Trinova Natural Pet Stain en Odor Remover Beoordeling

Je houdt misschien van je huisdier, maar je houdt er waarschijnlijk niet van om het braaksel, de urine en de poep die ze achterlaten op te ruimen. Het hebben van een kat of hond zou niet moeten betekenen dat je moet kiezen tussen een schoon huis en een vies stinkend huis.

Als u op zoek bent naar een huisdier vlek en geur remover TriNova Natural Pet Stain en Odor Remover misschien wat u zoekt. Deze organische “groene standaard” formule gemaakt met een mix van natuurlijke enzymen, behandelt huisdiervlekken zonder de chemische additieven in andere enzymreinigingsproducten.

Waarom Enzymatic Cleaners?

Er zijn veel verschillende soorten reinigingsmiddelen op de markt, maar bepaalde soorten zijn beter op het gebied van vlekken en geuren van huisdieren.

Enzymreinigers zijn een type dat specifiek wordt aanbevolen voor rommel voor huisdieren. Enzymatische reinigingsmiddelen werken ook geweldig op andere soorten biologische rommel zoals bloed, braaksel, vet en nog veel meer. Of je nu huisdieren hebt of niet, het is altijd goed om een soort enzymatische reiniger in de kast te hebben.

Enzymreinigers werken door de rotzooi af te breken. Door het op een plek te spuiten, binden enzymen zich eraan en breken het af. Het belangrijkste verschil tussen deze producten en een niet-enzymreiniger is bacteriën.

De bacteriën en enzymen werken samen om een natuurlijke reinigingsoplossing te creëren. Enzymen hechten zich aan het kleurstof, zoals urine, uitwerpselen of voedsel en breken het af. De bacteriën zullen zich vermenigvuldigen en zich blijven ‘voeden’ met de vlek dankzij het werk van de enzymen. Uiteindelijk is de vlek verdwenen, net als de geur.

Hoe te gebruiken?

Met elk type reiniger moet het op de juiste manier worden gebruikt. De meeste enzymreinigers worden geleverd in een spuitfles, wat betekent dat u mogelijk zwaar moet knijpen. Urine en andere afscheidingen kunnen diep gaan, en tenzij de enzymreiniger het volledig verzadigt, zal het niet volledig werken. Het wordt aanbevolen met kattenurine, het gebied wordt geweekt en eventueel overgoten met reiniger.

Om een nieuwe plek te behandelen met enzymreiniger:

  • Dep zoveel mogelijk van de urine op met een handdoek of doek.
  • Week het spotgebied met de enzymreiniger (aanbevolen om de sproeikop te verwijderen en te gieten).
  • Laat de enzymreiniger ongeveer 10 tot 15 minuten ter plaatse zitten.
  • Dep en neem zoveel mogelijk van de enzymreiniger op.
  • Laat de enzymreiniger vanzelf drogen.

Misschien wilt u het behandelde gebied bedekken of blokkeren om te voorkomen dat de kat opnieuw op die plek probeert te plassen. Je wilt dat de enzymen hun werk doen terwijl het volledig droogt. Voorkom dat familieleden op het behandelde gebied stappen. Misschien wilt u aluminiumfolie, een wasmand of bakplaten leggen om af te dekken en toch ventilatie van het gebied mogelijk te maken.

Als je een oude vlek hebt, kun je dezelfde stappen hierboven volgen. Het kan echter nodig zijn om een oudere vlek twee of drie keer te behandelen om goede resultaten te krijgen.

Raad ik het aan?

Ik kan eerlijk zeggen dat het goed werkt op katten- en hondenurine, voor zover het verwijderen van de vlek en de geur. Na enkele dagen kwam de geur en vlek niet meer terug zoals bij andere schoonmakers. Het werkte niet alleen goed, het liet ook een verfrissende geur achter die niet naar een doofpot rook.

Wat ik ook erg leuk vind aan dit product, is dat het is gemaakt van 100 procent natuurlijke ingrediënten en het werk doet zonder agressieve chemicaliën te gebruiken. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over huisdieren of kinderen bij het gebruik van dit product in huis.

Koop op Amazon

Ingrediënten: Water, essentiële muntolie, bamboe etherische olie, natuurlijke oppervlakteactieve stoffen mix, en andere gepatenteerde ingrediënten

Pros:

  • 100% Natuurlijk &biologisch
  • Veilig te gebruiken rond huisdieren
  • Verwijdert vlekken en geur

Tegens:

  • Sommige kopers houden niet van de geur
  • Sommige recensenten zeggen dat het vlekken van tapijt niet goed verwijdert

Conclusie

Als u een goede enzymreiniger nodig heeft en de voorkeur geeft aan biologische ingrediënten, is Trinova Natural Pet Stain and Odor Remover de perfecte keuze. Het is een veilige optie voor gebruik rond huisdieren en kinderen zonder ongewenste gifstoffen of chemicaliën.

Over de auteur:

Amy Brown is een levenslange kattenliefhebber die graag over katten schrijft en ze redt. Ze schrijft voor verschillende huisdiergerelateerde websites, waaronder haar eigen, Cat Mania.

* FTC Disclosure: We hebben deze fles gratis ter beoordeling ontvangen. We’re all About Cats is affiliate partner van Trinova. Dit betekent dat als u besluit om via een van onze links te kopen, we een kleine commissie krijgen. We verspreiden alleen het woord over producten en diensten die we zelf hebben gebruikt of zouden gebruiken. Al onze beoordelingen zijn onbevooroordeeld, ongeacht de ontvangen betaling, en weerspiegelen altijd onze eerlijke meningop of de mening van onze katten.