Beste huisdierenverzekering voor katten in 2023: onbevooroordeelde beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De beste kattenverzekering kan u in de loop van het leven van uw kat duizenden dollars besparen, waardoor u zowel gemoedsrust als een gelukkigere portemonnee krijgt. Aan de andere kant kan de verkeerde verzekering zowel hoofdpijn als een aanslag op uw financiën zijn. Dus hoe kies je de juiste provider?

Lees verder om onze aanbevelingen te krijgen voor de beste huisdierenverzekering die u voor uw kat kunt kopen.

Top 9 huisdierverzekeringsaanbieders beoordeeld en vergeleken

Beste betaalbare huisdierenverzekering voor katten

aac-table__image

10

Geplukt door 11 mensen vandaag!

Lemonade Huisdierenverzekering

 • Verzeker uw huisdier in seconden vanaf slechts $ 10 / maand
 • Flexibel eigen risico, vergoedingspercentage en jaarlijks maximum
 • Optionele dekking voor routinezorg en wellnessbezoeken

Beste prijs-kwaliteit huisdierenverzekering voor katten

aac-table__image

9.8

Geplukt door 1 mensen vandaag!

Omarm huisdierenverzekering

 • Flexibel aftrekbaar tussen $ 200 en $ 1000
 • Jaarlijkse uitbetaling maximum tussen $ 5.000 en $ 15.000
 • Kies een vergoedingspercentage van 65%, 80% of 90%

Beste levenslange huisdierenverzekering voor katten

aac-table__image

9.7

Geplukt door 1 mensen vandaag!

Trupanion

 • 90% terugbetaling en onbeperkte uitbetalingslimieten – altijd
 • Aanpasbare eigen risico’s van $ 0 – $ 1.000, in stappen van $ 5
 • Het enige bedrijf dat uw dierenarts direct kan betalen, binnen enkele seconden, bij het afrekenen

Beste kattenverzekeringsalternatief

aac-table__image

9.6

Geplukt door 31 mensen vandaag!

Pruik

 • Een van de meest betaalbare opties voor huizen voor meerdere huisdieren
 • Geen uitsluitingen voor reeds bestaande aandoeningen
 • Beschikbaar voor katten van alle leeftijden

Beste huisdierenverzekering voor oudere katten

aac-table__image

9.5

Geplukt door 2 mensen vandaag!

Figo

 • Biedt jaarlijkse dekkingslimieten van $ 5.000, $ 10.000 en onbeperkt
 • Kies een jaarlijks eigen risico van tussen $ 100 en $ 1.500 (verminderd met $ 50 elk claimvrij jaar)
 • Kies een vergoedingsniveau van 70%, 80%, 90% of 100%

Beste huisdierenverzekering voor 2 (meerdere katten) katten

aac-table__image

9.4

Geplukt door 3 mensen vandaag!

Halen

 • Keuze uit jaarlijks dekkingsbedrag – $ 2500 tot onbeperkt
 • Keuze uit jaarlijks aftrekbaar bedrag – $ 250 tot $ 1.000
 • U kunt uw vergoedingspercentage kiezen – 70%, 80% of 90%

Beste huisdierenverzekering voor kitten / jonge kat

aac-table__image

9.3

Geplukt door 9 mensen vandaag!

Pompoen

 • Biedt uitgebreide dekking voor vele diensten
 • Accepteert katten van elke leeftijd van 8 weken of ouder
 • Eenvoudig aanmeldingsproces

Beste huisdierenverzekering voor FIV-katten

aac-table__image

9.2

Geplukt door 1 mensen vandaag!

Landelijk

 • Onbeperkte jaarlijkse maxima, maar een uitkeringsschema beperkt uw voordelen per voorwaarde $ 100 of $ 250 jaarlijks aftrekbaar
 • 90% vergoedingspercentage op het uitgebreide plan, uitkeringsschema op alle andere

Beste huisdierenverzekering voor katten met reeds bestaande aandoeningen

aac-table__image

9.1

Geplukt door 4 mensen vandaag!

Huisdier Assure

 • Sluit geen huisdieren uit, ongeacht leeftijd of gezondheidsgeschiedenis
 • Wordt geleverd met een 24/7 herstelservice voor verloren huisdieren
 • Alle medische procedures en interne veterinaire diensten zijn gedekt

Waarom zou u ons vertrouwen?

Bij All About Cats hebben we honderden uren gestoken in onderzoek naar huisdierenverzekeringen. Om deze gids te maken, hebben we meer dan 25 offertes verzameld en zijn we diepgaand gegaan om de beste aanbieders van huisdierenverzekeringen op de markt te onderzoeken, tarieven, polissen en klantenservice te evalueren.

Naast het vergelijken van providers op belangrijke factoren, spraken we met verschillende dierenartsenans, verzekeringsklanten en anderen om meer te weten te komen over hun ervaring met en meningen over verzekeringen voor katten.

Onze veterinaire adviseurs

Om de kosten te vergelijken, hebben we offertes opgevraagd bij elk bedrijf met hetzelfde fictieve kattenprofiel: een gecastreerde 3-jarige binnenlandse korthaar die in Beverly Hills, Californië woont. Zijn naam is Prins Myshkin en hij zal ons helpen de tarieven te vergelijken die worden aangeboden door de 9 verzekeringsmaatschappijen op deze lijst.

Na uren van onderzoek is onze nummer één aanbeveling Lemonade Pet Insurance. Lemonade is een bedrijf dat concurrerende tarieven, snelle betalingen en een probleemloze klantervaring biedt.

Hoewel Lemonade onze topkeuze is, is er geen one-size-fits-all in huisdierenverzekering.

Het kiezen van de beste verzekeringspolis voor uw kat vereist het cultiveren van een goed begrip van de huisdierenverzekeringsbusiness en een beetje zelfreflectie over uw unieke behoeften. We hebben in totaal 9 van de beste verzekeringsmaatschappijen op de markt van vandaag beoordeeld.

Voordat we in onze beoordelingen springen, blijf lezen om de basisprincipes over huisdierenverzekeringen te leren, inclusief waarom u het zou moeten overwegen, hoe het werkt en hoeveel het kost.

Laten we beginnen met een verhaal om het “waarom” van huisdierenverzekeringen te illustreren.


Michelle Schenker, COO en oprichter van Canine Journal, herinnert zich het angstaanjagende moment waarop een Copperhead-slang haar nieuwe pup beet.

Een incident met een slang in de achtertuin dwong Michelle te kiezen tussen het verliezen van Lily en het betalen voor een antigifbehandeling die $ 1.700 kostte.

“Voor de meesten zou deze financiële beslissing, vooral op een hond die nieuw was in ons gezin, krankzinnig hebben geleken, maar gelukkig voor ons hadden we Lily aangemeld voor een huisdierenverzekering bij Petplan in de week dat we haar adopteerden, omdat we kleine voordelen hebben gezien van het afdekken van uw risico’s met onze andere honden . . . Ik ben elke dag dankbaar dat we de mogelijkheid hadden om die keuze zo snel te maken om haar te behandelen, omdat we ons nu niet kunnen voorstellen dat we ons kleine voordelen kunnen voorstellen van het afdekken van uw risico’s met onze andere honden . . . ons gezin zonder haar erin.”

In een artikel gepubliceerd op de humane society Veterinary Medical Association site, Barry Kipperman, DVM, DACVIM beschrijft economische euthanasie als een “ziekte die moet worden voorkomen”.

Economische euthanasie is waarschijnlijk geen term die je hebt horen rondslingeren, maar het wordt een realiteit voor veel te veel eigenaren van gezelschapsdieren. Simpel gezegd, economische euthanasie is de beslissing om een huisdier neer te zetten, voornamelijk op basis van economische factoren. Wanneer de behandeling die nodig is om uw huisdier in leven te houden een te grote financiële last is om te dragen, is soms de enige optie om de behandeling te omzeilen en te kiezen voor euthanasie.

Van gebitsreiniging tot antigifbehandelingen tot stamceltherapie, de veterinaire behandelingen van vandaag lopen uiteen van schijnbaar alledaags tot geavanceerd. En ze zijn nooit goedkoop.

Terwijl een routinematige dierenartsafspraak gemiddeld rond de $ 50 ligt, kan het behandelen van een kat die een touwtje heeft ingeslikt kosten $2,910. Een gebroken been kan kosten $3,267 dollar. Urinewegaandoeningen kunnen kosten $1,239. Verwoestende ziekten zoals kanker kunnen rekeningen naar huis brengen als hoog als $ 40.000.

Lees ook: Hoeveel kost het om een kat te bezitten?

In een wereld waar veterinaire medische behandelingen tienduizenden dierenartsrekeningen kunnen opbrengen, is economische euthanasie een realiteit.

Dr. Shannon Barrett, die eigenaar is van een huisbezoekpraktijk in Charleston, South Carolina, legt uit dat het al dan niet hebben van een verzekering een rol speelt in welke behandeling ze zou aanbevelen voor een huisdier.

Nadat een klant om haar mening vroeg over de Maine Coon van een vriend die een operatie van $ 7.000 onder ogen moest zien om een gebroken heup te behandelen, zegt Barrett dat haar “… eerste vraag was ‘hebben ze een huisdierenverzekering?’ Zo ja, dan moedig ik hen aan om de operatie voort te zetten, omdat we onze huisdieren alle kansen willen bieden om hun beste leven te leiden. Ik besef echter dat financiën geen rol zouden moeten spelen, ze dat wel doen. Ik ben heel pragmatisch in het bespreken van behandelplannen met mijn cliënten en realiseer me dat we moeten nadenken over wat goed is voor het hele gezin.”

Kiezen om geld te besparen – of een faillissement te ontwijken – in plaats van het leven van uw huisdier te redden, is een beslissing die angst, schuld, schaamte en spijt met zich meebrengt voor zowel huisdierbeschermers als hun dierenarts. Het is in tijden als deze dat het hebben van een huisdierenverzekering het verschil kan maken. Het geeft je een andere optie.

