7 Beste Kattenbomen die op echte bomen lijken!

BetterWithCats.net kan een kleine commissie verdienen wanneer u een van de links op deze pagina gebruikt om te kopen.

Beste Kattenbomen die op echte bomen lijken

Onze katten houden van kattenbomen en de meeste katteneigenaren weten al hoe belangrijk ze zijn voor beweging, mentale stimulatie, en natuurlijk middagdutjes in de zon.

Maar hoewel onze katten dol zijn op krabpalen, zijn deze met tapijt beklede torens niet altijd de meest stijlvolle aanwinst voor ons huis. Daarom zijn veel mensen voortdurend op zoek naar mooie, unieke en interessante krabpalen die toch leuk zijn voor onze katachtige vrienden.

Een van mijn favoriete opties om dingen te mixen zijn krabpalen die zijn ontworpen om eruit te zien als echte bomen of die op zijn minst hun inspiratie uit de natuur halen. Deze zijn echter niet gemakkelijk te vinden en er zijn verrassend weinig krabpalen op de markt die echt naar echte bomen zijn gemodelleerd.

Ik heb uren (en uren) gespendeerd om ze op te sporen en jullie mijn eerlijke, onbevooroordeelde mening erover te geven. Ik wou dat ik je een lijst kon geven van alleen realistische kattenbomen, er zijn er gewoon niet genoeg, dus heb ik een paar kattenbomen, krabbers en planken toegevoegd die geïnspireerd zijn door de natuur, ook al zijn ze geen perfecte boom.

Hoe dan ook, deze krabpalen zijn een geweldige optie om je kat tevreden te houden zonder aan stijl te moeten inboeten.

Ik zal een paar van de basisprincipes bespreken die je in een kattenboom wilt zoeken, samen met de criteria die ik voor elke kattenboom zal gebruiken, maar als je verder wilt gaan en mijn favorieten wilt zien, kun je alle kattenbomen die de lijst hebben gemaakt hier bekijken:

  1. De beste en meest realistische: On2 Pets 43″ Kattenboom met Bladeren
  2. Het beste voor budgetten en kleine ruimtes: On2Pets Kattenmeubilair Luifelplanken
  3. Best met echt hout: Mau Lifestyle Leone 50″ Moderne Houten Kattenboom
  4. Leukste Ontwerp: Catry 23.2″ Zonnebloem Kattenboom
  5. Geschikt voor katachtigen die van hoogte houden: Go Pet Club 74″ Kattenboom
  6. Best voor krabben: PetnPurr Cactus 25.6″ Kattenkrabber
  7. Premium keuze: Handgemaakte Echt Houten Eco Kattenboom

Waarom gaan voor een kattenboom die lijkt op een echte boom?

Er zijn twee belangrijke redenen om voor een kattenboom te gaan die op een echte boom lijkt.

De eerste is stijl! De meeste mensen zullen het ermee eens zijn dat het toevoegen van kamerplanten aan je huis de algehele esthetiek en het gevoel van je leefruimte kan verbeteren. Veel mensen zullen het er ook mee eens zijn dat de kattenboomindustrie wel een grote stijl revisie. Door voor een realistische kattenboom te gaan, krijg je het beste van twee werelden en sommige bomen, zoals onze beste keuze, kunnen doorgaan voor een traditionele kamerplant!

De tweede reden (en waarschijnlijk belangrijker) is voor je kat! Katten houden van krabpalen en hoewel er geen katachtige klachten zijn over de klassieke tapijt krabpalen, is er iets voor te zeggen om katten te laten klimmen, spelen en bewegen in hun natuurlijke omgeving. Sommige van de krabpalen op deze lijst zijn gemaakt van echt hout… u weet wel, de originele krabpaal! Anderen bootsen de ervaring na van verstopt te zijn achter een muur van bladeren, wat inspeelt op de natuurlijke instincten van onze katten als roofdieren die in een hinderlaag lopen.

Gaan katten denken dat uw realistische kattenboom eigenlijk een echte boom?

Waarschijnlijk niet, maar het maakt ook niet uit. Uw kat weet dat haar favoriete muisspeeltje geen echte muis is, maar dat weerhoudt haar er niet van zich helemaal uit te leven! Krabpalen die eruit zien als bomen werken op dezelfde manier en hoewel ze uw kat niet voor de gek houden, spelen ze toch in op hun natuurlijke instincten en geven ze uw kat een geweldige uitlaatklep om te spelen.

