NHV Tripsy For Cats Review 2023: de mening van onze dierenarts

Klik om verder te gaan:

Ons eindoordeel

We geven NHV Tripsy For Cats een beoordeling van 4,5 op 5 sterren.

Kwaliteit: 5/5

Smakelijkheid: 4/5

Ingrediënten: 5/5

Waarde: 4/5

NHV Tripsy is een kattenurine- en niersupplement dat gericht is op het kalmeren van de bekleding van het urinewegstelsel van een kat, het voorkomen van de vorming van nierstenen en het verminderen van ontstekingen voor een allround comfortabelere urinewegen voor onze kattenvrienden. Urinekristallen en urineweginfecties kunnen ook worden voorkomen met dit product.

NHV’s Tripsy-supplement wordt geleverd als een vloeistof die verkrijgbaar is in een fles van 3,4 oz (100 ml) met een spuit / bol voor eenvoudig meten. Ze geven uw doseringsinstructies duidelijk op de fles, die u vervolgens rechtstreeks aan uw kat kunt geven of in voedsel kunt mengen.

Urinewegontsteking is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen van katten, en NHV’s Tripsy For Cats is een van de verschillende supplementkeuzes waaruit u kunt kiezen (of mixen) om urine- of nierziektegerelateerde tekenen bij katten te helpen verlichten.

kattenpootverdeler

Over NHV Natural Pet Products

Kat ruikt NHV Tripsy Box

NHV heeft 100% natuurlijke supplementen geformuleerd voor meer dan 150 verschillende gezondheidsproblemen bij huisdieren. Al hun supplementen bevatten ingrediënten van menselijke kwaliteit en zijn geformuleerd door kruidendokter-gespecialiseerde dierenartsen. Al hun supplementen ondergaan ook multi-step producttests om de formulering en veiligheid te bevestigen.

Huisdiersupplementen zijn lastig te vertrouwen omdat er weinig of geen voorschriften zijn rond hun ontwikkeling, welke claims van werkzaamheid kunnen worden gemaakt of welke tests ze moeten ondergaan. In tegenstelling tot de meeste andere supplementmerken, maakt NHV gebruik van onderzoek en veterinaire expertise om al hun producten te formuleren en gaat verder dan de vereisten voor testen. Ze hebben ook producten getest in hoogwaardige onderzoeksstudies om de gezondheidsclaims van hun supplementen te ondersteunen.

Bij het kiezen van een NHV-supplement voor uw hond of kat, kunt u erop vertrouwen dat het product bevat wat het beweert en dat de ingrediënten veilig zijn voor uw huisdier.

Voor welke soorten katten is NHV Tripsy voor katten het meest geschikt?

Katten met struviet urinekristallen, nierstenen, terugkerende urineweginfecties of aanvallen van urinewegontsteking hebben het beste baat bij dit product. Veel van deze katten gebruiken mogelijk al voorgeschreven urine- of nierdiëten om hen te ondersteunen, en vooral voor mensen zonder volledige controle over hun symptomen, werkt NHV Tripsy geweldig in combinatie met andere urinebehandelingen of mogelijk op zichzelf.

3 kat face divider

NHV Tripsy Overzicht

NHV Tripsy fles

NHV biedt veel verschillende supplementen, zelfs veel andere urine- en niersupplementen voor katten, maar dit is wat u moet weten over hun Tripsy-supplement voor katten specifiek.

Specs

  • 4-oz (100 ml) oraal vloeibaar supplement
  • Gedoseerd op basis van gewicht van 0,5 ml tot 1 ml
  • Bevat 7 ingrediënten gericht op het optimaliseren van de gezondheid van urinewegen en nieren

Prijzen

NHV Tripsy For Cats is beschikbaar voor $ 44,95 per fles op hun website. Wanneer u twee flessen koopt, ontvangt u ook een korting van $ 3 en zijn er financieringsopties beschikbaar via afterpay om de kosten in de loop van de tijd te helpen opsplitsen. U kunt een creditcard of betaalpas opgeven om te betalen, of PayPal of Google Pay gebruiken.

Inhoud

NHV Tripsy wordt geleverd in een kleine, groene doos, waarin de supplementfles zit die momenteel is afgedekt, en een bolvormige spuitdop apart. U kunt de dop losmaken en vervangen door de dop van de spuit, die stappen tot 1 ml op de spuit heeft gemarkeerd. Wanneer het tijd is om toe te dienen, gebruikt u gewoon druk op de bovenkant van de bol om de aanbevolen hoeveelheid van het vloeibare supplement op te trekken om aan uw kat te geven.

