het over het algemeen niet nodig om synthetische conserveermiddelen te gebruiken om de versheid te behouden.

Een ander voordeel van nat kattenvoer ten opzichte van droog is natuurlijk het hogere eiwit- en vochtgehalte. Je kunt zeker nat kattenvoer vinden dat onnodige granen en andere vulstoffen bevat, maar het gemiddelde natte voedsel zal over het algemeen een hogere concentratie eiwit bevatten dan het gemiddelde droogvoer.

Bij het winkelen voor nat kattenvoer in Canada is het belangrijk om de informatie op het etiket te lezen. Controleer de lijst met ingrediënten voor rode vlaggen en lees de gegarandeerde analyse om een idee te krijgen van de voedingsbalans.

U moet ook controleren op een PFAC- of AAFCO-verklaring van voedingstoereikendheid. Dit zorgt ervoor dat het product is geformuleerd om te voldoen aan de minimale voedingsbehoeften van uw kat.

De Pet Food Association of Canada (PFAC) is in wezen het Canadese equivalent van de Association of American Feed Control Officials (AAFCO) in de Verenigde Staten. Beide bestaan om fabrikanten van diervoeding te helpen zich te houden aan federale voorschriften en om voedingsnormen te bevorderen.

Voor het grootste deel gebruiken Canadese fabrikanten van huisdiervoeding AAFCO-richtlijnen bij het formuleren van hun recepten. Dus als op het productetiket staat dat het voedsel “compleet en uitgebalanceerd” is volgens de AAFCO-vereisten, voldoet het aan de minimale voedingsbehoeften van uw kat.

Maar je kat verdient meer dan het absolute minimum, toch?

Dus, naast het verifiëren of aan deze minima wordt voldaan, zijn er bepaalde dingen om naar te zoeken die suggereren dat een kattenvoer van hoge kwaliteit is, zowel in termen van de ingrediënten als de voeding die het levert.

Hier zijn enkele belangrijke functies om naar te zoeken:

 • Hoogwaardig dierlijk eiwit als eerste ingrediënt
 • Geen vaag genoemde dierlijke bijproducten
 • Minimale plantaardige insluitsels, laag koolhydraatgehalte
 • Geen potentieel schadelijke bindmiddelen zoals carrageen
 • Vrij van maïs, tarwe en soja-ingrediënten
 • Geen kunstmatige kleur-, smaak- of synthetische conserveringsmiddelen

Winkelen voor kattenvoer kan moeilijk zijn, vooral als er zoveel opties voor u beschikbaar zijn. Als u op zoek bent naar nat kattenvoer gemaakt door een bedrijf in Canada, raden we u aan enkele van onze topkeuzes te bekijken die hieronder worden besproken.

De 7 beste natte kattenvoer in Canada: onze topkeuzes

Wil je snel kijken naar de beste kattenvoer die in dit artikel wordt besproken? In de onderstaande vergelijkingstabel hebben we enkele van de belangrijkste kenmerken van elk product gemarkeerd. Meer gedetailleerde informatie over elk product vindt u verderop in het artikel.

#1 Open Boerderij Nat Kattenvoer

Gebruik AAC20-code om 20% korting te krijgen op uw eerste bestelling voor automatisch verzenden

Bekijk op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Als het gaat om transparantie, komen maar weinig merken in de buurt van Open Farm. Niet alleen zijn hun ingrediënten 100% traceerbaar, maar ze zijn ook allemaal ethisch en duurzaam geproduceerd. Open Farm zet zich ook in voor milieuvriendelijkheid en zorgt ervoor dat hun verpakkingen hun ecologische voetafdruk minimaliseren en de uitstoot verminderen.

Open Farm is niet alleen toegewijd aan het doen van goed door de aarde, maar ze proberen huisdierouders een schonere, hogere kwaliteit optie voor hun huisdieren te bieden. Elk recept bevat een premium bron van dierlijke eiwitten als hoofdingrediënt zonder granen met een lage waarde of kunstmatige additieven.

Open Farm natvoer wordt verpakt in hersluitbare en recyclebare kartonnen dozen. Vouw gewoon de bovenkant op en scheur langs de geperforeerde strook om te openen en vouw de randen vervolgens terug naar beneden om op te bergen.

