Beste handstofzuiger voor kattenbakvulling

beste handstofzuiger voor kattenbakvulling

Het gebruik van een handstofzuiger voor kattenbakvulling is een spel-wisselaar voor mij geweest.

Het maakt niet uit wat voor soort kattenbakvulling je gebruikt, het gaat rondslingeren door het huis en je beste verdediging is om de omgeving van de kattenbak mooi en schoon te houden. Met een gewone stofzuiger lukt het wel, maar het is net alsof je een spijker met een voorhamer slaat.

Ja, het kan de klus klaren, maar er is een makkelijkere manier.

Ik hou ook van het idee om kattenbakvulling weg te houden van mijn hoofdstofzuiger, aangezien dat degene is die door het hele huis wordt geduwd. Je kat schopt tenslotte kattenbakvulling naar buiten na ze de doos gebruiken. Dat betekent dat het nest al…

Je krijgt het idee.

Dit is waar de handstofzuiger om de hoek komt kijken!

Wij houden de onze vlak naast de kattenbak en het duurt ongeveer 60 seconden om de kattenbak snel schoon te maken. Onze stofzuiger staat in de kast, dus het is een hele klus om hem eruit te halen, aan te sluiten en mee te slepen.

Ik heb mijn top 5 samengesteld voor de beste handstofzuiger speciaal voor kattenbakvulling.

Laten we beginnen!

Hoe we de beste handstofzuiger voor kattenbakvulling hebben gekozen

We zijn niet zomaar op zoek naar een handstofzuiger. We willen er een die specifiek werkt met kattenbakvulling, jaren meegaat, en niet duur is.

Hier is een overzicht van onze criteria.

Recensies

Onze top drie stofzuigers hebben ten minste 4,5 sterren gemiddeld op Amazon op het moment van schrijven. Hoewel recensies geen perfecte metriek zijn (en niet iedereen die een recensie achterlaat gebruikt de stofzuiger voor kattenbakvulling) is het een goed begin en een belangrijke metriek.

Handstofzuiger en Snoerloze

We kijken alleen naar stofzuigers die zowel hand- als snoerloos zijn. Om uw kattenbak schoon te houden, willen we dat alles zo eenvoudig mogelijk is – dat betekent ook dat u geen snoeren hoeft te gebruiken. Al onze top vijf selecties zijn zowel snoerloos als handstofzuiger.

Prijs

Wij zijn voorstanders van de “koop mooi of koop twee keer” mentaliteit, maar we zien nog steeds geen reden om meer te betalen dan nodig is. We hebben ervoor gezorgd dat onze geselecteerde stofzuigers een scherpe prijs hebben en we hebben ook een budget optie in de lijst opgenomen.

Doelgericht Gebouwd

We hebben stofzuigers geselecteerd met beoordelingen van katteneigenaren die de stofzuiger voor kattenbakvulling hebben gebruikt. Ik heb ook de stofzuiger die ik persoonlijk gebruik voor mijn kleine, rommelige kat bovenaan de lijst gezet.

Beste overall: VacLife Handstofzuiger (Snoerloos)

beste algemene stofzuiger voor kattenbakvulling

Kopen op Amazon

Pros:

 • Geweldige recensies op Amazon met een lange lijst van tevreden klanten (en video-getuigenissen)
 • Goede levensduur van de batterij
 • Het is wat ik gebruik om zwerfvuil op te ruimen

Minpunten:

 • In sommige reviews wordt beweerd dat de zuigkracht beperkt is, maar ik heb geen problemen gehad met het zuigen van afval

Dit product van VacLife is gemakkelijk mijn beste keuze. Het heeft een strak ontwerp, geweldige recensies van tientallen (en tientallen) katteneigenaren die het product specifiek voor kattenbakvulling hebben gebruikt en de prijs is precies goed.

VacLife lijkt een van de vele e-commerce merken te zijn die niet echt proberen om ruimte te krijgen in big box stores zoals Bed, Bath and Beyond. In plaats daarvan richten deze merken zich op het verkrijgen van verkoop via Amazon en uiteindelijk besparen ze veel door niet te hoeven betalen voor extra verzending naar honderden locaties.

