5 Beste Automatische Natvoerautomaten

Beste Automatische Natvoer Voederautomaten

Bent u ooit langer dan één nacht van huis geweest, maar kon u geen dierenoppas vinden om op uw kat te passen?

Maakt uw kat u midden in de nacht wakker en vraagt om traktaties?

Misschien is het tijd dat je een automatische voederautomaat overweegt.

Misschien heb je dat al gedaan, maar heb je besloten dat je niet langer alleen droogvoer wilt geven.

Maar er zijn eigenlijk een verrassend aantal automatische voedersystemen voor natvoer op de markt! Ze zijn geweldig om uw kat van voedsel te voorzien wanneer u dat nodig heeft. Ze zijn handig als u een weekendje weg plant of als u lange uren weg van huis werkt. Het is ook perfect voor een thuisblijvende kat ouder die wil dat hun katachtige baby’s hebben een strikte voedingsschema.

Als het op natvoer aankomt, kan het kiezen van de perfecte automatische natvoer feeder lastig zijn. Om u wat tijd te besparen, hebben we alle beste opties voor u en uw kat onderzocht!

Kijk eens naar onze topkeuzes voor automatische voedersystemen voor natvoer! We hebben gedetailleerde beoordelingen van elk, maar als je een voorproefje wilt van de volledige lijst, kun je hieronder kijken. Wanneer u onze affiliate links gebruikt helpt u de site te ondersteunen door ons een kleine commissie te geven!

 1. Beste in het algemeen: De Cat Mate C500 Automatische Pet Feeder met Digitale Timer
 2. Runner Up: PetSafe, 5 Maaltijd Voederautomaat voor huisdieren
 3. Het beste voor een budget: Cat Mate C20, Voerbak met 2 kommen
 4. Beste budget alternatief: Pawise Automatische Voederautomaat
 5. Premium keuze: Surefeed Microchip Voederautomaat

Alles wat u moet weten voordat u een Automatic Wet Food Feeder koopt

Voordat we in de top automatische voedersystemen duiken, is het belangrijk om de voordelen van een voedersysteem door te nemen. Een automatische voederautomaat kan u helpen om het voer van uw kat in verschillende porties te verdelen, en het stelt u in staat om ze gedurende de dag te plannen. Het is een geweldige manier om de voedselinname van uw kat te controleren en het zal er ook voor zorgen dat er nooit een maaltijd wordt overgeslagen.

Waarom is de Automatic Wet Food Feeder nuttig?

Uw katachtige metgezel moet het belangrijkste criterium zijn om uw beslissing in deze investering te beïnvloeden. Inzicht in de persoonlijkheid van uw kat als het gaat om eten is van cruciaal belang. Eten ze te veel? Eten ze onder stress? Als u meer dan één kat heeft, stelen ze dan elkaars eten?

Gewichtscontrole: “Zwaarlijvigheid bij katten is absoluut een groeiend probleem,” stelt Carolyn McDaniel, DVM, docent klinische wetenschappen aan de Cornel University’s College of Veterinary Medicine. Studies ondersteunen Dr. McDaniel’s mening dat “waarschijnlijk 50 procent van de katten die tegenwoordig in de dierenklinieken gezien worden, overgewicht hebben, zo niet obesitas.”

Huiskatten zijn niet meer zo actief als vroeger. Het maakt niet uit hoe goed het voer van uw kat is, hun dieet kan nog steeds slecht zijn. Door te kiezen voor een automatische voederautomaat met timer kunt u bijhouden hoeveel uw kat eet zonder te veel te eten. U kunt de dagelijkse porties opdelen in kleinere maaltijden, wat de spijsvertering kan bevorderen. Dit voorkomt eetstress en af en toe een braakselvlek op uw tapijt.

Onze katachtige metgezellen kunnen in het begin chaotisch lijken, maar ze kunnen gedijen in omgevingen met een gezonde discipline. Het gebruik van een automatische voederautomaat zorgt ervoor dat uw kat niet meer afhankelijk is van u voor voedsel. Kortom, zeg maar dag tegen nachtelijke traktatieverzoeken en vroege ochtendkreten.