Wat te zoeken in een Realistische Kattenboom?

Bij het winkelen voor een kattenboom, met inbegrip van een die is ontworpen om te lijken op echte bomen, zijn er een paar kritische dingen om op te letten. Laten we eens een korte blik werpen op elke factor.

Hoogte

De hoogte is een van de eerste dingen die mensen overwegen als ze naar een kattenboom kijken en in de meeste gevallen is het de belangrijkste maatstaf die mensen gebruiken om ze in te delen. Het opzoeken van hoogtes is een natuurlijk instinct van katten, dat zelfs bij de hedendaagse huiskat nog springlevend is. De wilde voorouders en verwilderde neven en nichten van onze kat zijn niet alleen roofdieren, maar ook prooidieren. Door in de bomen te gaan, kunnen onze katten niet alleen hun territorium overzien, maar ook veilig blijven voor roofdieren.

Maar hoe hoog moet een kattenboom zijn?

Voor de meerderheid van de huizen, adviseer ik ten minste een kat boom die is 36 centimeter of hoger. De meeste keukenkastjes zijn 36 inch hoog en de bovenkant van de meeste banken ook. Door een katteboom te kopen die minstens 36 inch (of hoger) is, geeft u uw kat het belangrijkste verticale onroerend goed. Het verhoogt ook de kans dat uw kat ervoor kiest om in de boom te gaan zitten in plaats van op het aanrecht te surfen!

Niet elke boom of krabber op deze lijst is meer dan 36 inch, maar ze zijn nog steeds geweldige toevoegingen aan de algehele katachtige-vriendelijkheid van uw huis.

Krabplaatsen

Krabpalen bieden onze katten niet alleen hoogte, maar ook een geschikte uitlaatklep om te krabben. Krabben is erg belangrijk voor katten, zo belangrijk zelfs dat zelfs katten met ontklauwde nagels het nog steeds nodig hebben om te krabben! Dat komt omdat krabben veel meer doet dan klauwen trimmen – het is ook een manier voor onze katten om hun territorium te markeren! Alle krabpalen op deze lijst hebben schuilplaatsen, maar sommige zijn groter dan andere, dus bedenk welke schuilplaatsen uw kat al heeft en hoe uw realistische krabpaal hierin zal passen.

Navigatie

Hoe katten naar de top van een kattenboom navigeren wordt vaak over het hoofd gezien. Men gaat er gewoon van uit dat katten met plezier naar het dichtstbijzijnde platform zullen springen – en de meeste doen dat ook. Maar als je een oudere kat hebt, wil je de tijd nemen om te bedenken hoe je kat naar de top zal navigeren. Ik heb dit uitgebreid besproken toen we de beste krabpaal opties voor oudere katten bekeken. We hebben gekeken naar oprijplaten en platforms die nauw aansluiten als geweldige opties voor oudere katten die misschien niet meer zo kwiek zijn.

Ook belangrijk is hoe meerdere katten tegelijk door de boom zullen navigeren. Het is meestal het beste om een kattenboom te vinden met meerdere routes naar de top, zodat er genoeg ruimte is voor katten om te klimmen zonder dat er conflicten ontstaan tussen de katten. Wat je situatie ook is, bedenk hoe katten van punt A naar punt B kunnen komen zonder een katachtige huisgenoot te storen!

Materiaal

Hoewel een kattenboom van echt hout er het meest realistisch uitziet, zal het ook een stuk moeilijker zijn voor het budget. In de meeste gevallen zul je ofwel op zoek willen gaan naar andere kenmerken die de kattenboom een realistisch gevoel geven (zoals faux bladeren) of het houden bij realistisch uitziend maar nep hout.

Onze favoriete kattenboompjes die op echte bomen lijken

Zoals ik al zei, is de markt voor kattenbomen die op echte bomen lijken vrij klein, dus terwijl we verschillende opties hebben die echt lijken op echte bomen Ik heb ook een paar opties aan de lijst toegevoegd die zijn geïnspireerd door bomen, planten en de natuur. Sommige merken kiezen voor een meer fantastische aanpak, terwijl andere voor realisme gaan.

Met de achtergrondinformatie uit de weg, laten we beginnen met de reviews, te beginnen met de beste algemene en meest realistische!

