Steve’s Real Food Kattenvoer Review

Steve's Real Cat Food Review Uitgelichte afbeelding

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Steve’s Real Food kattenvoer beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, soortgeschiktheid, terugroepacties en meer. Lees onze Steve’s Real Food-recensie om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel Steve’s echte voedsel op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 10/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 6/10

Algemene score: 7.5/10

In totaal geven we Steve’s Real Food kattenvoer een 45 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Steve’s Real Food Cat Food

Quest gevriesdroogd kattenvoer wordt geleverd in kleine, lichtgewicht pellets die gemakkelijk met de hand afbrokkelen en snel rehydrateren in vloeistof.

De Quest-lijn van gevriesdroogd kattenvoer wordt geleverd in kleine, lichtgewicht pellets die gemakkelijk met de hand afbrokkelen en snel rehydrateren in vloeistof.

Steve’s Real Food was het eerste commerciële merk voor rauw dierenvoer, opgericht in 1998 door Steve Brown. Brown wilde rauw huisdiervoer betaalbaar maken voor de gemiddelde huisdiereigenaar en het merk heeft zich in de loop der jaren aangepast aan de behoeften van moderne klanten van rauw dierenvoer op het gebied van hun verpakking en formulering.

Steve’s Real Food wil ook moderne eigenaren en retailers van gezelschapsdieren informeren over de voordelen van rauw voedsel. Het merk biedt educatieve inhoud en stimuleert winkelmedewerkers om hun RawU-voedingscursus van 3 uur online te voltooien.

Inkoop en productie

Alle ingrediënten die in Steve’s dierenvoeding worden gebruikt, zijn afkomstig van lokale Amerikaanse boerderijen. Het bedrijf stelt dat “elke boerderij wordt doorgelicht om ervoor te zorgen dat ze zowel duurzaam als humaan hun kuddes grootbrengen.” Al het vlees is vrije uitloop, grasgevoerd en antibioticavrij. Al het pluimvee is vrije uitloop en vrij van antibiotica en toegevoegde hormonen.

Om hun voedsel te maken, gebruikt Steve’s een proces dat al het vlees, gevogelte, producten en additieven samen mengt en mengt. De mix wordt vervolgens gevormd tot tater tot-sized nuggets en flash-frozen. Steve’s slaat het voedsel bevroren op en gebruikt High-Pressure Processing-technologie als verdere bescherming tegen Salmonella, Listeria en E.coli.

Geschiedenis herinneren

Het bedrijf riep in 2018 vrijwillig verschillende van zijn producten terug vanwege zorgen over besmetting met door voedsel overgedragen ziekteverwekkers.

In maart 2018 riep Steve’s een enkele productiepartij Raw Frozen Dog Food Turkey Canine Recipe terug nadat Salmonella was geïdentificeerd in een monster door het Ministerie van Landbouw van Nebraska. In september 2018 heeft Steve’s vrijwillig de volgende drie producten teruggeroepen vanwege mogelijke Salmonella en/of L. mono besmetting:

 • Steve’s Real Food Turducken Recept rauw bevroren hondenvoer
 • Quest Emu Diet gevriesdroogd kattenvoer
 • Quest Beef Diet gevriesdroogd kattenvoer

Steve’s Turducken Canine Diet werd ook teruggeroepen in maart 2013 vanwege mogelijke Salmonella besmetting. Er werden geen meldingen van ziektes van mensen of huisdieren gemaakt in verband met een van deze terugroepacties.

Welke soorten kattenvoer biedt Steve’s Real Food?

Steve's Real Food bevroren dierenvoeding nuggets zijn ongeveer zo groot als een tater tot en komen in zakken van 5 pond.

Steve’s Real Food bevroren dierenvoeding nuggets zijn ongeveer zo groot als een tater tot en komen in zakken van 5 pond.

Steve’s Real Food biedt vijf rauwe diepvriesproducten die zijn geformuleerd om complete en uitgebalanceerde voeding te bieden voor zowel katten als honden. Deze recepten bevatten heel vlees, organen en botten, maar bevatten ook voedselrijk voedsel zoals rauwe geitenmelk, eierschaalmembraan en kelp.

Steve’s heeft onlangs een nieuwe lijn van gevriesdroogd voedsel uitgebracht dat speciaal voor katten is geformuleerd. De Quest-lijn bevat vier recepten met één eiwit gemaakt met kip, rundvlees, witvis of varkensvlees. De voedingsmiddelen bestaan voor 95% uit vlees, orgaan en bot met 5% volwaardige ingrediënten zoals kokosolie en groenlipmossel.

Wat vinden klanten van Steve’s Real Food Cat Food?

