Celebrity Katten

Met behulp van AI hebben we enkele van de grootste celebs van dit moment genomen en ze in verschillende kattenrassen veranderd. Van Harry Styles en Jack Black tot Beyoncé en Rihanna, je kunt eindelijk zien hoe het zou zijn om je favoriete beroemdheid als je katachtige vriend te hebben.

Voor een huiskat zijn er veel kostenfactoren om te overwegen, van kattenvoer en kattenbakvulling tot speelgoed en kattenverzekering. Maar hoe zou het zijn om een beroemde kat als huisdier te houden?

Ian McKelen

De legendarische acteur, Purr Ian McKellen (ook bekend als Sir Ian McKellen, voor degenen onder u die menselijk zijn) is de meest majestueuze katachtige van allemaal. Gedurende zijn ongelooflijke carrière, die meer dan zes decennia heeft omspannen, heeft Sir Ian zowel op het scherm gespeeld, in de franchises ‘Lord of the Rings’ en ‘The Hobbit’, als op het podium in toneelstukken zoals ‘Wild Honey’ en Shakespeare’s ‘Othello’. Er is geen misverstand over die grote blauwe ogen en die strenge uitdrukking!

Timothée Chalamet

Vervolgens hebben we de Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet, die bekend is van zijn rollen in films als ‘Call Me by Your Name’, ‘Little Women’, ‘Dune’, en het langverwachte ‘Wonka’. Fans van Timothée zijn dol op zijn brunette krullen en priemende groene ogen, die we moesten verwerken in katachtige Timothée.

Jack Zwart

De volgende is komedieacteur en Tenacious D-frontman Jack Black. Hoewel de Super Mario Bros-ster nog geen kat speelt in een van zijn films, is hij te vinden met andere harige of haarloze vrienden in de franchises ‘Kung Fu Panda’ en ‘Ice Age’. Bij het maken van Jack’s katachtige tweeling moesten we zijn iconische blik en krullende haar opnemen.

Pedro Pascals

Een van de grootste sterren van het moment is de Chileens-Amerikaanse acteur Pedro Pawscal (alias Pedro Pascal), die in veel populaire tv-shows heeft gespeeld, waaronder ‘Game of Thrones’, ‘Narcos’, ‘The Mandalorian’ en ‘The Last of Us’. Met zijn priemende ogen en brunette krullen is hij zeker een schattige kat!

RuPaul

Misschien wel de beroemdste dragqueen aller tijden is RuPaul, die ook RuPawl voorbij gaat als het gaat om zijn katachtige vrienden. Hij is de presentator van zijn eigen iconische show ‘RuPaul’s Drag Race’, die tot nu toe 15 seizoenen heeft gelopen, evenals de internationale spin-offs. RuPaul ziet er geweldig uit als een kat, net als wanneer hij transformeert in zijn verbluffende alter ego!

Taylor Swift

De volgende is de kattenfanaat zelf, country- en popicoon Taylor Swift. Ze speelt momenteel moeder van drie eigen katten: twee Scottish Folds genaamd Meredith Grey en Olivia Benson, en een Ragdoll genaamd Benjamin Button. Hoe geweldig zou het zijn als er echt een ‘Swiftie’ kattenras was, dat op het icoon zelf leek?

Kim Kardashian

Wereld, ontmoet Kim Kat-dashian. In de mensenwereld staat ze bekend als een van de Kardashian-zussen. Ze is te zien in vele shows over de familie, evenals het bezitten van haar eigen schoonheidslijn KKW Beauty en shapewear merk Skims. Miss Kat-dashian wordt vaak bewonderd om haar verbluffende uiterlijk, net als haar menselijke tegenhanger.

Lewis Capaldi

Vervolgens hebben we de Schotse legende zelf, Lewis Cat-paw-ldi. De ‘Be-Paw You Go’ en ‘Paw-get Me’ zanger staat bekend om zijn snelle humor en hilarische berichten op sociale media, evenals zijn ongelooflijke zangtalent dat hem vijf Britse nummer één singles en vele prijzen heeft opgeleverd. Zijn muisbruine lokken maken de katachtige look helemaal af!

Keanu Reeves

Last but not least hebben we de iconische Canadese acteur Keanu Reeves. Hij is de ster van de ‘John Wick’-franchise en was ook te zien in andere films zoals ‘The Matrix’, ‘Constantine’ en ‘Speed’. Hoewel hij bekend staat om zijn lange en slanke zwarte haar, wordt Keanu ook geprezen om zijn bescheiden en vriendelijke persoonlijkheid – hij is echt een lieve kat!

Beyoncé

De eerste is de pittige katachtige diva Beyoncé, die bekend staat om het zingen van nummers als ‘Purrtition’, ‘Fluff It’ en ‘Purrty Hurts’. We hoefden alleen maar de grote bruine ogen en vloeiende lokken van Queen B in ons door AI gegenereerde beeld op te nemen, waardoor ze een van de mooiste katten werd die we ooit hebben gezien.

Billie Eilish

Daarna volgen ‘Bury a Furr-iend’ en ‘When the Purrty’s Over’ van zangeres Billie Eilish. Een van de dingen waar Billie het meest bekend om is, afgezien van haar zang, zijn haar gekke haarkleuren, met name haar groene en zwarte combo. Daarom moesten we onze kattenversie van Billie gewoon een echt unieke vachtkleur geven.