Waarom zou je je daar druk over maken?

Omdat in mijn ervaring, deze merken een aantal geweldige producten maken! Ze hebben gewoon niet dezelfde overhead als een Black and Decker type merk zou hebben. Dat is waarom dit mijn eerste aankoop van Amazon was en ik kon niet gelukkiger met het product zijn.

Een van de grootste problemen met een snoerloze stofzuiger is de batterij. Hoewel snoerloos geweldig is, als je batterij na een paar weken gebruik stopt met werken, is het gewoon niet de moeite waard.

Ik heb de Amazon reviews doorzocht op het woord “batterij” en er zijn geen negatieve reviews die specifiek over de batterij gaan.

Dat is een goed teken. Ik kan ook melden dat ik mijn stofzuiger al 4 maanden heb met gebruik om de andere dag en geen enkel probleem.

Dit VacLife product heeft ook een paar uitbreidingen die u kunt toevoegen. De handigste is de kierenzuiger, die zeer geschikt is voor het opzuigen van kattenbakvulling tussen de muur en de kattenbak.

De slangverlenging kan ook handig zijn als je last hebt van pijnlijke knieën of rug en je niet te veel wilt bukken, terwijl je toch de voordelen van een lichte handstofzuiger hebt. Over licht gesproken, deze stofzuiger weegt net geen 2 pond.

Tenslotte heeft deze stofzuiger een herbruikbaar filter van roestvrij staal. Dat is een enorme kostenbesparing en u hoeft geen extra filter te kopen. U haalt gewoon het filter eruit, schrobt het even en u kunt weer verder.

Als u op zoek bent naar de beste balans tussen kwaliteit en waarde, dan is de VacLife handstofzuiger uw beste keus. U kunt hier klikken om de prijs van vandaag op Amazon te zien.

Runner Up: HONITURE Handstofzuiger

HONITURE Handstofzuiger voor zwerfvuil

Kopen op Amazon

Pros:

 • Sterke zuigkracht
 • Geschikt voor nat/droog

Cons:

 • Een beetje luider dan de typische handstofzuiger (maar dat vertaalt zich ook in vermogen)

Honiture is een ander kleiner merk dat Amazon lijkt te gebruiken als zijn belangrijkste verkoopkanaal. Nogmaals, dit is strikt mijn mening, maar veel van deze merken lijken geweldige producten aan te bieden voor een prijs die binnen het budget valt.

Deze Honiture stofzuiger heeft een geweldige staat van dienst tegen kattenbakvulling en over het algemeen een zeer krachtige zuigkracht.

Het is ook een van de weinige handstofzuigers op deze lijst die een nat/droog functie heeft. Hoewel dit niet kritisch is voor kattenbakvulling (hopelijk) kan het leuk zijn om rond het huis te hebben. Ik stel alleen voor om het verlengstuk te verwisselen, zodat je er een hebt voor kattenbakvulling en een voor andere delen van het huis.

Het enige echte punt van kritiek, en de reden waarom het de runner up is, is het geluid. Het is een beetje luid in vergelijking met onze beste keuze. Hoewel dit voor sommigen misschien niet uitmaakt, probeer ik de hoeveelheid lawaai en commotie rond de kattenbak te beperken.

Toch vertaalt dat lawaai zich in extra kracht, want deze stofzuiger is een beetje sterker dan de VacLife opties. Maar als je het bij kattenbakvulling houdt, maakt dat extra vermogen misschien niet veel verschil voor jou.

Deze stofzuiger wordt ook geleverd met een aantal verlengstukken, net als onze nummer één, maar het Honiture product is een beetje lichter.

U krijgt ook het voordeel van een herbruikbaar filter dat niet alleen geld bespaart maar ook het milieu.

Over het geheel genomen is dit een kleine handstofzuiger die zijn mannetje staat! Je kunt de laatste prijs op Amazon door hier te klikken.

