7 betrouwbare Maine Coon-fokkers in Virginia


Ik weet zeker dat velen van jullie die in de staat Virginia wonen de voorkeur geven aan het verbazingwekkende Maine Coon-ras.

Niet alleen Maine Coon ziet er uitstekend uit met zijn weelderige vacht, grote formaat en hoge jukbeenderen: deze kat heeft ook een geweldige persoonlijkheid.

Veel mensen vergelijken Maine Coon met een hond, omdat hij trainbaar, aanhankelijk is met zijn mensen, extravert en aanpasbaar.

Het vinden van een persoon die Maine Coon-kittens verkoopt in de omgeving van Virginia zou niet al te uitdagend moeten zijn. Maar het is noodzakelijk om hier voorzichtig te zijn.

Niet alle mensen die beweren raszuivere Maine Coons te verkopen, zijn betrouwbaar. U moet een gerenommeerde en verantwoordelijke fokker vinden die het welzijn van zijn kittens op de eerste plaats zet.

Ik ben hier om je hierbij te helpen! Laten we een lijst van zeven betrouwbare Maine Coon-fokkers in Virginia verkennen en ons verdiepen in hun fokpraktijken.

1. DreamCoon Maine Coon Cattery, Richmond

Maine Coon Kat liggend

Toegewijde fokkers van de Dream Coon cattery zijn al 15 jaar actief in de fokkerij. Hun belangrijkste doel is om Maine Coons groot te brengen met een goede gezondheid en stabiele persoonlijkheden.

Hun kittens worden geleverd met schotrecords, evenals stamboombewijs. Ook worden ze allemaal gechipt voordat ze de cattery verlaten.

DreamCoon fokkers plaatsen foto’s van hun vrouwelijke en mannelijke kittens in verschillende kleuren op hun website. U moet controleren of er op dit moment beschikbaar zijn!

Deze fokkers hebben een $ 300 niet-restitueerbare aanbetaling.

Fokker Info

Locatie: 3000 Bensley Rd, Richmond, VA 23237

Website: DreamCoon Maine Coon Cattery

Telefoonnummer: +1 860 880 1653

E-mail:info@dreamcoon.com

2. Betoverde kittens, mineraal

Maine Coon Kat op een boom

Deze gerenommeerde fokkers fokken sinds 2019 Maine Coon-katten. Samen met deze grote katachtigen bieden ze ook de mooie Siamese kittens aan.

Betoverde kittensfokkers strooiselen hun kittens, ontwormen ze en vaccineren ze voordat ze de cattery verlaten. Ook bieden ze toekomstige eigenaren alle veterinaire papieren en gezondheidsdossiers.

Betoverde kittensfokkers beschrijven Maine Coons als katten met een prachtig temperament: Ze zijn nieuwsgierig, speels en altijd op zoek naar wat entertainment.

Ook leggen ze uit hoe Maine Coons van aandacht houden en altijd willen weten wat hun eigenaren doen.

De prijs voor een kitten gaat van $ 2.400 tot $ 2.900, met een storting van $ 400 inbegrepen.

Fokker Info

Locatie: 6802 Lakes Edge Way, Mineral, VA 23117

Website: Betoverde Kittens

Facebook: Betoverde Kittens

Instagram: Betoverde Kittens

Telefoonnummer: +1 540 429 0311

E-mailadres: mina@enchantedkittens.com

3. Geasancoon Maine Coons, Newport Nieuws

Maine Coon Cat Running

Fokkers van Geasancoon cattery streven ernaar om het Maine Coon-ras te behouden en te verbeteren.

Geasancoon-fokkers beschrijven Maine Coons als zachte reuzen, met een onderscheidend fysiek uiterlijk en een verbazingwekkende persoonlijkheid.

U kunt de foto’s van hun koninginnen, koningen en beschikbare kittens zien op de officiële pagina van deze fokkers.

Bovendien bieden Geasancoon-fokkers af en toe gepensioneerde katten ter adoptie aan. Om een Maine Coon-kitten van deze cattery te beveiligen, is een niet-restitueerbare aanbetaling van $ 400 vereist.

Fokker Info

Locatie: Newport News, VA

Website: Geasancoon Maine Coons

Facebook: Geasancoon Maine Coons

Telefoonnummer: +1 757 598 3638

E-mailadres: geasancoon@gmail.com

4. Makanacoon Maine Coon Katten, Virginia Beach

Maine Coon Kat Wandelen op een sneeuw

Pat Taylor is de eigenaar en de verantwoordelijke fokker van de Makanacoon cattery.

Ze is lid van de CFA, TICA en de Maine Coon CFA Breed Council.

Kopers moeten eerst een aanbetaling van $ 400 betalen wanneer ze de foto van een pasgeboren kitten krijgen. Daarna is het noodzakelijk om een borg van $ 700 te betalen wanneer het kitten rond de leeftijd van 7 tot 8 weken door de dierenarts wordt gecontroleerd. De totaalprijs voor een Maine Coon kitten van Makanacoon cattery is 2.200 dollar.

Elk Maine Coon-kitten heeft twee dierenartscontroles, ontworming en twee hondenziekte-opnamen voordat ze de cattery verlaten.

Kittens in deze cattery worden samen met honden grootgebracht, waardoor ze gesocialiseerd en goed in balans zijn bij het verlaten van dee cattery.

