Skip to Content

Kitty Poo Club Beoordeling

Kitty Poo Club Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Is deze kattenbakvulling abonnementsservice het waard? Lees onze volledige Kitty Poo Club-recensie om erachter te komen.

Kitty Poo Club is gebrandmerkt als een end-to-end kattenbakoplossing, gericht op het voldoen aan alle badkamerbehoeften van uw kat maand na maand. Door maandelijkse zendingen onderhoudsarm zwerfvuil in een kartonnen wegwerpbak te leveren, belooft de Club de manier waarop u over de kattenbak denkt te veranderen.

Ontvang 20% korting op uw eerste kattenbakbestelling met code CAT20!

Maar hoe goed werkt Kitty Poo Club eigenlijk? We groeven diep om erachter te komen

Na uren van onderzoek en weken van hands-on testen, brengen we je de details over alles wat je moet weten over Kitty Poo Club. We hebben alles behandeld, van de klantervaring van Kitty Poo Club tot geurbeheersing, absorptievermogen en stofproductie. Blijf lezen om alle details te krijgen.

Hoe we hebben getest:

  • We kochten een voorraad kitty poo club voor 1 maand
  • We hebben een paar weken het nest en de doos getest op twee katten
  • We hebben dit product niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling; het werd gekocht met ons eigen geld

Merkoverzicht

In 2017 richtte ondernemer Chad Kauffman uit Ohio Kitty Poo Club op, in de hoop kattenbezitters een “complete kattenbakoplossing” te bieden terwijl ze profiteerden van de trend van de abonnementsservice. Je kunt het niet helemaal een kattenbakmerk of een kattenbakbakbedrijf noemen. De Club is echt toegewijd aan alles wat te maken heeft met, nou ja, kitty poo. Van schepjes tot dozen tot zwerfvuil en matten, Kitty Poo Club dekt het allemaal.

Uw maandelijkse zending bevat een waterdichte kartonnen kattenbak en voldoende kattenbakvulling om één kat 30 dagen mee te laten gaan. Omdat je de doos aan het einde van de 30 dagen weggooit, belooft het je contact met eventuele rommel te verminderen en bevrijdt het je van de noodzaak om een vuile plastic pan te schrobben en te schuren.

Als u kiest voor het kenmerkende silicastrooisel van het bedrijf, hoeft u in theorie nooit meer kattenurine te verwerken.

Hoe werkt het Kitty Poo Club-abonnement?

Je reis begint op de Kitty Poo Club-site, waar je een paar vragen beantwoordt over je huishouden en welke producten je in je eerste doos wilt hebben. Op basis van deze informatie stelt Kitty Poo Club een startpakket samen met een kattenbak, het nest naar keuze en optionele accessoires zoals een kattenbakkoepel, schep of mat.

Zodra je alles hebt ingesteld, begint Kitty Poo Club eens in de vier weken met het verzenden van je gekozen items.

Wat voor soort zwerfvuil biedt Kitty Poo Club aan?

Met Kitty Poo Club kunt u uw maandelijkse doos vullen met een van de vier soorten kattenbakvulling.