Best On A Budget: VacLife Handstofzuiger (Kleinere Versie)

VacLife Handstofzuiger

Kopen op Amazon

Pros:

 • Goede budget opties voor een solide merk
 • Geweldige recensies op Amazon

Minpunten:

 • Misschien niet krachtig genoeg als u afval van tapijt wilt zuigen

VacLife heeft twee van de top 5 plaatsen op onze lijst…wat kan ik zeggen?

Ik ben helemaal weg van die VacLife!

Dit kleinere (en iets zwaardere) product van VacLife is onze beste keuze als u budgetvriendelijk wilt blijven en toch een product van goede kwaliteit wilt hebben.

Hoewel dit onze budget keuze is, zullen sommige katteneigenaren hier de voorkeur aan geven om een paar redenen. Ten eerste, omdat het niet zo krachtig is als onze eerste twee selecties, zult u merken dat het geluidsniveau een beetje lager is.

Ook dit is een gevolg van een zwakkere zuigkracht, maar net als bij de handstofzuigers op deze lijst, zijn ze getest als het op kattenbakvulling aankomt.

Dit product is ook een beetje compacter dan veel andere handstofzuigers op de markt. Hoewel dit voor mij geen groot verschil maakt, zijn sommige katteneigenaren misschien op zoek naar een kleinere en compactere stofzuiger.

Het zou niet onze beste budget keuze zijn als het niet ook een herbruikbare filter zou bevatten. Nogmaals, dit gemakkelijk te reinigen roestvrijstalen filter is vriendelijk voor het budget en het milieu.

U kunt hier klikken om de laatste prijs op Amazon te zien.

Beste geld kan kopen: INSE Snoerloze Stofzuiger

INSE Snoerloze Stofzuiger

Kopen op Amazon

Pros:

 • De beste optie als u een alleszuiger zoekt die ook goed kattenbakvulling kan opzuigen
 • Ton van functies en geweldige recensies

Minpunten:

 • Als u alleen zwerfvuil wilt opzuigen, kan het te veel zijn

Als u geen gevangenen wilt nemen in de strijd tegen kattenbakvulling, is deze KRACHTIGE stofzuiger misschien iets voor u.

Terwijl sommige handstofzuigers moeite hebben met genoeg zuigkracht om kattenbakvulling echt op te ruimen uit tapijt, heeft deze 250 Watt stofzuiger het vermogen dat u nodig heeft voor elke dienst. Om het in perspectief te zetten, 250 Watt is het dubbele van de meeste andere handstofzuigers.

Maar dat is ook iets dat we moeten ophelderen. Hoewel we deze stofzuiger als een handstofzuiger beschouwen, heeft hij ook een uitschuifbare steel zodat hij ook als een traditionele staande stofzuiger kan functioneren. Het heeft eigenlijk meerdere vormen die het kan aannemen (zoals een vuilnisjager transformator) op basis van het oppervlak dat u aan het schoonmaken bent.

I echt Ik hou van deze stofzuiger en hij kan veel meer dan alleen kattenbakvulling opzuigen. Hoewel ik het niet eerlijk kan aanbevelen voor iemand die alleen wil een afvalstofzuiger als u op zoek bent naar een stofzuiger die kan fungeren als een handstofzuiger en al het andere kan doen wat u nodig heeft zou dit een geweldige optie kunnen zijn.

Klik hier om de laatste prijs op Amazon te zien.

Het beste voor haar en kattenbakvulling: BISSELL Pet Hair Eraser

BISSELL Pet Hair Eraser voor zowel huisdierenhaar als kattenbakvulling

Kopen op Amazon

Pros:

 • Perfect voor het opzuigen van kattenbakvulling en het omgaan met verharende huisdieren
 • Geweldige uitbreidingen voor elk doel

Minpunten:

 • U moet extra filters kopen

Alle stofzuigers op deze lijst kunnen effectief zijn voor het opzuigen van zowel dierenharen als kattenbakvulling. Maar de meeste mensen willen hun vuilniszuiger waarschijnlijk niet combineren met iets dat ze in hun slaapkamer gebruiken.

