Skip to Content

Onbevooroordeelde Wellness Kattenvoer Review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Wellness onder de loep genomen en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soort-geschiktheid, productvariëteit, prijs, ingrediëntkwaliteit, klantervaring en terugroepgeschiedenis.

De We’re All About Cats-beoordeling van wellness op wat belangrijk is

We hebben Wellness beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 4/10

Algemene score: 6.9/10

In totaal geven we Wellness kattenvoer een 41 uit 60 rating of een B- cijfer.

Als onderdeel van ons beoordelingsproces hebben we monsters ingediend bij een onafhankelijk laboratorium. Het volledige rapport is hier te bekijken.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

Wellness kattenvoer, met name ingeblikt voedsel in de CORE-lijn, is rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten en gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Andere wellness-voedingsmiddelen zijn qua voedingswaarde niet zo uitstekend, met flinke doses plantaardige ingrediënten en een hoger koolhydraatgehalte dan katten nodig hebben. Wellness-voedingsmiddelen zijn verschillende keren teruggeroepen, maar het merk krijgt niet veel klachten van klanten en de meeste katten lijken dol te zijn op Wellness kattenvoer.

Over het algemeen is het een bovengemiddeld kattenvoermerk, maar het heeft wel een paar gebreken. Ontdek wat geweldig is aan Wellness en wat niet in onze diepgaande Wellness kattenvoer review.

Over Wellness

Wellness begon in 1997 als een creatie van WellPet LLC, een bedrijf voor dierenvoeding dat in 1926 begon met de oprichting van Old Mother Hubbard Dog Treats. Toen Old Mother Hubbard en Eagle Pack fuseerden, vormden ze WellPet, LLC. Het bedrijf is nu een dochteronderneming van Berwind Corporation, een particuliere vermogensbeheerder.

Inkoop en productie

Het bedrijf zegt dat het overgrote deel van hun productie van huisdiervoeding wordt gedaan in hun eigen mishawaka, Indiana-faciliteit. Wellness Signature Selects, Divine Duos en alle natte voedingsmiddelen in zakjes worden gemaakt in Thailand.

Op de Wellness-website geeft het bedrijf een stapsgewijze beschrijving van hun ingeblikte voedselproductieproces. De pagina legt uit dat ze werken met “alleen de meest respectabele ingrediëntenleveranciers” om ervoor te zorgen dat alle producten worden gemaakt met uitstekende grondstoffen en vervolgens de voedingsmiddelen produceren volgens een gecontroleerd proces.

In een video gepubliceerd in 2012, zegt WellPet dat hun kwaliteitsborgingsprogramma de strengste normen voor voedselveiligheid in de dierenvoedingsindustrie handhaaft en de normen overtreft die zijn vastgesteld door de FDA en AAFCO.

Geschiedenis herinneren

Wellness is sinds 1997 meerdere keren teruggeroepen. Hier is een korte samenvatting van de herinneringsgeschiedenis van het merk.

2017

In februari werd een kleine hoeveelheid metaal gevonden in producten die zijn gemaakt in een van de faciliteiten die wellnessproducten produceert. Hoewel de getroffen producten geen deel uitmaakten van de WellPet-familie, besloot het bedrijf de “conservatieve stap” te nemen en riep het verschillende ingeblikte kattenvoervariëteiten terug.

In maart 2017 riep Wellness één variëteit aan ingeblikt hondenvoer terug vanwege mogelijk overmatige niveaus van natuurlijk voorkomend schildklierhormoon voor rundvlees.

2012

In mei 2012 heeft Wellness een terugroepactie uitgevoerd vanwege mogelijke salmonellabesmetting van droog hondenvoer.

In oktober riep Wellness een enkele variëteit aan droog hondenvoer terug vanwege een te hoog vochtgehalte. Hoewel niet meteen gevaarlijk, overmatig vochtig drogen voorods zijn gevoelig voor het ontwikkelen van schimmel vóór hun gelabelde vervaldatum.

2011

In februari 2011 werden 21,6 miljoen blikjes Wellness kattenvoer in blik teruggeroepen vanwege onvoldoende thiaminegehalte.

Welke soorten kattenvoer biedt Wellness?

Alle wellnessproducten zijn gemaakt met hele voedingsmiddelen en zijn vrij van tarwe, maïs en soja. Ze bevatten geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen.

