Verbetert het bekijken van kattenvideo’s uw gezondheid? Het verrassende antwoord!

We hebben allemaal van onze ouders, leraren en bazen te horen gekregen dat we moeten stoppen met het verspillen van onze tijd aan het kijken naar kattenvideo’s en naar buiten moeten gaan en iets productiefs met ons leven moeten doen. De volgende keer dat iemand je dat vertelt, kun je ze vertellen dat de experts zeggen dat het bekijken van die schattige, grappige kattenvideo’s goed is voor je gezondheid.

Waarom is het bekijken van kattenvideo’s goed voor je gezondheid? We zullen die vraag en meer beantwoorden in het onderstaande artikel.

kattenpootverdeler

Hoe verbetert het bekijken van kattenvideo’s uw gezondheid?

Online kattenvideo’s hebben de neiging om positieve emoties te produceren. Ongeacht wat de kat doet, de hilarische video’s geven je een piek in dopamine. Huisdiertherapie helpt veel mensen hun dagen door te komen, en kattenvideo’s zijn niet anders. Natuurlijk zijn ze niet hetzelfde als een kat aan je zijde hebben, maar ze maken mensen extreem blij.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van het bekijken van kattenvideo’s?

vrouw met kat die computer gebruikt
Image Credit: ORION PRODUCTIE, Shutterstock

Nu je weet dat het bekijken van kattenvideo’s je gezondheid zal verbeteren, vraag je je misschien af wat de gezondheidsvoordelen zijn. Geloof het of niet, kattenvideo’s krijgen meer weergaven dan elk ander type video op YouTube, dus dat zou je iets moeten vertellen.

Hier zijn een paar dingen die kattenvideo’s voor u kunnen doen:


  • Verlicht de gevoelens van verdriet, angst en ergernis waar veel mensen last van hebben

  • Zorg ervoor dat je je minder vermoeid voelt

  • Heb een positievere kijk op het leven

  • Verlicht stress en spanning

Als je erover nadenkt, kan het bekijken van een paar kattenvideo’s je helpen om aan de slag te gaan en op je taak te blijven wanneer de video klaar is. De truc is om niet in dat konijnenhol te worden gezogen, in dit geval het kattenhol, bij het bekijken van kattenvideo’s, anders krijg je nooit iets gedaan. Zorg ervoor dat je je werk en andere taken voltooit voordat je kattenvideo’s bingen, en het komt goed.

divider-catclaw1

Inpakken

Kattenvideo’s zijn een gemakkelijke en plezierige manier om een luie zondagmiddag door te brengen, of welke dag dan ook. Je hoeft je niet langer schuldig te voelen over het bekijken van die kattenvideo’s, omdat studies hebben aangetoond dat het bekijken ervan veel gezondheidsvoordelen heeft die je gezondheid verbeteren. Dus, de volgende keer dat je een pauze wilt nemen en een grappige kat in een video wilt bekijken, weet dan dat het goed is en heb er plezier mee!

thematische pauze

Uitgelicht afbeeldingskrediet: Nieuw Afrika, Shutterstock