6 Devon Rex Fokkers Die het controleren waard zijn


Hallo daar, jij Devon Rex fan! Laten we meer te weten komen over dit schattige ras.

De Pixie van de Cat Fancier Association is de enige echte de Devon Rex. Devon Rex-katten zijn middelgrote katten die herkenbaar zijn aan hun ondeugende ogen, elfengezicht en grote oren. Hun gewicht kan gaan van 6 tot 9 pond, en staan 10 tot 12 inch hoog. Pixie katten hebben krullende vachten in verschillende kleuren zoals rook effen, gearceerde, tweekleurige, schildpad-, tabby- en puntige patronen.

Met deze katten zul je altijd plezier hebben en genegenheid niet missen, omdat ze er vol van zijn. Ze zijn ook vol nieuwsgierigheid, en ze willen alles weten wat er om hen heen gebeurt. Devon Rex zal snel nieuwe trucs leren, en ze zijn altijd in voor een spel of twee, perfecte speelkameraadjes.

Als je een aanhankelijke kat wilt hebben, is dit kattenras degene voor jou, omdat ze bij je slapen, je overal volgen, met je eten, Netflix met je kijken, enzovoort. Je schoot is hun voorkeursruimte.

Om een van dit kattenras te bezitten, moet u een verantwoordelijke fokker vinden en we zijn hier om u 4 Devon Rex-fokkers te bieden.

Devon Rex Kittens Te Koop

Als het gaat om het kiezen van een Devon Rex-kitten of volwassen kat, moet u de tijd nemen om veel vragen te stellen over de potentiële fokker van het geselecteerde kitten. Een verantwoordelijke fokker moet u voorzien van alle informatie die u nodig heeft over uw nieuwe katachtige vriend.

Meestal zijn de kittens beschikbaar rond de leeftijd van 14 tot 16 weken; tegen die tijd zijn ze gesocialiseerd en volledig gevaccineerd.

Laten we onze Devon Rex fokkerslijst bekijken!

1. Pixie Stixs Cattery, Georgië

devon rex kat

Pixie Stixs Cattery is een van de beste Kattenliefhebbers. Ze broeden Devon Rex trouw aan de CFA-normen, gericht op gezonde, goed ontwikkelde katten met een geweldig temperament die een uitstekende aanvulling op uw gezin zullen zijn.

Devon Rex kittens worden overladen met liefde en genegenheid, en zorg ervoor dat ze verwend zullen worden, want deze fokker houdt echt van hen.

Pixie Stixs Cattery, gevestigd in LaGrange, zorgt ervoor dat de kittens thuis worden opgevoed in een gezonde en gelukkige omgeving. Hun doel is om gezonde katten, niet alleen voor kleur, vachttype en persoonlijkheid, maar ook voor goede genetica dat ze testen.

Deze fokker volgt alle CFA- en TICA-regels en is geïnspecteerd en gelicentieerd om alleen de beste te fokken. Hun professionaliteit en hoffelijkheid zijn iets anders, en zorg ervoor dat hun kittens ook uniek zullen zijn.

Zoals we al zeiden, de kittens zijn genetisch getest en je krijgt een gezondheidsgarantie. Neem contact op met deze fokker als je zin hebt in wat je hebt gelezen.

Pixie Stixs Informatie

Adres: LaGrange, Georgië

Website: Pixie Stixs

Telefoonnummer: 941 575 6782

E-mail: pixiestixscattery@yahoo.com

2. Exotische Devon Rex, Californië

Devon Rex

Exotic Devon Rex is een andere cattery in Zuid-Californië. Deze fokker fokt niet alleen Devon Rex, maar ook de Britse korthaar. Geregistreerd bij TICA en CFA, richt deze cattery zich op fokken voor gezondheid en temperament, met als doel om trouw te fokken aan de rasstandaard.