Alle doserings- en ingrediëntinformatie is beschikbaar op zowel de fles als de doos.

NHV Tripsy voor katten Inhoud

In het kort

Pros

  • Eenvoudig te meten
  • Kleine volumes om te beheren
  • Alle ingrediënten hebben een bepaald niveau van onderzoek dat hun gebruik ondersteunt
  • Dierenarts goedgekeurd en geformuleerd
  • 100% natuurlijk en biologisch

Tegens

  • Niet alle katten zullen de smaak lekker vinden
  • Studies over de werkzaamheid en dosering bij katten in het bijzonder ontbreken voor de meeste ingrediënten

kattenpootverdeler

Belangrijkste kenmerken

NHV Tripsy fles en druppelaar

Kwaliteit

Hoogwaardige huisdiersupplementen kunnen een uitdaging zijn om te vinden, maar NHV-producten zijn een geweldige plek om te beginnen. Al hun producten ondergaan tweestapstests die omvatten een extern laboratorium, zijn 100% natuurlijk en biologisch en worden geformuleerd door dierenartsen.

De bruine glazen fles voor het supplement beschermt Tripsy For Cats tegen licht, de spuit met bol is niet dun of moeilijk te gebruiken, het etiket is helder, duidelijk en gemakkelijk te lezen en het product is veilig voor langdurig gebruik bij katten.

Smakelijkheid

Tripsy For Cats is ontworpen om smakelijk te zijn voor katten, zodat ze het rechtstreeks uit een gerecht drinken of gemengd met voedsel, maar zoals we allemaal weten, zijn veel katten notoir kieskeurig. Mijn kat is wat ik beschouw als matig kritisch. Binnen een paar dagen om zich aan te passen aan de nieuwe smaak, wat een veel voorkomend probleem is, begon hij dit bovenop zijn eten te eten en later likte hij het zelfs gewoon op.

Ingrediënten

NHV’s Tripsy For Cats bevat de volgende ingrediënten: steenwortel, peterseliepiert, wilde hortensia (wortel), grindwortel, echinacea purpurea, marshmallow en Oregon druif.

Van deze ingrediënten is allemaal bekend dat ze ontstekingen verminderen of voorkomen, de urine- en bloedstroom verbeteren, helpen bij het verwijderen of voorkomen van urine- of nierkristallen of stenen, naast vele andere voordelen.

De meeste van deze ingrediënten hebben een soort ondersteuning in hoogwaardige onderzoeksstudies over verschillende soorten, maar helaas ontbreekt onderzoek naar de effecten van deze ingrediënten bij katten specifiek. Gelukkig is NHV echter actief bezig met onderzoek voor hun producten, en Tripsy For Cats in het bijzonder heeft ten minste één studie die vroege ondersteuning aantoont dat het kan helpen bij het oplossen van struviet urinekristallen, wat geweldig is.

3 kat face divider

Is NHV Tripsy een goede prijs?

Tripsy For Cats kost $ 44,95 per fles, die 100 ml bevat. De laagst mogelijke dosering is 0,5 ml tweemaal daags, wat overeenkomt met meer dan drie maanden behandeling vanuit een enkele fles. Voor zelfs de zwaarste katten is het meeste dat u hoeft te geven 1 ml tweemaal daags, wat nog steeds meer dan een maand product per fles is.

Voor grotere katten lijkt het benaderen van $ 50 om de 6 weken of zo misschien prijzig voor sommige katteneigenaren, maar met huisdiersupplementen wilt u niet de goedkoopste beschikbare optie kiezen.

Huisdiersupplementbedrijven worden regelmatig betrapt op mismatches tussen de vermelde ingrediënten in de supplementen en wat er daadwerkelijk in wordt gevonden wanneer ze worden getest. Soms wordt het actieve ingrediënt (en) helemaal niet gevonden en erger nog, soms worden in plaats daarvan giftige ingrediënten gevonden. Andere bedrijven kunnen ook een supplement ontwerpen dat irrelevante ingrediënten bevat die geen ondersteuning hebben voor hun geclaimde gebruik.

Hoewel de kosten functioneel kunnen verdubbelen op basis van het feit of uw kat meer dan of minder dan 16 pond is, doet NHV het werk om een product te bieden dat u kunt vertrouwen.

kattenpootverdeler

FAQ

Kan dit helpen om de urinekristallen van mijn kat op te lossen?