  • Kitty Poo Club’s kenmerkende kattenbakvulling is een grootkorrelig silicagelproduct. Elke silicagelkraal is ongeveer zo groot als een gemiddelde hagelkorrel, waardoor deze er anders uitziet en zich anders gedraagt dan uw standaardkristal. Omdat ze bolvormig zijn, zijn de korrels comfortabeler onder de poten van je kat. Zoals alle silicagelproducten is dit een onderhoudsarm product waarmee u minder tijd gebogen over de kattenbak kunt doorbrengen. Elke kraal adsorbeert vocht om vloeistoffen en geur in de doos gedurende maximaal een maand te beheersen.
  • Het bedrijf biedt ook een fijnkorrelig silicagelstrooisel, die een zandigere textuur heeft voor katten die er de voorkeur aan geven. Net als de grootkorrelige silicagel is dit nest een dessicant, dat zowel urine als uitwerpselen uitdroogt om de kattenbak tot een maand droog te houden.
  • Als je de voorkeur geeft aan een kleistrooisel, heeft Kitty Poo Club ook een optie voor je. Hun klonterend kleistrooisel bevat actieve kool voor extra geurbestrijding. Je zult klontjes urine samen met de ontlasting eruit moeten scheppen. Klonterend strooisel is niet zo onderhoudsarm als silicagel, maar wanneer het regelmatig wordt geschept, kan een enkele doos vol klei maar liefst twee keer zo lang meegaan. Als je twee katten hebt die dezelfde doos delen, is dit misschien een betere optie voor jou.
  • En voor degenen die graag plantaardige strooiselopties kiezen, biedt Kitty Poo Club een op soja gebaseerd klonterend strooisel. Net als het kleistrooisel, moet je het regelmatig scheppen om alles schoon en geurvrij te houden.

Kitty Poo Club Kattenbakvulling Abonnement: Onze Ervaring

Ik bestelde een voorraad kitty poo club grootkorrelige silicagel kattenbakvulling voor een maand. Ik heb twee katten en was van plan om ze de doos te laten delen, dus ik heb alleen besteld één doos om in de loop van twee weken te gebruiken.

Een dag nadat mijn bestelling was geplaatst, werd Kitty Poo Club uit de doos verzonden. Vijf dagen later arriveerde de doos op mijn veranda. Het was tijd om te kijken wat Kitty Poo Club bij mij thuis zou doen.

Eerst heb ik de kattenbak in elkaar gezet.

Kitty Poo Club Review instellen

Uw kattenbak en zwerfvuil worden rechtstreeks naar u verzonden, opgevouwen in een slank rechthoekig perceel.

Uw kattenbak en zwerfvuil worden rechtstreeks naar u verzonden, opgevouwen in een slank rechthoekig perceel.

De hele opstelling komt verpakt in een low-profile pakket niet veel groter dan een grote pizzadoos.

Om de Kitty Poo Club-doos iets meer visuele aantrekkingskracht te geven dan een gewone kartonnen doos, brengt elk seizoen een nieuw patroon aan de buitenkant van de dozen.

Ik bestelde de doos eind mei en het ontwerp van de maand volgde een “Zomercarnaval” -thema. Het bruine karton werd bedrukt met grillige illustraties van carnavalsborden, reclame voor attracties als “Bengal Waffles” en “Fresh Purrcorn”.

Wanneer u het deksel verwijdert, ziet u het meegeleverde strooisel en eventuele accessoires. Zodra je deze hebt verwijderd, moet je de doos bij de vouwen uitvouwen en op de stabiliserende rails glijden. De rails hadden een beetje finagling nodig om aan te glijden, maar ze werkten uitstekend om de zijkanten van de kattenbak mooi stijf te houden. Je ziet ook een gescoord gebied bij de ingang van de kattenbak. Vouw en trek dit gebied om de deuropening te openen voor gemakkelijkere toegang.

Eenmaal gemonteerd, meet de kattenbak 19 “breed x 15” diep x 10 “hoog. Kies je voor de optionele koepel, dan neemt de hoogte van de wanden toe tot 15”. Het is niet enorm, maar het is een ruim bemeten kattenbak die groot genoeg zou moeten zijn voor de meeste katten.

Toen was het tijd om het nest in te gieten.

KittyPooClub Korrels

Het grootkorrelige silicagelstrooisel van Kitty Poo Club lijkt een beetje op stukjes hagel. Het is ook extreem stoffig.

Het grootkorrelige silicagelstrooisel van Kitty Poo Club lijkt een beetje op stukjes hagel. Het is ook extreem stoffig.

Ik had eerder het fijnkorrelige silicagelstrooisel van Kitty Poo Club gebruikt en ontdekte dat het extreem stoffig was. Toen ik het grootkorrelige nest bestelde, had ik gehoopt op een andere ervaring. Helaas was het grootkorrelige silicagelstrooisel net zo stoffig als het fijnere alternatief.

