WholeHearted Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

WholeHearted beschrijft zichzelf in drie woorden – gezond, attent en betaalbaar. Maar is het een van die dingen? Ontdek het in onze WholeHearted kattenvoer review.

De We’re All About Cats-beoordeling van ganser harte op wat belangrijk is

We hebben WholeHearted geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.5/10

We geven WholeHearted kattenvoer een 45 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over WholeHearted

Petco introduceerde WholeHearted in 2016 als hondenvoermerk. Het introduceerde het volgende jaar een lijn kattenvoer.

In een artikel over MyPBrand.com zegt Rebecca Frechette, executive vice-president van Petco, dat “elk huisdier voedingsrijke, gezonde en zorgvuldig gemaakte maaltijden verdient en we geloven dat deze recepten (WholeHearted’s recepten voor kattenvoer) dat allemaal bieden voor een betaalbare prijs.”

Laten we meer leren.

Inkoop en productie

WholeHearted gebruikt eiwitbronnen uit de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika. Andere ingrediënten kunnen internationaal worden ingekocht.

Wie maakt van ganser harte?

WholeHearted voedingsmiddelen worden – vermoedelijk – vervaardigd voor Petco door een externe fabrikant. Maar de naam van dat bedrijf kennen we niet. Zoals de meeste merken die met een fabrikant werken, maakt WholeHearted de naam van hun productiepartner niet bekend. Wat we wel weten is dat WholeHearted voedingsmiddelen worden gemaakt in de Verenigde Staten en Thailand.

Is er van harte kattenvoer teruggeroepen?

Het lijkt er niet op dat WholeHearted ooit is teruggeroepen.

Wat voor soort kattenvoer biedt Wholehearted?

WholeHearted heeft een middelgrote, gevarieerde selectie van droge en natte voedingsmiddelen. Sommige van hun voedingsmiddelen zijn gericht op gezondheidsproblemen, waaronder recepten voor katten met overgewicht, senioren en katten met spijsverteringsproblemen.

Of het nu nat of droog is, WholeHearted voedsel wordt gemaakt zonder dierlijke bijproducten of kunstmatige kleuren. Alle WholeHearted-voedingsmiddelen zijn graanvrij, waarbij de brokjes aardappelen, erwten en andere peulvruchten als bindmiddelen gebruiken.

WholeHearted Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

WholeHearted Grain Free Chicken Formula Droog kattenvoer

Zicht op Petco

Kip- en kippenmeel lijken de primaire eiwitbronnen te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit droogvoer is de essentiële brok van WholeHearted. Het doet geen speciale beloften – het is een droogvoer op basis van kip voor alle levensfasen.

Dus wat krijg je in de tas?

Dit voedsel draait om drie ingrediënten- kip, erwten en kikkererwten. Het is moeilijk om de eerste twee te bekritiseren – kip is een voedende bron van dierlijke eiwitten en andere voedingsstoffen. Kippenmeel is op dezelfde manier voedzaam.

Peulvruchten helpen de brokjes om zijn vorm te behouden terwijl ze eiwitten, koolhydraten en andere voedingsstoffen bijdragen. Een mix van kippenvet en zalmolie dienen als primaire vetbronnen.

Naast de primaire ingrediënten bevat het voedsel een lange lijst met aanvullende ingrediënten. Deze omvatten lijnzaad, gedroogde cichoreiwortel, boerenkool, chiazaad, pompoen, bosbessen, sinaasappels, gedroogde kelp, kokosnoot en spinazie. Ze dienen als bronnen van sporenvoedingsstoffen en prebiotische vezels. Twee stammen van probiotische bacteriën worden toegevoegd om de spijsvertering en de algehele gezondheid te ondersteunen.

Het voedsel bevat gegarandeerd ten minste 1.000.000 CFU totale micro-organismen per pond.

