7 fokkers die Europese Maine Coon Kittens te koop aanbieden


Bent u op zoek naar mooie Europese Maine Coon kittens te koop? Ik heb je gedekt!

Maar laat me eerst een van de belangrijkste vragen over deze kittens uitleggen: Europese en Amerikaanse Maine Coons zijn geen twee afzonderlijke rassen.

Dit is hetzelfde kattenras, dus je kunt verwachten dat de Europese Maine Coon net zo aanhankelijk en vriendelijk is als degene die zijn oorsprong vindt in de VS.

Er zijn echter enkele fysieke verschillen tussen deze twee. Europese Maine Coons hebben een sterkere snuit die vierkant is. Ze hebben ook een langere staart en langwerpige oren.

Terwijl de Amerikaanse Maine Coon een zachtere uitstraling heeft, lijken de Europeanen majestueuzer. Hun grootte is hetzelfde, evenals hun algehele lichaamsbouw.

Ondanks dat Europese Maine Coons er wat wilder uitzien, is hun persoonlijkheid net zo volgzaam en zachtaardig als we gewend zijn te zien in dit ras.

Als u de beschrijving van deze kat aantrekkelijk vindt, is dit het artikel voor u! Het volgende is de lijst van zeven gerenommeerde fokkers die Europese Maine Coon-kittens te koop aanbieden.

1. Altijd loyaal Maine Coons, New York

oranje maine coon kitten zittend

Always Loyal Maine Coons is een CFA en TICA-geregistreerde cattery in New York.

Deze fokkers importeren hun Maine Coon katten uit Europese bloedlijnen en richten zich op hun gezondheid en karakter.

Deze cattery is niet toegankelijk voor het publiek, dus kitten pick-ups zijn alleen beschikbaar op afspraak. De prijs voor een kitten van Always Loyal Maine Coons varieert van $ 3.000 tot $ 4.000, afhankelijk van hun vachtkleur.

De prijs is inclusief de niet-restitueerbare borg van $ 500 om uw kitten te reserveren. Deze fokkers bieden hun klanten een levenslange garantie tegen elleboog- en heupdysplasie voor hun Maine Coons.

Ze geven ook een garantie van 12 maanden tegen aangeboren afwijkingen. Hun kittens zijn FIV- en FeLV-negatief. Ze worden allemaal ontwormd en gevaccineerd voordat ze de cattery verlaten.

Fokker Info

Locatie: Saratoga Springs, NY

Website: Altijd Loyale Maine Coons

Facebook: Altijd Loyale Maine Coons

Instagram: Altijd Loyale Maine Coons

Telefoonnummer: +1 518-832-0227

E-mailadres: AlwaysLoyalMaineCoons@gmail.com

2. AttyKats Maine Coon, Florida en Oklahoma

Maine Coon kitten in een doos

Deze cattery bevindt zich op twee locaties : Florida en Oklahoma.

AttyKats is een CFA-geregistreerde cattery die is opgericht in 1998. Sindsdien hebben deze fokkers geweldige Europese Maine Coons grootgebracht.

Ze fokken Europese Maine Coon-kittens in verschillende kleuren, zoals zilveren tabby, zilver en zwarte rook.

De prijs voor hun mannelijke kittens gaat van $ 4.000 tot $ 4.500. Vrouwtjes zijn iets goedkoper, waarbij de prijs gaat van $ 3.500 tot $ 4.000. De prijs is inclusief een aanbetaling van $ 500.

De Europese Maine Coons van AttyKats hebben enorme snuiten, prachtige jassen, gigantische staarten en, het belangrijkste van alles, verbazingwekkende persoonlijkheden.

Deze cattery heeft meestal ongeveer 10 nesten per jaar, wat in totaal ongeveer 40-60 kittens is.

Fokker Info

Locatie: Valrico, FL, en Lake Texoma, OK

Website: AttyKats Maine Coon

Telefoonnummer: +1 (813) 815 4889

E-mailadres: kittens@attykats.com

3. EuroCoons Maine Coon Cattery, Kansas

Maine Coon kitten liggend

Deze cattery in Kansas biedt sinds 2015 raszuivere Europese Maine Coons aan.