In de onderstaande vergelijkingstabel hebben we enkele van de belangrijkste kenmerken van elke huisdierenverzekeringsmaatschappij benadrukt. Meer gedetailleerde informatie over elk product vindt u verderop in het artikel.

Het kiezen van een goede huisdierenverzekering kan u gemoedsrust geven wanneer een catastrofe op bezoek komt. Zoals mevrouw Schenker zei, geeft het je de mogelijkheid om de levensreddende keuze te maken zonder je zorgen te maken dat het zal gebeuren laat je straatarm achter.

De meeste dierenartsen zijn het erover eens dat een huisdierenverzekering de moeite waard is, maar niet alle aanbieders van huisdierenverzekeringen zijn een goede keuze.

Net als de meeste dierenartsen met wie ik sprak, zegt Dr. Gary Richter, MS, DVM, CVC, CVA, dat “huisdierenverzekering 100% de kosten waard is.” Hij voegt eraan toe dat “het hebben van een huisdierenverzekering eigenaren van gezelschapsdieren in staat stelt om medische beslissingen te nemen op basis van wat de gezondheid en het welzijn van hun huisdier is in plaats van wat ze zich kunnen veroorloven. Niemand zou beslissingen over leven of dood moeten nemen op basis van kosten. Ik vertel eigenaren van gezelschapsdieren vaak dat een verzekering de enige gok in het leven is die je hoopt te verliezen. Als een familielid (mens of dier) echter een groot medisch probleem heeft, is er geen groter gevoel dan te weten dat je ‘gedekt’ bent.”

Niet alle aanbieders van huisdierenverzekeringen zijn echter hetzelfde.

Dr. Richter voegt eraan toe dat “eigenaren van gezelschapsdieren moeten onthouden dat verzekeringsmaatschappijen bedrijven met winstoogmerk zijn en dat ze geld moeten verdienen. Mensen die op zoek zijn naar een huisdierenverzekering moeten hun due diligence doen met betrekking tot het opleiden van zichzelf over dekkingslimieten, eigen risico’s, uitsluitingen, enz. Zoals met alle verzekeringen, is het van cruciaal belang om te weten wat je krijgt en wat je niet krijgt wanneer je je aanmeldt. ”

Omgaan met een dierenverzekeraar kan aanvoelen als het lopen door een mijnenveld van uitsluitingen. Vergeet niet dat terwijl een huisdierenverzekering het zich kan veroorloven om sommige – of de meeste – kosten te dekken die u niet kunt dekken, een verzekeringsmaatschappij als een casino is. Het huis wint altijd.

Het breed definiëren en uitsluiten van reeds bestaande aandoeningen helpt ervoor te zorgen dat de verzekeringsmaatschappij voorop blijft lopen in plaats van failliet te gaan naar de polishouders die het meest waarschijnlijk frequente grote claims zullen afsluiten.

Hoewel geen enkele aanbieder van huisdierenverzekeringen reeds bestaande aandoeningen dekt, verschillen de definities van aanbieder tot aanbieder en van geval tot geval.

Veel eigenaren van gezelschapsdieren kopen huisdierenverzekeringsplannen alleen om te ontdekken dat, bij het indienen van een claim voor wat zij dachten dat een nieuwe aandoening was, de verzekeringsmaatschappij anders denkt. Het is niet ongebruikelijk dat verzekeringsmaatschappijen dekking weigeren en beweren dat het probleem verband houdt met een aandoening die maanden (of zelfs jaren) geleden is behandeld. Claims worden vaak geweigerd onder het voorwendsel van een reeds bestaande uitsluiting van de aandoening.

In sommige gevallen is het aanmaken van een dedicated spaarrekening de praktische keuze

In ruil voor dekking brengen huisdierenverzekeringsplannen een maandelijks eigen risico in rekening – net als uw eigen ziektekostenverzekeringsplan. U betaalt uw maandelijkse premie, ongeacht of u die maand een claim indient of niet en uw premie telt niet mee voor eventuele eigen risico’s die het plan kan afdwingen.

Sommige huisdierouders kiezen ervoor om een speciale spaarrekening voor veterinaire kosten te maken, waarbij ze besparen wat ze zouden betalen aan premies voor huisdierenverzekeringen voor gebruik in geval van nood.

Een speciale spaarrekening kan ook een praktische keuze zijn bij het betalen voor wellnessbezoeken. Omdat regelmatige controles zelden meer dan $ 250 per jaar kosten, kunt u misschien beter geld opzij zetten dan betalen voor dekking die u niet nodig hebt.

Als het gaat om onverwachte veterinaire kosten, geeft een huisdierenverzekering u echter een voordeel.

Zodra uw huisdierenverzekering actief wordt, kunt u een claim indienen om in de meeste gevallen 70% tot 90% van de kosten te dekken. Houd er rekening mee dat veel plannen wachttijden hebben voordat u een claim kunt indienen, maar ze kunnen voor sommige plannen zo kort zijn als 48 uur.

Dit betekent dat als uw kat een week na het begin van uw dekking (of nadat de wachttijd is verstreken) een urethrale blokkade ontwikkelt, de verzekeringsmaatschappij zijn percentage van de rekening zal dekken.

Als u kiest voor een spaarrekening en vandaag 10% van uw inkomen begint weg te zetten, kan het maanden of jaren duren om een fonds te laten groeien dat in staat is om de volledige kosten van urineonderzoek, katheterisatie en ziekenhuisverblijven te betalen.

Huisdierenverzekering is een slechte keuze voor onverzekerde katten die lijden aan reeds bestaande aandoeningen

Als uw kat al door de medische wringer is gegaan met operaties, ernstige ziekten en andere gezondheidsproblemen, is het onwaarschijnlijk dat u veel waarde uit de huisdierenverzekering kunt halen. Het gaat allemaal terug naar die reeds bestaande aandoeningen – alles waar uw kat in het verleden de diagnose van heeft gekregen of waarvoor hij is behandeld, komt in de toekomst niet in aanmerking voor dekking.

Jennifer Brown, eigenaar van een huisdier en voormalig verzekeringnemer van een huisdierenverzekering, vond het een goed idee om haar honden te verzekeren.

Na het adopteren van haar eerste pup in 2006, besprak Jennifer haar opties met haar dierenarts, die afraadde om een huisdierenverzekering af te sluiten. Volgens de dierenarts zouden de weinige bestaande problemen van de hond leiden tot een hele reeks geweigerde claims en een beleid dat de maandelijkse premie niet waard was.

Toen een nieuw personeelsbeloningspakket een huisdierenverzekering naar het Brown-huishouden bracht, bleek de suggestie van de dierenarts juist. Degecende beweringen waren een constant thema voor beide honden van Jennifer.

“Ik spaar gewoon geld of gebruik een creditcard wanneer dat nodig is,” concludeerde ze, omdat “een huisdierenverzekering het gewoon niet waard is.”

Dr. Jennifer Coates, DVM, die lid is van de adviesraad voor Pets Digest, raadt aan om zo vroeg mogelijk een huisdierenverzekering te kopen.

“Een huisdierenverzekering dekt over het algemeen geen reeds bestaande aandoeningen,” zegt ze, “en je moet een polis kopen voordat je huisdier ziek of gewond raakt. Jonge dieren lopen een relatief hoog risico op ongelukken en infectieziekten, dus wachten tot je hond of kat ouder is om een huisdierenverzekering af te sluiten, heeft niet altijd zin.”

Of u er nu voor kiest om een huisdierenverzekering af te sluiten of niet, het is een beslissing die niet lichtvaardig moet worden genomen. Doe wat onderzoek naar het ras van uw kat om te bepalen of er een risico is op grote gezondheidsproblemen in de toekomst of dat de kosten van het plan gewoon een extra uitgave zullen zijn.

Als u hebt vastgesteld dat een huisdierenverzekering geschikt is voor u en uw kat, hoe kiest u dan de beste aanbieder van huisdierenverzekeringen?

Kies een plan dat kwaliteitsdekking biedt tegen een prijs die u zich kunt veroorloven

Hoewel sommige verzekeraars een vast tarief bieden voor alle katten, zijn de meeste flexibel in termen van premies, eigen risico’s en vergoedingspercentages. Het is belangrijk om uw onderzoek te doen en offertes op maat te laten maken voor de leeftijd en huidige gezondheidstoestand van uw kat.

Wees niet bang om eigen risico’s, maxima en vergoedingspercentages in te schakelen om de premie te krijgen die voor uw budget werkt.

Een ander voordeel van flexibele tarieven is dat u ze in de loop van de tijd kunt aanpassen. Naarmate uw kat ouder wordt en de premies stijgen, kunt u die leeftijdsaanpassingen compenseren door uw eigen risico en vergoedingspercentage te wijzigen.

Zorg ervoor dat u met uw provider praat voordat u wijzigingen aanbrengt in uw plan – voor sommige plannen moet u een nieuwe overeenkomst starten die claims kan indienen die u hebt ingediend met uw vorige plan, bestaande voorwaarden voor het nieuwe plan.

Houd er ook rekening mee dat sommige plannen een leeftijdsgrens hebben. Oudere huisdieren zijn meer vatbaar voor gezondheidsproblemen, dus sommige huisdierenverzekeraars accepteren geen huisdieren boven een bepaalde leeftijd. Velen zullen echter de dekking voortzetten als u uw huisdier op jongere leeftijd inschrijft voor het plan – zorg ervoor dat u de veelgestelde vragen controleert of met de klantenservice praat over de leeftijd van uw huisdier om te zien hoe dit uw premie kan beïnvloeden.

Onderschat het belang van goede klantenservice niet

Een zieke kat is stressvol genoeg en, zogenaamd, uw verzekeringsmaatschappij bestaat om u gemoedsrust te geven. Geloof het of niet, een telefoongesprek met uw verzekeringsmaatschappij mag er niet toe leiden dat u losse papieren op uw bureau scheurt of krachttermen mompelt op de melodie van eindeloze hold-muziek.

