Thevets.com Review – Is het de beste thuisdierenverzorging?

Waarderingen

 • Gebruiksgemak – 9/10
 • Aangeboden diensten – 8/10
 • Website – 10/10
 • Gemak – 10/10
 • Prijs – 7/10

Totaalscore: 8.2/10

Introductie

The Vets is een gepersonaliseerde, thuiszorgservice voor dierenartsen die beschikbaar is voor zowel katten als honden. Ze gebruiken hun vaardigheden om uw huisdier te evalueren, diagnoses te stellen en een breed scala aan aandoeningen te behandelen en vaccinaties te bieden.

De Dierenartsen zijn actief sinds 2021 en bedienen momenteel Miami, Tampa, Dallas, Austin, Houston, Portland, Seattle, Las Vegas, Denver, Sacramento, Californië, Phoenix, Arizona, San Diego, Californië en New York. Tegen het einde van 2022 zijn ze van plan om 22 steden in het hele land te bedienen.

Waarom zou u ons vertrouwen?

We hebben de diensten van The Vet getest op onze huisdieren en hebben het hele proces van begin tot eind doorlopen. We boekten een afspraak en lieten hun team bij ons thuis komen om onze huisdieren te ontmoeten om deze beoordeling te schrijven.

De dierenartsen voerden een volledige controle uit, vaccinaties en beantwoordden onze vragen en zorgen over onze huisdieren.

Wat bieden de dierenartsen?

The Vets is een innovatieve veterinaire zorgverlener, die diensten voor uw huisdieren biedt in het comfort van uw huis. Ze bieden een uitgebreid onderzoek om ervoor te zorgen dat uw huisdier gezond en gezond is. Deze ervaring betekent dat uw huisdier ontspannen is, wat tijd bespaart en stress vermindert.The Vets biedt een team van toonaangevende dierenartsen ondersteund door training en moderne medische technologie om uw kat te voorzien van bloedonderzoek, huidschrapen, urinemonsters, vaccinaties, chippen en zelfs gezondheidscertificaten.

De Dierenartsen Huisdierspecialisten zijn beschikbaar om u te bespreken en te adviseren over de gezondheid en behoefte van uw huisdier, zelfs na de reguliere kantooruren. Ook als uw huisdier plotseling ziek lijkt, kunt u een afspraak voor dezelfde dag of de volgende dag boeken.

Hoe plan je een afspraak met dierenartsen?

Het maken van een afspraak is net zo eenvoudig als naar de website van de dierenarts gaan en op de knop “afspraak plannen” in de rechterbovenhoek klikken. U wordt doorgestuurd naar een scherm dat om uw postcode vraagt om te verifiëren dat u zich in de gebieden bevindt die momenteel worden bediend.

Er verschijnt een telefoonnummer dat u kunt bellen en een huisbezoek kunt plannen als u zich in een van de steden bevindt die The Vet’s momenteel bedient. Wanneer u belt, wordt u begroet door een medewerker van de klantenservice.

U krijgt een reeks vragen over uw kat, waaronder ras, leeftijd, of hij gesteriliseerd of gecastreerd is en eventuele huidige gezondheidsproblemen. U wordt gevraagd naar de naam van uw meest recente dierenarts en zodat ze de gegevens voorafgaand aan het bezoek kunnen krijgen. Als u papierwerk heeft, kunt u het tijdens de afspraak e-mailen of aan de dierenarts laten zien.

De medewerker van de klantenservice biedt vervolgens verschillende datums en tijden aan die ze voor uw regio hebben en die het beste werken met uw planning. Data en tijden verschillen per stad en ze vragen meestal om enige flexibiliteit met de afspraak die een venster van 30 minuten kan zijn.

Zodra uw afspraak is gepland, ontvangt u een e-mail en sms (als u zich hebt aangemeld) ter bevestiging van de datum en tijd, evenals een andere de dag van uw afspraak.

Hoe werkt de dierenartsafspraak?

Dzjengis wordt omgekocht met traktaties voor weegin

U ontvangt een sms waarin u wordt gevraagd om enkele online vragen over uw huisdier te bevestigen en in te vullen op de dag van uw geplande bezoek. Dit zijn vergelijkbare vragen als die u hebt beantwoord toen u de afspraak maakte en of er iets is veranderd sinds het plannen van de afspraak. U wordt ook gevraagd om de afspraak te bevestigen.

Wanneer de dierenarts van The Vets en hun dierenarts op weg zijn naar uw huis, ontvangt u nog een sms met een geschatte tijd voor hun aankomst. Ze vragen u om uw kat in een badkamer te sluiten, zodat hij niet afdwaalt of zich verstopt wanneer zijn afspraak gepland staat om te beginnen.

De dierenarts en dierenarts komen aan met grote tassen en weegschalen en hebben een duidelijk gebied nodig om in te werken. De eersten pakken hun apparatuur uit, beginnend met een weegschaal om je kat te wegen. Vervolgens scannen ze uw kat op een microchip en als uw kat er geen heeft, kunnen ze dat voor u doen. Ze brengen ook veel traktaties mee om uw kat gelukkig en coöperatief te houden tijdens het bezoek.

Zodra uw kat is gewogen, zal hij een basisonderzoek uitvoeren om de ogen, oren, tanden en neus te controleren. Dan luisteren ze naar het hart, de longen en controleren ze de huidbulten of vlooien. Als laatste nemen ze de temperatuur van uw katten op om een ziekte uit te sluiten.