Geneeskunde: Het geven van medicijnen aan uw kat kan in een mum van tijd uitdraaien op een strijd van verstand, of het nu voor een paar weken is of een doorlopend recept. Het geven van de medicatie is meestal het gemakkelijkst als het gemengd wordt met natvoer. Maar wat gebeurt er als u niet aan het werk bent?

Toen een van mijn katten een infectie had, bleek de automatische voederautomaat de enige aankoop te zijn die me veel moeite bespaarde. Zelfs als ik aan het werk was, of sliep, wist ik dat mijn kat op tijd de medicijnen zou krijgen die ik met zijn natvoer had gemengd.

Reizen: Katten worden meestal beschouwd als een onderhoudsarm huisdier, maar elke kattenouder weet dat uiterlijk bedrieglijk kan zijn. Uit onderzoek van Dr. Vitale in 2017 bleek dat de meeste katten de voorkeur gaven aan interactie met een persoon boven eten of spelen met een speeltje.

Omdat ze geen lange wandelingen nodig hebben en ze de neiging hebben om meer dan 15 uur per dag te slapen, bieden ze wel een zekere vrijheid. Niettemin hebben katten nog steeds hun dagelijkse maaltijden nodig en terwijl droogvoer een paar dagen open kan blijven staan, is dat geen optie als het gaat om natvoer. Bepaalde automatische voederautomaten kunnen helpen om het natvoer vers te houden en uw kat gedurende een nacht of twee te voeden.

Zelfs als je niet van plan bent om weg te gaan kan de automatische natvoer feeder je gemoedsrust bieden als het gaat om het voeden. Het kan een klusje zijn dat u gemakkelijk van uw lijstje kunt laten.

Werken automatische voederautomaten met natvoer?

Natvoer kan een probleem zijn, of je nu thuis bent of niet. Mijn kat heeft de neiging om de hele dag door aan zijn voer te knabbelen, waardoor zijn natvoer vaak verandert in een droge en onsmakelijke troep. Toen ik een automatische voederautomaat moest kiezen, was mijn grootste zorg: hoe kon ik het natvoer vers houden?

Wat voor mij werkte was een automatische voederautomaat met ijsblokjes. Die ijspakken zitten onder de voerbak en ze beloven meestal dat ze het natvoer tot 24-48 uur van te voren koel houden. Als ik van plan ben een nacht of twee weg te gaan, neem ik een extra stap. Ik vries het natvoer samen met de ijspakken in voordat ik ze in de voerbak leg. Ik vond dat het natvoer zo langer vers bleef.

Belangrijke kenmerken om te overwegen

Als u de knoop hebt doorgehakt en een automatische voederautomaat wilt aanschaffen, zijn er nog enkele belangrijke punten die u moet overwegen voordat u de knoop doorhakt.

Opslagcapaciteit: Een van de belangrijkste redenen waarom men zou overwegen een voerbak aan te schaffen, is de luxe om zich niet elke dag zorgen te hoeven maken over de maaltijden van uw kat. Daarom zijn de grootte van de voerbak en het aantal maaltijden dat de feeder u kan bieden van belang. Als u de opslagcapaciteit van de voerbak kent, kunt u de porties die uw kat op een dag moet eten onder controle houden.

Als uw kat zowel nat- als droogvoer eet, zorg er dan voor dat de feeder deze flexibiliteit biedt. Sommige modellen worden geleverd met voederopzetstukken van verschillende grootte. De grootte moet ook ruimte bieden voor zowel kleine als grote brokjes.

Voedertijd: Als u weet hoeveel maaltijden de automatische voederautomaat heeft, heeft dat invloed op het aantal maaltijden dat uw kat op een dag kan krijgen. Zorg ervoor dat het apparaat een timer heeft die past bij uw schema. Of u nu een dagelijks maaltijdschema wilt hebben of het een dag of twee langer wilt rekken, een timer is essentieel.

