Staat Hilton katten toe? Huisdierenbeleid &Reisgids

Reizen met katten kan eng en behoorlijk overweldigend zijn, vooral als je alleen op je bestemming aankomt om te ontdekken dat je nergens op je route een katvriendelijk hotel kunt vinden. Gelukkig laten sommige vestigingen van de Hilton Hotel-franchise katten toe om te verblijven.

Hoewel niet alle Hilton Hotels huisdiervriendelijk zijn, we vonden zeven huisdiervriendelijke ketens die eigendom zijn van het bedrijf. Het is indrukwekkend dat 5.512 accommodaties in het Hilton-merk staan katten toe, dus u zou er gemakkelijk een in uw omgeving moeten kunnen vinden. In deze gids zullen we de Hilton Hotels onderzoeken die katten en reistips toestaan voor een verblijf in een hotel met uw katachtige metgezel, dus doe met ons mee.

3 katten gezichtsverdeler

Welke Hilton Hotels staan katten toe?

De huisdiervriendelijke hotels van Hilton werken samen met Mars Petcare, het grootste huisdierverzorgingsbedrijf ter wereld, en de hotels bevinden zich ook wereldwijd. Hier zijn de hotels die u met uw kat kunt bezoeken:


  • Canopy by Hilton

  • Hampton by Hilton

  • Embassy Suites by Hilton

  • Hilton Garden Inn

  • Tru by Hilton

  • Home2 Suites by Hilton

  • Homewood Suites by Hilton
hilton hotel hotel
Afbeelding Credit: 0sattysingh, Pixabay

Wat is het huisdierenbeleid van Hilton Hotel?

Het huisdierenbeleid voor de deelnemende Hilton-locaties verschilt per hotel. Meestal rekenen ze per verblijf. De grootte van het huisdier, het aantal toegestane huisdieren, de gewichtslimiet en het type huisdieren worden bepaald door elke locatie, dus zorg ervoor dat u de voorschriften van het hotel onderzoekt voordat u een reservering maakt.

Wat betekent huisdiervriendelijke precies in hotels?

Huisdiervriendelijke hotels staan over het algemeen bepaalde soorten huisdieren toe in hun kamers en op het terrein. Dingen om te onthouden bij het boeken van een katvriendelijk hotel staan hieronder vermeld.


  • De meeste hotels die huisdieren toestaan, brengen een toeslag in rekening. Het is meestal een vast tarief, maar kan in rekening worden gebracht op basis van het aantal huisdieren en de dagen dat u van plan bent te verblijven.

  • Niet alle huisdiervriendelijke hotels staan alle huisdieren toe. Velen staan alleen honden toe, en sommige daarvan hebben grootte- en rasbeperkingen.

  • Huisdieren mogen in de meeste hotels niet alleen worden gelaten

Elk hotel in een huisdiervriendelijk merk heeft zijn eigen beleid, regels en voorschriften met betrekking tot huisdieren, dus zorg ervoor dat u ze volledig controleert voordat u een kamer boekt.

kat die op de schoot van de eigenaar zit
Afbeelding credit: Pixel-Shot, Shutterstock

Wat te doen als u met uw kat naar het hotel gaat

Nu u een hotelkamer hebt geboekt op een van de huisdiervriendelijke Hilton-locaties, moet u weten wat u moet doen als u bij het hotel aankomt.

Volgens het beleid van het hotel moet u mogelijk een formulier overleggen waarin staat dat uw kat gezond is en al zijn schoten heeft gehad. Zodra je je sleutel hebt, kun je naar je kamer gaan en je harige vriend laten settelen.

divider-catclaw1

Top 6 tips voor een verblijf in een hotel met een kat

Katten houden niet van verandering, en hoewel Hilton Hotels leuk zijn, maakt dat niet uit voor je katachtige metgezel. We geven je een paar tips en best practices om je door je verblijf te loodsen met je kat op sleeptouw.

1. Inspecteer de kamer

Veel katteneigenaren hebben de reputatie dat ze hun katten een hotelkamer laten vernietigen en het een puinhoop achterlaten. Je wilt hier niet van beschuldigd worden of je kat in een hotelkamer laten waar hij gewond kan raken.

