7 betrouwbare Ragdoll-fokkers in Californië


Wilt u dat uw toekomstige kat kalm en zachtaardig is? Aanhankelijk, maar niet te veeleisend? Dan is een Ragdoll kitten iets voor jou!

Als je in de Golden State woont, is dit artikel voor jou gemaakt; Ik heb 7 gerenommeerde en betrouwbare Ragdoll-fokkers in Californië verzameld.

Deze fokkers geven om het welzijn van hun kittens en streven ernaar om gezonde en gesocialiseerde Ragdolls te produceren die zich gemakkelijk aanpassen aan hun nieuwe thuis.

Laten we eens kijken naar de locaties van deze fokkers, fokprogramma’s, prijzen van kittens en andere nuttige informatie.

1. SchattigeDolls Ragdolls, Roseville

Mooie jonge witte raszuivere Ragdoll kat

AdorableDolls Ragdolls is een cattery in Roseville, opgericht in 2001. Carol en Stuart, de eigenaren van cattery, streven ernaar om liefdevolle en zachte Ragdolls op te voeden die perfecte metgezellen zullen zijn.

Veel van hun fokkatten komen uit kampioensbloedlijnen. Hun kittens worden geleverd met een gezondheidsgarantie van 2 jaar. Ze worden ook door de dierenarts gecontroleerd en gevaccineerd voordat ze de cattery verlaten.

Bovendien steriliseren en castreren Carol en Stuart al hun kittens voordat ze naar hun eeuwige huizen gaan.

Hun Ragdolls zijn er in blauwe en zegelkleur en in het lynx-, colorpoint-, mitted- en tweekleurige patroon.

Ik weet zeker dat je weet dat Ragdoll-katten vrij duur zijn, dus je moet je afvragen hoeveel een kitten van deze betrouwbare fokker is.

U kunt verwachten overal van $ 2800 tot $ 4500 te betalen. Voor meer informatie over een specifiek kitten raad ik je aan om direct contact op te nemen met AdorableDolls Ragdolls.

Fokker Info

Locatie: Roseville, CA

Website: SchattigeDolls Ragdolls

E-mailadres: ragdolls@adorabledolls.net

Telefoonnummer:+1 831-801-9026

2. Ragdoll Kittens Door Kelly, Corona

Close-up portret van een jonge ragdoll kat

Ragdoll Kittens by Kelly is een cattery in Zuid-Californië. Karey Kelly, de eigenaar, voedt sinds 2016 samen met haar zoon vriendelijke en lieve Ragdoll-katten op.

Karey streeft ernaar om haar kittens met veel liefde en aandacht op te voeden. Haar Ragdolls worden samen met kinderen en honden in haar huis opgevoed.

De prijs voor een kitten uit deze cattery hangt af van de kleur; Je kunt dus verwachten dat je $ 2.900 betaalt voor een colorpoint Ragdoll, terwijl een bicolor duurder is en $ 3.100 kost.

Karey’s kittens zijn klaar om met hun baasjes mee te gaan als ze ongeveer 8 weken oud zijn. Als het nodig is (als een kitten bijvoorbeeld extra kattenbaktraining nodig heeft), kan ze sommige kittens een paar weken langer houden.

Haar Ragdolls krijgen alle leeftijdsgeschikte vaccins voordat ze de cattery verlaten.

Deze fokker heeft een paar nestjes op komst, dus mis het niet om hun website te checken!

Fokker Info

Locatie: Citron at Bedford Community, 4166 Horvath St, Corona, CA 92883

Website: Ragdoll Kittens van Kelly

Telefoonnummer: +1 951 534 1115

3. Ragdoll Koningin Cattery, Murrieta

Ragdoll kitten op een kussen dat omhoog kijkt

Carla Gomez is de eigenaar van Ragdoll Queen Cattery, gevestigd in Murrieta, Californië. Ze zit sinds 2012 in de fokkerij. Ze is ook een veterinaire technicus, waardoor ze een perfecte persoon is voor het fokken en verzorgen van kittens!

