8 geweldige diy kattenkleding die je thuis kunt maken (met foto’s)

Elke kat is anders met zijn eigen persoonlijkheid. Sommigen houden van het dragen van kleding, en sommigen niet, maar als je een kat hebt die graag pronkt met de nieuwste mode, ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je acht diy-plannen om je eigen kattenkleding te maken. Door dit te doen, kunt u uzelf wat geld besparen, terwijl u uw kat kleedt met schattige outfits.

3 katten gezichtsverdeler

De 8 DIY Kattenkleren

1. DIY Cat Bandana van Sudden Shake Up

Materiaal: Schroot, klittenband
Gereedschap: Roterend mes, snijmat, naaipakket
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Deze schattige DIY kattenbandana is gemakkelijk te maken en duurt minder dan 30 minuten. Het is het perfecte idee om oude stof te gebruiken die je misschien hebt liggen, en je hebt maar een paar materialen en gereedschappen nodig om deze bandana te maken. Je kunt het ook aanpassen door stof te kopen die past bij je katachtige vriend, zoals een bepaalde kleur of een bepaald patroon. De instructies zijn gemakkelijk te volgen en duidelijk, en je kat ziet er stijlvol en schattig uit als je klaar bent.

thematische pauze

2. Fave Crafts DIY Kattentrui

Materiaal: Oude hoodie
Gereedschap: Naaigaren, pinnen, naadripper, schaar, meetlint
Moeilijkheidsgraad: Gematigd

Deze doe-het-zelf kattentrui is een uitstekend idee voor katten, vooral haarloze katten die een beetje extra warmte aan hun lichaam nodig hebben. Voordat je begint, moet je je kat opmeten. Het meten van je kat is misschien wel het moeilijkste deel, maar elke kat is anders. Er zijn verschillende stappen in het maken van deze trui, maar als je de aanwijzingen volgt, zou je hem zonder al te veel gedoe moeten kunnen maken.

thematische pauze

3. DIY Cat Hoodie van acetually

Materiaal: Stof, belettering (optioneel)
Gereedschap:

Stoffen schaar, meetlint, strijkijzer op zekeringstape, bijpassende draad, tondeuse

Moeilijkheidsgraad: Gematigd

Deze schattige katten hoodie kan worden aangepast aan uw kat door het plaatsen van letters die de naam spellen, of iets anders met betrekking tot uw kat kat. De YouTube-video laat je stap voor stap zien hoe je het kunt maken, maar dit idee is voor het meer bekwame riool.  Zorg ervoor dat u uw kat meet voordat u begint met snijden om een goede pasvorm te garanderen. Als je klaar bent, zal je kat stylen in zijn nieuwe hoodie.

thematische pauze

4. Kitten Sock Onesie van Cole en Marmalade

Materiaal: Sok naar keuze (kleur, patroon, etc.)
Gereedschap: Schaar
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Deze kitten sok onesie is schattig, en het doel is om het te gebruiken voor kittens na een sterilisatie / castratie. Meestal passen de kegels die de dierenarts je geeft niet goed op een kitten, en deze dames namen het heft in eigen handen door een kittensokken onesie te maken om te voorkomen dat het kitten het gebied zou likken.

Er wordt nogal wat geknipt om een kitten sok onesie te maken, maar de uitvinders doen aardig werk om je door de stappen te leiden. Het is stijlvol en, beter nog, veel comfortabeler dan de ‘kegel van schaamte’.

thematische pauze

5. Kattenbeenwarmers

Materiaal: 1 paar sokken
Gereedschap: Schaar, naaimachine
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Deze eenvoudig te maken kattenpootwarmers, en je kunt het in minder dan een uur of minder doen. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar sokken, een schaar en een naaimachine. Leg elke sok op elkaar, knip de teen en hiel uit, draai de ruwe rand van de sokken naar beneden en naai ze aan elkaar. Dubbelvouwen en opnieuw naaien. Dat is het!

thematische pauze

6. DIY Cat Jas/Hoodie van Oh You Crafty Gal

Materiaal: Stof
Gereedschap: Potlood, meetlint, behoeften, draad, schaar
Moeilijkheidsgraad: Hard

Deze diy kattenjas / hoodie vereist een beetje vaardigheid, maar het zou goed te doen moeten zijn als je een riool en sluw bent. Deze vacht/hoodie is perfect voor katten die leven waar het sneeuwt, en deze vacht houdt je kat gebundeld en warm. Je hoeft de hoodie niet met deze jas te maken, maar de uitvinder geeft instructies over hoe je hem moet maken als je hem zo aanlegt.

thematische pauze

7. Raverly’s DIY Kattenhoed

Materiaal: Garen
Gereedschap: Meetlint, breinaalden
Moeilijkheidsgraad: Gematigd

Met deze DIY kattenhoed kun je je kat op een leeuw laten lijken, which vinden we super schattig. Deze hoed kan een uitstekend Halloween-kostuum zijn voor je katachtige vriend, terwijl je je kat warm en gezellig houdt. Je kunt elke kleur gebruiken die je wilt, maar als je met oranje of bruin gaat, krijg je je kat die leeuwenlook, vooral als je kat die kleur heeft.

thematische pauze

8. DIY Cat Fleece Hoed van Orange Bettie

Materiaal: Tuinvlies,
Gereedschap: Naaipakket
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Deze DIY fleece hoed duurt slechts 15 minuten om te maken. Het hele proces is vouwen en naaien, waardoor het super eenvoudig is. Gebruik elke kleur naar keuze, en als je een naaimachine hebt, kun je die ook gebruiken. U kunt het patroon gratis downloaden met eenvoudige, gemakkelijk te volgen instructies.

cat + lijnverdeler

Conclusie

Niet alle katten zullen een fan zijn van het dragen van kleding, maar sommigen vinden het erg leuk, en deze doe-het-zelfplannen zullen je geld besparen in de dierenwinkel. Kattenkleding is handig als je in een koud klimaat leeft, en het maken van je eigen kattenjas zal helpen om je kat warm te houden tijdens die koude dagen en nachten. Als je niet zeker weet of je kat van kleding houdt, dwing hem dan niet om ze te dragen, maar geef hem de tijd om aan het idee te wennen. Veel plezier met naaien!

thematische pauze

Uitgelichte afbeelding Credit: hammad-khalid, Pexels