Aanbevolen recept: Open Farm Wild-Caught Salmon Rustic Blend

Eerste 5 ingrediënten: Wilde Pacifische Zalm, Water, Pompoen, Wortelen, Spinazie

Verpakt met dierlijke eiwitten en barstensvol hydraterend vocht, bevat deze natte kattenvoerformule wild gevangen zalm als hoofdingrediënt. In feite is zalm het enige dierlijke eiwit dat dit een recept met één eiwit maakt dat geschikt is voor katten met voedselallergieën of gevoeligheden.

Deze formule is gemaakt met 100% traceerbare ingrediënten, die allemaal ethisch en duurzaam zijn geproduceerd. U kunt sourcinginformatie bekijken op de Open Farm-website, evenals veiligheidstestresultaten van een extern laboratorium voor elk recept.

Hoewel dit recept veel hydratatieondersteunend vocht en hoogwaardige dierlijke eiwitten bevat, bevat het ook verschillende onnodige plantaardige ingrediënten. We geven er over het algemeen de voorkeur aan om peulvruchten en peulvruchten zoals linzen en garbanzo-bonen te vermijden, hoewel pompoen over het algemeen zacht genoeg is voor katten en kan helpen bij het ondersteunen van een regelmatige spijsvertering.

Over het algemeen lijkt dit een vochtrijk voedsel te zijn met matige eiwit- en vetniveaus dat verschillende onnodige plantaardige ingrediënten bevat.

Ingrediënten

Wilde Pacifische zalm, Water, Pompoen, Wortelen, Spinazie, Non-GMO Rode Linzen, Agar Agar, Veenbessen, Garbanzo Bonen (Kikkererwten), Cichoreiwortel, Zonnebloemolie, Kokosolie, Kaliumchloride, Zout, Vitamine A Supplement, Vitamine D3 Supplement, Vitamine E Supplement, D-Calcium Pantothenaat, Thiamine Mononitraat, Riboflavine Supplement, Biotine, Foliumzuur, Vitamine B12 Supplement, Zink Aminozuur Chelaat, Ijzer Aminozuur Chelaat, Koper Aminozuur Chelaat, Koper Aminozuur Chelaat, Mangaan aminozuur chelaat, natriumseleniet, gedroogde kelp, organische paardenbloem greens, cholinechloride, taurine, kurkuma.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8.49%

Ruw vet: 4.74%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 82%

Droog Mater Basis

laadprogramma

Eiwit: 47.17%

Vet: 26.33%

Vezel: 11.11%

Koolhydraten: 15.39%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.28%

Vet: 50.55%

Koolhydraten: 12.16%

Wat we leuk vonden:

 • Hoogwaardige bron van dierlijke eiwitten als eerste ingrediënt
 • Rijk aan het vocht dat uw kat nodig heeft voor hydratatie
 • Gemaakt met 100% traceerbare, ethisch verantwoorde ingrediënten

Wat we niet leuk vonden:

 • Vrij duur
 • Bevat verschillende onnodige plantaardige ingrediënten

#2 Boréal Nat Kattenvoer

Bekijk op BorealPetFood.com

Boréal dierenvoeding, opgericht door Dan Stevenson, is ontworpen om de optimale gezondheid en het welzijn van huisdieren te ondersteunen, met name de gezondheid van de huid en een gezond lichaamsgewicht. Als zodanig zijn hun formules gemaakt met behulp van laag-glycemische koolhydraten zoals erwten en bonen om overmatige gewichtstoename te voorkomen.

Boréal huisdiervoeding komt in blikvoer en droge voedselvormen, die allemaal hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten bevatten. Het merk gebruikt voornamelijk Canadese ingrediënten, waaronder premium eiwitten zoals Cobb-kip, Canadese eend en Atlantische zalm.

Alle Boréal ingeblikte kattenvoer is graanvrij, kauwgomvrij en aardappelvrij. Ze zijn gemaakt met beperkte ingrediënten en geformuleerd om rijk te zijn aan eiwitten en laag in koolhydraten.

Aanbevolen recept: Boréal Cobb Chicken, Canadian Duck & Atlantic Salmon Canned Food

Eerste 5 ingrediënten: Kip, Kippenbouillon, Zalm, Eend, Bonen

Geproduceerd in de nieuwe state-of-the-art faciliteit van Boréal, bevat deze ingeblikte voedselformule 95% vleeseiwit met Canadese ingrediënten als primaire bron. Het bevat 0% graan, gluten of aardappel, maar bevat verschillende andere plantaardige ingrediënten zoals bonen, erwten en gedroogd fruit.

Kip is de primaire bron van dierlijke eiwitten in dit recept, hoewel het wordt aangevuld met zalm, eend en ei. Zelfs met verschillende plantaardige ingrediënten is het totale koolhydraatgehalte erg laag.

