Victor Cat Food Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Voldoet Victor kattenvoer aan onze kwaliteitsnormen? Krijg de feiten in deze onbevooroordeelde Victor kattenvoer review.

De We’re All About Cats-beoordeling victor op wat belangrijk is

We hebben Victor geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 5/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 6/10
 • Productvariëteit – 3/10
 • Prijs– 9/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 6.3/10

We geven Victor kattenvoer een 38 uit 60 rating of een C+ cijfer.

Over Victor

Victor is eigendom van Mid-America Pet Food, een in de VS gevestigd huisdiervoedingsbedrijf dat, volgens een artikel op PetFoodIndustry.com, “trots is op zijn betaalbare premium dierenvoeding”.

Victor is het officiële hondenvoer van Duck Commander en het grootste deel van hun voedsel is gericht op hoogwaardige honden van alle soorten. Blader door hun site en je vindt een breed scala aan voedsel voor hondenjagers, werknemers en atleten.

Hoewel hun hondenvoerselectie uitgebreid is, verkoopt Victor slechts drie soorten voedsel voor katten. In dit artikel leert u meer over deze kattenvoerlijn en verkent u alles, van het vinden van ingrediënten tot de mening van de klant. Blijf lezen om erachter te komen hoe dit merk zich opstapelt.

Inkoop en productie

Victor kattenvoer wordt gemaakt in de productiefaciliteit van Mid-America Pet Food buiten Dallas, Texas.

Hoewel Victor kattenvoer ingrediënten kan bevatten die internationaal of van elders in de Verenigde Staten afkomstig zijn, richt het bedrijf zich op lokale ingrediënten. De meeste planten en dieren die in Victor-voedsel worden gebruikt, zijn gekweekt of grootgebracht binnen een straal van 200 mijl van de plant.

Is Victor Kattenvoer teruggeroepen?

Het lijkt erop dat Victor kattenvoer nooit is teruggeroepen.

Wat voor soort kattenvoer biedt Victor aan?

Victor biedt vier recepten voor droog kattenvoer en twee ingeblikt voedsel. Twee van de droogvoerformules zijn onlangs toegevoegd aan victor’s line-up. Victor kattenvoer is gebouwd rond een gepatenteerde combinatie van aanvullende ingrediënten die bekend staat als de Victor Core.

Deze supplementen omvatten:

 • Selenium Gist Selenium is betrokken bij de productie van antioxidanten en wordt verondersteld zowel het metabolisme als de immuungezondheid te ondersteunen.
 • Complex Mineralen Essentiële mineralen ondersteunen de immuniteit, het metabolisme en een gezonde huid en vacht. Victor gebruikt gechelateerde mineralen om de biologische beschikbaarheid te stimuleren.
 • Probiotica Victor kattenvoer wordt aangevuld met Diamond V probiotica, een soort op gist gebaseerde bacteriën die de spijsvertering ondersteunen.
 • Prebiotica Prebiotische vezels voeden nuttige bacteriën in de darm, waardoor de werkzaamheid van aanvullende probiotica wordt verhoogd.

Alle vier de droogvoerrecepten van Victor zijn geformuleerd voor zowel volwassen katten als kittens. Deze recepten bevatten hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten in zowel graanvrije als graaninclusieve recepten. De vier recepten zijn: Mers Feline, Hi-Pro Plus Cat, Grain-Free Fit Feline en Grain-Free Healthy Skin &Coat.

Victor’s twee ingeblikte voedselrecepten zijn gemaakt met dierlijke eiwitten als primaire ingrediënten met de Victor Core van aanvullende ingrediënten. Deze twee recepten omvatten: Kalkoen en Zalm Diner Paté en Graanvrije Formule Versnipperde Kip Diner Snijdt in Jus.

Victor Kattenvoer – Top 4 recepten beoordeeld

Bekijk op Chewy View op Amazon

Kippenmeel lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

De beste manier om een kattenvoer te beoordelen is door de ingrediëntenlijst te lezen en de verdeling van macronutriënten te evalueren. Laten we Victor’s Mers Classic Multi-Pro droogvoer eens nader bekijken.

De ingrediëntenlijst begint met een mix van vleesmaaltijden, waarbij kip- en rundvleesmeel de eerste twee slots op de lijst vullen. Hoewel sommigen de voorkeur geven aan vers vlees – denk aan kip en rundvlees spiervlees – boven gesmolten maaltijden, lijkt het er niet op dat er enig verteerbaarheid of kwaliteitsverschil is tussen de twee. Bloedmeel, varkensmeel en menhaden vismeel verschijnen later op de ingrediëntenlijst, die de verscheidenheid aan dierlijke eiwitbronnen afrondt.

