The Outdoor Bengal Cat Harness &Leash 2023 Beoordeling: de mening van onze expert

Samenvatting van de beoordeling

Ons eindoordeel

Wij geven de Outdoor Bengal Cat Harness &Leash een beoordeling van 4,8 op 5 sterren.

Kwaliteit: 4.5/5

Kracht: 4.5/5

Gemak: 4.9/5

Waarde: 4.8/5

Veiligheid: 5/5

3 katten gezichtsverdeler

Wat is het Outdoor Bengal Cat Harness? Hoe werkt het?

Als kattenliefhebber vind ik het leuk om mijn katten te trakteren op het buitenleven. Gras eten, struiken snuiven en in het vuil rollen zijn luxe die het gezellige binnenleven mist. Wie wil er nou de hele dag binnen opgesloten blijven zitten?

Dat is waar kattenspullen van pas komen. Ik heb kattenharnassen en riemen geprobeerd, maar ze waren op zijn best meh. Ik wilde graag de Outdoor Bengal-riem proberen omdat het slanke harnas en de duurzame riem verschilden van wat mijn katten gebruikten. Bovendien draait dit merk helemaal om avontuur.

De eigenaar, Albert, adopteerde zijn Bengaalse Mia in 2020 en sindsdien zijn ze overal in de VS op avontuur. Hij maakt online tutorials en producten om eigenaren en huisdieren te helpen het huis uit te komen. In zijn woorden: “… het is niet de bedoeling dat katten en mensen binnenshuis worden opgesloten.”

Daar ben ik het helemaal mee eens. Het kopen van een harnas en riem is eenvoudig – ga naar de website, plaats uw bestelling en wacht tot de goederen aankomen. Mijn pakket arriveerde snel en ik ben hier om je te vertellen hoe onze reis verliep met behulp van het harnas en de riem.

een witte kat met het bengaalse kattenharnas en de riem in hun verpakking

Het Bengaalse kattenharnas voor buiten – een snelle blik

Pros


  • Slanke pasvorm

  • Eenvoudig instelbaar

  • Ontsnappingsbewijs

  • Harnas zorgt voor extra riemlengte

Tegens

  • Borstgaas voelt onzeker aan

De Outdoor Bengaalse kat harnas en riem prijzen

Ik aarzelde over de prijs van het harnas en de riem omdat het borstgaas dun leek op het harnas. Ik wist niet zeker of het harnas stand zou houden tegen het trekken en trekken van mijn kat.

Nadat mijn katten het harnas hadden gebruikt, realiseerde ik me hoeveel beter het was dan onze oude, dus de prijs stoorde me niet langer. Ik had ook geen problemen met de riem. Ter verduidelijking bespreek ik de standaard zwarte platte loodlijn.

Wat te verwachten van de Outdoor Bengaalse Kat

Het pakket kwam perfect intact op mijn stoep aan. Het was klein en lichtgewicht, met twee kleine doosjes erin. Ik was blij om een stuiterbal in elk van onze dozen te vinden. Daar hebben onze katten een hooidag mee gehad!

Ik onderzocht de riem en het harnas om er zeker van te zijn dat er niets was doorgesneden, gebroken of gescheurd. Alle items verschenen in topvorm. Er was zelfs een vriendelijk briefje van de eigenaar, Albert. Wat een leuke bijkomstigheid.  Nu is het tijd voor ons om op avontuur te gaan!

outdoor bengal cat producten verpakking

Het Bengaalse kattenharnas en de rieminhoud voor buiten

Type harnas: Terug-Clip
Breedte harnas: 11–20 inch
Materiaal: Nylon
Lengte van de riem: 6 voet
Type leiband: Standaard Flat Lead

Opleiding

Mijn katten waren al gewend aan een riem, dus trainen was een makkie. Het harnas was echter een ander verhaal.