De beste en meest realistische: On2 Pets 43 Inch Kattenboom met Bladeren

De duidelijke winnaar in de beste overall en meest realistische categorie is deze prachtige kattenboom van On2 Pets. Dit is een van mijn favoriete bomen en het heeft de lijst in verschillende van onze kat boom reviews vanwege zijn unieke ontwerp en stevige constructie.

Als je op zoek bent naar realisme, is dit een van de meest realistische bomen die je kunt vinden zonder de bank te breken en de route van een boetiek ambachtsman te moeten gaan. Met 109 cm is hij hoog genoeg om interessant te zijn voor de meeste katten zonder de kamer volledig in beslag te nemen. Er zijn drie platforms die steeds kleiner worden om de boom de juiste vorm te geven en elk platform heeft een klein stukje tapijt dat gebruikt kan worden om aan te krabben.

De stevige constructie ondersteunt tot 32 pond, wat ruim voldoende is voor de meeste katten en een grote reden waarom deze kattenboom ook opduikt in onze lijst met de beste opties voor Maine Coon katten.

Maar natuurlijk, wat echt maakt deze kat boom interessant zijn de bladeren! Kijk goed naar de productfoto hierboven, want daar zit een heel schattig zwart-wit poesje verstopt in de bladeren! Dat is precies wat katten zo aantrekkelijk vinden aan deze boom! Hoewel de bladeren duidelijk nep zijn, zijn ze toch realistisch genoeg dat deze boom echt in een huis kan opgaan. Het maakt katten ook niet uit of ze echt zijn of niet – ze weten gewoon dat ze leuk zijn om zich in te verstoppen en mee te spelen!

Als je je stijl naar een hoger niveau wilt tillen, kun je deze boom ook in verschillende kleurvariaties krijgen, waaronder diepgroen, herfst, en zomer wat een mix is van beide kleuren en mijn persoonlijke favoriet.

Je kan meer reviews lezen en de laatste prijs op Amazon checken door hier te klikken.

What I Love About It: De bladeren! Ze laten deze kattenboom op een echte boom lijken en katten vinden het heerlijk om er in te spelen! Ik hou ook van de verschillende kleurvariaties die beschikbaar zijn.

Wat ik wou dat het had: Qua stijl is er niets op aan te merken, maar deze eenvoudige krabpaal mist een aantal traditionele kenmerken die u in een meer standaard ontwerp zou zien. Het grootste probleem is het gebrek aan krabplekken en u zult ervoor moeten zorgen dat uw kat genoeg andere geschikte krabplekken heeft.

Het beste voor budgetten en kleine ruimtes: On2Pets Kattenmeubel Baldakijn Planken

We zijn pas twee reviews verder en we hebben al twee producten van On2Pets, maar dat is niet voor niets! Deze jongens zijn echt op de goede weg als het gaat om realistische krabpalen.

Maar ik weet wat je zegt… dit is helemaal geen kattenboom!

Je hebt gelijk, het is een plank. Maar ze kunnen nog steeds (bijna) alles wat een kattenboom kan, terwijl ze maar een fractie van de ruimte innemen! Het grootste gemis is een goede krabplaats. Hoewel katten kunnen krabben aan het kleine tapijt, geven veel katachtigen de voorkeur aan verticale krabplaatsen en deze planken kunnen dat gewoon niet. Maar ze geven katten wel een plek om zich te verstoppen, te ontspannen en te bewegen!

Net als onze beste keuze, zijn deze planken voorzien van realistische bladeren waar katten graag naar slaan, in bijten en zich in verstoppen. De planken zijn ontworpen om tot 32 pond te houden, wat ze een goede optie maakt voor grotere katten of gewoon kittens van normale grootte die zich toeleggen op parkour.

De totale grootte van het platform is 22 inch, wat, gecombineerd met het tapijt voor grip, voldoende landingsruimte is voor de meeste katten. Je kunt zien hoe een katachtige acrobatisch geniet van deze planken en een beter idee krijgt van hun grootte in vergelijking met een normale kat in deze video van een Amazon reviewer. Er is natuurlijk ook genoeg ruimte om een dutje te doen!

De grootte van de platforms, en het feit dat je ze zowat overal kunt plaatsen, zijn een belangrijk verkoopargument voor deze planken. Terwijl een kattenboom zowel vloerruimte inneemt en en verticale ruimte, zijn deze planken een geweldige optie voor kleine woonruimtes.

