Vetster Pet Vet Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Waarderingen

 • Gebruiksgemak – 8/10
 • Aangeboden diensten – 8/10
 • Website – 8/10
 • Gemak – 10/10
 • Prijs – 9/10

Algemene score: 8.6/10

Introductie

Vetster is op een missie om huisdierouders altijd en overal toegang te geven tot hoogwaardige gezondheidszorg voor huisdieren tegen een betaalbare prijs. Deze online dierenartsservice wordt aangeboden via videogesprek, spraakoproep of sms.

Het bedrijf is mede opgericht door ondernemers Mark Bordo en Regan Johnson en hun medisch directeur is Sarah Machell, DVM. Ze besloten om technologie en internet te gebruiken om online dierenartsadvies te geven zonder uw huis te verlaten.

Huisdierouders kunnen nu een proactieve benadering volgen om de gezondheid en het welzijn van hun huisdier vanuit het comfort van de bank te beheren.

Wat biedt Vetster?

Vetster is een telehealth-site voor dierenartsen met meer dan 1500 erkende dierenartsprofessionals in gebieden in heel Noord-Amerika. U hebt de mogelijkheid om een dierenarts te kiezen op basis van geografische locatie, beoordelingen, beschikbare tijden of het type huisdier dat wordt behandeld.

Vetster is een on-demand bron voor huisdierouders die vragen of zorgen hebben over hun harige familieleden. Hun dierenartsen staan klaar om met alles om te gaan, van problemen zoals huidproblemen, dieetvragen, welzijns- en trainingsregimes tot algemene gezondheid en meer.

Alle dierenartsen die op Vetster zijn geregistreerd, moeten een langdurige achtergrondcontrole ondergaan. U krijgt toegang tot een doctor in de diergeneeskunde (DVM). De dierenartsen waar je toegang toe hebt, hebben allemaal uitgebreid postsecundair onderwijs afgerond, meestal rond de 8 jaar studie. De dierenartsen waartoe u toegang hebt, zijn geregistreerd, gelicentieerd of gecertificeerd (RVT, LVT, CVT). Het zijn allemaal geaccrediteerde professionals met een minimum van 2 tot 3 jaar beroepsopleiding.

Hoe werkt Vetster?

Vetster biedt gratis accounts en is eenvoudig in te stellen. Om aan de slag te gaan, moet je een paar gegevens over jezelf invoeren, zoals e-mail en waar je woont. Van daaruit kunt u doorgaan met het invoeren van uw huisdierbeschrijvingen en creditcardgegevens.

In principe heeft elk huisdier zijn eigen profiel en medische geschiedenis nodig om dossiers op te slaan of afspraken te maken. Wanneer u een afspraak moet maken, kunt u deze met één klik rechtstreeks op de website instellen.

Als er iets verandert nadat u de afspraak hebt gemaakt, zijn boekingsaanpassingen en annuleringen altijd gratis. Het enige wat je nodig hebt is een computer of telefoon om de afspraak te maken. U hebt de mogelijkheid om een videogesprek te voeren of een telefoonnummer te gebruiken om uw zorgen te uiten.

Het aanmeldingsproces

Zodra u zich hebt aangemeld voor een account met uw e-mailadres, wordt u gevraagd om hen meer over uw huisdier te vertellen. Vetster zal dan vragen om naam, soort, kleur, geslacht, gewicht, geboortedatum en of uw huisdier gesteriliseerd of gecastreerd is.

Hoe een huisdierprofiel toe te voegen

Zodra u uw huisdiergegevens hebt ingevoerd, moet u uw adres en locatie van het huisdier en ook creditcardgegevens opgeven. Het volgende scherm vraagt u om uw telefoonnummer te verifiëren met een code en u bent klaar.

De volgende pagina waarop u terechtkomt, is uw dashboard met uw huisdierprofielen. Elk huisdier dat u invoert, heeft een profiel waarvan u foto’s kunt bewerken en toevoegen. Wanneer u een afspraak voor dat huisdier moet maken, is het belangrijk dat u dit doet vanuit het profiel van dat huisdier.

Hoe een huisdierprofiel eruit ziet

Hoe maak ik een afspraak met Vetster?

Zodra u het huisdierprofiel hebt geselecteerd, kiest u voor het huisdier dat een afspraak nodig heeft de knop “Boek een dierenarts” in het menu aan de linkerkant. U kunt boeken bij een dierenarts of een technicus, maar uw keuze kan van invloed zijn op de kosten van de afspraak. Technicusafspraken beginnen bij $ 30, terwijl dierenartsafspraken beginnen bij $ 55.

U heeft de keuze van het type afspraak

Meld u aan en boek nu uw afspraak!

Zodra u de selectie hebt gemaakt, moet u uw locatie invoeren en op de zoekknop drukken. Er verschijnt dan een lijst met providers bij u in de buurt waaruit u kunt kiezen en afhankelijk van waar u woont, kan deze lijst lang zijn. Elke aanbieder vermeldt de kosten, hun specialiteiten en hun beschikbare afspraken.