De twee lijnen van Wellness zijn CORE, een eiwitcentrisch, graanvrij voedsel, en Complete

Gezondheid. De Complete Health-lijn biedt “volwaardige voeding met graanvrije opties voor de dagelijkse gezondheid van uw kat. De lijn omvat producten die zijn gericht op specifieke levensfasen en levensstijlen, waaronder voedingsmiddelen voor kittens, binnenkatten en gewichtsbeheersing.

Wellness CORE

De droge selectie van CORE is momenteel beperkt tot zeven producten, waaronder vijf originele recepten, Wellness Air Dried-voedsel en twee RawRev-producten, waarbij brokjes worden gemengd met brokken gevriesdroogd vlees.

De CORE natvoerselectie omvat patés, stevige snijwonden, 95% dierlijke eiwitten, CORE Signature Selects, Divine Duos en Simply Shreds-snacks.

Wellness Complete Gezondheid

Wellness Complete Health biedt een selectie van zowel graanvrije als graaninclusieve droge voedingsmiddelen, elke formule is gericht op levensfasen en gezondheids- en levensstijlbehoeften.

De selectie natvoer omvat Complete Health Pate, Gravies, Minced, Sliced, Morsels en Healthy Indulgence. De Complete Health-lijn omvat ook Wellness Kittles-traktaties.

Wellness Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

Wellness Complete Health Pate Chicken Entree Graanvrij Kattenvoer in blik

Koop op Chewy Koop op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit ingeblikt voedsel.

Dit populaire recept is een eenvoudig, op vlees gebaseerd ingeblikt kattenvoer dat hoogwaardige kip, kippenlever en kalkoen bevat. Volgens klantrecensies heeft de paté een textuur “als gemalen vlees” waar zowel mensen als hun katten van lijken te genieten.

Naast vleesingrediënten die geschikt zijn voor carnivoren, bevat het voedsel fruit en groenten zoals wortels en veenbessen, plus cassia-gom, guargom en xanthaangom als verdikkingsmiddelen.

Al met al is het voedsel rijk aan eiwitten uit voor de soort geschikte dierlijke bronnen, matig in vet en laag in koolhydraten. Het voedsel is 34 calorieën per ounce of 101 calorieën in elke 3 oz blik.

Ingrediënten

Kip, Kippenlever, Kalkoen, Kippenbouillon, Wortelen, Natuurlijk Aroma, Guargom, Veenbessen, Gemalen lijnzaad, Kaliumchloride, Taurine, Zout, CassiaGom, Xanthaangom, Cholinechloride, Ijzerproteïne, Zinkproteïne, Beta-Caroteen, Thiaminemononitraat, Vitamine E-supplement, Kopereiwitaat, Mangaaneiwitaat, Natriumseleniet, Niacine, d-Calciumpantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavinesupplement, Vitamine A-supplement, Biotine, Kaliumjodide, Vitamine D3-supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10.5%

Ruw vet: 7%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.73%

Vet: 31.82%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 15.91%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 33.87%

Vet: 54.84%

Koolhydraten: 11.29%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenlever, Turkije

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Worteltjes

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Rijk aan voor de soort geschikte dierlijke ingrediënten
 • Vochtrijke voeding bevordert een gezonde hydratatie
 • Vrij van kunstmatige ingrediënten
 • Laag koolhydraat- en plantgehalte
 • Katten lijken het leuk te vinden om dit voedsel te eten

Tegens

 • Bevat wortel en cranberry, die geen van beide nodig zijn voor katten

Wellness Signature selecteert natuurlijk ingeblikt graanvrij nat kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Tonijn lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit ingeblikte kattenvoer.

Omdat vis zo gevoelig is voor verontreiniging met zware metalen en toxines, is het geen sterk aanbevolen ingrediënt voor kattenvoer. Dit voedsel wordt voornamelijk gemaakt van tonijn, makreel en zalm in saus.

Hoewel het product wordt beschreven als een “gevlokt” voedsel, vonden klanten iets meer als stoofpot in het blik. Een klant smeekte: “Waar is de Flaked Fish???” eennd zei dat het eten in wezen “fancy jus” was.

De jus in kwestie is ingedikt met tapiocazetmeel en het voedsel bevat guargom als bindmiddel. Zonnebloemolie wordt ook toegevoegd aan de bouillon.