Het kitten van Exotic Devon Rex is voorzien van het volgende:

• Fecaal examen

• Gecastreerd of gesteriliseerd

• Een kit met een deken, traktaties, eten en speelgoed

• Dierenarts check-up

• FELV en FIV negatieve testen

• Capstar of Revolutie

• Alle opnamen nodig FVCRP + C

• Gechipt

• Ontwormd

Exotic Devon Rex is $ 2300 +. Als u een kitten wilt reserveren, moet u een aanbetaling van $ 100 betalen, samen met $ 400 wanneer u uw Devon rex-kitten kiest.

Exotische Devon Rex Info

Adres: Californië

Website: Exotische Devon Rex

Telefoonnummer: 760 669 2858

E-mail: exoticdevonrex@gmail.com

3. Rebedev, Florida

Tabby devon rex

Rebedev is een kleine Devon Rex cattery die eigendom is van twee Devon Rex fokkers. Wanneer je die twee combineert, krijg je een ervaring van 31 jaar die het vermelden waard is.

Hun focus is op de welzijn en gezondheid van dit unieke Devon Rex-ras. Hun doel is om katten te produceren en te laten zien die trouw zijn aan de rasstandaard en de normen van ACFA, CFA, LCWW en TICA, waarvan ze allemaal lid zijn, evenals Devon Rex Breed Club (DBRC).

Elk kitten krijgt het volgende:

• PCR Fecale Test

• PCR bovenste ademhalingstest

•Gewijzigd

• Vaccins op een geschikte leeftijd

• Vaccins tegen hondsdolheid

• 5-jarig gezondheidscertificaat tegen aangeboren afwijkingen

• Gezondheidsdocument verstrekt door de dierenarts

• FELV/FIV Test

• Gechipt

• Ondersteuning en assistentie

• Registratie bij ACFA, LCWW, TICA en CFA

• Een maand gratis ziektekostenverzekering voor huisdieren

U kunt een kitten pas krijgen nadat u 4 maanden oud bent. Deze fokker verzendt niet per lading, maar ze staan open voor het regelen van andere manieren om uw kitten te ontmoeten.

Rebedev Informatie

Adres: Bokeelia (Florida)

Website: Rebedev

Telefoonnummer: 239 989 9444

E-mail: becky@charmedpurrfection.com

4. Nightmagic Cattery, New York

devon rex rustend in een krabpaal

Nightmagic cattery fokt sinds 2009 Devon Rex. De fokker is een erkende dierenarts en heeft BA in veterinair management.

Deze cattery is te vinden op twee locaties, Nightmagic Zuid en Nightmagic Noord. Hierdoor kunnen ze hun lijnen diversifiëren, zodat er gezondere Devons kunnen zijn terwijl ze nog steeds klein genoeg zijn om ze alle aandacht en liefde te geven die ze verdienen.

Als u op zoek bent naar een buitengewone lief, aanhankelijk en gezond kitten dat zal zoveel vreugde en plezier in je leven brengen, dan is deze fokker de juiste keuze voor jou, omdat het je alleen topkatten kan bieden!

Nightmagic cattery is een lid van CFA en TICA, en ze streven ernaar katten te produceren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Katten zijn fiv en felv negatief getest. Kittens worden thuis geboren en opgevoed en socialiseren met een geduldige Doberman en een paar Brussels Griffons.

Nightmagic Cattery Informatie

Adres: New York

Website: Nightmagic Cattery

E-mail: eternal__dream@hotmail.com

5. Tex-Lapkatz, Texas

devon rex kat

Tex-Lapkatz is een kleine cattery, een dochter-moederteam dat Devon Rex-kittens heeft geproduceerd die de normen van het ras door CFA, gelegen in het oosten van Houston in Texas.

Ze broeden sinds 2009. Het ras had het moeilijk om een speciaal Devon Rex-kitten te vinden, dus moest ze contact opnemen met meer fokkers om alleen de beste Devon Rex te krijgen.

Bij elk kitten is er een gezondheidsgarantie dat de kitten is vrij van genetische defecten. We moeten u echter op de hoogte stellen dat ze niet verkopen aan gezinnen met kleuters.