Vetsters lijst van aanbieders, diensten en prijs

Zodra u een provider hebt gekozen, kunt u kiezen uit beschikbare tijden om een afspraak te maken. Op de afspraakknop zal het also vertel u hoeveel de kosten zullen zijn en daaronder het totaal met belasting en kosten.

Zodra uw samenvatting is voltooid, moet u het probleem dat uw huisdier heeft invoeren in het vak ‘Vertel ons over uw bezorgdheid’. Van daaruit klik je op de knop “nu betalen” en is je afspraak geboekt.

Hoe werkt de daadwerkelijke afspraak?

Zodra de afspraak is geboekt, wordt alles wat u nodig hebt gedaan op de Vetster Web Application, zonder het gebruik van extra downloads of software. Het enige dat nodig is, is een moderne webbrowser zoals Google Chrome, Firefox of Microsoft Edge.

U vindt uw afspraak onder het tabblad afspraken en u kunt erop klikken wanneer uw geselecteerde tijd zich voordoet. Dit leidt u naar een videoscherm en de door u gekozen dierenarts aan de andere kant. U kunt tijdens uw sessie verbinding maken met video-, spraak- en/of chatopties. Uw sessie wordt ook opgenomen in uw Vetster-account, wat nuttig kan zijn voor de medische dossiers van uw huisdieren.

Uw dierenarts zal uw vragen tijdens de sessie beantwoorden en ongeveer 15 minuten diagnose voor uw huisdier geven. Gedurende deze tijd kunt u het probleem met uw huisdier uitleggen en uw dierenarts uw huisdier op de camera laten zien. Vetster heeft ook een optie om foto’s, video’s en medische dossiers voorafgaand aan uw afspraak naar het profiel van uw huisdier te uploaden.

Hoe een Vetster videochat eruit ziet

Zodra de sessie is voltooid, kunt u uw huisdierenrecept vervullen als er een wordt gegeven, via een van de apotheekpartners van Vetster, of u kunt uw dierenarts vragen om het recept naar uw apotheek van keuze te sturen.

Vetster zal naar verwachting begin volgend jaar ook een mobiele app lanceren.

Welke soorten zorgen kan Vetster adviseren?

De reikwijdte van een Vetster-sessie met een veterinaire technicus kan betrekking hebben op algemene gezondheids- en welzijnsproblemen, zoals de volgende:

 • Dieet
 • Oefening
 • Voeding
 • Gedragsproblemen
 • Gewichtsbeheersing
 • Vragen over kwaliteit van leven

Voor meer informatie over kwesties, wilt u een sessie met een dierenarts opzetten. Problemen die ze kunnen diagnosticeren en waarvoor ze recepten kunnen verstrekken, zijn zoals:

 • Kleine snijwonden of wonden
 • Gedragsproblemen of agressie
 • Algemene gezondheids- en welzijnsproblemen
 • Dieetzorgen en voedingsadvies
 • Wellness- en trainingsadvies voor puppy’s of kittens
 • Huidproblemen zoals jeuk, roodheid en huiduitslag
 • Infecties
 • Toxiciteitsproblemen
 • Onverklaarbaar mank lopen of kreupelheid
 • GI-problemen zoals diarree en braken
 • Seizoensgebonden problemen zoals insectenbeten of allergieën

Dit soort consulten vervangen niet een face-to-face dierenartsbezoek wanneer en als u met een noodgeval wordt geconfronteerd.

Hoe werken recepten?

Als uw dierenarts een recept aanbeveelt, wordt dit geüpload naar het profiel van uw huisdier en beschikbaar in een PDF-formulier.

U hoeft het recept niet in te vullen als u zich niet op uw gemak voelt en de mogelijkheid heeft om uw eigen apotheek te gebruiken of er een te gebruiken die door Vetster wordt verstrekt.

Vetster schrijft geen voorschriften voor verdovende middelen of gereguleerde stoffen voor.

Is een dienst als Vetster het waard?

Ja, als u behoefte heeft aan gemoedsrust en niet fysiek naar een dierenarts kunt gaan.

Vetster biedt toegang tot duizenden veterinaire professionals online op elk moment van de dag of nacht met slechts een paar klikken.

De prijs van Vetster maakt dit innovatieve platform voor on-demand dierenartsservice iets dat iedereen zich kan veroorloven, naast het hoogwaardige advies dat ze bieden.

De website van Vetsters is eenvoudig te gebruiken en stelt u in staat om afzonderlijke profielen voor elk huisdier in te stellen. Ze hebben ook veel partnerschappen in de maak, evenals een mobiele app die volgend jaar wordt gelanceerd.

Algemene indrukken

Ik denk dat Vetster geweldig is omdat het je persoonlijke, één-op-één aandacht van een dierenarts geeft terwijl je in het comfort van je eigen huis bent. Voor mensen zoals ik met twee katten, die niet van reizen houden, is dit een geweldige optie. Het is ook een meer kosteneffectieve manier om mijn geest op mijn gemak te stellen als ik me zorgen maak over een van mijn bontbaby’s.

Meld u aan en boek nu uw afspraak!