Zoals veel op vis gebaseerde voedingsmiddelen, is dit een relatief caloriearme ingeblikte maaltijd. Het is 25 calorieën per ounce of 70 calorieën per 2,8 oz blik.

Ingrediënten

Tonijn, tonijnbouillon, water voldoende voor verwerking, makreel, zalm, tapiocazetmeel, zonnebloemolie, natuurlijk aroma, guargom, tricalciumfosfaat, taurine, magnesiumsulfaat, vitamines [Vitamin E Supplement, Thiamine Hydrochloride, Niacin, Vitamin A Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, d-Calcium Pantothenate, Riboflavin Supplement, Folic Acid, Vitamin D3 Supplement, Biotin, Vitamin B12 Supplement, Potassium Chloride, Choline Chloride, Minerals [Zinc Amino Acid Chelate, Iron Amino Acid Chelate, Manganese Amino Acid Chelate, Copper Amino Acid Chelate, Potassium Iodide, Sodium Selenite], Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Vitamine K).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 3.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 85%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 66.67%

Vet: 23.33%

Vezel: 6.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 54.05%

Vet: 45.95%

Ingrediënten die we leuk vonden: Tonijn, Makreel, Zalm

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Tapioca zetmeel

Veel voorkomende allergenen: Vis

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van dierlijke eiwitbronnen
 • Geen kunstmatige ingrediënten
 • Katten houden van de smaak

Tegens

 • Sommige klanten hielden niet van de consistentie van het voedsel

Wellness CORE Graanvrije Indoor Formula Droog Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Uitgebeende kip en kippenmeel lijken de primaire eiwitbronnen te zijn in dit droge kattenvoer.

Zoals alle Wellness CORE-voedingsmiddelen, beweert deze brok “de oeressentie van je favoriete kat te voeden” door eiwitrijke voeding te leveren. Het voedsel bevat uitgebeende kip- en kippenmeel als de eerste twee ingrediënten, die beide voedende bronnen zijn van het dierlijke eiwit waar uw kat naar hunkert.

Hoewel dit product meer vlees levert dan het gemiddelde droogvoer, bevat het ook erwten, aardappelen en aardappeleiwit. Zoals de meeste kattenvoer die op de markt wordt gebracht aan bewakers van binnenkatten, is het voedsel rijk aan vezels van tomatenpulp, erwtenvezels en gemalen lijnzaad.

Al met al heeft Wellness CORE graanvrij kippendroog kattenvoer een matig tot hoog eiwitgehalte, voornamelijk afkomstig van dierlijke bronnen, een laag vetgehalte en een hoog koolhydraatgehalte. Het is 445 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Uitgebeende kip, kippenmeel, kalkoenmeel, erwten, aardappelen, aardappeleiwit, tomatenafval, erwtenvezel, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), natuurlijke kipsmaak, gemalen lijnzaad, veenbessen, cichoreiwortelextract, cholinechloride, kaliumchloride, vitamine E-supplement, taurine, L-carnitine, gemengde tocoferolen toegevoegd om versheid te behouden, zinkproteïne, zinksulfaat, calciumcarbonaat, niacine, ijzersulfaat, ijzereiwitaat, gedroogde kelp, Yucca Schidigera Extract, Beta-Caroteen, Glucosamine Hydrochloride, Chondroïtinesulfaat, Vitamine A Supplement, Kopersulfaat, Thiamine Mononitraat, KoperProteïne, Mangaan Proteïnaat, Mangaan Proteïnaat, Mangaansulfaat, D-Calcium Pantothenaat, NatriumSeleniet, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine, Vitamine D3 Supplement, Biotine, Calcium Jodaat, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur, Ascorbinezuur (Vitamine C), Gedroogde Lactobacillus Plantarum Fermentatie Product, Gedroogd Enterococcus Faecium Fermentatie Product, Gedroogde Lactobacillus Casei Fermentatie Product, Gedroogde Lactobacillus Acidophilus Fermentatie Product, Rozemarijn Extract, Groene Thee Extract, Spearmint Extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 38%

Ruw vet: 12%

Ruwe celstof: 5%

Vocht: 10%

As: 8.31%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 42.22%

Vet: 13.33%

Vezel: 5.56%

Koolhydraten: 29.66%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 40.5%

Vet: 31.06%

Koolhydraten: 28.44%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip zonder been, Kippenvet