Over het algemeen heeft dit droge voedsel een matig eiwitgehalte met een laag vet- en hoog koolhydraatgehalte. Het bevat 328 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Erwten, Kikkererwten, Erwtenmeel, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Natuurlijk aroma, Lijnzaad, Natriumbissulfaat, Zalmolie, Cholinechloride, Dl-methionine, Taurine, Gedroogde Cichoreiwortel, Boerenkool, Chiazaad, Pompoen, Bosbessen, Sinaasappels, Gedroogde Kelp, Kokosnoot, Spinazie, Wortelen, Papaja, Gedroogde Lactobacillus Acidophilus Fermentatieproduct, Gedroogde Bifidobacterium Animalis Fermentatieproduct, Zinkproteïne, Vitamine E-supplement, Niacine, Mangaaneiwitaat, Kopereiwitaat, Zinksulfaat, Mangaansulfaat, Kopersulfaat, Thiaminemononitraat (Bron van Vitamine B1), Vitamine A-supplement, Biotine, Kaliumjodide, Calciumpantothenaat, Riboflavine (Vitamine B2), Pyridoxinehydrochloride (Bron van Vitamine B6), Vitamine B12 Supplement, Manganous Oxide, Natriumseleniet, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 12%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 13.33%

Vezel: 4.44%

Koolhydraten: 46.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.02%

Vet: 28.25%

Koolhydraten: 40.72%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenvet, Zalmolie, Probiotica

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, Kikkererwten, Erwtenmeel

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Bevat dierlijke ingrediënten vóór planten
 • Een eenvoudig, enkelvoudig eiwitrijk voedsel dat geschikt is voor gevoelige katten
 • Bevat probiotica ter ondersteuning van de spijsvertering en de algehele gezondheid
 • Vrij van potentieel schadelijke kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen

Tegens

 • Buitengewoon hoog in koolhydraten
 • Bevat niet genoeg vocht om uw kat gehydrateerd te houden

WholeHearted Gezonde spijsvertering Kip en Ei Product Recept Droog Kattenvoer

Zicht op Petco

Kip- en kippenmeel lijken de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit voedsel uit wholehearted’s Healthy Benefits lijn belooft gemakkelijk te gaan op de gevoelige spijsvertering. Het citeert het gebruik van hoogwaardige, licht verteerbare eiwitten en meerdere vezelbronnen als spijsverteringshulpmiddelen. Zodra je de zak omdraait en naar de ingrediëntenlijst kijkt, zul je zien dat het voedsel behoorlijk lijkt op het standaard op kip gebaseerde WholeHearted-recept dat we eerder hebben besproken. Het is gemaakt met kip en kippenmeel als de eerste twee ingrediënten, gevolgd door erwten en erwtenmeel.

Later op de ingrediëntenlijst bevat het voedsel eiproduct als extra bron van eiwitten. Deze term verwijst naar elke soort eieren die uit de schelpen zijn verwijderd en verwerkt. In dierenvoeding is het onduidelijk of dit eiproduct afkomstig is van eieren die geschikt zijn voor menselijke consumptie of ei-afvalproducten. Met andere woorden, we weten niet hoe verteerbaar of biologisch beschikbaar dit ingrediënt is.

Het voedsel bevat kippenvet en menhaden visolie, zowel voor de soort geschikte als voedende bronnen van dierlijk vet.

Naast de hoofdingrediënten bevat het voedsel een scala aan supplementen. Prebiotica en probiotische bacteriën werken samen om de spijsvertering te ondersteunen. Het voedsel bevat gegarandeerd minstens 2 miljoen CFU per pond.

Over het algemeen heeft dit droge voedsel een matig eiwitgehalte met een laag vet- en hoog koolhydraatgehalte. Het heeft ongeveer 354 calorieën per kopje.