De meeste van de handstofzuigers die we tot nu toe hebben geselecteerd, hebben dat in gedachten. Maar het kan geweldig zijn om een stofzuiger te hebben die kan beide doen. Vooral als u bereid bent de extensie te verwisselen. Met andere woorden, je wilt een extensie voor je kattenbak en een voor je dierenhaar.

Ten slotte kan het zinvol zijn om dezelfde handheld te gebruiken voor huisdierbedden en een kattenbak. Er is een goede kans dat uw hond het helemaal niet erg zal vinden!

Dus als u op zoek bent naar een geweldige combinatiestofzuiger voor kattenbakvulling en haren, kunt u niet fout gaan met dit product van Bissell.

Het draait allemaal om de uitbreidingen bij deze stofzuiger. Ten eerste heb je de gemotoriseerde borstel die speciaal ontworpen is om kattenharen op bekleding los te maken. En het werkt eerlijk gezegd vrij goed. Hoewel sommige van deze uitbreidingen en gadgets op een hype lijken, is dit de stofzuiger die mijn zus gebruikt met haar Duitse herder.

En het maakt niet uit hoe lang het haar van je kat is, die Duitse herder (zijn naam is Cricket) gaat je kat overtreffen!

Dan is er nog de spleetverlenging. Dit is perfect voor kattenbakvulling en als je voor gemengd gebruik gaat kan dit je speciale kattenbak uitbreiding zijn.

Over het geheel genomen is deze handstofzuiger een geweldige optie voor mensen met honden en katten die kattenbakvulling willen opruimen terwijl ze proberen het haar in hun huis of auto bij te houden. U kunt de prijs van vandaag op Amazon controleren door hier te klikken.

Veelgestelde vragen

Sinds we deze gids met de beste handstofzuigers voor kattenbakvulling hebben gepubliceerd, hebben we heel wat vragen gekregen! We hebben ze individueel beantwoord wanneer ze binnenkwamen, maar we wilden ook een snelle FAQ sectie samenstellen voor iedereen die geïnteresseerd is.

Laten we aan de slag gaan!

V: Verpest kattenbakvulling stofzuigers?

Zolang je niet probeert om enorme hoeveelheden kattenbakvulling in één keer schoon te maken, loopt je stofzuiger geen risico om geruïneerd te worden. Probeer de kattenbakvulling dagelijks op te ruimen, zodat u uw stofzuiger nooit te zwaar hoeft te belasten en schade riskeert.

V: Kan ik mijn kat stofzuigen?

U kunt uw kat stofzuigen om het verharen tegen te gaan, maar niet elke kat kan dit verdragen. Zorg ervoor dat uw kat het goed vindt dat er gestofzuigd wordt (ze zullen het u laten weten door weg te lopen) en probeer om te beginnen een stofzuiger met een lager vermogen.

V: Moet ik me zorgen maken over hoeveel watt een handstofzuiger heeft?

Watts kunnen een nuttige manier zijn om de kracht van een stofzuiger te vergelijken en te begrijpen. Het is niet perfect omdat het afhangt van de efficiëntie van de individuele motor, maar over het algemeen is een stofzuiger met een hoger watts vermogen krachtiger. De meeste grote stofzuigers hebben een vermogen van ongeveer 1.000 watt, terwijl kleinere handstofzuigers ongeveer 250 watt hebben.

V: Werken deze handstofzuigers ook voor kattenhaar?

Ja, al onze top 5 stofzuigers zijn geschikt voor het verwijderen van kattenhaar en onze nummer 5 stofzuiger is speciaal gemaakt voor het verwijderen van allerlei soorten kattenhaar. Maar denk wel aan het hygiënische aspect als u dezelfde stofzuiger gebruikt voor kattenbakvulling en bijvoorbeeld de bank in uw woonkamer.

Elke stofzuiger op deze lijst heeft een verlengstuk om dit gemakkelijker te maken en je kunt het natuurlijk schoonmaken.

Wat denk jij?

Ben je het eens met onze nummer keuze?

Hebben we een handstofzuiger gemist die het geweldig doet met kattenbakvulling?

Laat het ons weten!