Naast deze eiwitbronnen bevat het voedsel volkoren bruine rijst, graansorgho en volkoren gierst. Het is verfrissend om een kattenvoerfabrikant te zien die niet in de graanvrije trend is gekomen, maar dit zijn koolhydraatrijke ingrediënten met weinig voedingsvoordeel voor katten.

Het voedsel bevat kippenvet en plantaardige olie als vetbronnen. De ingrediëntenlijst eindigt met een mix van vitaminen, mineralen en aminozuren die het voedsel qua voedingswaarde compleet maken. Zoals alle Victor-voedingsmiddelen, is het versterkt met de Victor Core-supplementmix.

Over het algemeen heeft dit voedsel een matig eiwitgehalte, een laag vetgehalte en een hoog koolhydraatgehalte.

Dit voedsel heeft een aantal geweldige kwaliteiten. Het benadrukt dierlijke eiwitten, bevat geen dierlijke bijproducten van lage waarde en is verrijkt met een mix van supplementen die niet vaak worden aangetroffen in voedingsmiddelen voor deze prijs.

Hoewel het in sommige opzichten beter is dan ander droog voedsel, is het voedsel niet perfect. Zoals de meeste brokjes bevat het veel koolhydraten en heeft het niet genoeg vocht om je kat gehydrateerd te houden.

Het voedsel bevat 382 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Kippenmeel, rundermeel, volkoren bruine rijst, graansorgho, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), volkoren gierst, bloedmeel, varkensmeel, menhadenvismeel (bron van omega 3-vetzuur), gistcultuur, natuurlijk aroma, gedehydrateerd alfalfameel, natriumbissulfaat, kaliumchloride, zout, calciumcarbonaat, DL-methionine, taurine, cholinechloride, siliciumdioxide, tetranatriumpyrofosfaat, plantaardige olie, Rozemarijnextract, groene thee-extract, groene muntextract, gehydrolyseerde gist, zinkmethioninecomplex, gedehydrateerd zeewiermeel, ijzersulfaat, kobaltcarbonaat, vitamine E-supplement, L-carnitine, brouwers gedroogde gist, gedroogd enterococcus faeciumfermentatieproduct, gedroogd aspergillus oryzaefermentatie-extract, gedroogd Trichoderma Longibrachiatum fermentatie-extract, gedroogd Bacillus Subtilis fermentatie-extract, ijzer aminozuurcomplex, niacinesupplement, thiaminemononitraat, kopersulfaat, Koper aminozuur complex, vitamine B12 supplement, biotine, mangaan aminozuur complex, vitamine A supplement, natrium seleniet, D-calcium pantothenaat, riboflavine supplement, pyridoxine hydrochloride, vitamine D3 supplement, foliumzuur, en calciumjodaat.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 16%

Ruwe celstof: 3.25%

Vocht: 9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.16%

Vet: 17.58%

Vezel: 3.57%

Koolhydraten: 43.68%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 28.93%

Vet: 35.13%

Koolhydraten: 35.94%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kipmeel, Rundvleesmeel, Kippenvet, Bloedmeel, Varkensmeel, Menhaden Vismeel, Probiotica, Prebiotica

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Volkoren bruine rijst, graansorgho, volkoren gierst, gedehydrateerd alfalfameel

Veel voorkomende allergenen: Kip, Rundvlees, Vis

Pros

 • Bevat voor de soort geschikte dierlijke eiwitten in plaats van eiwitten uit planten
 • Bevat een mix van supplementen voor de spijsvertering
 • Vrij van dierlijke bijproducten van lage waarde
 • Gebruikt kippenvet als een carnivoor-geschikte bron van vet

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Het lage vochtgehalte van het voedsel kan bijdragen aan chronische uitdroging

VICTOR Versnipperd kippendiner in jus ingeblikt kattenvoer

Bekijk op Chewy View op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit ingeblikt voedsel van Victor is voornamelijk gemaakt van kip en bevat kippenbouillon, vlees en lever als de eerste drie ingrediënten. Het voedsel bevat zowel gedroogd eiwit als gedroogd eiproduct als extra eiwitbronnen.

Aardappelzetmeel en guargom helpen het voedsel te stabiliseren en dikker te maken, terwijl het koolhydraat- en vezelgehalte toeneemt.