Als u geïnteresseerd bent, vul dan het contactformulier op hun pagina in en begin de reis!

Tex-Lapkatz Informatie

Adres: Houston (Texas)

Website: Tex-Lapkatz

Telefoonnummer:281 785 0972 / 281 734 5666

•E-mail: leadfootv@hotmail.com

6. Passionada Cattery, Noord-Carolina

devon rex kitten lopen

Passionada Cattery ligt in Raleigh, North Carolina. Ze fokken al lange tijd Sphynx-katten en Devon Rex-katten.

Al hun fokkatten zijn TICA en CFA geregistreerd, en ze verleggen de bovengrenzen van de normen, waaronder huidtextuur, oogkleur, mate van haar, enzovoort. Alle katten worden getest op en negatief voor FIV en FeLV.

Deze cattery is trots op het produceren van kittens die gezond, vriendelijk, goed gesocialiseerd en gelukkig. Van hun kittens is bekend dat ze het beste temperament hebben, buitengewoon volgzaam en liefdevol zijn omdat ze in een zeer zorgzame omgeving zijn opgegroeid.

Hun focus ligt op gezondheid, wat betekent dat de kittens ontvangen de beste dierenartszorg en het best mogelijke dieet. De topkwaliteit is wat ze hebben geproduceerd. Eenll van hun katten worden gekozen en verzonden door russische fokkers van hoge kwaliteit.

De kittens zijn beschikbaar tussen de leeftijd van 12 en 16 weken en tegen die tijd zullen ze volledig ontwormd, getraind en gevaccineerd zijn. Als u geïnteresseerd bent, e-mail ze dan.

Ze nemen geen aanbetalingen voordat de kittens worden geboren.

Passionada Cattery Informatie

Adres: Raleigh (North Carolina)

Website: Passionada Cattery

Telefoonnummer: 919 391 8076

E-mail: nsrice@yahoo.com

Hoeveel is een Devon Rex waard?

man met een raszuivere devon rex

Nu je hebt gezien welke opties je hebt bij het vinden van een Devon Rex, wil je weten hoeveel je eraan moet uitgeven. De gemiddelde prijs is 600 dollar Aan 1000 dollar als u een Devon Rex kitten koopt van een respectabele fokker. De kosten naast de fokker zijn echter afhankelijk van de afstamming, leeftijd, enzovoort.

Hoe kwam Devon tot leven?

Op het moment dat de Cornish Rex de kattenshows in Devon begon bij te wonen, en Beryl Cox wist dat er iets bijzonders uit zou komen. Nadat ze Cornish Rex op een van de foto’s had gezien, was ze geïnteresseerd in hun krullende jassen en had ze ook een kitten met krullend haar.

Hoewel de moeder een steilharige schuurkat was, had het kitten een krullende vacht, dus Beryl dacht dat een van de zwerfkatten de vader was. Ze noemde de kat Kirlee, en dat was de eerste Devon Rex kat en het begin van het ras.

Fokkers dachten dat de gekrulde vacht van de Devon Rex en Cornish Rex verwant waren en dat als ze die twee fokten, het hetzelfde zou zijn, maar daarbij hadden kittens een rechte vacht, dus de gekrulde vacht is zeker van twee verschillende rassen.

Laatste gedachten

Als u overweegt om eigenaar van een huisdier te worden, is de Cornish Rex-kat misschien een uitstekende keuze voor u. Onze Devon Rex fokkerslijst kan u alleen helpen bij het kiezen van welk kitten het beste bij u past.

Houd er rekening mee dat als je Devon Rex wilt hebben, het beter is dat je het binnen houdt en veel hoge oppervlakken en krabpalen en een hoogwaardig dieet biedt, zodat je Devon Rex zo lang mogelijk gezond en gelukkig kan leven.

Gerelateerde inhoud

• 6 Ocicat Fokkers – De lijst van de waardige

• Hoeveel kost een Sphynx Cat? Alles wat u moet weten

• 7 beste kattenbomen met hangmat of mand