6 Beste Maine Coon fokkers in Georgië


Omdat Maine Coons zo’n populair ras zijn, zou het vinden ervan niet al te uitdagend moeten zijn. Het is echter misschien niet zo eenvoudig om een eerlijke, betrouwbare fokker te vinden.

Daarom ben ik hier om je te helpen. Ik heb 6 meest gerenommeerde en betrouwbare Maine Coon-fokkers in Georgia verzameld.

Deze fokkers stellen de gezondheid en het welzijn van hun kittens als hun eerste prioriteit. Net zoals het u uitmaakt wat uw toekomstige kat zal zijn, zorgen zij ervoor dat al hun kittens in veilige, liefdevolle huizen terechtkomen.

Laten we eens kijken naar de beste plaatsen om uw toekomstige Maine Coon in de staat Georgia te vinden.

1. Stijlvolle Coons, Atlanta

Pluizige tabby witte Maine Coon kat buiten in zonnige groene tuin

Classy Coons is een cattery gelegen in het noordoosten van Atlanta, Georgia.

Deze fokkers streven ernaar om energieke, goed aangepaste en gezonde Maine Coons groot te brengen. Classy Coons cattery is geregistreerd bij de Cat’s Fancier Association (CFA) en de International Cat Association (TICA).

Deze fokkers testen al hun fokkatten op spinale musculaire atrofie, hypertrofische cardiomyopathie en polycystische nierziekte.

Hun belangrijkste doel is om het Maine Coon-ras te verbeteren en gelukkige, gezonde kittens te produceren die prachtige huisdieren zullen zijn.

De prijs voor een kitten van Classy Coons cattery is 2200 dollar. U kunt ook verwachten dat u een borg van $ 300 betaalt om uw toekomstige kat te reserveren.

Fokker Info

Locatie: Ten noordoosten van Atlanta

Website: Stijlvolle Coons

E-mailadres: terry@classycoons.com

Telefoonnummer: +1 706 491 3155

2. Halve Maan Maine Coons, Jefferson

Moon Maine ligt op de bank en kijkt in de camera

Lynn, de eigenaar van de Crescent Moon Maine Coons cattery in Jefferson, fokt al vijf jaar Maine Coons, samen met haar familie.

Ten eerste bezat ze zelf een Maine Coon-kitten en werd ze verliefd op het ras. Nu richt ze zich op het produceren van gezonde katten met uitstekende persoonlijkheden.

Ze heeft zelfs kittens met heterochromie, wat volgens Full Circle Vet Care betekent dat de twee irissen van een kat verschillende kleuren hebben.

Alle katten van Lynn zijn geregistreerd bij TICA of CFA. Ook zijn ze allemaal genetisch getest met als doel kittens te produceren die vrij zijn van ziekten.

Kittens van Crescent Moon Maine Coons worden geleverd met een gezondheidsgarantie van 1 jaar. De prijsklasse voor katten is van $ 1.700 tot $ 2.500.

Om een Maine Coon van deze fokker te kopen, moet je ook een aanbetaling van $ 500 betalen.

Fokker Info

Locatie: 425 P J Roberts Rd, Jefferson, GA 30549

Website: Halve Maan Maine Coons

E-mailadres: lynn@crescentmoonmainecoon.com

Telefoonnummer: +1 678 896 3627

3. MaineVu Maine Coon, Cartersville

Moon Maine ligt op het laminaat en geeuwt

MaineVu cattery is eigendom van Philip en Marjorie Berger. Ze zijn gevestigd in Cartersville, Georgia, en zijn geregistreerd bij TICA, CFA en MCBFA (Maine Coon Breeders & Fanciers Association).

MaineVu-fokkers zijn in 2008 begonnen met het fokken van deze grote katachtigen. Ze laten hun katten ook al meer dan 16 jaar zien.

Het belangrijkste doel van Philip en Marjorie is om mooie, gezonde kittens te produceren volgens de TICA- en CFA-normen.

Ze verzenden hun katten niet, dus u moet uw toekomstige kitten persoonlijk ophalen. Hun Maine Coons zijn klaar om de cattery te verlaten op de leeftijd van 13 weken.

Als u besluit om een kitten van deze fokkers te kopen, moet u het contract ondertekenen om het nooit te declameren en om het te steriliseren of te castreren op de leeftijd van 6-9 maanden. Sterilisatie is een goede manier om sommige gedragsproblemen van Maine Coon te voorkomen.

Kijk op hun website of ze op dit moment kittens beschikbaar hebben!