Het University of Georgia College of Veterinary Medicine vergeleek de resultaten van het geven van zes katten Tripsy For Cats bij de aanbevolen dosering gedurende twee weken en toonde aan dat er een significante vermindering van struvietkristallen in de urine van deze katten was (vergeleken met een placebo). Hoewel dit een zeer kleine studie is, tonen de eerste resultaten ondersteuning voor het vermogen van dit supplement om struviet urinekristallen bij katten op te lossen.

Is wilde hortensia een probleem voor katten?

Het antwoord hierop ligt in wezen in de verschillen in toxische eigenschappen van planten, afhankelijk van welk deel van de plant we bespreken. Vaak zijn toxische eigenschappen specifiek voor een deel van de plant, of een combinatie van onderdelen. De bladeren, bloemen of knoppen van wilde hortensia hebben een giftig potentieel, maar Tripsy gebruikt de wortels, die niet giftig zijn voor katten. Bovendien, zelfs als een ander deel van de plant werd gebruikt, toont onderzoek aan dat een aanzienlijke hoeveelheid door een kat zou moeten worden ingenomen om gevaarlijk te zijn.

3 kat face divider

Onze ervaring met NHV Tripsy voor katten

NHV Tripsy supplement in een kom met druppelaar

Mijn persoonlijke kat, Boots, is een 9-pond binnenlandse korthaar tabby kat die over het algemeen een gezonde kat is, maar hij heeft wel stadium 2 chronische nierziekte. Ik besloot om de huidige bloedcreatininespiegels van Boots (belangrijke nierwaarde) te controleren, hem een maand lang Tripsy For Cats te geven en daarna zijn creatinine opnieuw te controleren om te zien of er iets veranderde. Ik hield ook zijn kattenbakgewoontes in de gaten.

Hoewel hij geen geschiedenis heeft van urinekristallen, ontsteking van de lagere urinewegen of problemen om buiten de kattenbak te gaan, worstelt Boots met constipatie als gevolg van zijn nierziekte en een onregelmatig urineschema.

Zoals ik hierboven al opmerkte, was Boots in onze begindagen geen fan van Tripsy. Ik bleef het elke dag met voedsel aanbieden, probeerde het met zijn droogvoer of zijn jusachtige hydratatiesupplement, en na een paar dagen van aanpassing, Hij besloot dat hij het niet erg vond om het met zijn eten te eten!

Naarmate de maand vorderde, werd hij opgewonden toen hij hoorde dat ik de fles pakte, wetende dat er ook eten of traktaties zouden komen, en ik was in staat om hem over te zetten naar gewoon een kleine kom schoonlikken om zijn supplement in te nemen en daarna een traktatie te geven.

Aan het einde van de maand controleerde ik de creatininespiegels van Boots opnieuw en ontdekte dat ze niet waren veranderd en dat alles goed en stabiel was. Ik was erg blij om te ontdekken dat hij perfect regelmatig werd in zijn plasgewoonten, en ik wist precies op welke momenten op de dag ik de kattenbak kon controleren en vond dat hij weg was. Hij leed ook geen aanvallen van constipatie gedurende zijn maand van behandeling.

Tegen het einde van de maand was hij blij om Tripsy te nemen, was zelfs opgewonden, en hoewel het niet veel leek te doen voor zijn nierwaarden, leek het zijn urinegezondheid op een meetbare manier te ondersteunen, waardoor hij comfortabeler en beter gehydrateerd was.

Op basis van hoe Boots in het begin omging met het nemen van het supplement, zou ik aarzelen om een eigenaar van een kieskeurige kat te vertellen dat ze gemakkelijk dit supplement kunnen geven, maar ik denk dat het op zijn minst het proberen waard zou zijn. Ik ben ook van plan om Tripsy in de toekomst aan mijn kat te blijven geven en zijn nierwaarden te bekijken, omdat de tijd die nodig is om veranderingen aan te brengen kan variëren. Hij heeft gelukkig een milde nierziekte, en dit kan meer impact voor hem hebben naarmate het later in zijn leven vordert.

kattenpootverdeler

Conclusie

NHV’s Tripsy For Cats urine- en niersupplement heeft het potentieel om verschillende belangrijke voordelen voor katten te bieden. Gezien hoe vaak urinewegaandoeningen bij katten voorkomen en op basis van mijn eigen ervaring met het product, raad ik elke katteneigenaar aan met de tijd en het geld om dit met hun kat uit te proberen. Je kunt zelfs geen tekenen van ontsteking of ongemak in de urinewegen van je kat herkennen totdat je Tripsy aan hem hebt gegeven en een verbetering hebt gezien zoals ik deed.