Het eten heeft niet de fijne, sliertige stukjes kip die je van Weruva of Tiki Cat mag verwachten. In plaats daarvan wordt het voedsel in grote brokken gesneden, vergelijkbaar met die je zou kunnen vinden in een blik friskies-snippers.

Over het algemeen heeft dit natvoer een matig eiwitgehalte met een laag vet- en matig koolhydraatgehalte.

Dit voedsel heeft een aantal goede eigenschappen. Het zet chicken in het midden van de ingrediëntenlijst en slaat het vlees met een lage waarde over dat te vinden is in sommige vergelijkbaar geprijsde recepten. Toch heeft het ook aanzienlijke gebreken, waaronder een hoog koolhydraatgehalte en klanttevredenheid. Van de 15 beoordelingen gaf slechts 33% het eten een 5-sterrenbeoordeling. Zelfs als ze het geen negatieve beoordeling gaven, noemden de meeste klanten enkele smakelijkheidsproblemen.

Het voedsel heeft 141 calorieën in elk blikje van 5,5 ounce.

Ingrediënten

Kippenbouillon, Kip, Kippenlever, Gedroogd eiwit, Aardappelzetmeel, Guargom, Natuurlijk Aroma, Gedroogd Eiproduct, Zout, Natriumfosfaat, Kaliumchloride, Calciumcarbonaat, Mineralen (Zink Aminozuurchelaat, Ijzer aminozuurchelaat, Koper aminozuurchelaat, Mangaan aminozuurchelaat, Natriumseleniet, Kaliumjodide), Vitaminen (Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat, Niacinesupplement, d-Calciumpantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine Supplement, Vitamine A Supplement, Biotine, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur, Taurine, Cholinechloride.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 4%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 82%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.44%

Vet: 22.22%

Vezel: 8.33%

Koolhydraten: 25%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 36.01%

Vet: 43.73%

Koolhydraten: 20.26%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenlever, Gedroogd eiwit

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Aardappelzetmeel, Guargom

Veel voorkomende allergenen: Kip, Eieren

Pros

 • Bevat kip en kippenlever als primaire ingrediënten
 • Vrij van dierlijke bijproducten van lage waarde
 • Rijk aan dierlijke eiwitten
 • Bevat geen carrageen

Tegens

 • Met ongeveer 17% is het koolhydraatgehalte van het voedsel hoger dan ideaal
 • Ontvangt geen consistent positieve klantrecensies

Bekijk op Chewy View op Amazon

Kalkoen blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Er gebeurt veel in deze paté in blik. Het bevat kalkoen, kalkoenbouillon, lever, aardappelen en zalm als de eerste vijf ingrediënten. Niets van dat alles is ongebruikelijk voor voedsel met kalkoen en zalm in zijn naam.

Maar terwijl de meeste natte voedingsmiddelen de ingrediëntenlijst relatief eenvoudig houden, bevat dit voedsel een salade van erwten, wortels, brouwersrijst, gerst, lijnzaadmeel, bosbessen, appels en veenbessen.

Het is verdikt met zowel guargom als carrageen, waarvan de laatste ontstekingen kan veroorzaken of verergeren. De ingrediëntenlijst eindigt met een mix van toegevoegde vitamines en aminozuren die het voedsel qua voedingswaarde compleet maken.

Over het algemeen heeft dit voedsel een matig eiwitgehalte met matig vet en een hoog koolhydraatgehalte.

Het hoge koolhydraatgehalte van het voedsel, het gebruik van ingrediënten met een lage waarde en de opname van potentieel inflammatoir carrageen maken het een minder dan ideale optie voor katten.

Het voedsel heeft 184 calorieën per blikje van 5,5 ounce of ongeveer 33 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Turkije, Kalkoenbouillon, Lever, Aardappelen, Zalm, Erwten, Wortelen, Gedroogd EiProduct, Brouwersrijst, Gerst, Guargom, Lijnzaadmeel, Kaliumchloride, Carrageen, Gedroogde Veenbessen, Gedroogde Bosbessen, Appels, Taurine, Gedroogde Cichoreiwortel, Yucca Schidigera Extract, Gedroogd Kelp, Zout, Gedroogde Peterselie, Ijzerproteïne, Zinkproteïne, Vitamine E Supplement, Thiamine Mononitraat, Cholinechloride, Koperproteïne, Mangaaneiwitaat, Natriumseleniet, Niacinesupplement, d-Calcium Pantothenaat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine Supplement, Vitamine A Supplement, Biotine, Kaliumjodide, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 6%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.91%