Hun registratie bij CFA en TICA is een bewijs van de verantwoorde fokpraktijken van Olga Winn, de drijvende kracht achter deze cattery

Zij en haar familie doen hun best om gezonde Europese Maine Coons op te voeden met een stabiel temperament en geweldige sociale vaardigheden.

De vanafprijs voor een mannelijke Maine Coon van Eurocoons cattery is 4.500 dollar. De startprijs van vrouwelijke kittens is 3.500 dollar.

De prijs is inclusief het volgende:

• Sterilisatie/castratie

• Eerste rabiësvaccinatie

• Veterinair gezondheidscertificaat

• TICA of CFA kentekenbewijs

•Microchip

• FVRCP vaccinaties

• Cadeautas

Deze cattery importeert top Europese Maine Coon show bloedlijnen. Elk van hun Maine Coon-kittens wordt in hun huis opgevoed en voorzien van socialisatie en genegenheid.

Hun katten zijn negative voor meer dan 40 genetische aandoeningen.

Eurocoons fokkers bieden Maine Coon aan in verschillende kleuren, zoals zwart, blauw, crème, tortie, lichtzilver en chinchilla.

Hun kittens zijn klaar om naar hun eeuwige thuis te gaan op de leeftijd van 12 weken.

Fokker Info

Locatie: 22036 Linwood Rd, Linwood, KS, 66052

Website: EuroCoons Maine Coon Cattery

Instagram: EuroCoons Maine Coon Cattery

Telefoonnummer: +1 (913) 563-0043

E-mailadres: kittens@eurocoonsmainecooncattery.com

4. Mitcha Coontails, Texas

Zwarte Maine Coon kitten

Fokkers van Mitcha Coontails cattery zijn toegewijd aan het fokken van gezonde Europese Maine Coon-katten in overeenstemming met de rasstandaard. Deze cattery is gevestigd in Houston, Texas, en is CFA- en TICA-geregistreerd.

Ze testen hun katten op meer dan 40 genetische ziekten, waaronder polycysteuze nierziekte en hypertrofische cardiomyopathie.

Mannelijke Maine Coon-kittens van Mitcha Coontails-cattery zijn geprijsd op $ 4.200, terwijl vrouwtjes beschikbaar zijn voor $ 3.900.

Zodra hun kittens 8 weken oud zijn, kondigen deze fokkers ze aan als beschikbaar op hun officiële website. Dit is wanneer ze reserveringen beginnen te ontvangen.

Hun kittens zijn klaar om de cattery te verlaten op de leeftijd van 12 weken.

Deze cattery staat geen bezoek toe, omdat ze het te stressvol vinden voor hun fokkatten om constant vreemden te zien. Dit is natuurlijk ook belangrijk om infecties in de cattery te voorkomen.

Fokker Info

Locatie: Houston, TX

Website: Mitcha Coontails

Facebook: Mitcha Coontails

E-mailadres: mitchacoontails@hotmail.com

5. Moosehead Maine Coons, Maine

Foto van Maine Coon kitten in een pot

Deze cattery ligt aan het prachtige Moosehead Lake en is omgeven door dieren in het wild en ongerepte wateren.

Moosehead-fokkers doen hun best om perfect gezonde, zachte en goed gesocialiseerde Europese Maine Coons groot te brengen.

Hun fokkatten worden negatief getest op FIV en FeLV voordat ze deel gaan uitmaken van hun fokproces.

Hun kittens komen met het volgende:

• Gezondheidsgarantie

• Passende ontworming en vaccinaties

• Microchips

• CFA registratiepapieren

• Kittenvoer

• Geselecteerd speelgoed

• Reisdrager

Moosehead fokkers kiezen en importeren hun fokkatten zorgvuldig uit de beste Maine Coon fokkers in Europa.

Ze zorgen ervoor dat hun koningen een gespierde bouw, getufte oren en een opvallend wild uiterlijk hebben. Voor hun vrouwelijke katten geven ze prioriteit aan prachtige vachten, puntige oren, lange staarten en een boeiende wilde uitdrukking.

Hun kittens zijn klaar om te vertrekken naar hun eeuwige thuis tussen de leeftijd van 10-12 weken. Deze cattery staat bezoekers ook niet toe om te communiceren met hun Maine Coons.