Strudel, mijn witte kat, scharrelt af en toe buiten, dus ze moest wennen aan een harnas. Nadat ze het harnas om haar had gedaan, liep ze een paar meter en rolde vervolgens rond. Ik kon zien dat het harnas niet haar favoriet was. Maar ze was graag buiten, dus ze verdroeg het.

Mijn zwarte kater, Lucy, vond het harnas niet erg. Hij schrok toen ik het harnas over zijn hoofd deed, maar toen ik klaar was, kon het hem niet schelen. Hij wilde gewoon naar buiten.

Deze stap duurt langer als je je kat nog nooit hebt getraind om een harnas te dragen, omdat elke kat anders is. The Outdoor Bengal biedt trainingsvideo’s op zijn website en sociale media om u en uw kat voor te bereiden op een buitenavontuur.

Materiaal: Kwaliteit en Sterkte

Dit is het gebied waar het harnas zou kunnen verbeteren. Het gaasmateriaal dat tegen de borst van uw kat rust, voelt niet duurzaam aan. Ik weet dat het zo is, zodat je kat zich vrij kan bewegen, maar ik maak me wel zorgen dat hij kan scheuren.

Lucy besloot echter het harnas op de proef te stellen toen een vreemdeling langs ons liep. Hij trok en trok aan de lijn en probeerde te ontsnappen naar een nabijgelegen struik. Ik had geen problemen met het scheuren of scheuren van het gaas. De rest van het harnas en de riem hielden prima bij elkaar. Toch denk ik dat een iets dikker gaasmateriaal geen kwaad kan.

zwarte kat draagt outdoor bengaalse kattenharnas en riem

Safety-functies

Toen Lucy tegen de riem trok, liet hij ons testen of dit harnas inderdaad ontsnappingsbestendig was. Als disclaimer, geen enkel harnas is 100% escape-proof. Er is altijd een risico met elk harnas. Een knus, goed passend harnas is de beste manier om te voorkomen dat een angstige kat uit het harnas ontsnapt. En dat is wat Outdoor Bengal belooft.

Met de clip aan de achterkant van het harnas (het dichtst bij de nek van de kat) kunt u de pasvorm eenvoudig aanpassen zonder het harnas te verwijderen. Lucy’s harnas was niet zo knus als het maar kon zijn, dus na het veranderen van de pasvorm, riskeerde Lucy niet langer te ontsnappen. Ik vond het geweldig hoe eenvoudig het was om aanpassingen te maken terwijl mijn kat het met plezier voortzette – een voordeel in ons boek!

Comfort en plezier

Mijn katten hebben onhandig omvangrijke harnassen geprobeerd, maar dit harnas gaf mijn katten een betere beweging en flexibiliteit. Het is een belangrijke reden waarom ze zich goed hebben aangepast aan het harnas.

De clip die de riem en het harnas verbindt, verschilt van andere harnassen. In plaats van direct aan het harnas te bevestigen, strekt de clip zich ongeveer 10 inch uit, net als een andere riem (de lengte varieert afhankelijk van de grootte van uw kat).

Ik hield van deze functie om een paar redenen:

  1. Het geeft extra lengte aan de riem voor extra plezier.
  2. Het is een belangrijke veiligheidsvoorziening. Toen Lucy aan de riem trok, was de kracht meer symmetrisch en trok ze niet zo veel aan het harnas van mijn kat. Het gewicht leek beter verdeeld.
  3. Het afstellen van het harnas was eenvoudig en ik kon zien dat deze riem gemakkelijk een grotere kat kon passen op basis van hoeveel lengte er nog in de connector zat.

Eén harnaskleur

Helaas kunnen we maar van één kleur genieten: zwart. Dit is niet erg, maar zou het niet leuk zijn om van verschillende kleuren te genieten? We kunnen alleen maar hopen dat dat iets in de maak is!

een witte kat die het bengaalse kattenharnas en de riem voor buiten draagt

Nieuwe vriendschappen

Door met mijn katten te wandelen, kon ik omgaan met mensen die ik normaal gesproken niet zou spreken. Toen die vreemdeling langs Lucy en mij liep, stopte hij en vroeg: “Is dat een kat aan de lijn?”