Naast het feit dat het vol zit met voor de soort geschikte dierlijke eiwitten, is dit ingeblikt voedsel rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen. Het is volledig vrij van plantaardige eiwitconcentraten, dierlijke bijproducten en kunstmatige additieven zoals kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen.

Over het algemeen is het een matig eiwit, vetrijk ingeblikt voedsel dat rijk is aan vocht met een laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Zalm, Eend, Bonen, Erwten, Heel Ei, Hele Groene Erwten, Lecithine, Calciumcarbonaat, Lijnzaad, Cholinechloride, Mononatriumfosfaat, Plantaardige olie, Zout, DL-methionine, Yucca Schidigera Extract, Erwtenvezel, Gedroogde Bosbessen, Gedroogde Bramen, Gedroogde Appels, Gedroogd Granaatappel, Gedroogde Veenbessen, Taurine, L-ascorbyl-2-polyfosfaat, Zink Aminozuurcomplex, Vitamine E-supplement, Ijzersulfaat, Ijzer aminozuurcomplex, Zinksulfaat, Niacine Supplement, Thiamine Mononitraat, KoperProteïne, Vitamine A Supplement, Natrium Seleniet, Mangaansulfaat, Mangaan Aminozuur Complex, D-calcium Pantothenaat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine Supplement, Biotine, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Calcium Iodate, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 7.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 1.1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 36.36%

Vet: 34.09%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 20%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 26.13%

Vet: 59.5%

Koolhydraten: 14.37%

Wat we leuk vonden:

 • Rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten
 • Veel vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Zeer laag in koolhydraten

Wat we niet leuk vonden:

 • Bevat een paar onnodige plantaardige ingrediënten

#3 Gaan! Oplossingen Nat Kattenvoer

Bekijk op GoSolutions

Lees onze volledige merkbeoordeling

Gaan! Solutions is een merk dat valt onder de petcurean naam. Petcurean is een familiebedrijf gevestigd in Canada dat werd opgericht in 1999. Ze hebben productiefaciliteiten in zowel Canada in de Verenigde Staten als veel van hun ingrediënten uit de VS.

Dit merk voegt zich bij de gelederen van Gather, Summit en Now Fresh, andere Petcurean-merken. Gaan! Verse producten gebruiken ingrediënten die geschikt worden geacht voor menselijke consumptie, waaronder enkele unieke eiwitbronnen zoals hert en lamsvlees.

De Go! De productlijn Solutions is geformuleerd om specifieke problemen aan te pakken, waaronder voedselallergieën, huidproblemen en spijsverteringsproblemen.

Uitgelicht recept: Go! Oplossingen Gevoeligheden Beperkt ingrediënt graanvrij koolvis paté kattenvoer

Eerste 5 ingrediënten: Ontbeende Alaskan Pollock, Zalm Bouillon, Tapioca, Canola Olie, Kabeljauw Lever

Geladen met vocht en dierlijke eiwitten, is deze natvoerformule ontworpen voor katten met voedselallergieën en gevoeligheden. Het is een single-source eiwitformule in die zin dat vis het enige eiwit is. Het komt echter van twee soorten vis: Alaska koolvis en kabeljauwlever.

Dit recept bevat vochtrijke zalmbouillon voor smaak met koolzaadolie als de belangrijkste bron van toegevoegd vet. Je vindt er ook een paar plantaardige ingrediënten zoals pompoen en veenbessen met verschillende op gom gebaseerde verdikkingsmiddelen en bindmiddelen.

Over het algemeen is dit een matige eiwitrijke, vetarme formule met een laag koolhydraatgehalte en veel vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen.

Ingrediënten

Ontbeende Alaskan Pollock, Zalmbouillon, Tapioca, Koolzaadolie, Kabeljauwlever, Pompoen, Veenbessen, Lijnzaad, Tricalciumfosfaat, CassiaGom, Guargom, Kaliumchloride, Natriumtripolyfosfaat, Cholinechloride, Vitaminen (Vitamine E-supplement, Niacine, Thiaminemononitraat, D-Calciumpantothenaat, Riboflavine, Pyridoxinehydrochloride, Foliumzuur, Biotine, Vitamine B12 Supplement), Mineralen (Zinkproteïne, Ijzerproteïne, Koperproteïne, Mangaaneiwitaat, CalciumJodaat, Natriumseleniet), Taurine, zout, magnesiumsulfaat.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 3.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.91%

Vet: 15.91%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 38.64%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.62%

