Zijn katten toegestaan in PetSmart? Regels van het 2023 Pet

Als eigenaar van een huisdier heb je je misschien afgevraagd of het is toegestaan om je katachtige vriend mee te nemen wanneer je je lokale PetSmart-winkel bezoekt. Gelukkig zijn katten welkome gasten bij PetSmart.

Lees voor meer informatie verder voor het huisdierenbeleid in de winkel bij PetSmart. Hier richten we ons specifiek op katten die naar binnen mogen, evenals het beleid van PetSmart voor andere soorten huisdieren. Het begrijpen van het huisdierenbeleid is cruciaal om een aangename winkelervaring voor zowel u als uw harige metgezel te garanderen.

3 katten gezichtsverdeler

Katten: Welkome gasten bij PetSmart

Volgens het huisdierenbeleid van PetSmart in de winkel zijn huiskatten inderdaad toegestaan in hun winkels. Dit betekent dat u uw katachtige vriend met een gerust hart kunt meenemen bij het winkelen voor dierenbenodigdheden, op voorwaarde dat ze aan bepaalde vereisten voldoen.

Voordat u naar de winkel gaat, moet u ervoor zorgen dat uw kat op de juiste manier is vastgezet, aangelijnd of in een reismand, en is gevaccineerd zoals vereist voor zijn leeftijd en gezondheidsstatus.

kat in kattenmand
Afbeelding Credit: SpeedKingz, Shutterstock

Extra huisdieren toegestaan in PetSmart

Naast katten is het essentieel om te erkennen dat PetSmart ook een reeks andere soorten dieren in hun winkels toelaat. Deze kunnen gezelschapshonden, vogels, kleine wezens en reptielen zijn die door PetSmart worden verkocht, evenals niet-giftige hagedissen, fretten, konijnen, suikerzwevers en hangbuikzwijntjes.

Net als bij katten moeten deze huisdieren veilig worden aangelijnd of altijd worden opgesloten en moeten passende vaccinaties worden toegediend voordat ze de winkel binnenkomen.

Niet-traditionele huisdieren: uitzonderingen en regels

PetSmart staat meestal geen niet-traditionele huisdierrassen toe in hun winkels, maar er zijn enkele speciale omstandigheden. Hulpdieren met de juiste documentatie zoals voorgeschreven door de federale Americans with Disabilities Act of staats- / lokale voorschriften kunnen binnenkomen, samen met degenen die een huisdier begeleiden naar een bezoek aan het Banfield Hospital.

Niet-traditionele huisdieren definiëren

PetSmart beschouwt elk dier dat buiten de standaarddefinitie van een huisdier valt als niet-traditioneel. Om aan dit criterium te voldoen, moet het een van de volgende zijn:


  • Verkocht door PetSmart

  • In aanmerking komen voor adoptie via een in-store partner

  • Zorg dat er benodigdheden beschikbaar zijn om te kopen in de winkel die speciaal is ontworpen voor het ras of type

  • Het wordt momenteel behandeld in het Banfield Hospital
dierenarts die met de klant aan de telefoon praat
Afbeelding credit: Alberto Menendez Cervero, Shutterstock

Zolang uw huisdier voldoet aan de gespecificeerde vereisten en in een van deze categorieën past, is het toegestaan in PetSmart-winkels.

Houd er rekening mee dat de juiste documentatie op elk moment kan worden gevraagd als bewijs van vaccinaties of gezondheidsstatus, dus zorg ervoor dat u deze informatie bij de hand hebt wanneer u de winkel bezoekt.

Het recht van PetSmart om het beleid te wijzigen

Het is altijd essentieel om je ervan bewust te zijn dat PetSmart het recht heeft om elk dier te verbieden om hun winkels te betreden voor welke reden dan ook. Ze kunnen ook hun huisdierenbeleid aanpassen of delen, wanneer en zonder waarschuwing.

Daarom is het belangrijk om het up-to-date huisdierenbeleid te bevestigen voordat je met je harige vriend in de winkel aankomt.

student die laptop gebruikt
Afbeelding Credit: StartupStockPhotos, Pixabay

Klanten van Banfield Hospital

Wanneer u uw unieke huisdier meeneemt voor hun afspraak in een Banfield Hospital, zorg er dan voor dat u ze vastzet in een afgesloten drager, bench of kennel om blootstellingsrisico’s te voorkomen.

Uw huisdier moet in dat veilige gebied blijven totdat het veilig wordt begeleid naar de onderzoekskamer of de aangewezen kennelruimte van het ziekenhuis.

kattenpootverdeler

Conclusie

Katten zijn inderdaad toegestaan in PetSmart-winkels, op voorwaarde dat ze aangelijnd of veilig opgesloten zijn en de juiste vaccinaties hebben gekregen. Door de richtlijnen in het huisdierenbeleid van PetSmart te volgen, kunt u zorgen voor een soepele en plezierige winkelervaring voor u en uw katachtige vriend.

thematische pauze

Uitgelichte afbeelding Credit: PetSmart (Image Credit: Anthony92931, Wikimedia Commons CC BY-SA 3.0)