Vetster Online Vet Appointments Review 2023: de mening van onze experts

Klik om verder te gaan:

Ons eindoordeel

We geven Vetster On-Demand Online Vet Appointments een beoordeling van 4,5 van de 5 sterren.

Gemak: 5/5

Kennis: 4.5/5

Bruikbaarheid: 4/5

Waarde: 4.5/5

Telegeneeskunde is steeds populairder geworden in de wereld van de menselijke gezondheidszorg, en met goede reden. Door u in staat te stellen virtueel met een arts te spreken, maken telegeneeskunde-afspraken het krijgen van zorg gemakkelijker, toegankelijker en betaalbaarder.

Telegeneeskunde heeft de kracht om dezelfde dingen te doen voor veterinaire zorg, wat Vetster in gedachten had toen ze hun veterinaire telegeneeskundedienst lanceerden.

Als je ooit moeite hebt gehad om de tijd – of het geld – te vinden om je huisdier de zorg te geven die ze nodig hebben, is Vetster er voor je. Het is niet alleen gemakkelijker om de diensten van Vetster te gebruiken in het gemak van uw huis, maar ze bieden ook afspraken op dezelfde dag. Bovendien is de gemiddelde prijs van een afspraak minder dan een traditionele dierenartscontrole.

Ik had de kans om erachter te komen of het gemak en de betaalbaarheid van Vetster ze de beperkingen van virtuele dierenartszorg waard maakten toen ik een afspraak maakte voor mijn kitten, Makoa. Blijf lezen om erachter te komen wat ik leuk vond aan deze innovatieve dierenartsservice en waar ze tekortschieten.

3 kat face divider

Over Vetster

Vetster-logo

Vetster werd in 2020 opgericht door Mark Bordo en Regan Johnson, twee Canadese zakenlieden die gefrustreerd zijn door een trend in de veterinaire industrie. Net als veel andere huisdierouders hadden Bordo en Johnson moeite met het vinden van snelle, betaalbare zorg voor hun huisdieren.

Ze zagen telegeneeskunde voor huisdieren als de voor de hand liggende en noodzakelijke oplossing voor overbelaste dierenklinieken en een groeiende huisdierenpopulatie.

Hun geesteskind, Vetster, biedt dezelfde voordelen van menselijke telegeneeskunde. Via de website (of telefoon-app!) kunt u afspraken maken voor uw huisdier, met erkende dierenartsen praten en in de meeste staten zelfs recepten krijgen voor uw harige vriend.

Voor wie is Vetster het meest geschikt?

Vetster biedt een verscheidenheid aan afspraakopties, van controles tot gezondheidsadvies tot hulp bij ziekte en letsel. Natuurlijk zijn er enkele beperkingen aan deze service.

Mijn kat Makoa was niet geïnteresseerd om tijdens de afspraak voor de camera te staan. Dit betekende dat de dierenarts hem slechts ongeveer drie minuten van de 20 minuten afspraak te zien kreeg, wat heel anders is dan wat ik gewend was bij een traditionele dierenarts.

Om deze reden is Vetster het meest geschikt voor niet-noodsituaties, waaronder:

 • Huidaandoeningen
 • Allergieën
 • Gastro-intestinale problemen
 • Mobiliteitsproblemen
 • Infecties
 • Toxische inname (ervan uitgaande dat u zo snel mogelijk een afspraak kunt krijgen)
 • Luchtweginfecties
 • Urinewegproblemen
 • Oogproblemen
 • Gedragsproblemen
 • Vaccins en laboratoriumtestvragen
 • Dieet vragen

kattenpootverdeler

Vetster Online Vet Afspraken Overzicht

Hier is een overzicht van Vetster en meer details over wat u van deze service kunt verwachten.

Hoe te boeken

Boeken bij Vetster is indrukwekkend eenvoudig, vooral als je bedenkt hoe moeilijk het tegenwoordig is om bij een traditionele dierenarts te komen.

Bezoek de website of download de app, beantwoord enkele vragen over wat voor soort zorg uw huisdier nodig heeft. Begin met het invoeren van informatie over uw huisdier, selecteer vervolgens uw zorgen en kies uw locatie.