Klantrecensies voor Steve’s Real Food zijn enigszins beperkt. Steve’s berichten getuigenissen op de website van het merk, maar er zijn er slechts ongeveer een dozijn, en ze zijn allemaal largely positief. Dogs Naturally Magazine en Dog Food Advisor geven het merk beide hun hoogste cijfers voor de kwaliteit en veiligheid van ingrediënten.

Op Amazon hebben de meeste Steve’s Real Food en Quest gevriesdroogde recepten minder dan 150 beoordelingen, maar worden ze beoordeeld met ten minste 4,5 van de 5 sterren. Klanten beoordelen het merk over het algemeen gunstig en geven commentaar op de kwaliteit en voedingswaarde van het ingrediënt, evenals de aantrekkingskracht van het voedsel op zelfs kieskeurige eters. De meest voorkomende negatieve opmerkingen gaan over de prijs van het voedsel.

Laten we eens kijken naar een paar beoordelingen van enkele van de meest populaire recepten van Steve’s Real Food.

Positieve beoordelingen

“Geweldige kwaliteit, geweldige prijs”

“Mijn kitten van 4 maanden oud volgt een raw food-dieet en toen ik dit product op Amazon vond, besloot ik het eens te proberen. Ik hou van de beperkte ingrediënten en het feit dat het vrije uitloop en grasgevoerd is. Het is moeilijk om gevriesdroogde producten van hoge kwaliteit te vinden voor deze prijs. De kleine nuggets behouden hun vorm om uit te delen als traktaties, maar ook zacht genoeg dat ik ook als topping kan afbrokkelen. Je kunt voeden zoals het is of water toevoegen dat helpt bij hydratatie. En in plaats van een miezerige 2 of 3 ounces, krijg je 10 ounces om op te starten! Wat een deal en mijn hond is er ook dol op! Bedankt voor een geweldig product.” – door Tustin, recensie van Steve’s Real Food Quest Super Premium Freeze-Dried Raw Cat Food Beef Recipe op 8 augustus 2022

“De prijs meer dan waard. Kwaliteit en voeding is superieur”

“Zeker de prijs waard. Kwaliteit en voeding is superieur. Doe je onderzoek naar Steve’s hondenvoer om zelf de waarde van het voeren van je hond of kat Steve’s te verifiëren. “ – door Joe, recensie van Steve’s Real Food Freeze-Dried Raw Food Diet for Dogs and Cats Beef Recipe op 15 september 2022

Negatieve beoordelingen

“Kwaliteit?”

“De laatste drie zakken hebben veel donkere of verbrande stukken gehad, dus ik ben niet zeker van de kwaliteitscontrole. Verder ben ik blij met het product.” – door Roberta, recensie van Steve’s Real Food Quest Super Premium Freeze-Dried Raw Cat Food Beef Recipe op 8 maart 2021

Wat vonden onze testkatten ervan?

Om Steve’s Real Food te testen, bestelde ik twee rauwe huisdiervoedingsformules en een Quest-gevriesdroogde formule. Ik koos voor de varkensnuggets en kipnuggets bevroren katten-/hondenvoer en het witvis gevriesdroogd kattenvoer. Het voedsel werd vrij snel verzonden en kwam aan in een kartonnen doos met isolatie en droogijs. Het was nog helemaal bevroren toen ik het ontving.

Ik ontdooide de nuggets in warm water om een consistentie te creëren die vergelijkbaar is met nat kattenvoer. Hoewel het was ontdooid, was het eten nog steeds behoorlijk koud, dus het had niet veel merkbaar aroma. Om deze reden waren mijn katten er niet bijzonder in geïnteresseerd.

Zodra het voedsel op kamertemperatuur kwam, waren ze echter bereid om het te proberen. Het product is geformuleerd voor zowel katten als honden, dus ik heb het ook getest met mijn hond Archie. Hij vond het geweldig. De nuggets zijn ongeveer half zo groot als een wijnkurk en ze ontdooiden snel in warm water. Eenmaal ontdooid, was de consistentie erg zacht en werd het voedsel grondig gemalen met grote brokken individuele ingrediënten.

Hoewel mijn katten sceptisch waren over het rauwe Steve’s Real Food, waren ze absoluut dol op het Quest-recept voor gevriesdroogde witvis.

Quest gevriesdroogd kattenvoer wordt geleverd in pellets en ze zijn veel zachter dan veel gevriesdroogd voedsel dat ik heb getest, zoals Purpose. De pellets verkruimelden gemakkelijk met de hand en rehydrateerden heel snel tot een zacht natvoer dat mijn katten niet snel genoeg konden verslinden. Ze waren ook perfect blij om te snacken op de droge pellets.