Kitty Poo Club kattenbakvulling stof

Kitty Poo Club silicagel kattenbakvulling, of het nu in grootkorrelige of fijnkorrelige vorm is, is extreem stoffig. Wanneer het in de doos wordt gegoten of wordt geroerd om te worden schoongemaakt, stoot het strooisel een enorme wolk van blijvend stof uit.

Kitty Poo Club silicagel kattenbakvulling, of het nu in grootkorrelige of fijnkorrelige vorm is, is extreem stoffig. Wanneer het in de doos wordt gegoten of wordt geroerd om te worden schoongemaakt, stoot het strooisel een enorme wolk van blijvend stof uit.

Beide silicagelproducten van Kitty Poo Club zijn extreem stoffig en produceren een verstikkende stofwolk wanneer ze in de kattenbak worden gegoten. Hoewel theoretisch minder schadelijk dan het kristallijne silicastof dat afkomstig is van kattenbakvulling in klei, bleef het amorfe silicastof van het strooisel in de lucht hangen en liet mijn keel krassen.

Deze stoffigheid merkte ik later ook, toen ik vast afval uit het strooisel schepte. Het stof pufte op en uit de doos en nam de tijd om te bezinken.

Toen het nest eenmaal in de doos zat, was het tijd om te kijken wat mijn katten van de hele opstelling vonden.

Kitty Poo Club Kattenbak in gebruik

Geassembleerd, met capuchon en gevuld was de Kattenbak van de Kitty Poo Club klaar voor actie.

Mijn katten gebruikten de Kitty Poo Club-doos toen het hun enige optie was, maar ik denk niet dat het hun voorkeur had. Naast het feit dat ze het als hun enige kattenbak hadden, gebruikten ze het naast een open kattenbak gevuld met Pretty Litter en kozen ze consequent voor het Pretty Litter.

Ik weet niet zeker wat mijn katten ervan weerhield om de Kitty Poo Club-doos te gebruiken. Misschien was het de hoogte van de ingang of het pootgevoel van het nest. Het waren in ieder geval geen grote fans.

Het kitty poo club nest deed een fatsoenlijke – maar niet uitstekende – taak om geuren te beheersen

Nogmaals, het kenmerkende nest van Kitty Poo Club is een silicagelproduct, wat betekent dat je geen urine hoeft uit te scheppen. In plaats daarvan verwijder je dagelijks ontlasting en geef je het nest een roer om de urine overal te verspreiden.

En hoewel het nest goed werk levert bij het beheersen van geuren, aangezien het meerdere weken urine bevat, is het niet perfect.

Tegen het einde van de test was ik teleurgesteld over de geurbeheersing van het nest. Andere recensenten zeggen dat het Kitty Poo Club-nest uitstekend werk levert op het gebied van geurbeheersing, maar ik merkte dat ik teleurgesteld was en mijn neus rimpelde lang voordat de katten twee weken uit de doos waren gekomen.

Katrien Poo Club strooisel adsorbeert vocht en minimaliseert zeker geuren, maar het is geen complete geurbestrijdingsoplossing. Als je gepassioneerd bent door geurbestrijding – en echt, wie niet?- zou ik kiezen voor een ander kristalstrooisel of een klonterend kleiproduct.

De Kitty Poo Club strooisel en doos hielden beide stand tegen vocht

Hoewel je geen urine eruit schept, houdt het Kitty Poo Club-nest alles droog en comfortabel onder de poten van je kat. Ik merkte wat verzadiging tegen het einde van mijn testperiode van 2 weken, maar de kartonnen doos bevatte het goed. De doos is bekleed met een FDA-gecertificeerd waterdichtingsmateriaal van voedselkwaliteit en het doet zijn werk, waardoor wordt voorkomen dat urine ooit de vloer of strooiselmat bereikt.