Vetster zal een lijst met dierenartsen in de buurt naar voren brengen (hoewel, in mijn ervaring, niet iedereen uit uw staat zal komen). Inbegrepen bij de informatie van de dierenarts is hun afspraakbeschikbaarheid en de kosten om te boeken. Elke dierenartsselectie toont ook een sterrenbeoordeling, speciale informatie en een korte biografie.

Selecteer een dierenarts, kies een dag en tijd, en je bent helemaal klaar!

Prijzen

De prijs van een Vetster afspraak wordt bepaald door de dierenarts die u kiest. In mijn ervaring kunnen afspraken variëren van $ 50 tot $ 155. De gemiddelde kosten lijken rond de $ 70 te zweven, wat in mijn staat ongeveer $ 20 goedkoper is dan een traditioneel dierenartsbezoek.

EC Vetster Beoordeling 4

De afspraak

De afspraken zelf zijn heerlijk stressarm. Je kunt ze doen op je telefoon of op een computer. Uiteraard is video een must.

Het meest uitdagende deel van Makoa’s afspraak was om hem in de buurt te houden, zodat de dierenarts hem kon zien.

De rest was super makkelijk. Het enige wat ik hoefde te doen was inloggen op mijn account zodra ik de e-mail ontving dat de wachtkamer open was (wat ongeveer 10 minuten duurdetes voordat de afspraak zou ingaan). Toen ik op de link klikte, werd ik naar een pagina geleid waar ik mijn audio en video kon testen voordat ik aan de afspraak deelnam.

Het gemak van de eerste stap hangt af van uw installatie. Maar voor mij ging het veel soepeler dan deelnemen aan een Zoom-gesprek.

Ik wachtte in de virtuele wachtkamer tot de dierenarts erbij kwam. Toen ze dat eenmaal deed, gingen we meteen aan de slag om te praten over mijn zorgen voor Makoa, waarna ze vroeg om hem te zien. We eindigden met haar beoordeling en aanbevelingen voor behandeling.

De schriftelijke instructies van de arts verschenen ongeveer 10 minuten na het einde van de afspraak in mijn account. Ik had de mogelijkheid om haar vragen te stellen via de chatfunctie tot 24 uur daarna.

EC Vetster Beoordeling 9

In het kort

Pros

 • Erg handig
 • Afspraken op dezelfde dag met beschikbaarheid in het weekend en ’s avonds
 • Veel dierenartsen om uit te kiezen
 • Eenvoudig aan te sluiten
 • Brede prijsklasse voor elk budget

Tegens

 • Visueel beperkt door camerakwaliteit
 • Recepten niet beschikbaar in alle staten

kattenpootverdeler

Belangrijkste kenmerken

EC Vetster Beoordeling 1

Praat met echte erkende dierenartsen

Vetester werkt met meer dan 6.000 erkende veterinaire professionals met veel kennis en ervaring om uw harige of gevederde vriend te helpen.

Het platform gebruikt de informatie van uw huisdier om u te matchen met de meest deskundige dierenartsen in uw omgeving. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere dierenartsen op basis van hun aandachtsgebied.

Maak afspraken op dezelfde dag, zelfs in het weekend!

In de meeste gevallen kunt u afspraken binnen het uur vinden, zelfs in het weekend, op feestdagen en na sluitingstijd. Dit maakt Vetster een geweldige optie voor dringende zorgproblemen die geen reis naar de eerste hulp vereisen, inclusief zorgen over toxische inname, plotseling gedrag of gezondheidsveranderingen, of dringende dieet- en medicatievragen.

Krijg dierenartszorg van het gemak van uw huis

Vetster is een bijzonder goede optie voor huisdieren die niet goed reizen. Voor eigenaren die geen dierenartsdiensten in de buurt hebben of die niet snel bij hun lokale dierenarts kunnen komen, is Vetster ook een geweldige keuze.

kattenpootverdeler

Is Vetster een goede prijs?

De gemiddelde prijs van een dierenartsafspraak op Vetster is lager dan de gemiddelde kliniekafspraak, althans in mijn omgeving. Maar dit kan verschillen, afhankelijk van waar u zich bevindt.

Sommige dierenartsen op de service zijn veel goedkoper dan wat ik zou verwachten te betalen voor een bezoek, wat geweldig is voor eigenaren met een beperkt budget of voor snelle vragen die geen hoge kosten rechtvaardigen.