Bouwkwaliteit:

 • Bestand tegen huisdieren: Deze eigenschap zal van cruciaal belang blijken voor de levensduur en het nut van uw toestel. Zorg ervoor dat de feeder gemaakt is van veilige materialen en bestand is tegen eventuele inbraakpogingen van uw katachtige metgezel.
 • Schoonmaken: Bacteriën en nare geurtjes kunnen zich gemakkelijk ontwikkelen als je hun voerbakjes niet schoonmaakt. Als u natvoer gebruikt, is het belangrijk dat het gebruikte materiaal gemakkelijk schoon te maken is. Misschien kunt u een voerbakje overwegen dat vaatwasmachinebestendig is.
 • Levensduur van de batterij: Voordat u de feeder aanschaft, controleert u de levensduur van de batterij van het apparaat. De meeste beweren dat ze een jaar meegaan, maar dit hangt er ook vanaf of het apparaat in de stand-by modus gaat als het niet wordt gebruikt. Overweeg misschien een automatische voederautomaat met een batterij-indicator.
 • Garantie: Zorg ervoor dat het bedrijf een garantie en een retourbeleid op de voederautomaat biedt voor het geval u niet tevreden bent met het product, of er sprake is van een fout van de fabrikant.
 • Lawaai: Als uw kat gevoelig is voor lawaai, probeer dan automatische voederautomaten met luid tikkende timers te vermijden. Bij sommige voederautomaten kun je je eigen stem opnemen om je huisdier te roepen wanneer het tijd is om te eten. Deze functie kan uw kleine metgezel geruststellen als u weg bent, vooral als uw kat wil dat u aanwezig bent als hij eet. Zorg ervoor dat uw kat niet bang is voor geluiden voordat u de opname gebruikt.

Kenmerken om te vermijden:

 • Als uw kat erg nieuwsgierig is en een sterke wil heeft, zoek dan een stevige voederautomaat met een veilig slot. Op deze manier kan uw kat de voederautomaat niet omstoten of bij de maaltijden komen voordat het tijd is.
 • Zorg ervoor dat u de maaltijden kunt plannen en vermijd vooraf bepaalde voedertimers.
 • Zoek naar een automatische voederautomaat die zowel nat- als droogvoer kan bevatten, voor het geval uw kat beide graag heeft.
 • Probeer te gaan voor een voederautomaat met een back-up batterij optie. Dit is handig voor het geval er een stroomstoring is en het voorkomt dat je het geprogrammeerde schema verliest.
 • Vermijd automatische voederautomaten die moeilijk uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten zijn. Het kan gemakkelijk een frustrerende taak worden na elke schoonmaakbeurt.

Beste in het algemeen: De Cat Mate C500 Automatische Voederautomaat met Digitale Timer

Voordelen:

✔️ Gemakkelijk in te stellen
✔️ Wordt geleverd met twee verkoelende ice packs waardoor het geweldig is voor natvoer.
✔️ Zowel deksel als kom zijn vaatwasmachinebestendig.
✔️ Indicator voor batterijstatus, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de batterijen leeg raken als u een dagje weg bent.
✔️ 3 jaar fabrieksgarantie
✔️ Super stil!

Minpunten:

❌ De compartimenten zijn niet luchtdicht
❌ Heeft slechts een 24-uurs dienstregeling, maar als je veel langer weg bent dan dat wil je een kattenoppas!
❌ Geen netstroomadapter en 3 AA-batterijen zijn niet inbegrepen

Wij bevelen de Cat Mate C500 aan omdat het een uitstekend product is als het gaat om goede kwaliteit en een redelijke prijs. Het is dan ook geen verrassing dat deze automatische voederautomaat de bestseller titel in de wacht sleept!