Test de klantenservice van een potentiële provider door ze een testrun te geven – stel vragen via de chatfunctie van de website, bel hun klantenondersteuningslijn en controleer op 24/7 ondersteuning. Vergeet niet dat de meeste klanten niet zullen aarzelen om de wereld op de hoogte te stellen van hun ervaring, dus lees klantrecensies om te leren hoe het bedrijf polishouders behandelt.

Als u talloze beoordelingen ziet die klagen over een teleurstellend klantenserviceteam, vage beleidsinformatie, onbetrouwbare vergoeding en stijgende premies, kunt u ervan uitgaan dat deze huisdierenverzekeraar meer hoofdpijn zal veroorzaken dan het oplost.

Klantrecensie van Nationwide Pet Insurance- Klik hier om meer beoordelingen over consumentenzaken te lezen

Kies een provider die uitgebreide dekking biedt en controleer klantrecensies om ervoor te zorgen dat u de dekking krijgt die u verwacht

Op dit moment vindt u geen aanbieder van huisdierenverzekeringen die reeds bestaande aandoeningen dekt. Dat is een feit van het kopen van een huisdierenverzekering.

Een ander feit van huisdierenverzekeringen is de realiteit dat de definitie van uw provider van reeds bestaande aandoeningen niet altijd in hun beleid wordt beschreven en dat deze definities niet uniform zijn voor alle providers.

Sommige aanbieders dekken erfelijke of aangeboren aandoeningen niet of hebben beperkingen op hen. Sommige aanbieders dekken reeds bestaande aandoeningen niet, maar beschouwen bepaalde aandoeningen als geneesbaar en kunnen dekking bieden nadat uw kat gedurende een bepaalde periode symptoom- en behandelingsvrij is geweest. Sommige bedrijven kunnen ook de dekking voor chronische aandoeningen beperken.

U moet ook kijken naar de wellnessdekking van het plan. De meeste bedrijven dekken geen jaarlijkse controles, vaccinaties of preventieve zorgitems zoals sterilisatie of castratie. In veel gevallen kunt u deze dekking echter toevoegen voor een extra maandelijks bedrag.

Lees de website van elke provider om te zien welke voorwaarden onder elk plan vallen.

Selecteer een plan dat een percentage van de werkelijke dierenartsrekening vergoedt, geen standaardkosten

Huisdierenverzekering verschilt vanom traditionele ziektekostenverzekering in die zin dat het plan u over het algemeen vergoedt voor een percentage van de eindafrekening. Je moet de rekening vooraf zelf betalen, maar dan kun je wel een claim indienen om tussen de 70% en 90% (gemiddeld) van de gedekte kosten te ontvangen. Er is over het algemeen geen co-pay.

In plaats van een percentage baseren sommige verzekeringsmaatschappijen hun vergoedingen op “gebruikelijke en gebruikelijke” kosten. Verzekeringsmaatschappijen berekenen deze tarieven op basis van nationale enquêtes, interne gegevens en kennis van uw regio.

Deze gebruikelijke en gebruikelijke kosten zijn niet geschikt voor een real-world factureringsscenario. Kies in plaats daarvan een vergoedingsplan op basis van de zorg die uw kat in werkelijkheid krijgt.

Kies een polis met een vergoedingsmaximum dat voor u werkt

Hoewel sommige huisdierenverzekeringsplannen geen limiet stellen aan het bedrag dat u kunt claimen, hebben velen jaarlijkse of levenslange limieten. Het kiezen van een maximum is een kwestie van begrijpen wat je bereid bent te betalen en wat je kat nodig heeft.

Net als al het andere in een flexibel beleid, is het een goed idee om uw maximale uitbetaling in te schakelen om te bepalen hoe de wijzigingen uw premies zullen beïnvloeden. Een hoger maximum leidt tot hogere premies, maar de impact kan minder zijn dan je verwacht.

Vergeet niet dat lagere jaarlijkse maxima zullen leiden tot hogere contante uitgaven in een catastrofe, dus winkel rond en vind een balans die voor u werkt op zowel de korte als de lange termijn.

Beste kattenverzekeringsplannen

Om elk van deze aanbieders van huisdierenverzekeringen te evalueren, hebben we de sites van de providers uitgekamd, hun beleid geëvalueerd en klantrecensies op Yelp en Consumentenzaken gelezen, samen met beoordelingen op sites zoals Reviews.com, PetInsuranceU, Wirecutter, Consumer Reports en Canine Journal.

Laten we nu eens kijken naar onze beoordelingen van de top 9 aanbieders van huisdierenverzekeringen voor 2023.

Om de kosten te vergelijken, vroegen we offertes aan bij elk bedrijf met hetzelfde fictieve kattenprofiel: een gecastreerde 3-jarige binnenlandse korthaar die in Beverly Hills, Californië woont. Zijn naam is Prins Myshkin en hij zal ons helpen de tarieven te vergelijken die worden aangeboden door de 9 verzekeringsmaatschappijen op deze lijst.

Lemonade is een veelzijdige verzekeringsmaatschappij die uitgebreide dekking biedt voor huurders, huiseigenaren en eigenaren van gezelschapsdieren. Bekend om snelle betaling van claims en hun probleemloze digitale multiple kattenervaring, lemonade is genoemd “verzekering voor de 21e eeuw.”

Deze zorgverzekeraar voor huisdieren heeft 4,9 sterren verdiend op Google Play en in de App Store en is hoog gewaardeerd door Clearsurance, Supermoney en meer.

Lees ook: Lemonade Pet Insurance Review

Lemonade biedt concurrerende prijzen voor huisdierenverzekeringen voor zowel honden als katten. Hun plannen bieden uitgebreide dekking voor diagnostiek, procedures, ziekenhuisopname, spoedeisende hulp, medicatie, ongevallen en ziekte. Met optionele wellnessplannen kunnen eigenaren van gezelschapsdieren ook besparen op routinezorg en wellness-examenkosten.

Hoe betaalbaar is Lemonade Pet Insurance voor katten?

Wanneer u het profiel van uw kat invult, Lemonade biedt u een startersofferte voor een premie op basis van 80% vergoeding, een jaarlijks eigen risico van $ 250, en een jaarlijkse maximale uitbetaling van 20.000 dollar. U kunt deze waarden aanpassen om uw premie te wijzigen. Kies uit drie vergoedingspercentages (70%, 80% of 90%) en drie eigen risico’s ($ 100, $ 250 of $ 500). Lemonade biedt vijf opties voor jaarlijkse uitbetaling maximaal: $ 5.000, $ 10.000, $ 20.000, $ 50.000 en $ 100.000.

Naast het ongevals- en ziekteplan van uw kat, geeft Lemonade u de mogelijkheid om een preventief en wellnesspakket toe te voegen voor $ 10 / maand, inclusief preventieve zorg zoals een jaarlijks wellness-onderzoek, hartwormtest, fecale test en bloedonderzoek, evenals drie vaccinaties en toegang tot online medisch advies. Voor $5.75/maand u kunt uw ongevallen- en ziektedekking uitbreiden met dierenartskosten en fysiotherapie.

Lemonade Cat Verzekeringsofferte

Vitale kostenstatistieken:

 • Flexibel aftrekbaar tussen $ 100 en $ 500
 • Jaarlijkse uitbetaling maximaal $ 100.000 in de meeste staten
 • Kies een vergoedingspercentage van 70%, 80% of 90%

Hoe uitgebreid is lemonade huisdierenverzekering voor katten?

Qua dekking is Lemonade vergelijkbaar met andere aanbieders van huisdierenverzekeringen die we hebben beoordeeld. Hun primaire plan omvat diagnostische tests, poliklinische en noodprocedures, medicijnen en behandeling voor ongevallen en ziekten.

Zoals voor veel aanbieders geldt, dekt Lemonade geen dierenartskosten of routinematige wellness-examens, hoewel u dekking kunt toevoegen voor een extra maandelijks bedrag.

Limonade dekt geen reeds bestaande aandoeningen, electieve cosmetische ingrepen ofhaviorale behandelingen en ze vereisen een volledig medisch onderzoek binnen 12 maanden na inschrijving voordat u uw dekking kunt gebruiken. Er is een wachttijd van 2 dagen voor letsel, 14 dagen voor ziekte en een wachttijd van 6 maanden voor kruisbandletsels.

Met Lemonade huisdierenverzekering kunt u elke erkende dierenarts in de Verenigde Staten bezoeken. Claims worden ingediend via de Lemonade-app en voor sommige eenvoudige claims wordt de betaling vrijwel onmiddellijk gedaan.

Wat vinden klanten van lemonade huisdierenverzekeringen?

Lemonade is een populaire huisdierenverzekeringsmaatschappij en over het algemeen geliefd. Op PetInsuranceReview.com geven klanten het een 9.8/10 rating met 167 beoordelingen. Klanten zijn tevreden over de prijzen, klantenservice en het gemak van het indienen van claims. Er zijn slechts een handvol beoordelingen onder 8/10 en de enige negatieve opmerkingen op deze site hebben te maken met beperkingen in de vaccinatiedekking van het wellnesspakket.

Op het gebied van consumentenzaken heeft Lemonade een totaal van 76 waarderingen met een waardering van 4.8/5 sterren. Klanten melden positieve ervaringen met de klantenservice van Lemonade met verschillende meldingen dat het “anders is dan elke andere verzekeringsmaatschappij waarmee ze hebben gewerkt.” Dat gezegd hebbende, zijn er een paar negatieve beoordelingen van klanten die het niet eens zijn met een claimweigering. Voor het grootste deel lijkt Lemonade echter een goede keuze en over het algemeen goed beoordeeld.

De bottom line: is Lemonade Pet Insurance een goede keuze voor katten?

Over het algemeen biedt Lemonade uitgebreide dekking voor ongevallen en ziekten voor huisdieren, samen met optionele dekking voor routinematige zorg- en wellnessbezoeken. Hoewel plannen nog niet in alle 50 staten beschikbaar zijn, zijn klanten die voor Lemonade kiezen grotendeels tevreden met de prijzen, dekking en klantenservice-ervaring.