Fokker Info

Locatie: Cartersville, GA

Website: MaineVu Maine Coon

E-mailadres: mainevu@aol.com

Telefoonnummer: +1 678 719 8587

4. Samberkat Maine Coons, Lilburn

een grijze Moon Maine kat ligt op de tegels

Samberkat Maine Coons is een cattery in Metro Atlanta, eigendom van Buddy en Stevie Stacy.

Deze fokkers voeden hun Maine Coons op als onderdeel van hun familie. Nadat ze hun eerste vaccins hebben ontvangen – op ongeveer 7-8 weken oud – zijn de kittens klaar om zich bij hen in huis te voegen.

Samberkat-fokkers doen hun best om gezonde, gesocialiseerde en vriendelijke katten groot te brengen die een prachtige aanvulling op elk gezin zullen zijn.

Kittens zijn klaar om naar hun nieuwe huis te gaan op de minimumleeftijd van 12 weken.

Deze fokkers hebben ook een koperscontract en hun katten komen met een gezondheidsgarantie. Ze willen er zeker van zijn dat hun fokkatten perfect gezond zijn, dus ze hebben slechts ongeveer 3 nesten per jaar.

Fokker Info

Locatie: Lilburn, GA 30047

Website: Samberkat Maine Coons

Facebook: Samberkat Maine Coons

Telefoonnummer: +1 404 408 7568

5. Zoon Shine Coons, Eatonton

Moon Maine kat ligt in de tuin en kijkt om zich heen

Son Shine Coons is een cattery in Eatonton, Georgia.

Deze fokkers fokken mooie, gesocialiseerde Maine Coon-katten van hoge kwaliteit. Ze zijn allemaal binnenkatten, opgevoed met veel liefde en aandacht.

Son Shoine is geregistreerd bij CFA, TICA, evenals bij ACA (American Cat Association) en ACFA (American Cat Fanciers Association).

Deze fokkers voeren hun Maine Coons een zelfgemaakt, rauw dieet. Ze houden toezicht op de kittens vanaf het moment dat ze worden geboren; Wanneer ze 3 weken bereiken, bevestigen Son Shine-fokkers dat ze gedijen zoals verwacht en aankomen – dan kondigen ze ze aan als beschikbaar.

Alle mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een kitten van deze fokkers, moeten eerst het aanvraagformulier invullen en een niet-restitueerbare aanbetaling van $ 500 betalen.

Fokker Info

Locatie: Eatonton, Georgia

Website: Zoon Shine Coons

Facebook: Zoon Shine Coons

E-mailadres: SonShineCoons@yahoo.com

Telefoonnummer: +1 770 377 0960

6. South Maine Coons Cattery, Warner Robins

Bruine Tabby Maine Coon op het witte bontkleed

South Maine Coons Cattery ligt in Warner Robins, Georgia. De eigenaar van de cattery, Emiliya, is al zolang ze zich kan herinneren kattenliefhebber.

Haar fokkatten worden veelal geïmporteerd uit Rusland en Europa. Al haar katten zijn ingeënt tegen Calicivirus, Feline Bordetella en hondsdolheid.

Ze worden ook door de dierenarts gecontroleerd, ontwormd en gechipt voordat ze klaar zijn om de cattery te verlaten.

Emiliya’s katten worden vanaf hun geboorte gesocialiseerd met honden en kinderen. De prijsklasse voor haar Maine Coons ligt tussen de $4000- $4500.

South Maine Coons cattery is volledig gesloten, omdat de eigenaar het te stressvol vindt voor kittens om regelmatig vreemden in hun huis te zien.

Emiliya wijst erop dat ze FaceTime of Zoom gebruikt om het ophalen met de toekomstige eigenaren van het kitten te regelen.

Fokker Info

Locatie: Warner Robins, GA

Website: Zuid-Maine Coons Cattery

Facebook: Zuid-Maine Coons Cattery

E-mailadres: kitten@southmainecoons.com

Telefoonnummer: +1 404 934 0649

Samenvatting

Deze 6 geweldige fokkers zijn plaatsen waar je gezonde, gesocialiseerde en vriendelijke Maine Coons zult vinden.

Ze zijn betrouwbaar omdat hun doel is om katten op te voeden volgens de Maine Coon fokstandaard.

U zult geen fout maken als u besluit een kitten te kopen van een van de fokkers op de lijst.

Ik stel voor dat je niet te lang wacht om contact met hen op te nemen, omdat ik er zeker van ben dat de meeste van hun katten ruim van tevoren zijn gereserveerd. Schiet op om je toekomstige huisdier te vinden!