Opslagcapaciteit: De Cat Mate C500 biedt 5 compartimenten en elk kan tot 1,5 kopjes natvoer bevatten. Met deze geweldige voederautomaat kunt u 4 verschillende maaltijden programmeren. De eerste maaltijd is open voor uw kat om zijn eerste voeding te krijgen en de volgende 4 maaltijden kunnen worden getimed voor wanneer u weg bent. Dit betekent dat u op dit apparaat kunt vertrouwen om uw kat op tijd te voeren, volgens een door u gekozen voedingsschema. Dit schema kan werken voor meerdere dagen of 5 maaltijden per dag. Afmetingen van het product, 12,2 x 11,89 x 3,7 inch; 14,82 ounces.

Voedertijd: De Cat Mate C500 automatische voederautomaat maakt gebruik van een Quartz-timer, wat betekent dat u uw huisdier op een regelmatige voeding moet kunnen houden. De digitale timer is eenvoudig in te stellen en stelt u in staat om regelmatige voedertijden vooraf te programmeren.

Goedgekeurd voor natvoer: Deze voederautomaat is perfect geschikt voor zowel nat- als droogvoer. Dankzij de ingebouwde ijspacks kan het natvoer tot 12 uur lang vers blijven. Het goed sluitende deksel houdt het voer ook vers en veilig voor uw nieuwsgierige kat.

De hoogtepunten:

 • Bestand tegen huisdieren: Het apparaat zelf is vrij stevig, en het heeft ook een mechanisme, waarmee u het aan een stabiel oppervlak kunt vastmaken voor extra stabiliteit.
 • Schoonmaken: Het deksel en de kom van de Cat Mate kunnen gemakkelijk uit elkaar gehaald worden om schoongemaakt te worden en het is ook vaatwasmachinebestendig
 • Levensduur van de batterij: Dit apparaat werkt op 3AA batterijen, die tot 12 maanden mee zouden moeten gaan. Het heeft ook een batterijstatusindicator. De automatische feeder heeft een stand-by functie als hij 25 seconden niet heeft gewerkt.
 • Garantie: Tenslotte staat het bedrijf bekend om zijn goede klantenservice. De garantie die het biedt duurt drie jaar; voor het geval dat de feeder mechanische problemen ontwikkelt.
 • Lawaai: Deze voederautomaat maakt geen tikkende geluiden die uw kat kunnen afschrikken. U kunt ook een boodschap van 10 seconden inspreken, die uw kat kan horen wanneer het tijd is om te eten.

U kunt de laatste prijs controleren en meer reviews lezen op Amazon door hier te klikken.

Runner Up: PetSafe, 5 Maaltijd Voederautomaat

Pros

✔️ 5 aparte kommen voor 5 geplande voederbeurten geeft u een heleboel opties
✔️ Elke kom kan tot een kopje droog- en natvoer bevatten
✔️ Het bakje is vaatwasmachinebestendig
✔️ Batterijen gaan tot 12 maanden mee
✔️ 12 maanden garantie
✔️ Milieuvriendelijk, gemaakt van BPA-vrij plastic

Cons

❌ Een 24-uurs dienstregeling betekent dat je niet zo veel flexibiliteit hebt in het plannen
❌ Biedt geen koelopties
❌ Heeft geen batterij-indicator

De PetSafe 5 Meal Pet Feeder is een geweldige voederbak en ik hou echt van de unieke stijl met 5 aparte containers. Maar hij mist nog een paar functies die we zo leuk vinden aan de CatMate (zoals het batterijlampje) en daarom moest ik hem op de tweede plaats zetten.

Opslagcapaciteit: De PetSafe feeder, heeft 5 compartimenten en elk kan tot één kopje voer bevatten. Een verse maaltijd is direct beschikbaar in het eerste bakje en daarna zal het tot vier keer toe roteren. Aangezien elk bakje tot 236 ml droogvoer kan bevatten, is het perfect voor portiecontrole of om meer dan één kat te voeren. U kunt de porties en de tijd waarop uw favoriete metgezel wordt gevoed plannen. Afmetingen van het product, 15 x 5 x 18 inch; 3,28 pond.