Vet: 27.27%

Vezel: 6.82%

Koolhydraten: 25%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.96%

Vet: 50.12%

Koolhydraten: 18.92%

Ingrediënten die we leuk vonden: Turkije, Zalm

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Aardappelen, Erwten, Wortelen, Brouwer’s Rijst, Gerst, Guargom, Lijnzaadmeel, Carrageen, Appels

Veel voorkomende allergenen: Eieren

Pros

 • Rijk aan dierlijke voedingsstoffen
 • Een betaalbaar ingeblikt voedsel

Tegens

 • Bevat carrageen
 • Rijk aan plantaardige ingrediënten die uw kat misschien niet ten goede komen
 • Rijk aan koolhydraten in vergelijking met de meeste natte voedingsmiddelen

Zicht op Chewy

Kippenmeel lijkt de primaire bron van eiwitten te zijn in dit recept voor droogvoer.

Niet alleen is kippenmeel het eerste ingrediënt, maar menhaden vismeel neemt de derde plaats met eendenmeel later op de lijst. Het grootste deel van het eiwit in dit recept lijkt afkomstig te zijn van dierlijke bronnen, hoewel erwten, garbanzo-bonen en gedehydrateerd alfalfameel waarschijnlijk bijdragen aan het totale eiwitgehalte.

De enige bron van toegevoegd vet in dit recept is kippenvet, een voedzame bron van soort-geschikt vet voor katten en kittens.

Zoals alle kattenvoerformules van Victor, wordt dit recept aangevuld met een combinatie van vitamines, gechelateerde mineralen, prebiotica en probiotica. Hoewel het moeilijk is om te zeggen of probiotica het extrusieproces overleven, helpt de toevoeging van prebiotica hun biologische beschikbaarheid te verbeteren. Gechelateerde mineralen hebben ook de neiging om meer opneembaar te zijn dan andere vormen.

Over het algemeen biedt dit voedsel een matig hoog eiwitgehalte met weinig vet en calorieën en een hoog koolhydraatgehalte.

Hoewel dit recept een aantal hoogwaardige dierlijke ingrediënten bevat, is het totale koolhydraatgehalte nog steeds vrij hoog. Het is ook vermeldenswaard dat het vochtgehalte iets lager is dan veel commercieel kattenvoer, hoewel geen droogvoer het vocht biedt dat uw kat nodig heeft voor optimale hydratatie.

Dit recept bevat 3.619 kcal/kg, of ongeveer 371 kcal/kop.

Ingrediënten

Kippenmeel, Erwten, Menhaden vismeel, Natuurlijk aroma, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Garbanzo-bonen, gistcultuur, gedehydrateerd alfalfameel, eendenmeel, natriumbissulfaat, kaliumchloride, zout, calciumcarbonaat, DL-methionine, taurine, cholinechloride, siliciumdioxide, tetranatriumpyrofosfaat, rozemarijnextract, groene thee-extract, groene thee-extract, gehydrolyseerde gist, zinkmethioninecomplex, gedehydrateerd zeewiermeel, ijzersulfaat, Kobaltcarbonaat, Vitamine E-supplement, L-carnitine, Brouwers Gedroogde gist, Gedroogde Enterococcus Faecium Fermentatie Product, Gedroogd Aspergillus Oryzae Fermentatie-extract, Gedroogd Trichoderma Longibrachiatum Fermentatie-extract, Gedroogd Bacillus Subtilis Fermentatie-extract, Ijzer aminozuurcomplex, Niacinesupplement, Thiaminemononitraat, Kopersulfaat, Koper aminozuurcomplex, Vitamine B12-supplement, Biotine, Mangaan aminozuurcomplex, Vitamine A-supplement, Natriumseleniet, D-Calcium Pantothenaat, Riboflavine Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 38%

Ruw vet: 16%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 41.76%

Vet: 17.58%

Vezel: 4.4%

Koolhydraten: 36.26%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.59%

Vet: 35.37%

Koolhydraten: 30.04%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kippenmeel, Menhaden vismeel, kippenvet, eendenmeel

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, Garbanzo Bonen, Gedehydrateerde Alfalfa Maaltijd

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis

Pros

 • Twee eiwitrijke dierlijke ingrediënten in top 3
 • Voedzaam kippenvet als primair toegevoegd vet
 • Aangevuld met pre- en probiotica voor de spijsvertering

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Mist het vocht dat uw kat nodig heeft voor hydratatie

Wat vinden klanten van Victor Cat Food?