Voordat u uw kat uit de reismand laat, controleert u op gebroken tegels, gaten in de muren of kasten en open ramen. Je zult op zoek willen gaan naar iets dat ervoor kan zorgen dat je kat gewond raakt. Meld alles wat u vindt aan de receptie, zodat het kan worden opgelost en er na het uitchecken geen kosten voor in rekening kunnen worden gebracht.

Je kunt ook vragen om items waarvan je bang bent dat je kat ze zal vernietigen om voor de zekerheid uit de kamer te worden verplaatst.

katteneigenaar
Afbeelding Credit: Piqsels
thematische pauze

2. Werk om uw kat veilig te houden

Kijk onder de bedden om er zeker van te zijn dat er geen koorden zijn waar je kat op kan kauwen of medicijnen die mogelijk zijn gevallen die je kat zou kunnen eten, en verwijder ze. Gebruik je bagage, tas, extra kussens en wat dan ook werkt om overal te blokkeren waar een kat in kan klimmen en vast kan komen te zitten.

thematische pauze

3. Laat de hotelkamer voelen als thuis

Je wilt dat de kamer zo snel mogelijk als thuis voelt voor je kat, voor jouw geestelijke gezondheid en die van de kat. Zet een wegwerpafvalbak op met een plaskussen eronder om het tapijt te beschermen en gooi het hele ding weg wanneer je klaar bent om uit te checken.

Voer- en waterbakken opzetten met een ander plaskussen of een placemat eronder zodat er geen eten of water op de grond komt. Het is ook een goed idee om een kattenslaapkrabber mee te nemen, zodat uw kat minder geschikt is voor klauwbedden, tapijten of andere meubels in de kamer.

Plaats al deze items in een gebied waar uw kat ze gemakkelijk kan bereiken en comfortabel kan zijn.

soft-furry-tabby-kat-liggend-op-zijn-eigenaars-schoot
Afbeelding Credit: Debra Anderson, Shutterstock
thematische pauze

4. Hang het teken Niet storen op

Het laatste wat je wilt, is dat het huishouden verschijnt om je kamer schoon te maken als je even bent uitgestapt en dat je kat naar buiten schiet en verdwaalt. Hang het bordje “niet storen” op de deurknop en laat het hotelpersoneel weten wanneer het veilig is om binnen te komen en schoon te maken.

thematische pauze

5. Laat geen puinhoop achter

Wanneer je naar de kassa gaat, zorg er dan voor dat alles zo schoon mogelijk is. Gooi je wegwerpbak, plaskussens en al het andere dat je voor je kat hebt gebruikt en dat kan worden weggegooid. Je kunt altijd een kleine dustbuster meenemen om alles wat je kat heeft achtergelaten op te zuigen.

Probeer de kamer zo schoon te maken alsof er geen kat is geweest, en het huishoudelijk personeel zal je dankbaar zijn en graag zien dat jij en je kat weer terugkomen.

tapijt reinigen
Afbeelding credit: Kristi Blokhin, Shutterstock

kattenpootverdeler

Laatste gedachten

Reizen met je katachtige vriend kan een nachtmerrie lijken, maar een bezoek aan een van de vele Hilton Hotel-accommodaties die katten toestaan, zal je leven gemakkelijker maken. Vergeet niet dat elk hotel dat huisdieren accepteert een ander huisdierenbeleid heeft, dus u moet de voorschriften zorgvuldig controleren voordat u een kamer boekt.

Volg de bovenstaande tips om uw kat te helpen zich te vestigen en zorg ervoor dat u de meubels, vloerbedekking en muren in de kamer beschermt om extra kosten te voorkomen. Ook is het schoonmaken van uw kamer voordat u afrekent het beste, zodat het voor het huishoudelijk personeel gemakkelijker zal zijn. Het geeft je een goed gevoel en de medewerkers zullen het gebaar zeker waarderen.

thematische pauze

Uitgelichte afbeelding Credit: Frau aus UA, Shutterstock