Voedertijd: Het is een geweldig apparaat om de maaltijden van uw kat vooruit te plannen. U kunt de maaltijden tot 5 dagen van tevoren instellen. Het zal uw kat automatisch tot 4 extra voorgeportioneerde maaltijden per dag geven. Met de PetSafe feeder kunt u geplande medicatie serveren of een heerlijk weekendje weg gaan.

Goedkeuring natvoer: In de meerdere sleuven kunt u zowel nat- als droogvoer bewaren. Het gesloten deksel is perfect om het natvoer vers te houden, maar het gebrek aan ijsblokjes beperkt de levensduur. Als u van plan bent uw kat langer dan twee nachten alleen te laten, is natvoer misschien geen goede optie.

De hoogtepunten:

 • Huisdier-proof: De eenvoudige programmering is superhandig, en het apparaat heeft een ingebouwde digitale klok en een duidelijk LCD-scherm. De feeder is stevig, maar vergeet niet het deksel te sluiten zodat het vergrendelt. Zo blijft hij veilig voor uw nieuwsgierige kat.
 • Schoonmaken: Druk op de ontgrendelknop om het te openen wanneer u het wilt schoonmaken. De lade is vaatwasmachinebestendig.
 • Levensduur batterijen: Deze automatische voederautomaat werkt op 4 D-cel batterijen, die niet zijn inbegrepen. Ze gaan tot 12 maanden mee.
 • Garantie: De PetSafe 5 maaltijd voederautomaat voor huisdieren heeft een fabrieksgarantie van 2 jaar voor het geval er iets met het product gebeurt.
 • Geluid: Het maakt een duidelijk geluid wanneer de lade draait, wat uw kat kan irriteren totdat ze eraan gewend zijn.

U kunt de laatste prijs op Amazon vinden door hier te klikken.

Het beste voor een budget: Cat Mate C20, voederbak met 2 kommen

Pros

✔️ Twee grote schalen, elk voor 450 gram (1 pond) natvoer
✔️ Gemakkelijk schoon te maken, vaatwasmachinebestendig
✔️ Inclusief ijspack
✔️ Timer op batterijen voor 48 uur
✔️ 3 jaar garantie
✔️ Ruisvrij

Cons

❌ Werkt niet met een digitale klok
❌ Geen batterijstatusindicator
❌ Slechts twee compartimenten

Cat Mate is een van de grootste namen op het gebied van automatische voedersystemen voor natvoer, dus het is niet meer dan logisch dat we twee van hun producten op deze lijst zouden aanbevelen. De Cat Mate C20 is ideaal voor iemand die wil investeren in een automatische voederautomaat maar het budget laag wil houden.

Opslagcapaciteit: Deze automatische voederautomaat is ontworpen om één of twee katten te voeden. Het heeft twee compartimenten en in elk compartiment past tot 450 gram voer, (2 kopjes). U kunt hem gemakkelijk gebruiken als u overdag, ’s avonds of zelfs in het weekend weg bent. Afmetingen van het product, 10,45 x 3,38 x 8,5 inch; 1,04 pond.

Voedertijd: De Cate Mate C20 is eenvoudig in te stellen. U moet aan elke wijzerplaat draaien om het aantal uren tot de volgende voeding aan te geven. Hij heeft een 48-uurs timer op batterijen.

Goedgekeurd voor natvoer: Natvoer kan tot 48 uur vers blijven, dankzij het ingebouwde ijsblokjessysteem. Plaats de bakjes in de koelkast of het koelvak, afhankelijk van hoe lang u wilt dat het voer vers blijft, voordat u de bakjes in het voederbakje plaatst.