Vet: 32.69%

Koolhydraten: 32.69%

Wat we leuk vonden:

 • Single-source eiwitformule voor voedselallergieën
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen
 • Eenvoudig, verteerbaar recept met een laag koolhydraatgehalte

Wat we niet leuk vonden:

 • Belangrijkste bron van toegevoegd vet is plantaardig
 • Bevat een paar onnodige plantaardige ingrediënten

#4 Canada Vers Nat Kattenvoer

Bekijk op PetKind

Canada Fresh behoort tot de PetKing familie en richt zich op natuurlijke voeding voor katten en honden. Het merk wordt verdedigd door de gebroeders Wasmuth – James, Andrew en Matthew – die zijn opgegroeid rond showhonden voor wie rasgezondheid en -conditie uiterst belangrijk waren.

Na het belang van een goede verzorging van huisdieren te hebben geleerd, inclusief een gezond dieet, werden de gebroeders Wasmuth geïnspireerd om hun eigen hondenvoermerk te creëren. Ze zijn sindsdien uitgebreid met een verscheidenheid aan kattenvoer, waaronder droogvoer en natvoer.

Alle formules van Canada Fresh zijn gemaakt in Canada met verse, hoogwaardige ingrediënten. Veel van hun formules bevatten groene pens, een eiwitrijk superfood voor huisdieren.

Aanbevolen recept: Canada Fresh Chicken Canned Cat Food

Eerste 5 ingrediënten: Kip, Kippenbouillon, Erwten, Tri-Calciumfosfaat, Agar-Agar

Gemaakt met een beperkt aantal hoofdingrediënten, is deze kipformule van Canada Fresh zeer goed verteerbaar. Het is ook een eiwitrecept van één bron, waardoor het een geweldige optie is voor katten met voedselallergieën en gevoeligheden, zolang ze kip kunnen verdragen.

Deze formule begint sterk met verse kippen- en kippenbouillon, twee eiwit- en vochtrijke ingrediënten die zorgen voor een natuurlijke gevogeltesmaak.

Hoewel deze formule een beperkte lijst met ingrediënten bevat, bevat het erwten als een onnodig plantaardig ingrediënt dat kan bijdragen aan het totale eiwitgehalte. Het is echter een goed teken dat de belangrijkste bron van toegevoegd vet dierlijke zalmolie is, een rijke bron van omega-3 vetzuren.

Over het algemeen is dit een matig-eiwit, vetrijke formule rijk aan vocht met een laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Erwten, Tri-Calciumfosfaat, Agar-Agar, Calciumcarbonaat, Zalmolie, Cholinechloride, Zout, Taurine, L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat (Bron van Vitamine C), Zinkproteïne, Vitamine E Supplement, Ijzersulfaat, IJzerproteïne, zinksulfaat, niacinesupplement, thiaminemononitraat, kopereiwitaat, vitamine A-supplement, seleniumgist, mangaansulfaat, mangaaneiwitaat, D-calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavinesupplement, biotine, vitamine D3-supplement, vitamine B12, calciumjodaat, foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 7.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.91%

Vet: 34.09%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 15.91%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.3%

Vet: 59.3%

Koolhydraten: 11.4%

Wat we leuk vonden:

 • Licht verteerbaar, beperkt aantal ingrediënten
 • Rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten
 • Veel vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

Wat we niet leuk vonden:

 • Bevat enkele toegevoegde plantaardige ingrediënten
 • Vrij duur

#5 FirstMate Nat Kattenvoer

Bekijk op FirstMate

Lees onze volledige merkbeoordeling

Opgericht in 1989, is het merk FirstMate uitgebreid met extra productlijnen zoals KASIKS en Skoki. Hoewel het merk zich oorspronkelijk richtte op hondenvoerproducten, bieden ze nu een gevarieerde line-up van zowel droge als natte kattenvoerformules.

FirstMate produceert al hun eigen voedingsmiddelen in productiefaciliteiten in British Columbia. Ingrediënten zijn voornamelijk afkomstig uit Noord-Amerika, de belangrijkste uitzondering is hun lamsvlees dat afkomstig is uit Australië. Al het vlees wordt humaan gekweekt en alle vis wordt duurzaam in het wild gevangen.

Aanbevolen recept: FirstMate Cage-Free Chicken Formula Wet Food

Eerste 5 ingrediënten: Kip zonder been, Water, Aardappel, Calciumcarbonaat, Natriumchloride

Op de markt gebracht als een dieet met beperkte ingrediënten (LID), bevat dit ingeblikte voedsel van FirstMate kip zonder been als hoofdingrediënt. Het is ook een enkele bron van goed verteerbare dierlijke eiwitten.