Omdat kittens een kwetsbaar immuunsysteem hebben, is dit de beste beslissing die een verantwoordelijke fokker kan nemen.

Fokker Info

Locatie: 795 Lily Bay Road Box 301, Beaver Cove, ME 04441

Website: Moosehead Maine Coons

Telefoonnummer: +1 207-745-9691

6. Sassy Koonz, Florida

Maine Coon kitten in gras

Sassy Koonz is een cattery in Florida die speciale aandacht besteedt aan de stamboom, genetica en gezondheidsgeschiedenis van hun katten.

Ze brengen 100% Europese raszuivere Maine Coon-kittens groot. Deze fokkers hebben slechts een paar fokkatten en een beperkt aantal nesten per jaar. Meestal blijkt dit in totaal tussen de 30-40 kittens te zijn. Dit betekent dat ze zich richten op kwaliteit in plaats van kwantiteit.

De kittens van Sassy Koonz worden opgevoed als onderdeel van het gezin. Ze hebben een vriendelijk temperament en zijn geweldige metgezellen voor mensen.

De kosten voor een Maine Coon-kitten van Sassy Koonz-cattery zijn $ 4.900.

Deze fokkers fokken effen kleuren zoals rood, zwart en wit. Af en toe bieden ze ook rook en zilveren Maine Coons aan.

U kunt beoordelingen van veel tevreden eigenaren vinden op de officiële website van Sassy Koonz.

Fokker Info

Locatie: Jacksonville, Florida

Website: Sassy Koonz

Facebook: Sassy Koonz

Telefoonnummer: +1 (904) 335-8845

E-mailadres: info@sassykoonz.com

7. Krijger Kattz, Texas

Grijs en wit Maine Coon kitten zittend

Last but not least, Warrior Kattz is een andere gerenommeerde cattery, gevestigd in Wimberley, Texas.

Dit is een door een familie gerunde cattery die gelukkige, winterharde en goed uitgebalanceerde Europese Maine Coons fokt. De prijs voor hun kittens is $ 4.250, inclusief een aanbetaling van $ 500.

Voordat ze de cattery verlaten, ontvangen hun Maine Coons leeftijdsgeschikte kernvaccinaties, ondergaan ze ontworming en ondergaan ze een uitgebreid veterinair onderzoek.

Warrior Kattz-fokkers investeren veel moeite om hun kittens te socialiseren. Ze stellen hun Maine Coons van jongs af aan bloot aan alledaagse geluiden en ervaringen. Dit helpt kittens om zich gemakkelijk aan te passen aan elke soort omgeving.

Deze fokkers sturen hun kittens met een paar items naar hun eeuwige huizen. Deze omvatten wat voedsel, speelgoed en een deken met de geur van hun moeder en nestgenoten. Dit helpt ook om de overgang naar hun nieuwe huis zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Warrior Kattz cattery staat geen bezoekers toe, omdat deze cattery in feite een deel van hun huis is. Hun prioriteit is om hun katten veilig en gezond te houden.

Fokker Info

Locatie: Wimberley, TX

Website: Krijger Kattz

Facebook: Krijger Kattz

Instagram: Krijger Kattz

Laatste woorden

Alle Maine Coons zijn geweldig. Ze hebben een geweldige uitstraling en nog meer prachtige persoonlijkheid, waardoor dit ras een van de meest wenselijke is voor een gezinsgenoot.

Maar er is iets heel speciaals aan de Europese Maine Coons. Ze zijn net zo lief, vriendelijk en intelligent als de Amerikaanse. Toch lijken ze wat meer op wilde katten, wat ze naar mijn mening nog aantrekkelijker maakt!

Deze zeven fokkers met Europese Maine Coon kittens te koop zijn verantwoordelijk en betrouwbaar. Ze houden zich aan de rasstandaard bij het opvoeden van hun kittens en streven ernaar gezonde, evenwichtige en gesocialiseerde katten te produceren.

Dit zijn de catteries waar je op moet letten als je overweegt om een Europese Maine Coon bij je thuis te verwelkomen.

Ik hoop dat je de ideale plek hebt gevonden om je toekomstige kitten op deze lijst te vinden. En ik wens van harte dat binnenkort de heerlijke geluiden van de miauwen van een Maine Coon je huis de hele dag door zullen vullen!