Steve’s Real Food Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Steve’s Real Food Frozen Raw Pet Food VarkensvleesNuggets

Koop op Amazon

Steve’s Real Food rauw bevroren dierenvoer is geformuleerd voor zowel honden als katten. De recepten zijn gemaakt met enkelvoudige dierlijke eiwitten, inclusief spiervlees, orgaan en bot. Dit recept bevat varkensvlees als het primaire ingrediënt met varkenshart, lever en nekbot.

Zalmolie is het primaire toegevoegde vet in dit recept en biedt een soort-geschikte bron van omega-3 vetzuren. De groenlipmossel biedt ook enkele omega-3 vetzuren, maar is voornamelijk opgenomen als een natuurlijke bron van gewrichtsondersteunende glucosamine en chondroïtine. Kokosolie is rijk aan vitamine E en biedt ontstekingsremmende voordelen, maar het is biologisch minder waardevol voor katten dan dierlijke vetten zoals zalmolie.

De kwaliteit en voedingswaarde van dit voedsel is hoog, gezien het meer dan 58% drogestof eiwit en 40% droge stof vetgehalte. Dit maakt het qua voedingswaarde geschikt voor katten, hoewel de taal op de verpakking die ik ontving sterk scheef was in de richting van honden – vooral de voedingsaanbevelingen.

IngredieNts

Varkensvlees, Varkenshart, Varkenslever, Wortelen, Boerenkool, Varkenshalsbot, Broccoli, Geitenmelk, Chiazaad, Lijnzaad, Kelp, Zalmolie, Taurine, Groenlipmossel, Inuline, Kokosolie, Sesamzaad, Gemalen eierschaal.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 14.4%

Ruw vet: 10%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 75.4%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 58.54%

Vet: 40.65%

Vezel: 2.03%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.22%

Vet: 62.78%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Varkensvlees

Varkenshart

Varkenslever

Varkenshals bot

Geitenmelk

Zalmolie

Groenlipmossel

Kokosolie Varkensvlees

Pros

 • Gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten
 • Inclusief rauw spiervlees, organen en gemalen bot
 • Vertrouwt voornamelijk op dierlijk vet
 • Bevat meer dan 58% ruw eiwit en 40% ruw vet als droge stof

Tegens

 • Rauw voedsel heeft enig risico op besmetting met door voedsel overgedragen ziekteverwekkers
 • Vrij duur
 • Voedingsrichtlijnen zijn gericht op honden

#2 Steve’s Real Food Frozen Raw Pet Food Kipnuggets

Koop op Amazon

Vergelijkbaar in formulering met het vorige rauwe voedsel, is dit kiprecept gemaakt met een biologisch geschikte raw food (BARF) formulering van 80% vlees, orgaan en bot. Het voedsel bevat meer dan 50% ruw eiwit en 49,6% ruw vet gemeten als droge stof en het koolhydraatgehalte is verwaarloosbaar.

Alle bevroren nuggets van Steve’s Real Food bevroren dierenvoeding bevatten veel vocht, wat de hydratatie van uw kat helpt ondersteunen. Dit voedsel is afhankelijk van zalmolie als het primaire toegevoegde vet, aangevuld met kokosolie. Rauwe geitenmelk ondersteunt een gezond darmmicrobioom en gemalen eierschaal is een bron van toegevoegd calcium.

Elk rauw kattenvoer brengt enig risico op besmetting met door voedsel overgedragen ziekteverwekkers met zich mee, simpelweg omdat het voedsel niet gekookt is. Zolang u veilige voedselverwerkingspraktijken volgt, is het risico voor u, uw gezin en uw kat zeer laag.

Ingrediënten

Gemalen kip, gemalen kippenbot, kippenlevers, kipmaag, broccoli, wortelen, romaine sla, meloen, geitenmelk, lijnzaad, gedroogde kelp, zalmolie, kokosolie, inuline, taurine, groenlipmossel, gemalen eierschaal.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12.9%

Ruw vet: 12.2%

Ruwe celstof: 0.2%

Vocht: 72.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 46.91%

Vet: 44.36%

Vezel: 0.73%

Koolhydraten: 8%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 28.84%

Vet: 66.24%

Koolhydraten: 4.92%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Gemalen kip

Gemalen kippenbot

Kippenlevers

Kip spiermaag

Geitenmelk

Zalmolie

Groenlipmossel

Kokosolie Kip

Pros

 • Gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten
 • A.R.F formulering met 80% vlees, orgaan en bot
 • Zalmolie levert dierlijke omega-3 vetzuren
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

Tegens

 • Rauw voedsel heeft enig risico op besmetting met door voedsel overgedragen ziekteverwekkers
 • Vrij duur

#3 Quest Gevriesdroogd rauw kattenvoer Witvis Recept

Koop op RawPetFood

Quest gevriesdroogd kattenvoer wordt verkocht in zakken van 10 ounce en is verkrijgbaar in vier verschillende smaken. Dit witvisrecept lijkt voornamelijk op dieren gebaseerd te zijn, hoewel de enige bron van toegevoegd vet kokosolie is. Hoewel het voedsel meer dan één soort vis bevat, is het vrij van andere veel voorkomende allergenen zoals kip en rundvlees.