Carla’s Ragdolls zijn er in Seal en Blue, en puntig, bicolor, mitted en Lynx patroon. Al haar kittens worden door de dierenarts gecontroleerd, drie keer ontwormd en gevaccineerd voordat ze de cattery verlaten.

Carla’s kittens worden ook geleverd met een gezondheidsgarantie van 18 maanden en zijn allemaal TICA-geregistreerd. Tde prijs voor een Ragdoll Queen Cattery-kitten gaat van $ 2.800 naar $ 3.200. Reservering vereist een aanbetaling van $ 300.

Omdat Carla ook ervaring heeft met kattenverzorging, heeft ze wat advies voor toekomstige Ragdoll-eigenaren, zoals:

• Kies een kleine kamer in uw huis om uw kitten te laten wennen, zoals een badkamer of slaapkamer.

• Zodra het kitten begint te eten, drinken en de kattenbak gebruikt, kunt u u langzaam kennis laten maken met de rest van het huis.

• Voorzie haar van veel speelgoed, zoals ballen en nepmuizen.

• Krabpalen en krabpalen zijn ook een geweldig idee!

Fokker Info

Locatie: Copper Canyon Park, Murrieta, California 92562

Website: Ragdoll Koningin Cattery

E-mailadres: theragdollqueen@gmail.com

4. Ragmeister Ragdolls, San Diego

Ragdoll blauwe punt klein kitten

Ragmeister Ragdolls is een kleine cattery in San Diego. Deze fokkers fokken op gezondheid en persoonlijkheid.

Het feit dat net genoeg vertelt hoe betrouwbaar deze fokkers zijn, is dat ze worden vermeld in de Internationaal boek “The Definitive Guide To The Ragdoll Cat” als een van de Amerikaanse gerenommeerde fokkers.

Al hun Ragdolls worden geleverd met een gezondheidsgarantie van 3 jaar.

Deze garantie zorgt ervoor dat uw toekomstige kitten vrij is van Feline Immunodeficiency Virus en Feline Leukemia Virus, dat volgens de American Association of Feline Practitioners vele soorten ziekten en zelfs de dood bij geïnfecteerde katten kan veroorzaken.

Verder wijzen Ragmeister Ragdolls fokkers erop hoe al hun kittens worden ontwormd en gevaccineerd voordat ze de cattery verlaten.

Zeehonden en Blue Ragdolls kittens van deze fokkers kosten $2000. Bicolor kittens, evenals Ragdolls met zeldzame kleuren en patronen, zijn duurder – hun prijs is $ 2500.

Als u een kitten met fokrechten wilt kopen, kunt u verwachten dat u $ 1000 extra betaalt voor deze prijs. De reservering voor een kitten van Ragmeister Ragdolls kost $ 600.

Fokker Info

Locatie: 1148 Bush St, San Diego, CA 92103

Website: Ragmeister Ragdolls

Telefoonnummer: + 1619 889 1148

5. Rock Creek Ranch Ragdolls, Orange County

Ragdoll Kitten Blue Eyes Cat thuis

Rock Creek Ranch Ragdolls is een kleine cattery in Orange County, Californië. Craig en Jane Balter, de eigenaren, streven ernaar om hun Ragdolls in hun huis op te voeden als onderdeel van het gezin. Hun katten worden nooit gekooid en ze volgen Craig en Jane vaak door het huis.

Deze fokkers fokken voor uitmuntendheid in temperament, persoonlijkheid en gezondheid. Hun kittens komen uit kampioenslijnen.

Hun Ragdolls hebben veel ruimte om te rennen en te spelen. Craig en Jane bezitten ook Cavalier King Charles Spaniels, waardoor hun Ragdolls gesocialiseerd zijn met honden vanaf het moment dat ze worden geboren.

Ze hebben maar een paar nesten per jaar. Rock Creek Ranch Ragdolls cattery is TICA en CFA geregistreerd.