Terwijl dit wordt uitgevoerd, zal de dierenarts vragen stellen over wanneer uw kat voor het laatst heeft ontvangen hun boosters en vaccins als er voorafgaand aan de afspraak geen gegevens werden verstrekt. Ze zullen op dit moment een lijst met diensten aanbieden, zoals het knippen van de nagels, het reinigen van de tanden of vlooienbehandeling om er maar een paar te noemen.

De dierenarts heeft een lijst met diensten met de kosten naast elk van hen op een tablet. U kunt de services kiezen die u wilt doen en deze wordt toegevoegd aan het examengeld. U tekent dan om te bevestigen en ter plaatse via creditcard te betalen.

Als u ervoor kiest om vaccinaties of andere optionele diensten te laten doen, hebben ze alles wat ze nodig hebben in hun tas en voeren ze het ter plaatse uit. De dierenarts houdt uw kat vast terwijl de dierenarts de injectie of behandeling geeft. Bloedonderzoek kan niet ter plekke worden getest en zal naar een laboratorium moeten worden gestuurd.

Zodra de afspraak is voltooid, ontvangt u een e-mailrecord en een factuur met de uitgevoerde services en de betaling.

Welke soorten zorgen kunnen de dierenartsen behandelen?

The Vets biedt een volledig scala aan behandelingen voor uw kat, allemaal in het comfort van uw eigen huis.

 • Wellness examens – Uitgebreide neus-tot-staartonderzoeken worden uitgevoerd om er zeker van te zijn dat uw kat gezond is.
 • Vaccinaties– The Vets biedt Rabiës 1 &3, Feline Distemper, Leptospirose en Feline Luekemia vaccins voor katten.
 • Zieke bezoeken – Als uw kat zich ziek voelt, kunt u tegen een toeslag een afspraak op dezelfde dag of de volgende dag boeken.
 • Home Lab Tests – The Vets biedt alle soorten laboratoriumtests aan: van bloedonderzoek tot huidschrapen en urinemonsters. Dit gebeurt niet tijdens huisbezoeken.
 • Chippen – Dit wordt aangeboden om er zeker van te zijn dat uw kat niet te ver afdwaalt. Chippen verbetert uw kansen om uw kat te vinden aanzienlijk in het geval dat hij vermist raakt.
 • Gezondheidsreiscertificaten – De dierenartsen zijn bevoegd om gezondheidscertificaten voor huisdieren te verstrekken, om u te helpen reizen met uw kat.

Hoeveel kost het?

De persoonlijke huisbezoeken van de dierenartsen kosten $ 75 (de kosten voor huisbezoek in het weekend zijn $ 95), ongeacht het aantal huisdieren dat tijdens dat bezoek is gezien.

Hun “neus-tot-staart” -examen is $ 80 per huisdier en biedt u een verscheidenheid aan opties voor aanvullende behandelingen zoals hierboven vermeld.

Als u net buiten hun servicegebied woont, moet u $ 50 servicekosten betalen. Er is ook een vergoeding voor medisch afval van $ 5 voor items die tijdens het bezoek moeten worden weggegooid.

Als u ervoor kiest om vaccinaties te laten doen, kunnen ze variëren van $ 29 tot ongeveer $ 69, maar elk servicegebied kan iets anders zijn.

Hoe werken recepten?

Als uw kat na onderzoek een recept nodig heeft, zijn er een paar opties.  Hun dierenarts kan een teamlid het laten bellen naar een lokale apotheek of een bestelling kan ook online worden geplaatst en zodra het is geplaatst, kan een lid van hun medische team het goedkeuren.

Is een dienst als de dierenartsen het waard?

Als u op zoek bent naar gemak dan is het inderdaad de moeite waard. Dit is echter geen budgetvriendelijke optie, vooral omdat veterinaire kosten al als prijzig worden beschouwd.

Als de gedachte om uw kat naar de dierenarts te brengen en hem in een ongemakkelijke reismand te vervoeren, u dan in een drukke wachtkamer zit, dan is dit de perfecte oplossing. Ook kan de extra stress op uw kat een onjuiste diagnose veroorzaken tijdens een controle, wat ertoe kan leiden dat u een belangrijk probleem helemaal mist.

Het hebben van een dierenartsbezoek thuis zal de extra stress en angst elimineren van het vechten tegen uw kat in een reismand en het samenwerken eenmaal in het kantoor van de dierenarts. En als je bedenkt dat ze state-of-the-art technologie en geavanceerde medische apparatuur gebruiken, krijgen ze de klus snel en effectief geklaard.

Algemene indrukken

The Vets biedt uitstekende klantenservice van de vertegenwoordiger die de afspraak maakt tot de dierenarts en dierenartstechnologie. Ze voldoen aan de behoeften van kattenouders die afspraken uitstellen vanwege de tijd en stress die gepaard gaat met het krijgen van hun huisdier daar.

Onze algemene indruk van The Vets is van harte positief. De dierenarts en dierenarts tech waren zo geduldig en liefdevol met mijn kat, evenals informatief en legden al hun diensten in detail uit. Mijn kat hield net zoveel van de aandacht die ze hem gaven als van de traktaties.

Tot op heden heeft The Vets meer dan 12.000 afspraken voltooid en meer dan 11.000 huisdieren in de Verenigde Staten bediend, wat ongeveer 1000 huisdieren per maand is. De dierenartsen bieden hun dierenartsen ook een 4-daagse werkweek en een dagelijkse afspraaklimiet om ervoor te zorgen dat hun welzijn onder controle is.