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, Aardappelen, Aardappeleiwit

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van dierlijke eiwitbronnen
 • Vrij van kunstmatige ingrediënten
 • Katten houden van de smaak van dit droogvoer

Tegens

 • Overmatig koolhydraatgehalte
 • Geen droogvoer zorgt voor het vocht dat uw kat nodig heeft

Wellness CORE Natuurlijk kattenvoer in blik

Koop op Chewy Koop op Amazon

Labrapport bekijken

Onze topkeuze is dit eiwitrijke natte kattenvoer van Wellness CORE. Het is een op vlees gebaseerde formule boordevol dierlijke ingrediënten, waaronder kalkoen, kippenlever, kippenvlees en kippenmeel.

Hoewel sommige mensen kippenmeel afschrijven als inferieur aan de zogenaamde “echte kip” en het in dezelfde categorie plaatsen als bijproducten van pluimvee, houden die kritieken geen stand tegen onderzoek. Kippenmeel lijkt net zo voedzaam en verteerbaar te zijn als elk ander kipproduct. In feite bevat het een hardere eiwit- en caloriepunch – en dat is precies wat uw groeiende kitten nodig heeft.

De insluitsels van haring en menhaden visolie maken het voedsel een goede bron van DHA, een omega-3 vetzuur dat bijdraagt aan de ontwikkeling van hersenen en ogen bij kittens.

Hoewel het graanvrij is zonder aardappelen of soja, bevat deze paté kleine hoeveelheden van bepaalde plantaardige ingrediënten, waaronder gemalen lijnzaad, gedroogde kelp, cichoreiwortelextract en alfalfameel.

Hoewel deze ingrediënten niet essentieel zijn in een vleesetend dieet, hebben ze een paar voordelen voor kittens. Cichoreiwortelextract is bijvoorbeeld een prebioticum. Samen met probiotica kan dit type vezel helpen om de spijsvertering en de gezondheid van het immuunsysteem te ondersteunen.

Elk blikje van 3 oz. bevat 108 calorieën, wat ongeveer gemiddeld is voor alle kittenformules.

Ingrediënten:

Kalkoen, Kippenlever, Kalkoenbouillon, Kip, Kippenmeel, Haring, Natuurlijke Smaak, Veenbessen, Menhaden Visolie (geconserveerd met Gemengde Tocoferolen), Guargom, Tricalciumfosfaat, Gemalen lijnzaad, Kaliumchloride, Cholinechloride, Taurine, Cassiagom, Xanthaangom, Gedroogde Kelp, Cichoreiwortelextract, Yucca Schidigera Extract, Alfalfameel, Zout, Magnesiumsulfaat, IJzerproteïne, Zinkproteïne, Thiaminemononitraat, Vitamine E-supplement, Koperproteïne, mangaanproteïne, natriumseleniet, niacine, d-calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavinesupplement, vitamine A-supplement, biotine, kaliumjodide, vitamine D3-supplement, vitamine B12-supplement, foliumzuur, rozemarijnextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 6%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 54.55%

Vet: 27.27%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 13.64%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 40.58%

Vet: 49.28%

Koolhydraten: 10.14%

Wat we leuk vonden:

 • Een van de meest eiwitrijke kittenvoeding op de markt
 • Ultrazachte patétextuur is gemakkelijk te eten voor kittens
 • Calorierijk recept om groei en ontwikkeling te stimuleren
 • Rijk aan vocht voor optimale hydratatie
 • Aangevuld met visolie als bron van DHA

Wat we niet leuk vonden:

 • Iets duurder dan veel kittenvoer
 • Bevat enkele plantaardige ingrediënten

Wat vinden klanten van Wellness Kattenvoer?

Terwijl veel andere merken klachten verzamelen op het web, heeft Wellness een goede reputatie bij consumenten. De meeste van hun producten ontvangen vier- en vijfsterrenrecensies.

Een van hun toonaangevende recepten, Wellness Complete Health paté, heeft een 4.3 van de 5 sterren op Chewy op basis van 521 klantbeoordelingen. 90% van deze klanten zegt dat ze het eten aan een vriend zouden aanbevelen.