Het goed sluitende deksel houdt het voer afgesloten van uw kat en zorgt ervoor dat er geen geur ontstaat. Sommige gebruikers adviseerden dat 36 uur de maximale tijd was om natvoer vers te houden. Dus, voordat u uw weekend plant, reis zorg ervoor om de feeder in een koelere plaats te plaatsen. Zomertijd kan ook de levensduur van de ijspakken verminderen.

De hoogtepunten:

 • Bestand tegen huisdieren: Wij bevelen dit product aan vanwege de eenvoud en het snelle gebruik. Als u vreest dat uw overijverige kat zal proberen het deksel te openen of de hele voederbak om te gooien, kunt u overwegen hem aan een zware plank te bevestigen.
 • Schoonmaken: Het eenvoudige ontwerp maakt het gemakkelijk om de feeder te monteren en te demonteren en altijd schoon te houden. Het is ook vaatwasmachinebestendig.
 • Levensduur van de batterij: De Cat Mate C20 heeft één alkalinebatterij nodig, die niet wordt meegeleverd, en die kan tot een jaar meegaan.
 • Garantie: De Cat Mate C20, biedt een garantie van drie jaar. Mocht er iets mis zijn met de feeder, dan kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf en om een vervanging vragen.
 • Geluid: Deze feeder is perfect voor huisdieren die de voorkeur geven aan een stille omgeving wanneer ze eten. Het draaien van de draaiknoppen is geruisloos.

U kunt de laatste prijs voor de CatMate C20 op Amazon zien door hier te klikken.

Beste op een Budget Alternatief: Pawise Automatische Voederautomaat

Pros

✔️ Gemakkelijk te bedienen
✔️ Geweldig voor het beheren van porties
✔️ Hiermee kunt u maaltijden tot 48 uur van tevoren plannen
✔️ Houdt tot 3 kopjes droogvoer
✔️ 3 jaar garantie
✔️ BPA-fee kunststof

Cons

❌ U kunt slechts twee maaltijden plannen
❌ De tikkende timer maakt veel lawaai
❌ Geen batterij-indicator

Het is altijd fijn om meer dan één budgetvriendelijke optie te hebben, daarom staat de automatische voederautomaat van Pawise op onze lijst.

Opslagcapaciteit: De Pawise Automatic pet feeder had twee grote kommen, genoeg om twee katten per dag te voeren. Elk compartiment kan tot 300 ml voer bevatten, wat overeenkomt met 1,3 kopjes. Het is perfect als u lange uren werkt of als uw kat graag ’s nachts of ’s morgens vroeg eet, maar het is misschien niet genoeg om uw kat door een weekend heen te helpen. Afmetingen van het product, 27 x 24 x 7,01 cm; 793,79 gram.

Voedertijd: Met dit handige apparaatje kunt u binnen 48 uur twee maaltijden klaarzetten. De afteltimer maakt het gemakkelijk om de feeder klaar te zetten voor de volgende maaltijd van uw kat.

Goedgekeurd voor natvoer: De ingebouwde ijspacks zorgen ervoor dat het voer tot 12 uur goed blijft. Als u de houdbaarheid van het voer wilt verlengen, moet u het ijs bevriezen en het voer in de koelkast of vriezer leggen voordat u het in de voerbak plaatst. Plaats de voerbak ook niet in de zon of in de buurt van verwarmingsapparatuur, zodat het voer langer vers blijft.

De hoogtepunten:

 • Huisdieren-proof: De eenvoudige opstelling van Pawise maakt hem gemakkelijk in gebruik. De stevige constructie belooft dat uw kat er niet in zal slagen om in de compartimenten in te breken, hoe hard hij het ook probeert.
 • Schoonmaken: Het materiaal is gemakkelijk schoon te maken en de kommen zijn vaatwasmachinebestendig.
 • Levensduur van de batterij: Elk bakje werkt op een enkele AA-batterij, die niet is inbegrepen. Het nadeel is dat er geen batterij-indicator is en dat de feeder geen stand-by modus heeft, wat betekent dat de batterij non-stop werkt.
 • Garantie: Deze automatische kattenvoerautomaat heeft drie jaar garantie, wat handig is voor het geval u merkt dat er iets niet goed werkt.
 • Lawaai: De tikkende timer maakt genoeg lawaai om een katje te frustreren dat zich ongemakkelijk voelt bij vreemde geluiden.