Pros

 • Omvat diagnostiek, procedures, medicijnen, ongevallen en ziekte
 • Optionele add-on dekking voor preventieve zorg en jaarlijkse controles
 • Aanpasbare plannen met flexibel eigen risico, terugbetaling en jaarlijkse limiet
 • Breid uw ongevallen- en ziektedekking uit met dierenartskosten voor $ 5.75 / maand
 • Beste huisdierenverzekering voor meerdere katten
 • Ontvangt positieve klantrecensies

Tegens

 • Zoals de meeste verzekeringsmaatschappijen biedt het geen dekking voor reeds bestaande aandoeningen, electieve procedures of gedragsbehandeling
 • Klantenservice is alleen beschikbaar via e-mail of app
 • Abonnementen zijn niet beschikbaar in alle 50 Amerikaanse staten

Klik hier voor een offerte voor lemonade huisdierenverzekering voor katten

Lees onze volledige merkbeoordeling

Hoe betaalbaar is Embrace Pet Insurance voor katten?

Embrace huisdierenverzekeringsplannen zijn zeer aanpasbaar, zodat u de combinatie van premie en dekking kunt bepalen die voor u werkt. Het bedrijf biedt 70%, 80% en 90% vergoedingen op basis van uw dierenartsrekeningen. Uw keuze van het eigen risico varieert van $ 200 tot $ 1.000 en u hebt een jaarlijks maximum van $ 5.000 tot $ 30.000.

Vitale kostenstatistieken:

 • Flexibel eigen risico tussen $ 200 en $ 1000.
 • Jaarlijkse uitbetaling maximaal $ 30.000 in de meeste staten.
 • Kies een vergoedingspercentage van 70%, 80% of 90%.

Hoe uitgebreid is de dekking van embrace huisdierenverzekeringen?

Deze huisdierenverzekeringsmaatschappij biedt flexibele plannen die “alle onverwachte ongevallen en ziekten van uw huisdier” dekken.

Katten tot 14 jaar komen in aanmerking voor nieuwe ongevallen- en ziektepolissen en blijven gedekt naarmate ze ouder worden, terwijl nieuwe aanvragers ouder dan 15 jaar beperkt zijn tot dekking voor alleen ongevallen.

Hoewel de primaire plannen strikt ongevallen en ziekte dekken, biedt Embrace een extra Wellness Rewards-plan, dat werkt als een flexibele spaarrekening die u tot 650 dollar in routinematige zorgkosten. Houd er rekening mee dat de dekking van geneesmiddelen op recept is opgenomen in elk ongevals- en ziekteplan.

Wat vinden klanten van Embrace Pet Insurance?

Op Yelp geven 134 reviewers Embrace een waardering van 3 van de 5 sterren. Gezien het feit dat beoordelingen van verzekeringsmaatschappijen een negativiteitsbias hebben, is dit niet verschrikkelijk – het is ook niet geweldig.

Negatieve beoordelingen draaien om de schijnbare neiging van de provider om niet-gerelateerde voorwaarden te koppelen en ze reeds bestaand te noemen, waarbij dit wordt gebruikt als een manier om claims te ontkennen. Andere recensenten beschrijven Embrace als een medelevende, betaalbare keuze.

Het is belangrijk op te merken dat Embrace u in staat stelt om een gratis medische geschiedenisbeoordeling aan te vragen bij aanmelding. Door deze beoordeling aan te vragen, leert u welke voorwaarden als reeds bestaand worden beschouwd en voor hoe lang. Als u niet tevreden bent met de resultaten van de beoordeling, kunt u profiteren van de 30-dagen geld-terug-garantie van Embrace.

De bodem Lijn: Is Embrace Pet Insurance een goede keuze voor katten?

Embrace biedt enkele van de meest uitgebreide dekking op de markt tegen een redelijke prijs. Hoewel klantervaringen niet universeel perfect zijn, heeft Embrace over het algemeen een goede reputatie voor het verwerken en accepteren van claims, het bieden van goede klantenservice en het tevreden achterlaten van polishouders.

Pros

 • Dekt erfelijke aandoeningen
 • Dekt een breed scala aan aandoeningen en behandelingen
 • Vergoedingen zijn gebaseerd op werkelijke medische kosten
 • Geeft u elk jaar een “Gezond huisdier aftrekbaar” voordeel van $ 50 dat u geen claim indient
 • Beste kittenverzekering

Tegens

 • Volgens klantrecensies is Embrace geneigd om claims te ontkennen op het voorwendsel dat niet-gerelateerde voorwaarden gekoppeld zijn en dus al bestaan.

Klik hier voor een offerte voor een embrace huisdierenverzekering voor katten.

Volgens het bedrijf is Trupanion er trots op meer uit te keren op de dollar dan welke andere huisdierenverzekeringsmaatschappij dan ook. Hoewel deze dingen leiden tot hun hogere premies, heeft u gemoedsrust wetende dat uw kat enkele van de beste dekkingen voor hun verzorging heeft. Tot op heden heeft Trupanion meer dan 750.000 huisdieren gedekt en bijna $ 2 miljard aan claims uitbetaald.

Het is de enige huisdierenverzekeringsmaatschappij die uw dierenarts binnen enkele seconden rechtstreeks betaalt in plaats van u later te vergoeden, waardoor het een uitstekende optie is voor degenen die niet vooraf extra willen betalen. Bovendien onderscheidt Trupanion zich van de concurrentie met een aftrekbaar model per voorwaarde.

Hoe betaalbaar is trupanion huisdierenverzekering voor katten?

Alle citaten en voorbeeldpremies zijn gebaseerd op een 3-jarige mannelijke korthaar die in Beverly Hills, Californië woont.

Lees ook: De beste kattenverzekering in Californië

Trupanion vergoedt 90% van de in aanmerking komende claims en verbindt zich ertoe nooit uitbetalingslimieten te hebben. Alle claims zijn gebaseerd op veterinaire kosten in uw regio, niet op gemiddelden en gebruikelijke kosten.

Het eigen risico van Trupanion werkt per aandoening, in plaats van jaarlijks. Dit aftrekbare systeem is goed voor jongere katten met een toekomst van chronische ziekte, maar kan u kosten als uw kat lijdt aan een reeks ongelijksoortige aandoeningen.

Vitale kostenstatistieken:

 • Geen uitbetalingslimieten – ooit
 • Kies een eigen risico tussen $ 0 en $ 1.000
 • 90% vergoeding tarief

Hoe uitgebreid is de trupanion-dekking voor huisdierenverzekeringen?

In plaats van drie of meer polissen van verschillende niveaus aan te bieden, biedt Trupanion één uitgebreid beleid dat chirurgie, diagnostiek, medicijnen en andere behandelingen voor nieuwe, onverwachte ziekten en ongevallen omvat.

Voor klanten die hun beleid willen verbeteren, biedt Trupanion twee optionele extra dekkingsrijders. De Recovery and Complementary Care-ruiter, die verschillende therapieën omvat die doorgaans niet zijn opgenomen in traditioneel beleid, waaronder revalidatiezorg, acupunctuur, chiropractische zorg en homeopathie.

De tweede extra rijder is de Pet Owner Assistance-rijder, die de kosten buiten het kantoor van de dierenarts dekt, inclusief advertenties en beloningen voor verloren huisdieren, noodpensions, aansprakelijkheidsdekking voor materiële schade veroorzaakt door uw huisdier en crematie en begrafenis in het geval van de accidentele dood van uw huisdier.

Merk op dat het bedrijf geen wellness-dekking biedt. De Trupanion-site schuwt niet om dit feit aan te pakken en legt uit dat “Trupanion is opgericht om huisdieren te helpen de noodhulp te krijgen die ze nodig hebben, niet om eigenaren van gezelschapsdieren te helpen met routinematige betalingen.”

Wat vinden klanten van Trupanion Pet Insurance?

Van de 311 beoordelingen over ConsumersAdvocate.org heeft Trupanion een waardering van 4,8 van de 5 sterren. Op TrustPilot.com heeft Trupanion een 4,4 van de 5-sterrenbeoordeling met meer dan 4.000 beoordelingen. Op Yelp heeft Trupanion echter een beoordeling van 2,5 van de 5 sterren op basis van meer dan 900 beoordelingen. Dat is een gemiddelde van 3,8 van de 5 sterren op alle beoordelingssites – een indrukwekkend hoge beoordeling voor een huisdierenverzekeringsmaatschappij.

Net als de meeste providers ontvangt Trupanion een groot deel van de klachten over geweigerde claims. Negatieve beoordelingen suggereren ook een slechte klantervaring, die uren aan de telefoon beschrijft, ofwel in de wacht wacht of moeite heeft om resultaten te behalen uit niet-meewerkend personeel.

Er zijn echter ook veel beoordelingen van klanten die geweldige ervaringen hebben gehad met hun klantenondersteuning en dol zijn op hoe weinig ze moeten uitgeven om hun kat de hulp te geven die ze nodig hebben.

De bottom line: is Trupanion Huisdierenverzekering een goede keuze voor katten?

In Reviews.com’s overzicht van de beste aanbieders van huisdierenverzekeringen, werd Trupanion tweede, achter Figo, dat werd uitgeroepen tot beste huisdierenverzekering in het algemeen, en Gezond Poten, die de recensent beschreef als goed voor katten en kleine honden.

Pros

 • Biedt uitgebreide dekking
 • Al meer dan 20 jaar een gerespecteerde leider op het gebied van huisdierenverzekeringen
 • Geen uitbetalingslimieten- ooit
 • 24/7/365 klantenservice
 • De enige verzekeringsmaatschappij waarmee u uw dierenarts rechtstreeks, binnen enkele seconden, bij het afrekenen kunt betalen
 • Verwerkt de meerderheid van de claims binnen 2 dagen, veel binnen enkele minuten

Tegens

 • Kan aanzienlijk duurder zijn dan andere aanbieders

*Het beleid verschilt per staat. Controleer het beleid in uw land voor de dekking ervan.