Afgezien van de kip bevat dit recept eigenlijk alleen aardappel, synthetische supplementen, toegevoegde taurine en een kleine hoeveelheid boerenkool. Het doet de naam LID zeker eer aan in termen van de hoofdingrediënten, hoewel de lijst met supplementen vrij uitgebreid is.

Zoals alle ingeblikt voedsel, is deze formule rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen. We waarderen het ook dat het geen gomverdikkingsmiddelen of potentieel schadelijke bindmiddelen zoals carrageen bevat.

Over het algemeen lijkt dit voedsel een matige bron van dierlijke eiwitten en vetten te bieden met een beperkte lijst met ingrediënten en een laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kip zonder been, water voldoende voor verwerking, aardappel, zout, calciumcarbonaat, monodicalciumfosfaat, cholinechloride, kaliumchloride, zinkeiwitaat, ijzereiwit, kopereiwit, mangaanproteïne, calciumjodaat), vitamine E-supplement, niacine, vitamine A-supplement, thiaminemononitraat, riboflavine, biotine, vitamine B12-supplement, foliumzuur, vitamine D3-supplement, D-calciumpantothenaat, taurine, boerenkool.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 78%

As: 2.3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.91%

Vet: 22.73%

Vezel: 2.27%

Koolhydraten: 23.64%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.16%

Vet: 46.1%

Koolhydraten: 19.74%

Wat we leuk vonden:

 • Eén bron van hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Beperkte lijst van ingrediënten, licht verteerbaar
 • Rijk aan vocht om hydratatie te ondersteunen

Wat we niet leuk vonden:

 • Bevat enkele toegevoegde plantaardige ingrediënten

#6 Nutrience Nat Kattenvoer

Bekijk op PetSmart

Lees onze volledige merkbeoordeling

Nutrience, opgericht in 1955 door moederbedrijf Hagen, is een in Canada gevestigd bedrijf voor dierenvoeding. Nutrience gebruikt lokaal geproduceerde, humaan geteelde en duurzaam geoogste ingrediënten in hun formules.

Het bedrijf bevindt zich momenteel in zijn tweede generatie van familiebezit, dus het merk heeft volledige controle over elk aspect van de productie. Hun droge food-producten worden gemaakt in een gezamenlijk gehouden faciliteit in Vancouver, British Columbia, terwijl hun natte voedingsmiddelen afkomstig zijn van co-packers.

Alle ingrediënten van Nutrience zijn afkomstig uit de Verenigde Staten en Canada. Waar mogelijk gebruiken ze lokaal geproduceerde eiwitten, fruit en groenten en produceren ze hun voedsel in kleine batches.

Uitgelicht recept: Nutrience Infusion Pate met scharrelkip

Eerste 5 ingrediënten: Kip, Kippenbouillon, Kippenlever, Rijst, Groene Erwten

Geïnspireerd door Nutrience droog kattenvoer, bevat deze ingeblikte voedsel Infusion-formule verse kip en kippenlever als de primaire ingrediënten met kippenbouillon voor smaak. Naast de verse kippenlever vind je ook gevriesdroogde kippenlever op de lijst voor extra smaak.

De primaire bron van toegevoegd vet in deze formule is zalmolie op dierlijke basis, een rijke bron van omega-3-vetzuren die de huid en vacht van uw kat helpen ondersteunen. Het bevat ook plantaardige kokosolie.

Het grootste nadeel van dit recept is het aanzienlijke aantal plantaardige ingrediënten, hoewel het totale koolhydraatgehalte nog steeds erg laag is. We haten ook om gomverdikkers en carrageen te zien wanneer veiligere alternatieven kunnen worden gebruikt.