Het voedsel bevat bijna 60% ruw eiwit gemeten als droge stof met ongeveer 19% vet. Ondanks dat het rijk is aan eiwitten en matig in vetgehalte, is het echter hoger in koolhydraten dan we zouden willen. Het voedsel is ook erg laag in vocht, maar ik vond het heel gemakkelijk om te rehydrateren in zowel water als bouillon.

Because dit recept is gemaakt met hele vis, de voedingswaarde van de organen en het bot – in combinatie met de andere whole-food ingrediënten – ontkent de behoefte aan synthetische supplementen. Wanneer goed gerehydrateerd, is de formulering zeer geschikt voor de soort, hoewel dit visrecept misschien minder is dan de andere drie Quest-recepten, simpelweg omdat vis geen deel uitmaakt van een natuurlijk dieet voor de meeste wilde katten.

Ingrediënten

Koolvis, Pacifische kabeljauw, rotsvis, zalm, chiazaad, geitenmelk, fenegriek, lijnzaad, kelp, taurine, groenlipmossel, kokosolie, inuline, gemalen eierschaal.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 55%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 5.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 58.2%

Vet: 19.05%

Vezel: 2.12%

Koolhydraten: 20.63%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 46.53%

Vet: 36.98%

Koolhydraten: 16.5%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Pollock

Pacifische kabeljauw

Rotsvis

Zalm

Geitenmelk

Groenlipmossel

Kokosolie Vis

Pros

 • Gemaakt met duurzaam geproduceerde, in het wild gevangen vis
 • Pellets zijn gemakkelijk te hydrateren in water
 • Prooimodelformulering met 95% vlees, organen en botten

Tegens

 • Vertrouwt voornamelijk op plantaardig toegevoegd vet
 • Erg duur

Hoeveel kost Steve’s Real Food Kattenvoer?

Rauw kattenvoer zal bijna altijd duurder zijn dan droogvoer, maar met ongeveer $ 0,44 per ounce zijn Steve’s Real Food bevroren nuggets niet exorbitant geprijsd. De kosten zijn vergelijkbaar met premium natvoer zoals Open Farm en Tiki Cat. Om de gemiddelde kat van 10 pond een rauw dieet van Steve’s Real Food te geven, zou het kosten ongeveer $ 2 per dag.

Gevriesdroogd kattenvoer uit de Quest-lijn is erg duur, meer dan $ 2 per ounce. Dit plaatst het op gelijke voet met andere gevriesdroogde kattenvoermerken zoals Stella &Chewy’s, hoewel het goedkoper is dan Feline Natural. De dagelijkse kosten om een kat van 10 pond het hierboven besproken recept voor witvis te voeren, zijn ongeveer $3.93.

Over het algemeen, is Steve’s Real Food Kattenvoer een goede keuze?

Hoewel de selectie producten van Steve’s Real Food vrij beperkt is, is de kwaliteit van het eten hoog. Zowel Steve’s rauwe bevroren huisdiervoer als Quest gevriesdroogd kattenvoer zijn eiwitrijk en voedzaam. Ik raad beide aan, dus uw beslissing kan neerkomen op prijs of gemak.

Als je Steve’s Real Food voor je kat kiest, houd er dan rekening mee hoeveel je je kat te eten geeft. De voedingsaanbevelingen voor het rauwe voedsel zijn meer gericht op honden dan op katten, maar zolang u het portie van uw kat in grammen weegt in plaats van nuggets te tellen, zou het goed moeten zijn. Sommige van de Quest gevriesdroogde recepten zijn vrij laag in vet, dus meet het portie van uw kat om ervoor te zorgen dat ze ongeveer 200 calorieën per dag krijgen.

Waar wordt Steve’s Real Food Kattenvoer verkocht?

U kunt Steve’s Real Food en Quest kattenvoer rechtstreeks op de website van het merk kopen en 10% besparen met de optie Abonneren en Opslaan. Steve’s Real Food is ook beschikbaar op Amazon en je kunt het misschien in de winkel vinden bij onafhankelijke en gespecialiseerde dierenwinkels.