Klik hier voor een offerte voor trupanion huisdierenverzekering voor katten

Pawp wordt beschreven als “net als een huisdierenverzekering, maar dan beter”, en helpt u om uw huisdieren te beschermen zonder de complicaties en kosten van een traditionele verzekering.

Voor een vast maandelijks bedrag van $ 24 biedt Pawp $ 3.000 aan jaarlijkse dekking op alle medische noodsituaties die voortvloeien uit een ongeval, ziekte of een reeds bestaande aandoening. Dit noodfondsformaat betekent dat u niet hoeft om te gaan met uitsluitingen, co-pays of eigen risico’s. Maximaal 6 huisdieren zijn gedekt op een enkel plan en er zijn geen leeftijdsgrenzen.

Om uw kat gezond te houden voordat hij een ongeluk krijgt of ziek wordt, fungeert Pawp ook als een digitale gezondheidskliniek. Klanten hebben 24/7 toegang tot een team van dierenartsen die klaar staan om vragen te beantwoorden en persoonlijke ondersteuning te bieden.

Hoe betaalbaar is Pawp?

Pawp kost $ 24 per maand, ongeacht de gezondheidsachtergrond, leeftijd, locatie of ras van uw huisdier. U kunt maximaal 6 huisdieren toevoegen aan één abonnement en dat maandelijkse tarief blijft hetzelfde. Typische aanbieders geven een korting van 0-10% voor extra huisdieren, dus de forfaitaire structuur maakt Pawp een uiterst concurrerende keuze voor huizen met meerdere huisdieren.

Daarvoor $ 24 maandelijkse kosten ($ 288 per jaar), krijgt u een jaarlijks noodfonds van $ 3.000. Dit fonds is beperkt tot een eenmalige uitbetaling, dus het is niet van toepassing op meerdere noodsituaties in één jaar, zelfs als beide rekeningen minder dan $ 3.000 bedragen. Als uw factuur hoger is dan $ 3.000, betaalt u het verschil. Uw fonds wordt elk jaar aangevuld op uw aanmeldingsdatum.

Naast dit noodfonds krijgt u 24/7 toegang tot een team van toegewijde dierenartsen. Pawp dekt betalingen bij alle dierenklinieken. Het bedrijf betaalt uw dierenarts rechtstreeks, dus er zijn geen vergoedingen.

Wat doet Pawp Cover?

Het noodfonds van Pawp dekt alleen diensten die betrekking hebben op noodsituaties.

Volgens Pawp zijn noodsituaties situaties die onmiddellijke veterinaire zorg vereisen, zoals epileptische aanvallen, ernstige bloedingen en ademhalingsmoeilijkheden. Voordat u in aanmerking kunt komen voor dekking, moet u contact opnemen met een Pawp-dierenarts om te bevestigen dat uw kat een medisch noodgeval heeft.

Pawp dekt geen routinematige zorg zoals vaccins, ontworming en controles, noch dekt het eventuele vervolgafspraken voor spoedeisende hulp of behandeling voor secundaire problemen met betrekking tot een eerder gedekte noodsituatie.

In plaats daarvan biedt de Pawp digitale gezondheidskliniek deskundige inzichten in de gezondheid van uw kat via livechat en uiteindelijk videobellen. Binnen 2 minuten komt u in contact met een ervaren dierenarts die algemene vragen kan beantwoorden en u kan helpen beslissen wat u moet doen met ernstigere zorgen.

Wat vinden klanten van Pawp?

Als nieuwe toevoeging aan de markt heeft Pawp niet de kans gehad om veel klantrecensies te ontvangen. Hoewel ze slechts een paar beoordelingen hebben, is de feedback van klanten tot nu toe positief.

Pawp-klant Lewis D. uit New York zegt bijvoorbeeld: “Ik heb twee honden- en huisdierenverzekeringen die me $ 215 per maand citeren voor basisdekking. $ 19 per maand om BEIDE mijn huisdieren veilig te houden, is echt een redder in nood.”

De bottom line: is Pawp een goede keuze voor katten?

Pawp is een goede optie voor diegenen die bescherming willen in het geval van catastrofale ziekten of ongevallen en niet willen omgaan met alle beperkingen, kleine lettertjes en andere complexiteiten van traditionele verzekeringen.

Voor net geen $ 300 per jaar, krijg je een $ 3.000 spaarrekening en toegang tot een toegewijd team van dierenartsen. Dat is een goede prijs, vooral voor huizen met meerdere huisdieren.

Hoewel het digitale gezondheidscentrum een waardevol bezit is en het noodfonds u kan helpen wanneer uw kat gewond of ziek wordt, is Pawp niet perfect.

Het dekt slechts één rekening per jaar, of die spoedbehandeling nu $ 800 of $ 3.400 kost. Niet-spoedeisende hulpdiensten zoals tandheelkundige zorg of zelfs follow-ups na noodgevallen worden niet gedekt.

Terwijl eenmalige ongevallen en illnesses kunnen een stuk uit uw portemonnee halen, terugkerende behandeling voor langdurige aandoeningen is wat het meest zal kosten. Pawp’s team van dierenartsen kan u helpen deze aandoeningen te beheren, maar na die eerste jaarlijkse factuur biedt deze provider geen extra financiële ondersteuning.

Pros

 • Een van de meest betaalbare opties voor huizen voor meerdere huisdieren
 • Geen uitsluitingen voor reeds bestaande aandoeningen
 • Beschikbaar voor katten van alle leeftijden
 • Geeft u een noodfonds van $ 3.000
 • U krijgt 24/7 toegang tot gekwalificeerde dierenartsen

Tegens

 • Dekt alleen noodgevallen
 • Heeft niet veel klantrecensies ontvangen

Klik hier voor een offerte voor pawp huisdierenverzekering voor katten

Lees onze volledige merkbeoordeling

Deze nieuwkomer in de huisdierenverzekeringsindustrie is volledig technisch geïntegreerd voor de 21e eeuw, maar is het een sterke keuze voor uw kat?

Hoe betaalbaar is Figo Huisdierenverzekering voor katten?

Het beleid van Figo is een van de meest flexibele die u zult vinden. U kunt kiezen voor vergoedingspercentages van 70%, 80%, 90% of 100%. Figo’s jaarlijkse eigen risico’s variëren van $ 100 tot $ 1.500 met een afnemend aftrekbaar model dat uw eigen risico elk claimvrij jaar met $ 50 vermindert. Hun drie uitbetalingsniveaus bieden $ 5.000, $ 10.000 en onbeperkte jaarlijkse dekking.

Figo huisdierenverzekering offerte

Vitale kostenstatistieken:

 • Biedt jaarlijkse dekkingslimieten van $ 5.000, $ 10.000 en onbeperkt
 • Kies een jaarlijks eigen risico van tussen $ 100 en $ 1.500 (vermindert met $ 50 elk claimvrij jaar)
 • Kies een vergoedingsniveau van 70%, 80%, 90% of 100%

Hoe uitgebreid is de dekking van de Figo-huisdierenverzekering?

Figo dekt veterinaire kosten, spoedeisende hulp, erfelijke aandoeningen, chirurgie, voorgeschreven medicijnen, chronische aandoeningen, gespecialiseerde zorg en andere behandelingen die gebruikelijk zijn voor de meeste ongevallen- en ziektedekking. Figo ziet af van het eigen risico en de copay voor levensreddende behandelingen in verband met ongevallen of verwondingen.

Als u uw dekking wilt verbeteren, kunt u kiezen voor verschillende optionele dekkingsplannen.

De Wellness Powerup voegt dekking toe voor jaarlijkse examens, vaccins, sterilisatie en castratie, routinematige gebitsreinigingen en -zorg, en meer.

Met Dekking van examenkosten, krijgt u dekking voor kantoorbezoeken, tot $ 250 aan voorgeschreven voedsel en een hobbel van $ 500 naar $ 1.000 aan gedragstherapiedekking per jaar.

Tot slot de Extra verzorgingspakket dekt extra kosten die niet door de meeste verzekeringen worden gedekt, inclusief advertenties en beloningen als uw kat verdwaalt, annulering van vakanties en instapkosten.

Jaarlijkse limieten voor extra zorgpakketten:

 • Reclame en beloning, annulering van vakanties en instapkosten: onderhevig aan jaarlijkse limiet op basis van plankeuze
 • Verlies door diefstal of zwerfwerk: $ 150 (eenmalig)
 • Aansprakelijkheid van derden: $ 10.000 jaarlijks max
 • Laatste respect: $ 250 voor crematie / begrafeniskosten

De wachttijden van Figo zijn concurrerend met andere verzekeringsmaatschappijen op de markt, vanaf 1 dag voor ongevallen en verwondingen.

Wachttijden:

 • Ongevallen & Blessures: 1 dag
 • Ziektes: 14 dagen
 • Heupdysplasie: 6 maanden (mogelijkheid om te worden kwijtgescholden)
 • Orthopedische aandoeningen: 6 maanden (mogelijkheid om te worden kwijtgescholden)

Figo-verzekering heeft geen leeftijdsgrenzen, waardoor u katten van 23 jaar en ouder kunt verzekeren. Hun premies voor oudere katten zijn aanzienlijk lager dan die aangeboden door andere aanbieders, waardoor het een geweldige optie voor oudere katten.

Met korte wachttijden, flexibele prijzen, een uitstekende app-ervaring en verschillende opties voor extra dekking blinkt Figo uit in gebruiksvriendelijkheid op meerdere gebieden.

Wat vinden klanten van Figo Huisdierenverzekering?

Op Yelp heeft Figo Pet Insurance een waardering van 3,5 van de 5 sterren op basis van 65 klantbeoordelingen. Op Trustpilot heeft het bedrijf een 9.1 van de 10 sterren. Dit in Chicago gevestigde bedrijf ontvangt over het algemeen sterke beoordelingen, maar het is niet allemaal smiley klantenservice, korte wachttijden en responsieve apps. Figo is gestart in 2015 en de dingen veranderen snel. De meeste negatieve beoordelingen hebben het over verhoogde premies en een veranderende structuur die sommige klanten zien als een aas-en-wisselschema.