De bladeren geleden ongeveer 15 centimeter die is genoeg ruimte voor katten om zich in te verstoppen. Ze hebben ook een goede veerkracht en de meeste katten zullen het niet kunnen laten om er een beetje mee rond te slaan! U ziet de groene bladeren hierboven, maar mijn favoriet is de zomerstijl die een mix van groene en bruine bladeren heeft.

Tenslotte zijn er verschillende vormen om uit te kiezen en hoewel de “box” stijl interessant is, ontbreken de bladeren en dus zullen de meeste mensen waarschijnlijk gaan voor de ronde of rechthoekige stijl, afhankelijk van wat het beste past bij de rest van uw huis. Denk eraan, deze worden geleverd in een set van twee! Sommige mensen hebben per vergissing meer gekocht dan ze nodig hadden, omdat ze dachten dat de prijs per plank was.

U kunt de laatste prijs op Amazon bekijken en meer beoordelingen bekijken door hier te klikken.

Wat ik er zo leuk aan vind: Er is veel om van te houden, maar mijn favoriete eigenschap zijn de realistische bladeren! Katten houden ervan om achter deze bladeren te kruipen, te hurken en zich te verstoppen en het helpt echt dat ze ook een goede veerkracht hebben.

Wat ik wou dat het had: Het is moeilijk om hier veel aan toe te voegen, maar ik zou graag een extra focus zien om deze krab-vriendelijk te maken. Zoals het er nu uitziet, zult u een andere krabplek voor uw kat willen hebben naast deze planken.

Het beste met echt hout: Mau Lifestyle Leone 50-in Moderne Houten Kattenboom

realistische kattenboom van echt hout

Hoewel deze kattenboom geen bladeren heeft om hem echt op een boom te laten lijken, heeft hij wel iets wat veel anderen niet hebben: echt hout!

Met een combinatie van echt hout en het klassieke kattenboomtapijt, heeft deze activiteitenboom het beste van twee werelden. Het echte hout geeft het een uniek en bijna elegant ontwerp, maar het is ook functioneel, omdat katten vrolijk kunnen krabben aan het echte hout of de delen van het sisaltouw.

Met zijn 50 inch (net iets meer dan 2 meter) is hij ook hoog genoeg om katten geïnteresseerd te houden, maar niet zo hoog dat hij de hele kamer in beslag neemt. Het heeft ook een zeer ruime en gezellige cubby aan de onderkant, iets wat soms ontbreekt in kat bomen die zijn gemodelleerd naar echte bomen.

Met verschillende platforms kan deze kattenboom voor meerdere katten werken, maar omdat het hoogste platform niets vergelijkbaars heeft is het niet de beste. Dat komt omdat katten wat kleine conflicten kunnen hebben als ze strijden om het bovenste platform.

Al met al, als je op zoek bent naar een stevige boom met echt hout, zou dit een geweldige optie kunnen zijn. U kunt meer over deze boom te weten komen en de laatste prijs op Chewy zien door hier te klikken.

Wat ik er zo leuk aan vind: Het echte hout geeft deze boom een zeer unieke uitstraling en maakt een geweldige ruimte om te krabben.

Wat ik wou dat het had: Ik zou graag meer platformen in deze boom zien, het liefst naar de top toe. Op die manier kunnen meerdere katten van de hoogte genieten zonder te moeten strijden om het platform.

Leukste Ontwerp: Catry Zonnebloem Kattenboom

Hoewel het geen perfect ontworpen boom is, heeft dit superleuke zonnebloemontwerp toch veel inspiratie uit de natuur gehaald. Ze hebben er ook voor gezorgd dat het middenstuk van sisal eruit ziet als een echte zonnebloem! Hoewel niemand het met een echte zonnebloem zal verwarren, hou ik toch van de meer realistische richting in plaats van te gaan voor iets compleet cartoonesk.

Ik hou niet alleen van het ontwerp, maar je kleine katachtige vriend op een bloem zien zitten is ook erg schattig.

Maar deze kleine kattenboom is niet alleen maar schattig- hij heeft ook een functioneel en uniek ontwerp waarmee je kunt wisselen tussen de focus op krabben of loungen. Je kunt het bloemgedeelte losschroeven en een extra scharnier toevoegen om de bloem naar de zijkant te draaien. Dit zet de sisal krabmat in de perfecte hoek om te krabben, aangezien de meerderheid van de katten de voorkeur geeft aan verticale opties.