U kunt de laatste prijs op Amazon controleren door hier te klikken.

Premium keuze: Surefeed Microchip Voederhuisje

Pros

✔️ Compatibel met alle microchips wereldwijd
✔️ Ingebouwd geheugen dat tot 32 microchips kan opslaan
✔️ 1 RFID halsband tag
✔️ Het heeft een trainingsmodus die het deksel in fasen sluit, om uw kat te helpen aan het apparaat te wennen
✔️ 3 jaar garantie
✔️ De afgesloten kom houdt het voedsel verser, vermindert geurtjes en houdt vliegen weg.

Cons

❌ De schalen zijn niet vaatwasmachinebestendig
❌ Zonder ijszak

Last but certainly not least, presenteren wij u de Surefeed Microchip Pet feeder. Deze voederautomaat is misschien aan de prijzige kant, maar volgens de gebruikers is hij elke cent waard.

Microchip Technologie: De Surefeed Microchip voederautomaat is zonder twijfel de beste automaat om de inname van uw kat te regelen. Dit apparaat opent alleen voor een geregistreerde, door een dierenarts geïmplanteerde microchip of RFID halsband tag van uw huisdier. De RFID-halsband tag wordt samen met de feeder geleverd. Deze feeder kan tot 32 microchipnummers opslaan en is dus perfect voor een huishouden met meerdere katten.

Dit apparaat heeft een trainingsmodus, die schuwe katten helpt de feeder te vertrouwen. Het deksel sluit in fasen om uw kat te helpen wennen aan de beweging en het geluid. Terwijl het autorisatiemechanisme het voedsel van uw kat beschermt tegen indringers, en het voorkomt dat andere huisdieren het voedsel van uw kat stelen.

Opslagcapaciteit: De Surefeed microchip ped feeder heeft één compartiment. De kom is luchtdicht en kan tot 400mg natvoer bevatten. Een enkele en een gedeelde kom, en een mat zijn inbegrepen in het pakket. Ze zijn ook verkrijgbaar in de kleuren grijs, groen, roze en blauw, wat handig kan zijn als u van plan bent twee voerbakken te kopen voor meer dan één kat. Er zijn ook roestvrijstalen voerbakjes verkrijgbaar. Afmetingen van het product: 8,27 x 12,6 x 5,91 inch; 2,2 pond.

De grootte van de kom geeft u misschien niet de luxe om uw kat een paar dagen alleen te laten, maar het is perfect voor ’s nachts of ’s ochtends voeden, omdat het een getimede kattenvoerautomaat is voor natvoer.

Voedertijd: Deze automatische voederautomaat is perfect om het dieet van uw kat in de gaten te houden, om voorgeschreven medicijnen te geven als een van uw katten ziek is, en het kan voorkomen dat uw katten elkaars voer opeten.

Deze slimme automatische kattenvoerautomaat is er in een standaardversie, en er is ook een versie met een hub voor verbinding met de Sure Petcare app. Met deze app kunt u bijhouden hoeveel en hoe vaak uw kat eet, en zijn gewicht laten zien via de geïntegreerde weegschaal op de voederautomaat.

Deze functie is perfect als u portiecontrole wilt implementeren, vooral als uw kat overgewicht heeft. U kunt ook de voedingsgewoonten van uw kat in de gaten houden en eventuele veranderingen opmerken die op gezondheidsproblemen kunnen duiden.

Goedgekeurd natvoer: De SureFeed is perfect geschikt voor natvoer. Het deksel van de voerautomaat sluit op een afgesloten kom, waardoor het voer verser blijft. Dit apparaat wordt ook geleverd met een gesplitst bakje, zodat uw kat zowel van nat- als droogvoer kan genieten. U kunt ook een ijspack toevoegen, dat niet is inbegrepen.