Lexi N. uit Encinitas, Californië, zei dat: “Het platform is gemakkelijk te gebruiken en de klantenservice is ongetwijfeld goed, maar helaas kan ik geen deel blijven uitmaken van een service die elk jaar de premies met 50% -100% verhoogt.”

De bottom line: is Figo Huisdierenverzekering een goede keuze voor katten?

In Beoordelingen.com’s list van de beste aanbieders van huisdierenverzekeringen, werd Figo gerangschikt als de nummer één beste aanbieder op de markt. De recensent wees op het scala aan onverwachte voordelen en geweldige klantenservice van het bedrijf als uitstekende factoren.

Inderdaad, Figo biedt een paar functies die niet standaard zijn bij aanbieders van huisdierenverzekeringen. De dekking wordt bijvoorbeeld geleverd met de Pet Cloud, een cloudgebaseerde medische geschiedenis- en planningsapplicatie waarmee u de verzekeringsclaims en het medische leven van uw kat vanaf uw smartphone kunt beheren.

Naast medisch beheer is de Pet Cloud een full-spectrum app voor huisdierbeheer met interessante functies zoals 24/7 live dierenartschat, geolocatie en huisdierspecifieke mijlpaalontdekking.

Pros

 • Biedt een geweldige klantenservice-ervaring
 • De PetCloud maakt het gemakkelijk om het medische leven van uw kat te organiseren
 • Korte wachttijd voor terugbetaling
 • Flexibel beleid maakt het mogelijk om het plan aan te passen aan uw financiële voorkeuren
 • Biedt een afnemend eigen risico
 • Ziet af van het eigen risico en copay voor levensreddende ongevallen- of letselbehandeling
 • Uitgebreide, sterk instelbare dekking
 • Een van de beste opties voor oudere katten

Tegens

 • Een relatieve nieuwkomer in de huisdierenverzekeringsbranche – het is onduidelijk hoe drastisch de aanbieder zal veranderen of hoe de premies zullen stijgen naarmate ze zich in de branche vestigen

Klik hier voor een offerte voor de Figo huisdierenverzekering voor katten

Petplan bestaat al meer dan 40 jaar en wordt ondersteund door Allianz, een toonaangevende eigendoms- en ongevallenverzekeringsmaatschappij.

Hoe betaalbaar is een Apporteerdierenverzekering voor katten?

Fetch biedt een uitgebreide huisdierenverzekering die uitgebreide dekking dekt in één eenvoudig plan. Oorspronkelijk op de markt gebracht onder de naam Petplan, werd het bedrijf onlangs overgenomen door Group Nine Media, het moederbedrijf van The Dodo.

The Dodo, misschien het best bekend om hun virale dierenvideo’s, is een Amerikaans mediamerk dat in 2014 werd opgericht door Izzie Lerer.

Group Nine Media is hoopvol dat de geloofwaardigheid en mainstream naamsbekendheid die The Dodo met zich meebrengt goed zal combineren met petplan’s solide geschiedenis van groei en huisdierouders toegang zal bieden tot uitgebreide huisdierenverzekeringen en gezondheidsadvies.

Vitale kostenstatistieken:

 • Keuze uit jaarlijks dekkingsbedrag – $ 2500 tot onbeperkt
 • Keuze uit jaarlijks aftrekbaar bedrag – $ 250 tot $ 1.000
 • U kunt uw vergoedingspercentage kiezen – 70%, 80% of 90%

Hoe uitgebreid is de dekking van de Fetch Pet Insurance?

Het bedrijf biedt uitgebreide dekking met weinig uitsluitingen en biedt vergoedingen voor ziekte en letsel zonder uitsluitingen voor erfelijke aandoeningen. Fetch’s uitgebreide dekking omvat tandheelkundige zorg, dermatologie, neurologie, alternatieve therapieën en revalidatie.

In tegenstelling tot de meeste andere aanbieders van huisdierenverzekeringen, heeft Fetch geen leeftijdsgrens, waardoor het de moeite waard is om te overwegen of u een oudere kat wilt verzekeren.

Fetch-verzekering is beschikbaar onder drie gestandaardiseerde dekkingsplannen. Als u de voorkeur geeft aan een aangepast plan, kunt u verschillende aspecten van het flexibele beleid aanpassen om de gewenste tarieven te krijgen.

Polishouders met een jaarlijkse vergoeding van $ 15.000 of meer komen in aanmerking voor extra voordelen, waaronder dekking voor advertenties en beloningen als uw kat verloren gaat, gedragstherapie en kennelkosten. Deze verzekeringsmaatschappij biedt geen wellnessdekking, wat geen slechte zaak is – wellnessdekking heeft de neiging om de premies te verhogen zonder iets aan te bieden dat u niet zou kunnen dekken met een gewone spaarrekening.

Wat vinden klanten van Fetch Pet Insurance?

Fetch is een over het algemeen goed aangeschreven huisdierenverzekeringsmaatschappij, maar het is niet universeel geliefd. Op Yelp zijn de klantsentimenten verdeeld, waardoor het een 3 van de 5 sterrenbeoordeling heeft op basis van 376 beoordelingen. Wanneer de beoordelingen negatief zijn, praten ze over premieverhogingen en breed gedefinieerde reeds bestaande voorwaarden.

De bottom line: is Fetch Pet Insurance een goede keuze voor katten?

Na meer dan 40 jaar in de branche heeft Fetch een sterke reputatie opgebouwd en is het een van de toonaangevende verzekeringsmaatschappijen voor huisdieren. Met instelbare premies, diverse dekking en 24/7 klantenondersteuning doet Fetch alles wat een huisdierverzekeraar moet doen.

Pros

 • In tegenstelling tot veel andere providers heeft Fetch geen leeftijdsgrens voor het aanmelden
 • Biedt kortingen aan veterinaire professionals
 • Alle plannen hebben betrekking op verwondingen en ziekten, inclusief die als gevolg van erfelijke aandoeningen
 • Biedt zeer uitgebreide dekking
 • Flexibele prijzen en uitbetaling

Tegens

 • Kosten hebben de neiging om in de loop van de tijd dramatisch te stijgen
 • Rekent een $3 transactiekosten – hoger dan gemiddeld

Klik hier voor een offerte voor een apporteerpaardjesverzekering voor katten

Pumpkin, gelanceerd in het voorjaar van 2020, is een van de nieuwste toevoegingen aan de wereld van huisdierenverzekeringen. Eigendom van ’s werelds grootste fabrikant van diergeneesmiddelen en vaccins en leidde een van de ondernemers achter Ollie hondenvoer, dit bedrijf heeft wortels in meerdere delen van de veterinaire en huisdierverzorgingsindustrie.

Pompoen geeft prioriteit aan eenvoud boven flexibiliteit. Ze bieden een eenvoudig plan dat ongevallen en ziekten dekt. Als u geïnteresseerd bent in wellnessdekking, kunt u het preventieve zorgpakket van Pumpkin gebruiken voor een extra maandelijks bedrag. De preventieve zorg omvat routinematige zorg zoals wellness-onderzoeken, parasietscreenings en vaccinaties.

Hoewel u kunt schakelen tussen drie jaarlijkse eigen risico’s, geeft Pumpkin u niet veel manieren om uw dekking aan te passen. De dekking van Pumpkin wordt geleverd met een jaarlijkse limiet van $ 7.000 voor katten en een vergoedingspercentage van 90%. Er is geen manier om een van deze te veranderen.

Volgens Pumpkin sales director Beth Wymer: “Het is een heel eenvoudig, slim plan. We onderzochten de kosten van veterinaire zorg, zelfs catastrofale gebeurtenissen, en ontdekten dat meer dan 99% van de jaarlijkse gedekte kosten per huisdier minder dan $ 10.000 per hond en minder dan $ 7.000 per kat zijn.* Dus we hebben veel grote beslissingen genomen voor de eigenaar van het huisdier. “

Hoe betaalbaar is pumpkin pet insurance?

Met slechts drie aftrekbare opties, een vaste uitbetaling en een jaarlijkse limiet van $ 7.000 voor katten, zijn de verzekeringstarieven van Pumpkin niet erg flexibel en hoewel ze in de eerste plaats niet bijzonder hoog zijn, zullen hun maandelijkse tarieven niet zo laag worden als die van sommige andere providers.

Door korting te geven op elk extra ingeschreven huisdier, maakt Pumpkin zichzelf een aantrekkelijke keuze voor huizen met meerdere huisdieren.  Hier is een voorbeeld van een citaat van de Pumpkin-website:

Hoe uitgebreid is de dekking van de Pumpkin Pet Insurance?

Hier is een lijst met enkele van wat Pumpkin behandelt volgens deze sectie op hun website:

Pumpkin Pet Verzekeringsdekking

Voor een extra $ 11.95 per maand ($ 143.40 per jaar), pompoen dekt ook drie routinezorgdiensten met hun Preventive Essentials-plan. U krijgt een volledige terugbetaling van de jaarlijkse controle van uw kat, samen met uw geld terug op één vaccinatie en een jaarlijkse parasietscreening.

Pumpkin gelooft dat het belangrijk is om ziekten vroeg te vangen en te voorkomen, daarom werkte het rechtstreeks samen met dierenartsen om het plan uit te werken met de 3 essentiële dingen die elke kat elk jaar wordt aanbevolen om te krijgen.

Wat vinden klanten van pumpkin pet insurance?

Sinds de lancering in april 2020 heeft Pumpkin niet veel tijd gehad om veel klantrecensies te verzamelen. Vanaf augustus 2020 heeft het bedrijf 7 reviews op Yelp. Vijf gaf het vijf sterren. De twee andere recensenten gaven het 1-sterbeoordelingen, beide zeiden dat Pumpkin de beweringen van hun hond had ontkend.

Een afgewezen claim was voor een behandeling geassocieerd met een reeds bestaande aandoening. De andere recensent zei dat Pumpkin weigerde de ontkende claim uit te leggen.