Hoewel dit voedsel betere ingrediënten lijkt te hebben dan de meeste budgetbrokken, maken het astronomische koolhydraatgehalte en het zware gebruik van peulvruchten het een soortongepaste optie.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Erwten, Erwtenmeel, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Eiproduct, lijnzaad, Gedroogde tomatenpulp, Natuurlijk aroma, Menhaden Visolie, Psylliumzaaddoppen, Gember, Dl-methionine, Cholinechloride, Gedroogde Cichoreiwortel, Taurine, Yucca Schidigera-extract, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis, Vitamine E-supplement, Zinkproteïne, Niacine, Mangaanproteïne, Koperproteïne, Zinksulfaat, Mangaansulfaat, Kopersulfaat, Thiaminemononitraat (bron van vitamine B1), vitamine A-supplement, biotine, kaliumjodide, calciumpantothenaat, riboflavine (vitamine B2), pyridoxinehydrochloride (bron van vitamine B6), vitamine B12-supplement, manganousoxide, natriumseleniet, vitamine D3-supplement, foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 20%

Vezel: 4.44%

Koolhydraten: 40%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 28.64%

Vet: 39.13%

Koolhydraten: 32.23%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenvet, Menhaden Visolie, Probiotica

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, Erwtenmeel

Veel voorkomende allergenen: Kip, Eieren

Pros

 • Bevat voedend kip- en kippenmeel als primaire ingrediënten
 • Bevat ontstekingsremmende omega-3 vetzuren
 • Gegarandeerde niveaus van probiotische bacteriën ondersteunen de spijsvertering
 • Vrij van kunstmatige kleuren

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Kattenvoer met een hoog vochtgehalte heeft de voorkeur boven brokjes

WholeHearted All Life Stages Ingeblikt kattenvoer - Graanvrij kiprecept

Bekijk op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit is een soepachtig versnipperd voedsel met kip in jus. Zonnebloemolie en tonijnolie dienen als bronnen van vet, terwijl tapiocazetmeel en xanthaangom de soep verdikken en stabiliseren.

Net als andere WholeHearted-voedingsmiddelen bevat het recept twee stammen van probiotische bacteriën, samen met prebiotische vezels om het te voeden. Het voedsel bevat gegarandeerd 2 miljoen CFU’s per pond.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte, matig vet en een matig koolhydraatgehalte. Het heeft ongeveer 26 calorieën per ounce.

De positieve eigenschappen van dit voedsel omvatten de afwezigheid van carrageen, een lijst met vlees-eerste ingrediënten en het gebruik van probiotica. Helaas ligt het koolhydraatgehalte op basis van droge stof rond de 17%, wat hoger is dan we graag zouden zien in natvoer.

Als u een beperkt budget heeft en op zoek bent naar een relatief soortgeschikt voedsel zonder dierlijke bijproducten of kunstmatige kleuren, is deze WholeHearted-formule misschien een goede optie voor u, maar degenen die op zoek zijn naar koolhydraatarm voedsel, moeten misschien ergens anders kijken.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Water voldoende voor verwerking, Tapiocazetmeel, Zonnebloemolie, Tricalciumfosfaat, Zout, Natriumzuurpyrofosfaat, Calciumsulfaat, Xanthaangom, Tonijnolie, Magnesiumsulfaat, Kaliumchloride, Cholinechloride, Fructooligosaccharide, Taurine, Zinkoxide, Gereduceerd ijzer, Vitamine E-supplement, Natriumseleniet, Mangaansulfaat, Niacinesupplement, Thiaminemononitraat, Vitamine A-supplement, Koperglycinecomplex, Vitamine B12-supplement, Pyridoxinehydrochloride, Calciumpantothenaat, Riboflavine Supplement, Biotine, Kaliumjodide, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur, Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Bron van Vitamine K Activiteit).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 84%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 62.5%

Vet: 12.5%

Vezel: 6.25%

Koolhydraten: 18.75%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 56%

Vet: 27.2%

Koolhydraten: 16.8%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Tonijnolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Tapioca zetmeel, zonnebloemolie

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Rijk aan dierlijke eiwitten uit kip
 • Bevat tonijnolie als voedende bron van omega-3 vetzuren
 • Bevat geen carrageen, kunstmatige kleuren of kunstmatige smaakstoffen

Tegens

 • Bevat xanthaangom, een verdikkingsmiddel dat sommige katten kan irriteren
 • Bevat koolhydraatrijk tapiocazetmeel

Wat vinden klanten van wholehearted catfood?