Er was een beetje zwerfvuil verspreid

Kitty Poo Club kattenbakvulling verspreid

Kitty Poo Club nest volgt niet veel, maar het verspreidt zich wel. De grote korrels bleven in mijn kattenbakje plakken en maakten het opruimen een beetje lastig.

Kitty Poo Club nest volgt niet veel, maar het verspreidt zich wel. De grote korrels bleven in mijn kattenbakje plakken en maakten het opruimen een beetje lastig.

Zoals bijna elke kattenbakvulling op de planeet, dwaalde het Kitty Poo Club silicagelstrooisel af van de doos en op de vloer. Er was niet veel tracking aan de hand – de grote korrels kleven niet aan de poten van je kat – maar het was geen perfect opgeruimde situatie.

Nadat de testperiode van twee weken voorbij was, was het tijd om de Kitty Poo Club Box en het nest erin weg te gooien.

Het opvouwen van de Kitty Poo Club doos na beoordeling

Zodra je klaar bent met de Kitty Poo Club-doos, vouw je deze weer op en gooi je de doos met het nest erin weg.

Zodra je klaar bent met de Kitty Poo Club-doos, vouw je deze weer op en gooi je de doos met het nest erin weg.

Tegen het einde van de testperiode van twee weken begon het nest geel te worden, rook het rang en was het absoluut aan verandering toe.

Het weggooien van de Kitty Poo Club doos en zwerfvuil gebeurt in één eenvoudige stap. Je verwijdert de kap als deze in gebruik is, vouwt de zijkanten naar beneden, tilt de onderste lade onder de doos vandaan en gebruikt deze om het vuile strooisel binnenin te bedekken en op te bergen.

Het verwijderingsproces is eenvoudiger dan het dumpen van een typische doos met afval, maar het is niet waterdicht. Je moet voorzichtig zijn om te voorkomen dat je het strooisel morst en je kunt merken dat er wat afval uit de zijkanten sprenkelt terwijl je de doos naar de prullenbak draagt.

Hoeveel kost Kitty Poo Club?

Een standaard Kitty Poo Club-abonnement, inclusief een zak afval en een doos, kost elke maand $ 21,49. Natuurlijk gaat die prijs omhoog als je meer dan één kat hebt. Als je net als ik bent en twee katten hebt die de doos gebruiken, kun je bijna $ 45 per maand uitgeven aan je kattenbakvullingsabonnement.

Dat is ongeveer twee keer zoveel als je zou uitgeven aan een typisch alternatief. Met behulp van een standaard herbruikbare kattenbak kan een traditioneel klonterend kleistrooisel $ 6 per maand kosten. Een typische kristallen kattenbakvulling komt neer op ongeveer $ 10 per maand.

Kortom, is Kitty Poo Club een goede keuze?

Voor sommige mensen kan Kitty Poo Club een goede keuze zijn. Het biedt een niveau van gemak en netheid dat u niet van andere producten zult krijgen.

De klantervaring is een stuk beter dan wat je zou krijgen als je een typische kattenbakvulling en kattenbak bestelt. U krijgt aangepaste suggesties op basis van uw huishouden, toegang tot een eenvoudig te beheren klantenportaal en meldingen telkens wanneer een nieuwe doos wordt verzonden.

Voor mij was er echter niets indrukwekkends aan Kitty Poo Club. Tussen de stoffigheid van zowel het fijnkorrelige als het grootkorrelige silicagelstrooisel, teleurstellende geurbeheersing en prijs, leek niets aan de Kitty Poo Club-ervaring een tweede zending waard.

Waar kun je Kitty Poo Club kopen?

Kitty Poo Club is alleen beschikbaar via de website van het bedrijf. Bezoek de Kitty Poo Club-website voor meer informatie over uw opties. Als je op het hek staat om Kitty Poo Club te proberen, onthoud dan dat je gedekt bent door hun no-risk garantie en dat je een volledige terugbetaling kunt krijgen op je eerste doos.

Ontvang 20% korting op uw eerste kattenbakbestelling met code CAT20!