Pumpkin geeft wel een gedetailleerde schriftelijke verklaring voor claimontkenningen in elke claim. Pumpkin heeft ook 5 reviews op Google. Vier gaven het vijf sterren en de vijfde is dezelfde 1-sterrenbeoordeling die op Yelp werd geplaatst.

De bottom line: is Pumpkin Pet Insurance een goede keuze voor katten?

Het basisplan van Pumpkin is geweldig als u op zoek bent naar een eenvoudig, gemakkelijk te begrijpen aanbod.

We hebben momenteel niet genoeg klantrecensies gezien om een idee te krijgen van de consistentie en klantenservice van het bedrijf. Toch lijkt het erop dat het een goede optie zou kunnen zijn, vooral voor degenen die een eenvoudig plan willen van een opkomende groep kattenliefhebbers.

Pros

 • Biedt uitgebreide dekking voor vele diensten
 • Accepteert katten van elke leeftijd van 8 weken of ouder
 • Eenvoudig aanmeldingsproces
 • Hoog vergoedingspercentage

Tegens

 • Hiermee kunt u de jaarlijkse uitbetalingen of vergoedingen niet aanpassen
 • $ 7.000 jaarlijks maximum voor katten is relatief laag in vergelijking met andere plannen
 • Heeft niet veel klantrecensies ontvangen

* Gebaseerd op gegevens van de United States Fire Insurance Company, augustus 2019. De gegevens tonen aan dat minder dan 1% van de verzekerde hondenouders doorgaans claims indient van in totaal meer dan $ 10.000 in een polisjaar en minder dan 1% van de verzekerde kattenouders meestal claims indienen van in totaal meer dan $ 7.000 in een polisjaar.

Pumpkin Adverteerder Openbaarmaking:

Pumpkin Insurance Services, Inc. is verantwoordelijk voor deze advertentie. Pumpkin Pet Insurance-polissen dekken geen reeds bestaande aandoeningen. Wachttijden, jaarlijks eigen risico, medeverzekering, er kunnen uitkeringslimieten en uitsluitingen van toepassing zijn. Ga voor de volledige voorwaarden naar pumpkin.care/insurancepolicy. Producten, kortingen en tarieven kunnen variëren en kunnen worden gewijzigd. Pumpkin Insurance Services Inc. (Pumpkin) is een erkend verzekeringsagentschap, geen verzekeraar. Verzekeringen worden onderschreven door United States Fire Insurance Company, een Crum &Forster Company en geproduceerd door Pumpkin. Pumpkin Preventive Essentials is geen verzekering. Het wordt aangeboden als een optionele add-on niet-verzekeringsuitkering. Pompoen is verantwoordelijk voor het product en de administratie. Pumpkin Preventive Essentials is niet in alle staten beschikbaar. Ga voor de volledige voorwaarden naar pumpkin.care/customeragreement.

Klik hier voor een offerte voor pumpkin pet verzekering voor katten

Dit gerenommeerde bedrijf verkoopt sinds 1982 huisdierenverzekeringen onder de naam VPI (Veterinary Pet Insurance). VPI verkocht zijn eerste polis aan een beroemde hond van het scherm – een collie die vooral bekend is om het portretteren van “Lassie”.

In 2015 heeft Nationwide de naam VPI weggegooid en omgedoopt tot gewoon Nationwide Pet Insurance.

Hoe betaalbaar is een landelijke huisdierenverzekering?

Hoewel het uitgebreide Whole Pet with Wellness-plan van Nationwide een van de duurste op de markt is, is het plan het populairste aanbod van het bedrijf.

Het dekt bijna alles wat u nodig zou hebben om een huisdierverzekeringsmaatschappij te dekken. In tegenstelling tot de plannen met een lagere waarde, vergoedt het uitgebreide plan een percentage van de echte dierenartsrekeningen. Whole Pet with Wellness vergoedt een royale 90% van uw factuur, terwijl alle andere landelijke plannen vergoeden volgens een uitkeringsschema en de voordelen per aandoening beperken.

De vaste jaarlijkse eigen risico’s van Nationwide zijn zowel goed als slecht. Een vast laag eigen risico is aantrekkelijk voor mensen die het hele jaar door te maken hebben met meerdere behandelingen. Maar als u iemand bent die liever een hoog eigen risico betaalt wanneer het noodlot toeslaat en elke maand een lage premie, zijn uw handen gebonden.

Vitale kostenstatistieken:

 • Onbeperkte jaarlijkse maxima, maar een uitkeringsschema beperkt uw voordelen per voorwaarde
 • $ 100 of $ 250 jaarlijks aftrekbaar
 • 90% vergoedingspercentage op het uitgebreide plan, uitkeringsschema op alle andere

Hoe uitgebreid is de landelijke dekking van de huisdierenverzekering?

Nationwide Pet Insurance biedt drie verschillende plannen: het uitgebreide Whole Pet with Wellness, standaard ongeval en ziekte met Major Medical en een wellnessplan met twee niveaus.

Het Whole Pet with Wellness-plan omvat examens, laboratoriumtests en röntgenfoto’s, voorgeschreven medicijnen, operaties en ziekenhuisopname, chronische aandoeningen en wellnesskosten, samen met andere voordelen.

Het Major Medical-plan biedt bijna dezelfde ongevallen- en ziektedekking die wordt aangeboden door het Whole Pet with Wellness-plan, maar mist een paar voordelen.

Zo komen niet alle erfelijke aandoeningen aan bod. Als uw kat een erfelijke aandoening heeft die is gedekt door Major Medical, kunt u pas een claim indienen nadat de wachttijd voorbij is.

Wat vinden klanten van landelijke huisdierenverzekeringen?

Een grote vis zijn in de oceaan van huisdierenverzekeringen maakt Nationwide Pet Insurance niet beter dan jongere bedrijven. In feite ontvangt het enkele van de slechtste beoordelingen in de branche.

Nationwide verdient een 1,4 van de 5 sterren op Pet Insurance U. Pet Insurance U geeft deze provider een niet-indrukwekkende 1,4 van de 5 sterrenbeoordeling. Waarom? De beoordeling zegt dat het afsluiten van een beleid van Nationwide betekent dat je premieverhogingen, geweigerde claims, lage uitbetalingen, beperkingen en uitsluitingen en ondermaatse klantenservice koopt.

De bottom line: is een landelijke huisdierenverzekering een goede keuze voor katten?

Eerlijk gezegd niet. In de meeste gevallen is Nationwide Pet Insurance geen goede keuze. Het is al heel lang een leider op het gebied van huisdierenverzekeringen, maar het inflexibele beleid van dit bedrijf en de geschiedenis van slechte klantenservice maken het de minst wenselijke provider op deze lijst.

Pros

 • Het plan op het hoogste niveau heeft een uitzonderlijk uitgebreide dekking en onbeperkte voordelen per aandoening en service
 • Geen jaarlijkse uitkeringsplafonds
 • Polishouders kunnen profiteren van de Vet Helpline van Nationwide, die online live veterinair advies biedt
 • Een gerenommeerd en zeer stabiel bedrijf

Tegens

 • Katten ouder dan 10 jaar komen niet in aanmerking voor een nieuwe polis
 • Minder flexibel dan sommige andere beschikbare opties
 • Een duurdere verzekering

Klik hier voor een offerte voor een landelijke huisdierenverzekering voor katten

Zonder uitsluitingen, maxima, rasbeperkingen of pagina’s met kleine lettertjes is Pet Assure een eenvoudig alternatief voor huisdierenverzekeringen.

Het is een lidmaatschapsprogramma waarmee u korting kunt ontvangens op veterinaire diensten. Als je in andere kortingsclubs bent geweest, zoals de Good Sam Club, Costco of Sam’s Club, zal het model niet al te onbekend aanvoelen.

U betaalt een maandelijks bedrag, krijgt een lidmaatschapskaart en krijgt 25% korting op veterinaire diensten bij deelnemende klinieken.

huisdier verzekeren hoe het werkt

Hoe betaalbaar is Pet Assure?

Er zijn twee Pet Assure-plannen. De ene dekt een onbeperkt aantal huisdieren en de andere dekt er slechts één. Of je nu één kat, een boerderij of een huishouden vol reptielen hebt, Pet Assure geeft je dezelfde korting, ongeacht wie er zorg krijgt. Met een vast tarief voor huishoudens met meerdere huisdieren is het aanzienlijk goedkoper dan het betalen van een andere maandelijkse premie voor elk huisdier.

Uw maandelijkse kosten variëren, maar de meeste plannen bedragen niet meer dan $ 10 per maand.

Als de eigenaar van Prince Myshkin bijvoorbeeld bij Delta Airlines werkt, is zijn maandelijkse vergoeding $ 11 voor een onbeperkt aantal huisdieren (inclusief elk ras of soort), of $ 8 per maand als hij alleen Prince Myshkin inschrijft. Voor een huishouden met één kat komt dat neer op $ 96 per jaar.

Hoewel een verzekering u 70-90% kan besparen zodra u aan het eigen risico voldoet, betaalt Pet Assure dezelfde 25% voor alle kosten, ongeacht de prijs.

Hoewel deze korting u een aantal geweldige beloningen kan geven tijdens routineonderzoeken, gebitsreinigingen, diabetesbeheer en andere goedkopere rekeningen die mogelijk onder uw eigen risico van uw verzekering glijden, kan het niet tippen aan de huisdierenverzekering als het gaat om grote uitgaven.

Als uw kat bijvoorbeeld een aanval van urinewegaandoeningen heeft en de behandeling $ 1.600 kost, betaalt u nog steeds $ 1.200 met Pet Assure. Uitgaande van een eigen risico van $ 250, zou een verzekeringsmaatschappij met een vergoedingspercentage van 80% $ 1.080 van de rekening betalen, waardoor u de resterende $ 520 moet dekken.

Zelfs als u honderd dollar per jaar extra betaalt voor een huisdierenverzekering, kunnen de besparingen de moeite waard zijn wanneer grote rekeningen aankomen.

Vitale kostenstatistieken:

 • Geeft u direct 25% korting op alle interne veterinaire diensten en procedures
 • Geen uitsluitingen of maxima
 • Alleen beschikbaar via werkgevers

Hoe uitgebreid is het dierenartsennetwerk van Pet Assure?