WholeHearted food krijgt vooral positieve reviews, maar die worden afgewisseld met een paar terugkerende klachten.

Tevreden klanten houden van WholeHearted’s combinatie van kwaliteit en prijs. Teleurgestelde kopers zeggen dat het ingeblikt voedsel van WholeHearted moeilijk te openen is, dat het natte voedsel waterig is en sommigen zeggen dat WholeHearted-voedsel hun kat ziek maakte.

Laten we het van beide kanten horen.

Positieve beoordelingen

“Mijn twee geredde katten lijken dit eten erg lekker te vinden. Ze eten het gemakkelijk en geven nooit over, en nu zijn hun jassen super glanzend en zacht. Het zijn nu kleine katten, nog maar een jaar oud, en de kleine brokjes lijken het echt met ze eens te zijn. Ik blijf het kopen zolang ze het leuk blijven vinden! (Ze houden ook van de ingeblikte variëteit.)” – Debra, recensie WholeHearted Grain-Free Chicken Formula Droog Kattenvoer

“Mijn kat is dol op dit droogvoer en het ruikt niet vreselijk zoals goedkoper droog kattenvoer dat doet. Sinds hij hem dit voedsel consequent voedt, heeft zijn poep bijna geen onaangename geur. Het lijkt een gezond voer voor mijn kat, dus ik blijf het kopen zolang hij het opeet.” – dram, reviewing Wholehearted Healthy Digestion Chicken &Egg Product Recept Dry Cat Food

Negatieve beoordelingen

“Petco genoemd, de 800 # op de verpakking en gevraagd fosforgehalte. Ze reageerden met een droge fosfor van 4,4% en 11,6 g/ 1000 kcl. Ik zal geen Whole Hearted Healthy Digestion Chicken and Egg Product Recipe Dry Cat Food aan mijn katten geven, omdat ik bang ben dat het hun nieren zal beschadigen. ” – katten, reviewing WholeHearted Healthy Digestion Chicken &Egg Product Recept Dry Cat Food

“Mijn katten houden niet meer van dit merk (zowel de natte ALS de droge soorten), en ze kotsen elke maaltijd op. Ook blijf ik af en toe diarree vinden in de kattenbak. Dit begon allemaal te gebeuren toen ik ruim anderhalve maand geleden overstapte naar dit merk. Ik ga op zoek naar een ander, betrouwbaarder merk. Ik ken de verschillen tussen dit merk en Purina &Iams, en ik geef de voorkeur aan de laatste twee waayyyyy boven dit merk. Het lijkt erop dat Petco dit nieuwe merk heeft gecreëerd om geld te verdienen en is gestopt met de verkoop van veel andere merken, niet vanwege de bijproducten, maar gewoon om meer geld te verdienen. “ – Kinepela, recensie van WholeHearted Grain Free Chicken Favorites Flaked Wet Cat Food Variety Pack

Hoeveel kost oprecht kattenvoer?

WholeHearted bevindt zich in dezelfde prijsklasse als American Journey, Simply Nourish en enkele Fancy Feast-recepten. Hun droogvoer kost grofweg $0.28 tot $0.36 per dag voor een kat van 10 pond, terwijl WholeHearted natvoer ongeveer zou kosten $1.52 per dag voor dezelfde kat.

Als je verliefd wordt op WholeHearted-eten en wilt besparen op je online winkelen, overweeg dan Petco’s WholeHearted-voedsellidmaatschap. Het lidmaatschap kost $ 29 per jaar en verdient u 25% korting op alle online aankopen van WholeHearted-voedsel.

Kortom, is wholehearted een goede keuze?

Als je een krap budget hebt, maar geen goede voeding wilt opofferen, is WholeHearted misschien een goede optie om te overwegen. Hun natte recepten vallen op als enkele van de enige laaggeprijsde voedingsmiddelen die een fatsoenlijke ingrediëntkwaliteit combineren met een laag koolhydraatgehalte.

Waar koop je hartgrondig kattenvoer?

Je vindt WholeHearted in de meeste Petco-winkels en op de website van Petco. Je zult het ook verkocht vinden op Amazon.