De hoogtepunten:

 • Bestand tegen huisdieren: Ondanks de futuristische functies is de SureFeed eenvoudig te gebruiken, of u nu de standaardversie of de hub-versie koopt. Het is ook een stevig apparaat en is bestand tegen de nieuwsgierigheid van uw kat.
 • Schoonmaken: De kommetjes en de mat zijn gemakkelijk schoon te maken, maar ze zijn niet vaatwasmachinebestendig.
 • Levensduur batterijen: De feeder wordt gevoed door 4 C cel batterijen en deze kunnen tot 6 maanden meegaan. Er is een indicator voor lege batterijen die knippert wanneer de batterijen moeten worden vervangen. Zelfs als de batterijen worden verwijderd, zal de feeder alle geregistreerde huisdieren onthouden.
 • Garantie: Net als de meeste automatische feeders op onze lijst, heeft de SureFeed een garantie van drie jaar.
 • Geluid: Het apparaat produceert een klikkend geluid, dus als je een kat hebt die niet van snerpende en klikkende geluiden houdt, kan dit een probleem zijn

U kunt de prijs van vandaag op Amazon controleren door hier te klikken.

Vaak gestelde vragen

Als je zo ver bent gekomen, dan heb je de laatste stap van deze kat-wonderlijke reis bereikt!

Nu is het tijd om alle vragen te beantwoorden die je misschien hebt!

Hoeveel keer per dag moet ik mijn kat eten geven?

Dit hangt af van een aantal factoren, waaronder leeftijd, de voedingsbehoeften van uw kat, hun activiteitsniveau, hun grootte, en natuurlijk hun persoonlijkheid. De meeste gezonde volwassen katten kunnen één of twee keer per dag gevoerd worden. Kittens hebben meestal kleinere porties nodig die de hele dag worden uitgegooid om gemakkelijk bereikbaar te zijn. Katten met overgewicht en specifieke dieetwensen kunnen specifieke porties nodig hebben op specifieke tijdstippen van de dag. De beste manier om te bepalen welke voeding het meest geschikt is voor uw kat is een bezoek aan de dierenarts.

Hoe stel ik een automatische voederautomaat in?

Dit hangt meestal af van de feeder. Het beste advies zou zijn om de handleiding te lezen voordat je begint! De meeste automatische voederautomaten hebben instructies die gemakkelijk genoeg zijn. Meestal moet je het apparaat instellen door de compartimenten met voer te vullen. Daarna moet u de tijden selecteren waarop u wilt dat uw maaltijd wordt verdeeld. Zodra u de timer hebt ingesteld, neemt het apparaat het van u over. Uw taak zal worden beperkt tot schoonmaken en af en toe bijvullen.

Hoe krijg ik mijn kat zover dat hij stopt met het omkiepen van de automatische voederbak?

Als uw kat een nieuwsgierig beestje is en niet stopt voordat hij krijgt wat hij wil, zijn er een paar eenvoudige oplossingen. U kunt de voederautomaat op een stevige ondergrond zonder oneffenheden plaatsen of u kunt de automaat aan een zware plank vastmaken zodat hij niet kan worden verplaatst. U kunt ook enkele van de technieken uit onze lijst van de beste waterbakjes voor katten die niet omvallen gebruiken en deze strategieën toepassen op uw automatische voederautomaat!

Laatste gedachten

Het kan gemakkelijk zijn om onze pluizige metgezellen gelukkig te houden, maar in sommige gevallen kan de verzorging van onze katten ingewikkelder zijn. Een automatische voederautomaat kan de dingen zeker gemakkelijker maken, tenminste als het op kattenmaaltijden aankomt.

We hebben je een solide lijst van de beste automatische voedersystemen voor natvoer gepresenteerd en nu is het jouw beurt om te kiezen welke voor jou de perfecte is.

Laat ons weten welke jij mee naar huis neemt!