Sommige dierenartsen hebben de expertise en ervaring die de extra kosten waard kunnen zijn.

Vetster lijkt iets te bieden in ieders prijsklasse, en de service die je krijgt is de kosten in mijn ervaring zeker waard.

kattenpootverdeler

FAQ

Voor welke problemen kun je Vetster gebruiken?

U kunt Vetster gebruiken voor alle problemen die een dierenartsbezoek kunnen vereisen, behalve die waarvoor een praktische behandeling nodig is. Vetster is een geweldige keuze voor niet-opkomende gezondheidsproblemen en dieet- en gedragsproblemen.

Kun je vaccins en recepten krijgen via Vetster?

Hoewel u uw huisdier niet kunt laten vaccineren of laboratoriumtests kunt laten uitvoeren via Vetster, kunt u antwoorden krijgen op vragen over deze procedures. In veel staten kan Vetster recepten verstrekken via hun online apotheek.

kattenpootverdeler

Onze ervaring met Vetster Online Dierenarts Afspraken

Een paar maanden geleden heb ik een uitgemergeld katje van de weg geschept dat ik uiteindelijk heb gehouden en makoa heb genoemd. Hij is inmiddels hersteld, maar lijdt nog steeds aan frequente en terugkerende luchtweg- en ooginfecties.

Zijn normale dierenarts schreef enkele medicijnen voor een huidige opflakkering voor toen hij vorige maand zijn injecties ging halen. Maar na een korte herstelperiode kreeg hij tranende ogen en een verstopte neus. Omdat ik informatie wilde over wat ik nog meer kon doen om te helpen, maar niet meteen terug wilde naar de dierenarts, besloot ik Vetster eens te proberen.

Op basis van Makoa’s toestand en mijn zorgen werd ik gekoppeld aan een aantal dierenartsen. Ik heb uiteindelijk voor Dr. Bawa gekozen op basis van haar beoordeling en haar ervaring met alles wat met ‘kat’ te maken heeft.

Dr. Bawa was ongelooflijk knap en enthousiast om te helpen. We spraken een tijdje over Makoa’s geschiedenis, zijn eerdere dierenartsafspraken en welke behandelingen hij had gehad. Toen vroeg ze om naar hem te kijken.

Hij was erg kronkelig zoals kittens meestal zijn en ik weet zeker dat het beeld niet geweldig was vanwege mijn low-def camera. Maar ze was in staat om zijn slechte oog te zien en een goed idee te krijgen van zijn lichaamsconditie en algehele gezondheid.

Vanaf hier, Dr. Bawa praatte me door enkele dingen die ik thuis kon doen om Makoa te helpen, waaronder het aanbevelen dat ik hem een L-lysinesupplement zou geven.

De volgende dag pakte ik het supplement, maar had enkele vragen over de juiste dosering. Ik stuurde Dr. Bawa een bericht en ze antwoordde binnen een paar uur.

Over het algemeen had ik een geweldige ervaring met Vetster. Gezien het feit dat het minstens twee weken duurt om mijn huisdieren bij onze lokale dierenarts te krijgen, zal ik deze service in de toekomst zeker gebruiken.

Ik vind het vooral leuk om een handige, betaalbare optie te hebben voor die momenten waarop ik een dringende vraag heb over de gezondheid van mijn huisdier. Ik weet dat Vetster deskundige en ervaren dierenartsen heeft met de beschikbaarheid om die vragen meteen te beantwoorden.

EC Vetster Beoordeling 8

kattenpootverdeler

Conclusie

Vetster brengt de telegeneeskunde revolutie naar uw huisdier. Of u nu snelle antwoorden nodig heeft over het gedrag van uw huisdier, een handigere manier om recepten voor huisdieren te krijgen of een niet-opkomende medische zorg voor huisdieren heeft, ze zijn er om u te helpen.

En met duizenden erkende en ervaren dierenartsen in dienst, kunt u erop vertrouwen dat u de antwoorden krijgt die u nodig hebt tegen een prijs die u zich kunt veroorloven. Boek vandaag nog een afspraak voor uw huisdier of bezoek hun website om meer te weten te komen over de diensten die Vetster te bieden heeft.