Of u kunt het extra scharnier verwijderen en de zonnebloem recht omhoog laten wijzen, waardoor het een comfortabel kattenbed wordt. Dit is misschien niet voor iedereen een verkoopargument, maar ik hou van het idee om de krabpaal aan te kunnen passen aan de manier waarop uw kat eigenlijk gebruikt.

Het is een kleine krabpaal, wat zowel een voordeel als een nadeel is. Met slechts 23,2 inch past hij zowat overal, maar dat maakt hem ook te klein om het enige kattenmeubel te zijn, want katten hebben meerdere hoogteopties nodig. Toch is hij budgetvriendelijk genoeg om een mooie aanwinst voor uw collectie te zijn.

U kunt meer reviews lezen en de laatste prijs op Amazon bekijken door hier te klikken.

What I Love About It: De mogelijkheid om van krabpaal naar kattenbed te gaan maakt dit een van de meer unieke krabpalen op de markt. Ik vind het geweldig dat u de stijl kunt aanpassen op basis van wat uw kat verkiest!

Wat ik wou dat het had: Ik zou graag zien dat het ontwerp wat meer uitgebouwd was. Het is een eenvoudig ontwerp, wat het budget-vriendelijk houdt, maar ik zou graag wat extra vulling aan de bovenkant zien.

Het beste voor hoogte liefhebbende katachtigen: Go Pet Club 74″ Kattenboom

Deze kattenboom is iets meer dan 2 meter hoog, wat hem een geweldige optie maakt voor hoogvliegende katachtigen.

U vindt er ook een aantal andere klassieke kat boom functies, zoals een gezellige cubby, tonnen sisal krabplaatsen, diverse platforms, en zelfs een opknoping hangmat. De basis is ook breed genoeg om de boom stabiel te maken zonder al te veel vloerruimte in beslag te nemen.

Go Pet Club heeft ook een reputatie als een budgetvriendelijk merk en deze kattenboom is niet anders. U kunt uiteindelijk een fortuin uitgeven aan sommige van de grotere kat bomen die er zijn, maar deze boom-geïnspireerde toren zal niet de bank breken.

Het grootste minpunt is het gebrek aan realisme van de boom-thema toren. Hoewel er een handvol nep bladeren verspreid zijn, geeft het de katten niet de mogelijkheid om zich te verstoppen en in een hinderlaag te lopen, zoals onze beste keuze doet.

Toch heeft hij een welverdiende plaats op deze lijst voor al het andere dat hij te bieden heeft, inclusief een grote waarde als je bedenkt hoe groot deze boom eigenlijk is. Je zou ook kunnen overwegen om zelf wat nepbladeren op te halen om aan deze kattenboom toe te voegen. Niet alleen kan dit een leuk project voor u, maar uw kat zal bijna zeker willen helpen! Ik raad deze bladeren op Amazon aan als je je knutselend voelt en je kunt zien hoe een andere kattenouder ze in hun kattenboom heeft verwerkt door hier te klikken.

Wat ik er zo leuk aan vind: Natuurlijk is de hoogte geweldig, en deze kattenboom is hoger dan de meeste volwassenen, maar mijn kat is absoluut gek op hangmatten, dus dat moet wel mijn favoriete eigenschap van deze boom zijn. Als u geïnteresseerd bent in meer krabpalen met hangmatten, kunt u ook dit artikel bekijken.

Wat ik wou dat het had: Ik zou graag zien dat er meer energie in gestoken werd om dit op een echte boom te laten lijken! Het heeft wat nep bladeren en de juiste kleuren maar het is niet overdreven.

Het beste om te krabben: PetnPurr Cactus Kattenkrabber

We hebben een paar krabbomen op deze lijst gezien die een belangrijke krabcomponent missen, dus ik wilde er zeker van zijn om een op de natuur geïnspireerde krabber bij je krabboom te voegen! Ook al is een cactus technisch gezien geen boom, omdat hij geen stam heeft, denk ik niet dat je kat het erg zal vinden!

Deze compacte kattenkrabber is 25,6 inch hoog, of iets meer dan 2 voet, met een smalle 15-inch basis. Het zal niet veel ruimte in beslag nemen en het zal ook gemakkelijk zijn voor het budget. U kunt een goed idee krijgen van de grootte in vergelijking met een doorsnee kat in deze foto van een Amazon reviewer.

Al met al is deze schattige cactus het beste als aanvulling op je bestaande kattenboom of misschien een kattenplank of twee.