Fokker Info

Locatie: 5409 Murdock Court Virginia Beach, VA 23464

Website: Makanacoon Maine Coon Katten

Facebook: Makanacoon Maine Coon Katten

Telefoonnummer: +1 757 495 6222

5. Micoons Cattery, Suffolk

Maine Coon kitten in de tuin

Elena Metzger is de eigenaar van Micoons cattery gevestigd in Suffolk, Virginia. Deze cattery is opgericht in 2016.

Als een toegewijde fokker voedt Elena haar kittens thuis op, omdat ze deel uitmaken van haar eigen familie. Ze krijgen veel liefde en aandacht, evenals voedsel van hoge kwaliteit.

Elena’s cattery is geregistreerd bij TICA en ACFA (American Cat Fanciers Association).

Kittens van Micoons cattery socialiseren dagelijks met mensen en kinderen. Hun fokkatten bezoeken regelmatig kattenshows en krijgen de kampioensstatus.

Elena houdt van bezoekers en vraagt alle toekomstige eigenaren om te stoppen en haar cattery te bezoeken en haar geweldige Maine Coons te ontmoeten!

Ze omschrijft haar katten als super lief, gezinsvriendelijk, communicatief en nieuwsgierig.

Onlangs verwelkomde ze rode rook, zwarte rook en blauwe rookkittens. Kijk op haar website om te zien of er op dit moment kittens beschikbaar zijn.

Fokker Info

Locatie: Suffolk, VA

Website: Micoons Cattery

Telefoonnummer: +1 757 535 6609

E-mailadres: micoons.cattery@gmail.com

6. Penthouse Maine Coons, Roanoke

oranje maine coon kat

Mihaela Graczyk is de fokker en eigenaar van de Penthouse Maine Coon cattery, gelegen in Roanoke, zuidwest Virginia.

Ze omschrijft al haar kittens als uniek op hun eigen manier.

Voordat ze naar hun eeuwige thuis vertrekken, heeft elk van Mihaela’s kittens hun eerste vaccinaties ontvangen, evenals hun microchips. Ook zullen ze worden gesocialiseerd rond honden en kinderen, evenals door de dierenarts gecontroleerd.

Mihaela werkt samen met ervaren fokkers uit Rusland en Duitsland. Ze wil ervoor zorgen dat al haar Maine Coon-kittens een liefdevol en veilig thuis vinden.

Zelfs als u zich niet in de buurt van Roanoke bevindt, biedt deze fokker verzending, met een prijs van $ 450 – $ 550 per transport.

Fokker Info

Locatie: Roanoke, Virginia

Website: Penthouse Maine Coons

Facebook: Penthouse Maine Coons

Telefoonnummer: +1 540 494 5295

E-mailadres: penthousemainecoons@gmail.com

7. SaraJen Maine Coon Katten, Arlington

oranje maine coon kitten

SaraJen-fokkers beschrijven het Maine Coon-ras als de meest geweldige metgezel die iemand zich kan wensen. Ze streven ernaar om mooie, goed gesocialiseerde en gezonde Maine Coons groot te brengen en zijn al meer dan 30 jaar actief.

Deze cattery is TICA en CFA geregistreerd. Deze fokkers houden hun cattery goed onderhouden, katvriendelijk en schoon.

Ze voeden hun kittens op in hun huis, waar ze dagelijks met hen spelen. SaraJen-fokkers garanderen dat hun kittens FeLV- en FIV-negatief zijn. Deze virussen kunnen verschillende soorten ziekten en zelfs de dood veroorzaken bij geïnfecteerde katten, zoals uitgelegd door CatVets.

Deze cattery richt zich op het produceren van bruine en rode tabbies, evenals schildpad tabbies.

Soms bieden ze Maine Coon ook in andere kleuren, zoals zwart en wit, zilveren tabby en effen zwart.

Kittens van SaraJen Cattery kunnen hun nieuwe huis vervoegen zodra ze 12 weken oud zijn. Deze fokkers hebben een strikt beleid voor alleen binnenshuis voor hun kittens en vereisen dat ze worden gesteriliseerd.

Maine Coon kittens uit deze cattery kosten $2.200, met een aanbetaling van $ 200 inbegrepen.

Fokker Info

Locatie: Arlington, Northern Virginia

Website: SaraJen Maine Coon Katten

Facebook: SaraJen Maine Coon Katten

Telefoonnummer: +1 703 517 3002

Conclusie

Het verwelkomen van een Maine Coon kitten in uw huis zal een leuk avontuur zijn!

Maar samen met al het geluk moet je ook voorzichtig zijn. U moet ervoor zorgen dat de fokker bij wie u uw kitten koopt honderd procent betrouwbaar is.

Deze zeven Maine Coon-fokkers in Virginia zijn goede voorbeelden van hoe een fokpraktijk eruit zou moeten zien. Ze wijden al hun inspanningen aan het produceren van gezonde en goed gesocialiseerde katten.

Dit is geen gemakkelijke taak en alleen mensen die inderdaad van katachtigen houden, kunnen het bereiken.

Ik hoop dat je je favoriet op onze lijst hebt gevonden en dat je binnenkort je huis zult delen met de geweldige Maine Coon kitten!