Over het algemeen is dit een eiwitrijke, vetrijke formule die rijk is aan vocht met een laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Kippenlever, Rijst, Groene Erwten, Rode Linzen, Zongezouten Alfalfa, Gevriesdroogde Kippenlever, Zalmolie, Kokosolie, Guargom, Zout, Cholinechloride, Carrageen, Cassia Gom, Pompoen, Butternut Squash, Wortelen, Spinazie, Broccoli, Appels, Bosbessen, Veenbessen, Granaatappel, Jeneverbesextract, Gember, Venkel, Kamille, Pepermuntblad, Zoethoutwortel, Kurkuma, Zinkproteïne, Vitamine E Supplement, L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat, IJzersulfaat, Zinksulfaat, ijzereiwitaat, kopereiwitaat, thiaminemononitraat, natriumseleniet, niacinesupplement, D-calciumpantothenaat, vitamine A-supplement, mangaansulfaat, riboflavinesupplement, mangaanproteïne, vitamine D3-supplement, vitamine B12-supplement, pyridoxinehydrochloride, calciumjodaat, foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 7%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.91%

Vet: 31.82%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 22.73%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.03%

Vet: 54.84%

Koolhydraten: 16.13%

Wat we leuk vonden:

 • Gemaakt met hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten
 • Bevat verse en gevriesdroogde kippenlever
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

Wat we niet leuk vonden:

 • Bevat een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten

#7 Kasiks Nat Kattenvoer

Bekijk op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Het merk KASIKS behoort tot de FirstMate-familie die in 1989 werd opgericht. Oprichter Mike Florian begon oorspronkelijk een diervoederwinkel genaamd de Taplow Company, maar ging uiteindelijk over op dierenvoeding.

FirstMate was het eerste hondgerichte product van het merk, maar KASIKS werd een lijn van voedingsmiddelen met beperkte ingrediënten voor zowel honden als katten. KASIKS wordt geproduceerd in een conservenfabriek in British Columbia, Canada. Alle ingrediënten en processen zijn dierproefvrij en de dieren waarvan ze hun vlees afkomstig zijn, worden op humane wijze grootgebracht en geslacht.

Aanbevolen recept: KASIKS kooivrije kalkoenformule graanvrij ingeblikt kattenvoer

Eerste 5 ingrediënten: Kalkoen zonder been, Water, Erwtenzetmeel, Kippenlever, Natriumchloride

Dit beperkte ingrediënt ingeblikt voedsel is gemaakt met kalkoen zonder been als hoofdingrediënt. Hoewel dit misschien een single-source eiwitformule lijkt, bevat het ook kippenlever. Dit is misschien geen probleem voor de meeste katten, maar kan katten met kippenallergieën storen.

Deze formule zit boordevol dierlijke eiwitten die geschikt zijn voor de soort en bevat een paar plantaardige ingrediënten, maar ze lijken geen significant koolhydraatgehalte te bevatten.

Over het algemeen is dit een eiwitrijke, vetarme ingeblikte voedselformule die rijk is aan vocht met een zeer laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kalkoen zonder been, water voldoende voor verwerking, erwtenzetmeel, kippenlever, natriumchloride, calciumcarbonaat, dicalciumfosfaat, kaliumchloride, cholinechloride, taurine, boerenkool, mineralen: (zinkproteïne, ijzer proteïnaat, kopereiwitaat, mangaanproteïne, calciumjodaat), vitaminen, (vitamine E-supplement, niacine, vitamine A-supplement, thiaminemononitraat, riboflavine, biotine, vitamine B12-supplement, D-pantotheenzuur, foliumzuur, vitamine D3-supplement), bosbessen, frambozen, veenbessen, kokosnoot.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 0.2%

Vocht: 78%

As: 2.2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 22.73%

Vezel: 0.91%

Koolhydraten: 20.91%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.39%

Vet: 45.41%

Koolhydraten: 17.2%

Wat we leuk vonden:

 • Beperkte lijst van ingrediënten, goed verteerbaar
 • Rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten
 • Veel vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

Wat we niet leuk vonden:

 • Bevat enkele toegevoegde plantaardige ingrediënten

Laatste gedachten

Als het gaat om het kiezen van het dieet van uw kat, is de ultieme keuze aan u. Houd er rekening mee dat uw kat op u rekent om een voedzaam, soortgeschikt dieet te bieden dat voorziet in zijn voedingsbehoeften.

Lees ook:

Het is de moeite waard om iets meer uit te geven om te upgraden van een goedkoop kattenvoer vol met eiwitten van slechte kwaliteit en laagwaardige vulstoffen.

Als het binnen uw budget valt, is nat kattenvoer een goede keuze. Het heeft niet alleen de neiging om hogere concentraties eiwitten te leveren dan droogvoer, maar het is ook rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen. Nat kattenvoer is er in een breed scala aan smaken en texturen, dus u kunt gemakkelijk een optie vinden die voor uw kat werkt – zelfs als hij een kieskeurige eter is.

Als de recepten op de bovenstaande lijst gewoon buiten uw budget vallen, is een van de beste droge kattenvoer in Canada misschien een goedkopere optie.