Wat ik er zo leuk aan vind: Ze hebben er alles aan gedaan om dit op een echte cactus te laten lijken! Het materiaal aan de bovenkant is echt een leuk detail dat een interessante textuur toevoegt. Ze hebben er zelfs voor gezorgd dat het bungelende speeltje perfect cactusgroen is.

Wat ik wou dat het had: Ik zou graag zien dat het sisaltouw een beetje hoger zou gaan. Hoewel katten hier overal aan kunnen krabben, heeft sisaltouw meestal de voorkeur en zoals het er nu uitziet loopt het niet helemaal tot in de boom.

Premium Kies: Handgemaakte Echt Houten Eco Kattenboom

echt houten kattenboom van etsy
Treesforcats op Etsy

Als u op zoek bent naar het beste, ongeacht de prijs, deze echte handgemaakte kat boom zou kunnen zijn een geweldige optie. Maar het is de premium keuze voor een reden!

Alleen gevonden op Etsy, deze kat boom is handgemaakt door de verkoper en beschikt over echt hout. Niet dat je me nodig had om dat te zeggen! Je kunt de ringen van de boom zien op elk platform!

Over de platforms gesproken, ik hou van de moeite die gedaan is om ze functioneel en redelijk gespreid te maken. Ik heb gemerkt dat handgemaakte ontwerpen vaak het hout zo moeten aanpassen dat ze uiteindelijk te weinig platformen hebben!

U kunt de volledige collectie kattenbomen van de eigenaar bekijken, inclusief deze door hier te klikken. Als u op zoek bent naar een vergelijkbare Etsy-winkel die meer opties met bladeren heeft, kijk dan eens bij de mensen van PetTreeHouses door hier te klikken.

Wat ik er zo leuk aan vind: De verscheidenheid aan gebruikt hout is verbazingwekkend en geeft deze boom een prachtige uitstraling. Ik hou van het contrast tussen het lichte en donkere hout.

Wat ik wou dat het had: Ik zou graag een gezellige plek zien om te rusten. Tapijt toevoegen aan deze boom zou volledig afbreuk doen aan de realistische stijl, dus in plaats daarvan zou ik graag een hokje zien met wat comfortabel beddengoed. Op die manier zouden katten een gezellige plek hebben om te rusten zonder afbreuk te doen aan de algehele esthetiek.

Hoe zit het met aangepaste ontwerpen?

Als u echt een kattenboom wil die er echt uitziet als een echte boom (of zelfs van een echte boom is gemaakt), dan heb je misschien al een ontwerp op maat overwogen. Hoewel ik één op maat gemaakt ontwerp in deze lijst heb opgenomen, is er een reden waarom ik er niet meer heb toegevoegd.

Simpel gezegd, ze zijn erg duur!

U moet verwachten dat ten minste $ 500 te betalen voor een aangepaste kat boom die echt hout bevat, maar in de meeste gevallen, zult u moeten besteden rond de $ 1.000 voor de hoogste kwaliteit. Voor de meeste mensen heeft dat gewoon geen zin en sommige van de andere opties op deze lijst zijn betere opties.

Het andere probleem is dat veel op maat gemaakte bomen niet worden verkocht op Amazon, Etsy, Chewy, of andere grote leveranciers. In plaats daarvan, worden ze verkocht op kleine websites gemaakt door de verkoper.

Dat betekent dat je een grote som geld moet overmaken aan de individuele verkoper via zijn eigen website zonder de steun van een groot bedrijf. Je gaat ook meestal meer verzendkosten betalen in deze gevallen en het is zeker niet goedkoop om een gigantische kattenboom te verzenden!

Als u op zoek bent naar iets echt uniek en op maat, Etsy gaat om uw beste weddenschap buiten het vinden van een lokale ambachtsman te zijn. Hou er rekening mee dat je bij Etsy ook een aanvraag kunt doen voor een klus op maat, wat een interessante optie kan zijn als je er het budget voor hebt.

Afsluitende gedachten

De markt voor krabpalen is enorm, maar als het gaat om het vinden van een krabpaal die eruitziet als een echte boom kunnen de keuzes een beetje beperkt zijn. Onze keuze voor de beste katboom geeft een goed evenwicht tussen alles, maar als je het niet erg vindt om een beetje meer een fantastische interpretatie van een boom te hebben, zijn er genoeg opties met alle gebruikelijke toeters en bellen.

Welke kattenboom is jouw favoriet? Heb jij voor echt hout gekozen of heb je het bij iets traditionelers gehouden?