Ik woon in een buurt waar loslopende katten normaal zijn. Kattenriemen zijn niet gewoon. Het bleek dat deze man een nieuwe buurman was die ik nog niet had ontmoet. Mijn andere buren praatten ook met ons over de riem en het harnas.

Ik waardeerde de nieuwe vriendschappen en gesprekken die we hebben meegemaakt. Onze buren lieten mijn kat zelfs toe om hun struiken te besnuffelen en gras te eten. Hoe beleefd!

Is het Outdoor Bengaalse kattenharnas en de riem een goede prijs?

Het Outdoor Bengal harnas en de riem zijn geweldige aankopen. Ik vind het geweldig dat de eigenaar uit de eerste hand ervaring heeft met reizen met een kat. Hij begrijpt kattengedrag, wat een overwinning is in mijn boek.

Het harnas en de riem zijn ook te prijzig. Je zou een goedkoper alternatief kunnen vinden, maar dit harnas is zo gemakkelijk te gebruiken. Het is lichtgewicht, gemakkelijk verstelbaar en duurzaam. Je kunt de eigenaar vertellen dat hij het harnas slim heeft ontworpen op basis van eerdere ervaringen met andere harnassen.

3 kattenverdeler

FAQ

Is een harnas beter voor een kat dan een halsband?

Kattenharnassen zijn veiliger dan traditionele halsbanden, vooral met het uitlaten van je katten. Harnassen bieden betere bescherming met een ontsnappingsbestendig ontwerp en verstikkingsvrije weerstand in vergelijking met een conventionele kraag.

Moet ik mijn kat meenemen op wandelingen?

Wandelingen zijn uitstekende oefening en mentale stimulatie voor katten. Ze zijn ook een geweldige manier om een relatie met je kat op te bouwen. Je kat zal je echter elke dag na de eerste een wandeling maken.

Is het uitlaten van je kat veilig?

Er is een risico aan het uitlaten van uw kat omdat u hem blootstelt aan allergenen en losse dieren. Uw kat kan ook deurbouten proberen. Maar over het algemeen zal uw kat niet in acuut gevaar verkeren wanneer u hem uitloopt. Besteed aandacht aan je omgeving.

een zwarte kat die het bengaalse kattenharnas en de riem voor buiten draagt

Onze ervaring met het Bengaalse kattenharnas voor buiten

Ik heb meteen het oude harnas en de riem in de weggeefstapel gelegd. Het Outdoor Bengal harnas en de riem krijgen van ons een A+.

Ik hou ervan dat de riem onopvallend is. Het trainen van een kat om een harnas te gebruiken is moeilijk wanneer het harnas omvangrijk is. Daar hoefden we ons echter geen zorgen over te maken, want onze avonturen begonnen meteen.

Als ik moet bijsturen, kan ik dat snel en efficiënt doen met de passeerring. Het is een snelle push-and-pull aanpassing. Ik vond het ook geweldig hoe de connector extra lengte aan de riem toevoegt. Het is een functie waarvan ik me niet realiseerde dat mijn kat hem nodig had totdat we hem hadden.

Mijn enige zorg is het borstgaas. Het is nog geen probleem gebleken, maar de tijd zal het leren. Over het algemeen krijgen deze riem en het harnas vier poten omhoog van ons!

kattenpootverdeler

Conclusie

Dus, is de riem en het harnas het waard? Ik geloof het wel. Mijn katten hadden geen moeite met het dragen van het harnas en ik had ook geen problemen met het gebruik ervan. Toen de problemen zijn lelijke gezicht opstaken, bleek de riem aan zijn normen te voldoen.

Katten van alle groottes kunnen genieten van het harnas en ik ben blij te kunnen melden dat mijn katten nog steeds het harnas en de riem gebruiken. Gelukkig hebben we geen problemen gehad!