Als u besluit om een kitten van deze fokkers te kopen, doet u eigenlijk ook een goede daad, aangezien Craig en Jane doneer een deel of elk verkocht kitten aan de Winn Foundation for HCM research – een non-profitorganisatie die gezondheidsgerelateerd onderzoek van katten ondersteunt.

De borg voor een Ragdoll-kitten van Rock Creek Ranch Ragdolls-cattery is $ 500. Showkittens zijn duurder, met een aanbetaling van $ 1.000.

Kittens zijn klaar om de cattery te verlaten op een leeftijd van ongeveer 12-14 weken. Ze worden allemaal ontwormd, gevaccineerd en gechipt voordat ze vertrekken. Ontdek of je de microchip van een kat kunt voelen.

Fokker Info

Locatie: Orange County

Website: Rock Creek Ranch Ragdolls

Facebook: Rock Creek Ranch Ragdolls

E-mailadres: jabalter@yahoo.com

Telefoonnummer: +1 714-865-8282

6. Swafford’s Ragdoll Cafe, Ramona

blauwe tabby punt Ragdoll kitten

Swafford’s Ragdoll Cafe is een cattery in Ramona, Zuid-Californië. Het doel van deze fokkers is om lieve Ragdoll-katten groot te brengen die levenslange vrienden zullen maken met hun toekomstige eigenaren.

Swafford-fokkers zijn gericht op het fokken van de beste Ragdoll-kittens volgens de Ragdoll-standaard.

Al hun kittens zijn TICA geregistreerd.

Een aanbetaling van $ 200 is vereist om op de wachtlijst te worden geplaatst voor Ragdoll-huisdieren. Als je een show Ragdoll wilt kopen, moet je een borg van $ 500 betalen.

Pet Ragdolls kosten $ 1.800, terwijl show Ragdolls $ 3.000 kosten.

Fokker Info

Locatie: Ramona CA 92065

Website: Swafford’s Ragdoll Café

Facebook: Swafford’s Ragdoll Café

E-mailadres: swaffsragcafe@yahoo.com

Telefoonnummer: +1 760 533 9417

7. SweetDreamDoll Ragdoll, San José

Ragdoll kitten

SweetDreamDoll Ragdoll is een cattery in San Jose opgericht in 2018. Deze fokkers richten zich in hun fokprogramma op temperament, gezondheid en uiterlijk.

Al hun fokkatten zijn genetisch getest op meer dan 40 ziekten. Ze voeden aanhankelijke en liefhebbende katten op die gesocialiseerd zijn met honden en kinderen.

Net als bij andere gerenommeerde fokkers, moet je ook een aanbetaling van $ 200 betalen om op de wachtlijst te komen met SweetDreamDoll Ragdoll Cattery.

Pet Ragdoll kost $ 1.800, terwijl showkittens $ 2.500 kosten.

Al hun katten worden op de juiste manier gevaccineerd, ontwormd en gesteriliseerd/gecastreerd. Ze gaan ook naar hun eeuwige huizen met een thuiszorgpakket met een kittendrager, voedsel en supplementen voor de eerste paar dagen en wat speelgoed.

Fokker Info

Locatie: San Jose, CA

Website: SweetDreamDoll Ragdoll

Facebook: SweetDreamDoll Ragdoll

E-mailadres: sweetdreamdollcattery@gmail.com

Telefoonnummer: +1 669 248 2612

Conclusie

Daar heb je het – 7 betrouwbare Ragdoll-fokkers in Californië!

Ik hoop dat u vandaag uw beslissing neemt en contact opneemt met een van deze plaatsen om uw toekomstige kitten te vinden.

U hoeft zich geen zorgen te maken over achtertuin fokkers en dierenwinkels, omdat deze fokkers degenen zijn die u kunt vertrouwen – degenen die al hun moeite doen om gezonde katten met uitstekende eigenschappen op te voeden.

Ik wens je veel onvergetelijke momenten met het liefste Ragdoll kitten!