Voordat u Pet Assure krijgt, moet u controleren of er lokale dierenartsen in het netwerk zijn. Tenzij u in een dichtbevolkt gebied woont, zullen deelnemende dierenartsen schaars zijn en uw reguliere dierenarts misschien niet bij de weinigen.

Onze vriend Prins Myshkin heeft bijvoorbeeld toegang tot 16 dierenartsen binnen een straal van 10 mijl van zijn huis in Beverly Hills. Maar als hij in Galena, Illinois woonde, zou hij 38 mijl en over de staatsgrenzen moeten reizen om de dichtstbijzijnde deelnemende dierenarts te bereiken.

Als uw huidige dierenarts niet deel uitmaakt van het Pet Assure-netwerk, kunt u hem uitnodigen om lid te worden.

Houd er ook rekening mee dat Pet Assure alleen beschikbaar is via werkgevers. Controleer of uw werkgever Pet Assure als alternatief voor huisdierenverzekeringen biedt.

Wat vinden klanten van Pet Assure?

Op TrustPilot geven 47 klantbeoordelingen Pet Assure een gemiddelde beoordeling van 4,4 van 5 sterren. Gebruikers beschrijven de Pet Assure-ervaring als eenvoudig en ongecompliceerd, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het indienen van claims en het omgaan met uitsluitingen.

Het is populair bij gezinnen met meerdere huisdieren, die de lage prijs en het gemak waarderen om al hun huisdieren op hetzelfde plan te houden.

De bottom line: is Pet Assure een goede keuze voor katten?

Pet Assure is een alternatief zonder gedoe voor traditionele verzekeringen. Elk huisdier is welkom, ongeacht leeftijd, ras, soort of reeds bestaande omstandigheden. U hoeft nooit een formulier in te vullen, een claim in te dienen of informatie in te dienen over de medische geschiedenis van uw huisdier.

Met 25% korting op alle interne services, is het een goede manier om te besparen op röntgenfoto’s, gebitsreinigingen, vaccinaties en laboratoriumwerk. Vooral als u meerdere huisdieren in hetzelfde huis heeft, moet Pet Assure zichzelf terugbetalen gedurende een jaar routinezorg.

Het kan helpen om de last van catastrofale uitgaven te verlichten, maar als je bang bent dat een rekening van meer dan duizend dollar je financieel knock-out zal slaan, is een verzekering waarschijnlijk een betere optie.

Tussen het alleen beschikbaar zijn via werkgevers en de relatieve schaarste aan dierenartsen in het netwerk van goedgekeurde leveranciers, kunnen beschikbaarheid en bruikbaarheid een uitdaging zijn. Voordat u kiest voor Pet Assure, neemt u contact op met uw dierenarts of controleert u of er ten minste een paar deelnemende klinieken bij u in de buurt zijn.

Pros

 • Sluit geen huisdieren uit, ongeacht leeftijd of gezondheidsgeschiedenis
 • Wordt geleverd met een 24/7 herstelservice voor verloren huisdieren
 • Alle medische procedures en interne veterinaire diensten zijn gedekt
 • Geen eigen risico’s of limieten
 • Maandelijkse kosten zijn meestal aanzienlijk lmeer dan die aangeboden door verzekeringen, vooral voor huizen met meerdere huisdieren

Tegens

 • Relatief weinig dierenartsen bevinden zich in het Pet Assure-netwerk, dus controleer dit voordat u uw kaart naar een nieuw kantoor brengt
 • Alleen beschikbaar via deelnemende werkgevers

Klik hier voor een offerte voor een huisdierenverzekering voor katten

Is een kattenverzekering het waard? Wat Reddit-gebruikers te zeggen hebben

Ieders situatie is uniek, dus kattenverzekeringen kunnen voor sommige katteneigenaren geschikter zijn dan voor anderen. De beslissing is volledig aan u, maar het kan u helpen uw beslissing te nemen om te horen wat sommige echte gebruikers te zeggen hebben over enkele van de huisdierenverzekeringsmaatschappijen op deze lijst.

Lemonade Customer Review: “De meeste waar voor je geld.”

“Ik heb van tevoren veel gegraven en Lemonade stond in de top 3 van elke top 10-lijst die ik bekeek en het was consequent de meeste waar voor je geld (dwz: ja, ik had hem kunnen verzekeren voor $ 8 per maand, maar het was met een aftrekbaar bedrag van $ 2k). Ik woon in NY, waar dierenartsen een beetje prijzig zijn, daarom was mijn basistarief $ 18 per maand, maar het nationale gemiddelde was $ 14.

Ik heb ook gekozen voor de midrange verzekering. Ik had minder kunnen betalen en een eigen risico van $ 500 of meer kunnen krijgen met een eigen risico van $ 0. “- Reddit-gebruiker u / quitmybellyachin

Embrace Customer Review: “De dekking is gemakkelijk te begrijpen.”

“Ik heb nu Embrace en ik ben er erg blij mee. De dekking is gemakkelijk te begrijpen en ik heb geen moeite gehad om directe antwoorden van iemand te krijgen op de momenten dat ik heb gebeld om vragen te stellen …

Ze hebben in mijn eerste jaar ongeveer $ 1500 zonder gezeur uitbetaald, dus dekking is het al zeker waard. Ik heb net mijn verlengingskennisgeving ontvangen, het beleid van dit jaar is ongeveer $ 60 hoger dan dat van vorig jaar, wat een typische stijging is op basis van andere bedrijven die ik in het verleden heb gehad. “ – Reddit gebruiker u/chernaboggles

Fetch Customer Review: “Ik krijg mijn geld rechtstreeks op mijn account gestort.”

“Ik heb zowel fetch als trupanion gehad door mijn werk. Mijn Fetch-plan is veel beter. Het eigen risico van $ 250 is jaarlijks, versus per nummer; de dekking is hoger (90% versus 80%) en in tegenstelling tot Trupanion dekken ze examenkosten die ENORM zijn (mijn dierenarts rekent 150 per examen, en die kunnen echt oplopen als uw huisdier een langlopende oorontsteking krijgt, enz.).

Mijn klacht met Fetch is dat ze zoveel medische dossiers opvragen. Elke keer dat u een claim indient, hebt u nieuwe medische dossiers nodig en soms vragen ze om andere volledig willekeurige documentatie. Dus het duurt een eeuwigheid om heen en weer te gaan met mijn dierenarts en hen, en je moet een beetje op je claim passen. Je kunt verwachten dat je veel uit eigen zak betaalt en maandenlang geen geld ziet.

Ik krijg mijn geld teruggestort op mijn bankrekening – geen papieren cheques. Voor mij betaalde Trupanion niet ter plekke, ik moest ook claims indienen. Trupanion was echter veel sneller in het goedkeuren van hen zonder heen en weer of gedoe. Dat was zo’n beetje het enige voordeel van hen.” – Reddit gebruiker u/bedlingtonmom

Trupanion Customer Review: “Ze kunnen sommige dierenartsen rechtstreeks betalen.”

“Ik hou van Trupanion. Ze worden sterk aanbevolen door dierenartsen. Ze kunnen sommige dierenartsen rechtstreeks betalen, zodat ik niet hoef te wachten om vergoed te worden. (Hun website heeft een lijst met dierenartsen met directe betaling). Ik gaf niet om het idee van een eigen risico per aandoening, dus koos ik ervoor om een nul aftrekbare polis te krijgen. Als je eenmaal je eigen risico bij Trupanion hebt gekozen, kun je het nooit verlagen, maar je kunt het later verhogen als je wilt.” – Reddit gebruiker u/Tamsin72

Nationwide Customer Review: “Ik heb een hoop geld bespaard.”

“Ik ben geen dierenarts, maar ik heb een goede ervaring met landelijk. Ik heb het wellnessplan niet, ik heb een plan van mijn werkgever, maar het komt in feite overeen met hun belangrijkste medische dekking. Dierenartsen kiezen er niet voor om wel/niet te dekken- het werkt anders dan uw verzekering. U betaalt uw dierenarts hetzelfde als normaal en dient achteraf verzekeringsclaims in. Ik heb een hoop geld bespaard door landelijk te gebruiken.” – Reddit gebruiker u/shellymiscavige_

Lees ook:

Veelgestelde vragen

Is het de moeite waard om een huisdierenverzekering voor een kat te krijgen?

Een huisdierenverzekering kan katteneigenaren een vangnet bieden tegen onverwachte kosten, maar het is niet altijd een economische keuze. Als uw huisdier jong en gezond is, kunnen de kosten van maandelijkse premies onnodig zijn. Voor katten die vatbaar zijn voor ernstige gezondheidsproblemen, kan het echter gunstig zijn zolang de toestand van uw kat niet als een reeds bestaande aandoening wordt beschouwd.

Wat wordt niet gedekt door een huisdierenverzekering?

Geen enkel huisdierenverzekeringsplan dekt reeds bestaande aandoeningen die over het algemeen worden gedefinieerd als een aandoening waarvan uw kat tekenen heeft vertoond, waarmee is gediagnosticeerd of behandeld vóór de ingangsdatum van het plan. Veel plannen doen dat ook niet. routinematige dierenartsbezoeken of wellnesskosten dekken.

Dekt een huisdierenverzekering routinebezoeken?

De meeste plannen doen dat niet, hoewel sommige huisdierenverzekeringsmaatschappijen afzonderlijke dekking bieden voor routinematig welzijn. Optionele verzekeringsdekking kan beschikbaar zijn voor preventieve zorg en alternatieve therapieën zoals acupunctuur en chiropractische zorg.

Wat is de beste huisdierenverzekering voor katten

Hoewel Lemonade onze topkeuze is, is er geen one-size-fits-all in huisdierenverzekering. Het kiezen van de beste verzekeringspolis voor uw kat vereist het cultiveren van een goed begrip van de huisdierenverzekering en een beetje zelfreflectie over uw unieke behoeften

Inhoudsopgave