Hoewel hun droogvoer een 4,4 van de 5-sterrenbeoordeling op Chewy heeft en 91% van de klanten zegt dat ze het aan een vriend zouden aanbevelen, ontvangen de natte recepten van Victor gemengde beoordelingen.

Slechts 71% van de recensenten zegt bijvoorbeeld dat ze het recept voor geraspte kip aan een vriend zouden aanbevelen. De meeste negatieve beoordelingen hebben betrekking op smakelijkheid – mensen houden van de recepten, maar hun katten niet.

Positieve beoordelingen

“Het voedsel dat we de 6 katten gaven, zorgde ervoor dat ze constant moesten overgeven, dus besloten we een verandering aan te brengen. Volgens de nieuwe richtlijnen voor het mengen van voedsel, begonnen we op te merken dat de katten alleen het Victor-voedsel aten en de andere dingen in de kom lieten. We h zelfs have merkte dat ze actiever en speelser zijn. Ze variëren in leeftijd van 3 jaar oud tot 18 jaar en dit is het beste dat we ze hebben gezien, en ze kregen eerder een topmerkvoedsel. We hebben de honden op hetzelfde moment gewisseld en zien dezelfde resultaten. Zo dankbaar dat je Victor-voedsel hebt gevonden en bedankt Chewy voor het dragen van het merk.” – weebs, recensie Victor Mers Classic Multi-Pro Dry Cat Food

“Ik hou van de ingrediënten en mijn kat houdt van het eten. En voor een premium kattenvoer is de prijs ook behoorlijk! Wat kun je nog meer zeggen?” – RomPep, recensie Victor Turkey & Salmon Dinner

Negatieve beoordelingen

“Dit zegt versnipperd, maar dat is het niet. Het is gevormde paté die in rechthoeken is gesneden. Geen kleine rechthoeken. Mijn kat vindt het prima, maar net niet. Meestal drogen de stukjes uit. Er is wat jus, maar alleen genoeg. Ik ga dit niet nog een keer kopen.” – Sunbird, recensie van Victor Shredded Chicken Dinner in Jus

“Denk nog eens na over de ingrediëntenlijst; carrageen, guargom en vlas, naast een heleboel andere dingen die hier in zitten, horen niet thuis in kattenvoer. Of katten raken dit spul niet aan en de zwerfkat buiten.” – harold, recensie Victor Turkey & Salmon Dinner

Hoeveel kost Victor Kattenvoer?

Victor kattenvoer is goedkoop in vergelijking met andere vergelijkbaar beoordeelde merken zoals Dr. Marty en Orijen, evenals enkele van de merken voor vers voedsel zoals Nom Nom. Dat gezegd hebbende, lijken de prijzen van Victor licht te zijn gestegen sinds we het merk voor het eerst hebben beoordeeld.

Victor’s droogvoerrecepten variëren van $ 0,14 tot $ 0,18 per ounce terwijl hun natte voedingsmiddelen ongeveer $ 0,29 per ounce. Om een 10-pond kat Victor droog kattenvoer te voeren, zou het kosten tussen $0.27 en $0.35 per dag. Voor Victor’s natte kattenvoer zouden de dagelijkse kosten ergens tussen liggen $ 1,75 en $ 2,27.

Kortom, is Victor een goede keuze?

Victor kattenvoer is een smidge superieur aan de meeste voedingsmiddelen voor dezelfde prijs. Het bevat niet de dierlijke bijproducten, synthetische kleurstoffen en kunstmatige smaakstoffen die je in vergelijkbare economische voedingsmiddelen kunt vinden. Dat gezegd hebbende, zou je andere economy-voedingsmiddelen kunnen vinden met een lager koolhydraatgehalte, meer eiwitten en hogere smakelijkheidsbeoordelingen.

Dit merk is niet een van onze favorieten, maar het zou voor sommige katten kunnen werken. Met een ogenschijnlijk goede ingrediëntenkwaliteit en een reputatie voor veiligheid, kan het geen kwaad om Victor eens te proberen.

Waar koop je Victor Kattenvoer?

Je vindt Victor in geselecteerde speciaalzaken, boerderij- en ranchwinkels en bouwmarkten. Klik hier om te zoeken naar een winkel bij u in de buurt. Vergeet niet dat niet alle Victor-retailers het kattenvoer van dit merk dragen, dus neem contact op met uw winkel en vraag het voordat u de reis maakt.

Als u liever online winkelt, raadt Victor aan om hun producten op Chewy te kopen.

Klik hier om victor kattenvoer op Chewy te kopen.