Positieve beoordelingen

“Ik heb dit voedsel gebruikt voor … ruim 15 jaar, voor mijn katten! Ik probeerde een minder duur “huismerk”, hier, voor een flink aantal maanden, maar besloot ondanks een enorm prijsverschil om terug te gaan naar Wellness. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Mijn katten en ik zijn veel gelukkiger. wellness RUIKT naar iets wat ik zelf zou eten! Mijn katten hebben het binnen tien minuten afgemaakt, in plaats van het te verlaten, en mijn man denkt dat hij misschien ook een verbetering ziet in de “resultaten” van de kattenbak. “ – Ollie, recensie Wellness Complete Health Chicken Pate

“Mijn indoor calico werd vorige maand 12 en ik merkte dat ze er dik uitzag! Ze was altijd het grootste deel van haar leven aan het trimmen, maar hoewel ik het leuk vond om haar vast te houden en al dat extra kussen op haar te voelen, wist ik dat het niet goed was voor haar gezondheid, vooral nu ze ouder wordt. Dus schakelde ik haar over naar Wellness Indoor en slechts een maand later is ze terug bij haar normale trimzelf. Zo onder de indruk! Ik heeft de hoeveelheid niet veranderd – eerlijk gezegd, sinds ze een kitten was, heb ik haar altijd gratis gevoerd – ervoor zorgend dat er altijd vers voedsel en water in haar kommen zit, en ze is goed in het beheren van haar eigen inname. De verschilmaker in haar gewichtsregulatie was dus puur de ingrediëntenverschuiving. UITSTEKEND!” – MomOfSev, reviewing Wellness CORE Grain-Free Chicken Dry Cat Food

Negatieve beoordelingen

“De ingrediënten in dit natte kattenvoer zijn behoorlijk behoorlijk, maar bij het openen van het blikje was het vloeibaar zonder brokken. Mijn katten aten het natuurlijk, maar vroegen na korte tijd om meer. Bovendien ging het dwars door het kattensysteem van mijn oudere katten, wat heel anders is dan zij. Ik ga terug naar onze beproefde, aardse.” – Anniesmom, reviewing Wellness CORE Signature Selects Skipjack Tuna & Wild Salmon Entree

“Katten lijken het leuk te vinden, alleen niet zeker of het superdroog is en de crumbles veranderen in “stof”. Misschien nog eens op zoek naar iets anders.” – Core, reviewing Wellness CORE Grain-Free Chicken Dry Cat Food

Hoeveel kost Wellness Kattenvoer?

Deels omdat het merk alles omvat, van graaninclusieve brokjes tot ingeblikte producten met 95% dierlijke eiwitten, variëren wellness kattenvoedingen van zeer goedkoop tot prijzig.

Wellness natvoer varieert bijvoorbeeld van rond 0,5 dollar per ounce als u een product uit de Complete Health-lijn kiest en 0,57 dollar per ounce voor Divine Duos, wat betekent dat uw gemiddelde dagelijkse voedingskosten zullen oplopen tot iets tussen 1,34 dollar en 3,42 dollar.

Complete Health Indoor droog kattenvoer kost ongeveer 0,29 dollar per ounce en hun CORE Grain-Free droge voedingsmiddelen kosten ongeveer $ 0,23 per ounce. Uw dagelijkse voerkosten variëren van 1,22 dollar Aan 1,48 dollar en meer als u kiest voor de luchtgedroogde formules van het merk.

Kortom, is wellness een goede keuze?

Wellness kattenvoer is een van de betere merken op de markt. De Wellness CORE-lijn onderscheidt zich met een grote selectie eiwitrijke voedingsmiddelen die voornamelijk zijn gemaakt van dierlijke ingrediënten. Hun Complete Health-lijn is ook een goede optie, vooral als u hun ingeblikte recepten kiest in plaats van het droge voedsel.

Hoewel Wellness in het verleden verschillende keren is teruggeroepen, reageerde het bedrijf snel op meldingen van problemen en klagen zeer weinig klanten over het voedsel dat hun huisdieren ziek maakt. Over het algemeen heeft het merk een goede reputatie bij zowel katten als mensen.

Waar wordt Wellness Kattenvoer verkocht?

Je kunt het kopen via onafhankelijke dierenwinkels, ketens en in sommige big box-winkels. Het is ook online beschikbaar via sites zoals Amazon en Chewy.

Wellness is beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Korea, Hong Kong, Japan, Maleisië en Indonesië.

Klik hier om te winkelen voor Wellness kattenvoer op Chewy.